Δυστυχως η σχολη(????? Αληθεια μπορει να χαρακτηριστει ετσι???) μου ειναι στο ΤΕΙ Χαλκιδας οπου εκτος απο την αφορητη και μη υποφερτη ζεστη,εχεις να αντιμετωπισεις και εναν σεβαστο αριθμο απο μυγες που περπλανονται στις αιθουσες,και οχι μονο αυτο,αλλα καθε 10 δευτερολεπτα καθοντα και πανω σου απο 2-3....
Αυτό το πράγμα στα Ψαχνά είναι ελάχιστα καλύτερο από το Άουσβιτς και τα τούρκικα Αμελέ Ταμπουρού. Είναι ο αδερφός μου στην Ηλεκτρολόγων εκεί και είχε την "τύχη" να ζήσει στην εστία... Κουράγιο!
Αυτό πλέον με τη πολιτική εκμετάλευση των εξετάσεων,είναι απαράδεκτο.Αρχικά τα πολύ εύκολα θέματα για να υπάρχει αισιοδοξία λόγω ευροεκλογών.Μετά τα παπαγαλάκια ότι δεν θα ανέβουν οι βάσεις.Και θα φτάσουμε φέτος να παίζεται η είσοδος στις καλές σχολές σε μία τελεία και σε ένα και.Η αφαίμαξη των ελληνικών οικογενειών για να ζωντανέψουμε την ελληνική επαρχία.Ολοι να περάσουν κάπου για να μεταθέσουμε την ανεργία και να γεμίσουμε ειδικευμένους που θα βρούνε δουλειά που?Αν πεις σε κάποιον παιδί μου θα καλοπερνάς 4-7 χρόνια μετά θα δούμε, η πήγαινε στρατό και άρχισε δουλειά τι θα κάνει?Πόσοι έχουν συνειδητή επιλογή την μόρφωση?Οι υγιείς δυνάμεις της Ελλάδας δεν ήταν μόνο οι άνθρωποι του πνεύματος αλλά και οι αγρότες ,οι οικοδόμοι και πολλές άλλες τάξεις που απαξιώνουμε.Διάβαζα την ιστορία του ελληνοτουρκικού πολέμου και της απελευθέρωσης της Ηπείρου.Ενας από τους λόγους που ανέφερε ήταν ο υγιείς ελληνικός πληθυσμός της υπαίθρου και η αντοχή στις κακουχίες σε σχέση με τους Τούρκους που είχαν γίνει μαλθακοί.
Πρέπει να αποσυνδέσουμε ορισμένα πράγματα από την πολιτική εκμετάλευση.Το 1979 είχαμε 10000 εισακτέους τώρα 80000.Σύνολο που έδιναν 100000 τότε και τώρα .
Να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου