Help - Search - Members - Calendar
Full Version: gademides omades
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > History
merlin1
as anikso kanena post gia afto pu bariude na balun os article gia omadares opos oi lakers tu 60 pu brikan brosta tus thn boston 6 fores se teliko!! biggrin.gif
NBAholic
Για εμένα, οι 5 κορυφαίες ομάδες που δεν κατέκτησαν πρωτάθλημα (σχεδόν μια ανά δεκαετία) ήταν:

1) Οι Λέικερς του '69: Τρεις θρύλοι μαζί (έστω όχι εν πλήρη υγεία), προηγήθηκαν 2-0 των ετοιμόρροπων Σέλτικς κι αντί να τους ρίξουν στο γκρεμό, τους άφησαν να αναστηθούν.

2) Οι Σέλτικς του '73: Ρεκόρ 68-14, κι όμως έχασαν στους Τελ. της Ανατολής απ'τους Νικς. Ελαφρυντικό, ο τραυματισμός του Χάβλιτσεκ.

3) Οι Λέικερς του '89: Έχασαν 4-0 απ'τους Πίστονς σε μια άδικη σειρά που κρίθηκε νωρίς, λόγω των τραυματισμών των Μάτζικ-Σκοτ. Μέχρι τότε, ήταν αήττητοι σε όλα τα πλέι οφ.

4) Οι Τζαζ του '98: Έχασαν από τους Μπουλς με 4-2, με πλεονέκτημα έδρας κι έχοντας κερδίσει τα προηγούμενα ματς. Η τελευταία σοβαρή ευκαιρία των Μαλόουν-Στόκτον.

5) Οι Λέικερς του '04 και οι Ρόκετς του '97 (όμοια περίπτωση): Ομάδες φορτωμένες με μεγάλα ονόματα, αλλά με μικρή αντοχή στην κούραση και με αμφίβολη χημεία (ιδίως οι Ρόκετς).
NBAholic
Φυσικά, κορυφαίες ήταν κι άλλες ομάδες, όπως ουσιαστικά η κάθε ομάδα που έχανε τους τελικούς σε όλη τη δεκαετία του '80.
merlin1
aloi megaloi xamenoi htan oi suns tu sir charles ke gia na thimithume ke ligo proistoria oi knicks tu 52-54 pu telionan sthn 1h thesi ala epeftan pano ston gialiaka no 99 69.gif
morfi
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω... Ειναι πολλες οι καλες ομαδες που δεν εχουν παρει πρωταθλημα... Θα επανελθω δριμυτερος με την δικια μου ξεχωριστη λιστα και θα μεινετα ολοι μ&*%$ες!!!!! banana.gif
Achilleas13
Οι Suns των τελευταίων χρόνων
morfi
- Η πιο γκαντέμικη ομάδα μετά τους Lakers των 60's είναι μακρααααάν αυτή των Nicks της δεκαετίας του 50. Kρατώντας αηδιαστικά τον ίδιο κορμό για πολλά χρόνια, έφτασαν τρείς φορές στους τελικούς (51, 52, 53). Το 51 παρά λίγο να κάνουν το θαύμα αλλά απέτυχαν και τις τρείς πέφτοντας την πρώτη φορά πάνω στους Royals και ύστερα πάνω στους παντοδύναμους Lakers.
- Fort Wayne Pistons. Έφτασαν δύο φορές (55-56) και δεν χρειάστηκε να πέσουν πάνω στους Lakers για να χάσουν το πρωτάθλημα.
- Philadelphia 76ers (77-83). Ε τώρα θα μου πείτε ότι πήραν τελικά έναν τίτλο το 83. ΟΚ, αφού πρώτα χρειάστηκαν να τον χάσουν άλλες τρείς και να βρούν τους Lakers κατακρεουργημένους. Αποτυχημένοι επίσης...
morfi
QUOTE(Achilleas13 @ Sep 18 2006, 06:56 PM) *
Οι Suns των τελευταίων χρόνων

Έλα μωρέ, δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ακόμα ούτε μέχρι τους τελικούς. Είναι ανίκανοι, όχι γκαντέμηδες.
Das Kapital
Ειναι και losers!!! smile.gif
kolokotronis
Οι Σανς με μπάρκλε'ι', K.J.
benchwarmer
Γκαντέμικες ομάδες δεν υπάρχουν.... Υπάρχουν ομάδες που κάτι δεν πήγε καλά...

Για μενα η καλυτερη ομαδα που δεν πηρε ποτε πρωταθλημα (και δεν μιλαω για περιπτωσεις οπως οι Λεικερς το 89, καθως η ιδια σχεδον ομαδα πηρε το πρωταθλημα την προηγουμενη χρονια) ειναι οι Τζαζ της τριετιας 96-98...
4-3 απο τους Σονικς στους τελικους δυσης το 96 και 4-2 δυο φορες απο τους Μπουλς το 97 και το 98..
a bullet for your head
Γκαντεμικη ομαδα θα χαρακτηριζα αυτη των Κλιπερς,στα τελη 80' με αρχες 90'.
Ομαδα με τεραστιο ταλεντο,που ειτε λογω τραυματισμων,ειτε λογω συμπλεγματος,δεν κατορθωσε να κανει κατι πολυ καλο.
2 φορες μονο,με κοουτς τον Λαρι Μπραουν,καταφεραν να μπουν στα πλει οφ και να αποκλειστουν στον 1ο γυρο,σε σειρες 5 παιχνιδιων.
Μιλαμε για μεγαλη ποσοτητα κ ποιοτητα ταλεντων:Ρον Χαρπερ,Ντανι Μανιγκ,Τσαρλι Σμιθ,Μπενοιτ Μπεντζαμιν,Κεν Νορμαν,Γκαρι Γκραντ,Μπο Κιμπλ,Λοι Βοτ...ενω περασαν κ οι Ντοκ Ριβερς,Μαρκ Τζακσον,Τζεημς Εντουαρτς,Ολντεν Πολινις..
answer 4
oi dallas sigoura.itan se megali forma alla ehasan to dahtilidi.episis oi nets 2005 me jefferson,j-kikk,kai carter
Boom Dizzle
Οι πιο γκαντεμικες ή ατυχες ομαδες ειναι:

1)Jazz 1996-98
2)Lakers 2003-04
3)Rockets 1996-97
4)Mavs 2005-06
5)Suns με Barkley,K.J.
6)Kings 2000-2004
neopen32
Λόγω τραυματισμών φέτος το Χιούστον και η Βοστώνη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.