Προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι θα τερματίσουμε στην 3αδα στα εισιτήρια, αλλά όχι και πρώτοι! Με τόσο μικρό γήπεδο!
Αφού γινόταν χαμός σχεδόν σε κάθε ματς! Έπρεπε και να ξεσπάσει κάπου και ο μη μπασκετικός κόσμος...
Αν και δε νομίζω ότι υπάρχει "μη μπασκετικός" Αρειάνος, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.
Πάντως με έκπληξη είδα κυρίως τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δείχνουν αδιαφορία για την ομάδα μπάσκετ (εκτός από τον τελευταίο 1,5 μήνα που κόντεψαν να χάσουν τη χρονιά και δώσαν θεαματικό παρών).
Είναι πολύ κρίμα να μην πηγαίνουν να δουν από κοντά μια απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η οποία έπαιξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς πολύ όμορφο μπάσκετ. Και να παρακαλάει ο Ομπράντοβιτς και να παρακαλάνε και οι παίκτες...Βρε ελάτε, βρε μας βοηθάει η παρουσία σας. Τίποτα! Κατάντια!
Φανταστείτε να ήταν ο Άρης στη θέση του Παναθηναϊκού τι θα γινόταν...
Θα φτάναμε πάνω από 100.000 εισιτήρια, αν είχαμε το ΟΑΚΑ και ττους παίκτες αυτούς!
Και μη μου πείτε εσείς οι Παναθηναϊκοί δικαιολογίες τύπου είμαστε χορτασμένοι από επιτυχίες, δεν υπάρχει συναγωνισμός, το ΟΑΚΑ είναι αχανές και άλλα μπλα μπλα....
Σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης οι κορυφαίες ομάδες παίζουν σε γεμάτα γήπεδα με 10.000+ θεατές.
Το είχα καιρό αυτό το μανιάτικο με τις άδεις κερκίδες του ΟΑΚΑ αν και Αρειανός. Όχι τίποτα άλλο, αλλά, σκέφτομαι την ίδια ομάδα στα κιτρινόμαυρα με 20.000 οπαδούς να κρέμονται σαν τα τσαμπιά σε κάθε ματς και με πιάνει το παράπονο!!
Sorry για το κράξιμο αλλά νομίζω ότι είναι δικαιολογημένο. Εξηγούμε πάντως πως στα τελευταία ματς της Euroleague και στο ματς με τον Ολυμπιακό ήσασταν δυνατοί!
Αλλά εμάς δε μας φτάνετε όσοι και να πάτε!