Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
taper
QUOTE(asxeto_username @ Nov 15 2007, 13:02 ) *
αλάδωτες οι πίτες!!!
και επειδή απόψε παίζουμε νωρίς, ραντεβού στον άρχοντα μετα το παιγνίδι να κεράσεις tongue.gif tongue.gif tongue.gif

emeis omos paizoume arga kai epeidi to paixnidi problepetai epeisodiako den ksero ti ora 8a se keraso.etsi kai allios olo kai kapoio 2 ua kanete opote oi pites 8a perimenoun.

a na kalesoume kai ton tripoder na doume an kineitai kala to stomaxi tou pou einai to mono pou den exei traumatistei akoma
triponter
QUOTE(taper @ Nov 15 2007, 11:20 ) *
emeis omos paizoume arga kai epeidi to paixnidi problepetai epeisodiako den ksero ti ora 8a se keraso.etsi kai allios olo kai kapoio 2 ua kanete opote oi pites 8a perimenoun.
a na kalesoume kai ton tripoder na doume an kineitai kala to stomaxi tou pou einai to mono pou den exei traumatistei akoma

ρε μαγκακια της πλακας....αντε αμα παιξουμε τριποντα και εχω 2-3 χρονια να σουταρω και επισης κοιμαται και ο θεος μπορει το αθροισμα των 3π. που θα βαλετε και οι δυο μαζι να ειναι κοντα σε αυτα που βαζω εγω και να με κερδισετε..
αλλα στο φαι δεν γινεται...ειμαι ανικητος και ασταματητος... 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif

παντως εγω μαλλον θα ειμαι το βραδυ στο γερακα..ευθυμε αν θες περνα και εσυ....9.30 δεν παιζεται ρε???
asxeto_username
8:30 παίζουμε.

Εσείς; με ποιον παίζετε;
triponter
QUOTE(asxeto_username @ Nov 15 2007, 11:52 ) *
8:30 παίζουμε.

Εσείς; με ποιον παίζετε;

θα παω να δω τον ταπερ...παιζουν σημερα 9.30 στον γερακα.

εμεις παιζουμε 7 το σαββατο με ΛΟΥΤΣΑ....ημαρτον...που καταντησα ...Σαββατο?????

τελοσπαντων θα βρω καμια δικαιολογια να μην παιξω.. tongue.gif
asxeto_username
αφού και ο taper δε θα παίξει...

αν θέλω να τον βλέπω στον πάγκο να χειροκροτάει, βάζω και μιά βιντεοκασσέτα με Ολυμπιάδα 2000 tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Johnny
QUOTE(Peritri @ Nov 15 2007, 01:23 ) *
Καλύτερος και από Μπέκιο;

γεια σου φιλε peritri.ο Μπεκιος χωρις καμια αμφιβολια ειναι μεγαλη παιχτουρα ομως εγω βαζω πιο πανω το Bill Klonatos επειδη ειναι ενα παικτης που ξερει να σκοραρει,ξερει να βοηθαει τους συμπαιχτες του και να μοιραζει πολλες ασσιστ,παιζει αμυναρα και πανω απο ολα δουλευει παρα πολυ στην προπονηση.Δειχνει και υπερβαλο ζηλο σε μερικες στιγμες με κινδυνο να τραυματιστει.Στο τελος πολλες φορες κουβαλαει και τις μπαλες.Το λεω αυτο γιατι δειχνει οτι δεν εχει κολληματα.Σε αντιθεση ο Μπεκιος ειναι εξαιρετικος σκορερ αλλα μεχρι εκει.Για μενα ενας μεγαλος παιχτης πρεπει να ειναι μεγαλος παντου.Απο τους ποντους μεχρι και στην προπονηση.Οσον αφορα το δελτιο τυπου της Παλατιανης,οι παιχτες τησ ομαδασ εχουν συναντηση στισ 6μμ στην "Πεταλουδα" οπου και θα αποχωρησουν με το πουλμαν της ομαδς για το Μαρουσι.Καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας.
iliaszervos
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ X λόγω... κινητοποίησης
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ 1 με... στοίχημα!
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
tasos5
QUOTE(iliaszervos @ Nov 15 2007, 16:33 ) *
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ X λόγω... κινητοποίησης
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2

ILIA psaxno sto google earth kai den se vrisko pouthena re
re filarako xavale kanoume
ti eisai esu re?
den pas gia apestalmenos se kamia omada?
kurie book esu vgazeis tin efimerida 1-2-x??
asxeto_username
QUOTE(iliaszervos @ Nov 15 2007, 16:33 ) *

δώσε μας πλεονέκτημα 10 πόντους και το βάζω το στοίχημα! tongue.gif

θα τα πούμε από κοντά σε 2-3 ώρες!!!! biggrin.gif
BILL79
QUOTE(asxeto_username @ Nov 15 2007, 17:32 ) *
δώσε μας πλεονέκτημα 10 πόντους και το βάζω το στοίχημα! tongue.gif

θα τα πούμε από κοντά σε 2-3 ώρες!!!! biggrin.gif

πολυ δυσκολο το παιχνιδι για σας... καλη επιτυχια παντως...
Peritri
Αρίων - Βριλήσσια 63-54

Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη τους, δεν είμασταν σε καλή μέρα επιθετικά και οι του Αρίωνα είχαν περισσότερο πάθος.

Συνεχίζουμε...
asxeto_username
Παίξαμε μόνο στο 2ο ημίχρονο...
Έτσι, πως να το χτυπήσουμε το ματσάκι;;;;;;;

Στο ημίχρονο ήμασταν 15 πόντους πίσω και η -μπάτε σκύλοι, αλέστε- άμυνά μας είχε δεχτεί 42 πόντους!!!

Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά... Βασικά, μάλλον τότε ξεκινήσαμε να παίζουμε...
Ροκανίσαμε τη διαφορά, στην αρχή έως τους 9 πόντους, που μας ξέφυγαν και τελικά στους 4, 1,5 λεπτό πριν τη λήξη...

Πήραμε και τη μπάλα με καλή άμυνα, αλλά χάσαμε 2 καλαθάκια, στην κυριολεξία κάτω από το καλάθι...
Τελικά, αν θυμάμαι καλά, το τελικό σκορ ήταν 72-66.

Αυτά τα ολίγα....
Thunder
Πευκη-Κερατεα 1
ΣΤΕ
Se ola ta stoixhmata tou forum gia aythn thn agwnistikh tn agwna KAO-KOYKAKI ton edinan diplo(ektos apo ton taper o opoios iksere ti elege kai dikaiothike).Loipon o gerakas nikise stin paratasi se ena poly endiaferon paixnidi to opoio sigoura den htan gia kardiakous!!!Edeikse pathos k megali thelisi gia th nikh k den eixe kamia sxesi ayth i omada me tin omada p exase apo ta brilissia.to teliko score 72-70 nomizw (sygxwrhste me gia opoiadhpote parapoihsh).Telos simantiki itan h synisfora gia tin omada olwn twn paiktwn akomh k aytwn p den epaiksan h aytwn p epaiksan ligo.Den prepei na meinei sto skotadi omws i eksairetiki emfanisi twn Zisi k Stergiou.Pantws opws proanefera oloi htan kataplhktikoi k o kathenas ekane eksairetiki douleia mes sto gipedo!!!
loufer
Καλημέρα σε όλους.
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ : 77 - 75 (69-69)

Πολύ δυνατό παιχνίδι, οι διαιτητές το χαρακτήρισαν (physical game). Το πρώτο ημίχρονο πήγαινε πόντο πόντο με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Α δεκάλεπτο 19-20, Ημίχρονο 34-36
Το τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να το κερδίσουμε 21-16, το σκορ έκλεισε στο 55-52.
Το τέταρτο ξεκινήσαμε πάλι δυνατά κατορθώνοντας να ξεφύγουμε με +7 (61-54), το Κουκάκι όμως απάντησε με ένα σερί 7-0 και το παιχνίδι έγινε για καρδιακούς στο τέλος. Λήξη κανονικής διάρκειας 69-69 (ας όψεται ο βλάκας ο loufer, που κατόρθωσε σε αιφνιδιασμό να κάνει βήματα (αγόρι μου δε σου έμαθαν στα μίνι όταν παίρνεις μπάλα να τη σκας πρώτα στο παρκέ και μετά να τρέχεις?)
Η παράταση εξελίχθηκε σε θρίλερ και αυτή. 1 λεπτό πριν τη λήξη ενώ είμαστε 2 πόντους μπροστά 74-72 , το 10 από το Κουκάκι μας καρφώνει τρίποντο στη λήξη χρόνου της επίθεσής τους, (74-75). Με 25 δεύτερα για λήξη Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ζήσης ( ο οποίος όλη την εβδομάδα ήταν συνδεδεμένος με το καλάθι στις προπονήσεις) βάζει τρίποντο-μαχαιριά (77-75), και βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί των 6 πρώτων αγωνιστικών της αντίπαλης ομάδας.
Καταπληκτική εμφάνιση και από τον ξάδερφο του Okulaja (Παναγιώτη Okulaja).
Κανείς από τα παιδιά δεν υστέρησε. Πολύ έξυπνο κοουτσάρισμα από τον Σκαρλάτο, ο οποίος βραχυκύκλωνε τον αντίπαλο προπονητή συνεχώς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας που ήρθαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ( εισιτήρια 247).

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο φίλο Triponter ο οποίος καθόταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας (φορώντας κασκόλ ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ, ναι έχουμε και κασκόλ). Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, γιατί λείπει πολύ από την ομάδα του.
Όσο για τον συμπαίκτη taper, η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη, λείπουν πολύ τα 5 κοψίματα που έχει μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Άντε και γίνε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Τέλος μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο-συμπαίκτη-φιλόσοφο tripontokoutala, για το δημοσίευμα (quote), το οποίο ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα.
taper
στάση γέρακα για μια ακόμα αήτητη ομάδα.Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ(όλα τα παιχνίδια μας τέτοια είναι) αλλά όπως είχα προβλέψει η δύναμη της έδρας επικράτησε.το πάθος ξεχείλιζε και εμένα μου αρκεί να ξέρουν όλοι ,ότι μπορεί να μην είμαστε η καλύτερη ομάδα αλλά όποιος θέλει να μας κερδίσει θα φτύνει αίμα .
ειδική μνεία στον οκουλάγια( ναι ειναι οξάδερφος του ademola) που αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα έκανε ρεκορ καριέρας ( πεντε φάουλ σε μικρό χρόνο συμμετοχής) και φυσικά στο καλύτερο 4 της κατηγορίας( με ότι έχω δέι μέχρι τώρα) ΖΗΖΗΣ που με την τρίποντη ugly8.gif μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση
κρίμας που δεν έπαιζα και ειδικά αυτή τη μέρα όπου η ομάδα βρέθηκε να έχει 4 παίχτες με 5 φάουλ και 3 με 4.
δεν πειράζει όμως αφού τελικά αρχίζω και εξιτάρωμαι ξανά για μπασκετάκι και θα επιστρέψω δριμύτερος με δάφνη

Ελπίζω σε νίκη με κερατέα την άλλη αγωνιστική( δεν την έχοθμε κερδίσει ποτέ) για να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας. άλλωστε ακόμα περιμένουμε πολλά από την παικτούρα τον ΠΑΝΤΑΖΗ( λίγη σταθερότητα ρε άχρηστε) και από τον τριποντοκουτάλα να βάλει επιτέλους κανά τρίποντο

αρχηγέ αλλο ένα βήμα να έκανες και θα τράκαρες στον τοίχο

σημαντική και η πραγματική επιστροφή του ΕΛ ΓΚΑΛΙ( απόγονου της γενιάς του SUPERMAN) ύστερα από τον τραυματισμό του και δείχνει ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα επανέλθει

αρη βαλε καμια βολή να μην ανησυχούμε

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ

ΣΣΣΣΣΣΤΑΣΗ ΓΕΡΑΚΑ smiley.gif
taper
αποτελέσματα ευθυμιε?
asxeto_username
τα περιμένω από στιγμή σε στιγμή...

τελικά υπολόγισα λάθος με το Γέρακα...
τώρα που λείπει ο taper, τα παιδιά είχαν πιο εύκολο έργο
taper
QUOTE(asxeto_username @ Nov 16 2007, 11:08 ) *
τα περιμένω από στιγμή σε στιγμή...

τελικά υπολόγισα λάθος με το Γέρακα...
τώρα που λείπει ο taper, τα παιδιά είχαν πιο εύκολο έργο

smiley.gif

8a epistrepso gia na xasoume kai na ikanopoiisai
iliaszervos
QUOTE(tasos5 @ Nov 15 2007, 16:56 ) *
ILIA psaxno sto google earth kai den se vrisko pouthena re
re filarako xavale kanoume
ti eisai esu re?
den pas gia apestalmenos se kamia omada?
kurie book esu vgazeis tin efimerida 1-2-x??

"χαβαλέ κάνουμε"? ... και γω νόμιζα ρε γαμώτο οτι είχαν σοβαρέψει τα πράγματα... w00t.gif

Δεν σου αρέσουν τα post μου, δεν χαλιόμαστε φίλε... δε θα τσακωθούμε κιόλας! ugly1.gif

Για το πολύ "προχώ" "αστείο" με το google earth πάντως, μήπως έχεις έκδοση απο τότε που το Ν.Ηράκλειο ήταν δάσος? Μήπως πάλι κάνα καλώδιο, καμιά μπρίζα δεν είναι στη θέση τους... κάτι θα φταίει, για ψάξτο!

Πάντως ο ΟΦΗΗρακλείου κέρδισε σε ενα ματς που πράγματι, δεν το πάλεψε σοβαρά απο την αρχή η Ολυμπιάδα Παπάγου... Μπράβο και στον Γέρακα!
asxeto_username
QUOTE(iliaszervos @ Nov 16 2007, 11:17 ) *
"χαβαλέ κάνουμε"? ... και γω νόμιζα ρε γαμώτο οτι είχαν σοβαρέψει τα πράγματα... w00t.gif

Δεν σου αρέσουν τα post μου, δεν χαλιόμαστε φίλε... δε θα τσακωθούμε κιόλας! ugly1.gif

Για το πολύ "προχώ" "αστείο" με το google earth πάντως, μήπως έχεις έκδοση απο τότε που το Ν.Ηράκλειο ήταν δάσος? Μήπως πάλι κάνα καλώδιο, καμιά μπρίζα δεν είναι στη θέση τους... κάτι θα φταίει, για ψάξτο!

Πάντως ο ΟΦΗΗρακλείου κέρδισε σε ενα ματς που πράγματι, δεν το πάλεψε σοβαρά απο την αρχή η Ολυμπιάδα Παπάγου... Μπράβο και στον Γέρακα!

ηλία, ήσουν χθες στο Ηράκλειο?
παίζεις εκεί?
taper
[quote name='taper' date='Nov 14 2007, 14:19 ' post='128112']
Επειδή κανένας δεν έκανε μεχρι τώρα προγνωστικά είπα να ανοιξω εγώ το χορό , με μικρα προσωπικά σχόλια

ΟΛΥΜΠΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 ( 10 ποντοι και άνω γιατί έχει πολύ τρεξιμο)
Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2( χαλαρά -η μόνη ομάδα τρένο)
ΓΚΡΑΒΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ Ν.ΚΟΣΜΟΣ 2(από διαίσθηση)
ΣΠ.ΛΟΥΗ ΚΛ. ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1( πολύ αέρα πήρανε)
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1( ελπίζω ο μέντοράς μου να με διαψεύσει)
ΜΕΤΣ Β ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1( ο αρίων ανεβαίνει και αδικείται από τη θέση του)
ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1( αυτό είναι ντερμπυ , αλλα ποντάρω έδρα)
ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1(ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα, αν και θα απουσιάζω , το πάθος των συμπαικτών μου είναι μεγάλο,loufer gera θυμίσου τα περσινά)
[/quote

ama exo piasei kai tous treis asteres, pao tameio

na ton akoute ton taper-ektos apo tapes dinei kai paixnidakia

kai kodra sta prognostika

stasi geraka smiley.gif peace.gif
taper
πάντα μου άρεσαν οι παρθένες

αλλη μία εχει μείνει στην κατηγορία και τη έχω βάλει στο μάτι
taper
QUOTE(taper @ Nov 16 2007, 11:35 ) *
πάντα μου άρεσαν οι παρθένες

αλλη μία εχει μείνει στην κατηγορία και τη έχω βάλει στο μάτι

λαθος ενημέρωση

με συγχωρείτε,
triponter
QUOTE(loufer @ Nov 16 2007, 08:03 ) *
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο φίλο Triponter ο οποίος καθόταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας (φορώντας κασκόλ ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ, ναι έχουμε και κασκόλ). Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, γιατί λείπει πολύ από την ομάδα του.
Όσο για τον συμπαίκτη taper, η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη, λείπουν πολύ τα 5 κοψίματα που έχει μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Άντε και γίνε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Τέλος μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο-συμπαίκτη-φιλόσοφο tripontokoutala, για το δημοσίευμα (quote), το οποίο ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα.

καλημερα παιδια....χθες πηγα να παρακολουθησω το ματσακι του γερακα και να δω τα φιλαρακια μου να παιζουν....η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει να τους βλεπω, γιατι τα ματς τους εχουν παντα ενδιαφερον..δεν θα κερδισουν ποτε ευκολα,δεν θα χασουν ποτε ευκολα...παντα κρινονται στο τελος και συνηθως ειναι γκαντεμηδες και τρωνε κανα τριποντακι στο τελος.. tongue.gif χθες την γλιτωσαν επιτελους...

να ευχαριστησω το φιλου μου λουφερ για τα καλα του λογια..η αληθεια ειναι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο της νικης αξιζε σε μενα που εκανα φανατικη εξεδρα.... tongue.gif tongue.gif ....

παντως μιλωντας σοβαρα για τις δυο ομαδες εχω να πω τα εξης:

το Κουκακι ειναι ομαδα 100% ...πειθαρχημενοι μεχρι αηδιας, 12 σχεδον ισαξιοι παιχτες που δεν ξερεις που να πρωτοεστιασεις...ειναι ολοι επικινδυνοι, γυμνασμενοι και αθλητικοι..δεν διεκρινα τις βεντετες, ή τον μεγαλο παιχτη, αλλα φαινεται τρομερα δουλεμενη ομαδα..παντως επειδη εχω δει και τις πρωτες ομαδες του αλλου ομιλου ( Νικη Αμαρουσιου, Περα κτλ...) νομιζω οτι δεν ειναι σε τετοια επιπεδα..ειναι σαφως υποδηεστερη..

Οσο για τον Γερακα πραγματικα με εκπλησσει..αν και φιλοι μου να πω την αληθεια δεν σου γεμιζουν το ματι εκ πρωτης αποψης..αλλα εχουν καλα παιχτακια, πολυ καλο προπονητη και φαινονται ενωμενοι και αγαπημενοι, βγαζοντας ψυχη μεσα στο γηπεδο...θα κανουν πολλες κηδειες (ηδη κανουν)...

Τα συγχαρητηρια μου στο Λουφερ που εχει σημαντικη συνεισφορα στο παιχνιδι του γερακα...και σε αμυνα και σε επιθεση...( ακου εκει βαζεις και τριποντα ρε tongue.gif ...) ...απλα σε μια φαση του παιχνιδιου μπερδεψε τα αθληματα και εκανε τριπλουν αντι για μπασιμο.. 24.gif 24.gif

Μεγαλη εντυπωση μου εχει κανει και ο τρελος,ψυχακιας Πανταζηςςςςςςςςςςςςς...ρε αυτος ωριμασε και μοιραζει κιολας, ανοιγει τους αντιπαλους και αμα λαχει βαζει και καλαθακια..συγχαρητηρια....(καταραμενε λουφερ, αν δεν ησουν εσυ θα τον επαιρνα μαζι μου.... shot.gif shot.gif shot.gif )

Συνεχιζοντας ο Ζησης ειναι εγγυηση και ολοι οι υπολοιποι βοηθανε πολυ..

Τελειωνοντας να πω οτι δεν επαιζε και το καλυτερο πενταρι της κατηγοριας...Ο ΣΟΦΟ.........πραγματικη αραχνη κατω απο τα καλαθια...και τερας ψυχραιμιας μιας και φημες λενε οτι περσι πηρε μονος του δυο αγωνες στο τελος...

μπραβο παιδια του γερακα, αλλα ακομα εχετε πολλα ψωμια να φατε για να φτασετε τον Κρονο tongue.gif tongue.gif
tripontokoutalas
E oxi kai den exoun paikti na 3exwrizei....8a mas trelaneis re triponter...To 11 ebale 45 pontous!!!
iliaszervos
QUOTE(asxeto_username @ Nov 16 2007, 11:19 ) *
ηλία, ήσουν χθες στο Ηράκλειο?
παίζεις εκεί?

Οχι και στα δυο φίλε, δυστυχώς "δούλευα" εκείνη την ώρα, είχα όμως on line ενημέρωση σε ολο το παιχνίδι. Εσύ?
loufer
QUOTE(tripontokoutalas @ Nov 16 2007, 11:47 ) *
E oxi kai den exoun paikti na 3exwrizei....8a mas trelaneis re triponter...To 11 ebale 45 pontous!!!

Triponter, το 11 έβαλε 27 με 4 τρίποντα και το 14 έβαλε 20
taper
Τελειωνοντας να πω οτι δεν επαιζε και το καλυτερο πενταρι της κατηγοριας...Ο ΣΟΦΟ.........πραγματικη αραχνη κατω απο τα καλαθια...και τερας ψυχραιμιας μιας και φημες λενε οτι περσι πηρε μονος του δυο αγωνες στο τελος...

μπραβο παιδια του γερακα, αλλα ακομα εχετε πολλα ψωμια να φατε για να φτασετε τον Κρονο tongue.gif tongue.gif
[/quote]

επιτέλους και μια αναγνώριση

οσο για εσάς ανεβείτε πρώτα( νομίζω ότι θα ανεβείτε) και μετά ελάτε να δούμε ποια είναι η πρώτη ομάδα στο γερακα
taper
και επειδή θέλω να προμοτάρω και κάποιον

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ( καλύτερος προπονητής, νέος ,ταλαντούχος και του ευχόμαστε του χρόνου ηνα βγάλει την ΑΕΚ απο το αδιέξοδο)
asxeto_username
QUOTE(iliaszervos @ Nov 16 2007, 11:51 ) *
Οχι και στα δυο φίλε, δυστυχώς "δούλευα" εκείνη την ώρα, είχα όμως on line ενημέρωση σε ολο το παιχνίδι. Εσύ?

εγώ έπαιζα...
μάλλον το κύκνειο άσμα μου είναι φέτος smiley.gif
taper
QUOTE(asxeto_username @ Nov 16 2007, 12:21 ) *
εγώ έπαιζα...
μάλλον το κύκνειο άσμα μου είναι φέτος smiley.gif

ti den 8a paiksoume enan agona antipaloi?

tin teleutaia fora isoun traumatias an 8imasai
asxeto_username
εννοώ ότι αυτή η χρονιά θα είναι μάλλον η τελευταία μου...

εσένα θα σε παίξω.
μην ανησυχείς...

απλά αυτή τη φορά να θυμηθείς να φέρεις σημειώσεις και στυλό........
asxeto_username
ανεβάζω αποτελέσματα και βαθμολογία, όπως ήρθαν από την ΕΣΚΑ

triponter
QUOTE(loufer @ Nov 16 2007, 09:51 ) *
Triponter, το 11 έβαλε 27 με 4 τρίποντα και το 14 έβαλε 20

καλα ρε σεις απο τον γερακα ηρεμηστε..πεσατε να με φατε αμεσως...........καλα το παραδεχομαι κερδισατε τους ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ της εποχης τζορντανν.....ικανοποιηθηκατε τωρα???

εννοω οτι δεν ξεχωριζει κανεις το εξης: το 11 χθες εβαλε 27, αυριο μπορει να βαλει π.χ10 και να βαλει 30π ο 25(παραδειγμα)...ολοι ειναι καλοι και επικινδυνοι...

QUOTE(taper @ Nov 16 2007, 09:54 ) *
επιτέλους και μια αναγνώριση

οσο για εσάς ανεβείτε πρώτα( νομίζω ότι θα ανεβείτε) και μετά ελάτε να δούμε ποια είναι η πρώτη ομάδα στο γερακα

ημαρτοννννν..ιεροσυλε ....Ο κρονος ειναι για γ'εθνικη και οι συγκυριες τον εχουν σε αυτην την κατηγορια...

και γιατι παρακαλω να ανεβουμε εμεις β'εσκα και να ταλαιπωρηθουμε με προπονησεις και ντερμπι κτλ...

να πεσετε εσεις ρε γ' εσκα και θα ειμαστε και οι δυο ευτυχισμενοι γειτονες με την ασχετοσυνη μας tongue.gif tongue.gif
asxeto_username
Bill79, πες μας για το παιγνίδι σας με την ΕΦΟΑ.
Από το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ντέρμπυ...
(άλλωστε παίζουμε κι εμείς με την ΕΦΟΑ rolleyes.gif )
BILL79
QUOTE(asxeto_username @ Nov 16 2007, 14:26 ) *
Bill79, πες μας για το παιγνίδι σας με την ΕΦΟΑ.
Από το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ντέρμπυ...
(άλλωστε παίζουμε κι εμείς με την ΕΦΟΑ rolleyes.gif )

Χασαμε 62-60. Πρεπει να μας πηρανε γυρω στα 20 επιθετικα για πλακα ομως και η διαιτησια σε καποια σημεια ηταν για γελια. Το παιχνιδι πηγαινε συνεχεια στον ποντο και τελικα κριθηκε στο τελευταιο σουτ, αμα εμπαινε θα καναμε παρτυ. Δεν πειραζει συνεχιζουμε και περιμενουμε τους Τρεις Αστερες. Με σας τι θα γινει; επιστροφη στην γ';;;
asxeto_username
εμάς μας είδες...
συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι όπως παίξαμε και με εσάς...

αν δεν αλλάξουμε... είναι νωρίς για να λέμε ότι πάμε για Γ, αλλά τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν...

ευελπιστώ να βελτιωθούμε...

απλά, αποδείχτηκε και χθες, ότι αν δεν παίζουμε και τα 40 λεπτά μπάσκετ, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να χτυπάμε τα παιγνίδια...
tasos5
QUOTE(asxeto_username @ Nov 14 2007, 15:55 ) *
Παρακαλώ λοιπόν να φτιάξετε και Online σύστημα κράτησης θέσης στο νέο αυτό parking για να βρούμε να παρκάρουμε tongue.gif

50 θέσεις αυτοκινήτων με τόσα συνεχόμενα sold out που διαβάζω, είναι ελάχιστες!!!!!!!

Θα ηθελα να ενημερωσω ολους τους φιλαθλους οτι η ομαδα των ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ
απο δω και στο εξης θα αγωνιζεται στο κλειστο "Ανδρεας Παπανδρεου" οπου αγωνιζεται η ομαδα
του Γ.Σ Περιστεριου,σε ενα γηπεδο 5000 θεσεων με περισσοτερες ανεσεις προς ολους,αθλητες και φιλαθλους καθως και σε οσους εργαζονται για την ομαδα της ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ.
Η ξαφνικη αλλαγη εδρας εγινε με σκοπο οπως αναφερω και παραπανω για καποιοες ανεσεις καθως και να
εξυπηρετηθουν οι φιλαθλοι της αγαπημενης μας ομαδας.Διοτι οπως γνωριζουν ΟΛΟΙ σε καθε εντος αγωνα γινοταν χαμος απο τον κοσμο που ερχοταν στο γηπεδο να παρακολουθησει ενα παραγματικο show time απο τους πρωταγωνιστες της ομαδας ονειρο των δυτικων προαστιων.Ετσι η διοικηση της Παλατιανης σε συνεργασια με τον μεγαλο χορηγο της,τις ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΛΕΚΚΑΣ,αποφασισε να μεταφερει την καυτη εδρα της στο κλειστο του Περιστεριου.Γιατι στα δυτικα προαστια ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ.
Απο τις 5000 θεσεις οι 2500 ειναι "κλεισμενες"απο τους οργανωμενους οπαδους της ομαδας,αλλες 200 θεσεις ειναι για την εσκα,αλλες 300 για τους υποστηρικτες(χορηγους) της ομαδας και μενουν 1500 μαγικα χαρτακια για τη λαοθαλασσα-για την λαοφιλεστερη ομαδα της εσκα και οχι μονο.....
Να ξερουν ομως οι 1500 οτι τα εισιτηρια θα ειναι ονομαστικα και αυτο γιατι οι αρμοδιοι της ομαδας εχουν βαρεθει να πηγαινουν καθε εβδομαδα για απολογια στον αθλητικο δικαστη και να πληρωνουν τσουχτερα προστιμα.Οποιος θελει το καλο της ομαδας ας αρκεστει στο τραγουδι και στη φανταστικη ατμοσφαιρα που ξερουν μονο οι φιλαφλοι μας να δημιουργουν.Καθε αλλος ειναι ΕΧΘΡΟΣ για την ομαδα και δεν εχει θεση στην εξεδρα μας.
Johnny
Ο καλυτερος παιχτης της Πεμπτης και ο ανθρωπος που εχασε το τελευταιο σουτ στο ιστορικο κλειστο "Σπυρος Λουης" προχωρησε σε ανακοινωση μεσα απο τη προσωπικη του ιστιοσελιδα www.airkaroutas.com.O Νικολας μας αναφερθηκε στο ματς-θριλερ με την ΕΦΟΑ και δηλωσε οτι δεν εχει κοιμηθει καθολου για 2 μερες.Χαρακτηριστικα ειπε.."Ηταν ενα ματς για γερα νευρα μεσα σε μια καυτη εδρα.Δειξαμε χαρακτηρα αν και τελικα δεν καταφεραμε να παρουμε το ροζ φυλλο αγωνα.Απο το παιχνιδι και μετα δεν εχω κοιμηθει καθολου,καθε φορα που κλεινω τα ματια μου βλεπω την τελευταια φαση του αγωνα,το παλικαρισιο ριμπαουντ του Τασαρα,τις φοβερεσ ντριπλες και την εξεχουσα πασα του Μακαρου και ξαφνικα η μπαλα στα χερια μου.Νιωθω την αγωνια σε ολο το γηπεδο και ακαριαια σκεφτομαι,ΝΑΙ ΕΓΩ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.Δυστυχως η μπαλα με πουλησε και το ονειρο αυτο εχει γινει εφιαλτης.Εχω χασει τον υπνο μου,περιμενω πως και πως το επομενο παιχνιδι για να βαλω 30 ποντους.ΠΑΛΑΤΙΑΝΑΡΑ σου χρωσταω ενα buzzer bitter."Τελος αναφερθηκε και στα επεισοδια που εγιναν πριν το παιχνιδι κατα την μεταφορα των παιχτων της Παλατιανης στο γηπεδο."Επιτελους ποτε θα καταλαβουνε σε αυτη την χωρα οτι πανω απο ολα ειναι η ανθρωπινη ζωη και οχι οι ομαδες??Η αστυνομια δεν μας φυγαδεψε καθολου καλα με αποτελεσμα μια μολοτοφ να πεσει με πολυ δυναμη στο πουλμαν και παραλιγο να τιναχθουμε ολοι στον αερα."Τελος κλεινοντας ειπε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους μας δινοντας τους συγχαρητηρια για την συμπεριφορα τους μεσα και εξω απο το γηπεδο και εκλεισε δινοντας τις ευχες του για γρηγορη αναρρωση στον Γιαννη Χαβιαρη και δηλωσε πως αν ηταν στη θεση του Κλωνατου στα τελευταια 5 λεπτα η Παλατιανη θα ειχε φυγει με το ροζ φυλλο αγωνα.
BILL79
QUOTE(Johnny @ Nov 17 2007, 10:11 ) *
Ο καλυτερος παιχτης της Πεμπτης και ο ανθρωπος που εχασε το τελευταιο σουτ στο ιστορικο κλειστο "Σπυρος Λουης" προχωρησε σε ανακοινωση μεσα απο τη προσωπικη του ιστιοσελιδα www.airkaroutas.com.O Νικολας μας αναφερθηκε στο ματς-θριλερ με την ΕΦΟΑ και δηλωσε οτι δεν εχει κοιμηθει καθολου για 2 μερες.Χαρακτηριστικα ειπε.."Ηταν ενα ματς για γερα νευρα μεσα σε μια καυτη εδρα.Δειξαμε χαρακτηρα αν και τελικα δεν καταφεραμε να παρουμε το ροζ φυλλο αγωνα.Απο το παιχνιδι και μετα δεν εχω κοιμηθει καθολου,καθε φορα που κλεινω τα ματια μου βλεπω την τελευταια φαση του αγωνα,το παλικαρισιο ριμπαουντ του Τασαρα,τις φοβερεσ ντριπλες και την εξεχουσα πασα του Μακαρου και ξαφνικα η μπαλα στα χερια μου.Νιωθω την αγωνια σε ολο το γηπεδο και ακαριαια σκεφτομαι,ΝΑΙ ΕΓΩ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.Δυστυχως η μπαλα με πουλησε και το ονειρο αυτο εχει γινει εφιαλτης.Εχω χασει τον υπνο μου,περιμενω πως και πως το επομενο παιχνιδι για να βαλω 30 ποντους.ΠΑΛΑΤΙΑΝΑΡΑ σου χρωσταω ενα buzzer bitter."Τελος αναφερθηκε και στα επεισοδια που εγιναν πριν το παιχνιδι κατα την μεταφορα των παιχτων της Παλατιανης στο γηπεδο."Επιτελους ποτε θα καταλαβουνε σε αυτη την χωρα οτι πανω απο ολα ειναι η ανθρωπινη ζωη και οχι οι ομαδες??Η αστυνομια δεν μας φυγαδεψε καθολου καλα με αποτελεσμα μια μολοτοφ να πεσει με πολυ δυναμη στο πουλμαν και παραλιγο να τιναχθουμε ολοι στον αερα."Τελος κλεινοντας ειπε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους μας δινοντας τους συγχαρητηρια για την συμπεριφορα τους μεσα και εξω απο το γηπεδο και εκλεισε δινοντας τις ευχες του για γρηγορη αναρρωση στον Γιαννη Χαβιαρη και δηλωσε πως αν ηταν στη θεση του Κλωνατου στα τελευταια 5 λεπτα η Παλατιανη θα ειχε φυγει με το ροζ φυλλο αγωνα.

Με ροζ ρουχα μπορει αλλα με ροζ φυλλο δυσκολο icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Johnny
Δυο προτασεις σε διαρκεια 2 ημερων εσκασαν στα γραφεια της Παλατιανης.Το Σαββατο 17 Νοεμβριου 2007 απεσταλμενος απο την Κρουζ Αζουλ ΒC,την δευτεραθλητρια Μεξικου, ενημερωσε την διοικηση της ομαδας μας οτι ειναι ετοιμη να προσφερει το αξιοθαυμαστο ποσο των 680000 pesos για να ενταξουν στο δυναμικο τους τον εμπειρο guard Βill Klonatos.Ο Χοσε Φερναντεζ(προπονητης) δηλωσε πως αν γινει η μεταγραφη αυτη η Κρουζ Αζουλ θα καταφερει φετος να στεφθει πρωταθλητρια και να αγωνιστει στο ΚOPA LIBERTADORES BC.Ο τυπος στο Μεξικο δηλωνει πως υπαρχει προφορικη συμφωνια με τον παιχτη και το μονο που απομενει ειναι να βρεθει και η χρηση τομη μεταξυ των ομαδων.Η δευτερη προταση ηρθε χθες Κυριακη 18 Νοεμβριου 2007 απο την μονιμη πρωταθλητρια της Σ.Αραβιας AL HABIBI BC.H AL HABIBI ενημερωσε με fax οτι ειναι διατεθειμενη να προσφερει 5 εκατ ευρω για 180 χρονια στον Θοδωρη Τσολη.Επισης προσφερει στο ΤΕΟ αυτοκινητο FERRARI και ενα σπιτι με ραντζο οπου θα μπορει να εκτρεφει τα αλογα καθως και τις αγελαδες που και αυτα ειναι μεσα στην προταση.Τελος ο προεδρος Moustafa Tromakraten αφησε να εννοηθει οτι εκτος απο τον Θοδωρη ενδιαφερεται και για ακομα εναν παιχτη απο την Παλατιανη αλλα δεν ειπε ονομα.Αναμενονται ραγδαιες εξελιξεις τα επομενα 24ωρα.Τελος οπαδοι της Παλατιανης ανακοινωσαν την συμφιλιωση τους με τουσ οπαδους της Γερμανικης Μποχουμ ΒC.Σε αυτη την κινηση βοηθησε πολυ και η συνεισφορα του Φανη Γκεκα στο ποδοσφαιρικο τμημα της Μποχουμ την προηγουμενη περιοδο.Οπως ειναι γνωστο ο Φανης εχει δηλωσει οτι στο μπασκετ ειναι φανατικος οπαδοσ της Παλατιανης και οτι παρολο που ειναι ξενιτεμενος προσπαθει να μενει ενημερωμενος.Την Παρασκευη 23 Νοεμβριου 2007 οι παιχτες της Παλατιανης θα γευματισουν στο γνωστο restaurant ''Βaby Gold'' οπου θα υπαρξει συζητηση για αυτα που εχουν επιτευχθει μεχρι στιγμης και να τεθουν επι ταπητος οι νεοι στοχοι.
BILL79
QUOTE(Johnny @ Nov 19 2007, 14:13 ) *
Δυο προτασεις σε διαρκεια 2 ημερων εσκασαν στα γραφεια της Παλατιανης.Το Σαββατο 17 Νοεμβριου 2007 απεσταλμενος απο την Κρουζ Αζουλ ΒC,την δευτεραθλητρια Μεξικου, ενημερωσε την διοικηση της ομαδας μας οτι ειναι ετοιμη να προσφερει το αξιοθαυμαστο ποσο των 680000 pesos για να ενταξουν στο δυναμικο τους τον εμπειρο guard Βill Klonatos.Ο Χοσε Φερναντεζ(προπονητης) δηλωσε πως αν γινει η μεταγραφη αυτη η Κρουζ Αζουλ θα καταφερει φετος να στεφθει πρωταθλητρια και να αγωνιστει στο ΚOPA LIBERTADORES BC.Ο τυπος στο Μεξικο δηλωνει πως υπαρχει προφορικη συμφωνια με τον παιχτη και το μονο που απομενει ειναι να βρεθει και η χρηση τομη μεταξυ των ομαδων.Η δευτερη προταση ηρθε χθες Κυριακη 18 Νοεμβριου 2007 απο την μονιμη πρωταθλητρια της Σ.Αραβιας AL HABIBI BC.H AL HABIBI ενημερωσε με fax οτι ειναι διατεθειμενη να προσφερει 5 εκατ ευρω για 180 χρονια στον Θοδωρη Τσολη.Επισης προσφερει στο ΤΕΟ αυτοκινητο FERRARI και ενα σπιτι με ραντζο οπου θα μπορει να εκτρεφει τα αλογα καθως και τις αγελαδες που και αυτα ειναι μεσα στην προταση.Τελος ο προεδρος Moustafa Tromakraten αφησε να εννοηθει οτι εκτος απο τον Θοδωρη ενδιαφερεται και για ακομα εναν παιχτη απο την Παλατιανη αλλα δεν ειπε ονομα.Αναμενονται ραγδαιες εξελιξεις τα επομενα 24ωρα.Τελος οπαδοι της Παλατιανης ανακοινωσαν την συμφιλιωση τους με τουσ οπαδους της Γερμανικης Μποχουμ ΒC.Σε αυτη την κινηση βοηθησε πολυ και η συνεισφορα του Φανη Γκεκα στο ποδοσφαιρικο τμημα της Μποχουμ την προηγουμενη περιοδο.Οπως ειναι γνωστο ο Φανης εχει δηλωσει οτι στο μπασκετ ειναι φανατικος οπαδοσ της Παλατιανης και οτι παρολο που ειναι ξενιτεμενος προσπαθει να μενει ενημερωμενος.Την Παρασκευη 23 Νοεμβριου 2007 οι παιχτες της Παλατιανης θα γευματισουν στο γνωστο restaurant ''Βaby Gold'' οπου θα υπαρξει συζητηση για αυτα που εχουν επιτευχθει μεχρι στιγμης και να τεθουν επι ταπητος οι νεοι στοχοι.

Τελικα αν και η ομαδα συμφωνησε με την Κρουζ Αζουλ αποφασισα να μην δεχθω την προταση τους. Ο λογος ειναι οτι ενω ειχαμε συμφωνησει στα λεφτα και στο αμαξι διαφωνησαμε στο σπιτι και στα ποτα. Το σπιτι επρεπε να ειχε οπωσδηποτε καλωδιακη για να μπορεσω να βλεπω τους αγωνες της Παλατιανης και οσο για τα ποτα ειχαμε πει 3 κουτες jose την εβδομαδα αλλα μου διναν μονο 1. Θεωρησα καθηκον μου να ενημερωσω τον μεντορα μου Χαβιαρη για να μην υπαρχει παραπληροφορηση απο τα Μ.Μ.Ε.
alexas10
μας κουρασατε λιγο με τη Παλατιανη.... ανοιξτε ενα τοπικ ρε μαγκες να τελειωνουμε...
#13...
QUOTE(alexas10 @ Nov 20 2007, 01:28 ) *
μας κουρασατε λιγο με τη Παλατιανη.... ανοιξτε ενα τοπικ ρε μαγκες να τελειωνουμε...

41.gif
leonkalf
Παιδιά, παρακαλώ μην βγαίνετε offtopic.gif

Εδώ ας μείνουμε μόνο σε αγωνιστικά θέματα.

Αν θέλετε κουβεντούλα χαλαρή και αστειάκια, υπάρχει το topic "Το καφενείο της ΕΣΚΑ" που μπορείτε να τα λέτε άνετα εκεί.
Johnny
alexas10 kai #13 αγωνιζεστε σε καμια ομαδα της Β' Εσκα στο δευτερο ομιλο??
Johnny
QUOTE(alexas10 @ Nov 20 2007, 01:28 ) *

Αlexa10 ειναι διαφορετικο να παιζεις στη Παλατιανη...μονο αν ερθεις να δεις κανενα αγωνα θα καταλαβεις.....
donrel_15
ενταξει ρε παιδια!ολοι γνωριζουμε οτι ειστε απιστευτη ομαδα και εχετε εναν λαο που πολυ θα ζηλευαμε αλλα μην το συνεχιζετε αλλο.ειναι κουραστικο να πηγαινουμε προπονηση παντα και να ακουμε σχολια οπως "ετσι πρεπει να το κανετε αυτο οπως η παλατιανη,ποσο καλα θα το εκανε αυτο η παλατιανη....και παει λεγοντας.ολοι προσπαθουμε αλλα εχετε δημιουργισει ενα πολυ ασχημο κλιμα σε ολους μας που παιζουμε σε χειροτερες ομαδες!!εχετε κανει ολους τους προπονητες πολυ δυσπιστους για την αξια μας εχοντας σαν τρανο και επιθυμιτο παραδειγμα προς μιμηση την παλατιανη.και κατι τελευταιο.επειδη καθημερινα στον δρομο με σταματανε διαφοροι και με ρωτανε για τον γιαννη χαβιαρη επειδη τον γνωριζω προσωπικα και επειδη εχω βαρεθει να δεινω αυτογραφα,ενημερωστε σας παρακαλω ποτε ειναι ανοιχτο το γηπεδο για το κοινο για να μπορεσουν ολοι να ερθουν να παρουν τα προσωπικα τους αυτογραφα και να απολαυσουν live το μεγαλο τους ιδαλμα!
tasos5
ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ.
ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.