Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final 4 Istanbul 2017 off topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Istanbul 2017
Redoctor
Ας αρχίσουν οι Χοροί.
Πιστεύω τελικός Οσφπ- Φενερ. Σχετικα εύκολη νικη Ολυμπιακού στα ημιτελικά και μάλλον ήττα στον τελικό. Αν παίξουμε με Ρεάλ θα το πάρουμε!

@T.W.Is.M ακόμα οι περισσότεροι δεν έχουν μετανοήσει

Αν κάποιος mod θέλει να γράψει πιο αναλυτικό εισαγωγικό ποστ feel free. Εγώ κυρίως το poll ηθελα να υπάρχει να δούμε τους άπιστους.
T.W.Is.M.
QUOTE(Redoctor @ May 13 2017, 16:51 ) *
@T.W.Is.M ακόμα οι περισσότεροι δεν έχουν μετανοήσει



Μετανοειτε τοτε!

Ο πρωτος οιωνος λεει οτι σε φαιναλ φορ που η τετραδα ειναι επαναληψη μιας προηγουμενης(2009-2012) κερδιζει ο Ολυμπιακος!
Φετος εχουμε επαναληψη της τετραδας του 2015 και για πρωτη φορα εχουμε και ιδιους ημιτελικους.
sacarame
Για μια ακομα φορα θα ειμαστε συνεπείς με το μεγάλο ραντεβού του φ4 της euroleague.

Ενα μεγαλο μπραβο στους Zoys, benchwarmer και Sg3ptshooter για ένα ακομα άρτιο αφιερωμα..

Καλά ματς να εχουμε..
Varvos
Ολοι οι οιωνοι συνηγορουν σε τελικο Οσφπ-Φενερ και το Σπανουλη να νικαει τον Ομπραντοβιτς
Ειναι το μονο που του εχει μεινει, πλεον θα χει παρει "εκδικηση" απο τους παντες και θα μπορει να αποσυρθει ως ο μεγαλυτερος winner που περασε απο τα ευρωπαικα γηπεδα
Crash95
Την Τσσκα νομιζω θα την αποκλεισουμε, απλα θα ναι ενα ματς που θα μας παρει πολυ απτην ενεργεια μας για τον τελικο.
Στο τελικο θεωρω πως θαναι πολυ πολυ δυσκολα να κερδισουμε. Προτιμω να χουμε τη Ρεαλ αντιπαλο(η φενερ ειναι πιο διψασμενη και εντος εδρας).

Πολυ βασικο ειναι ομως οποιος περασει να κουραστει στον ημιτελικο. Γιατι το 2015 η Ρεαλ περασε αερα απτη Φενερ. Τωρα το καλυτερο θαναι να γινει τεραστια μαχη και να περασει οριακα η Ρεαλ. Για να δουμε.

Προβλεψη μου Φενερ-Ολυμπιακος τελικος. Και θα το παρει η Φενερ. Μακαρι να βγω ψευτης. ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙ
yorgos
Εύκολη επικράτηση ΤΣΣΚΑ, χαμός στον άλλο ημιτελικό, με τη Φενέρ να παίρνει σφυρίγματα και τον Ούντο να κάνει ματσάρα θα το πάρει τελικά ο Ζοτς. Στον τελικό Ζοτς με τον Ιτούδη να χτυπιέται για τη διαιτησία, ακριβώς τα αντίθετα από πέρυσι.
nikolas12
QUOTE(yorgos @ May 16 2017, 04:59 ) *
Εύκολη επικράτηση ΤΣΣΚΑ, χαμός στον άλλο ημιτελικό, με τη Φενέρ να παίρνει σφυρίγματα και τον Ούντο να κάνει ματσάρα θα το πάρει τελικά ο Ζοτς. Στον τελικό Ζοτς με τον Ιτούδη να χτυπιέται για τη διαιτησία, ακριβώς τα αντίθετα από πέρυσι.


Και εγώ δυστυχώς έτσι το βλέπω.
rankin
Τα έχουμε γράψει αυτά πολλές φορές.
Μια διοργάνωση είναι. Δυο νικες χρειάζεσαι. Κάθε ομάδα κανονικά ξεκινάει με 25% πιθανότητες

Απο εκεί και πέρα, το "εύκολη νικη ΤΣΣΚΑ" δεν μπορώ να το δεχτώ, απο τη στιγμή που αντίπαλος ειναι ο Ολυμπιακός
Πόσο εύκολο ειναι άραγε να κερδίσει τον Ολυμπιακό η ΤΣΣΚΑ;
Δε λέω οτι δεν θα τον κερδίσει. Απλά αναρωτιέμαι για το ποσο εύκολο μπορεί να ειναι αυτό.

Επι της ουσίας πάντως, τον τίτλο νομίζω θα τον πάρει ο Ομπράντοβιτς.
Είναι οπως έγινε με τη Ρεαλ, που έχασε πρωτα δυο τελικούς και το τρίτο τον κάνανε στην έδρα της για να πάρει και αυτη κανα τίτλο...
Δε δικαιολογώ διαφορετικά το γεγονός οτι η Κωνσταντινουπολη διοργανώνει δεύτερο F4 μέσα σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα, όταν για παράδειγμα η Ελλάδα έχει να διοργανώσει F4 απο το 2007.
Προφανώς υπήρξε πίεση απο τους σπόνσορες να βοηθηθεί το Τουρκικο μπασκετ, που ρίχνει χρήματα και καποια στιγμή θα πρέπει να δικαιωθούν οι επενδύσεις που έχουν γίνει.
Δεν το κατακρίνω. Λογικό ειναι απο πλευράς μανατζμεντ, απλά δεν ειναι δίκαιο για τους υπόλοιπους, όπως δεν ειναι δίκαιο ποτέ οταν η διοργάνωση γίνεται στην έδρα ενός εκ των διεκδικητών.


Εχουν υπάρξει βέβαια και οι εξαιρέσεις, οπως στη Μόσχα το 2005 και στη Μπολόνια το 2002, αλλά όλες τις άλλες φορές νικητής βγήκε ο διοργανωτής

Βαρκελώνη 2003, Τελ Αβιβ 2004, Αθήνα 2007, Μαδρίτη 2015


Γενικά, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, οταν το F4 γίνεται στη πόλη μιας ομάδας που συμμετέχει σε αυτό, υπάρχει 66% πιθανότητα η ομάδα αυτή να φύγει και με τη κούπα στα χέρια.
Υπάρχει δηλαδή ένα πέρασμα από το "νόμιμο" 25% στο 66% . Δε το λες και ασήμαντο.
Και δε το λες ασήμαντο ακομα περισσότερο, οταν μιλάμε για Τουρκια, οπου οι έδρες φλέγονται.
Στο F4 της Μόσχας ας πουμε, δε μου προκαλεί εντύπωση που οι Ρώσσοι την πάτησαν. Η έδρα τους δεν ειναι το ατού τους και αυτό αποδείχτηκε και στην πράξη.

Ξεκάθαρα λοιπόν. Μεγάλο, τεράστιο φαβορί, ειναι η Φενέρ. Σχεδόν αδιαφιλονίκητο.
Ειναι καλή ομάδα. Παίζει στην έδρα της (έστω και αν δεν ειναι το γήπεδο της). Έχει προπονητή με απόλυτη γνώση αυτών των καταστάσεων (ο οποίος πήρε το πρώτο του ευρωπαικό στην ίδια πόλη).
Απο εκεί και πέρα, οι άλλοι τρεις πάνε να παίξουν τα ρέστα τους, αλλά επι της ουσίας και οι 3 αουτσάιντερ ειναι.
το_καλύτερο_3d
QUOTE (yorgos @ May 16 2017, 04:59 ) *
Εύκολη επικράτηση ΤΣΣΚΑ, χαμός στον άλλο ημιτελικό, με τη Φενέρ να παίρνει σφυρίγματα και τον Ούντο να κάνει ματσάρα θα το πάρει τελικά ο Ζοτς. Στον τελικό Ζοτς με τον Ιτούδη να χτυπιέται για τη διαιτησία, ακριβώς τα αντίθετα από πέρυσι.

Back to back ιδιο ζευγάρι σε τελικό αν θυμάμαι καλα έχει να προκύψει απ το μακρινο 1989-91?
T.W.Is.M.
Εδω οι καλοι οιωνοι και συμπτωσεις! Εδω θα πουμε τα παντα ολα!
Εχουμε και λεμε λοιπον:
Δευτερη φορα που το φαιναλ φορ περιλαμβανει μια τετραδα που εχει ξαναεμφανιστει. Η πρωτη φορα ηταν η τετραδα του 2009, που επαναληφθηκε το 2012. Φετος επαναλαμβανεται η τετραδα του 2015. Εδω υπαρχουν 2 αναγνωσεις. Η πρωτη λεει οτι κερδισε ο Ολυμπιακος. Η δευτερη λεει οτι απ την καταταξη του πρωτου φαιναλ φορ αλλαξαν θεσεις ο 1ος και ο 4ος. Προπερσι ειχαμε Ρεαλ-Ολυμπιακος-ΤΣΣΚΑ-Φενερμπαχτσε, αρα φετος θα πρεπε να το παρει η Φενερμπαχτσε με 4η τη Ρεαλ. Μαλιστα τοτε η Ρεαλ ηταν γηπεδουχος, ενω φετος ειναι η Φενερμπαχτσε.
Οταν η ΤΣΣΚΑ παει στο φαιναλ φορ ως πρωταθλητρια Ευρωπης, κερδιζει τους Ισπανους και χανει απο τους Ελληνες! Το 2007 κερδισε τη Μαλαγα και εχασε απο τον ΠΑΟ. Το 2009 κερδισε την Μπαρτσελονα και εχασε απο τον ΠΑΟ(παρα τη φιλοτιμη προσπαθεια του Αρτεαγκα). Αρα φετος χανει απο τον Ολυμπιακο και κερδιζει τη Ρεαλ στο μικρο τελικο βγαινοντας 3η.
Η τριτη ειναι η μονη θεση που δεν εχει παρει ο κατοχος του τιτλου στο επομενο φαιναλ φορ! Εχει παρει 5 φορες την 1η θεση(Τρεισερ Μιλανο 1988, Γιουγκοπλαστικα 1990, 1991, Μακαμπι 2005, Ολυμπιακος 2013), αλλες 5 φορες τη 2η θεση(Κιντερ Μπολονια 1999, 2002, Μακαμπι 2006, ΤΣΣΚΑ 2007, 2009) και 2 φορες την 4η θεση(Ρεαλ 1996, Παναθηναικος 2012). Αφου δεν υπαρχει παραδοση σε αυτο, μπορω να πω οτι υπαρχει η στατιστικη, η οποια λεει οτι καποια στιγμη θα ερθει και η 3η θεση.
Η γηπεδουχος ομαδα(αυτη που παιζει στην πολη της δηλαδη) εχει, οπως αναφερθηκε και παραπανω, 4 κατακτησεις και 2 αποτυχιες. Μονο που αυτες ερχονται με συγκεκριμενο μοτιβο:1 αποτυχια, 2 κατακτησεις! 2002-Κιντερ-ηττα, 2003-Μπαρτσελονα-νικη, 2004-Μακαμπι-νικη, 2005-ΤΣΣΚΑ-ηττα, 2007-ΠΑΟ-νικη, 2015-Ρεαλ-νικη. Σειρα εχει η αποτυχια για το διοργανωτη.
Στην Κωνσταντινουπολη εχουν γινει αλλα 2 φαιναλ φορ. Και τα δυο εληξαν με νικη του απολυτου αουτσαιντερ με νικητηριο σουτ στο τελευταιο δευτερολεπτο! Ξερουμε ολοι ποιος ειναι το αουτσαιντερ φετος...

Για το τελος κραταω το πιο ωραιο:
Τα προηγουμενα φαιναλ φορ εμφανιζουν ομοιοτητες βασει του τελευταιου ψηφιου του ετους!
Οι χρονιες που ληγουν σε 1 ειναι η καταληξη μιας τριλογιας:1991 η 3η σερι κατακτηση της Γιουγκοπλαστικα, 2011 η 3η κατακτηση σε 5 χρονια του Παναθηναικου. Το 2001 ειχε 2 διοργανωσεις και δεν μπορει να μπει σε συγκριση.
Οι χρονιες που ληγουν σε 2 εχουν μια μεγαλη εκπληξη:1992 η νικη της Παρτιζαν, 2002 η νικη του ΠΑΟ μεσα στην Μπολονια απο το -14, 2012 η νικη του Ολυμπιακου απο το -19.
Οι χρονιες που ληγουν σε 3 ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα: Δεν εχουν τιποτα κοινο!
Οι χρονιες που ληγουν σε 4 εχουν κατι απο Τελ Αβιβ και Μακαμπι:1994 φαιναλ φορ στο Γιαντ Ελιαου, 2004 φαιναλ φορ στο Γιαντ Ελιαου με νικητρια τη Μακαμπι, 2014 νικητρια η Μακαμπι.
Οι χρονιες που ληγουν σε 5 εχουν το ισπανικο στοιχειο: 1995 νικητρια η Ρεαλ στη Σαραγοσα, 2005 η μοναδικη συμμετοχη της Ταου σε τελικο(πετυχαινοντας τη νικη της χρονιας στον ημιτελικο με την ΤΣΣΚΑ), 2015 νικητρια η Ρεαλ στη Μαδριτη.
Οι χρονιες που ληγουν σε 6 εχουν κατι απο ΤΣΣΚΑ: 1996 η πρωτη εμφανιση σε φαιναλ φορ, 2006 νικητρια η ΤΣΣΚΑ, 2016 παλι νικητρια η ΤΣΣΚΑ. Μπορουμε εδω να πουμε οτι ειναι και οι χρονιες που σπαει μια "καταρα: 1996 η πρωτη ελληνικη κατακτηση, 2006 η πρωτη της ΤΣΣΚΑ μετα απο 4 χαμενα φαιναλ φορ και 2016 η πρωτη αυτης της φουρνιας της ΤΣΣΚΑ(ΝτεΚολο, Τεοντοσιτς, Χριαπα, Χαινς, Βοροντσεβιτς, Τζακσον κλπ) μετα απο αλλα 4 χαμενα φαιναλ φορ.
Οι χρονιες που ληγουν σε 8 εχουν εντονο το ιταλικο στοιχειο: 1988 νικητρια η Τρεισερ Μιλανο, 1998 νικητρια η Κιντερ Μπολονια, 2008 νικητρια η ΤΣΣΚΑ του Μεσινα.
Οι χρονιες που ληγουν σε 9 εχουν διοργανωση του φαιναλ φορ στη Γερμανια:1989 στο Μοναχο, 1999 επισης στο Μοναχο, 2009 στο Βερολινο.
Οι χρονιες σε 0 εχουν μια τελευταια εμφανιση: 1990 η τελευταια εμφανιση του μεγαλου Αρη, 2000 η τελευταια Ευρωλιγκα της FIBA, 2010 η τελευταια εμφανιση πρωην Γιουγκοσλαβων(Παρτιζαν).

Τι αφησα εξω; Τις χρονιες που ληγουν σε 7 σαν τη φετινη. Εκει για να επιβεβαιωθει ο οιωνος κερδιζουν οι Ελληνες:1997 Ολυμπιακος, 2007 Παναθηναικος, 2017...

edit: Βλεποντας ξανα το ποστ για την ιστορια του φαιναλ φορ διαπιστωνω οτι και τις σεζον που ληγουν σε 3 εχουμε κοινο σημειο: Ηταν χρονιες που τα MVP τα κερδισαν παιχτες με περισσοτερους απο 1 τιτλους: 1993 Κουκοτς(3), 2003 Μποντιρογκα(2), 2013 Σπανουλης(3).

Μετανοειτε!

Να το προχωρησω λιγο πιο περα αυτο με τα χρονια που ληγουν σε 7;
Το 1997 ο Ολυμπιακος κανει το triple crown. Για να παρει το κυπελλο χρειαστηκε buzzer beater του Δημητρη Παπανικολαου.
Το 2007 ο Παναθηναικος κανει το triple crown. Για να παρει το πρωταθλημα χρειαστηκε ενα μεγαλο παιχνιδι του Δημητρη Παπανικολαου στον 5ο τελικο.
Το 2017 κανενας απ τους δυο δε θα κανει το triple crown. Αλλωστε εχει σταματησει κι ο Δημητρης Παπανικολαου. Ομως θα μπορουσε ο Ολυμπιακος να κερδισει την Ευρωλιγκα στην Κωνσταντινουπολη, παρολο που παει ως αουτσαιντερ με αλλο ενα νικητηριο καλαθι στον τελικο(οπως στα αλλα 2 φαιναλ φορ εκει), το οποιο θα βαλει...ο Κωστας Παπανικολαου! wos_sport3.gif
ssoulliss
Δε μπορεί σε κάποια αίρεση ή μυστική οργάνωση ανήκει ο mod μας!!! ph34r.gif 56.gif smiley.gif

Ρε θηρίο μπράβο, πως τα σκεφτηκες και το (σημαντικότερο) πως τα συνδύασες όλα αυτά? 41.gif

Για να σε πειράξω, δηλαδή του χρόνου θα το πάρει...το Μιλάνο? icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(ssoulliss @ May 18 2017, 01:06 ) *
Δε μπορεί σε κάποια αίρεση ή μυστική οργάνωση ανήκει ο mod μας!!! ph34r.gif 56.gif smiley.gif

Ρε θηρίο μπράβο, πως τα σκεφτηκες και το (σημαντικότερο) πως τα συνδύασες όλα αυτά? 41.gif


Οταν στη δουλεια εχεις απεργια, αλλα πρεπει να βρισκεσαι εκει επι 6,5 ωρες(7,5 ειναι κανονικα, αλλα η μια ωρα ειναι αδεια απο τη σημαια) χωρις να κανεις τιποτα και το Warriors-Spurs που ειχες σχεδιασει να δεις βγαινει σουπα, κατι πρεπει να σκεφτεις για να περασει η ωρα σου...

QUOTE(ssoulliss @ May 18 2017, 01:06 ) *
Για να σε πειράξω, δηλαδή του χρόνου θα το πάρει...το Μιλάνο? icon_drunk.gif



Οχι απαραιτητα. Μπορει ο Τρινκιερι να παει στην Μπαρτσελονα ή τη Ρεαλ και να το παρει, μπορει να βγει MVP ο Νικολο Μελλι ή μπορει ο τιτλος να κριθει απο ενα σφυριγμα του Λαμονικα! smiley.gif
Redoctor
Οκ οι οιωνοί ήταν ξεκάθαροι με τσσκα. Με φενερ ειναι αλληλοσυγκρουομενοι γενικα.
Στα αρνητικά: ευχήθηκε ο κουλης Καλή επιτυχια... ο κουλης που ήταν με την Παρι σεν ζερμαιν πριν τον επαναληπτικό με Μπάρτσα.
Επίσης ο κολλητός(παο) μου έπαιξε Από προχθές τελικό φενερ ΟΣΦΠ με νικητή εμάς. Αλλά ο κολλητός μου θεωρείται τεράστια μαυρογατα

Αν κιολας η Ολυμπία εχει κορίτσι θα χάσουμε σίγουρα. Αν αγόρι μάλλον νικη. Αν δίδυμα νίκη με μπαζερ μπιτερ.

(Οπότε ανάλογα και με το αποτέλεσμα του τελικού θα μάθουμε και το φύλο του παιδιού: p )
pan24
Παμε για να μοιρασουμε τα δικα μα βραβεια

Ο απαραδεκτος:Λασο
Τι τουριστες κατεβασε η ρεαλ?Και οχι μονο αυτο,δεν υπηρξε και καμια αντιδραση απο τον παγκο
Αν δεν εβαζε 30 ο γιουλ και 20 ο καρολ η ρεαλ θα ειχε φαει 20 ποντους στο κεφαλι

Η κινηση του δε να ξεκινησει τον ντοντσιτς μου θυμησε στις αρχες που ο πασκουαλ δεν ηξερε την κατασταση και ξεκιναγε αρχικη 5αδα τον χαραλαμποπουλο
Δεν ξεκινας σε εδρα καμινι σε τοσο κρισιμο παιχνιδι εναν 18χρονο,γιατι οσα @@ και να εχει χωρις εμπειρια ειναι ευκολο να τον παρει απο κατω και να μην επιστρεψει ποτε στο παιχνιδι
Καπως ετσι τον αχρηστεψε και εμεινε χωρις αλλο pg εκτος του γιουλ...

Ο κακος:Ιτουδης
Κακη διαχειριση του παιχνιδιου.Σε καποια σημεια φανηκε σαν να κανει συντηρηση για...τον τελικο και τελικα εμεινε εκτος
Και οι δηλωσεις απο ολη την ομαδα πριν το παιχνιδι...Ουτε το πλανο του πανω στον σπανουλη δουλεψε γιατι κακος-μετριος ειχε 14 ποντους και 6 ασσιστ
Αν απολυθει θα φταινε οι κακες καλοκαιρινες του επιλογες
Με το μεγαλυτερο μπατζετ της ευρωπης και στο 4-5 ο μονος αθλητικος που ειχε ηταν ο χαινς.Στο 4 δε ειχε μονο τον σοφτ βοροντσεβιτς και τον γερο-χριαπα που πλεον ειναι ο ρωσος φωτσης
Και στο 3 που ειναι με κουρμπανοφ-φριτζον θα μπορουσε να εχει κατι καλυτερο...

Ο μαχητης:Ολος ο ολυμπιακος
Περασε την τσσκα,παλεψε οσο μπορουσε στον τελικο αλλα η φενερ ηταν ασταματητο τρενο.Τετοιες ομαδες με τον συγκεκριμενο προπονητη οταν φορμαριστουν την περιοδο που πρεπει δεν μπορει να τις σταματησει κανενας

Αλλη κλασση:Η φενερ παρουσιαστηκε 2 επιπεδα πανω απο οσους κατεβηκαν στο φαιναλ 4.Φορμαριστηκε τον απριλη που επεστρεψαν οι τραυματιες και απο τους 8 και μετα ηταν ασταματητη και περασε ανετα απο παναθηναικο,ρεαλ,ολυμπιακο

Ερωτηματικο:ΔΓ
Εστειλε τους παικτες με το πουλμαν επειδη σκουπιστηκαν απο την φενερ,εβγαλε και μπλουζακια this is oaka και ετοιμαζε τον κοσμο για φαιναλ 4 πιστευοντας οτι θα παιξει με την παραπαιουσα φενερ.Πως να νιωθει τωρα που διεσυρε το brand της ομαδας στην ευρωπη και ξενερωσε τους παικτες επειδη σκουπιστηκαν απο την ομαδα που εδειξε οτι αυτη την περιοδο δεν εχει αντιπαλο?

Food for thought:Οσοι ειχαν ξεγραμμενη την φενερ αρχικα για προκριση στο φαιναλ 4 και μετα για την κατακτηση,για ποιο λογο?
Επειδη δεν επαιζε καλα στην regular εχοντας μαλιστα και συνεχομενους διαδοχικους τραυματισμους?
Η ομαδα ειναι ιδια με περσι με μονη αλλαγη την αντικατασταση του θεατη χικμαν με τον ρολιστα ναναλυ και εχει ζοτς στον παγκο
Μια ομαδα με μια επιπλεον χρονια για να δεθει περισσοτερο,πληρης,δεν γινοταν να παιξει χειροτερα απο την περσινη σεζον που εχασε την κουπα για ενα ριμπαουντ

Ledas
Κλαίω με το κριαπα=ρώσος φώτσης. Αν και θεωρώ ότι ακόμα και αυτός ο κριάπα είναι κλάσεις ανώτερος από τον φώτση. Η παλαιμαχίαση του φώτση δεν έχει ανταγωνισμό και προηγούμενο. Δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε έναν πάλαι ποτέ παικταρά να έχει τετοια κατάντια και να περιφέρεται ετσι στα παρκε. Το μόνο που κάνει έιναι κανα ριμπαουντ πλέον. Τιποτα άλλο.

Παντως ο βοροντσεβιτς να ξερεις μου αρέσει pan24. λίγα τα λόγια σου rolleyes.gif

Την φενερ όλοι την υποτιμούσαν φέτος και ποτέ δε καταλαβα το λόγο. Μεχρι χτες γραφόταν ότι φενερ, τσσκ, ρεαλ ήταν λίγες για φ4.

Παντως διαφωνώ ότι οι της ρεαλ κατέβηκαν τουρίστες. Δε κατεβαίνεις σε φ4 τουρίστας. Δεν παιξαν έτσι επειδή δε θέλανή επειδή δε το πιστεύαν που ειπώθηκε η για καποιον ανεξήγητο λόγο. Απλά η φενερ και ο ζοτς τους διελυσαν. Τους κατέστρεψαν οτι είχαν σχεδιάσει πλην τις ατομικές ενεργειες γιουλ, καρολ. Απλά ο ζοτς τον έδεσε χειροπόδαρα και τους βραχυκύκλωσε. Και 100 φορές να παίζαν δεν είχαν τύχη.
pan24
QUOTE (Ledas @ May 22 2017, 10:07 ) *
Κλαίω με το κριαπα=ρώσος φώτσης. Αν και θεωρώ ότι ακόμα και αυτός ο κριάπα είναι κλάσεις ανώτερος από τον φώτση. Η παλαιμαχίαση του φώτση δεν έχει ανταγωνισμό και προηγούμενο. Δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε έναν πάλαι ποτέ παικταρά να έχει τετοια κατάντια και να περιφέρεται ετσι στα παρκε. Το μόνο που κάνει έιναι κανα ριμπαουντ πλέον. Τιποτα άλλο.

Παντως ο βοροντσεβιτς να ξερεις μου αρέσει pan24. λίγα τα λόγια σου rolleyes.gif

Την φενερ όλοι την υποτιμούσαν φέτος και ποτέ δε καταλαβα το λόγο. Μεχρι χτες γραφόταν ότι φενερ, τσσκ, ρεαλ ήταν λίγες για φ4.

Παντως διαφωνώ ότι οι της ρεαλ κατέβηκαν τουρίστες. Δε κατεβαίνεις σε φ4 τουρίστας. Δεν παιξαν έτσι επειδή δε θέλανή επειδή δε το πιστεύαν που ειπώθηκε η για καποιον ανεξήγητο λόγο. Απλά η φενερ και ο ζοτς τους διελυσαν. Τους κατέστρεψαν οτι είχαν σχεδιάσει πλην τις ατομικές ενεργειες γιουλ, καρολ. Απλά ο ζοτς τον έδεσε χειροπόδαρα και τους βραχυκύκλωσε. Και 100 φορές να παίζαν δεν είχαν τύχη.

Ο βοροντσεβιτς ειναι το ντελικατο 4αρι με σουτ.Θες και καποιον να ριξει λιγο ξυλο

Οι παικτες της ρεαλ σιγουρα το ηθελαν αλλα το μπασκετ ειναι αθλημα του προπονητη κατα πολυ.Το ηθελαν αλλα ο λασο ειχε παει για κεμπαπ.Καμια αντιδραση ουτε και κανενα ιδιαιτερο πλανο,ειχε παει λες και ηταν ενα ψιλοαδιαφορο ματσακι του νοεμβριου
rankin
Ηρθα πάλι πίσω, σαν το δολοφόνο, που στο τόπο του εγκλήματος γυρνά....


QUOTE(rankin @ May 17 2017, 15:31 ) *
Απο εκεί και πέρα, το "εύκολη νικη ΤΣΣΚΑ" δεν μπορώ να το δεχτώ, απο τη στιγμή που αντίπαλος ειναι ο Ολυμπιακός
Πόσο εύκολο ειναι άραγε να κερδίσει τον Ολυμπιακό η ΤΣΣΚΑ;
Δε λέω οτι δεν θα τον κερδίσει. Απλά αναρωτιέμαι για το ποσο εύκολο μπορεί να ειναι αυτό.

Επι της ουσίας πάντως, τον τίτλο νομίζω θα τον πάρει ο Ομπράντοβιτς.



QUOTE(rankin @ May 17 2017, 15:31 ) *
Ξεκάθαρα λοιπόν. Μεγάλο, τεράστιο φαβορί, ειναι η Φενέρ. Σχεδόν αδιαφιλονίκητο.
Ειναι καλή ομάδα. Παίζει στην έδρα της (έστω και αν δεν ειναι το γήπεδο της). Έχει προπονητή με απόλυτη γνώση αυτών των καταστάσεων (ο οποίος πήρε το πρώτο του ευρωπαικό στην ίδια πόλη).
Απο εκεί και πέρα, οι άλλοι τρεις πάνε να παίξουν τα ρέστα τους, αλλά επι της ουσίας και οι 3 αουτσάιντερ ειναι.


Μαθετε μπαλίτσα....
yorgos
Ποιος μπορεί να μου πει τι κάνω για να βρω εισιτήρια το Φ4 του 2018 από τώρα;
RipCity
QUOTE (yorgos @ Aug 17 2017, 21:38 ) *
Ποιος μπορεί να μου πει τι κάνω για να βρω εισιτήρια το Φ4 του 2018 από τώρα;

Απο τωρα για να τα βρεις πρεπει να χεις κονε τον Μπερτομεου! Δες το ticket2final παντως.
yorgos
QUOTE(RipCity @ Aug 17 2017, 22:49 ) *
Απο τωρα για να τα βρεις πρεπει να χεις κονε τον Μπερτομεου!

Επειδή είναι απασχολημένο το κινητό του Τζόρντι, ποιος μπορεί να μου εξηγήσει τη διαδικασία;

Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε ένα σύστημα προκράτησης και μετά αν ήθελες ακύρωνες με ένα μικρό πέναλτι, τα λέω λάθος; Επίσης οι τιμές περίπου πού είναι; Πότε μπορώ να κλείσω και από που; Κάποιος φίλος είχε πει πως ενώ απο το σάιτ της Ευρωλίγκας ήταν αδύνατον ή ισοδύναμο του να κερδίσεις το τζόκερ, υπήρχε άλλο ακριβότερο σάιτ. Ε;
osfp
QUOTE(yorgos @ Aug 17 2017, 19:38 ) *
Ποιος μπορεί να μου πει τι κάνω για να βρω εισιτήρια το Φ4 του 2018 από τώρα;



Καλησπέρα,πλέον μπορείς από την επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα να κάνεις κράτηση για εισιτήρια για το Φ4.
Redoctor
QUOTE (osfp @ Sep 27 2017, 19:27 ) *
Καλησπέρα,πλέον μπορείς από την επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα να κάνεις κράτηση για εισιτήρια για το Φ4.


αποτι βλεπω δειχνει να χει μονο από 250 ευρω και πανω.

Θεωρητικα υπαρχουν και κατηγοριες με 110-150 ευρω. Ειδες αν υπηρχαν αυτά στην αρχη και ξεπουληθηκαν τοσο γρηγορα ή δεν έβγαλαν πολλά διαθέσιμα;
osfp
QUOTE(Redoctor @ Sep 27 2017, 22:39 ) *
αποτι βλεπω δειχνει να χει μονο από 250 ευρω και πανω.

Θεωρητικα υπαρχουν και κατηγοριες με 110-150 ευρω. Ειδες αν υπηρχαν αυτά στην αρχη και ξεπουληθηκαν τοσο γρηγορα ή δεν έβγαλαν πολλά διαθέσιμα;

Βγάζουν και πιο φτηνά , βρήκα με 180.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.