QUOTE(loufer @ Nov 16 2007, 08:03 )
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο φίλο Triponter ο οποίος καθόταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας (φορώντας κασκόλ ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ, ναι έχουμε και κασκόλ). Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, γιατί λείπει πολύ από την ομάδα του.
Όσο για τον συμπαίκτη taper, η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη, λείπουν πολύ τα 5 κοψίματα που έχει μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Άντε και γίνε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Τέλος μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο-συμπαίκτη-φιλόσοφο tripontokoutala, για το δημοσίευμα (quote), το οποίο ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα.
καλημερα παιδια....χθες πηγα να παρακολουθησω το ματσακι του γερακα και να δω τα φιλαρακια μου να παιζουν....η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει να τους βλεπω, γιατι τα ματς τους εχουν παντα ενδιαφερον..δεν θα κερδισουν ποτε ευκολα,δεν θα χασουν ποτε ευκολα...παντα κρινονται στο τελος και συνηθως ειναι γκαντεμηδες και τρωνε κανα τριποντακι στο τελος..
χθες την γλιτωσαν επιτελους...
να ευχαριστησω το φιλου μου λουφερ για τα καλα του λογια..η αληθεια ειναι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο της νικης αξιζε σε μενα που εκανα φανατικη εξεδρα....
....
παντως μιλωντας σοβαρα για τις δυο ομαδες εχω να πω τα εξης:
το Κουκακι ειναι ομαδα 100% ...πειθαρχημενοι μεχρι αηδιας, 12 σχεδον ισαξιοι παιχτες που δεν ξερεις που να πρωτοεστιασεις...ειναι ολοι επικινδυνοι, γυμνασμενοι και αθλητικοι..δεν διεκρινα τις βεντετες, ή τον μεγαλο παιχτη, αλλα φαινεται τρομερα δουλεμενη ομαδα..παντως επειδη εχω δει και τις πρωτες ομαδες του αλλου ομιλου ( Νικη Αμαρουσιου, Περα κτλ...) νομιζω οτι δεν ειναι σε τετοια επιπεδα..ειναι σαφως υποδηεστερη..
Οσο για τον Γερακα πραγματικα με εκπλησσει..αν και φιλοι μου να πω την αληθεια δεν σου γεμιζουν το ματι εκ πρωτης αποψης..αλλα εχουν καλα παιχτακια, πολυ καλο προπονητη και φαινονται ενωμενοι και αγαπημενοι, βγαζοντας ψυχη μεσα στο γηπεδο...θα κανουν πολλες κηδειες (ηδη κανουν)...
Τα συγχαρητηρια μου στο Λουφερ που εχει σημαντικη συνεισφορα στο παιχνιδι του γερακα...και σε αμυνα και σε επιθεση...( ακου εκει βαζεις και τριποντα ρε
...) ...απλα σε μια φαση του παιχνιδιου μπερδεψε τα αθληματα και εκανε τριπλουν αντι για μπασιμο..
Μεγαλη εντυπωση μου εχει κανει και ο τρελος,ψυχακιας Πανταζηςςςςςςςςςςςςς...ρε αυτος ωριμασε και μοιραζει κιολας, ανοιγει τους αντιπαλους και αμα λαχει βαζει και καλαθακια..συγχαρητηρια....(καταραμενε λουφερ, αν δεν ησουν εσυ θα τον επαιρνα μαζι μου....
)
Συνεχιζοντας ο Ζησης ειναι εγγυηση και ολοι οι υπολοιποι βοηθανε πολυ..
Τελειωνοντας να πω οτι δεν επαιζε και το καλυτερο πενταρι της κατηγοριας...Ο ΣΟΦΟ.........πραγματικη αραχνη κατω απο τα καλαθια...και τερας ψυχραιμιας μιας και φημες λενε οτι περσι πηρε μονος του δυο αγωνες στο τελος...
μπραβο παιδια του γερακα, αλλα ακομα εχετε πολλα ψωμια να φατε για να φτασετε τον Κρονο