Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Να προστεθεί η επιλογή της βασικής πεντάδας?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
dizzy_fingers
Αυτό που λέει ο Anaz στο άλλο τόπικ.
Θέλετε να προσθέσω τη δυνατότητα να διαλέγουμε βασικούς στην κάθε αγωνιστική?

Έτσι, οι 5 βασικοί μας θα παίρνουν ένα πριμ 20(?)% και θα βοηθάει στη διαχείριση της ομάδας, γιατί μπορεί να έχετε 3 αγορές να κάνετε μόνο κάθε αγωνιστική, αλλά τους παίχτες που θέλετε 5δάτους μπορείτε να τους διαλέγετε όσες φορές θέλετε.
Anaz
Ποιος να'ριξε την πρωτη ψηφο θετικη αραγε...?? tongue.gif

- Σου δινει την δυνατοτητα εκτος της αρχικης επιλογης, και της διαχειρισης του υλικου!Ετσι μπορεις να διορθωσεις κ τυχον κακες επιλογες του αρχικου σου ροστερ,αξιωποιώντας καλυτερα τα ατου σου!
- Με τις μεταγγραφες μπορει να εχεις 3/αγωνιστικη αλλα στην πραγματικοτητα ειδικα αν εχεις αρχικα εξαντλησει το budget ειναι πολυ δυσκολο να κανεις βελτιωτικες μεταγγραφες γιατι εφοσον η αξια του παιχτη ειναι αναλογη μονο με το σκορ του,τοτε αμεσως αμεσως ο παιχτης που θα'χεις παρει αν δεν τα παει καλα θα'χει μια μειωση της αξιας του ενω ο παιχτης που θα τα πηγαινει καλα θα'χει αυξηση οποτε δημιουργειται ενα χασμα μεταξυ τους που ειναι αδυνατον να καλυφθει ιδιαιτερα αν εχει προχωρησει η σεζον,κανοντας το παιχνιδι στατικο!
- Επισης σου δινει την δυνατοτητα αν πχ δυο παιχτες εχουν φτιαξει ιδιες (η παρομοιες) ομαδες, ο παιχτης που κανει την καλυτερη διαχειριση να ξεχωρισει κ να μην εχουν την ιδια βαθμολογια!
- Σε βαζει δηλαδη σε μια πιο συνεχη κ ενεργη διαδικασια προβλεψης καθε φορα να κοιτας τα παιχνιδια κ να "μαντευεις" προσθετοντας κ το στοιχειο της τυχης!Δινει δηλαδη πιο ενεργο ρολο κ περισσοτερες δυνατοτητες να "παιξεις" με τις επιλογες-εναλλακτικες!
- πριν απο καθε αγωνα επιλεγεις αναλογα τις συνθηκες του παιχνιδιου σε ποιους παιχτες θα στηριχτεις περισσοτερο!Εξαλλου δεν γινεται να στηριζεσαι το ιδιο σε ολους!
- Επειδη δε,μιλαμε για μπασκετ κ οχι ποδοσφαιρο κ ολοι οι παιχτες ειναι σημαντικοι,μιλαμε για επιπλεον συντελεστη,κ οχι οπως στο fantasy του ποδοσφαιρου που βαθμολογουνται ΜΟΝΟ οι βασικοι!
- Θα μπορεις να παρεις πχ κ εναν παιχτη πιο φτηνο τον οποιο θα εχεις στον παγκο για να γλιτωσεις λεφτα να παρεις εναν βασικο που θα αποφερει περισσοτερους ποντους!Αυτο ειναι η καλυτερη κ σωστοτερη δυνατοτητα διαμορφωσης του ροστερ..
leonkalf
Είμαι αντίθετος.

Δεν θέλω βασικούς και μη. Προτιμώ την ίδια βαθμολογία για όλη τη 10άδα.
Άλλωστε πλέον δεν υπάρχουν -ως επί το πλείστον- βασικοί και μη (στο κανονικό basket).

Και βασικά, θέλω να πω, να μην γίνει πολύ πολύπλοκο το παιχνίδι.
Μην μπλέξουμε με πολλά νούμερα και ποσοστά.
Warrior
QUOTE(leonkalf @ Sep 8 2006, 02:38 PM) *
Άλλωστε πλέον δεν υπάρχουν -ως επί το πλείστον- βασικοί και μη (στο κανονικό basket).

Και βασικά, θέλω να πω, να μην γίνει πολύ πολύπλοκο το παιχνίδι.
Μην μπλέξουμε με πολλά νούμερα και ποσοστά.


Γι'αυτους τους λογους και γω το σκεφτομαι... unsure.gif
Anaz
Δεν γινεται πιο πολυπλοκο,μην μπερδευεστε με τους συντελεστες!Πολυ απλα...διαλεγεις τους παιχτες που πιστευεις οτι θα τα πανε καλυτερα με βαση το προγραμμα της αγωνιστικης!
δινει περισσοτερες εναλλακτικες ωστε να διαμορφωνεις καλυτερα το ροστερ.Εξηγω παραπανω γιατι!
QUOTE
Άλλωστε πλέον δεν υπάρχουν -ως επί το πλείστον- βασικοί και μη (στο κανονικό basket).

QUOTE
coach εισαι κ πριν απο καθε αγωνα επιλεγεις αναλογα τις συνθηκες του παιχνιδιου σε ποιους παιχτες θα στηριχτεις περισσοτερο!Εξαλλου δεν γινεται να στηριζεσαι το ιδιο σε ολους!(στο κανονικο basket)
Επειδη δε,μιλαμε για μπασκετ κ οχι ποδοσφαιρο κ ολοι οι παιχτες ειναι σημαντικοι,μιλαμε για επιπλεον συντελεστη,κ οχι οπως στο fantasy του ποδοσφαιρου που βαθμολογουνται ΜΟΝΟ οι βασικοι!
Alexmei
Θα πω και εγώ ότι είμαι αντίθετος. Ο leonkalf εξηγήθηκε πολύ καλά πιστεύω....
christos
Tο manager πιστευω αναβαθμιζει πολυ το site!! 41.gif
Θα φτιαξω ομαδαρα που θα τα σαρωσει!!Με την ολοκληρωση του παιχνιδιου απ'την νεα χρονια!
Εγω παντως θα συμφωνησω με Αnaz για την 5αδα ετσι θα μπορω καθε φορα να κοιταω ποιος πηγαινει καλυτερα κ να του δινω θεση βασικου!

blove.gif
jokey
Εγώ θα έλεγα να υπάρχει αυτή η επιλογή αλλά μόνο με ένα ποσοστό 5-10%.
Dromeas7
Εγώ είμαι υπέρ!!!!

Θα το ζούμε περισσότερο έτσι και θα το διασκεδάσουμε πολύ.
nash
Κι εγώ είμαι υπέρ αλλά με ποσοστό το πολύ 10%.
mikri prasini ollandeza
Εγώ είμαι κατά!!!

Dizzy μου...μη σε κουράζομαι κιόλας(όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαι αντίθετη)
Anaz
Οσων αφορα το ποσοστο,εγω ελεγα αρχικα να'ναι 50%,αλλα προτεινα 20%,γιατι κατω απο αυτο ειναι πολυ λιγο για να κανει διαφορα,οποτε αδικος κοπος..
Στα virtual manager του sport24 απο φετος προσθεσαν την βαθμολογια και των αναπληρωματικων,κ βαθμολογουνται με το μισο.Δηλαδη ο συντελεστης για τους βασικους ειναι 2 (100%).
Βεβαια σαφως πιστευω οτι στο μπασκετ πρεπει να'ναι μικροτερος ο συντελεστης γιατι ουσιαστικα ολο το ροστερ παιζει ενεργο ρολο κ δεν υπαρχουν βασικοι,αλλα 10% ειναι ΠΟΛΥ μικρο για να διαφοροποιησει ουσιαστικα το αποτελεσμα.Τσαμπα κοπος και για τον dizzy,κ γιατι να κατσεις να διαχειριζεσαι την 5αδα καθε φορα για να κερδισεις όλους κ όλους 5-6 βαθμους παραπανω στην καλυτερη?
ashton
όχι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.