Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κύπελλο 2006-07: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
dizzy_fingers
Όπως ξεκίνησε και τέλειωσε (διαλέξτε και πάρτε) η περσινή σεζόν, έτσι αρχίζει και φέτος για τους δύο πρώτους του περσινού πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι για 3η συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη φάση του κυπέλλου (για τις ομάδες της Α1 πρώτη φάση γιατί άλλες ομάδες ιδρώνουν από τον...Αύγουστο) με τους "πράσινους" να έχουν το "momentum" υπέρ τους τα τελευταία χρόνια αλλά και τις δύο κούπες στην πλάτη τους από πέρσι, το κύπελλο και το πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που οι "κόκκινοι" προερχόμενοι από μία δυνατή σεζόν, έχουν τη φόρα Λοκομοτίβας που τρέχει 150 klm/h και το μάτι τους γυαλίζει όσο του Σταλόνε σε όλα τα Ρόκι μαζί!

Από τη μία ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τους δύο βασικούς του σκόρερ, τον Λάκοβιτς και τον Σπανούλη και ψάχνει να βρει τους αντικαταστάτες τους στο πρόσωπο του Ντελκ και του Βούγιανιτς, ενώ η ρακέτα του δείχνει η πιο δυναμωμένη τα τελευταία χρόνια, με τις προσθήκες Ντικούδη και Γιαβτόκας να συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη προσοχή.
Αν προσθέσουμε και τον Μπετσίροβιτς που ξέρει καλύτερα το αγαπημένο σύστημα του Ομπράντοβιτς, το pick n roll, κι από τη μητρική του γλώσσα, τότε μάλλον ενδυναμώθηκε η φετινή ομάδα παρά το αντίθετο...
Και είναι αλήθεια πως το ρόστερ του προκαλεί δέος μόνο με μία ανάγνωση καθώς η πληρότητά του είναι αξιοζήλευτη.
Αυτό όμως έχει και την αρνητική του πλευρά, καθώς μία ομάδα που βρίσκεται μαζί εδώ και ένα μήνα μόνο, με τους key players της να προστίθενται σποραδικά κι ανά διαστήματα, δεν είναι δυνατόν να αποδώσει το καλύτερο δυνατό μπάσκετ από τόσο νωρίς και ειδικά με τόσο δυνατό αντίπαλο.


Από την άλλη ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει ακόμα από το σοκ του τραυματισμού του Μασιγιάουσκας, ο οποίος πέρα από τη στέρηση μίας σημαντικότατης μονάδας στην ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Γκέρσον είναι επίσης ένα γερό χτύπημα του γοήτρου της πειραιώτικης ομάδας που με το ξόδεμα πολλών χρημάτων αισιοδοξεί φέτος να επιστρέψει στους μεγάλους της Ευρώπης.
Ως εκεί, όμως, καθώς στο τελευταίο φιλικό η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να χτυπάει ακόμα και 100άρες χωρίς αυτόν.
Ο αναγεννημένος Μπουρούσης, ο βασικότατος κατά τα δεδομένα φέτος Σχορτσιανίτης, ο ελπιδοφόρος Βασιλόπουλος, οι ταχύτατοι Πεν και Άκερ αλλά και ο δολοφόνος (αν τον πιάσει η μέρα του) Ντόμερκαντ είναι αυτοί που κατά κύριο λόγο θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το σχέδιο του Πίνι για γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ.
Όχι, δεν έχει μόνο ο Παναθηναϊκός πλήρες ρόστερ..


Bottomline?
Οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν με νέο πρόσωπο φέτος και ελπίζουμε να μας το δείξουν από αυτό το παιχνίδι.
Προγνωστικά δε χωράνε όπως ποτέ δε χωρούσαν στα ματς μεταξύ τους ειδικά από τη στιγμή που είναι ένα μοναδικό παιχνίδι κυπέλλου και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη φάση της προετοιμασίας.


Καλή αρχή λοιπόν!

ΥΓ: Το ματς μεταδίδεται την τετάρτη 27-9 στις 18:00 από την ΝΕΤ και διεξάγεται στο ΣΕΦ κεκλεισμένων των θυρών.
sihainas
Κανονικά θα έπρεπε να λέμε κρίμα που είναι κεκλεισμένων των θυρών ειδικά φέτος με τα τόσα τεράστια ονόματα που ήρθαν και στις δύο ομάδες και δεν μπορεί ο κόσμος να πάει να δει αυτό το ματς... αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να λέει κρίμα ύστερα από όσα έγιναν (κυρίως) στον περσινό αγώνα κυπέλου...

Μακάρι να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο Ολυμπιακός...
dizzy_fingers
Καλά τα λες στην πρώτη σου παράγραφο.

Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
Κρίμα που μία από τις δύο ομάδες θα πρέπει να φύγει από τόσο νωρίς.
sihainas
Και στη 2η καλά τα λέω tongue.gif
thrylos7
QUOTE
Κρίμα που μία από τις δύο ομάδες θα πρέπει να φύγει από τόσο νωρίς.

Μόνο αγωνιστικά...

Διαφορετικά ο αγώνας θα είχε κόσμο... ohmy.gif

QUOTE
που με το ξόδεμα πολλών χρημάτων αισιοδοξεί φέτος να επιστρέψει στους μεγάλους της Ευρώπης.

Έχει γίνει ήδη! "Στην κορυφή της Ευρώπης" είναι η σωστή φράση... cool.gif

jedi.gif

Αν γινόταν αύριο ο αγώνας θα έδινα προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθεί το μάτι μας μπάσκετ...
qspock
QUOTE(sihainas @ Sep 21 2006, 09:40 PM) *
αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να λέει κρίμα ύστερα από όσα έγιναν (κυρίως) στον περσινό αγώνα κυπέλου...

Μονο του κυπελου? Για βαλε ολα ανεξαιρετως τα περσυνα ντερμπι αιωνιων και εισαι μεσα.
ΕΥΤΥΧΩΣ να λεμε που δεν θα εχει καφρους. Εδω φιλικο παιξανε προχθες στο Αλεξανδρειο Αρης-ΠΑΟΚ και ποσοι πηγαν στο νοσοκομειο ενω ενας ηταν μαχαιρωμενος. Για να μην πω για τις καταστροφες στα αυτοκινητα απ'εξω... Ουτε να τα προβλεψει πλεον μπορει κανεις αυτα, ο,τι ωρα ναναι γινονται, ποιος ηξερε τωρα για ενα φιλικο??

QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 21 2006, 11:50 PM) *
Κρίμα που μία από τις δύο ομάδες θα πρέπει να φύγει από τόσο νωρίς.

ΕΥΤΥΧΩΣ που ο αυτος ο ελεεινος κι απαραδεκτος θεσμος του ελληνικου κυπελλου δεν βγαζει και ομαδες στην Ευρωπη οπως παλιοτερα... Εγινε περσυ μια φορα το λαθος να ξοδευεται τετοια ματσαρα απο τωρα ενω επρεπε να εχουμε μονο φιλικα ακομη, γινεται και φετος. Και θα γινει και του χρονου και του παραχρονου.
Ε, ειναι απαραδεκτοι και αδιορθωτοι οι διοργανωτες. Οι ομαδες και οι προπονητες πρεπει να παψουν να θεωρουν σοβαρο τιτλο και στοχο χρονιας την κατακτηση του κυπελλου. Να μην το αναφερουν καν. Αν συνεχισει ετσι να καταργηθει γιατι δεν εξυπηρετει τιποτα. Ειπαμε, να προωθουμε την Α2 και τις λοιπες κατηγοριες, να στελνουμε ομαδες της Α1 (και την εθνικη ενιοτε) να παιζουν στην επαρχια, αλλα να αλλιωνουμε το τελικο αποτελεσμα σε τετοιο βαθμο βαζοντας τους 2 μακραν καλυτερους να σκοτωνονται απο τωρα ενω θα επρεπε να ειναι στον τελικο, ειναι μεγαλη ξεφτιλα.

Εχουν παρει χαμπαρι πολλοι νομιζετε οτι την ερχομενη Τεταρτη εχουμε επισημο ΠΑΟ-Ολυμπιακος με τον ενα να αποκλειεται απο το πρωτο κιολας επισημο του παιχνιδι?
Achilleas13
Εγώ σαν Παναθηναικός πιστεύω πως θα κερδίσουμε αλλά δύσκολα.
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό καθώς οι Σισκάουσκας και Ντελκ είναι αμφίβολοι για το μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη στο ΣΕΦ. Ο λιθουανός έχει πρόβλημα στην μέση και προπονήθηκε ελαφρά σήμερα αλλά δεν μπορεί να μπει σε ρυθμούς πάνω από 70%.Ετσι λογικά θα είναι στην αποστολή του ΣΕΦ αλλά δεν θα είναι πανέτοιμος. Αντίθετα δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ντελκ που δεν έλαβε μέρος στην πρωινή προπόνηση και το ίδιο θα συμβεί και το απόγευμα και πιθανότατα και το Σαββατοκύριακο .Ο αμερικάνος δεν έχει ξεπεράσει το τράβηγμα που έχει και έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ΣΕΦ με αποτέλεσμα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να προβληματίζεται έντονα καθώς δεν διαθέτει και την απαιτούμενη χημεία πλέον η ομάδα του μετά τις αλλαγές του καλοκαιριού χάνοντας έτσι το περσινό της όπλο στο ξεκίνημα


Ο Βούγιανιτς δεν παίζει ε;
Χμ...
mikri prasini ollandeza
QUOTE(Achilleas13 @ Sep 22 2006, 04:29 PM) *
Εγώ σαν Παναθηναικός πιστεύω πως θα κερδίσουμε αλλά δύσκολα.


Μη λες μεγάλα λόγια...όλοι με αυτή την ελπίδα ζούμε!!

Θα είναι δύσκολο το ματσάκι!Παρ΄όλ΄αυτά δεν πιστεύω πως θα γίνει φέτος η έκπληξη(να μας αποκλείσει ο οσφπ)!Έφυγε ο Ματσιγιάουσκας αλλά αυτό δεν πρέπει να μας δίνει θάρρος και να πάρουν τα μυαλά τους αέρα!Έφυγε το μεγάλο εμπόδιό τους αλλά υπάρχουν κι άλλα....(Gasol...Μην ακούτε το όνομα και φοβάστε...Δε νομίζω να γίνει κτ τέτοιο)!
Όπως και να'χει όμως....Καλή επιτυχία στην τριφυλλάρα!!!

Υγ1:Διαμαντίδης και Χατζηβρέττας πήγαν σήμερα μαζί στην τράπεζα!Το σχολείο μου είναι στην πεύκη και μια φίλη μου καθώς έφευγε τους είδε σε ένα μίνι κουπερ..βγήκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημητράκης και πήγαν στο ΑΤΜ....Μόλις κατάλαβαν ότι παρακολουθόντουσαν, άρχισαν να γελάνε!!

Yγ2:Και το κορυφαίο μου...έχω φροντιστήριο 6-8....!!!!!!!
qspock
QUOTE(thrylos7 @ Sep 22 2006, 08:29 PM) *
Ο Βούγιανιτς δεν παίζει ε;
Χμ...


Ο Βουγιανιτς εχει (ολικη?) ρηξη χιαστων. Ο τραυματισμος αυτος ειναι ακρως σοβαρος και απο τους χειροτερους για μπασκετμπολιστα (ειδικα αν ειναι στο ποδι που παταει για μπασιμο, πχ το αριστερο για δεξιοχειρες).
3-6 μηνες εκτος ειναι απο τη στιγμη του τραυματισμου.
Φανταζομαι κι ελπιζω να βρισκεται σε προχωρημενο σταδιο αποθεραπειας και να εχει ξεκινησει τουλαχιστον τρεξιμο. Αλλιως μη τον περιμενετε να επανελθει σε 1 μηνα.

Ποτε τραυματιστικε?
thrylos7
Στην αρχή της χρονιάς(ή στο τέλος της προηγούμενης)...

Δεν εννοούσα αυτό, αφού έχει κάνει και ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει. Απλά νομίζω ότι δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα...

Χμ.. το έλεγξα.. Δεν είναι ακόμη έτοιμος. Θα έρθει τη Δευτέρα, οπότε ναι, δεν παίζει...
rchos
ο βουγιανιτς για να παιξει θα μπει νοεμβρης!
λενε οτι απο την μπαρτσα εφυγε γιατι ενω του ελεγαν οι γιατροι της ομαδας οτι φυσιολογικα τελει οκτωβρη θα μπορει να παιξει αυτος επεμενε να μπει δεκεμβρη στους αγωνες!το παιδι το χει παθει 2 φορες συνεχομενα φυσικο ειναι να φοβαται!
Kobe
Ντελκ-Σισκ?

Ελεος,

και αλλοι κλαιγοντε για maje blink.gif biggrin.gif shot.gif
rchos
θα ηθελα να σε δω πως θα κλαιγοσουν αν εχανε ο παο για 5-6 μηνες των διαμαντιδη! blink.gif biggrin.gif shot.gif


χτυπαω ξυλο μην γινει κανα τετοιο!ο δημητρακης ανηκει σε ολους πλεον!ποτε μην παθει τιποτα και ας χασουμε πρωταθλημα απο δικο του τελευταιο σουτ(βαλτο αγορι μου)!
qspock
QUOTE(rchos7 @ Sep 23 2006, 02:00 PM) *
θα ηθελα να σε δω πως θα κλαιγοσουν αν εχανε ο παο για 5-6 μηνες των διαμαντιδη! blink.gif biggrin.gif shot.gif
χτυπαω ξυλο μην γινει κανα τετοιο!ο δημητρακης ανηκει σε ολους πλεον!ποτε μην παθει τιποτα και ας χασουμε πρωταθλημα απο δικο του τελευταιο σουτ(βαλτο αγορι μου)!

Μη!
Οχι αλλο Σκουντη! ohmy.gif

Δεδομενων των απουσιων και της εδρας, το προβαδισμα σε αυτο το ματς το εχει θεωρητικα ο Ολυμπιακος.
Anaz
QUOTE
Δεδομενων των απουσιων και της εδρας, το προβαδισμα σε αυτο το ματς το εχει θεωρητικα ο Ολυμπιακος.
blink.gif Ποιας εδρας,αφου ειναι κεκλεισμενων..?Ασε που η ομαδα λογω εκθεσης στο Σεφ,δεν θα κανει προπονησεις εκει!Οσο για τις απουσιες,μη βιαζεστε!Ο Σισκ μαλλον θα παιξει,απλα εχει λειψει απο αρκετες προπονησεις(οπως κ ο Ζιζιτς),ο Ντελκ ειναι αμφιβολος..

QUOTE
θα ηθελα να σε δω πως θα κλαιγοσουν αν εχανε ο παο για 5-6 μηνες των διαμαντιδη!
Απ'το στομα μου το πηρες! 19.gif
Kobe
Nai δεν σας φτανουν delk, sisk, buja θελετε κ διαμαντιδη biggrin.gif
rchos
οπως καταλαβαινεις αλλο να χανεις τον καλυτερο σου παιχτη και μεγαλυτερο σου σταρ για 6 μηνες και αλλο να χανεις 1,2,3,4 παιχτες για 1 ματς οποιοι και να ειναι αυτο!ειναι πολυ απλο και μην κανουμε πως δεν καταλαβαινουμε!μην παμε να ισορροπησουμε καταστασεις!
ασε που οπως ειπωθηκε ηδη μονο ο ντελκ υπαρχει περιπτωση να λειπει!
Kobe
Αυτην την στιγμη κ με το μπασκετ που παιζει ο παναθηναικος delk,sisk,buja ειναι μεγαλυτερες απωλειες απ τον maje. Ο ολυμπιακος ειναι πιο δεμενος και του στοιχιζει λιγοτερο ο maje, γιατι απλα παιζει πιο 'ευκολο' μπασκετ.
Ο παναθηναικος ουτε στο 50% δεν ειναι ακομη.

Δεν διαφωνω οτι μπορει να λειψει μονο ο delk. Θα δειξει. Παντως οποιος και να παιξει σιγουρα δεν ειναι ετοιμος.

Anyway, δεν θελω να πεισω κανεναν biggrin.gif
rchos
καταρχην ο βουγιανιτς δεν μπορει να θεωρηθει απωλεια για τον παο οπως ο μακναμαρα δεν θεωρειτε για τον ολυμπιακο!ενας παιχτης που για την ελλαδα δεν ανηκει στο ροστερ της ομαδας πως ειναι δυνατον να θεωρειτε απωλεια!απωλεια ειναι παιχτης που ανηκει στο ροστερ!

τα απλα και περιπλοκα ειδη μπασκετ δεν με αγγιζουν!αυτο που βεβαια προφανως φαινεται απο τα φιλικα ειναι αυτο που λες οτι ο ολυμπιακος δειχνει να ειναι πιο ετοιμος απο τον παναθηναικο αυτην την εποχη και πιο δεμενος!

οσο για το ποιες απουσιες ειναι μεγαλυτερες η οχι δεν με απασχολει!ειδικα απο την στιγμη που προφανως μιλαμε για ενα παιχνιδι και μονο αυτο της τεταρτης!οταν μιλαμε για ομαδες με τοσο γεματο ροστερ οσο αυτες οι δυο θεωρω οτι ειναι αστειο να συζηταμε για το αν ο ντελκ η ο ματσε ειναι μεγαλυτερη απουσια για εναν αγωνα!αν ο ντελκ τραυματιζοταν για ιδια περιοδο με τον ματσε τοτε σε βαθος χρονου ειχε νοημα να συγκρινουμε απωλειες!τελος για ετοιμοτητες και αλλα τετοια σε παιχτες επειδη χασαν καποιες προπονησεις τετοια εποχη δηλαδη αρχη της χρονιας ειναι φτηνες δικαιολογιες πιστευω!κανεις παιχτης δεν ειναι ετοιμος!και στο ολυμπιακο ο ζιζιτς λειπει 10 μερες ηδη ενω και οι βασιλοπουλος, πεν στο τελευταιο φιλικο δεν επαιξαν!δεν ειναι δικαιολογιες ομως που μπορουν να σταθουν αυτες!

ουσιαστικα το μοναδικο που συμφωνω μαζι σου και εχει νοημα να μιλαμε ειναι για το ποσο δεμενες και ετοιμες ειναι οι ομαδες αυτην την εποχη!ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!γι'αυτο ακριβως οποιος και να κερδισει θεωρω οτι δεν θα δειξει τιποτα για την υπολοιπη χρονια!
Kobe
O Βουγιανιτς (συμφωνα με τα λεγομενα) ανηκει στο ροστερ για ελλαδα.. Ο τομασεβιτς προοριζεται για ευρωπη.

Anyway, διαφωνω ως προς την ευκολια που δικαιολογεις (η μαλλον δεν δικαιολογεις καθολου) γιατι η μια ομαδα ειναι πιο ετοιμη απ την αλλη, αλλα δεν το επεκτεινω γιατι θα πλακωσουν και οι αλλοι.. laugh.gif laugh.gif

Και ξεχασες και Σισκ tongue.gif
rchos
QUOTE
O Βουγιανιτς (συμφωνα με τα λεγομενα) ανηκει στο ροστερ για ελλαδα.. Ο τομασεβιτς προοριζεται για ευρωπη.


ο τομασεβιτς ειναι αυτην την στιγμη στο ροστερ του παναθηναικου για την ελλαδα!αρα ο βουγιανιτς δεν λογιζεται για εκει προς το παρον!το τι θα γινει σε δυο μηνες δεν με απασχολει!ο παο αυτη τη στιγμη εχει για την ελλαδα στο ροστερ του ξενους τους ντελκ,μπατιστ,μπετσιροβιτς,σισκαουσκας,τομ
ασεβιτς,γιαφτοκας!6 δηλαδη οσους επιτρεπει ο εσακε!απουσια ειναι αν καποιος απο αυτους λειψει!τα λεγομενα ας τα λενε οσοι τα λενε!

QUOTE
Anyway, διαφωνω ως προς την ευκολια που δικαιολογεις (η μαλλον δεν δικαιολογεις καθολου) γιατι η μια ομαδα ειναι πιο ετοιμη απ την αλλη, αλλα δεν το επεκτεινω γιατι θα πλακωσουν και οι αλλοι.. laugh.gif laugh.gif


μα προφανως δεν με ενδιαφερει να την δικαιολογησω!σου λεω απλα οτι απο τα φιλικα φαινεται οτι ο ολυμπιακος ειναι πιο ετοιμος!το αν πραγματικα ισχυει αυτο και γιατι ας το λυσουν οι προπονητες!δεν θα το λυσω εγω!πιθανον η απλοικοτατη εξηγηση που δινεις να ειναι σωστη!πιθανον και οχι!δεν μπορω να το ξερω!το γεγονος ειναι ομως αυτο που λες οτι φαινεται οτι δεν ειναι ακομη δεμενος οσο πρεπει ο παο!

QUOTE
Και ξεχασες και Σισκ tongue.gif


καθολου δεν τον ξεχασα!εγω μιλησα μονο για τους παιχτες που θα λειπουν!ο σισκ θα ειναι κανονικα στον αγωνα!
Kobe
O σισκ θα παιξει (αν παιξει) χωρις προετοιμασια.

Αυτο τα λεει ολα νομιζω.

Τη δικαιολογια (αυτη που εσυ αγνοεις ) για το ποιος εμφανιζεται τωρα πιο δεμενος σου ξαναλεω ψαξε να την βρεις στην φιλοφοφια του προπονητη και στο αγωνιστικο προφιλ της ομαδας σου. Δεν χρειαζεται περαιτερω σκεψη.

Για buja, το παλευουν απο τοτε που υπεγραψε. Σαφεις οι προθεσεις. (και οχι σαν τον μακναμαρα αφου τραυματιστηκε ο maje).
rchos
καλα kobe δεν το συνεχιζω γιατι η κανεις πως δεν καταλαβαινεις η δεν θες να καταλαβεις!

λοιπον για μενα οποιος και να χασει αυτο το ματς καμια δικαιολογια απουσιων η ανετοιμοτητας παιχτων δεν ισχυει!κανενας απο αυτους που θα λειπουν η θα ειναι ανετοιμοι σε αυτο το ματς σε αυτες τις δυο ομαδες με αυτα τα ροστερ δεν αποτελει δικαιολογια!το μονο που ισχυει ειναι ανετοιμοτητα ομαδων γι'αυτον τον λογο κιολας οποιος και να χασει δεν σημαινει τιποτα για την συνεχεια!

βρε συ kobe αν και εφοσον χασει ο παο ονειρο μου θα ηταν να βγει ο ζοτς και να δηλωσει οτι ενας λογος που χασαμε ηταν οτι μας ελειπε ο βουγιανιτς! icon_drunk.gif laugh.gif laugh.gif μιλαμε θα πεσει πολυ γελιο! icon_drunk.gif laugh.gif laugh.gif
Kobe
QUOTE(rchos7 @ Sep 24 2006, 01:04 AM) *
λοιπον για μενα οποιος και να χασει αυτο το ματς καμια δικαιολογια απουσιων η ανετοιμοτητας παιχτων δεν ισχυει!κανενας απο αυτους που θα λειπουν η θα ειναι ανετοιμοι σε αυτο το ματς σε αυτες τις δυο ομαδες με αυτα τα ροστερ δεν αποτελει δικαιολογια!το μονο που ισχυει ειναι ανετοιμοτητα ομαδων γι'αυτον τον λογο κιολας οποιος και να χασει δεν σημαινει τιποτα για την συνεχεια!


Κανεις δεν μιλησε για δικαιολογια (τουλαχιστον οχι εγω) σε περιπτωση ηττας.

QUOTE(rchos7 @ Sep 24 2006, 01:04 AM) *
βρε συ kobe αν και εφοσον χασει ο παο ονειρο μου θα ηταν να βγει ο ζοτς και να δηλωσει οτι ενας λογος που χασαμε ηταν οτι μας ελειπε ο βουγιανιτς! icon_drunk.gif laugh.gif laugh.gif μιλαμε θα πεσει πολυ γελιο! icon_drunk.gif laugh.gif laugh.gif


Dικο σου συμπερασμα αυτο, το οποιο διακωμωδεις επισης. Το δεχομαι biggrin.gif

Οσο για το αν καταλαβαινω η οχι ψαξε τις δηλωσεις παιχτων και προπονητων που επαιξαν κ με τις 2 ομαδες στην προετοιμασια και σε ποιους λογους απεδωσαν την οποια διαφορα στο δεσιμο αναμεσα στις 2 ομαδες. wink.gif
Μπορει να μην ξερουν ουτε κ αυτοι tongue.gif

Και γω το κοβω ------>εδω 69.gif
rchos
QUOTE
Οσο για το αν καταλαβαινω η οχι ψαξε τις δηλωσεις παιχτων και προπονητων που επαιξαν κ με τις 2 ομαδες στην προετοιμασια και σε ποιους λογους απεδωσαν την οποια διαφορα στο δεσιμο αναμεσα στις 2 ομαδες. wink.gif
Μπορει να μην ξερουν ουτε κ αυτοι tongue.gif


δεν διευκρινισα συγνωμη.οταν ειπα οτι δεν καταλαβαινεις η δεν θες να καταλαβεις αναφερομουν σε οτι ειπες για σισκαουσκας και βουγιανιτς στο προηγουμενο ποστ σου και οχι στο δεσιμο των ομαδων!
στο θεμα για το δεσιμο τον ομαδων εχεις την αποψη σου σου ειπα οτι μπορει και να ισχυει αυτο που ειπες αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου και δεν με πολυενδιαφερουν οπως ηδη ειπα οι λογοι που συμβαινει αυτο!
Anaz
O Oλυμπαικος φετος εχει περισσοτερες αλλαγες στο ροστερ του,κ εχει αλλαξει κ προπονητη αρα κ φιλοσοφια!Ενω ο Παο εχει τον ιδιο προπονητη κ τον ιδιο κορμο εκτος δυο παιχτων!Αυτα περι απλου κ συνθετου μπασκετ ειναι αστεια!!Λες κ ο Ζοτς παιζει κανα συνθετο μπασκετ!!Ο βαθμος ετοιμοτητας ειναι προιον της προετοιμασιας!Αν ο Ζοτς δεν εχει προλαβει να ετοιμασει κ να δεσει την ομαδα του,ειναι δικο του λαθος!
apkat
Ειναι το πρωτο post oποτε μπορει να΄χει προβληματα τα οποια καλο θα ηταν να επισημανετε.
Για το παιχνιδι τωρα θεωρω οτι ο ολυμπιακος ειναι πολυ πιο ετοιμος κατι που μου κανει εντυπωση αφου περιμενα απο τον ομπραντοβιτς πιο ετοιμη ομαδα.
Νομιζω παντως βαρομετρο μετα την απουσια του ματσε θα ειναι ο σοφο και το match-up του με τον Γιαφτοκας αν και δεν δειχνει σε πολυ καλη κατασταση απ τα φιλικα.
Ερωτηματικο επισης ειναι ο πεν και το μαρκαρισμα του διαμαντιδη.Ποιος θα τον παιξει?
Nevermind μιλωντας και λιγο οπαδικα βλεπω νικη του οσφπ αλλα βλεπουμε σε 4 μερες πλεον.
Warrior
Καλως μας βρηκες φιλε apkat και καλες συζητησεις να χουμε! icon_wave.gif



Και εμενα μου φαινεται ρε παιδια πιο ετοιμος ο Ολυμπιακος....

Οταν προσπαθω ομως να δικαιολογησω γιατι,διαπιστωνω οτι δεν ξερω γιατι!! blink.gif
Περιεργο δεν ειναι?

Απο που εχουμε δειγμα γραφης για τις δυο ομαδες δηλαδη?Απο τα φιλικα?Σαμπως οι δυο ομαδες αντιμετωπι-
σανε τους ιδιους ή παρομοιας δυναμικοτητας αντιπαλους?Και παλι δεν θα ηταν ασφαλες κριτηριο...

Μηπως απο τον ολο ενθουσιασμο απο τις μεταγραφικες κινησεις,τα νεα προσωπα και το νεο ξεκινημα του
Ολυμπιακου που αντικατοπτριζεται και στα ρεπορταζ των εφημεριδων?Με αλλα λογια την περιρρεουσα
ατμοσφαιρα...(?)

Το εχετε σκεφτει καθολου?Γιατι ξεκαθαρη εικονα του νεου Ολυμπιακου δεν εχουμε(δεν θα μπορουσαμε
εξαλλου να εχουμε).
apkat
Γιαυτο θα επρεπε να δειχνουν τα φιλικα προετοιμασιας στην τηλεοραση

Σαυτο που λες δεν εχεις κι αδικο καθως οι μεταγραφες ενθουσιασαν και ασχολοθηκαν επιτελους με το μπασκετ και οι εφημεριδες αλλα και για τον παναθηναικο τα ιδια δεν ισχυουν?Γιατι δεν υπαρχει η ιδια αισθηση ετοιμοτητας ?
Εξαλλου ο ολυμπιακος εχει παιξει δειχνοντας καλα στοιχεια και με ομαδες υψηλου επιπεδου(Ναπολι,ολιμπια,μαρουσι)κι επιπλεον εχει και την εγγυηση οτι γινεται καλη δουλεια που λεγεται γκερσον.

Ο Σφαιροπουλος υπαρχει ακομα προφανως ε?
Warrior
QUOTE(apkat @ Sep 24 2006, 02:12 AM) *
Σαυτο που λες δεν εχεις κι αδικο καθως οι μεταγραφες ενθουσιασαν και ασχολοθηκαν επιτελους με το μπασκετ και οι εφημεριδες αλλα και για τον παναθηναικο τα ιδια δεν ισχυουν?Γιατι δεν υπαρχει η ιδια αισθηση ετοιμοτητας ?


Ο Ολυμπιακος "ταραξε τα νερα" στο μεταγραφικο παζαρι και αντιπροσωπευει το καινουριο...μια ομαδα που
φιλοδοξει(βασιμα μετα τις θεαματικες κινησεις)μετα απο πολλα χρονια να ριξει τον ΠΑΟ απο την κορυφη.Δεν
λεω οτι θα τα καταφερει ή οχι.Αλλα λογικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος στον κοσμο,στα μεσα κλπ.

Ο Παναθηναικος δεχτηκε δυο συνεχομενα ψυχολογικα "σοκ" με τις υποθεσεις Λακοβιτς και Σπανουλη,που
οσο να ναι,προβληματισαν απαντες στο στρατοπεδο του.Εκανε θεαματικες κινησεις και αυτος,αλλα για
πρωτη χρονια νιωθει την ανασα του Ολυμπιακου τοσο κοντα και θα εχει μεγαλυτερη πιεση φετος.

Γενικα μιλαω για την περιρρεουσα ατμοσφαιρα και τιποτα παραπανω.Εγω τουλαχιστον ετσι την αισθανομαι...


QUOTE(apkat @ Sep 24 2006, 02:12 AM) *
Εξαλλου ο ολυμπιακος εχει παιξει δειχνοντας καλα στοιχεια και με ομαδες υψηλου επιπεδου(Ναπολι,ολιμπια,μαρουσι)κι επιπλεον εχει και την εγγυηση οτι γινεται καλη δουλεια που λεγεται γκερσον.


Δεν διαφωνω...Ομως και ο Ομπραντοβιτς ειναι εγγυηση και οι μετριες εμφανισεις του Παναθηναικου σε
καποια φιλικα,εμενα δεν μου λενε και πολλα.
sihainas
ούτως ή άλλως όλα αυτά και οι τραυματισμοί και η ετοιμότητα κλπ... δεν παίζουν μεγάλο ρόλο σ'αυτά τα παιχνίδια... εδώ πρόπερσυ με εκείνο το τσίρκο δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ στο άδειο σεφ;
qspock
Τα ΜΜΕ εχουν παρουσιασει με μεγαλο ενθουσιασμο τις νικες του Ολυμπιακου. Τι "κατοσταρες" μας λεγανε, τι "πεταει και χωρις ματσε" και δε συμμαζευεται. Ετσι δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι ειναι πιο ετοιμος.

Το τι ισχυει πραγματικα θα το δουμε στο γηπεδο. Και μεχρι τωρα, κανεις μας δεν τους εχει δει γιατι η ελληνικη ΤV συνεχιζει να κομαται και να προωθει την "μπαλλα". Λες και εχει αναγκη απο προωθηση... Τους εχω σιχαθει πια.
Τηλεοραση θα δω μονο την Τεταρτη ξανα.
dizzy_fingers
Κι εγώ νομίζω πως αυτή η εικόνα σχηματίστηκε αποκλειστικά από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ (κάτι σας είπα τώρα ε? 71.gif ).

Για τον Ολυμπιακό διαβάζαμε για 100άρες και αντίστοιχα για τον ΠΑΟ και είδαμε ήττες (όπως η πρώτη από τον Σπόρτινγκ) αλλά και μερικές μέτριες εμφανίσεις όπως τις μετέφεραν οι δημοσιογράφοι.

Νομίζω πως είναι και λογικό (όχι και δικαιολογίσιμο πάντως) το να ενθουσιάζονται περισσότερο με την άνοδο της πιο αδύναμης παρά με την πορεία της δυνατότερης .
Αυτά βάσει των περσινών αποτελεσμάτων, καθώς για φέτος...θα δούμε σύντομα. smile.gif
thrylos7
Καλώς ήρθες apkat!

Πέρα από τα ΜΜΕ(που έχετε δίκιο) είναι και θέμα στατιστικών(για να το πάμε και σε πιο... fantasy καταστάσεις...)
Στα περισσότερα που βλέπω ο Ολυμπιακός έχει 4-5 παίκτες με πάνω από 20... (Θέμα Γκέρσον καθαρά..)
Για τον ΠΑΟ δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες...

Όμως, ο ΠΑΟ ποτέ δεν έπαιξε πλήρης! wink.gif

Ένα άλλο στοιχείο που δε λέει κάτι, αλλά επηρεάζει κάπως είναι ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το Μαρούσι με 22, ενώ ο ΠΑΟ με 3...

Το καλό είναι ότι οι δυο ομάδες έχουν ίδια θέση εκκίνησης, σ' αντίθεση με πέρσι που ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο πίσω...
Anaz
QUOTE
Όμως, ο ΠΑΟ ποτέ δεν έπαιξε πλήρης!
Oυτε ο Ολυμπιακος!
QUOTE
Το καλό είναι ότι οι δυο ομάδες έχουν ίδια θέση εκκίνησης, σ' αντίθεση με πέρσι που ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο πίσω...
Οχι λιγο,πολυ! Ακριβως γι'αυτο ομως δεν υπαρχουν δικαιολογιες για κανεναν οπως περσι..
thrylos7
QUOTE
Oυτε ο Ολυμπιακος!

Πράγματι. Εννοούσα όσον αφορά τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του...

Πιο σωστή παρατήρηση η δικιά σου βεβαίως.

QUOTE
Οχι λιγο,πολυ!

Κι όμως λίγο ήταν.. το πολύ έγινε μετά το αντίστοιχο ματς...
apkat
Ο παο καθαρα απο τους παικτες που εχει φαινεται βελτιωμενος σε σχεση με περισυ.
Ο οσφπ ομως ειναι απειρως καλυτερος σε σχεση με περισυ.
Σκεφτειτε πενταδες

1.edney 77.gif 1.Penn
2.Παπαμακαριος 2.Domercant (mace)
3.Lewis 3.Acker
4.Mπαρλος 4.Stik
5.Zizic 5.Sofo

Παρα ταυτα νομιζω οτι ξεκινανε με ενα μικρο προβαδισμα..Οχι για το ματς του κυπελλου ομως
thrylos7
Ένα ακόμη ερώτημα για το ματς είναι κατά πόσο ο Μούλα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει.. Ο ίδιος λέει ότι θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να αποκτήσει την επιθυμητή φόρμα(πόσο μάλλον να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα-όχι ότι είναι αυτή .."δεμένη")

Απ' την πλευρά του ΠΑΟ, δεν έχει βγει καμιά είδηση για τον Ντελκ.
rchos
υποθετω στην αποστολη θα ειναι ο μουλα!καθοτι 11 παιχτες εχομε χωρις αυτον.τωρα εγω να ευχηθω να μην χρειαστει να παιξει! 69.gif
dizzy_fingers
Μιας και βρήκα την προϊστορία των αναμετρήσεών τους, ας την ποστάρω εδώ για να υπάρχει, γιατί την έψαχνα και δεν την έβρισκα αλλού:

Προϊστορία αναμετρήσεων κυπέλλου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

1994-95: Β’ φάση: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ 40-42
1995-96: Προημιτελικά: ΠΑΟ – ΟΣΦΠ 85-72
1997-98: Μικρός τελικός: ΠΑΟ – ΟΣΦΠ 56-80
2000-01: Ημιτελικός: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ 69-79
2001-02: Ημιτελικός: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 83-75
2002-03: Β’ φάση: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ 62-73
2004-05: Β’ φαση: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ 45-57
2005-06: Β’ Φάση: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ 51-81
FANISTELROOY
Παμε γερα ρε Θρυλεεε..
sihainas
Πάντως για να δείτε πως έχουν αλλάξει οι καιροί... καμία από τις δύο βεζάλικες εφημερίδες δεν αναφέρει την λέξη πελάτης στο πρωτοσέλιδό της... ενώ μέχρι πέρσυ θα την έβλεπες με τεράστια γράμματα...
Dromeas7
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 27 2006, 04:12 AM) *
1994-95: Β’ φάση: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ 40-42



Το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι!!!

Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει....Εχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου!!
Νομίζω στο Σπόρτινγκ δεν είχαν παίξει?Θυμάμαι οτι καλάθι δεν έμπαινε ούτε με αίτηση!!!!


Εγώ για το παιχνίδι θα μιλήσω στις 8:00 και ελπίζω να έχω καλά λόγια να πω
apkat
Συνολικα το σκορ ειναι 9-4 υπερ του παο σε ματς κυπελλου..Λογικα σημερα λοιπον 9-5..Ο σισκα τελικα λενε θα παιξει κανονικα ο ντελκ ουτε χθες πρποπονηθηκε οποτε και να ερθει στο σεφ θα ειναι εξαιρετικα ανετοιμος οπως και ο μουλα βεβαια..

Οποτε καλη μας επιτυχια,σημερα να ερθει η πρωτη κουπα στο λιμανι! 41.gif
thrylos7
QUOTE
Πάντως για να δείτε πως έχουν αλλάξει οι καιροί... καμία από τις δύο βεζάλικες εφημερίδες δεν αναφέρει την λέξη πελάτης στο πρωτοσέλιδό της... ενώ μέχρι πέρσυ θα την έβλεπες με τεράστια γράμματα...


Πέρσι ο Ολυμπιακός κέρδισε το σεβασμό των αντιπάλων(δε μιλάμε για τις οπαδικές εφημερίδες ασφαλώς)... Φέτος, κατά τη γνώμη μου, προκαλεί φόβο... (όχι ότι θα τρομοκρατηθεί ο Παναθηναϊκός ή άλλη τέτοια ομάδα) αλλά πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το καταλαβαίνεις από την ατμόσφαιρα, από τις δηλώσεις, από όλα...

Για σήμερα, ελπίζω να δούμε καλό ματς, όσο ανέτοιμες κι αν είναι οι ομάδες... Ούτως ή άλλως παρέλαση αστέρων θα έχουμε, χούλιγκανς δε θα υπάρχουν... Ας το απολαύσουμε...!!!

QUOTE
Το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι!!!

Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει....Εχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου!!
Νομίζω στο Σπόρτινγκ δεν είχαν παίξει?Θυμάμαι οτι καλάθι δεν έμπαινε ούτε με αίτηση!!!!

Κι εγώ το θυμάμαι αμυδρά.. ήμουν πολύ μικρός βέβαια για να μη μου αρέσει το θέαμα...
leonkalf
QUOTE(Dromeas7 @ Sep 27 2006, 12:22 PM) *
Το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι!!!

Νομίζω στο Σπόρτινγκ δεν είχαν παίξει?Θυμάμαι οτι καλάθι δεν έμπαινε ούτε με αίτηση!!!!

Στο Σπόρτιγκ είχαν παίξει και ήταν το πρώτο παιχνίδι του μεγάλου fast Eddie στον Ολυμπιακό.
asxetos
Ναι το θυμάμαι και εγώ αυτό τον αγώνα. Ήταν ο πρώτος αγώνας του Eddie και τα είχε εντελώς χαμένος ο άνθρωπος. Φαντάσου να παίζεις στο ΝΒΑ και ξαφνικά να πηγαίνεις σε ένα γήπεδο σαν του Σπόρτιγκ με τους παραληρούντες χουλιγκάνους να σε φτύνουν και να σε βρίζουν (τότε είχε πει και ο Ιωαννίδης το θρυλικό είδε τους μαο-μαο και τρελάθηκε ο άνθρωπος). Θυμάμαι ότι πολλοί τότε είχαν πει ότι ο Έντι δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Πάσπαλιε, αλλά εκείνη τη χρονιά, για 2 μήνες τουλάχιστον παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ της ιστορίας μας. Κερδίζαμε όλες τις ομάδες με 40 πόντους και είχαμε κάνει κάτι εκπληκτικές νίκες στην Ευρώπη εκτός έδρας με Μάλαγα (με φοβερό κάρφωμα Σιγάλα που έπαιζε 4ρι λόγω φάουλ των άλλων παικτών και τον Καμπούρη στο 5) και Ρεάλ (με καλάθι του Σιγάλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μετά βέβαια οι τραυματισμοί Μπακατσιά, Σιγάλα, Βολκόφ μας έβγαλαν εκτός ρυθμού αλλά και πάλι πήραμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε στο τελικό του Φαϊναλ Φορ (ας όψεται ο καταρεμένος Σαμπόνις).
mikri prasini ollandeza
Εγώ παιδιά λυπάμαι τον Ματσιγιάσκους που κάθεται στον πάγκο και τους βλέπει(σε τέτοιες καταστάσεις δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα υποστηρίζεις)!!
Kobe
ΝΑΙ ΡΕ ΓΜΤ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. (ΚΑΙ javtokas delk εξω)

77.gif 77.gif 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.