Καλημέρα. Υποσχέθηκα τεχνική ανάλυση, οπότε πάμε :
1. Clouseau
Ο αγαπημένος μου scouter. Ο Παύλος ήταν και είναι πολύ έμπειρος σαν παίκτης, του αρέσουν οι φαντεζί πάσες και ζει για να βγάζει assist. Τα χρόνια περνούν και τα κιλά βαραίνουν, αλλά δε μασάει μία!
2. harris
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Χάρης θυσίασε τη δουλειά του για να βρεθεί μαζί μας, το οποίο δείχνει όχι μόνον πόσο καλό παιδί είναι, αλλά και τι μούρλα έχει με το μπάσκετ. Άργησε λίγο να ζεσταθεί (το κλειστό της Δάφνης του έμοιαζε πολύ φανταχτερό!), αλλά μόλις ζεστάθηκε, πήρε μπρος από τα 6.25, παίζοντας παράλληλα καλή άμυνα, αν και άρρωστος!
3. Leonkalf
Ο άνθρωπος που κάθε προπονητής χαίρεται να δουλεύει μαζί του. Ήξερε ότι είχε το πλεονέκτημα στο παιχνίδι του με τον αντίπαλό του, αλλά έψαχνε μανιωδώς τον τρόπο να ελευθερώσει τους συμπαίκτες του για να σκοράρουν εκείνοι. Σωστή τεχνική, καλό σουτ, πρέπει να βελτιώσει πάτημα και θέση άμυνας και λίγο τη ντρίπλα χαμηλά.
4. Anaz
Άλλη μία απόδειξη ανθρώπου που αγαπάει το μπάσκετ. Άργησε λόγω δουλειάς, παράτησε οδοντιάτρους και λοιπούς -ιάτρους και ήρθε να ιδρώσει. Σταθερός στο rebound όπως πάντα, έβλεπε γήπεδο και προσπάθησε στο σκοράρισμα αν και δεν ήταν στη μέρα του.
5. morfi
Δεν τον είδα πολύ γιατί παίζαμε μονά και στις 2 μπασκέτες κάποια στιγμή, αλλά μου φάνηκε ιδιαίτερα ανεβασμένος από την προηγούμενη. Πιο αλτικός, πιο σταθερός, βλέπαμε τη πλάτη του στο τρέξιμο όπως και στη φωτογραφία!
Ο Μόρφιους μας στενοχώρησε όταν μας είχε πει ότι δεν μπορεί να έρθει, αλλά μετά το γραπτό ταρακούνημα του suspect, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς!
6. fatboy
Αν και έχουμε την ίδια ηλικία, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμένα, είναι αλτικός και μπορεί και παίζει "ψηλά" το 1-1, χάρισμα για έναν παίκτη. Είχα τη χαρά να τον κοντράρω αρκετά και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Ιδανικός στο drive, μπορεί να περάσει εύκολα ανάμεσα από σφιχτές (
) άμυνες.
7. Mina
Αχχχχχ, 200 κοιλιακούς και 50 pushups την έβαλα να κάνει. Απαράδεκτη!!! Δεν έχασε σουτ (εκνευριστικά εύστοχη), έτρεχε το κουμπάρο μου από τη μία γωνία στην άλλη, μας τσάκισε στις αγκωνιές, μας έπαιρνε τα rebounds!...απαράδεκτη Μίνα!
8. Dizzy Fingers
Το αγαπημένο μου 4άρι. Με έπαιξε καταπληκτικά (επίθεση - άμυνα), ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος σε Rebounds και Scoring, πολύ καλύ επαφή με τη ρακέτα και καλή θέση στο γήπεδο. Μία φορά κατάφερα να του κάνω ένα double hawk (να του πάρω τη μπάλα μέσα από τα χέρια), αλλά κατά τα άλλα με "έσβησε"
9. hagi
Σταθερός, κινητικότατος, δυνατός στην επαφή και ταχύς. Δεν σούταρε πολύ, φαντάζομαι από ευγένεια λόγω πρώτης φοράς, φαίνεται όμως ότι το κατέχει το άθλημα. Παρακαλούσε να παίζουμε τα μονά χωρίς μεγάλες διακοπές και έδειξε ιδιαίτερη όρεξη για να ακολουθήσει και στο επόμενο Basketforum meeting! Α, έχει και ένα γιο οπότε βρήκα και γαμπρό!!!
10. Dromeas7
Επίσης, δεν πρόλαβα να παίξω πολύ μαζί του, αλλά έδειχνε σταθερός στις κινήσεις του και όχι φλύαρος. Πρέπει να ξαναπάιξουμε για να διαμορφώσω άποψη
11. Suspect
Αγόρι μου, παιχταρά μου, δε σούταρες πολύ όσο παίξαμε αντίπαλοι, αλλά γ&^^%^*κες στα Rebound!!! 1. μου την είπες που δεν παίξαμε μαζί, 2. μου την είπες γιατί σούταρα απέξω όντας αντίπαλος, 3. μου την είπες γιατί μετά από 2 ώρες συνεχών μονών κουράστηκα και 4. μου την είπες γιατί ήθελε ο φύλακας κάποια στιγμή να φύγει ο άνθρωπος να πάει να δει την Βραζιλία!!!!! εγώ όμως σε αγαπάω
12. ^panos^
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός του ότι έψαχνα 5 λεπτά το πληκρολόγιο για να βρω το ρημάδι το ^^^^^^^^^^^! ο panos αν και βενιαμίν της παρέας, ήταν ουσιαστικότατος. Καλός πασέρ, καλός σουτέρ, λίγο τα μπλοκ ξέχναγε αλλά δικαιολογείται και πιστεύω ότι θα ακολουθήσει και σε άλλα meetings!
13. Φίλιππας
Ο "κουμπάρος". Σαν τη Μίνα, δεν είναι μέλος του forum (ακόμα όπως σωστά έθεσε ο Dizzy), λατρεύει το ποδόσφαιρο (15 χρόνια προσπαθώ να τον αλλάξω) και ήρθε να ξεμουδιάσει. Έκανε το λάθος να αναλάβει τη Μίνα για "να μην τρέχω πολύ και να μην παίζω πολύ άμυνα" όπως είπε. Έπαιξες και έχασες αγόρι μου! Ρωτάνε πριν πράξουν!!!
Ο 14ος της παρέας ήμουν εγώ που όπως έχω ξαναπεί δεν εκφέρω ιδία άποψη.
Εν ολίγοις, περάσαμε ωραία, είχα φέρει και 4 παλληκάρια της γενιάς μπάσκετ του 1970 - 80 (ο suspect είχε δακρύσει από συγκίνηση αρχικά και μετά από το πόνο που του προκαλούσε στα πλευρά ο αγκώνας ενός από αυτούς!) και είμαι σίγουρος ότι ο Dizzy θα επαναλάβει τη κίνηση.
Άντε και την επόμενη φορά θα είμαστε...20!