thrylos7
Nov 29 2006, 18:00
Παντως ο Σεκουλιτς χτες τουλαχιστον προσπαθησε(και εχασε το φως του απο τους Λαβρινοβιτς)..Τον Κουβελα τον αφηναν συνεχεια ελευθερο,γιατι αραγε?
Δε μπορούσαν να τον πιάσουν... Αφού κινείται σαν χέλι...
Στα σοβαρά τώρα, δε θυμάμαι να έκοβε βόλτες μόνος του χθες. Είναι λογικό πάντως, η προσοχή των αντιπάλων ψηλών να πέσει στον Σέκουλιτς και στον Πάσαλιτς(που ήταν σε καλή βραδιά), λόγω scouting εκτός των άλλων.
thrylos7
Dec 2 2006, 19:12
Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα απέναντι στην Ολύμπια, κυρίως με τον τρόπο που επετεύχθηκε αφού έχανε με 12 λίγο πριν ...την παράταση.
Καλαμπόκης και Ουάσινγκτον μαζί οι MVP για την ομάδα (απ' την άλλη ο Πρίντεζης), ενώ και ο Πάρκερ έβαλε πολύ κρίσιμα σουτ, στο τέλος. Γενικά οι περισσότεροι είχαν πολύ καλή παρουσία...
Άλλος ένας υποψήφιος για τετράδα;
Ετσι και ξαναδω τον Κουβελα στο παρκε με την φανελα του ΠΑΟΚ θα παρω την δικανη καραμπινα του παππου μου και θα κανω μια βολτα απο Πυλαια μερια...
Χωρις να το πολυαξιζουμε,το γυρισαμε το ματσακι παρα τις προσπαθειες του Πιλαφιδη που τον ρεζιλεψε ο Παρκερ με τα κρισιμα του καλαθια στο τελος..
Και κατι αλλο ρε παιδια,αυτην την βλακεια το tendex τι θελουν και την βγαζουν?Σημερα ο Καλαμποκης ειχε 5/5 β,5/5 τρ και 4/4 δ και το τεντεξ του ειναι μολις 0.682..ας καθιερωσουν το ρανκινγκ της Ουλεμπ..........
thrylos7
Dec 2 2006, 19:38
Παίζει ρόλο και ο χρόνος όπως και να το κάνουμε...
Ετσι και ξαναδω τον Κουβελα στο παρκε με την φανελα του ΠΑΟΚ θα παρω την δικανη καραμπινα του παππου μου και θα κανω μια βολτα απο Πυλαια μερια...
Λες για εκείνα τα 2 φοβερά σουτ(; ) στις αρχές του 2ου ημιχρόνου; Πλάκα είχε; Έβγαλε όμως και 2 απίθανες πάσες σε ψηλό πιο πριν...
Μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα...
Χωρις να το πολυαξιζουμε,το γυρισαμε το ματσακι παρα τις προσπαθειες του Πιλαφιδη που τον ρεζιλεψε ο Παρκερ με τα κρισιμα του καλαθια στο τελος..
Η άλλη όψη του νομίσματος λέει ότι τον επιβεβαίωσε που τον έβαλε τότε...
Μέχρι τότε ο Ουάσινγκτον τα πήγαινε μια χαρά... Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει με τους 2 ξένους ταυτόχρονα στο παρκέ, αλλά και ο Καλαμπόκης δεν ήταν να τον βγάλεις..
Ερυθρός Αστέρας τώρα...
Εχεις ξαναδει αιρ-μπολ απο τα δυο μετρα?Εγω δεν θυμαμαι..
Ο Παρκερ νομιζω μπορουσε να παιξει αντι του Βασιλειου,οσο ηταν μεσα ο νεαρος και ο Κουβελας παιζαμε με -2-στην επιθεση.
Ελπιζω να μην δωθει συνεχεια στο επεισοδιο με τον Σκεπανοβιτς εκτος και αν μετα τους Αλλεν-Πανκο ο Τακης και ο Νιονιος πανε να ξεφορτωθουνε και το τελευταιο μεγαλο συμβολαιο της ομαδας..
Με τον Ερυθρο Αστερα δεν εχουμε τυχη,δεν θα με χαλασει να ξεκουρασει τους βασικους εν οψει Αρη...
Για το τεντεξ συμφωνεις?
ηταν ωραιο παιχνιδι.το ευχαριστηθηκα!ο παοκ βρισκει τον δρομο του ειναι προφανες!αν δεν γινει το εγκλημα που ανεφερε ο McRae για τα συμβολαια ειναι πραγματικα ομαδα που θα παλεψει για τετραδα!εχει πολλες επιλογες ο πιλαφιδης αυτη τη στιγμη!αφοτ βγαινουν και οι δυο αμερικανοι ειναι καλα τα πραγματα!
ο αρχηγος ηταν σεληνιασμενος σημερα!οι αμερικανοι παλι στα κρισιμα το πηραν ολο πανω τους και γενικα φαινεται να εχει γινει ομαδα ο παοκ επιτελους!
Ελπιζω να μην δωθει συνεχεια στο επεισοδιο με τον Σκεπανοβιτς εκτος και αν μετα τους Αλλεν-Πανκο ο Τακης και ο Νιονιος πανε να ξεφορτωθουνε και το τελευταιο μεγαλο συμβολαιο της ομαδας..
Γιατί είστε τόσο αρνητικοί ρε παιδιά?
Ο Πιλαφίδης δεν εδιωξε μόνο τους Αλεν-Πάνκο, αλλά έφερε και τους Γουάσιγκτον-Παρκερ(που είναι σουπερ μέχρι στιγμής) και η ομάδα άρχισε να στρίβει, αφού κακά τα ψέματα η ομάδα δεν είχε στηθεί καλά από τον μεγάλο παίκτη Μπάνε.
Επίσης το ότι βάζει τον Βασιλείου και τον εμπιστεύεται(και δεν τον πετάει έξω με το πρώτο λάθος) εγώ το βλέπω θετικό γιατί ετσι κερδίζεις τους παίκτες, και ειδικά τους νεαρούς.
Στα μειον αναγνωρίζω τον παραγκονισμό του Χαριτόπουλου για χάρη του Κούβελα. Αλλά αφού η ομάδα πάει καλά...
Την πρώτη της ήττα (σε σύνολο έξι αναμετρήσεων) στο ρωσικό πρωτάθλημα υπέστη η ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Στρατού συνετρίβη στο Καζάν από την Ούνικς με 101-83! Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Στίβενσον (21), Στομπεργκας (23) και Λαβρίνοβιτς (12), ενώ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης 20π. πέτυχε ο Σμόντις και 14 ο Άντερσεν.
Όσον αφορά τον δικό, Θοδωρή Παπαλουκά, ήταν πολύ καλός, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα της Μόσχας. Σε 23:31 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 12π. με 6/7 βολές και 3/5 δίποντα. Επίσης, μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 1 λάθος.
απο www.sportime.gr
Αφου η Παοκαρα νικησε την καζαν,η καζαν την τσσκα με 20 και η τσσκα τον αρη με αλλους τοσους ευκολα βγαινει το συμπερασμα οτι τους συμπολιτες τους εχουμε ανετα την αλλη εβδομαδα...ρε ποιος μεσινα ποιος παπαλουκας και ποιος Σμοντις....Πιλαφας,D-Wash,Κουβελας και τα μυαλα στα πολυμιξερ.......
Warrior
Dec 2 2006, 23:27
QUOTE(McRae @ Dec 2 2006, 05:27 PM)
Kαι εμενα μου εκανε εντυπωση που ειχε αφησει τοση ωρα τον Παρκερ εκτος παρκε.Χωρις να συμφωνω με
το "ρεζιλεψε"...ηταν ο παιτης που κατ'εμενα γυρισε το ματς στο τελος.Ηταν το κατι που ελειπε για να ερθει
τουμπα το ματς.
Απιστευτα τα ποσοστα του ΠΑΟΚ σημερα σε βολες (100%
)και τριποντα..
Πολυ ωραιο ματσακι γενικα,με πολλες εναλλαγες,παραταση κλπ.!
Η Ολυμπια ειναι η πολλοστη φορα που στα κρισιμα σημεια,πελαγωνει και χανει το ματς..
Απο την αλλη ο ΠΑΟΚ δειχνει να μπαινει σε ενα δρομο σιγα σιγα.Σιγουρα παιζει δυνατα για 4αδα,αλλα ετσι
οπως εχουν τα πραγματα αυτη τη στιγμη,το φαβορι δειχνει να ειναι ο Πανιωνιος...Εχει και μια πολυ καλη
διαφορα σε περιπτωση ισοβαθμιας.
Αν ο ΠΑΟΚ παρει το ντερμπι την αλλη βδομαδα(ο Πανιωνιος εχασε εντος απο Αρη)θα μπει ακομα πιο δυνατα
στην διεκδικηση...
Οσον αφορα το Σκεπανοβιτς,το σεναριο που αναφερει ο Mcrae,ισως δεν ανηκει και στην σφαιρα της
επιστημονικης φαντασιας.Απο την αλλη,παντως,ειναι γεγονος,οτι με Ουασινγκτον και Παρκερ η ομαδα
ρολαρε καλυτερα απο οτι με Αλεν,Πανκο που ειχαν υψηλοτερα συμβολαια...
QUOTE(McRae @ Dec 2 2006, 08:04 PM)
Αφου η Παοκαρα νικησε την καζαν,η καζαν την τσσκα με 20 και η τσσκα τον αρη με αλλους τοσους ευκολα βγαινει το συμπερασμα οτι τους συμπολιτες τους εχουμε ανετα την αλλη εβδομαδα...ρε ποιος μεσινα ποιος παπαλουκας και ποιος Σμοντις....Πιλαφας,D-Wash,Κουβελας και τα μυαλα στα πολυμιξερ.......
Kαλο αγωνα να εχουμε...
QUOTE(McRae @ Dec 2 2006, 07:36 PM)
στα ημιτελικα των ολυμπιακων νομιζω ο marion σηκωθηκε λιγο πιο μπροστα απο τη βολη εφτασε στο ενα μετρο απο τη μπασκετα και καταφερε να κανει αιρ μπολ. αλλα ο κουβελας δειχνει οτι εχει τις δυνατοτητες να τον ξεπερασει..
οσον αφορα το ματσακι ηταν ευχαριστο να το παρακολουθησεις παντως πιστευω οτι την 4αδα την εχει σιγουρα ο παοκ και θα παλεψει για την ευρωλιμπα
QUOTE(pierce21 @ Dec 2 2006, 11:20 PM)
στα ημιτελικα των ολυμπιακων νομιζω ο marion σηκωθηκε λιγο πιο μπροστα απο τη βολη εφτασε στο ενα μετρο απο τη μπασκετα και καταφερε να κανει αιρ μπολ. αλλα ο κουβελας δειχνει οτι εχει τις δυνατοτητες να τον ξεπερασει..
οσον αφορα το ματσακι ηταν ευχαριστο να το παρακολουθησεις παντως πιστευω οτι την 4αδα την εχει σιγουρα ο παοκ και θα παλεψει για την ευρωλιμπα
Θα παλεψουμε για την λιγκα????? Καλα ποιοι ειμαστε τελικα? Τέλειααααααα!
Εγω παντως πιστευω οτι παλι θα τα θαλασσωσουμε.....
McRae:
Και αφου ο Αρης νικησε τον Ολυμπιακο τοτε τον εχουμε και αυτον!
Και μαλιστα με μια χμ...20+20+6+χμμμ.... 50αρα ε?
Εγω εξακολουθω να ειμαι απαισιοδοξος....
Βεβαια παντα το ελεγα: Παρε 2 πολυ καλους αμερικανους, μαυρους, σκορερ και θα βγεις μεσα στην 3αδα τουλαχιστον στην Ελλαδα. Ο Αρης το επιασε το κολπο.
Στον αγωνα του με την Ζαλγκιρις πχ, οι Αμερικανοι του ειχαν 63 απο τους 73 ποντους του!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αν προσθεσουμε και τον Σεραπινας(ξενος και αυτος) τοτε οι Ελληνες του πετυχαν τους 4 απο τους 73 ποντους! Δηλαδη το 5.5 % των ποντων του!!!!!!!!!!!
Σκετη καταντια δηλαδη, αλλα λιγο-πολυ, ολοι ετσι ειναι πλεον.....
Εκτος απο τον ΠΑΟΚ βεβαια που εχει τον φανταστικο Καλαμποκη!!!!!!!!!!
Ειδα καλα σημερα? 28 ποντους με 100% ευστοχια σε ΟΛΑ???? Και αν ειδα καλα 10 κλεψιματα?????
Warrior
Dec 3 2006, 00:52
Αν θυμαμαι καλα...ειχε 10 κερδισμενα φαουλ,οχι κλεψιματα.
Εξαιρετικος παντως απο οποια πλευρα και αν το δεις...
Μου αρεσει ως παικτης πολυ και απο ολες τις μεταγραφες που εκανε φετος ο ΠΑΟΚ,ισως αποδειχτει η
πιο ουσιαστικη,χωρις πολλες πολλες τυμπανοκρουσιες κιολας...
Η εννοια αμερικανοι Αρη παντως,για να γινω και λιγο κακος, ειναι καπως αοριστη,υπαρχουν οι οριτζιναλ(Ραουφ-Σκειλς-Μασει),τα παιδια του πολεμου απο το Σαραγεβο(Καστλ) και οι κολλητοι του Γκλιγκοροφ(Βιλκινσον-Φλετσερ)...οποτε τοσοι που ειναι λογικο να βαζουν το 90+ των ποντων τους
Εγω παντως φωναζα απο την αρχη της χρονιας,να ζητησει ο Νιονιος ο Ψωμιαδης απο τον φιλο του τον Τζιβελεκη το τηλεφωνο του προξενειου των Σκοπιων στην θεσσαλονικη ωστε να κανουμε τον Πανκο Πανκοφσκι σε μια νυχτα και να ησυχασουμε...αλλα εκει στην ΚΑΕ κοιμουνται......
Warrior
Dec 3 2006, 01:40
Yπαρχει βεβαια και η εννοια ξενοι στην Α1...6 των αριθμο σε καθε ομαδα,με τους αρμοδιους καθε ΚΑΕ να
ειναι υπευθυνοι για τις καλυτερες δυνατες επιλογες....
EΝω αν πιασουμε κοινοτικοποιησεις αμερικανων ή ελληνοποιησεις κοινοτικων θα συζηταμε μεχρι αυριο.
thrylos7
Dec 3 2006, 13:19
Αν ήταν από τα 5 θα σου άρεζε περισσότερο;
Τα αιρ-μπολ δεν είναι προς κρίση, καθώς δεν αντιπροσωπεύουν κάτι... Είναι απλά κάτι που τυχαίνει (όπως έτυχε στον Μάριον και όπως μπορεί να συμβεί στον καθένα...). Όσο άμπαλος κι αν πιστεύεις ότι είναι, αυτό είναι μάλλον υπερβολικό..
Για το τεντεξ συμφωνεις?
Θεωρώ ότι προσεγγίζει πολλές φορές καλύτερα την πραγματικότητα απ' ότι το index rating ή άλλιώς efficiency. Δε λέω πάντα γιατί ένας παίκτης που παίζει 40 λεπτά κι έχει 40 index rating κι ένας άλλος που παίζει 7 λεπτά και βάζει 3 τρίποντα έχουν πάνω κάτω το ίδιο tendex, κάτι που είναι άδικο ασφαλώς. Κι αυτός όμως ο τρόπος είναι πολλές φορές μακριά απ' την πραγματικότητα.
Να πάει να το χτυπήσει το ματς ο ΠΑΟΚ... Γιατί δεν έχει τύχη.. Εδώ μόνος του το λες για την Ούνιξ και την ΤΣΣΚΑ...
Όσο για το ΠΑΟΚ - Άρης... αναμένεται μεγάλο ντέρμπι!
Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ολύμπιας στη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για το Βελιγράδι, για τη σπουδαία αναμέτρηση του Uleb Cup κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Κώστας Πιλαφίδης θέλει να συνεχίσει το σερί του, ενώ άφησε στη Θεσσαλονίκη τους τραυματίες Ιβάν Τόμας και Βλάντο Σκεπάνοβιτς, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Την ίδια ώρα, ο λεκτικός του καυγάς με τον Τζέισον Πάρκερ δε φαίνεται πως πέρασε απαρατήρητος και θα έχει κυρώσεις.
Παράλληλα, στο τσάρτερ της αποστολής θα βρίσκονται και 200 φίλαθλοι της ομάδας για να συμπαρασταθούν στους Θεσσαλονικείς, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Άρη. Μπορεί ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Uleb Cup να έχει επιτευχθεί, αλλά τόσο ο κόουτς του «δικεφάλου» όσο και οι παίκτες του, θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στο πρωτοπόρο και αήττητο συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα.
Τέλος, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει το απόγευμα της Δευτέρας στη Σερβική πρωτεύουσα, με τους παίκτες του «δικεφάλου» να προπονούνται για πρώτη φορά στην «Hala Pionir».
απο www.sportfm.gr
Πολυ υποπτα πραγματα αυτα με τον Σκεπι,δεν μου αρεσουν καθολου,ελπιζω να μην κανουν καμια ανοησια και τον σουταρουν και αυτον τωρα που η ομαδα στρωνει σιγα σιγα..ειναι ασταθης αλλα και μακραν ο πιο ποιοτικος και εμπειρος παικτης της ομαδας.
thrylos7
Dec 4 2006, 19:39
Πράγματι.. και με Σκεπάνοβιτς και με Πάρκερ (μ' αυτόν τί ακριβώς έγινε; )
Τώρα που στρώνει η ομάδα...
Παράλληλα, στο τσάρτερ της αποστολής θα βρίσκονται και 200 φίλαθλοι της ομάδας για να συμπαρασταθούν στους Θεσσαλονικείς,
Αυτοί θα πήγαιναν ούτως ή άλλως (ίσως όχι τόσοι βέβαια), καθώς θα τους περιμένουν οι φίλοι τους απ' την Παρτιζάν.
χαμος πρεπει να γινεται στο βελιγραδι.πεφτει πολυ ξυλο μαλλον!
οταν συναντιουνται οπαδοι της παρτιζαν του ερυθρου αστερα του παοκ και του ολυμπιακου δυστηχως φυσιολογικο ακουγεται αυτο που συμβαινει!
του ολυμπιακου πως διαλο βρεθηκαν εκει περα?
Απίστευτα πράγματα γίνονται στο Βελιγράδι και στην «Χάλα Πιονίρ» λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Ερυθρός Αστέρας – ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στους ομίλους του ULEB CUP. Μέσα στο γήπεδο βρίσκονται οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, της Παρτιζάν, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού (!!) σε απίστευτες συμμαχίες που διαμορφώνουν ένα φοβερό πολεμικό κλίμα...
Από νωρίς στο Βελιγράδι υπήρχαν πληροφορίες που δημιουργούσαν την εντύπωση ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να κυλήσει ομαλά. Οι 50 ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη δυσκολεύτηκαν να βρουν εισιτήρια αφού οι του Ερυθρού Αστέρα έλεγαν ότι υπάρχει sold out. Τελικά η συμμαχία ΠΑΟΚτσήδων και οπαδών της Παρτιζάν έδωσε λύση στο συγκεκριμένο, αφού οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου φρόντισαν να βοηθήσουν τους Έλληνες.
Στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, βρέθηκαν περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι μαζί τους είχαν και πενήντα περίπου οπαδούς του Ολυμπιακού. Από την άλλη στην κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν μαζί τους και λίγους οπαδούς της Παρτιζάν. Οι τυπικά γηπεδούχοι του Αστέρα, με καρέκλες και καπνογόνα επιτέθηκαν στους «ασπρόμαυρους» και τα επεισόδια πήραν μεγάλη έκταση. Κάποια στιγμή αποχώρησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν και τώρα γίνονται προσπάθειες ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να ξεκινήσει έστω και με καθυστέρηση το παιχνίδι...
www.sportime.gr
Ελλας σερβια συμμαχια..... μα να ειμαστε τοσο ιδιοι σα λαοι ρε παιδι μου...
του ολυμπιακου πως διαλο βρεθηκαν εκει περα?
ολυμπιακος και ερυθρος αστηρ ειναι 20 χρονια νομιζω αδερφοποιημενα σωματεια!πολυ συχνα ερχονται οπαδοι τους εδω και πολυ συχνα δικοι μας εκει.φετος στο μπασκετ εχουν ερθει σε ενα παιχνιδι δεν θυμαμαι πιο ομως(ισως με προκομ αλλα δεν ειμαι σιγουρος)!το ανυιστοιχο συμβαινει και με παοκ και παρτιζαν που στο παιχνιδι του πρωτου γυρου παοκ-αστερας ειχαν ερθει οπαδοι της παρτιζαν!
Ελλας σερβια συμμαχια..... μα να ειμαστε τοσο ιδιοι σα λαοι ρε παιδι μου...
πες το ψεματα!ειμαστε εντελως ιδιοι με τους σερβους!
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ 85-81 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!!!!!
Εδρασε και πάλι η φοβερή τριάδα Καλαμπόκης,Γουάσιγκτον και Πάρκερ!!!
Συγχαρητηρια σε ολους,αντε και στον Κουβελα που εβαλε δυο κρισιμες βολες..
Τι κριμα παντως να μην εχουμε εικονα απο τον αγωνα,αν καποιος πολυ ψαγμενος μπορει να το βρει σε torrent ας ενημερωσει..........
thrylos7
Dec 5 2006, 22:24
Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο ΠΑΟΚ...
Μεγάλη νίκη αν μη τι άλλο... Άλλη μια μεγάλη νίκη δηλαδή..
Το ματς ντέρμπι σε όλο τον αγώνα...
Μεγάλη συμβολή στη νίκη είχε ο Κούβελας (να βλέπουν μερικοί μερικοί
) με μια "καταπληκτική ασσίστ" (σύμφωνα με τη ραδιοφωνική μετάδοση) στον Πάρκερ (79-81) και 2/2 βολές στην επόμενη επίθεση (81-83). Άλλες 2/2 είχε ο Βεργίνης αργότερα...
Καλαμπόκης, Πάρκερ και Ουάσιγκτον τα δικά τους...
Τώρα υπάρχει το ματς με τον Άρη...
Αν δεν έκαναν κάποιοι την εξυπνάδα να το βάλουν Κυριακή στις 21:00 (19:00 παίζει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ στην Τούμπα) ίσως γινόταν sold out...
Για τον Άρη πάντως, είναι πιο δύσκολο αυτό το ματς, απ' ότι της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα...
thrylos7
Dec 13 2006, 00:00
Εύκολη νίκη της Ρεάλ στο Παλατάκι, 53-76.
Ο ΠΑΟΚ ήταν λογικό να μη μπορέσει να εγείρει φιλοδοξίες νίκης, λόγω κούρασης κυρίως, αλλά και λόγω Σέκουλιτς, του οποίου η απουσία έδειξε πόσο πολύτιμος είναι στην ομάδα.
Η Ρεάλ πήρε απ' την αρχή το προβάδισμα. Το πήγε και στους 19 στο πρώτο μέρος, αλλά ο ΠΑΟΚ το μείωσε (για τελευταία φορά) στους 11, στη λήξη.
Να πούμε ότι στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου ο Βάρντα έβαλε ένα απίστευτο τρίποντο από τα 8,5+ μέτρα, μετά από ντρίμπλα. Τ' ότι ο Κούβελας δεν πήγε πάνω του (ενώ τον είχε δει) δε νομίζω να ήταν οδηγία του προπονητή.
Κι αν στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειχνε θέληση και προσπάθεια, στο 2ο κλάταρε τελείως. Σ' αυτό συνέβαλε και η ποιότητα του αντιπάλου πάντως, με την πολύ (μα πολύ καλή) άμυνα. Τα τρίποντα γι' αυτούς έμπαιναν είτε εύκολα, είτε δύσκολα (κλασικός Σμιθ) και σε συνδυασμό με ... το πάρτυ στις 2 ρακέτες (ο κόσμος πιο πολύ πανηγύριζε στα ρημπάουντς παρά στα καλάθια) ήρθε η εύκολη νίκη.
Ο αγώνας βέβαια στιγματίστηκε από τη ρίψη λίγων αντικειμένων από κάποιους οπαδούς, μετά την απειλή γενικής σύρραξης από τους παίκτες. Σε φάση που δεν είδα τι ακριβώς έγινε Ουάσινγκτον και Τουνσερί (νομίζω - edit: διαβάζω ότι ήταν ο Μούμπρου) λογομάχησαν έντονα και ο παίκτης του ΠΑΟΚ τον χτύπησε μια φορά με το χέρι(πω.. ούτε γι' αυτό είμαι σίγουρος).. Εκεί παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι... και οι θερμότεροι. Παρόμοιο χτύπημα του Ουάσινγκτον σε άλλο παίκτη και μετά παίκτης της Ρεάλ του πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι από πίσω... (Εδώ πέφτουν τα αντικείμενα).. Αυτό που πρόλαβα να δω ήταν ο προκλητικός Ρέγιες που κλότσησε μπουκάλι που είχε πέσει και λέρωσε έτσι μεγάλο κομμάτι του παρκέ (πάλι καλά που δεν έχει και τόσο καλή ποδοσφαιρική τεχνική).
Οι μόνοι που είχαν θετικοί παρουσία ήταν ο Καλαμπόκης, ο Πάσαλιτς κυρίως λόγω των ρημπάουντς που πήρε και ο Χαριτόπουλος που έκανε μεγάλη προσπάθεια (χωρίς κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα βέβαια).
Οι αμερικανοί είχαν αρκετά κακή εικόνα. Όχι γιατί ήταν άστοχοι, αλλά γιατί εκβίασαν πολλές προσπάθειες.. Ελπίζω να ήταν τυχαίο (γιατί και με τον Άρη έκαναν κάτι τέτοια, όχι στον ίδιο βαθμό βέβαια) και να τους ξαναδούμε όπως τους είχαμε (κιόλας) συνηθίσει.
Ο Σκεπάνοβιτς στο 2ο ημίχρονο δεν αγωνίστηκε καθόλου και αυτό μου προκαλεί ανησυχία.
Η Ρεάλ πολύ καλή ομάδα. Μου άρεσε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο (όχι ότι στο δεύτερο ήταν κακή, κάθε άλλο)...
Αν είχε και κανέναν άλλο ψηλό θα ήταν σίγουρα μέσα στις 5-6 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα απλά δεν ισχύει το σίγουρα.
Και ναι, είδα Μπούλοκ και Σμιθ επιτέλους από κοντά!
dizzy_fingers
Dec 14 2006, 21:48
Υπέγραψε ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς στον ΠΑΟΚ.
Από sport24.gr:
Ο Κογιαντίνοβιτς γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1979 στην Γκράντισκα της Βοσνίας και έχει ύψος 1.98. Από το 1997 έως το 2003 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Βοσνίας με τα χρώματα της Μπόρατς Νέκταρ.
Τη σεζόν 2002-03 μεταγράφηκε στη Βοιβοντίνα, όπου παρέμεινε μέχρι το 2004. Τη σεζόν 2004-05 αγωνίστηκε στη ρωσική Σαμάρα του Βαλερί Τιχονένκο. Επέστρεψε στη Βοιβοντίνα το καλοκαίρι του 2005.
Συγκεκριμένα την σεζόν που πέρασε, είχε στην Αδριατική λίγκα σε 27 αγώνες μέσο όρο 11.8 πόντους, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ.
Anyone knows him?
thrylos7
Dec 14 2006, 22:12
Θα τον μάθουμε αναγκαστικά...
τις αλλαγές σας μέσα!
dizzy_fingers
Dec 14 2006, 22:13
Μη μου συγχίζεσαι από τώρα...έχεις και τον Μακεδονικό να μαντέψεις το ρόστερ του
.
Τα στατιστικα του στην αδριατικη λιγκα
http://www.adriaticbasket.com/igraci.php?i...6&sez=05#seasonκαι στα προκριματικα του ευρωμπασκετ με την Βοσνια
http://www.fibaeurope.com/cid_f43ulKJBGLcV...erID_36850.htmlΚαλοδεχουμενη μια επιπλεον λυση στις θεσεις 2-3 οπου δεν ειχαμε καθολου βαθος,αρκει να μεινει ως το τελος ο Σκεπανοβιτς γιατι παλι κατι υποπτα ακουσα σημερα και εχω εξοργιστει...
QUOTE(McRae @ Dec 14 2006, 10:58 PM)
Καλοδεχουμενη μια επιπλεον λυση στις θεσεις 2-3 οπου δεν ειχαμε καθολου βαθος,αρκει να μεινει ως το τελος ο Σκεπανοβιτς γιατι παλι κατι υποπτα ακουσα σημερα και εχω εξοργιστει...
Δηλαδη....?
Επισης ενα σχολιο για το:
Olympiada-PAOK ΘΕΜΑ:ΓΗΠΕΔΟΓιατι η Ολυμπιαδα ηθελε την εγκριση του ΠΑΟΚ για να παιξει στο γηπεδο της? Δεν καταλαβαινω....?!?!?
thrylos7
Dec 14 2006, 23:38
Ίσως γιατί τώρα κάνει αυτή την κίνηση, θέλει να επιστρέψει στο δικό της γήπεδο δηλαδή και δεν έχει οριστεί επίσημα;
Ο Σκεπάνοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ρεάλ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Ούτε προθέρμανση πριν έκανε (ήταν δεδομένο δηλαδή)...
Για τον Σκεπανοβιτς ακουσα στην εκπομπη του Λαζαρου στο Λιμπερο(την ακους θρυλε?) οτι αν δωσει δικαιωματα με την συμπεριφορα του κατι το οποιο δεν εχει γινει ως τωρα ισως υπαρχουν εξελιξεις!!!!Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο,αντε βγαλε συμπερασμα...
Για το θεμα του γηπεδου,δεν νομιζω να ειναι σωστο απο την πλευρα της Ολυμπιαδας απο την στιγμη που εχει δωσει ηδη 4 παιχνιδια στο τοφαλος επειδη η ιδια το επελεξε να αλλαζει εδρα και να θελει να παιξει στο καμινι(λεμε τωρα) μονο με τον Παοκ..νομιζω για αυτο αντεδρασαν και οι δικοι μας,δεν τους δινω αδικο στο συγκεκριμενο
dizzy_fingers
Dec 15 2006, 00:14
Σε ποιό γήπεδο ήθελαν να πάνε?
Ολυμπιάδα -ΠΑΟΚ 63-68 Ελαφρα προς αρκετα καλυτεροι εμεις νικησαμε.
Εγω μετα και τα 3-4 πρωτα λεπτα του 2ου ημιχρονου ειχα μια αισθηση αισιοδοξιας(πολυ παραξενο αυτο για μενα!) που βασιζοταν στην εντυπωση οτι ελεγχαμε τα πραγματα....
Μελανο σημειο του αγωνα ο σχολιασμος του Κ.Πολιτη που το μονο που κανει ειναι να συμφωνει με τον Χατζηγεωργιου
Και ενα περιεργο φαινομενο να σημειωσω εδω:
Συνεχιζεται το φαινομενο της μεγαλης ευστοχιας στις βολες του ΠΑΟΚ! Προσωπικα απο την εποχη του Μπανε, με Κορφα,Μπανε, κλπ ειχα να δω τετοια ευστοχια. Καμια 12αρια χρονια!
Γενικως στις βολες ημασταν για τα πανηγυρια τα προηγουμενα χρονια! Τωρα εχουμε εξελιχθει σε ΠΑΡΑ πολυ ευστοχους. Τι να πω?
Μακαρι να συνεχιστει αυτο.....
O Kαλαμποκης παιζει με απιστευτη αυτοπεποιθηση κ εξελίσσεται στον ηγετη του Παοκ!!
Ο Σκεπανοβιτς μιλησε στα κρισιμα!
Πολυ καλος κ ο Χαριτοπουλος σημερα.Γενικα η φροντ λαιν του Παοκ ειναι αρκετα καλυτερη απ'ότι την περιμενα.Αν ήταν κ ο Μαυροκεφαλιδης..
Βεβαια ευνοησε το οτι οι Σιμς,Χαρισης δεν ηταν σε καλη κατασταση σημερα..
dizzy_fingers
Dec 16 2006, 19:04
"Ναι..."
Πόσες φορές το ακούσαμε...
Πλέον το σερί του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι 4-0 και δεν υπολογίζει ούτε ντέρμπυ ούτε εκτός έδρας παιχνίδια.
Όσο για το fantasy league...
Καλαμπόκης 23 και Γουάσινγκτον 20.
Ο Σκεπάνοβιτς τελικά έπαιξε και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17.
Από την άλλη τραγικά μόνος ήταν ο Μπαρτ.
Αυτό που μου άρεσε πάντως στο σημερινό παιχνίδι ήταν η καλή εμφάνιση του Χαριτόπουλου που μάλιστα έπαιξε 30'.
Ασφαλώς δεν είχε και κανένα σοβαρό αντίπαλο δέος στη ρακέτα, αλλά μακάρι αυτή να είναι η αρχή...
Ξεχασες το απολυτο πουλεν d-wash..μακραν ο κορυφαιος
Εδω που τα λεμε το παιχνιδι ηταν αθλιο,νικησε ο λιγοτερο κακος,ευτυχως που και οι αλλες ομαδες στην α1 ειναι για λιγα πραγματα και απ'οτι φαινεται θα παλεψουμε μονο με τον Πανιωνιο για την 4η θεση
Να ρθουμε για λιγο και στο αγαπημενο μου θεμα συζητησης τον Αιρ Κουβελα,πραγματικα απολαυσαμε ενα ακομη ρεσιταλ μεστου παιχνιδιου απο αυτον τον τεραστιο παικτη..σε 6 λεπτα που ηταν στο γηπεδο ζαλισε και τους στατιστικολογους του Γαλανη που δεν του εβγαλαν καν τεντεξ..μπειτε στο σαιτ του εσακε να το διαπιστωσετε..αν και για να ειμαι δικαιος η αποδοση του Παρκερ σημερα ηταν χειροτερη ακομη και απο αυτην του γιου του Ασβου και της Παναγιωταρεας.....
dizzy_fingers
Dec 16 2006, 19:16
Όντως χάλια σήμερα ο Air-Kouv. -2 στο fantasy....
Τον D-Wash δεν τον ξέχασα ασφαλώς, είναι ο αγαπημένος μου παίχτης από τον ΠΑΟΚ.
QUOTE(dizzy_fingers)
Όσο για το fantasy league...
Καλαμπόκης 23 και Γουάσινγκτον 20.
Εγω σημερα ειδα πρωτη φορα τους νεους Αμερικανους του Παοκ!
Ωραιο τυπάκι ο D-Wash!!Πολυ τον συμπάθησα!!
Ζιζάνιο..
Ο Παρκερ φαινεται πιο κοντρολαρισμενος αλλα εκανε κακό παιχνίδι κ δεν μπορεσα να σχηματισω αποψη..
στον αναζ αναφερομουνα,γραφω πιο αργα και απο τις ντριμπλες του Κουβελα..
thrylos7
Dec 16 2006, 20:16
Βρε! Για να πάρει tendex ένας παίκτης πρέπει να έχει αγωνιστεί τουλάχιστον 7 λεπτά...
Κακό ματς πράγματι.
Ο Γουόσινγκτον (
) είναι λογικό να έχει πιο σταθερή απόδοση αφού η άμυνα δεν είναι θέμα ημέρας... Ούτως ή άλλως βέβαια μια χαρά παίκτης είναι.
Ο Πάρκερ κακός πράγματι (κλαψ!), αλλά και αυτός είναι αρκετά ποιοτικός παίκτης. Τα σουτ του από τα 4-5 μέτρα αν αρχίσουν δε σταματάνε.
Ο Μπαρτ μου θύμισε λίγο Σόλομον...
Όπως και ο Γουάσινγκτον τον Χόλντεν, αλλά μόνο εμφανισιακά.
dizzy_fingers
Dec 17 2006, 21:56
O Γουάσιγκτον μου θυμίζει Μπλάκνεϊ.
Βαριά κουβέντα σίγουρα, αλλά από τους αμερικάνους άσσους που ήρθαν φέτος στο πρωτάθλημα, αυτός έχει τα περισσότερα φόντα για να χαρακτηριστεί ως "διάδοχός" του.
Αλλος ενας περηφανος θριαμβος της αρμαδας του P-LAF (κατα το d-wash,t-mac κλπ) που αλωσε το καυτο Μονς με νικη 82-80 χαρη σε λει απ του Καλαμποκη στα τελευται δευτερα.Ο τρισμεγιστος Νικος Κουβελας συνεχιζει να διδασκει την τεχνη του μπασκετμπολ στους υπαναπτυκτους Βορειοευρωπαιους και ολα πανε ρολοι.
Σοβαρα τωρα,η ομαδα εχει βρει μια καλη ισσοροπια και το θετικο ειναι οτι πλεον υπαρχει πλουραλισμος στην επιθεση.Ακομη και σημερα που Καλαμποκης και Παρκερ ηταν off δεν ειχαμε προβλημα..Ολα τα λεφτα και παλι ο d-wash που κρινοντας απο το σαιτ της uleb επαιζε μονος του κατα διαστηματα.Ειμαι αισιοδοξος για την συνεχεια γιατι νομιζω οτι ημασταν στον δυσκολοτερο ομιλο της διοργανωσης.Ισχυροτερες ομαδες απο την Ρεαλ και την Ουνιξ δεν νομιζω να βρουμε στον επομενο γυρο
Ιδου και τα στατιστικα
http://www.ulebcup.com/ulebcup/competition...ame?gamecode=95
dizzy_fingers
Dec 19 2006, 23:28
D-Wash πάλι ο κορυφαίος
!
Εν τω μεταξύ (εκτός κι αν διαβάζω λάθος) η Ρεάλ κερδίζει τον Ερυθρό Αστέρα με 70-39 στο 3ο δεκάλεπτο
.
Επίσης, η Ούνιξ Καζάν κέρδισε δύσκολα την Άιφελ Τάουερς και πλέον η κατάσταση (δεδομένου ότι η Ρεάλ θα κερδίσει) στον όμιλο έχει ως εξής:
1. Ούνιξ Καζάν 6-2
2. Ρεάλ Μαδρίτης 5-3
3. Ερυθρός Αστέρας 5-3
4. ΠΑΟΚ 5-3
5. Άιφελ Τάουερς 2-6
6. Μονς 1-7
Στην τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Ρεάλ, Ερυθρού Αστέρα και ΠΑΟΚ δεν ξέρω τί ισχύει.
Η Ρεάλ έχασε στον πρώτο γύρο από τους γιουγκοσλάβους και κέρδισε τώρα. Επίσης κέρδισε 2 φορές τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχασε δυο φορές από Ρεάλ και κέρδισε Ερυθρό Αστέρα μόνο έξω.
Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ παίζει εντός με Άιφελ ενώ την ίδια ώρα η Ρεάλ θα υποδεχθεί τους Ρώσσους και ο Ερυθρός Αστέρας τη Μονς (σε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας? ή η τιμωρία ήταν διαφορετική?).
Στην τελευταία αγωνιστική, θα έχουμε:
Ούνιξ - ΠΑΟΚ
Μονς - Ρεάλ Μαδρίτης
Άιφελ - Ερ.Αστέρας
Αν θέλει να ελπίζει ο ΠΑΟΚ στο να περάσει τη Ρεάλ, θα πρέπει να ελπίζει σε νίκη της Ούνιξ στο μεταξύ τους ντέρμπυ την επόμενη αγωνιστική.
Για τον Ερυθρό Αστέρα, θα πρέπει να μάθω τί παίζει με την ισοβαθμία τους καθώς έχουν 1-1 στα μεταξύ τους αποτελέσματα.
Για 1η θέση, από δύσκολα εώς αδύνατα τα πράγματα (εκτός κι αν πάρει διπλό την τελευταία αγωνιστική? )
Μην τα υπεραναλυεις dizzy,4οι θα βγουμε εκτος αν κανουμε την εκπληξη στο Καζαν..
dizzy_fingers
Dec 19 2006, 23:48
Σε αυτήν την περίπτωση, θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ζευγαριών?
Στο επισημο σαιτ δεν αναφερει κατι συγκεκριμενο απλα οτι θα γινει κληρωση.Το λογικο ειναι να γινει αυτο που γραφεις αν και εδω στην σαλονικα υπηρχε ενα ραδιο αρβυλα(...) οτι στην κληρωση θα μπουν ολοι με ολους,δεν νομιζω ομως..
thrylos7
Dec 20 2006, 15:13
1ος με 4ο δεν πάει; Πέρυσι πως ήταν Άρης - Πανιώνιος;
Καλή νίκη. Δεν ξέρω αν η έδρα ήταν καυτή, πάντως η Ούνιξ στην παράταση κέρδισε εκεί.
Η Ρεάλ έδειξε την κλάση της και πήρε μπρος και σ' αυτή τη διοργάνωση.. Σίγουρα από τις πιο ισχυρές μαζί με την Ούνιξ, αν όχι οι 2 πιο ισχυρές.
dizzy_fingers
Dec 20 2006, 16:22
Όχι, στο site λέει ότι θα γίνει κλήρωση.
Το πώς θα γίνει η κλήρωση, δε λέει.
Warrior
Dec 20 2006, 17:41
Kαι στην Ευρωλιγκα ξερουμε πως θα χωριστουν τα γκρουπ,ασχετα που δεν το διευκρινιζει(αν δεν κανω
λαθος) πουθενα...
Εκτος απροοπτου,στην κληρωση θα ισχυει οτι ισχυε και περυσι.Ο 1ος με τον 4ο κ.ο.κ.
Δεν εχουν νοημα υπαρξης αλλιως οι ομιλοι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.