Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ZOTS.... DA RULZZZ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
suspect
Ο καλός προπονητής είναι αυτός που διαχειρίζεται με σταθερότητα και αξιοπρέπεια το υλικό του. Ο πολύ καλός προπονητής είναι αυτός που ξεπερνά τις δυνατότητες της ομάδας του και διακρίνεται. Ο άριστος είναι αυτός που έχει διάρκεια στην κορυφή.

Με το καλημέρα στην καριέρα του ο Ζοτς κέρδισε το υποτιμητικό προσωνύμιο «Γκαστόνε». Δεν είναι λίγο στους 2 πρώτους σου τελικούς στην Ευρωλίγκα να τους κερδίζεις με ενα σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η τύχη μπορεί να βοηθάει τους τολμηρούς αλλά το κάνει για λίγο. Σήμερα, ύστερα απο την ασταμάτητη συγκομιδή τίτλων, το «Γκαστόνε» ενταφιάστηκε σε ενα μπαούλο και ουδείς πια το μνημονεύει. Η απαρίθμηση των τίτλων του Ζοτς εκτος του οτι είναι βαρετή, στοιχηματίζουμε πως ούτε καν ο ίδιος θυμάται όλους όσους έχει πάρει. Παρα τη βαριά καμπούρα του σε κύπελλα και πρωταθλήματα, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, κατορθώνει το πιο δύσκολο. Συνεχίζει να κερδίζει. Θα μπορούσε να αράξει, να βαρεθεί, να πολιτευτεί, να αγοράσει καποια ομάδα να περνά τον ελεύθερο χρόνο του και να ασχοληθεί με επιχειρήσεις. Αν έκανε κάτι απο τα παραπάνω μπορεί να πετύχαινε και εκει. Σίγουρα όμως δεν ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο πρόσωπο του δεν θα βρείτε το παγερό, αγέρωχο και σοφιστικέ στιλ που θα είχαν πολλοί φτασμένοι «προφέσορες» στη θέση του. Είναι ο άνθρωπος που ζει έντονα το κάθε παιχνίδι, που όταν θίγεται το εκφράζει, που όταν εκνευρίζεται δεν κρατά κανένα πρόσχημα και η ένταση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Απολαυστικός, ενίοτε δεν διστάζει να χαλάσει ακόμα και τις φιλίες του και δεν καταλαβαίνει απο κανένα όνομα. Ούτε καν του «θεού που παίρνει την ΠΑΕ» όταν πριν από 2 χρόνια κράδαινε το διαβατήριό του στη συνέντευξη τύπου διαμαρτυρόμενος για τη μη ανανέωση της παραμονής του εν Ελλάδι κραυγάζοντας επι δικαίων και αδίκων για την ανοργανωσιά της ΚΑΕ. Υπο άλλες συνθήκες δεν θα χρειαζόταν καμία ενέργεια των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το πολύ πολύ ως τελευταία εξυπηρέτηση η γραμματέας της ΚΑΕ να του έκλεινε το εισιτήριο της οριστικής επιστροφής. Ο νόμος του Ζοτς απεδείχθη τόσο ισχυρός που το αίτημα του λύθηκε αυθημερόν μετά συγγνωμής και ειλικρινούς μεταμέλειας για την παράλειψη.

Την άνοιξη του 2002 η μπασκετική κοινότητα υποκλήθηκε στον άνθρωπο που χάρη στην τακτική του γράφτηκε στην ιστορία ως ο μόνος που κέρδισε την Ευρωλίγκα εναντίον της γηπεδούχου ομάδας. Το σύνθημα το είχε δώσει ο ίδιος λίγο νωρίτερα αλλά κανείς δεν έπιασε το υποννοούμενο: «Χέστηκα τι είπε ο Κουτλουάϊ» ήταν η απάντηση του για τις πληροφορίες που έδωσε ο τότε παίκτης της ΑΕΚ, Ιμπραήμ Κουτλουάι, στον τεχνικό της Εφές Πίλσεν αντίπαλο του Παναθηναϊκού σε εκείνον τον ημιτελικό, για τον τρόπο αντιμετώπισης των πρασίνων…
Οι σχέσεις του με τους παίκτες είναι τρικυμιώδης. Εχει κατηγορηθεί οτι μετά την Παρτιζάν δεν έχει βγάλει κανέναν παίκτη. Και είναι αλήθεια. Απο την άλλη όμως κανένας παίκτης που έφυγε απο τα χέρια του δεν έκανε σπουδαία καριέρα.

Χαρακτηριστική ήταν η συμβουλή του στον Φώτση. «Αλλαξε μυαλά, γιατί δεν σε βλέπω να κάνεις την καριέρα που αντιστοιχεί στο ταλέντο σου». Αρκετά χρόνια αργότερα κανείς δεν αμφιβάλλει οτι ο Ζοτς έπεσε μέσα. Στον προφανή αντίλογο οτι τα έβαλε με τον πιτσιρικά Φώτση, θυμίζουμε τη διορία των δυο ημερών που έδωσε στους Στογιάκοβιτς και Ρέμπρατσα για την ένταξη τους στην εθνική Γιουγκοσλαβίας λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε είχε προσθέσει με νόημα: «κάποιοι προφανώς έχουν άλλες ιδέες αναφορικά με ιδιότητα μέλους, σε σχέση με αυτές που έχουμε εμείς». Ποιος προπονητής δεν θα περίμενε αυτούς τους πάικτες στην ομάδα του; Αυτός ο οποιος έχασε απο την Κίνα και ακούει στο όνομα Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Προ του κοινού εχθρού, γίνεται ομπρέλλα για τους αθλητές του με πλεον αντιπροσωπευτικό παράδειγμα λίγο πριν το φαρμακερό ματς με την Εφες Πίλσεν: «Θυμάμαι πριν δύο χρόνια, όταν ο Καλαϊτζής είχε κάνει αντιαθλητικό φάουλ στον Σόλομον, μετά την έβδομη πρόκληση που είχε δεχτεί. Ο Καλαϊτζής είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και γι´ αυτό έκανε υπομονή. Εγώ του είχα πει τότε πως, αν ήμουν στη θέση του, έπαιζα δηλαδή στον αγώνα, θα του είχα ρίξει μπουνιά με την πρώτη.»

Οπως λέγαμε κάποτε, προβλέπεται για τη σειρά και την ΕΣΣΟ έκαστου κορυφαίου να συνοδεύεται και απο μια θεωρία συνομωσίας. Αυτή που ακολουθεί τον Σέρβο είναι πως τακιμιάζει και συμφωνεί για την έκβαση των αγώνων όταν απέναντι του έχει τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Αντιμέτωπος με τον «Ντούντα» στο ελληνικό πρωτάθλημα και ενω οι θεωρίες για το σέρβικο λόμπι έδιναν και έπαιρναν, όταν ο Ζοτς διάβασε αυτές τις φήμες, κλώτσαγε καρέκλες. Θεωρία συνομωσίας με τον Ντάρκο Ρούσο και τον Μπάνε Πρέλεβιτς ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στον ορίζοντα. Οσο για τον κουμπάρο, απολαμβάνει πια τη χλιδή της Μόσχας. Κατηγορείται επίσης οτι παίρνει ταϊμ αουτ όταν ο αγώνας έχει κριθεί. Κατηγορία που τον ακολουθεί απο την θητεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Φέτος ξεσπάθωσε στον αγώνα με την Ταου: «Αν δεν έπαιρνα ταϊμ αουτ για να κρατήσω τη διαφορά πόντων, τότε θα ερχόταν ο κύριος θανάσης και θα με ρωτούσε: are you μαλάκας;»


Με τους αντίπαλους προπονητές οι κόντρες του αφορούν μπασκετικά και μόνο πλαίσια. Φέτος πρωτοτύπησε με την επίθεση στον Ρέπεσα οταν πρώτος εκείνος απέδωσε τις νίκες του ΠΑΟ σε διαιτητική εύνοια και στα παρασκήνια που ελέγχει ο Παναθηναϊκός. Ο Ζέλικο άστραψε και βρόντηξε: «Ο Ρέπεσα προφανώς τα 'κανε πάνω του. Τι ήθελε να πετύχει; Τι ήθελε να μας πει; Ήθελε ν’ ασκήσει πίεση; Πέφτει σ’ αντιφάσεις, αφού πριν το ματς στη Μπολόνια έλεγε ότι είμαστε πολύ καλή και ισχυρή ομάδα. Αλλά έτσι είναι αυτά... ο φόβος δημιουργεί παράξενα συναισθήματα, τόσο που σου πετάγονται τα μάτια έξω.
Αυτός ο τύπος έχει τελειώσει για μένα, έστω κι αν μέχρι χθες ήταν φίλος μου. Ίσως να ήθελε να υπονοήσει πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλό προπονητή. Ίσως πάλι να εποφθαλμιά τη θέση μου. Εγώ πάντως δεν είμαι ψεύτικος. Καλό θα είναι η Ευρωλίγκα να τον καλέσει ν’ απολογηθεί απ’ τη στιγμή που οι δηλώσεις του ήταν επίσημες. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις και αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται" Και φυσικά μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ο Ζοτς απαξίωσε να τον χαιρετήσει....

Οι σχέσεις με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έχουν μόλις δυο διαστάσεις με καρμπόν δηλώσεις:
Οταν πάνε στο γήπεδο: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός και θέλω να συνεχίσει έτσι και να τον έχουμε δίπλα μας. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου»
Οταν δεν πάνε στο γήπεδο: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έρχονται»

Γίνεται αφοπλιστικά απλός όταν του δίνουν το προβάδισμα: «Δηλαδή θα προετοιμάσω λιγότερο τους παίκτες μου επειδή οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι μας λέτε οτι είμαστε φαβορί;» Για τη διαιτησία όταν ευνοείται σιωπά ή ειρωνεύεται τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων. Οταν νοιώθει οτι αδικείται είτε αρκείται να δηλώσει οτι «Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά στα κριτήρια των διαιτητών» είτε διοργανώνει δημοσιογραφικές προβολές με στιγμιότυπα με τις επίμαχες φάσεις.
Μεγάλη εντύπωση που προκάλεσε τις αυστηρές συστάσεις της ΦΙΜΠΑ για απρεπή συμπεριφορά, έκανε το επεισόδιο μεταξύ του Ομπράντοβιτς και ενος εθελοντή μεταφραστή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων. Μετά τον αγώνα με την Αργεντινή ( με το απίθανο νικητήριο καλάθι του Τζινόμπιλι στην εκπνοή ) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ομπράντοβιτς προσέβαλε τον Έλληνα εθελοντή μεταφραστή λέγοντάς του πως αφού δεν μπορεί να μεταφράσει θα έπρεπε να έχει ήδη σηκωθεί και να αποχωρήσει από το πάνελ. Αυτό συνέβη, όταν ο εθελοντής μεταφραστής απέδωσε μέσα σε δύο προτάσεις δηλώσεις διάρκειας περίπου δύο λεπτών του Ραντόγεβιτς. Αν και ο Ραντόγεβιτς προσφέρθηκε να μιλήσει στα Αγγλικά για να διευκολύνει τους μη Σέρβους δημοσιογράφους, ο Ομπράντοβιτς του το απαγόρευσε. Τελικά, όταν ήρθε η σειρά του προπονητή του Παναθηναϊκού να μιλήσει και ο μεταφραστής κόμπιασε, ο Ομπράντοβιτς απεχώρησε με επεισοδιακό τρόπο κραυγάζοντας: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος. Εδώ είναι Ολυμπιακοί Αγώνες! Έχω δικαίωμα να μιλάω στη γλώσσα μου και είναι υποχρεωμένοι να έχουν έναν επαγγελματία.»

Καλύτερο τρόπο για να κλείσουμε το παρόν δεν βρήκαμε παρά την προφητική δήλωση του Παύλου Γιαννακόπουλου το 1999: «Είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό και μαζί του θα κάνουμε το παν, ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα και να τη φέρουμε στην κορυφή της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης»
Kabamaru
Ofeilo na omologiso pos eho epifilakseis gia ton Zoc.

1) Ta teleftea 2 hronia ton eho dei na kanei foveres proponitikes kotsanes (eidika se ektos edra mats) oi opoies kostisan ston PAO vathmous/prokriseis.

2) I emmoni tou na min hrisimopiei center borei na tou vgike stin Bologna alla persy kai (en meri) fetos ehei kostisei (kai tha kostisei pistevo) sta krisima mats. Eidika tora sto Final 4 na doume ti tha kanei brosta stin front line tis CSKA i ton Vujcic kai cia... Kai na peis oti den ehei o PAO lefta na katalavo....

3)I (paroligo) katastrofi tou Lazarou. Borei o idios na eipe meta pos emathe polla apo ton Zoc, alla apo ton pango den boreis na matheis kai TOSA polla. Genikotera o Zoc den ehei anadeiksei kanenan ellina paihti. Mono me ton Fotsi psilo-prospathise, alla eis matin, mias kai o Fotsis zei ston kosmo tou

4) 6 (kontevoun 7) hronia kai oute mia leksi elliniki? Ego edo ematha Oualezika mesa se 3 mines....Mia apli paratirisi kano, dikaioma tou na kanei o,ti thelei o anthropos
Anxel
Ασφαλώς και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ομπράντοβιτς για όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον Παναθηναικό.Εγώ σαφώς και τον γουστάρω και για τα όσα είχε πει τότε με τις δηλώσεις του Ρεπέσα.Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να λέει τέτοια πράγματα για τον Παναθηναικό.

Πάντως και εγώ σε κάποια πράγματα δεν μπορώ ώρες ώρες να τον καταλάβω..Πχ η εμμονή του στο να μην χρησιμοποιεί καθαροαίμο 5άρι έχει κοστίσει..Παίκτες καθαροαίμα 4άρια παίζουν 5άρια και πολλές φορές τα βρίσκουν σκούρα απέναντι σε ομάδες που έχουνε καλή και δυνατή frontline..

Και επίσης στο ότι ο Παναθηναικός δεν διαθέτει έναν καθαροαίμο ηγέτη..Δεν διαθέτει δηλαδή τον Ντέγιαν για παράδειγμα που πάντα ήξερες οτι θα είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές..Και αυτό πολλές φορές κοστίζει για καλό είναι να διαθέτει μια ομάδα τον ηγέτη της..

Συμφωνώ με τον Kabamaru για τον Παπαδόπουλο..Ας μην ξεχνάμε οτι αυτός ο center είχε μπεί στο κρίσιμο σημείο στο ματς στην Μπολόνια και είχε συμβάλλει τα μέγιστα..Χωρίς την είσοδο αυτού λογικά θα το είχαμε χάσει..

Παρολαυτά παραμένει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη..Γουστάρω που τον έχω στην Πανάθα και θέλω να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια..Μπορεί πολλές φορές να διαφώνω με τις εμμονές του αλλά ΟΚ..
Warrior
Οπως και οι παραπανω,θα συμφωνησω για την εμμονη του Ζελικο να μην εχει
5αρι στην ομαδα..και ΚΥΡΙΩΣ για τον Παπαδοπουλο..
Ποτε δεν καταλαβα,για ποιο λογο τον εδιωξε σαν αποτυχημενο και τον αφησε να
παει στον Ηρακλη(αρα δεν ηταν οικονομικο το θεμα..)... 39.gif
Τωρα ας πουμε,αν το εχει μετανιωσει..θα κοστιζε μια περιουσια!
Ο Παναθηναικος με τον Παπαδοπουλο θα ηταν φαβορι στο φετινο f4. wink.gif

Ακομα το μπασκετ πλεον στην Ευρωπη,εχει αλλαξει ταχυτητα και ισως θα επρεπε να
αλλαξει ρυθμο και στο παιχνιδι των ομαδων του..

Το θεμα ειναι ομως οτι...αν ο Παναθηναικος δεν πηγαινει ως μεγαλο αουτσαιντερ στη
Μοσχα,το οφειλει στην παρουσια του Ομπραντοβιτς στον παγκο του!
Ειναι "γατα" ο Ζοτς,ξερει αυτες τις διοργανωσεις καλυτερα απο τον καθενα και το
κυριοτερο..ξερει να τις κερδιζει!
Εχει και το "κοκκαλακι της νυχτεριδας",αλλα δεν μπορει να ειναι μονο αυτο..

Και αν κανει "κανα αστειο" στο f4,τι θα λεμε??
"Ναι,αλλα δεν εχει πενταρι??"(οπως.."ναι,αλλα ελειπε ο Ζηκος!") huh.gif
suspect
ο ζοτς δεν εδιωξε τον παπαδοπουλο....
Warrior
Τοτε..ή ηθελε να εχει περισσοτερο χρονο συμμετοχης ο ιδιος ο Παπαδοπουλος ή ηταν
οικονομικο το θεμα(πως ομως..??).

Στην πρωτη περιπτωση,παλι εχω να προσαψω στον Ζοτς οτι τον χρησιμοποιησε λιγοτερο
απ'οσο θα επρεπε ή οτι εκανε λαθος για τον Παπαδοπουλο ως παικτη.

Δεν λεει τιποτα αυτο βεβαια..
peka
Η δικια μου ταπεινη γνωμη για τον Ομπραντοβιτς ειναι οτι το κατεχει καλα αυτο που κανει και το εχει αποδειξει ουκ ολιγες φορες!!!
Τωρα οσον αφορα την τακτικη που ακολουθει ας μην ξεχναμε οτι καθε προπονητης εχει την δικη του φιλοσοφια και δεν την αλλαζει ευκολα. Γι' αυτο στο οτι δεν χρησιμοποιει καθαρο 5αρι ισως να κανει και καλα γιατι ετσι εχει μια πολυ πιο γρηγορη ομαδα απο τους αντιπαλους αλλα χανει αλλου βεβαια. Παντως μπορω να πω οτι εχει αλλαξει καποια δεδομενα στο ελληνικο μπασκετ με αυτη του την κινηση, αφου πλεον πολλοι προπονητες δεν στηριζονται στα 5αρια.
Οσον αφορα τις ευρωπαικες διοργανωσεις ξερει καλα απο αυτες και τι πρεπει να κανει για να βγει νικητης. Το ιδιο νομιζω θα κανει και φετος, αρκει βεβαια να τον βοηθησουν και οι παικτες γιατι αυτος δεν μπορει να μπει μεσα και να βαζει την μπαλα στο καλαθι!
Αυτα...τα ολιγα!
IraTmac
QUOTE (Kabamaru @ Apr 26 2005, 09:30 PM)
Ofeilo na omologiso pos eho epifilakseis gia ton Zoc.

κι εγώ.

QUOTE
1) Ta teleftea 2 hronia ton eho dei na kanei foveres proponitikes kotsanes (eidika se ektos edra mats) oi opoies kostisan ston PAO vathmous/prokriseis.


σωστά.

QUOTE
2) I emmoni tou na min hrisimopiei center borei na tou vgike stin Bologna alla persy kai (en meri) fetos ehei kostisei (kai tha kostisei pistevo) sta krisima mats. Eidika tora sto Final 4 na doume ti tha kanei brosta stin front line tis CSKA i ton Vujcic kai cia... Kai na peis oti den ehei o PAO lefta na katalavo....


κι εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω αυτό το κόλλημα με τα 5άρια. έχει τόσα λεφτά και παίρνει 4ο Σούτινγκ γκαρντ πχ αντί να πάρει βασικό σέντερ.

QUOTE
3)I (paroligo) katastrofi tou Lazarou. Borei o idios na eipe meta pos emathe polla apo ton Zoc, alla apo ton pango den boreis na matheis kai TOSA polla. Genikotera o Zoc den ehei anadeiksei kanenan ellina paihti. Mono me ton Fotsi psilo-prospathise, alla eis matin, mias kai o Fotsis zei ston kosmo tou


το μεγαλύτερό του έγκλημα κι αυτό που με κάνει να μην τον συμπαθώ. κατέστρεψε δεκάδες παίκτες που ήξεραν πολλά κιλά μπάσκετ (Παπαδόπουλος, Μπαλογιάννης, Μασλαρινός, Καράγκουτης, ακόμα και ο Χατζηβρέττας ή ο Καλαιτζής θα είχαν καλύτερη εξέλιξη με άλλους προπονητές). και λυπάμαι τον Ξανθόπουλο που έκανε το λάθος να πάει στον Πάο.

QUOTE
4) 6 (kontevoun 7) hronia kai oute mia leksi elliniki? Ego edo ematha Oualezika mesa se 3 mines....Mia apli paratirisi kano, dikaioma tou na kanei o,ti thelei o anthropos


Κι εδώ είμαι μαζί σου. Δεν λέω να μιλάει στα ελληνικά στις συνεντεύξεις τύπου αλλά όχι και να μην ξέρει 5 λέξεις...
ashton
Kαλός προπονητής ο Ζοτς, αλλά επιτρέψτε μου να θεωρώ κορυφαίο στην Ευρώπη τον Ντούντα.
Άλλωστε ο Ντούντα, όπου κι αν πήγε έφυγε σαν πετυχημένος (από Εθνικές, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, Πανιώνιο, ΤΣΣΚΑ και δε συμμαζεύεται) - σε αντίθεση με τον Ζοτς (πχ Μπενετόν, Σύδνεϋ, Αθήνα)
LEFTERIS733
Οχι και πετυχημενος ο Ιβκοβιτς στον ολυμπιακο!Κατα τα αλλα ειναι σιγουρα απο τους κορυφαιους στην ευρωπη.
ashton
Δηλαδή το γεγονός ότι ο γαύρος πήρε το ευρωπαϊκό ΜΕ Ιβκοβιτς είναι αποτυχία ;;
LEFTERIS733
Ναι αλλα το πηρε με ομαδα φτιαγμενη απο τον ιωαννιδη συν τον βελπ.

Οταν εφτιαξε τη δικια του ομαδα το εχασε "in the middle of his own f.#$,&> house".
IraTmac
τί διαβάζω Θεέ (ποιός?)...

ashton συμφωνώ μαζί σου.

υγ. συν Βελπ λέει... 24.gif
ashton
to 1999 ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών, στο Μόναχο έχασε από την υπερηχητική Ζαλγκίρις, ενώ το 98 έμεινε εκτός τελικού με ένα τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ουσία είναι πως :
1/ ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα (που κυνηγούσε χρόνια) ΜΕ τον Ντούντα
2/ ο Πανιώνιος βγήκε Ευρωλίγκα ΜΕ τον Ντούντα
3/ ο ΟΣΦΠ πήρε ευρωπαϊκό (που κυνηγούσε χρόνια) ΜΕ τον Ντούντα
4/ η ΑΕΚ πήρε ευρωπαϊκό + εγχώριο τίτλο (που κυνηγούσε δεκαετίες) ΜΕ τον Ντούντα
5/ Η ΤΣΣΚΑ πήγε σε σερί φ4, μετά από 40 χρόνια ΜΕ τον ντούντα
6/ Η ΕΘΝΙΚΗ Γιουγκοσλαβίας ήταν η απόλυτη ομάδα ΜΕ τον Ντούντα
Anxel
Μεγάλη ειλικρινά η επιτυχία του Ντούντα να κατακτήσει το πολύ δύσκολο Σαπόρτα Cup...Τι Euroleague μας λέτε τώρα...Σαπόρτα Cup και τα μυαλά στα κάγκελα...Σας είδαμε και την επόμενη χρόνια όταν μας λέγατε για ευρωπαικά και ιστορίες αλλά στον τελικό...

Και για να έχουμε καλό ρώτημα πόσες ευρωπαικές κούπες έχει πάρει ο κατά τα άλλα καλύτερος προπονητής Ντούντα;Ο κατά τα άλλα αποτυχημένος σε πολλές ομάδες(εδώ γελάμε) Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πάρει 5 ευρωπαικές κούπες(3 με διαφορετικές ομάδες και 2 με τον Παναθηναικό)..

4 πρωταθλήματα με τον Παναθηναικό και 2 κύπελλα..

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ

Παρτιζάν (1991-93): Πρωτάθλημα (1992), Κύπελλο (1992), Κύπελλο Πρωταθλητριών (1992), Μπανταλόνα (1993-94): Κύπελλο Πρωταθλητριών (1994), Ρεάλ Μαδρίτης (1994-97): Κύπελλο Πρωταθλητριών (1995), Ευρωπαϊκό Κύπελλο (1997), Μπενετόν Τρεβίζο (1997-99): Σαπόρτα Κάπ (1999), Παναθηναϊκός(1999-σήμερα): Πρωτάθλημα(2000, 2001, 2003, 2004),Κύπελλα(2003,2005), Ευρωλίγκα(2000,2002)

Αν είναι έτσι οι αποτυχημένοι ας ήμουνα και εγώ αποτυχημένος μετά... laugh.gif

Είναι κρίμα όταν κάτι δεν μπορούμε να το φτάσουμε να προσπαθούμε να το μικρύνουμε...Κατά τα άλλα:Kατσικάρης και τα μυαλά στα κάγκελα...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
harris
anxel χααααλαααααρωσεεεεεεεε..............ξεκολλα λιγο να αντιδρας .την γνωμη μας λεμε .αιντε
ashton
Το Σαπόρτα το 2000 μόνο υποτιμημένο σαν θεσμός δεν ήταν με την Κίντερ μέσα (Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 98, Δευτεραθλήτρια το 99, Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2001, δευτεραθλήτρια το 2002).
Kabamaru
kai ohi mono tin Kinder, alla akoma tin TAU, tin Zadar ton Radja, Komazec kai de simazevete.....Ekeina ta hronia to Saporta kai to Korac itan dynatel liges me omades opos Benetton, Berca, Estu, Kinder, kai de symazevete. Ohi opos tore me kati kolo-FEL kai FEC.
dizzy_fingers
Αnxel αναρωτιέμαι...αν ο Ίβκοβιτς ήταν στη θέση του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, θα έψαχνες και παρέθετες τώρα τις κατακτήσεις του?

Και να κόψουμε λίγο την ειρωνεία (είτε εδώ είτε σε άλλα τόπικ)...

Το ότι κάποια μέλη του φόρουμ συνεχίζουν τη συζήτηση μαζί σου σε κόσμιο επίπεδο, ενώ εσύ δεν ακολουθείς, θα πρέπει τουλάχιστον να σε κάνει να αναθεωρήσεις την άποψή σου περί παράθεσης απόψεων...
LEFTERIS733
QUOTE (ashton @ Apr 28 2005, 12:35 PM)
Η ουσία είναι πως :
1/ ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα (που κυνηγούσε χρόνια) ΜΕ τον Ντούντα
2/ ο Πανιώνιος βγήκε Ευρωλίγκα ΜΕ τον Ντούντα
3/ ο ΟΣΦΠ πήρε ευρωπαϊκό (που κυνηγούσε χρόνια) ΜΕ τον Ντούντα
4/ η ΑΕΚ πήρε ευρωπαϊκό + εγχώριο τίτλο (που κυνηγούσε δεκαετίες) ΜΕ τον Ντούντα
5/ Η ΤΣΣΚΑ πήγε σε σερί φ4, μετά από 40 χρόνια ΜΕ τον ντούντα
6/ Η ΕΘΝΙΚΗ Γιουγκοσλαβίας ήταν η απόλυτη ομάδα ΜΕ τον Ντούντα

Συμφωνω και το ειπα απο την αρχη οτι τον θεωρω εναν απο τους κορυφαιους προπονητες.

Απλα δεν τον θεωρω επιτυχημενο στον ολυμπιακο.
greece4
sumfwnw me ton ashton kai ton Kabamaru!

kai isws h omada tou olumpiakou na htan tou iwannidh, ola ta prohgoumena omws xronia o iwannidhs dn katafere na parei thn koupa... k sto telos, meta apo xronia auto pou menei einai oti o osfp phre thn koupa me ton duda... auto grafei h istoria...
oso gia ton obradovic, fusika kai einai apo tous korufaious!!!
alla opws k ka8e proponhths (k o duda fusika) exei k autos tis kapoies emmones tou... einai 8ema "filosofias"...
LEFTERIS733
QUOTE (IraTmac @ Apr 28 2005, 02:09 AM)
υγ. συν Βελπ λέει...  24.gif

bball.gif 1996 bball.gif

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ριβερς 30 (4), Παπανικολαου 2, Σιγαλας 5, Νακιτς 17, Φασουλας 11, Σουλης, Ταρλατς 9, Μπακατσιας 3, Τομιτς.

πηγη: http://www.hri.org/news/grpapers/eleythero...01-04.eley.html



bball.gif 1997 bball.gif

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακατσιας, Σιγαλας 7, Παπανικολαου 5, Νακιτς 10, Φασουλας 6, Τομιτς 8, Ταρλατς 10, Βελπ, Ριβερς 28.

πηγη: http://www.sport.gr/finalfour/history/1997.htm


Οπως βλεπεις η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι ο Βελπ.(Σουλης αντι Γαλακτερου που ειναι η αλλη διαφορα δεν αλλαζει και πολυ την ομαδα αφου και οι δυο ειχαν πολυ μικρο χρονο συμμετοχης).

Προς τι λοιπον το γελιο μικρε και ανοητε; icon_wave.gif
IraTmac
Λευτέρη δεν σου απαντώ γιατί το αφεντικό ψάχνει αφορμή να με ξαναπετάξει έξω και δεν θέλω να του δώσω πάτημα.
harris
QUOTE (IraTmac @ May 10 2005, 01:47 PM)
Λευτέρη δεν σου απαντώ γιατί το αφεντικό ψάχνει αφορμή να με ξαναπετάξει έξω και δεν θέλω να του δώσω πάτημα.

γουελκαμ μπακ μαι φρεντ......ελπιζω να μην ξαναδωσεις δικαιωμα στο αφεντικο ,γιατι ειναι κριμα να λειπει ο δευτερος σε ποστ απο το φορουμ....εε?????αντε ,καλη νεα αρχη....

ωραια υπογραφη...λολ
IraTmac
Thanks φίλε Harris. Btw, είμαι 3ος σε πόστ 69.gif

υγ. η υπογραφή μου διαγράφηκε ως δια μαγείας. Περίεργα πράγματα...
harris
δεν την εσβησες εσυ?????
IraTmac
Όχι.
harris
τοτε?
dizzy_fingers
Εγώ την έσβησα.
Από τη στιγμή που μπορεί να τα γράψει αυτά στο "Ευρωπαϊκό μπάσκετ", δεν υπάρχει λόγος πέρα από τρίτος σε ποστ να είναι και ο τρίτος στο μέγεθος υπογραφής! hammer.gif
harris
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ?? 65.gif
chinaski
Οχι ρε φουστη μου, πως μου ξεφυγε αυτο το τοπικ.Γουσταρο πολυ να μιλαο για προηγουμενες χρονιες. biggrin.gif .Ο Ολυμπιακος του Ντουντα ηταν ετοιμη στημενη ομαδα απο τον Ιωαννιδη.Με αυτοματο πιλοτο πηγαινε και με εναν Ριβερς στην καλυτερη στιγμη της καριερας του.Δε μπορο να καταλαβω γιατι μερικοι υποτιμουνε τα τοτε κυπελλα κυπελουχων και Κορατς παλαιοτερων ετων.Ηταν πολυ δυνατες διοργανωσεις. Μπορει να με απαταει η μνημη μου αλλα ο Παο δεν ειχε αποκλειστει απο το Μιλανο στον ημιτελικο του Κυπελλουχων δεν ηταν? Οταν προπονητης ηταν ο Σουμποντιτς?Γιατι δεν κατεβαζε τους εφηβους ο Παο εκκεινη την χρονια και κουραζε τους βασικους tongue.gif tongue.gif tongue.gif (μπορει να κανω και λαθος....αχ γερασα).Δεν πηρε και πρωταθλημα ην ιδια χρονια?Ο Ντουντα ειναι ο καλυτερος προπονητης στην Ευρωπη αλλα αν και παλι δεν με απαταει η μνημη μου ο Αρης δεν τον ειχε φερει στο Ελληνικο πρωταθλημα και εφθγε ος λουσερ με μια εκφραση του στιλ οτι ο Αρης με Γκαλη και Γιαννακη δεν θα παρει πρωταθλημα ποτε?(Μεσα επεσε το παλιοπαιδο).


Ος συντακτης του παραπανω ποστ τονιζο οτι δεν φερω καμια ευθυνη για την εγκυροτητα των συμβαντων που αναφερω tongue.gif tongue.gif tongue.gif .Οχι σκουπιδια οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες......για να μπορουμε να χαιρομαστε τη θαλασσα και αυτο το καλοκαιρι.
Anxel
Ύστερα από την παταγώδη αποτυχία του Ίβκοβιτς να σηκώσει την Ευρωλίγκα με την ακριβότερη ομάδα στην Ευρώπη δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμα κάποιοι που να τον θεωρούν καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη...Κανείς δεν τον μειώνει σαν προπονητή αλλά πιστεύω οτι ο Ομπράντοβιτς και ο Ιβάνοβιτς είναι πολύ καλύτεροι...

Ο Παναθηναικός είχε χάσει από την Στεφανέλ Μιλάνο όταν εκεί έπαιζε ο Σιγάλας...Μόλις είχε φύγει από τον γαύρο...Και πήρε πρωτάθλημα την ίδια χρόνια...Έχεις δίκιο...Κανείς δεν υποβαθμίζει τις μικρότερες ευρωπαικές διοργανώσεις αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο Ευρωλίγκα άλλο Σαπόρτα ή Uleb Cup φέτος...Διαφορετικό να παίζεις με την Μακάμπι και την Cska και διαφορετικό να παίζεις με την Χέμοφαρμ και την κάθε Χέμοφαρμ...
chinaski
Μα δεν λεω για τωρα.Λεω για παλαιοτερα ετη.Για το κυπελλουχων και το Κορατς.Εφοσον πηρε μερος ο Παναθηναικος και απετυχε μην υποβαθμιζεις τα κατορθωματα αλλων ομαδων.
greece4
eimai arketa ews polu tsantismenh akoma me to duda, alla ta fetina tu apotelesmata den anairoun ta osa exei kanei ws twra... as kanei k o ivanovic analoga, k to suzhtame.. oso gai ton zots, einai apo tous korufaious, xwris na einai alan8astos k autos fusika (opws k kanenas..)
Warrior
QUOTE (IraTmac @ May 11 2005, 02:39 PM)
υγ. η υπογραφή μου διαγράφηκε ως δια μαγείας. Περίεργα πράγματα...

Εγω παλι δεν καταλαβαινω..τι σκοπο εξυπηρετει η υπογραφη σου Ira?
Θα ηθελα να μου εξηγησεις πραγματικα...

Θα μπορουσες καλλιστα αυτο που εχεις να πεις να το πεις σε ποστ..
IraTmac
Η υπογραφή που διαγράφηκε ήταν η άποψή μου για το Final 4 κι όταν την έγραψα δεν μπορούσα να ποστάρω, ήμουν τιμωρημένος.
NBAholic
Καλώς επέστρεψες από την εξορία, Irα.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τη διαβόητη πρώην υπογραφή σου. Διαγράφηκε λόγω μεγέθους ή περιεχομένου;
dizzy_fingers
QUOTE (IraTmac @ May 12 2005, 04:41 PM)
Η υπογραφή που διαγράφηκε ήταν η άποψή μου για το Final 4 κι όταν την έγραψα δεν μπορούσα να ποστάρω, ήμουν τιμωρημένος.

Το ban δεν το κράτησα μέχρι τις 8 Μαΐου όπως είχα πει αρχικά αλλά μέχρι την τρίτη πριν το final4.
Την ημέρα λοιπόν που έγραψες την υπογραφή σου μπορούσες να την ποστάρεις στο "Ευρωπαϊκό μπάσκετ".
Το αν δεν κατάλαβες ότι έληξε η τιμωρία πρόωρα είναι κάτι που δε μπορώ εγώ να ελέγξω, είτε γιατί δεν ξέρω αν το είδες, η γιατί δεν ξέρω αν το δείχνει η φόρμα ότι αναιρείται η τιμωρία.


Η υπογραφή, χόλικ, σβήστηκε όχι λόγω περιεχομένου αλλά γιατί ήταν ένα ποστ που μπορούσε να γραφτεί στο κατάλληλο φόρουμ (στο πμ που έστειλα στον ira του την είχα κάνει quote για να μην τη χάσει).
Είναι η εξής:

QUOTE
Μιας και το κατεστημένο με "φίμωσε" γράφω εδώ τη γνώμη μου για το Πάο - Μακάμπι.

Θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο κορυφαίοι point guard στην Ευρώπη κατά τη γνώμη μου. Ο Γιασικεβίτσιους είναι πιο έμπειρος από μεγάλα ματς, ωστόσο νομίζω οτι ο Μητσάρας μπορεί να τον κοντράρει στα ίσια. Επίσης μου αρέσει κι ο Χαλπερίν της Μακάμπι που στα 21 του είναι εξαιρετικός και μαθαίνοντας από τον "Σάρας" μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη.

Κάποιος πρέπει να (προσπαθήσει να) σταματήσει τον Πάρκερ που έχει κυριολεκτικά τα πάντα και καμία αδυναμία. Είναι καλός αμυντικός, τρομερός επιθετικός και σκοράρει με όλους τους τρόπους. Απλά μπορείς να τον εκνευρίσεις με σκληρή άμυνα ή να αλλάζεις αρκετούς παίκτες πάνω του μπας και τον κουράσουν ή τον γεμίσουν φάουλ. Ίσως ο Χατζηβρέττας να μπορεί να τον δυσκολέψει. Αλλιώς ας μπει ο Παπανικολάου που δεν έγινε και τίποτα αν φύγει με 5 φάουλ.

Ο Μπαστόν είναι καλός, αλλά με Μπατίστ και Αλβέρτη δεν υπάρχει πρόβλημα. Θεωρητικά, μπορεί να κοπεί.

Ο Βούισιτς πρέπει με κάποιον τρόπο να βγει εκτός αγώνα (δεν εννοώ να τον δείρουν κιόλας...). Να γεμίσει με φάουλ ή να μην είναι σε καλή μέρα γιατί οι αλχημείες του "Ζοτς" στο "5" δεν αρκούν για να κοπεί αν είναι σε καλή μέρα. Πάντως ο Τσαρτσαρής μπορεί να τον "σβήσει" αν έχει όρεξη, αλλά δύσκολα.

Επιθετικά, θα ήταν καλό να γίνει το passing game και να μείνει μόνος στο τρίποντο κάποιος από Αλβέρτη, Κουτλουάι, Λάκοβιτς. Αν όμως χρησιμοποιηθεί πολύ ο Φραγκίσκος που είναι πιο αργός κι απ' την καθυστέρηση στην άμυνα θα βγαίνουν συχνά με αρηθμητικό πλεονέκτημα στην αντεπίθεση οι Ισραηλινοί...

Good luck!



Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έγραψε για το παιχνίδι της Μακάμπι όχι προτού γίνει ο αγώνας αλλά αφού έγινε...
Εγώ τουλάχιστον δεν την πρόσεξα πριν τις 7 Μαΐου (νομίζω θα φαινόταν τέτοιο μέγεθος...).Αν κάποιος την είχε προσέξει νωρίτερα μπορεί να με διορθώσει.
harris
Την ειχε γραψει πριν το ματς αλλα δεν μπορουσε να ποσταρει στο φορουμ και την ειδαμε ολοι οταν ξαναηρθε........
dizzy_fingers
...και ο Χάρης με διόρθωσε biggrin.gif.
Warrior
Εγω Ira μιλαω για την τωρινη σου υπογραφη..

Και επειδη εχουμε κανει κακη συνηθεια,τελευταια,να ξεσκιζουμε τα τοπικ θα ηθελα
να μου απαντησεις σε pm.

Ισως και γω κακως δεν το κανω τωρα..αλλα βλεπω οτι συνεχιζουμε..
Εχετε μια κοντρα με τον Λευτερη και το εχετε παρει πολυ προσωπικα το θεμα!
Δεν νομιζω οτι φταιει κανενας αλλος.. wink.gif
saniboy
Ζοτς for ever! biggrin.gif
Igor
Καλα ρε saniboy που το βρηκες αυτο το topic ??? 2 χρονια μετα !!
saniboy
QUOTE(Igor @ Apr 29 2007, 12:09 AM) *
Καλα ρε saniboy που το βρηκες αυτο το topic ??? 2 χρονια μετα !!

Χαζευοντας απο εδω και απο εκει.Ειμαι νεος στην παρεα και εχω χασει παλια επεισοδια! wink.gif
kop-13
Ξέρει κάποιος αν η κοπέλα που είχε αγκαλιά κ φιλούσε μετά τη λήξη ήταν η κόρη του?
soz
Ναι,η μεγαλύτερη του αδυναμία!!
enypnio
exei oraia kori ofeilo na omologiso
man10
QUOTE(enypnio @ Jun 4 2007, 04:42 AM) *
exei oraia kori ofeilo na omologiso

Ο Σουμ ειχε ωραιοτερη...
a bullet for your head
Σε ανασκόπηση της σεζόν εξελίχθηκε η συνέντευξη τύπου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος ανέλυσε πως ο Παναθηναϊκός έφτασε στο δεύτερο τρεμπλ σε τρία χρόνια.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι τα κατάφεραν σε μία πολύ δύσκολη χρονιά και πήραν τρεις τίτλους. Σε συγκεκριμένα σημεία της χρονιάς, τα παιδιά αντέδρασαν σωστά στις δυσκολίες, κατάλαβαν ότι έπρεπε να παίξουν καλύτερα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βέβαια όταν μιλάμε για τα πλέι οφ μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, υπήρχαν παίκτες, οι οποίοι δεν ήταν σε καλή κατάσταση.
Πολλοί από αυτούς αντιμετώπισαν προβλήματα, αλλά βοήθησαν σε όλους τους τομείς και είναι ήρωες για μένα. Θέλω να πω ότι ο κόσμος βοήθησε την ομάδα να κερδίσει τον αγώνα. Με τέτοιο κόσμο μπορείς να νικήσεις έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στους παίκτες, στην ομάδα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια βοηθάει ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα.

Σε κάθε τρόπαιο μπροστά μας βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Δεν ξεχνάμε ότι υπήρξε ο δύσκολος ημιτελικός Κυπέλλου με το Μαρούσι, από όπου περάσαμε με μεγάλη δυσκολία. Στον τελικό πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση, κατακτήσαμε το τρόπαιο και ανακτήσαμε την εμπιστοσύνη μας. Θυμάμαι επίσης τι συνέβη στον δεύτερο αγώνα με τη Σιένα και μετά την ήττα μας όπου πολλοί σταμάτησαν να πιστεύουν σε εμάς. Η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα και το είδατε όλοι πόσο καλά παίξαμε.

Στο φάιναλ φορ παίκτες με πολλά τρόπαια, ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα, να αγωνιστούν σκληρά για να πάρουν μία ακόμα ευρωλίγκα. Γι αυτό όλη η δόξα πάει σε αυτούς. Πάντα εύρισκαν κίνητρα για να αγωνιστούν. Ο πρώτος αγώνας με τον Άρη ήταν πολύ δύσκολος με το πανηγυρικό κλίμα, αλλά μετά βελτιωθήκαμε. Η πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν κρίσιμη. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το κάναμε. Τελικά αποδεικνύεται ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Μία ομάδα την οποία σεβόμαστε τρομερά αλλά παράλληλα είναι σημαντικό ότι πιστέψαμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε στην έδρα τους.

Είμαι υπερήφανος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω 10 χρόνια με τον Φραγκίσκο. Δεν είναι απλά αρχηγός, αλλά η σχέση μας βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Είναι ίσως ο μοναδικός παίκτης στην Ευρώπη, που έμεινε σε μία ομάδα όλη του την καριέρα και πήρε τόσους τίτλους. Είναι παράδειγμα για όλους πως διαχειριζόταν τα πράγματα όταν έπαιζε όπως και όταν δεν αγωνιζόταν. Πιστεύω ότι κοιτώντας τον Αλβέρτη, παιδιά όπως ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης βρίσκουν ένα κίνητρο να κερδίσουν περισσότερους τίτλους.

Μετά από μία τέτοια χρονιά όπου πολλοί θέλουν να υποσχεθούν διάφορα, εγώ πιστεύω ότι οφείλουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις την ομάδα που παίρνει τα πρωταθλήματα οπότε οφείλουμε να κοιτάξουμε με προσοχή τι αλλαγές χρειάζονται για την επόμενη χρονιά. Θα σκεφτούμε πολύ τι πρέπει να γίνει.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην γνώμη. Στην ζωή μου προσπαθώ να σεβαστώ τους ανθρώπους και θα συνεχίσω να το κάνω. Μέσα στο γήπεδο δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Μέσα στην χρονιά είχαμε κακές στιγμές. 50-10 είναι το ρεκόρ μας το πιο σημαντικό όμως είναι να νικάς εκεί που μετράει. Όταν χάναμε από τον Πανελλήνιο ή το Μαρούσι τότε ήταν σκληρό πάντως. Στο μέλλον θα δούμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις τις οποίες οφείλουμε να ξεπεράσουμε. Αυτό πετύχαμε φέτος».

πηγη:contra.gr

Ανακαλυψα πως υπηρχε τοπικ αφιερωμενο στον Ζοτς και σκεφτηκα να το ''επανεκκινησω''..
a bullet for your head
Τιμες,αναγνωριση,συγκινηση για τον Ζελικο Ομπραντοβιτς.
Λετε να φτασει τον μαγικο αριθμο ''10''?
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=198
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.