Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Detroit Pistons
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Detroit Pistons






Moving step by step…


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 44- 38

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):

Πόντοι: Reggie Jackson 18.8 - Tobias Harris 16.6 - Andre Drummond 16.2
Ριμπάουντ: Andre Drummond 14.2 - Tobias Harris 6.4
Ασίστ: Reggie Jackson 6.3 - Steve Blake 3.4
Κλεψίματα: Andre Drummond 1.4 – Kentavious Caldwell- Pope 1.1
Κοψίματα: Andre Drummond 1.4 – Aron Baynes 0.6
Ευστοχία %: Joel Anthony 60% - Andre Drummond 52.5%
Χρόνος συμμετοχής: Kentavious Caldwell- Pope 36.7 – M. Morris 35.5

Πιθανή 5άδα:
R.Jackson K. C- Pope M. Morris
T.Harris A.Drummond


Πάγκος:
PG: I. Smith , R. McCallum, Beno Udrih
SG: D. Hilliard, R. Bullock, M. Gbinije
SF: S. Johnson
PF: J. Leuer, , H. Ellenson
C: A. Baynes, B. Marjanovic

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Ellenson (18th pick), Gbinije (49th pick)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: I.Smith (76ers), J. Leuer (Suns), B. Marjanovic (Spurs), R. McCallum (Grizzlies)

Έφυγαν: J. Meeks (Magic) , S. Dinwinddie (Bulls) , J. Anthony (FA)

Παρουσίαση ομάδας

Περσινό ταβανόμετρο

QUOTE
Ο φετινός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγεί στα Play-off. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.


Τελικά οι Pistons τα κατάφεραν. Μπορεί να χρειάστηκαν λίγη βοήθεια ( βλέπε κατάρρευση των Bulls, μια από τα ίδια χρονιά Wizards και τους Knicks να είναι απλά οι Knicks) αλλά το γεγονός είναι ένα. Η Motor city κατάφερε να επιστρέψει στην post-season. Τερματίζοντας στο 8ο seed βέβαια δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε πολλά καθώς έπεσαν πάνω στους Cavs. Οι Pistons πάλεψαν το πρώτο και το τέταρτο ματς, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τη σκούπα.
Το παραπάνω βήμα έγινε και φέτος θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Ποιο θα ήταν αυτό; Λογικά η εδραίωση στα offs καθώς και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για να έχουν περισσότερες ελπίδες.

Ο τραυματισμός του R.Jackson αποδείχτηκε σοβαρός και θα τον αφήσει εκτός δράσης περίπου μέχρι τον Δεκέμβρη. Παρ’ όλα αυτά οι κινήσεις που έγιναν δεν ήταν άσχημες και είχαν ως κύριο άξονα να δώσουν βάθος στο ρόστερ και την ευκαιρία στο Van Gundy να έχει επιλογές.

Κατά τα άλλα το δίδυμο Jackson- Drummond θα είναι το βαρόμετρο της πορείας και των φετινών Pistons. Οι δύο τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεργάζονται σε pick n roll καταστάσεις και περιμένουμε να το δούμε αυτό σε ακόμα υψηλότερο βαθμό. Ο Tobias αναμένεται να ανέβει μόνιμα στο 4 ανοίγοντας χώρο στο Stanley Johnson να παίξει και να φάει τα λεπτά του M. Morris, ενώ περιμένουμε να δούμε και αν ο KCP μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από τίμιος ρολίστας.

Προπονητής
STAN ζούμε για να σε δούμε (να προπονείς, μην παρεξηγηθώ με τον άλλο τον τραγουδιάρη). Van Gundy λοιπόν vol 2. Ο Σταν έχει περάσει τους Pistons από διάφορα κύματα. Το πρώτο καλοκαίρι είχε στο μυαλό να φτιάξει κάτι από Magic 2009. Με Jennings όμως μέσα και Ilyasova σε ρόλο Lewis δεν πας πουθενά, και το κατάλαβε και ο ίδιος μετά τα πρώτα 30-35 ματς. Έτσι τους έστειλε πακετάκι στο Orlando φέρνοντας τον Harris. Με τον Tobias να κουμπώνει καλά στα F’s , τα κλειδιά της περιφέρειας στον Reggie η ομάδα ρόλλαρε καλύτερα και πέτυχε το στόχο των offs. Επίσης όλη την off- season είχε λυσσάξει να λέει καλά λόγια για τον Stanley Johnson και τελικά μέσα στη σεζόν δεν τον εμπιστεύτηκε τόσο πολύ
Γενικά δεν έχει καταφέρει να κατασταλλάξει στο τι θέλει να κάνει στο Detroit και αυτό στοιχίζει νίκες στην ομάδα. Φέτος το καλοκαίρι πήγε πιο safe, έκανε προσθήκες αλλά έσταξε και τα μύρια στον Boban τον Marjanovic. Μένει να δούμε πόσο θα δικαιωθεί .

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Όπως προείπαμε, βασικός στόχος του Detroit είναι η επανάληψη της εισόδου στα offs καθώς και ένα καλύτερο πλασάρισμα. Με αυτήν την Ανατολή, anything can happen.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
O Stanley Johnson. Τον είδαμε, τον γουστάραμε, τον πιστέψαμε την πρώτη του χρονιά,κράξαμε τον Stan για πάρτη του, δώσε και σε μας κάτι πίσω ρε μικρέ.

Περιμένουμε να δούμε τον νεαρό να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού του και να εμφανιστεί καλύτερος παίκτης. Τις δυνατότητες τις έχει, οπότε θέλουμε να δούμε το step up. Με το ανέβασμα του Harris στο 4, αναμένεται να έχει περισσότερο χρόνο και ευκαιρίες. Sky is his limit.



Θέλω να ρωτήσω τον... Boban Marjanovic

... Ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν άκουσε ότι οι Pistons του δίνουν 19 μύρια για 3 χρόνια…

Πρόβλεψη νικών: 46-36
Conference rank: 8
Division rank: 3

Teaser
SG3ptshooter
Can you say bubble team.. rolleyes.gif
ssoulliss
Οπαδός των "μισητών" Bulls να γράφει για την ομάδα μας? tongue.gif biggrin.gif

Στα σοβαρά πάντως ελπίζω να μην μας στοιχίσει η απουσία του Jackson και να μπούμε ξανα στα πλέι-οφς.

Ο δε Drummond δεν θα μάθει να βαράει βολές, αγαπάει Big-Ben!
sacarame
QUOTE(ssoulliss @ Oct 25 2016, 16:54 ) *
Οπαδός των "μισητών" Bulls να γράφει για την ομάδα μας? tongue.gif biggrin.gif

Στα σοβαρά πάντως ελπίζω να μην μας στοιχίσει η απουσία του Jackson και να μπούμε ξανα στα πλέι-οφς.

Ο δε Drummond δεν θα μάθει να βαράει βολές, αγαπάει Big-Ben!



Ε αφού εσείς οι οπαδοί των Πίστονς αρνείστε πεισματικά να τους γράψετε, ο κλήρος πέφτει σε μας τους "μισητούς" Ταυρέους να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα... tongue.gif

Drummond αλάνι, σπάσε το στεφάνι (με τα τούβλα σου...)
benchwarmer
Ακριβώς 50% FT αυτή τη στιγμή, λήχτε τη σεζόν cool.gif
SG3ptshooter
QUOTE
Pistons will move to a new arena in downtown Detroit starting next season

http://www.sbnation.com/nba/2016/11/21/137...troit-red-wings
Όχι "a new arena" γατάκια, τη νέα arena που φτιάχνει ο ίδιος ο Red Wings owner, ο βασιλιάς της Michiganeiro πίτσας. Και γι' αυτό θα την ονομάσει "Little Caesars Arena". Ω χριστέ μου πόσο κιτς μετάνιωσα που το έφερα στο φως. Το Palace έπεφτε μακριά σε αρκετούς ντόπιους που δεν ενθουσιάζονταν απ' την ιδέα της εξόρμησης 34 μίλια μακριά απ' το κέντρο και πρακτικά έξω απ' το κύριο Detroit, ειδικά τώρα που δεν έχει και τίποτα μέσα για να δουν, όμως ήταν η έδρα της ομάδας και στις τρεις χρονιές της κατάκτησης του Larry Ο' Βrien trophy. Ελπίζω το "Παλάτι" να έχει καλύτερη μοίρα απ' το Joe Louis Arena που θα κατεδαφιστεί για ανάπλαση.
aegeansheed
Έστω και χωρίς τον Ρέτζυ ακόμα, τσουλάει κάπως εκεί πέρα στο Troit. 8-9 αυτή τη στιγμή για την 8η θέση στη Δύση.

Τί δεν περιμέναμε? Να το κάνουν κόντρα στους Clippers που ήταν 8-1 στα τελευταία εννιά, όπως και η εμφάνιση του Ish Smith απέναντι στον CP3, 16-7 χωρίς λάθη! Αυτό μάλιστα. Εγώ επιμένω οτι ο Harris είναι ο πιο σημαντικός παίκτης αυτής της ομάδας, αν δουλέψει όπως πρέπει αυτός θα δώσει το leverage, το κάτι παραπάνω. Δύσκολο, γιατί δεν έχει δείξει σημαντική διαφορά από άποψη εμφανίσεων στα τελευταία δύο χρόνια, αλλά ποτέ δεν είναι αργά...

H ένταση στις εκφράσεις του Ish μετά το ματς τα λέει όλα:


aegeansheed
Οι Pistons χθες το γύρισαν στην 4η με την δεύτερη πεντάδα τους σχεδόν-εκτός του Χάρις, που ήταν κλάτσυ απέναντι στον Butler μάλιστα.

SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 05/01 - Boban Marjanovic

Τα νούμερα: 15 πόντοι με.. 3/4 fg και 9/11 βολές, 9+10 rebounds, 1 block, 3 λάθη, +12 στην εντός έδρας οριακή νίκη των Pistons κόντρα στους Ηοrnets, που το γύρισε με 44-30 τελευταία περίοδο αλλά δεν τα κατάφερε. Βαρετή εικόνα μα είναι η απόλυτη unexpectη δικαιοσύνη.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Δύο χρυσά στις μικρές Εθνικές, Hemofarm, Battle of the Pelennor Fields, ακολούθησε το Vujosevic στην CSKA όμως ο Dusko χαιρέτησε γρήγορα κι αυτό τον έκανε κάτι παραπάνω από αναλώσιμο, αφού δεν είχε το status να εξασφαλίσει λεπτά. Συνέχισε το ιδιότυπο αγροτικό με δανεισμό στη Zalgiris και παρουσία στο Novgorod πριν επιστρέψει στη Σερβία και τελικά, την επόμενη σεζόν, φτάσαμε πλέον στο 2012-13 ως Mega-s Vizura-s όπου βγήκε MVP της Σέρβικης Λίγκας και κέρδισε τη μεταγραφή στον Αστέρα. Κατέκτησε 2 ακόμα σερί Serbian League MVP, ένα πρωτάθλημα Σερβίας και μία Αδριατική λίγκα, όμως το σπουδαιότερο ήταν πως βγήκε στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague για το 2014-15, 16,6-10,7 μέσους όρους και νούμερα από εποχή κυριαρχικών ψηλών στη διοργάνωση, αντίστοιχα με τις σεζόν Sabonis - Tomasevic. Μετακόμισε στον Αγιαντώνη, που πάντα έχει ευαισθησία προς το international στοιχείο και είχε καλά per minute νούμερα απέναντι σε second units κυρίως. Ως RFA βρήκε 21 εκατομμύρια για 3 χρόνια στο Detroit και οι Spurs δε θα τα μάτσαραν ποτέ, οπότε έγινε το νέο Πιστόνι. Δεν είχαμε καταλάβει ιδιαίτερα κατά πόσο τον ήθελε ο GM SVG αλλά δεν άρεσε στον προπονητή SVG ή το ανάποδο, πάντως μία φορά είχε παίξει πάνω από 10 λεπτά ως τώρα, οπότε το χτεσινό maxαρε στον απρόσμενο δείκτη. Το μέλλον είναι παράδοξο όπως ο Boban, δεν μπορεί να παίξει full λεπτά ποτέ και δεν πρόκειται να βρει τρόπους να διορθώσει πράγματα που δε γίνεται να διορθωθούν, όμως η αξία του δε χωρά αμφιβολία. Θα μπορούσε να κερδίσει σταθερά λεπτά στα όρια του μισού ματς, μάλλον κάπου αλλού μιας και δε νομίζω πως θα κάνουν οι Pistons πίσω στο status που έχουν δώσει στο Drummond. Καλή τύχη.

Δήλωσε, νάθιν ίζι:
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 18/01 - Reggie Bullock

Τα νούμερα: 15 πόντοι χτες, season high κι έναν πόντο μακριά απ' το career high, ενώ άλλοι μπαίνουν για δύο ματς ever και κάνουν περισσότερα. Έπαιξε 36 λεπτά(!), ναι οκ λείπει ο KCP αλλά έχεις Stanley και Ish για δεύτερο πόλο που πήγαινε μια χαρά πριν γυρίσει ο Jackson. Είχε 6/11 σουτ με 2/5 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 rebs απ' τα οποία τα 3 ήταν επιθετικά, 4/2 assists/λάθη, 1 κλέψιμο, +24 στην πειστική εντός έδρας νίκη των Pistons κόντρα στους At(a)lanta Hawks.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Σημαντικό prospect της φουρνιάς του, επέλεξε να φοιτήσει στο UNC όπου σχετικά αργά αλλά σταδιακά έβρισκε όλο και σπουδαιότερο ρόλο στις τρεις χρονιές του. Μόλις έκανε μια πειστική για draft κασέτα έφυγε και τον επέλεξαν οι Clippers προς το τέλος του πρώτου γύρου στο περιβόητο μέτριο draft του 2013. Δεν πήρε -άρα δεν κέρδισε κιόλας, ανάλογα πως το κοιτάει κανείς, εμένα μ' άρεσε αρκετά σαν εικόνα- τις ευκαιρίες του στο LAC και στα μέσα της δεύτερης χρονιάς του ήταν μέρος της τριπλής ανταλλαγής που έφερε το γιo Rivers στο μπαμπάκα του, με το Reggie να μην τρέχει μέχρι τους Celtics αλλά να μετακινείται στην Αrizona. Ούτε στους Suns κατάφερε να δείξει περισσότερα, νεαρός παίκτης σε ομάδα εκτός οχτάδας που δεν κέρδισε καν έκθεση στον Απρίλη κι έκλεισε τη σεζόν με DNPs δεν υπολογίζεται απ' το franchise. Οι Pistons τον πήραμε τζάμπα στο trade με κέντρο την απόκτηση του Marcus Morris και ήλπιζα να μας βοηθήσει στον αγώνα μας για περισσότερο σουτ απ' το φτερό χωρίς αρνητικό πρόσημο αμυντικά. Ο SVG τον κράτησε τελικά στη 15αδα αλλά δεν βρήκε σταθερό δρόμο για το παρκέ παρά την αποτυχία Meeks. Έβγαλε και αρκετούς τραυματισμούς περισσότερο ή λιγότερο σοβαρούς και γενικά το ότι βρέθηκε σε μια μάχη του τελευταίου παίκτη στο rotation με το σάπιο Hilliard δεν εμπνέει μεγάλη αισιοδοξία για το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το rookie συμβόλαιό του. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν εκτός ομάδας, επέστρεψε μα χρειάστηκε στο τέταρτο ματς να μείνει έξω ξανά για πάνω από 1,5 μήνα, έκανε επέμβαση στο μηνίσκο και η αρχική ανακοίνωση έλεγε πως θα λείψει για πολύ περισσότερο. Μπορεί να γύρισε ανέτοιμος μπας και γλιτώσει την Κίνα, μιας και έχει μόνο 7 ματς φέτος, όμως με -ρεκόρ!- 2 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα. Καλή τύχη του εύχομαι, δεν αποκλείεται και να μείνει περαιτέρω αν δεν αξιώσει τρελά ποσά, είναι ασέβεια προς το Brandon Rush και όσα έχει περάσει να τους συγκρίνω αλλά έχουν αντίστοιχο ρόλο στο παρκέ και περνά κι ο Reggie στα afterthoughts για όσους χτίζουν rosters σιγά σιγά. Έχει την ευκαιρία αυτό το διάστημα να κερδίσει κάτι παραπάνω σε status αλλά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει δραματικά υπέρ του ακόμα και τις πιθανότητες για 20λεπτα κάπου απ' του χρόνου. Ακόμη κι εδώ που αρέσει όσο σε λίγα front offices δεν έχει ελπίδα απέναντι στον υγιή Kentavious..

Έκλεισα πολύ downάρικα γι' αυτό θα αποφύγω το story με τον αδερφό / αδερφή του, αλλά και πάλι δε βρίσκω τίποτα καλό να πω. Φαντάσου σκέφτομαι πόσες φορές θα έχει γυρίσει στο "Reggie" αλλά θα του είπε κάποιος "Κάνε τη δουλειά σου μωρή Sandra στον Jackson μιλάω το βασικό PG μας"... tongue.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 01/02 - Kentavious Caldwell - Pope

Tα νούμερα: Career high 38 πόντοι με 12/18 fg απ' τα οποία 8/11 3pt, 6/8 ft, 4 def rebounds, 1/2 a/to, 4 steals, +11 στη σημαντική νίκη των Pistons απέναντι στους Pelicans στον τιτάνιο αγώνα τους για την όγδοη θέση της Ανατολικής περιφέρειας. Ξανά, με προφανή εξαίρεση τον KCP που πρόσφατα επέστρεψε απ' το πρόβλημα που τον άφησε εκτός για λίγο, δεν λειτούργησε καλά η πρώτη πεντάδα. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που περνά τους 30 στην καριέρα του ο Pope.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Απ' το Thomaston της Georgia - Go Falcons?-, έπαιξε και στο πανεπιστήμιο της πολιτείας, κρίμα που δε μπερδεύτηκαν οι Πατσουλί να τον ψηφίζουν για All-Star δηλαδή. Την πρώτη χρονιά αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα freshmen της περιφέρειας αλλά προφανώς και δεν ήταν έτοιμος για το draft του ΝΒΑ, ως sophomore τα πήγε πολύ καλύτερα στην ευστοχία και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της SEC με 18,5 πόντους μέσο όρο. Ανέβαινε συνεχώς στα mock drafts, ξεκίνησε φανταστείτε εκτός λοταρίας παρά το πόσο "κακό" ήταν το draft το 2013, έφτασε να επιλεγεί στους Pistons στο νούμερο 8 της διαδικασίας. Μου άρεσε αρκετά αλλά δεν με χαροποίησε το snub στο Burke τότε, ιδεολογικά παίζει να μη με ικανοποιεί ακόμα και σήμερα. tongue.gif Είχε μια rookie season όπου δεν ξεχώρισε καθόλου, με τον ερχομό του SVG όμως και τη διάθεση να ακολουθήσει τις επιταγές για μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, κέρδισε γρήγορα τη θέση του σπουδαιότερου off guard του depth chart κι έπαιξε πέρυσι και πρόπερσι όλα του τα παιχνίδια, 82 + 76, ως βασικός, με συμπαθητική παρουσία. Φέτος παρότι έχει τη χειρότερη χρονιά του στα δίποντα, ευτυχώς ανέβασε ξανά το ποσοστό απ' τα 7,25 που μας είχε προβληματίσει λίγο πέρυσι (30,9%), αν το κρατήσει full season πρώτη φορά θα σουτάρει πάνω από 35% στη σεζόν, αυτή τη στιγμή είναι στο 38,8%. Έχει και το καλύτερο a/to από ποτέ έχοντας ανεβάσει τις assists σχεδόν στις 3 ανά αγώνα, δεν βλέπω και πολύ την ομάδα οπότε μου προκάλεσε όσο εντύπωση ίσως έκανε και σε εσάς. Η εξέλιξή του είναι σταθερή χρόνο με το χρόνο και πλέον μιλάμε για έναν παίκτη που θα μπορούσε να σταθεί σε αυτό τον σημαντικό μα συνάμα υποστηρικτικό σπουδαιότερων πυλώνων ρόλο σε πολλές ομάδες της λίγκας, καθόλου άσχημα. Τολμώ να πω μοιάζει να είναι η σταθερά της σύγχρονης εποχής του franchise, ανάμεσα στον αγώνα για ένα franchise PG που δε δικαιώνεται δυστυχώς με το Reggie, ούτε ο Ish είναι η απάντηση μακροπρόθεσμα χωρίς πολύ καλύτερο roster γύρω του, και στην φθίνουσα ελπίδα να σταθεροποιηθεί ο Drummond σε κάτι καλύτερο από φέτος, πιο κοντά στην έννοια του franchise player γενικότερα. To συμβόλαιό του KCP τελειώνει το καλοκαίρι και παρότι φαντάζομαι πως θα μείνει, περιμένουμε να δούμε πόσο ενδιαφέρον θα δείξουν άλλες ομάδες. Το μέλλον πάντως φέρνει την πρώτη μεγάλη πληρωμή, είτε ως καμάρι του Michigan είτε κάπου αλλού.

Δε δήλωσε: "Εμείς τη δουλειά μας να κάνουμε, το μεροκάματο να βγαίνει, κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά, άμυνα άμυνα άμυνα, για ό,τι άλλο ρωτήστε τους υπόλοιπους, εγώ είμαι αρμόδιος μόνο στο να την πετάω άμα μου τη δώσουν."
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 28/02 - Marcus Morris

Τα νούμερα: Career high 37 πόντοι -σε 42 λεπτά σε αγώνα που πήγε παράταση οκ- με 13/23 fg, 3/7 3pt, 8/9 ft, 3+5 rebs, 1/1 a/to -μοίρασε μπάλα- 1stl, +9 στην εντός έδρας νίκη των Pistons κόντρα στο Portland. O Ish το πήρε πάλι αλλά τελοσπάντων.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Aπ' τη Philadelphia, έπαιξε με τον για επτά λεπτά μεγαλύτερο αδερφό του στο Kansas, έγιναν draft κολλητά στο 13 και 14 pick από Phoenix και Houston, ο Marcus πήγε να τον συναντήσει γρήγορα για ένα pick δεύτερου γύρου, τόσο καλές εντυπώσεις άφησε στους Rockets, με το pick αυτό οι Rockets επέλεξαν τον Canaan. Mετά είχαμε εκείνη τη φασαρία όταν πλάκωσαν στο ξύλο τον πρώην μπασκετικό μέντορά τους που οδήγησε στη σταδιακή αποχώρηση και των δύο απ' την έρημο, από τότε παραδόξως δεν έχουν αλλάξει ομάδα αμφότεροι, αν και επιθυμούν να γίνουν ξανά συμπαίκτες. Σε ένα forwards depth chart που υπάρχει ο Tobias Harris και ο Marcus παραλίγο πριν λίγες μέρες να προστεθεί και ο Jeff Green γιατί το να ψωνίζει στο τζάμπα ο Stan έχει καταπληκτικά αποτελέσματα και μόνο bubble team δε σε κάνει.. Ο Marcus πάντως μια χαρά περνάει με τόσους σποτάδες και ψιλοάμπαλους γύρω του, μέχρι και go-to-guy τη βλέπει, ειδικά το Φλεβάρη είχε ήδη δώσει το προηγούμενο high των 36 και χτες το ξεπέρασε για έναν ακόμη πόντο. Όπου βρίσκει θύματα θα συνεχίζει να κάνει τα δικά του, αν δε γίνει καμιά αδελφική στραβή δε βλέπω να φεύγει καν άμεσα. Έχω αρχίσει να φοβάμαι πως θα μας φορτώσει κάποια στιγμή η Washington και τον άλλον. Ευτυχώς που δεν έχουμε καθόλου χρόνο σήμερα να γράψω χειρότερα. biggrin.gif

Δε δήλωσε: "Ο Ish είναι ο Chalmers μου κι εγώ ο LeBron του. Έρχονται τα playoffs θα δώσουμε απαντήσεις."
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 08/03 - Stanley Johnson

Τα νούμερα: 17 πόντοι, season high, από 7/12 σουτ με 3/6 τρίποντα, χωρίς βολές, 2+3 rebs, 2/1 a/to, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, -3 στην κακή εμφάνιση και ήττα των Pistons στην Indianapolis.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Γεννημένος στο Anaheim, τη σεζόν μάλιστα που δημιουργήθηκε το μεγάλο δίδυμο Kariya-Selanne για τους Mighty Ducks, κέρδισε κάθε χρονιά το πρωτάθλημα high schools της πολιτείας και μπήκε στο NCAA ως ο "California Mr. Basketball", δηλαδή ο καλύτερος παίκτης της recruiting class του. Έχει και τρία χρυσά -με MVP- με τις μικρές Εθνικές των ΗΠΑ, το Arizona ανέβηκε ακόμη περισσότερο στη λίστα με τα φαβορί για κατάκτηση του NCAA τη στιγμή που ανακοίνωσε την επιλογή του να παίξει ως Wildcat ο Stanley. Έπαιξε μόνο ως freshman, είχε μια πολύ καλή χρονιά με καλά ποσοστά και γερή δόση πολυπραγμοσύνης, αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης και στην καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας, έφτασε ως τους τελικούς της Δύσης χάνοντας οριακά απ' τους Badgers στο Staples Center. Σε ένα draft με αρκετά καλό βάθος σε wing players ήταν ένας εκ των κορυφαίων, επελέγη στο όγδοο pick πίσω μόνο απ' το Hezonja που δεν τον ήθελα ούτως ή άλλως, μπροστά από πολύ καλούς παίκτες όπως οι Winslow, Βooker, Dekker. Ακόμη κι αν δεν έχει καταφέρει να δώσει όσα ελπίζαμε ως τώρα, δεν έχω πετάξει λευκή πετσέτα ούτε με τα δεδομένα που ξέραμε τότε μπορώ να κατηγορήσω την επιλογή, ευτυχώς καθάρισε το Orlando. icon_drunk.gif Η rookie χρονιά του είχε αναλαμπές προσδοκιών, φέτος τα πράγματα είναι άσχημα γιατί δεν βλέπουμε να έχει χτίσει προς κάποια κατεύθυνση, ίσα ίσα παίζει λιγότερο, σουτάρει λιγότερο, σουτάρει λιγότερο ακόμη και per36, δεν έχει ρυθμό, δεν έχει ψυχολογία, δεν το χει γενικά αν θέλετε, δεν έχει δείξει ότι το χει. Αλλά διάολε δεν τον βοηθάμε, όσο cliche (σ.τ.μ. Γαλλικά στο πρωτότυπο) κι αν ακούγεται. Η εμμονή να είμαστε ο ορισμός της bubble team με εκνευρίζει. Δεν είχα πρόβλημα με κινήσεις όπως η απόκτηση Reggie, ας μην βγήκε, δεχόμουν τη λογική της, δεν έχω πρόβλημα με τα πεταμένα λεφτά στη frontline καθεαυτά, ακόμα ψαχνόμαστε, αλλά δε δέχομαι να μην παίζουν τα prospects για να παίζουν οι μεταγραφές-κλοπές μετριομέτριων άσχετων που είναι πιο έτοιμοι να μας πάνε στις 38/40 νίκες μπας και βγούμε τελευταίοι στην Ανατολή να μας περάσει ένα χρώμα κιμωλίας ο LeBron και να πάμε στο draft με το 15 pick. Δεν είμαι υπέρμαχος του ανελέητου tanking, αλλά πρέπει να ψήνεις στους 150 βαθμούς ό,τι ελπιδοφόρο έχεις και να κρατάς χώρο για free, για κάτι σαν το Harden, τον Cousins, παστοδιαλο την αποτυχημένη προσπάθεια να σου βγει ο Jackson. Όλα δεκτά αυτά οκ. Αλλά το να παίζεις με go-to-guy το Morris, πρώτο scorer χτες τον Tobias, να θες να πάρεις με trade και το Jeff Green rolleyes.gif , να παλεύεις να παίζεις όσο πιο συγκροτημένα σοβαρά γίνεται απέναντι σε διάφορες ομάδες που είναι πράγματι πιο yolo στο παρκέ, για να βγαίνεις στη μέση, με βάση το πως λειτουργεί το σύστημα στο ΝΒΑ, είναι μαζοχισμός. Επίσης δε δέχομαι τη δικαιολογία για το πόσο μη ιδεατός προορισμός είμαστε για τους διαθέσιμους παίκτες, δεν είμαστε Ελβετικές Άλπεις αλλά μια χαρά έκατσε στο Houston o Harden μόλις άκουσε το "CTC", μια χαρά βλέπω μέρη όπως το San Antonio, τη Utah και το Cleveland στην κορυφή, στον πάτο βλέπω τις δύο μεγαλουπόλεις, χωρίς τρομακτικούς free agents βλέπω τους φορολογικούς και μη "παραδείσους" στη Florida. Αλλά βέβαια η καρέκλα είναι γλυκιά, πούλαγες το παραμύθι για playoffs, αν στείλεις τους μέτριους και βάλεις δύο χρόνια τον Ellenson στο rotation, έτσι να δεις αν μπορεί, θα γυρίσεις στη χασαποταβέρνα σου.. Ο Johnson θα φύγει νύχτα κι αλλού θα είναι το λιγότερο χρήσιμος, εμείς με αυτό το regime δεν πάμε πουθενά..

Δε δήλωσε: "Αργή αλλά σταθερή πορεία προς το απόλυτο irrelevance. Ευχαριστώ Pistonάρα μου, Detroit vs everybody! το είπαμε απ' το draft.."
SteveNashidis
Στείλτον πακέτο Αριζόνα όπου θα ψηθεί αμέσως μόλις ακούσει στο τηλέφωνο τον Watson .
Και σε έχω πεντάδα Ulis-Booker-Warren-Johnson-Alanαρος για να ξενυχτάς σε κάθε αγώνα του τα ξημερώματα.

Χαραμίζεται σε αυτήν την ομάδα laugh.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Voyager @ Mar 9 2017, 20:33 ) *
Και σε έχω πεντάδα Ulis-Booker-Warren-Johnson-Alanαρος

Bledsoe προφανώς αντί της κοντής, είμαι support του Eric από εποχές πάγκου στο LA. Και δε μου προκαλεί κάποιου είδους συμπάθεια ο Warren, βάλε Μακρύ Κρι-Κρι στο 4, παστοδιαλο τον αγνώστων λοιπών στοιχείων dunkerα, αν μπορεί να τη σκάει. Και πάλι είσαι μια συμπαθή μεταγραφή μακριά, θα το δούμε.

Τι λέει Alan, καλός; smiley.gif
SG3ptshooter


Μην ξεχάσεις που παίζετε τη Δευτέρα μόνο..
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 25 2017, 14:02 ) *
Μην ξεχάσεις που παίζετε τη Δευτέρα μόνο..


Δηλώσεις Shaq (2009), πιο επίκαιρες από ποτέ...
Manimal
Εικόνα παιδικής χαράς οι Pistons, και πως να μην είναι άλλωστε αφού αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα. Χθες βγάλανε report ότι ο KCP, δεν είναι με την ομάδα επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Κάποια στιγμή στη δεύτερη περίοδο ο σκηνοθέτης έκανε focus στον KCP που έκανε προθέρμανση, ο οποίος και τελικά έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού διευκρινίστηκε ότι ο λόγος ήταν η γέννηση του παιδιού του και ουδεμία σχέση έχουν τα διάφορα κακεντρεχή σενάρια που συσχέτιζαν το όλο γεγονός με την προ ημερών σύλληψη. Δεκτόν, αλλά μία συννενόηση ρε παιδιά, να μην βγαίνει αυτό το μπάχαλο προς τα έξω.
Manimal
Περιμένω αφιέρωμα ανεξπέκτου στον Μπόμπαν τον Μαργιάνοβιτς, στη νίκη επί Ρόκετς. Μετά την σημερινή εμφάνιση δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο SVG για το ετήσιο σνομπάρισμα του παίχτη.
aegeansheed
QUOTE(Manimal @ Apr 8 2017, 07:00 ) *
Περιμένω αφιέρωμα ανεξπέκτου στον Μπόμπαν τον Μαργιάνοβιτς, στη νίκη επί Ρόκετς. Μετά την σημερινή εμφάνιση δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο SVG για το ετήσιο σνομπάρισμα του παίχτη.


27 πόντοι - 12/18 σουτ - 12 ριμπάουντ και κανένα λάθος σε 27 λεπτά.

Δεν είναι ο ανεξπέκτος της ημέρας. Ο SVG κάνει ό,τι να ναι για να σώσει το τομάρι του, ξαφνικά θυμήθηκε εκτός από Έλενσον και τον Μπόμπαν... Πιο τραγικοί οι Rockets που έχασαν από αυτούς τους Pistons.



Επίσης, Henry Ellenson, Wisnconsinάτος τζαμπεράτος, πρώτο start: 15 πόντοι 11 ριμπάουντ, αν και βρήκαμε πολύ σίδερο. Παραφωνία που ο Kelser τον παρομοίασε με τον Τζ-ερέμπκο, "former Piston". Τόσο πολύ άρεσε πια? Αλλά είπαμε, Kelser. Βάλτε κανένα badboy δίπλα στον Blaha ρε παιδιά.

Manimal
Να αναθεωρηθούν τα κριτήρια του ανεξπέκτου. Στην Αμερική πλέον η 7η Απριλίου είναι μέρα επίσημη και γνωστή ως Μπόμπαν ντέι.
Οι Ρουκέτες χαβαλέ κάναν. Δεν καιγόντουσαν και ιδιαίτερα. Καμία ένταση καμία διεκδίκηση σε αντίθεση με τα σέκοντ των Πίστονς που έπρεπε να αποδείξουν την τιμιότητα του ψωμιού τους. Αν είχα να επιλέξω από την σημερινή μέρα, ένα τσόκαρ γκέιμ (μιας και είναι αρκετά) και να βγάλω και εσώψυχα είναι η ήττα των Καβαλίερς από τα δευτεροτρίτα της Ατλάντα.
SG3ptshooter
Σήμερα ο Ellenson υποβιβάζεται ξανά στον πάγκο, προφανώς και θα παίξει αρκετά στο season finale αλλά μ' αρέσει η αποφασιστικότητα ακόμα και για κάτι τόσο σχετικό, τον ξεκίνησε βασικό πριν 3 παιχνίδια, τον έριξε πάγκο, τον ξανάκανε βασικό στο προηγούμενο και τώρα πάλι θα μπει αλλαγή. Επίσης θα έχουμε την πρώτη/τελευταία εμφάνιση του παίκτη_Stan στη βασική πεντάδα για φέτος.
SG3ptshooter
QUOTE
SVG said tonight he's seen good things from @LukeKennard5 on D, enough to believe he'll fight for minutes as a rookie.

Ρεσυκουραστηκααληθειαδλδ icon_bored.gif Εllenson το 2020, μην μπερδευτεί και κατέβει στις εκλογές δεν ξέρω..
SG3ptshooter
QUOTE
The Pistons are expected to waive Michael Gbinije on Saturday, according to Vincent Ellis of the Detroit Free Press.

Περσινό draft pick με 5 χρονιές στο NCAA που λάτρευε ο SVG γιατί μπορούσε να παίξει 3 θέσεις.. Βέβαια κι ο Darun "cash considerations" Hilliard ήταν top25 στο καλό draft πρόπερσι, οπότε..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.