Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Indiana Pacers






Coming back strong…



Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 45- 37

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Paul George 23.1 - G. Hill 13.8 – M. Ellis 12.1
Ριμπάουντ: I. Mahinmi 7.1 – P. George 7.0
Ασίστ: M. Ellis 4.4 – P. George 4.1
Κλεψίματα: M. Ellis 1.9 – P. George 1.9
Κοψίματα: M. Turner 1.4 - I. Mahinmi 1.1
Ευστοχία %: I. Mahinmi 59% - L.Allen 51.5%
Χρόνος συμμετοχής: P. George 34.7 – G. Hill 34.1

Πιθανή 5άδα:
J. Teague M. Ellis P. George T. Young M. Turner


Πάγκος:
PG: A. Brooks. J. Young
SG: R. Stuckey
SF: C.J. Miles, G. Robinson III
PF: L. Allen, G. Niang. R. Christmas
C: A. Jefferson, K. Seraphin

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: G. Niang (50th pick) , C. Levert (20th pick, trade to Brooklyn)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: J. Teague (Hawks), T. Young (Nets), A. Jefferson (Hornets) , A. Brooks (Bulls)

Έφυγαν: G. Hill (Jazz) , T. Lawson (Kings) J. Hill (Wolves), I. Mahinmi (Wizards) , C. Budinger (Suns)

Παρουσίαση ομάδας
H περσινή χρονιά ήταν κάπως μεταβατική για την Indiana. Η επιστροφή του P. George στα παρκέ ήταν αρκετή για να προκαλέσει ενθουσιασμό αλλά και προβληματισμό σχετικά με την κατάσταση του νεαρού super- star. Ο Hibbert αποτέλεσε παρελθόν, ο Monta Elis υπέγραψε προς το τέλος της off season και λίγο πριν την έναρξη ο Larry Bird ανακοινώνει πως σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το George σαν PF. Η αντίδραση του George είναι ήπια, όμως από τα πρώτα παιχνίδια είναι εμφανές ότι η θέση δεν του ταιριάζει και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας.
Επίσης το κύριο προσόν της ομάδας που έφτασε στους τελικούς Ανατολής πριν λίγα χρόνια, η σκληρή της άμυνα δηλαδή, είχε πάει περίπατο. Οι Pacers προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να ανακόψουν τη λειτουργία ομάδων με επιθετικό ταλέντο, και μαζί με τα επιθετικά προβλήματα, η κατάσταση γινόταν ολοένα και δυσκολότερη για τον Frank Vogel. Στις 5 Μαϊου ανακοινώνεται η μη ανανέωση της συνεργασίας και το τέλος μιας εποχής.

Ο Nate McMillan αναλαμβάνει χρέη Head Coach και οι Pacers είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες της off- season. Με διαδοχικά trades φέρνουν στην Ιντιανάπολη τόσο τον J. Teague όσο και τον T. Young. Στη συνέχεια υπογράφουν και τον Al Jefferson δίνοντας όγκο και τελειώματα στη ρακέτα.
Έτσι λοιπόν κατόρθωσαν να σχηματίσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα πεντάδα και να μας κινήσουν το ενδιαφέρον για τη σεζόν που έρχεται.
Σίγουρα περιμένουμε να δούμε μία ομάδα που θα επιστρέψει στην πιεστική άμυνα, καθώς έχει παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν σε περισσότερες από μια θέσεις. Από την άλλη, περιμένουμε να δούμε πληθώρα επιλογών στην επίθεση καθώς υπάρχουν δυνατότητες τόσο για post παιχνίδι, και για transition αλλά και ικανότατοι σουτέρ από την περιφέρεια.

Προπονητής
Ο McMillan αναλαμβάνει λοιπόν χρέη πρώτου προπονητή μετά από το 2013. Οντας 7 συναπτά χρόνια προπονητής στο Portland, είχε καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα με αρχές σε άμυνα και επίθεση που έπαιζε θελκτικό μπάσκετ. Κατάφερε να προκριθεί 3 φορές στην post-season όπου και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.Κύριος άξονας του ήταν το παιχνίδι μέσω συνεργασιών και αυτό θα προσπαθήσει να εφαρμόσει και στην Indiana. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και θα του δώσει τις επιλογές να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ελπίζουμε να είναι πιο τυχερός στο θέμα τραυματισμών βασικών του παικτών από ότι ήταν στο Portland.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και σίγουρα μπορεί να φτάσει ψηλά. Η Ανατολή εκτός των Cavs δεν έχει κάποια ομάδα που ξεχωρίζει, οπότε αν οι Pacers μπορέσουν και βρούνε νωρίς χημεία θα χτυπήσουν στα ίσια το 2ο seed της Περιφέρειας. Από κει , θα βάλουν πλώρη για την επιστροφή στους Τελικούς της Ανατολής, και στη συνέχεια βλεπουμε.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Ο Myles ο Turner. Στη δεύτερη του χρονιά και μετά το περσινό ξεψάρωμα, ο νεαρός θα πρέπει να δείξει τις δυνατότητές του. Η προσθήκη του Jefferson φαντάζει εμπόδιο, όμως οι Pacers θέλουν και κάποιον να μαρκάρει στην άλλη πλευρά του γηπέδου και ο μικρός έχει δείξει ότι έχει αυτές τις δυνατότητες.Ειδικά σαν rim protector υπήρξε ουκ ολίγες φορές στο τοπ 10 των καλύτερων φάσεων. Μάλιστα σε δηλώσεις του ίδιου του τεχνικού τιμ διαβάσαμε ότι ο Turner προορίζεται για βασικός. Μαζί με τον Θαδδαίο μπορούν να συνθέσουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο στη frontline κάνοντας τη ρακέτα απροσπέλαστη. Ακόμα και στην επίθεση, με τους δημιουργούς που διαθέτουν οι Pacers θα μπορέσει να βρει έτοιμα καλάθια και να προσφέρει και εκεί σημαντικά.



Θέλω να ρωτήσω τον... Thaddeus Young
... Αν θα αποφασίσει φέτος να κάνει το step up στην αγωνιστική του συμπεριφορά. Είναι η πρώτη σοβαρή ομάδα που πηγαίνει κι έχει την ευκαιρία ετούτη τη χρονιά να το πετύχει.

Πρόβλεψη νικών: 49-33
Conference rank: 3
Division rank: 2

Teaser
Zephyr
Αν παραμείνουν υγιείς οι πενταδάτοι θα κάνουν παπάδες φέτος τα παλικάρια από την Ιντιάνα. Ειδικά η έλευση του Τeague θα τους αλλάξει επίπεδο.
ΥΓ. Αναμένεται ανταπόκριση από Nuntius τώρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα!
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 25/11 - Glenn Robinson III

Τα νούμερα: Πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους, 6/10 σούμα 4/6 τρίποντα, 6 rebs, από ένα stl και blk χωρίς κρεμμύδι, +16 στη νίκη κόντρα στους Nets. Οι 20 πόντοι είναι ρεκόρ καριέρας παρότι μόνο φετος είχε 3 ματς με περισσότερα fga.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Γιος του κανονικού Glenn Robinson, ο τρίτος ήταν Wolverine κι αγωνίστηκε στον τελικό απέναντι στο Louisville, έκατσε άλλη μια χρονιά να χάσει και απ' το Kentucky και δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2014. Κακή χρονιά για ταβανάτα prospects, παρά τα προσόντα του και τη συμπαθητική δουλειά του για ένα αξιόλογο touch. Οι Timberwolves τον επέλεξαν στο νούμερο 40 και μάλλον ήταν misclick, αφού τον έκοψαν πριν ακόμα το πέρας της rookie χρονιάς του. Τι κατάφεραν με αυτό όταν τέλειωσαν τη σεζόν με 16 νίκες και σήκωσαν το Justin Hamilton για να φύγει κι αυτός... Τεσπά το απάνεμο λιμάνι της Philadelphia του δωσε και του GR3 μια ευκαιρία, που κράτησε μόνο 10 παιχνίδια. Κάπου εκεί εμφανίζεται Larry Bird κρεμαστός από μηχανή και του δίνει ένα τριετές μιας και δηλώνει fan. Έχει αράξει ένα χρόνο ήδη στους Pacers και στα παιχνίδια χωρίς George έχει βρει λεπτά να ασχοληθεί και κανείς μαζί του. Ελπίζει να σταθεροποιήσει ένα ρόλο έστω στο second unit και να βρει λεπτά και ανάμεσα στους κορυφαίους της Indiana ως υγιείς.

Δε δήλωσε: "At Least We Can All Agree The Third One Is Always The Worst" Πόσο κακή Jean Grey η Sansa το hype μου μέσα...
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 27/01/2017: Thaddeus Young

Τα νούμερα: Όχι δεν κάνω πλάκα! Σήμερα έχει την τιμητική του. Τι κι αν έβαλε μόλις 8 ποντάκια χάνοντας όλα τα τρίποντα που επιχείρησε (0/4τρ. 3/5δπ. 2/2εβ.) και πήρε 5 ψωροριμπάουντ. Χωρίς λάθη και απόψε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και τουλάχιστον 91 συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά. Έκλεψε όμως 4 μπάλες και γι' αυτό είναι κυρίως εδώ...

Stat Alert: Με το κλέψιμο το είχε πάντα γενικά... Ο Thad είναι και επίσημα πλέον στους 100 καλύτερες κλέφτες όλων των εποχών. Δύο φορές (2013-14 και φέτος) στο top10 των καλύτερων per game, μέχρι στιγμής στον Ιανουάριο έχει καταφέρει να παρουσιάζει έναν μέσο όρο κλεψιμάτων στο 2.9 για τον μήνα αυτό*, που είναι και η καλύτερη ανά μήνα επίδοση φέτος μαζί με το 2.9 που είχε γράψει ο CP3 τον Νοέμβριο.
(* τελικώς σταμάτησε στα 2.8)
Σημαντική η συμβολή του στο ίδιο διάστημα για τους Pacers που με 8-4 τρέχουν τον μοναδικό νικηφόρο μήνα τους ως τώρα φέτος.
Ψάχνοντας αντίστοιχες μηνιαίες επιδόσεις στην τελευταία 5ετία, θα δει κανείς ότι η καλύτερη μεταξύ των παικτών που έψαξα ήταν ο Ιανουάριος από τον Young και πάλι (μάλλον ο καλύτερός του μήνας...) με 3.1 κλεψίματα. Πολύ κοντά με 3.0 κατά μέσο όρο οι Rubio τον Νοέμβριο του 2013 και ο Paul τον Απρίλιο του 2012. Ο Thad συνεχίζει να γυρίζει το προσωπικό του career film με μεγάλες επιδόσεις σε μια στατιστική κατηγορία (κλεψίματα) που τείνει να εμφανίζεται σε φθίνουσα εικόνα στα τελευταία δύο χρόνια (τουλάχιστον ως προς τα στατιστικά των leaders της εν λόγω κατηγορίας).

Η εικόνα: Αμυντικά στατς... τί ψάχνεις τώρα... Όταν ανέβουν τα full game lights θα δώσουμε, όπως και ένα παραπλανητικό (βλ. offensive)


Πριν/Μετά: Δεν ήταν καν 19 όταν τον έκαναν draft στη Phily. Έκατσε, έμαθε, δούλεψε έξι χρονιές με το κεφάλι κάτω για να έρθει το 2013 και να παίξει ως κάτι παραπάνω από good player. Ήταν η χρονιά που έβαλε για πρώτη φορά το τρίποντο στο ρεπερτόριό του κι εκείνη που τον είχα επιλέξει στο Fantasy Draft. Η καλύτερή του... ή μάλλον μία τέτοια, που κάποιος έμπειρος GM σε ομάδα που μπορεί να αντιληφθεί πόσο μετράει το team chemistry, συνήθως φέρνει έναν τέτοιον παίκτη midseason, ειδικά όταν υπάρχει μια ελπιδοφόρα κατάσταση με φόντο τα playoffs. Δυστυχώς για τον Thad, οι ανταλλαγές στις οποίες βρέθηκε μπλεγμένος ήταν μεταξύ ομάδων που έκαναν ξεκαθαρίσματα. Από τη μία για λίγο στη Μίνυ, μετά στο Μπρούκλην και έξω πάλι για Ίντυ Μπάσκετμπωλ. Τέσσερις διαφορετικές ομάδες μέσα σε κάτι περισσότερο από 365*2 μέρες και είχα αρχίσει να ανησυχώ...
Φέτος κάνει αρκετά καλή χρονιά: ανεβάζει το Effective FG% σε 57% (42% στα τρίποντα), ωστόσο στο σκοράρισμα έχει κατεβασμένα νούμερα λόγω πλουραλισμού σκόρερς, αφού υπάρχουν ήδη PG13, Teague, Turner, Miles, Stuckey (γιατί όχι?). Αν θέλουν μπορεί να το κάνει κι εκείνος, αν χρειαστεί, όπως θεωρητικά και ο Ellis, φαίνεται όμως ότι υπάρχει εκεί μια ανάγκη σε έναν αμυντικό/ veteran leadership by example ρόλο για εκείνον. Τον έχει αποδεχθεί και του ταιριάζει. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει πρωτάθλημα υπό άλλες συνθήκες ως 6ος παίκτης από τον πάγκο σε μια ανταλλαγή-που δεν έγινε ποτέ, αλλά μπορεί κάλλιστα να το διεκδικήσει με αυτή την ταλαντούχα ομάδα Pacers που κατά τη γνώμη μου μπορεί πολύ καλύτερα από το ρεκόρ της ως τώρα.

Δε δήλωσε: ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΟΟΟΠΠΠΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΩΩΩΩΩΩΩ, ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! "Εγώ, παιδιά, τη δουλειά μου κάνω... πρώτος πηγαίνω στο κλειστό... τελευταίος κλείνω την πόρτα στο γυμναστήριο, εντάξει... βάζω και μια φωνή στον Rodney να τελειώνει με το ΤοΣτάκι που τρώει... μετά πάω σπίτι και αράζω με τη γυναίκα και τα παιδιά, να σας πώ την αλήθεια... ψάχνω μία να δω πού βρίσκεται το τάμπλετ, γιατί ο μικρός έχει πάρει λίγο από εμένα..."
aegeansheed
Πάνω στον Young να προσθέσω το εξής σπάνιο, αυτός μόνο και ο Jae Crowder έχουν καταφέρει χρονιά με:
> 2.000 λεπτά
> 1.000 πόντους
> 1,7 κλεψίματα/αγώνα
< 1,2 λάθη/αγώνα
http://bkref.com/tiny/JYwTV

Ανώτεροι από κάτι μέτριο επιθετικά, αρκετά καλοί αμυντικά, εξαιρετικά μετρημένοι και πρεσεκτικοί στις επιλογές με τη μπάλα.
SG3ptshooter
Όταν δεν υπερ-settlάρει είναι τόσο ωραίος παίκτης.


Kαι οι Pacers με ένα αρκετό καλό 9-4 το Γενάρη ανέβηκαν στην έκτη θέση της Ανατολής, καθόλου άσχημα αν και προφανώς δεν είναι σίγουροι για οχτάδα ακόμα.
SG3ptshooter


Σιζον Χαι. Πλειοφς. Ολ ΕνΜπιΕι Τιμ.
jasonick
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 16 2017, 13:54 ) *
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bOAnZ18AkTM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bOAnZ18AkTM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Σιζον Χαι. Πλειοφς. Ολ ΕνΜπιΕι Τιμ.


#Nuntie_Leipeis sad.gif
SG3ptshooter
QUOTE
Free-agent swingman Lance Stephenson has reached an agreement with the team on a three-year, $12 million deal, league sources informed ESPN.
The first two years of the deal are guaranteed, and the third year is a team option, sources said.

Αέρας ελευθερίας.
SG3ptshooter
Κι ενώ πράγματι ο Steph έκανε ό,τι ήθελε χτες, απάντησε ο αδερφός Paul George, ΜΕΓΑΛΗ εμφάνιση, όμως η τραγωδία με τους Pacers έφτασε στο αποκορύφωμά της. O PG έκλεισε με 43-9-9-3-1 και +17. Οι υπόλοιποι απ' αυτό το κάτι-σαν-roster αγνοούνται, οι Cavs κέρδισαν έστω και στη δεύτερη παράταση και με το έυκολο πρόγραμμα των Bulls τους βλέπω έξω τους Ελεγχτές του Ρυθμού. Η αποτυχία τους δεν περιγράφεται για μένα. Ο George δεν καιγόταν καν να φύγει αλλά θα το καταφέρουν όπως πάει..



Ίσως είμαι κακός, αλλά δεν.. Μη φοβάστε έπαιξε όμως ο Lance.
Reggie Miller 31
Αμαρτία μεγάλη να μείνουν αυτοί οι Pacers έξω. Ειδικά απο τον τσίρκο των Bulls ή απο τους Heat (αν και αυτοί τον τελευταίο μήνα, μαζί με τους Bucks έδειξαν ότι έχουν πολύ μεγάλα καρύδια με τις νίκες που κάνουν.
RipCity
τσίρκο ξετσίρκο οι Bulls νομίζω έχουν 4-0 τους Cavs tongue.gif

Και γενικά οι Pacers μόνο τους εαυτούς τους μπορούν να κατηγορούν για το φετινό χάλι. Και μεγάλη αποτυχία του Bird η φετινή ομάδα.
Reggie Miller 31
QUOTE (RipCity @ Apr 3 2017, 16:35 ) *
τσίρκο ξετσίρκο οι Bulls νομίζω έχουν 4-0 τους Cavs tongue.gif

Και γενικά οι Pacers μόνο τους εαυτούς τους μπορούν να κατηγορούν για το φετινό χάλι. Και μεγάλη αποτυχία του Bird η φετινή ομάδα.

Πάντως σαν ρόστερ είναι αρκετά καλοί ρε γμτ. Ακόμα και ο Jack μια χαρά back up είναι για τον Teague. Ίσως στο 2 και 4 να ήθελαν κάποιον ακόμα.
SG3ptshooter
Για μένα είναι αμαρτία για το George να μείνει έξω. Όχι πως σκίζεται κάθε μέρα αλλά όπως και να το κάνεις σχεδόν ξεχνάμε πόσο καλός παίκτης είναι κάτι ώρες, απ' τη στιγμή που γύρω του τα πράγματα "χάλασαν". Eίναι ίσως ο μόνος μη αναλώσιμος παίκτης του roster, o Turner έχει πέσει κι ο Teague παρότι δεν κάνει κακή χρονιά δεν δείχνει ικανός να τους δώσει παραπάνω πράγματα. Πρέπει να πέφτει απίθανη γκρίνια:

QUOTE
Having lost a winnable home game to the lottery-bound Timberwolves on Tuesday night, the Pacers have slipped to seventh in the Eastern Conference standings, and are just two games ahead of the No. 9 Bulls as they look to secure a playoff spot. The team’s latest performance was a frustrating one for star forward Paul George, who expressed his displeasure in comments after the game, as Nate Taylor of The Indianapolis Star details.

“There’s no urgency, no sense of urgency, no winning pride,” George said. “This locker room is just not pissed off enough.”

“We should have a professional approach, man, and defend our home court, especially to a team that’s not even in the playoffs,” George added. “That’s what it comes down to. As a team, we’ve got to have a grit and we’ve got to own up, man up.”


Βέβαια στο ίδιο άρθρο οι Suns ψάχνονται να δώσουν το Bledsoe, πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο εκεί έξω, ξερωγω οι Pistons... wos_sport4.gif
Zephyr
Και γω τους είχα για μεγάλα πράγματα και "απογοητεύτηκα", θα μπορούσαν να είναι πόλος αποσταθεροποίησης της East side laugh.gif
Manimal
Στο Σικάγο η φάση είναι δώστε μας ντέρμπι να πάρουμε πρωτάθλημα.
Κρίμα για την Ιντιάνα όχι και τόσο. Σίγουρα στην αποδυναμωμένη και αλλοπρόσαλη Ανατολή είχαν τύχη. Με τον Vogel ακόμα περισσότερη. O McMillan όμως δεν κατάφερε να της δώσει ταυτότητα όλη την χρονιά. Κάθε παιχνίδι των Pacers είναι σαν τυχερή σακούλα.
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 4/4/2017: Lance Stephenson –back2theRoots edition

Τα νούμερα: 12 πόντοι με 2/2 τρίποντα, 3/8 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις ένα λάθος. Ήταν +10 στο net boxσυνπλην, μεγάλη διαφορά από τον υπόλοιπο πάγκο που έπαιζε μεταξύ θετικών και αρνητικών τιμών, πράγμα που το έμπειρο μάτι του τύπου που δεν έχει δει λεπτό από το ματς, αλλά φτιάχνει άποψη από το boxscore, ερμηνεύει ότι μάλλον συνυπήρξε για αρκετά λεπτά στην πεντάδα με τους βασικούς. 25 ήταν τα συνολικά λεπτά στη σημαντική νίκη εναντίον των ακόμα-Lowryless Ράπτορων.

Η εικόνα: Πρόλογος οι στίχοι από το Thirteen:
QUOTE
Bad luck wind been blowin' on my back
I was born to bring trouble wherever I'm at



Πριν/Μετά: Τι-να-πρω-το-γρα-ψει κανεις για τον Λανς… Κανονικά θέλει Νούντιο Μόρτιο αυτός εδώ ο ανεξπέκτος, σε μια Τρίτη που αν και είχε θεωρητικά πολλά ματς, τα περισσότερα καταπατήθηκαν από Τανκς… έχουμε πει: «η σάπια Τετάρτη του Sheed», η κατάρα του πρωταγωνιστή στους στίχους του Glenn Danzig φύσηξε προς τα εδώ #thanxLance
Μόλις 13 παιχνίδια φέτος, ξεκίνησε τη χρονιά με τους Pelicans, οι οποίοι των αποδέσμευσαν. Ήδη από πέρυσι ο Στήβενσον ακροβατούσε πάνω στο σκοινί ανάμεσα σε «non 10 day contract παίκτη του ΝΒΑ» και «επαγγελματία μπασκεμπολίστα», κάτι σαν τους «ανταγωνιστές» του Zampano: μεροκαματιάρηδες βιοπαλεστές μασίστες, που δεν ήξεραν τι μέρα θα τους ξημερώσει.
Ήταν μόλις η τρίτη φορά που ξεπέρασε τους 10 πόντους φέτος, το σημαντικό είναι ότι υπάρχει φως στο τούνελ, οι Pacers του έδιναν μια ευκαιρία που δύσκολα θα έβρισκε από άλλη ομάδα του ΝΒΑ εύκολα πλέον, αλλά με την Indiana είναι αλλιώς… τον draftαραν, εκεί ξεκίνησε, εκεί μεγάλωσε μπασκετικά, εκεί έφτασε στο σημείο να αποτελεί μέλος μιας ομάδας που διεκδίκησε μέχρι και Πρωτάθλημα Περιφέρειας από τους Heat του LeBron.
Οι Pacers δεν ξέρω αν θα προλάβουν να «σώσουν» τη χρονιά και να μπουν playoffs, έχουν γραφτεί αρκετά και σωστά για το πόσο αδικούν τους εαυτούς τους ως roster και δυνατότητες. Ας είναι έστω μια προσθήκη που θα φέρει ένα momentum, να γίνει ένα push και να δούμε κάτι καλό από τους φετινούς Pacers και ΠΛΗΖ όχι άλλα πειράματα, προπαντός με τον Myles, μια χαρά έπαιζε, αλλά εδώ και 5-6 ματς σκέφτηκαν, λέει, να τον δοκιμάσουν ως παίκτη που θα πρέπει να μάθει να σπάει τη μπάλα έξω…
Pierce


In the same news, Τάκερ ψυχάρα Αρειανάρα icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.