Help - Search - Members - Calendar
Full Version: θοδωρής παπαλουκάς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
liolias
Μπραβο Τεο παιχταρα! Συνεχισε ετσι!
anti-stress
Προσκυνώ το topic! 77.gif

Από την παραπάνω συνέντευξη (ούτε εγώ την είχα διαβάσει) φαίνεται ότι ο άνθρωπος είχε κόλλημα με τις ασσίστ από... γεννησιμιού του!

Εγώ θυμάμαι κάτι απαίσια πρωτοσέλιδα την εποχή που ήταν στον Ολυμπιακό και τα πράγματα πήγαιναν χμμμ...
Και δείτε που είναι τώρα: Όλος ο κόσμος παραληρεί! w00t.gif

Προσωπικά, έχω το Θοδωρή σαν παράδειγμα: Μπορεί να περάσεις από 40 κύματα, αλλά αν προσπαθείς και πιστεύεις στον εαυτό σου, σίγουρα κάτι θα καταφέρεις. rolleyes.gif

Αγαπάμε Theo! wub.gif
mikri prasini ollandeza
γεια σου ρε ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΡΑ....!!!!!
Aspaki
Μπράβο ρε Θόδωρη!
Πόσο περίφανη νιώθω που είναι Έλληνας...
anti-stress
Για όσους δεν το έχουν ήδη διαβάσει: http://www.sport24.gr/html/ent/145/ent.145145.asp

Τα λόγια είναι περιττά... 77.gif 41.gif 77.gif

Μια ευχή μόνο: Να'ναι πάντα καλά, για να μας δίνει κουράγιο και να μας κάνει υπερήφανους! rolleyes.gif
mikri prasini ollandeza
Στο τέλος όμως αφήνει υπονοούμενο?

Α, δηλαδή ενδιαφέρεσαι να πας στον…Παναθηναϊκό...

"Και γιατί να μη φύγει ο Διαμαντίδης από τον Παναθηναϊκό; Αν δεν κάνω λάθος τελειώνει το συμβόλαιό του. Εν πάση περιπτώσει ας μη το κάνουμε και θέμα".

Τι εννοεί???Θα μας φύγει ο Διαμαντίδης...Σαν κτ να ξέρει μου φαίνεται...!!Πολύ τέτοιο φαίνεται αυτό....
liolias
Μακαρι να παει στο εξωτερικο ο Μητσαρας να δειξει το ταλεντο του και να ερθει ο Τεο στην Ελλαδα για να τελειωσει την καριερα του.
anti-stress
και να ερθει ο Τεο στην Ελλαδα για να τελειωσει την καριερα του

Θέλει πάντως μεγάλα κότσια -όχι ότι δεν τα έχει- για να έρθει στην Ελλάδα και να φάει το βρισίδι της ζωής του από κάτι πορωμένους Ολυμπιακούς... peace.gif

Αν είναι να έρθει "για να τελειώσει την καριέρα του", τότε... αργεί αυτή η μέρα! icon_wave.gif

Μακαρι να παει στο εξωτερικο ο Μητσαρας να δειξει το ταλεντο του

Συμφωνώ και επαυξάνω... αλλά το έχει πει χίλιες φορές: Δε γουστάρει να φύγει από την Ψωροκώσταινα! icon_headbang.gif

Σαν κτ να ξέρει μου φαίνεται...!!

Ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Αλλά σιγά μη μας τα πει! tongue.gif
mikri prasini ollandeza
Αν φύγει από Ελλάντα ο μήτσος ίσως να μην είναι τόσο καλός...το ξαναλέω πως τον καλό παίκτη δεν τον κάνει μόνο το ταλέντο του, αλλά και οι συμπαίκτες και ο προπονητής του...!
dizzy_fingers
Στην περίπτωση του Διαμαντίδη, αυτός είναι που κάνει καλούς τους συμπαίχτες του tongue.gif.
liolias
Αν δεν θελει nba παντως ευρωπη μπορει σιγουρα παιξει βασικος σε μεγαλη ομαδα.
sihainas
Ενώ ο ΠΑΟ είναι μικρή ομάδα στην Ευρώπη... δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική... τη σημαίνει να πάει στο εξωτερικό να δείξει τι αξίζει; Τόσα χρόνια τώρα αποδεικνύει ότι έναι από τους καλύτερους παίχτες στην Ευρώπη... γιατί πρέπει να πάει να παίξει στο εξωτερικό για να το αποδείξει;
liolias
Αν πηγαινε πχ στην cska και θα μπορουσε να παιξει και να τα οικονομισει.
dizzy_fingers
Βασικός όπως ο Παπαλουκάς? tongue.gif

Μια χαρά είναι το παιδί στον Παναθηναϊκό βρε παιδιά.
Και αρκετά λεφτά παίρνει και βασικότατο ρόλο έχει (τόσο βασικό που ακόμα και ο περσινός Καστλ θα τον λυπάται).

Κι από τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος όλα είναι οκ.
Το μόνο που τον αδικεί είναι το ελληνικό πρωτάθλημα...κρίμα είναι για τέτοιους παίχτες να παίζουν μπροστά σε άδειες κερκίδες ή όταν γεμάτες να πρέπει να κατεβαίνουν με κράνη για προστασία από τα βαλλόμενα αντικείμενα.
liolias
Εχεις απολυτο δικιο εχεις για τις κερκιδες.
mikri prasini ollandeza
η ΤΣΣΚΑ δυσφημίζει το παλληκάρι μας!!Κοιτάξτε κτ φώτος:
http://www.cskabasket.com/team/?a=player&p...&one=44&lang=en

http://www.cskabasket.com/team/?a=player&p...&one=80&lang=en
dizzy_fingers
Γιατί αυτή είναι καλύτερη?

laugh.gif

Χμ, μαζί με τόσους papalouk-fan που έχουμε στο φόρουμ, λέω να γίνω κι εγώ ένας...και θα έχω αυτήν για άβαταρ biggrin.gif.
anti-stress
Λίγο έλειψα και αρχίσατε τη δυσφήμιση...

Αυτές (ενδεικτικά) είναι καλύτερες, όμως:

http://www.cskabasket.com/team/?a=player&p...&one=28&lang=en

http://www.cskabasket.com/team/?a=player&p...&one=14&lang=en

Δε διαφωνεί κανείς, έτσι; wink.gif Άντε, σας αφήνω τώρα, πάω σινεμά! tongue.gif
mikri prasini ollandeza
ενταξει ρε, καλός είναι ο παπαλουκάς, αλλά ήταν ανάγκη να έχουν και αυτές(αυτές που είπα) εκεί?Είναι σαν καθυστερημένος στις άλλες!Αλλά, μια χαρά είναι ο παπαλούκας μας!!!!

ποια ταινία είδες? tongue.gif
noumero6
τι σημασία έχει πως φαίνεται? δν πα να είναι σαν τον πιο ανόητο άνθρωπο στον κόσμο..? ξέρει να κάνει την ζημιά του! 77.gif
mikri prasini ollandeza
δε διαφωνώ, δε διαφωνώ!!Μια χαρά είναι!Και αν το πει κανείς καθυστερημένος ένα του λέμε:Αυτός ο καθυστερημένος είναι ο MVP Ευρώπη 05-06!!!
treathitch
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 27 2006, 08:58 PM) *
Και αν το πει κανείς καθυστερημένος ένα του λέμε:Αυτός ο καθυστερημένος είναι ο MVP Ευρώπη 05-06!!!

Δηλαδή, ο τύπος είναι ο πλέον καθυστερημένος Ευρωπαίος από το Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι το Μάιο του 2006?
Δεν είναι κανένας τυχαίος καθυστερημένος. Είναι ο καλύτερος καθυστερημένος από όλους. Είναι και ο πρώτος καθυστερημένος...
icon_drunk.gif
anti-stress
ενταξει ρε, καλός είναι ο παπαλουκάς, αλλά ήταν ανάγκη να έχουν και αυτές(αυτές που είπα) εκεί?Είναι σαν καθυστερημένος στις άλλες!

Δε διαφωνώ ότι μερικές είναι τραγικές... blink.gif
Αλλά όταν παίζεις δε στήνεσαι για να βγεις καλός στις φωτογραφίες! Σκεφτείτε και τον αγαπητό Σπανούλη που δε σταυρώνει σουτ, αν δε βγάλει τη γλώσσα έξω... tongue.gif

Δηλαδή, ο τύπος είναι ο πλέον καθυστερημένος Ευρωπαίος από το Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι το Μάιο του 2006?
Δεν είναι κανένας τυχαίος καθυστερημένος. Είναι ο καλύτερος καθυστερημένος από όλους. Είναι και ο πρώτος καθυστερημένος...

Αν είναι καθυστερημένος ο Παπαλουκάς, τότε όλοι οι άλλοι είναι εγκεφαλικά νεκροί... wink.gif

ποια ταινία είδες?

Το 'Ο Διάβολος φοράει Prada'. Προβλέψιμη αμερικάνικη χαζομαρίτσα... Απ'ότι κατάλαβα από την παρέα μου, θα αρέσει σε κοπέλες που ασχολούνται με την (κυριλέ) μόδα. icon_drunk.gif
mikri prasini ollandeza
Εγώ δεν το έχω δει, αλλά θα πρέπει να μ΄αρέσει με όσα έχω ακούσει!anyway...

Αυτό είναι το στυλ του Σπανούλη!όσοι δεν τον ξέρουν τον περιγράφουν ως..."αυτός μωρέ που βγάζει τη γλώσσα απ΄έξω όταν ρίχνει σουτ???"!!
dizzy_fingers
...και οι άλλοι απαντάνε "who? Mike?" biggrin.gif
liolias
Αληθεια κοριτσια γιατι σας αρεσει τοσο ο Θοδωρης?Ειναι παιχταρας αλλα δεν ειναι και κανενας κουκλος.
mikri prasini ollandeza
Ζηλεύεις γι΄αυτό το λες!! tongue.gif tongue.gif
eftychia
Θα σου πω εγω, που δε με αφορα καθολου το ποσο καλος παιχτης ειναι.
Ο ανθρωπος αρεσει επειδη αναδυει αντριλα... Και ακομα απο οσες συνεντευξεις εχει δωσει ή εχει τυχει να διαβασω δειχνει οτι όχι μονο ειναι καλος αθλητης αλλα εχει και μυαλο...
Αρα το θεωρεις παραλογο να αρεσει στον γυναικειο πληθυσμο ενας αντρας , Αρσενικο, επιτυχημενος, εξυπνος και με καλο σώμα???
mikri prasini ollandeza
Και με πολλά λεφτάαααααααα??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dizzy_fingers
Από μικρή τα ξέρει αυτή τα σημαντικά...
eftychia
Στο επιτυχημενος συνεπαγεται το πολλα λεφτα...
Τι χαζο ειναι το κοριτσι? Απο μικρες μπαινουμε στο νοημα... Γιατι νομιζεις σε κοιτανε εσενα οι γκομενες? Για τα γιαπωνεζικα σου ματια? Για τα λεφτα σου...

Και επανερχομαστε στον Παπαλουκα.... ΩΡΑΙΟΣ
dizzy_fingers
Γιατι νομιζεις σε κοιτανε εσενα οι γκομενες? Για τα γιαπωνεζικα σου ματια? Για τα λεφτα σου...

Τα γιαπωνέζικα λεφτά μήπως? 15.gif

Στο θέμα της εμφάνισης του Παπαλουκά τώρα...κάποτε τον θεωρούσα εμφανίσιμο, αλλά τα τελευταία χρόνια η φάτσα του έχει μπεκρουλιάσει...
anti-stress
Στο θέμα της εμφάνισης του Παπαλουκά τώρα...κάποτε τον θεωρούσα εμφανίσιμο, αλλά τα τελευταία χρόνια η φάτσα του έχει μπεκρουλιάσει...

Κρίμα dizzy, πάνω που πήγαινα να σε συμπαθήσω... τέτοια προσβολή δε θα περάσει έτσι!

Αστειεύομαι, φυσικά! tongue.gif

Εννοείται ότι δεν είναι Ο κούκλος, αλλά είναι άντρας με προσωπικότητα! Και τέτοιους άντρες δε βρίσκεις στις μέρες μας... wink.gif

Plus, οι ατέλειες τον κάνουν πιο γοητευτικό... wub.gif
dizzy_fingers
αλλά είναι άντρας με προσωπικότητα!

Πάρε τον Γκαγκαλούδη! Αυτός κι αν έχει προσωπικότητα.
tongue.gif laugh.gif
greece4
πωπω! καλα ειχα καιρο να μπω σε αυτο το τοπικ! (απαραδεκτη, i know)
καλα θα συμφωνησω με anti-stress k eftychia...
αλλα εχετε πολλη πλακα!! laugh.gif laugh.gif

προσωπικα παντως πρωτα απ ολα μ'αρεσει σαν αθλητης... κανει απιστευτα πραγματα μες στο γηπεδο... (καλα οχι οτι τον χαλανε τα υπολοιπα που ειπατε!! laugh.gif laugh.gif )

http://www.cskabasket.com/media/?a=photo&id=3636&lang=en

και μια πιο προσφατη φωτο.. tongue.gif
treathitch
Yπάρχουν και πολύ πιο άσχημοι από τον Παπαλουκά...
Ο πιο άσχημος Έλληνας μπασκετμπολίστας παίζει ανάμεσα σε Χρήστο Ταπούτο, Φραγκίσκο Αλβέρτη (γόης στα μικρατά του biggrin.gif ), Δημήτρη Διαμαντίδη και Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Οι ωραίοι (να υποθέσω...) είναι ο Νίκος Ζήσης (παρά την ακμή του, άλλωστε και ο Φάνης Χριστοδούλου είχε ακμή), ο Δήμος, ο Νίκος Χατζηβρέτας και ο Γκάγκα
liolias
Ε θα τρελαθω τελειως με τις γυναικες!! Ωραιος ο Γκαγκα?? Ή ο Χατζηβρετας?? Την μυτη του την εχετε δει?? blech.gif

QUOTE(eftychia @ Oct 31 2006, 04:15 AM) *
Αρα το θεωρεις παραλογο να αρεσει στον γυναικειο πληθυσμο ενας αντρας , Αρσενικο, επιτυχημενος, εξυπνος και με καλο σώμα???

Καθολου παραλογο μιας και εχω προσωπικη εμπειρια cool.gif .

QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 31 2006, 04:19 AM) *
Και με πολλά λεφτάαααααααα??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Σε αυτη την ηλικια τι σε νοιαζουν τα λεφτα???
treathitch
QUOTE(liolias @ Oct 31 2006, 12:16 PM) *
Ε θα τρελαθω τελειως με τις γυναικες!! Ωραιος ο Γκαγκα?? Ή ο Χατζηβρετας?? Την μυτη του την εχετε δει?? blech.gif

Δεν είμαι γυναικα, αλλά δεν πειράζει. Εσύ να τρελαθείς, κι όλα καλά...
liolias
Sorry treathitch kill.gif
treathitch
QUOTE(liolias @ Oct 31 2006, 02:10 PM) *
Sorry treathitch kill.gif

Δεν πειράζει. Οι γυναίκες είναι καλές, αλλά αδιαθετούν πολύ συχνά, οπότε μάλλον προτιμώ το να είμαι άντρας...
diama13
Τι κακιες ειναι αυτες ρε παιδια για τις γυναικες??λες και εσεις διαλεγετε καλυτερες γυναικες.....treathitch εσυ εισαι στην φωτογραφια?? rolleyes.gif greece4 φοβερη η φωτο...κοιταξτε,ο παπαλουκας δεν λεγεται ωραιος αντρας,απλα γοητευτικος...ο ζησης και ο παπαδοπουλος δεν μ αρεσει καθολου...ουτε ο χατζηβρεττας που ειναι σαν μαιμου οταν τρεχει..... 69.gif
anti-stress
Πολύ γέλιο έχουμε..! laugh.gif

Greece4 συμφωνώ, ο Παπαλουκάς είναι φοβερός παίκτης... μέσα και έξω από το γήπεδο! tongue.gif

Σοβαρά τώρα, είναι ένας άνθρωπος που αξίζει το θαυμασμό και φτου μην τον ματιάσουμε με το μπίρι-μπίρι μας!

Α, και οι άντρες κερδίζουν περισσότερο με τη γοητεία, παρά με την ομορφιά, οπότε... wink.gif

Ρε diama13, εσένα ποιος σου αρέσει; (Θα μου πει ο Διαμαντίδης και θα γελάσουμε... biggrin.gif )
Alexmei
QUOTE(diama13 @ Oct 31 2006, 06:41 PM) *
Τι κακιες ειναι αυτες ρε παιδια για τις γυναικες??λες και εσεις διαλεγετε καλυτερες γυναικες.....treathitch εσυ εισαι στην φωτογραφια?? rolleyes.gif greece4 φοβερη η φωτο...κοιταξτε,ο παπαλουκας δεν λεγεται ωραιος αντρας,απλα γοητευτικος...ο ζησης και ο παπαδοπουλος δεν μ αρεσει καθολου...ουτε ο χατζηβρεττας που ειναι σαν μαιμου οταν τρεχει..... 69.gif

ε....... είναι ο threathitch.... wink.gif
mikri prasini ollandeza
Nαι Alexmei...μια μικρή λεπτομέρεια αυτή!!
Εμένα μου αρέσει ο Διαμαντίδης!Έχει πολύυυυ αγνή και αθώα φατσούλα!!!Όπως κι εγώ... rolleyes.gif Ταυτίζομαι με αυτόν ρε παιδί μου!
Η Χατζηβρέ από πού κι ως πού ωραίος ρε παίδες?
Του Ζήση του δίνει μια χάρη η δυσκολία άρθρωσης!!
treathitch
QUOTE(Alexmei @ Oct 31 2006, 11:12 PM) *
ε....... είναι ο threathitch.... wink.gif

Δυστυχώς, δεν είναι ο threathitch αλλά ο treathitch
wink.gif
dizzy_fingers
24.gif....δεν παίζεστε ώρες ώρες....

Και Δημήτρη...δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ σωστά :tongue.gif.
diama13
Οχι,σαν ομορφια δεν μου αρεσει ο διαμαντιδης αλλα σαν παικτης...αυτος που μου αρεσει ειναι ο ζιζιτς η ο στακ... tongue.gif
mikri prasini ollandeza
Eμένα ο Σχόρτσος!Δεν είναι πολύυυυυυυυυυ γλυκούλης???
diama13 συμφωνώ μαζί σου!!Εμένα μ΄αρέσει και ο Καλαϊτζής......
amanolar
Ο Θοδωρής είναι χαρακτιριστικό παράδειγμα μπασκετικής ιδιοφυιας.
Αποτελεί παράδειγμα προς σύγκριση για κάθε μπασκετικό νου.
Απλά respect !!! 77.gif 77.gif 77.gif

Μήπως έχει κάποιος το clipaki από τo mvp που του έκανε πέρυσι η euroleague??
H μήπως κάποιος ξέρει που μπορούμε να βρούμε videakia από παιχνίδια και κινήσεις του??
Κάτι πάνε να πούνε οι Ρώσσοι, αλλά δεν το λένε καθαρά...

41.gif
greece4
videakia απο τα 4 χρονια του στη Μόσχα μπορεις να βρεις εδω(πιο γενικα-ομαδικα):
http://www.cskabasket.com/media/?a=clips&lang=en

καπως πιο προσωπικα του εδω:
http://www.cskabasket.com/media/?a=clips&lang=en

το αφιερωμα του euroleague.net το βρισκεις στο site αλλα μπορεις απλα να το δεις, οχι να το σωσεις... πρεπει να το χω και θα προσπαθησω τις επομενες μερες να το ανεβασω αν ειναι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.