Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ 2010! 10η περήφανη θέση και ήττα από Δανία!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
eurobasketakias
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ 2010! 10η περήφανη θέση και ήττα από Δανία!!! Κι αν δεν ήταν η "αδιάφορη" Λιθουανία τώρα θα ήμασταν στη Β' Κατηγορία!

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ 2010! 10η περήφανη θέση και ήττα από Δανία!!!


Εδώ πάνω στην Βόρεια Ελλάδα κάποτε υπήρχαν 2 αθλητές οι οποίοι άνηκαν σε ομάδες Γ' Εθνικής (Αίας Ευόσμου & Καστοριά). Αυτές οι ομάδες δυστυχώς δεν είχαν καμία μα καμία γνωριμία στα μπασκετικά στέκια. Ωστόσο είχαν την τύχη να βοηθήσουν 2 πολύ μεγάλα ταλέντα να γίνουν σπουδαίοι αθλητές. Ωστόσο αυτοί οι αθλητές έγιναν σπουδαίοι κατ' ευθείαν ως άνδρες καθώς ουδέποτε αγωνίστηκαν σε Εθνική Ομάδα παμπαίδων, παίδων, εφήβων!!!

Πληροφοριακά τα παιδιά αυτά ονομάζονται: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ & ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ !!!!!!!

Κάτι ανάλογο θα γίνει και στα επόμενα χρόνια!

Αν δεν παίζεις σε Παναθηναϊκό, Ηλυσιακό, Μαντουλίδη κ.λ.π. σε βλέπω δύσκολα!!!

Είδες επιτυχία η φετινή Εθνική Παίδων??? Με τους τεράστιους κο Γιαννόπουλο & Δοξάκη οι οποίοι έκοψαν τους:

ΠΙΕΒΑΛΙΤΣΑ: αθλητής ΚΑΒΑΛΑΣ ο οποίος έκανε απίστευτες εμφανίσεις στην τελική φάση πρωταθλήματος παίδων και στις προπονήσεις της Εθνικής έβγαζε μάτια!
ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ: αθλητής ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ , δίμετρο γκαρ που βγήκε 1ος σκόρερ στη Θεσ/νίκη και αντί να τον καλέσουν στην Εθνική τον κάλεσε η Μπαρτσελόνα για δοκιμές!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: αθλητής ΑΓΣΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ο οποίος στην τελική φάση έβαζε 30άρες με απίστευτες εμφανίσεις και βγήκε 1ος σκόρερ. Τρομερός σουτέρ, που όμοιο του δεν βρίσκεις!

ZEUS
Η Ελλάδα πάντοτε τρώει τα παιδιά της...

Και να φανταστείς οι ξένοι άμα είχαν τέτοια ταλέντα θα τους πρόσεχαν τόσο όσο και οι Ισπανοί με τον Ricky Rubio tongue.gif
THE BOSS
QUOTE(ZEUS @ Aug 17 2010, 00:13 ) *
Η Ελλάδα πάντοτε τρώει τα παιδιά της...

Και να φανταστείς οι ξένοι άμα είχαν τέτοια ταλέντα θα τους πρόσεχαν τόσο όσο και οι Ισπανοί με τον Ricky Rubio tongue.gif

θα μπορουσαμε να αναφέρουμε πολλά παραδείγματα και από την ΕΣΚΑ και απο την ΕΣΚΑΝΑ...μην ξεχνατε ότι την εθνική την ειχαν φτιαξει αρκετα χρονια πριν...μπορουσε αραγε να "τρυπώσει" κανείς εκ των υστέρων...;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.