liolias
Oct 13 2006, 21:51
Μπραβο Τεο παιχταρα! Συνεχισε ετσι!
anti-stress
Oct 15 2006, 03:27
Προσκυνώ το topic!
Από την παραπάνω συνέντευξη (ούτε εγώ την είχα διαβάσει) φαίνεται ότι ο άνθρωπος είχε κόλλημα με τις ασσίστ από... γεννησιμιού του!
Εγώ θυμάμαι κάτι απαίσια πρωτοσέλιδα την εποχή που ήταν στον Ολυμπιακό και τα πράγματα πήγαιναν χμμμ...
Και δείτε που είναι τώρα: Όλος ο κόσμος παραληρεί!
Προσωπικά, έχω το Θοδωρή σαν παράδειγμα: Μπορεί να περάσεις από 40 κύματα, αλλά αν προσπαθείς και πιστεύεις στον εαυτό σου, σίγουρα κάτι θα καταφέρεις.
Αγαπάμε Theo!
mikri prasini ollandeza
Oct 15 2006, 12:33
γεια σου ρε ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΡΑ....!!!!!
Aspaki
Oct 15 2006, 14:47
Μπράβο ρε Θόδωρη!
Πόσο περίφανη νιώθω που είναι Έλληνας...
anti-stress
Oct 17 2006, 19:59
Για όσους δεν το έχουν ήδη διαβάσει:
http://www.sport24.gr/html/ent/145/ent.145145.aspΤα λόγια είναι περιττά...
Μια ευχή μόνο: Να'ναι πάντα καλά, για να μας δίνει κουράγιο και να μας κάνει υπερήφανους!
mikri prasini ollandeza
Oct 17 2006, 20:03
Στο τέλος όμως αφήνει υπονοούμενο?
Α, δηλαδή ενδιαφέρεσαι να πας στον…Παναθηναϊκό...
"Και γιατί να μη φύγει ο Διαμαντίδης από τον Παναθηναϊκό; Αν δεν κάνω λάθος τελειώνει το συμβόλαιό του. Εν πάση περιπτώσει ας μη το κάνουμε και θέμα".
Τι εννοεί???Θα μας φύγει ο Διαμαντίδης...Σαν κτ να ξέρει μου φαίνεται...!!Πολύ τέτοιο φαίνεται αυτό....
liolias
Oct 17 2006, 20:52
Μακαρι να παει στο εξωτερικο ο Μητσαρας να δειξει το ταλεντο του και να ερθει ο Τεο στην Ελλαδα για να τελειωσει την καριερα του.
anti-stress
Oct 17 2006, 21:53
και να ερθει ο Τεο στην Ελλαδα για να τελειωσει την καριερα του
Θέλει πάντως μεγάλα κότσια -όχι ότι δεν τα έχει- για να έρθει στην Ελλάδα και να φάει το βρισίδι της ζωής του από κάτι πορωμένους Ολυμπιακούς...
Αν είναι να έρθει "για να τελειώσει την καριέρα του", τότε... αργεί αυτή η μέρα!
Μακαρι να παει στο εξωτερικο ο Μητσαρας να δειξει το ταλεντο του
Συμφωνώ και επαυξάνω... αλλά το έχει πει χίλιες φορές: Δε γουστάρει να φύγει από την Ψωροκώσταινα!
Σαν κτ να ξέρει μου φαίνεται...!!
Ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Αλλά σιγά μη μας τα πει!
mikri prasini ollandeza
Oct 17 2006, 23:46
Αν φύγει από Ελλάντα ο μήτσος ίσως να μην είναι τόσο καλός...το ξαναλέω πως τον καλό παίκτη δεν τον κάνει μόνο το ταλέντο του, αλλά και οι συμπαίκτες και ο προπονητής του...!
dizzy_fingers
Oct 18 2006, 00:28
Στην περίπτωση του Διαμαντίδη, αυτός είναι που κάνει καλούς τους συμπαίχτες του

.
liolias
Oct 18 2006, 00:57
Αν δεν θελει nba παντως ευρωπη μπορει σιγουρα παιξει βασικος σε μεγαλη ομαδα.
sihainas
Oct 18 2006, 01:53
Ενώ ο ΠΑΟ είναι μικρή ομάδα στην Ευρώπη... δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική... τη σημαίνει να πάει στο εξωτερικό να δείξει τι αξίζει; Τόσα χρόνια τώρα αποδεικνύει ότι έναι από τους καλύτερους παίχτες στην Ευρώπη... γιατί πρέπει να πάει να παίξει στο εξωτερικό για να το αποδείξει;
liolias
Oct 18 2006, 10:56
Αν πηγαινε πχ στην cska και θα μπορουσε να παιξει και να τα οικονομισει.
dizzy_fingers
Oct 18 2006, 15:49
Βασικός όπως ο Παπαλουκάς?

Μια χαρά είναι το παιδί στον Παναθηναϊκό βρε παιδιά.
Και αρκετά λεφτά παίρνει και
βασικότατο ρόλο έχει (τόσο βασικό που ακόμα και ο περσινός Καστλ θα τον λυπάται).
Κι από τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος όλα είναι οκ.
Το μόνο που τον αδικεί είναι το ελληνικό πρωτάθλημα...κρίμα είναι για τέτοιους παίχτες να παίζουν μπροστά σε άδειες κερκίδες ή όταν γεμάτες να πρέπει να κατεβαίνουν με κράνη για προστασία από τα βαλλόμενα αντικείμενα.
liolias
Oct 18 2006, 15:58
Εχεις απολυτο δικιο εχεις για τις κερκιδες.
mikri prasini ollandeza
Oct 27 2006, 01:35
dizzy_fingers
Oct 27 2006, 03:21
Γιατί αυτή είναι καλύτερη?

Χμ, μαζί με τόσους papalouk-fan που έχουμε στο φόρουμ, λέω να γίνω κι εγώ ένας...και θα έχω αυτήν για άβαταρ

.
anti-stress
Oct 27 2006, 20:29
Λίγο έλειψα και αρχίσατε τη δυσφήμιση...
Αυτές (ενδεικτικά) είναι καλύτερες, όμως:
http://www.cskabasket.com/team/?a=player&p...&one=28&lang=enhttp://www.cskabasket.com/team/?a=player&p...&one=14&lang=enΔε διαφωνεί κανείς, έτσι;

Άντε, σας αφήνω τώρα, πάω σινεμά!
mikri prasini ollandeza
Oct 27 2006, 21:45
ενταξει ρε, καλός είναι ο παπαλουκάς, αλλά ήταν ανάγκη να έχουν και αυτές(αυτές που είπα) εκεί?Είναι σαν καθυστερημένος στις άλλες!Αλλά, μια χαρά είναι ο παπαλούκας μας!!!!
ποια ταινία είδες?
noumero6
Oct 27 2006, 21:59
τι σημασία έχει πως φαίνεται? δν πα να είναι σαν τον πιο ανόητο άνθρωπο στον κόσμο..? ξέρει να κάνει την ζημιά του!
mikri prasini ollandeza
Oct 27 2006, 22:05
δε διαφωνώ, δε διαφωνώ!!Μια χαρά είναι!Και αν το πει κανείς καθυστερημένος ένα του λέμε:Αυτός ο καθυστερημένος είναι ο MVP Ευρώπη 05-06!!!
treathitch
Oct 28 2006, 03:09
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 27 2006, 08:58 PM)

Και αν το πει κανείς καθυστερημένος ένα του λέμε:Αυτός ο καθυστερημένος είναι ο MVP Ευρώπη 05-06!!!
Δηλαδή, ο τύπος είναι ο πλέον καθυστερημένος Ευρωπαίος από το Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι το Μάιο του 2006?
Δεν είναι κανένας τυχαίος καθυστερημένος. Είναι ο καλύτερος καθυστερημένος από όλους. Είναι και ο πρώτος καθυστερημένος...
anti-stress
Oct 28 2006, 22:11
ενταξει ρε, καλός είναι ο παπαλουκάς, αλλά ήταν ανάγκη να έχουν και αυτές(αυτές που είπα) εκεί?Είναι σαν καθυστερημένος στις άλλες!
Δε διαφωνώ ότι μερικές είναι τραγικές...

Αλλά όταν παίζεις δε στήνεσαι για να βγεις καλός στις φωτογραφίες! Σκεφτείτε και τον αγαπητό Σπανούλη που δε σταυρώνει σουτ, αν δε βγάλει τη γλώσσα έξω...
Δηλαδή, ο τύπος είναι ο πλέον καθυστερημένος Ευρωπαίος από το Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι το Μάιο του 2006?
Δεν είναι κανένας τυχαίος καθυστερημένος. Είναι ο καλύτερος καθυστερημένος από όλους. Είναι και ο πρώτος καθυστερημένος...
Αν είναι καθυστερημένος ο Παπαλουκάς, τότε όλοι οι άλλοι είναι εγκεφαλικά νεκροί...
ποια ταινία είδες?
Το 'Ο Διάβολος φοράει Prada'. Προβλέψιμη αμερικάνικη χαζομαρίτσα... Απ'ότι κατάλαβα από την παρέα μου, θα αρέσει σε κοπέλες που ασχολούνται με την (κυριλέ) μόδα.
mikri prasini ollandeza
Oct 28 2006, 22:31
Εγώ δεν το έχω δει, αλλά θα πρέπει να μ΄αρέσει με όσα έχω ακούσει!anyway...
Αυτό είναι το στυλ του Σπανούλη!όσοι δεν τον ξέρουν τον περιγράφουν ως..."αυτός μωρέ που βγάζει τη γλώσσα απ΄έξω όταν ρίχνει σουτ???"!!
dizzy_fingers
Oct 28 2006, 22:59
...και οι άλλοι απαντάνε "who? Mike?"
liolias
Oct 30 2006, 14:17
Αληθεια κοριτσια γιατι σας αρεσει τοσο ο Θοδωρης?Ειναι παιχταρας αλλα δεν ειναι και κανενας κουκλος.
mikri prasini ollandeza
Oct 31 2006, 00:16
Ζηλεύεις γι΄αυτό το λες!!
eftychia
Oct 31 2006, 02:22
Θα σου πω εγω, που δε με αφορα καθολου το ποσο καλος παιχτης ειναι.
Ο ανθρωπος αρεσει επειδη αναδυει αντριλα... Και ακομα απο οσες συνεντευξεις εχει δωσει ή εχει τυχει να διαβασω δειχνει οτι όχι μονο ειναι καλος αθλητης αλλα εχει και μυαλο...
Αρα το θεωρεις παραλογο να αρεσει στον γυναικειο πληθυσμο ενας αντρας , Αρσενικο, επιτυχημενος, εξυπνος και με καλο σώμα???
mikri prasini ollandeza
Oct 31 2006, 02:26
dizzy_fingers
Oct 31 2006, 02:27
Από μικρή τα ξέρει αυτή τα σημαντικά...
eftychia
Oct 31 2006, 02:31
Στο επιτυχημενος συνεπαγεται το πολλα λεφτα...
Τι χαζο ειναι το κοριτσι? Απο μικρες μπαινουμε στο νοημα... Γιατι νομιζεις σε κοιτανε εσενα οι γκομενες? Για τα γιαπωνεζικα σου ματια? Για τα λεφτα σου...
Και επανερχομαστε στον Παπαλουκα.... ΩΡΑΙΟΣ
dizzy_fingers
Oct 31 2006, 02:35
Γιατι νομιζεις σε κοιτανε εσενα οι γκομενες? Για τα γιαπωνεζικα σου ματια? Για τα λεφτα σου...
Τα γιαπωνέζικα λεφτά μήπως?

Στο θέμα της εμφάνισης του Παπαλουκά τώρα...κάποτε τον θεωρούσα εμφανίσιμο, αλλά τα τελευταία χρόνια η φάτσα του έχει μπεκρουλιάσει...
anti-stress
Oct 31 2006, 02:47
Στο θέμα της εμφάνισης του Παπαλουκά τώρα...κάποτε τον θεωρούσα εμφανίσιμο, αλλά τα τελευταία χρόνια η φάτσα του έχει μπεκρουλιάσει...
Κρίμα dizzy, πάνω που πήγαινα να σε συμπαθήσω... τέτοια προσβολή δε θα περάσει έτσι!
Αστειεύομαι, φυσικά!
Εννοείται ότι δεν είναι Ο κούκλος, αλλά είναι άντρας με προσωπικότητα! Και τέτοιους άντρες δε βρίσκεις στις μέρες μας...
Plus, οι ατέλειες τον κάνουν πιο γοητευτικό...
dizzy_fingers
Oct 31 2006, 03:08
αλλά είναι άντρας με προσωπικότητα!
Πάρε τον Γκαγκαλούδη! Αυτός κι αν έχει προσωπικότητα.
greece4
Oct 31 2006, 03:30
πωπω! καλα ειχα καιρο να μπω σε αυτο το τοπικ! (απαραδεκτη, i know)
καλα θα συμφωνησω με anti-stress k eftychia...
αλλα εχετε πολλη πλακα!!

προσωπικα παντως πρωτα απ ολα μ'αρεσει σαν αθλητης... κανει απιστευτα πραγματα μες στο γηπεδο... (καλα οχι οτι τον χαλανε τα υπολοιπα που ειπατε!!

)
http://www.cskabasket.com/media/?a=photo&id=3636&lang=enκαι μια πιο προσφατη φωτο..
treathitch
Oct 31 2006, 11:55
Yπάρχουν και πολύ πιο άσχημοι από τον Παπαλουκά...
Ο πιο άσχημος Έλληνας μπασκετμπολίστας παίζει ανάμεσα σε Χρήστο Ταπούτο, Φραγκίσκο Αλβέρτη (γόης στα μικρατά του

), Δημήτρη Διαμαντίδη και Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Οι ωραίοι (να υποθέσω...) είναι ο Νίκος Ζήσης (παρά την ακμή του, άλλωστε και ο Φάνης Χριστοδούλου είχε ακμή), ο Δήμος, ο Νίκος Χατζηβρέτας και ο Γκάγκα
liolias
Oct 31 2006, 12:23
Ε θα τρελαθω τελειως με τις γυναικες!! Ωραιος ο Γκαγκα?? Ή ο Χατζηβρετας?? Την μυτη του την εχετε δει??
QUOTE(eftychia @ Oct 31 2006, 04:15 AM)

Αρα το θεωρεις παραλογο να αρεσει στον γυναικειο πληθυσμο ενας αντρας , Αρσενικο, επιτυχημενος, εξυπνος και με καλο σώμα???
Καθολου παραλογο μιας και εχω προσωπικη εμπειρια

.
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 31 2006, 04:19 AM)

Σε αυτη την ηλικια τι σε νοιαζουν τα λεφτα???
treathitch
Oct 31 2006, 14:08
QUOTE(liolias @ Oct 31 2006, 12:16 PM)

Ε θα τρελαθω τελειως με τις γυναικες!! Ωραιος ο Γκαγκα?? Ή ο Χατζηβρετας?? Την μυτη του την εχετε δει??

Δεν είμαι γυναικα, αλλά δεν πειράζει. Εσύ να τρελαθείς, κι όλα καλά...
liolias
Oct 31 2006, 14:17
Sorry treathitch
treathitch
Oct 31 2006, 15:03
QUOTE(liolias @ Oct 31 2006, 02:10 PM)

Sorry treathitch

Δεν πειράζει. Οι γυναίκες είναι καλές, αλλά αδιαθετούν πολύ συχνά, οπότε μάλλον προτιμώ το να είμαι άντρας...
diama13
Oct 31 2006, 20:48
Τι κακιες ειναι αυτες ρε παιδια για τις γυναικες??λες και εσεις διαλεγετε καλυτερες γυναικες.....treathitch εσυ εισαι στην φωτογραφια??

greece4 φοβερη η φωτο...κοιταξτε,ο παπαλουκας δεν λεγεται ωραιος αντρας,απλα γοητευτικος...ο ζησης και ο παπαδοπουλος δεν μ αρεσει καθολου...ουτε ο χατζηβρεττας που ειναι σαν μαιμου οταν τρεχει.....
anti-stress
Oct 31 2006, 23:08
Πολύ γέλιο έχουμε..!
Greece4 συμφωνώ, ο Παπαλουκάς είναι φοβερός παίκτης... μέσα και έξω από το γήπεδο!
Σοβαρά τώρα, είναι ένας άνθρωπος που αξίζει το θαυμασμό και φτου μην τον ματιάσουμε με το μπίρι-μπίρι μας!
Α, και οι άντρες κερδίζουν περισσότερο με τη γοητεία, παρά με την ομορφιά, οπότε...
Ρε diama13, εσένα ποιος σου αρέσει; (Θα μου πει ο Διαμαντίδης και θα γελάσουμε...

)
Alexmei
Oct 31 2006, 23:19
QUOTE(diama13 @ Oct 31 2006, 06:41 PM)

Τι κακιες ειναι αυτες ρε παιδια για τις γυναικες??λες και εσεις διαλεγετε καλυτερες γυναικες.....treathitch εσυ εισαι στην φωτογραφια??

greece4 φοβερη η φωτο...κοιταξτε,ο παπαλουκας δεν λεγεται ωραιος αντρας,απλα γοητευτικος...ο ζησης και ο παπαδοπουλος δεν μ αρεσει καθολου...ουτε ο χατζηβρεττας που ειναι σαν μαιμου οταν τρεχει.....

ε....... είναι
ο threathitch....
mikri prasini ollandeza
Nov 1 2006, 01:14
Nαι Alexmei...μια μικρή λεπτομέρεια αυτή!!
Εμένα μου αρέσει ο Διαμαντίδης!Έχει πολύυυυ αγνή και αθώα φατσούλα!!!Όπως κι εγώ...

Ταυτίζομαι με αυτόν ρε παιδί μου!
Η Χατζηβρέ από πού κι ως πού ωραίος ρε παίδες?
Του Ζήση του δίνει μια χάρη η δυσκολία άρθρωσης!!
treathitch
Nov 1 2006, 02:08
QUOTE(Alexmei @ Oct 31 2006, 11:12 PM)

ε....... είναι
ο threathitch....

Δυστυχώς, δεν είναι ο threathitch αλλά ο
treathitch
dizzy_fingers
Nov 1 2006, 02:25

....δεν παίζεστε ώρες ώρες....
Και Δημήτρη...δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ σωστά :

.
diama13
Nov 1 2006, 20:09
Οχι,σαν ομορφια δεν μου αρεσει ο διαμαντιδης αλλα σαν παικτης...αυτος που μου αρεσει ειναι ο ζιζιτς η ο στακ...
mikri prasini ollandeza
Nov 1 2006, 22:48
Eμένα ο Σχόρτσος!Δεν είναι πολύυυυυυυυυυ γλυκούλης???
diama13 συμφωνώ μαζί σου!!Εμένα μ΄αρέσει και ο Καλαϊτζής......
amanolar
Nov 3 2006, 06:57
Ο Θοδωρής είναι χαρακτιριστικό παράδειγμα μπασκετικής ιδιοφυιας.
Αποτελεί παράδειγμα προς σύγκριση για κάθε μπασκετικό νου.
Απλά respect !!!
Μήπως έχει κάποιος το clipaki από τo mvp που του έκανε πέρυσι η euroleague??
H μήπως κάποιος ξέρει που μπορούμε να βρούμε videakia από παιχνίδια και κινήσεις του??
Κάτι πάνε να πούνε οι Ρώσσοι, αλλά δεν το λένε καθαρά...
greece4
Nov 3 2006, 19:07
videakia απο τα 4 χρονια του στη Μόσχα μπορεις να βρεις εδω(πιο γενικα-ομαδικα):
http://www.cskabasket.com/media/?a=clips&lang=enκαπως πιο προσωπικα του εδω:
http://www.cskabasket.com/media/?a=clips&lang=enτο αφιερωμα του euroleague.net το βρισκεις στο site αλλα μπορεις απλα να το δεις, οχι να το σωσεις... πρεπει να το χω και θα προσπαθησω τις επομενες μερες να το ανεβασω αν ειναι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.