Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA DRAFT 2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
Alexmei
οκ ευχαριστώ.
Alexmei
παιδιά ήθελα να σας το πω αλλά η τιμωρία δν με άφηνε.... τώρα λοιπόν μπορώ να μιλήσω για τα draft έχω να σας πω κάτι. Δήλωσα και εγώ και με πήραν oι Pistons! Με έκαναν μεταγραφή, όχι pick από την λίστα και κλείσαμε συμβόλαιο για 3 χρόνια.

και η φανέλα του μου από του χρόνου......
sihainas
YOUR NAME σε λένε; tongue.gif
hellenic
QUOTE(Alexmei @ Jul 5 2006, 08:44 PM)
παιδιά ήθελα να σας το πω αλλά η τιμωρία δν με άφηνε.... τώρα λοιπόν μπορώ να μιλήσω για τα draft έχω να σας πω κάτι. Δήλωσα και εγώ και με πήραν oι Pistons! Με έκαναν μεταγραφή, όχι pick από την λίστα και κλείσαμε συμβόλαιο για 3 χρόνια.

και η φανέλα του μου από του χρόνου......
*

Bre soy dosan palia fanela!De ksereis pos apo toy xronoy h faneles tha einai adidas!Se gelasan bre file...
Alexmei
QUOTE(sihainas @ Jul 5 2006, 07:50 PM)
YOUR NAME σε λένε; tongue.gif
*

Δν γίνεται να ανοίγει με το όνομά μου; περίεργο...... ο petrosterzis13 το είχε κάνει αλλά είχε ποστάρει την εικόνα. δν ξέρω με τι τρόπο το έκανε. Νομίζω και ο morfi το είχε κάνει.......

hellenic μου έδωσαν αυτή για προπόνηση το καλοκαίρι. για να έχω free εισοδο στο γήπεδο.! wink.gif
dizzy_fingers
Βγήκες από τον περιορισμό για να ποστάρεις κάτι άσχετο πάλι...

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το έκανες και λάθος.

40.gif
Alexmei
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 6 2006, 12:18 AM)
Βγήκες από τον περιορισμό για να ποστάρεις κάτι άσχετο πάλι...

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το έκανες και λάθος.

40.gif
*

δν ξέρω πως να βάλω την εικόνα γιατί το ΝΒΑ.com το έκανε έτσι όστε να μην μπορώ να κάνω copy το image location.....
treathitch
QUOTE(Air Kef @ Jun 29 2006, 05:14 PM) *
Πρέπει να καταλάβουμε πως άλλα κριτήρια υπάρχουν στην Ευρώπη για τον χαρακτηρισμό "καλός παίκτης" και άλλα στις ΗΠΑ.

Για παράδειγμα αν συγκρίνουμε τον Βασιλόπουλο και τον Πρίντεζη,ο Βασιλόπουλος είναι πολύ καλύτερος και χρήσιμος στον ΟΣΦΠ από τον Πρί.Για καριέρα στον ΝΒΑ όμως ο Πρίντεζης έχει πολλά περισσότερα προσόντα από τον Βασίλόπουλο!

Όπως, για παράδειγμα?

QUOTE(V@Roxe##13 @ Jun 30 2006, 12:10 PM) *
Α και να πω και κατι αλλο το draftexpress.com που ειναι αμερικανικο σαιτ που ειδικευεται σε νεαρους παικτες που ειναι ταλαντουχοι, περιεγραφε οτι ο Βασιλοπουλος στην καλυτερη περιπτωση μπορει να γινει σαν το Νοτσιονι, ο Βασιλειαδης σαν τον Ζερμπιακ και στην χειροτερη σαν τον Καπονο. Το σαιτ αυτο εχει επισης προφιλ και αλλων Ελληνων παικτων οπως Σακοτα, ο Μιλοσεβιτς, ο Μανωλοπουλος καθως και καποιων ξενων που παιζουν στην Ελλαδα οπως ο Κολιεβιτς ο Σειμπουτις και ο Μελκινς (επαιζε). Επισης περυσι ειχαν το προφιλ του Ζηση και του Μπουρουση. Συντομα θα δημιουργηθουν και τα προφιλ των Πριντεζη και του Βεργινη!!!

Επίσης, έχει και συνέντευξη του Ζήση και του Μπουρούση.
Αλλά τα προφίλ του Πρίντεζη και του Βεργίνη τα βλέπω να καθυστερούνε λιγάκι (αν γίνουνε ποτέ..). Πιθανόν να γίνει κάτι για τον Σιγκούνα.
Ο Μέλνικς ακόμα να παίξει στην Ελλάδα btw...
morfi
offtopic.gif treathitch σου εχουν πει ποσο ωραιο αβαταρ εχεις?Ε στο λεω εγω... πολυ ωραιο... H alizee δεν ειναι? Πολυ ωραιο... Moi Lolita και ξερο ψωμι (χωρις σουσαμι) banana.gif

Singer: Alizee
Album: Moi Lolita
Song's name: Moi Lolita
Song info: (Radio Edit)
Lyrics: Moi je m'appelle Lolita

Lo ou bien Lola
Du pareil au même
Moi je m'appelle Lolita
Quand je rêve aux loups
C'est Lola qui saigne
Quand fourche ma langue,
j'ai là un fou rire aussi fou
Qu'un phénomène Je m'appelle Lolita
Lo de vie, lo aux amours diluviennes

Moi je m'appelle Lolita
Collégienne aux bas
Bleus de méthylène
Moi je m'appelle Lolita
Coléreuse et pas
Mi-coton, mi-laine
Motus et bouche qui n'dis pas
À maman que je suis un phénomène
Je m'appelle Lolita
Lo de vie, lo aux amours diluviennes

Repeat Refrain

C'est pas ma faute
Et quand je donne ma langue aux chats
Je vois les autres
Tout prêts à se jeter sur moi
C'est pas ma faute à moi
Si j'entends tout autour de moi
Hello, helli, t'es A (L.O.L.I.T.A.)
Moi Lolita

----

Me Lolita

Me, I'm called Lolita
Lo or just Lola
That's all the same
Me, I'm called Lolita
When I consider my mistakes
It's Lola who has to bleed
When I make a slip of the tongue, I have
An elated laugh also elated
As a phenomenon
I'm called Lolita
Lo for spirit, Lo for a diluvial love

Me, I'm called Lolita
Student below
Tight jeans
Me, I'm called Lolita
Quick-tempered and not
Half-cotton, half-wool
Silent and a mouth that doesn't tell
Mum that I
Am a phenomenon
I'm called Lolita
Lo for spirit, Lo for diluvial love

Repeat Refrain

It's not my mistake
And if I want to quit
I see the others
All ready to throw themselves upon me
It's not my own mistake
If I hear everything around me
Hello, helli, you're A (L.O.L.I.T.A.)
Me Lolita
Alexmei
δν νωμίζω όμως ότι αυτή έγινε ντράφτ φέτος... 24.gif (δν το λέω επειδή είναι off topic έτσι κι αλλιώς το δειυκρίνησες)
morfi
Ειναι μεσα στην πρωτη πενταδα στο δικο μου ντραφτ... banana.gif ΝΑΙ!Μια ευρωπαια! cool.gif
Alexmei
QUOTE(morfi @ Aug 1 2006, 12:50 AM) *
Ειναι μεσα στην πρωτη πενταδα στο δικο μου ντραφτ... banana.gif ΝΑΙ!Μια ευρωπαια! cool.gif

offtopic.gif Ε και; τέτοια κοπελάρα τι σχέσει έχει από που είναι; Καλύτερα όμως η συνέχεια στο off topic wink.gif
treathitch
QUOTE(Alexmei @ Aug 1 2006, 01:59 AM) *
Ε και; τέτοια κοπελάρα

H Αlizee είναι περίπου 1.50, οπότε κοπελάρα δεν είναι, αλλά σίγουρα είναι καλη...
Ευχαριστώ για τα off topic posts όμως wink.gif
NBAholic
Όπως, για παράδειγμα?

Αν και ο Θρύλος ανέφερε ήδη παράδειγμα, να αναφέρω τους Λιθουανούς Γιασικεβίτσιους-Μασιγιάουσκας. Ο πρώτος, βλέποντας πόσο φιλοτομαριστές είναι οι περισσότεροι ΝΒΑερς κι ότι παίζοντας όπως στην Ευρώπη δε θα κέρδιζε τόσο χρόνο συμμετοχής, σταμάτησε να παίζει όπως στην Ευρώπη κι άρχισε να σουτάρει περισσότερο. Για το δε Μάτσε, ο Σκοτ έλεγε ότι δεν έπαιρνε εύκολα τα συστήματα της ομάδας. Η ειρωνία είναι ότι στο ΝΒΑ υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος για αυτοσχεδιασμό. Παρόλα αυτά, δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου.

Κι όμως, εδώ θα παίρναμε τους δυο αυτούς, πάνω από πολλούς συμπαίχτες τους.
treathitch
QUOTE(NBAholic @ Aug 1 2006, 03:07 PM) *
Αν και ο Θρύλος ανέφερε ήδη παράδειγμα, να αναφέρω τους Λιθουανούς Γιασικεβίτσιους-Μασιγιάουσκας. Ο πρώτος, βλέποντας πόσο φιλοτομαριστές είναι οι περισσότεροι ΝΒΑερς κι ότι παίζοντας όπως στην Ευρώπη δε θα κέρδιζε τόσο χρόνο συμμετοχής, σταμάτησε να παίζει όπως στην Ευρώπη κι άρχισε να σουτάρει περισσότερο. Για το δε Μάτσε, ο Σκοτ έλεγε ότι δεν έπαιρνε εύκολα τα συστήματα της ομάδας. Η ειρωνία είναι ότι στο ΝΒΑ υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος για αυτοσχεδιασμό. Παρόλα αυτά, δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου.

Κι όμως, εδώ θα παίρναμε τους δυο αυτούς, πάνω από πολλούς συμπαίχτες τους.

Το "όπως για παράδειγμα" πήγαινε στη σύγκριση Πρίντεζη-Βασιλόπουλου που βρήκε τον πρώτο καταλληλότερο για το ΝΒΑ...
V@Roxe##13
Νομιζω οτι τα αθλητικα προσοντα του Πριντεζη ειναι γαντι για το ΝΒΑ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει DRAFT τωρα που πηγε στην Λαρισσα. ΑΝ τον ενδιαφερει το ΝΒΑ τοτε επρεπε να παει σε μια ομαδα που θα την προσεχαν περισσοτερο οι scouters. Η συγκριση με τον Βασιλοπουλο ηταν απλως λιγο λανθασμενη γιατι και ο Βασιλοπουλος εχει πολυ καλα αθλητικα προσοντα. Ισως θα μπορουσαμε να πουμε με καποιον λιγοτερο αθλητικο αλλα καλυτερο παικτη.
treathitch
Ο Βασιλόπουλος είναι περισσότερο αθλητικός από τον Πρίντεζη, έχει καλύτερο lateral quickness και πολύ γερα πόδια. Στο ΝΒΑ, θα έβρισκε θέση ως τριάρι, σε αντίθεση με τον Πρίντεζη, ο οποίος δε μπορεί να παίξει αυτή τη θέση στο ΝΒΑ, γιατί είναι αργός, δεν έχει ικανοποιητικό vertical leap, η κίνηση των ποδιών του είναι λιγότερο ικανοποιητική από το αναμενόμενο, έχει μέτριο ντράιβ, ελάχιστη διεισδυτικότητα, έχει παραπάνω όγκο από όσο χρειάζεται στο πάνω μέρος του σώματος, δεν είναι αρκετά αθλητικός για το ΝΒΑ και το σουτ του από μέση απόσταση και πέρα θέλει βελτίωση. Στην άμυνα, χάνει τον αντίπαλό του ακόμα και στην Ευρώπη, είναι άπειρος στο να μαρκάρει την περιφέρεια, είναι κάτω του average στην άμυνα πριν το πρώτο βήμα όπου θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον όγκο του και δε μπορεί να κλείσει στις συνηθισμένες man-to-man άμυνες του ΝΒΑ. Είναι ζήτημα αν μπορεί να παίξει στο "4", κυρίως λόγω έλλειψης ευκινησίας, μικρής ικανότητας στα ριμπάουντ, αναποτελεσματικότητας αμυντικά μέσα στη ρακέτα, έλλειψης post game και κυρίως του γεγονότος ότι είναι τριαροτεσσάρι για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.
Ο Βασιλόπουλος δεν επιλέχτηκε στο ντραφτ, κυρίως λόγω αργής εκκίνησης στο σουτ του, έλλειψης αυτοπεποίθησης με τη μπάλα στα χέρια και έλλειψης πρωτοτυπίας στο επιθετικό παιχνίδι.
V@Roxe##13
Ο Πριντεζης εχει καλυτερο αλμα απο τον Βασιλοπουλο. Μην ξεχναμε οτι κερδισε αν δεν κανω λαθος και τον διαγωνισμο καρφωματων, η μηπως τωρα που το ξανασκεφτομαι βγηκε δευτερος? Τεσπα οποιος θυμαται ας μας δωσει τα φωτα του. Επισης ειναι και καλος ριμπαουντερ. Τελος δεν πρεπει να ξεχναμε οτι δεν εχει τις απαραιτητες εμπειριες σε αντιθεση με τον Παναγιωτη που επαιζε πολυ στον ΠΑΟΚ και συνεχιζει να παιζει στον Ολυμπιακο. Προς το παρον ο Βασιλοποτλος ειναι παντως πολυ καλυτερος και παρεπιμπτοντως δεν επιλεχθηκε στο draft γιατι οι Αμερικανοι ειναι απο λιγο εως πολυ στοκοι.
treathitch
QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 3 2006, 06:11 PM) *
Ο Πριντεζης εχει καλυτερο αλμα απο τον Βασιλοπουλο. Μην ξεχναμε οτι κερδισε αν δεν κανω λαθος και τον διαγωνισμο καρφωματων, η μηπως τωρα που το ξανασκεφτομαι βγηκε δευτερος? Τεσπα οποιος θυμαται ας μας δωσει τα φωτα του. Επισης ειναι και καλος ριμπαουντερ. Τελος δεν πρεπει να ξεχναμε οτι δεν εχει τις απαραιτητες εμπειριες σε αντιθεση με τον Παναγιωτη που επαιζε πολυ στον ΠΑΟΚ και συνεχιζει να παιζει στον Ολυμπιακο. Προς το παρον ο Βασιλοποτλος ειναι παντως πολυ καλυτερος και παρεπιμπτοντως δεν επιλεχθηκε στο draft γιατι οι Αμερικανοι ειναι απο λιγο εως πολυ στοκοι.

Δεν ενδιαφέρει καμμία ομάδα του ΝΒΑ ποιος παίκτης κάνει τα καλύτερα καρφώματα. Ο λόγος για τον οποίο ο Πρίντεζης δεν είναι NBA prospect είναι γιατί δεν έχει τίποτα στο οποίο να ξεχωρίζει. Εν ολίγοις, ούτε από τον πάγκο δεν προσφέρει, ούτε potential έχει...
Ο Τσικ Σαμπ παίζει στην 3η κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, κι όμως έγινε ντραφτ στο 2ο γύρο φέτος, άν και ούτε με τις μικρές Εθνικές έχει παίξει ποτέ, ούτε εμπειρία έχει, ούτε καν 10 πόντους δεν έβαζε πέρσι. Τον πήραν επειδή είναι πολύ αθλητικός και έχει potential ακόμα και στα 22 του. Οι Πίστονς πίστεψαν στο potential και πήραν το ρίσκο. Αν ο Πρίντεζης είναι αρκετά καλός, θα τον πάρουν, ακόμα και αν παίζει στη Λάρισα, ακόμα και αν δεν έχει καμία εμπειρία από υψηλό ανταγωνισμό. Αλλά ο Πρίντεζης, απλά δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον στο ΝΒΑ. Συνεπώς δεν αξίζει το ρίσκο..
Alexmei
Παιδιά παρακαλουθώ καιρό την συζήτησή σας και θέλω να σας πω για όσους υποστιρήζετε τον Πρίντεζη.... καλό παίχτης αλλά όχι σαν τον Βασιλόπουλο. Σε κάποια σημεία ο Βασιλόπουλος υπερτερεί πάρα πολύ από τον Πρίντεζη.... και επειδή ο Πρίντεζης έχει καλύτερο άλμα δν σημαίνει ότι είναι καλύτερος για ΝΒΑ..... Για να σας πω ποιος νομίζω θα έπρεπε να πάει στα αλήθεια είναι ο Βασιλόπουλος αλλά τον βλέπω με πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής.........
V@Roxe##13
Δεν υπαρχει κανενας εδω που να λεει οτι ο Πριντεζης ειναι καλυτερος του Βασιλοπουλο. Το θεμα ειναι ποιος απο τους δυο εχει περισσοτερες προοπτικες για το ΝΒΑ!!!!
treathitch
QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 4 2006, 10:49 PM) *
Δεν υπαρχει κανενας εδω που να λεει οτι ο Πριντεζης ειναι καλυτερος του Βασιλοπουλο. Το θεμα ειναι ποιος απο τους δυο εχει περισσοτερες προοπτικες για το ΝΒΑ!!!!

Βαρέθηκα πραγματικά να εξηγώ...
Όλα όσα γράφω έχουν να κάνουν με τις προοπτικές των 2 παικτών για το ΝΒΑ.
Alexmei
και εγώ ξαναλέω ότι πιστεύω πως θα έχουν πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής....
asxetos
QUOTE(V@Roxe##13 @ May 10 2006, 07:23 PM) *
Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ. ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 84 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΒΑ. ΙΣΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΟCK SITES ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΕΙΡΟΥ,ΒΕΡΕΜΕΕΝΚΟ(ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΥΝΑΣ ΤΟΝ ΧΑΛΠΕΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ.......

Φίλε μου δυστυχώς μεγάλο ρόλο παίζουν οι δημόσιες σχέσεις. Αυτά τα σαϊτ ξέρεις πως λειτουργούν; Οι ιδιοκτήτες των σαϊτ παίρνουν τις περισσότερες πληροφορίες από μάνατζερ οπότε καταλαβαίνεις πως οι μάνατζερ ενδιαφέρονται να προωθήσουν τους δικούς τους παίκτες. Επίσης κάποια άτομα που γράφουν σε αυτά προσπαθούν να προωθήσουν παίκτες από τη χώρα. Για παράδειγμα το παιδί που έχει το Draftexpress είναι εβραίος γι'αυτό και προωθεί τόσο πολύ τους ισραηλινούς. Επίσης το σαϊτ έχει και ισπανό σκάουτ ο οποίος προωθεί παρα πολύ τους ισπανούς. Ο μόνος έλληνας που γράφει εκεί είναι το παιδί με το άβαταρ της Αλιζέ ο οποίος σχεδόν πάντα για κάποιο λόγο γράφει αρνητικά σχόλια για τους έλληνες παίκτες (ward συνγώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.