Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Η νέα γενιά του Άρη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
V@Roxe##13
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ 87ΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΚΑΡΑΔΟΛΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ 89ΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΑΤΑΛΟΝ Ο ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Ο ΠΛΙΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
EXPLOITED ARIS
ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑ
dizzy_fingers
Παιδιά, απενεργοποιήστε το caps lock όταν γράφετε...
Στη γλώσσα του ίντερνετ τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζετε.
polpap
O Aris exei paradosiaka megala talenta stis paidikes kai efivikes omades, oi perissoteroi dystixos exafanizonte dystixos (vlepe Mpallis) h kanoun kariera stis mikres katigories (vlepe simeonidis).

ALitheia pios eine o tel paiktis pou vgike apo ta splaxna tou APH me axioprepi Karriera? Emena den mourxete kaneis. An den kanw lathos Liadeli kai Maslarino eixame agorasei tin idia xronia pitsirikades.
emperor
O τελευταίος παίκτης που βγήκε από τις ακαδημίες μας είναι ο Ρωμανίδης.
Από τότε τίποτα.Και τον Λαιδέλη και ΜΑσλαρινό τους αγοράσαμε στα 19 τους αν δεν κανω λάθος
Papaloukas 4 ever
Εμένα μου αρέσει παρα πολύ ο Μάταλον και έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λ΄για γι' αυτόν.
hagi
Πράγματι ακούγεται ότι είναι καλοί αυτοί οι μικροί..Μακάρι να ενισχύσουν την ομάδα μας στο μέλλον αλλά συμφωνώ ότι προέχει το παρόν ώστε να βάλει τις βάσεις για το μέλλον..
weirdo1977
QUOTE(polpap @ May 12 2006, 02:11 AM)
O Aris exei paradosiaka megala talenta stis paidikes kai efivikes omades, oi perissoteroi dystixos exafanizonte dystixos (vlepe Mpallis) h kanoun kariera stis mikres katigories (vlepe simeonidis).

ALitheia pios eine o tel paiktis pou vgike apo ta splaxna tou APH me axioprepi Karriera? Emena den mourxete kaneis. An den kanw lathos Liadeli kai Maslarino eixame agorasei tin idia xronia pitsirikades.
*



μπορεί να κάνω λάθος αλλα έχω την εντύπωση πως ο Ηλιάδης βγήκε από τα σπλάχνα του Ari
harris
weirdo έχεις δίκιο... Ο Ηλιάδης ξεκίνησε από τον Αρη και μετά συνέχισε στον Αίαντα Ευόσμου. Εκεί με παρτενέρ τον Κέκελη έκαναν σούπερ δίδυμο αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε... λολ....λολ...
Alexmei
QUOTE
89ΑΡΗΔΕΣ


για πρόσεξε στην μέση της λέξης τι λέει..... είναι γεννημένη για το Άρη wink.gif
basketaris
QUOTE
Παιδικό ΑΡΗ: Δυνατά φιλικά τεστ στο Βελιγράδι

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων προετοιμάζεται το Παιδικό τμήμα μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ που θα συμμετάσχει στο τουρνουά μπάσκετ παίδων «The trophy of Belgrade» που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Στο εν λόγω τουρνουά θα συμμετάσχουν εκτός του ΑΡΗ, οι σερβικές Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας, καθώς και η βοσνιακή Μπούντουτσνοστ. Πρόκειται για το σημαντικότερο τουρνουά που διεξάγεται στο Βελιγράδι για την συγκεκριμένη κατηγορία αθλητών, στο οποίο μάλιστα έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπενετόν Τρεβίζο και πολλές άλλες. Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο «The trophy of Belgrade» θα επισκεφτούν τον Δήμαρχο του Βελιγραδίου και θα ξεναγηθούν στην πόλη.

www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
Το έξι στα έξι ο Άρης στο Εφηβικό

Περίπατος…..το ντέρμπι (77-48) με Ηρακλή

Την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η εφηβική ομάδα του Άρη. Στο ντέρμπι του ομίλου νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Ηρακλή με 77-48 (ημίχρονο 43-21).

Η σύνθεση των νικητών:

ΑΡΗΣ (Κυριακού): Καραθανάσης 2, Βαλεργάκης 5(1), Σαμαράς 21(4), Παπανικολάου 17, Σταμπουλής14, Βούλγαρης 10, Μούρτος 8, Πατσός, Κουκουρέλης, Στυλιανίδης, Οικονόμου, Τσιοβάρας.

Το επόμενο παιχνίδι της εφηβικής ομάδας είναι με αντίπαλο τον Αία Ευόσμου το Σάββατο(10|11) στις 8 μμ στο Αλεξάνδρειο.

www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
Εφηβικό ΑΡΗ: Αποκόμισαν εμπειρίες

Σε δυο τουρνουά συμμετείχε η εφηβική ομάδα του ΑΡΗ εκμεταλλευόμενη την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών. Το πρώτο τουρνουά έγινε στην Σόφια και το διοργάνωσε από τις 26 έως τις 28-12 η Ομοσπονδία της Βουλγαρίας.

Οι «κίτρινοι» αν και αγωνίσθηκαν σε αυτό το τουρνουά χωρίς τους δυο διεθνείς Παπανικολάου και Σαμαρά, εντούτοις έπαιξαν στον τελικό όπου και έχασαν από την Εθνική εφήβων της Βουλγαρίας με 85-71. Κορυφαίοι παίκτες του ΑΡΗ στο παιχνίδι αυτό ήταν οι Σπύρος Μούρτος (πρώτος σκόρερ) και Γιάννης Σταμπουλής.

Στο δεύτερο τουρνουά που διοργάνωσε ο Έσπερος Πατρών και διεξήχθη στην Πάτρα ο ΑΡΗΣ περιορίσθηκε στην τρίτη θέση λόγω των ελλείψεων που είχε (απουσίασαν οι Σαμαράς, Βαλεργάκης, Οικονόμου, Κουκουρέλης, Στυλιανίδης και Βούλγαρης). Οι «κίτρινοι» νίκησαν με 65-62 τον Έσπερο, αλλά έχασαν με 86-74 από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και 75-71 από τον Πανιώνιο. Κορυφαίος του ΑΡΗ και MVP του τουρνουά ήταν ο Κώστας Παπανικολάου.

www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
Για τους μικρούς του Άρη μίλησε ο Χέρμπερτ

Είναι παράπονο πολλών, ότι ο Άρης δεν βγάζει παίκτες. Προχθές, ο Γκόρντον Χέρμπερτ βρήκε την ευκαιρία και χρησιμοποίησε τους τρεις νεαρούς που έχει στην ομάδα (Τσαϊρέλης, Καραδολάμης, Σκορδίλης), κυρίως επειδή έλειπαν Μάσεϊ και Τέρι.

του Γιώργου Συρίδη


Εξήγησε όμως την φιλοσοφία του για το συγκεκριμένο θέμα και έκανε εμμέσως και μια πρόταση που αξίζει τον κόπο να εξεταστεί. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αγωνίστηκε 9 λεπτά και έδωσε πολύτιμες βοήθειες, κυρίως στην άμυνα. Δείχνει πιο έτοιμος από τους Δημήτρη Καραδολάμη και Γάιο Σκορδίλη, που συμμετείχαν στον αγώνα χθες για τρία και δυο λεπτά αντίστοιχα. Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για την παρουσία των τριών νεαρών παικτών και βρήκε την ευκαιρία να αναλύσει τον τρόπο σκέψης του για αυτές τις περιπτώσεις. "Τρεις στόχους πρέπει να έχουν οι νεαροί παίκτες μας. Ο πρώτος είναι να κάνουν ατομική προπόνηση. Ο δεύτερος είναι να μπορέσουν να ενταχθούν σταδιακά στην προπόνηση της ομάδας και ο τρίτος να αποκτήσουν λεπτά συμμετοχής στους αγώνες. Οι τρεις συνεργάτες μου κάνουν εξαιρετική δουλειά με αυτά τα παιδιά. Δουλεύουν μαζί τους επιπλέον ώρες και πιστεύω ότι από τα τρία λείπει μόνο ο χρόνος συμμετοχής στα παιχνίδια", υποστήριξε ο Χέρμπερτ.
Η πρόταση που εμμέσως έκανε -ίσως και χωρίς να το θέλει- αφορά τη δημιουργία ενός πρωταθλήματος για τις β' ομάδες, για ηλικίες κάτω των 22 ετών, κάτι που γίνεται στο ποδόσφαιρο. "Στη Γαλλία υπάρχει το πρωτάθλημα για ηλικίες κάτω των 22 ετών και εκεί τα παιδιά παίρνουν χρόνο συμμετοχής δουλεύοντας και με τις δυο ομάδες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό και η μόνη λύση είναι ο δανεισμός σε μικρότερες ομάδες", τόνισε ο Καναδός τεχνικός.
Εκείνο που ξεκαθάρισε όμως από την πρώτη στιγμή είναι το ότι βλέπει τους συγκεκριμένους παίκτες όπως τους υπόλοιπους, άρα για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να έχουν και άλλο χρόνο συμμετοχής, θα πρέπει να τον κερδίσουν. "Για να μπουν να παίξουν οι νεαροί, πρέπει να δουλέψουν πολύ. Αν τους δώσεις από πριν χρόνο συμμετοχής, τότε το αποτέλεσμα συνήθως δεν είναι καλό. Πρέπει να το κερδίσουν από την προσπάθειά τους. Για μια ομάδα όπως ο Άρης, που υπάρχει η πίεση αποτελέσματος, είναι δύσκολο αυτό το εγχείρημα, γιατί είναι δύσκολο και να κερδίζεις και να φτιάχνεις παίκτες", κατέληξε ο Χέρμπερτ.
(...)

www.makthes.gr

Πολυ ενδιαφερουσα και σωστη η προταση του Γκορντον... Ενα αντιστοιχο πρωταθλημα εφηβων/νεων, θα εδινε τη δυνατοτητα στους νεαρους παικτες τη δυνατοτητα να εξελιχθουν καλυτερα/γρηγοροτερα, αλλα θα βοηθουσε κατ' επεκταση και το Ελληνικο μπασκετ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.