Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ορλαντο-Βοστωνη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Air and King
magic1-sm.gif(2) vs celtics1-sm.gif(4)


Σχολια για την σειρα.
Air Kef
Προτιμούσα πολύ περισσότερο Σέλτικς απο Καβς για αντίπαλο των Μάτζικ, πολύ απλά γιατί νομίζω ότι θα γίνει πολύ καλύτερη σειρά, με άπειρο ξύλο, επικά ματς απ και 1-1 κόντρες καθώς και τρομερά αμφίρροπη, ελπίζω να φτάσει στα 7 ματς και να τα καταφέρουν οι Μάτζικ.

Go JJ!
captain charisma
πολυ ενδιαφερον η σειρα.ελπιζω να εχει πολυ ψωμι.πιστευω οτι ολα θα κριθουν στη μαχη των ψηλων και στη περηφεριακη αμυνα των σελτικς.περσι οι σελτικς χωρις γκαρνετ δυσκολεψαν τους ματζικ και ο χαουαρντ τα βρηκε σκουρα απεναντι σε περκινς ντειβις.φετος οι σελτικς εχουν περισσοτερες λυσεις στους ψηλους περκινς γκαρνετ γουαλας ντειβις που θα ριξουν πολυ ξυλο στο σουπερμαν, και φοβαμαι οτι θα εχει χοντρο προβλημα με τα φαουλ..στη περσινη σειρα ηρωες για τους ματζικ ηταν ο λιουις και ο χεντο που σκοτωσαν τους σελτικς με τα τριποντα τους. φετος οι ματζικ εχουν περισσοτερες επιλογες στο περιφερειακο σουτ και οι σελτικς θα πρεπει να προσεξουν για να μη παθουν τα ιδια με περσι. ενδιαφερον θα εχει και η μονομαχια του ροντο με τον νελσον που ειναι οι εγκεφαλοι των ομαδων τους και απ αυτους ξεκινανε ολα
προβλεψη δεν μπορω να κανω..σιγουρα θα εχουμε break και στις 2 εδρες..
sn3
Κ εγω πιστευω θα γινει μεγαλη μαχη στους ψηλους.ο ντουαιτ δεν θα την παλεψει με τα φαουλ..το ζητημα ειναι κατα ποσο θα αποδοσουν οι ματζικ χωρις αυτην..οι σελτικς εχουν τροπους να παιρνουν τα ματς ακομα κ αν δεν μου πολυγεμιζουν το ματι.ειναι ομως πληρης ομαδα.θα παει σιγουρα στα 6-7 ματς κ θα σπασουν κ οι εδρες
gfpao13
Και τωρα τα δυσκολαααα.....

Οι μεν Ματζικ προερχονται απο 2 sweep και αρκετο χρονο προετοιμασιας για τους τελικους, ενω οι Σελτικς ερχονται απο 2 φουλ γυρους με Χιτ και Καβς (και ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ μαλιστα, δεν συγκρινονται με Μπομπκατς και Χωκς....) και δειχνουν να ειναι σε παρα πολυ κατασταση.

Ολα ΜΑ ΟΛΑ θα κριθουν στους ψηλους πιστευω, και οι Σελτικς σιγουρα εχουν φροντισει για το πως θα μαρκαρουν τον Χαουαρντ, αλληλοβοηθειες, double-team, εναλλαγες για ξεκουραση και τα λοιπα, σε αντιθεση με τους Ματζικ που περα απο τον Ντουαιτ, το ΧΑΟΣ.... (δηλαδη ο Γκορτατ)

Πιστευω πως θα περασουν οι Σελτικς, ισως γιατι ειναι ομαδα μου, αλλα και ισως πιστευω πως οι Ματζικ εχουν περασει πολυ χαλαρα πλει-οφς και δεν μου γεμιζουν το ματι σε δυσκολες καταστασεις φετος...

Προβλεψη (ΦΥΣΙΚΑ με 1-2 φορες σπασιμο εδρας):
Σελτικς-Ματζικ 4-2
duncan21
Φτασαμε επιτελους στους τελικους της περιφερειας.Καταρχην θα δωσω ενα προβαδισμα στους Ματζικ της ταξεως του 70-30(μεταφραζεται και σε 4-2) για το ποιος θα επικρατησει στη σειρα.Εχουμε να κανουμε με 2 απο τα πιο πληρη ροστερ του nba,πολυ ποιοτικες ομαδες με μεγαλες προσωπικοτητες.Μεχρι στιγμης το Ορλαντο δεν εχει πιεστει σχεδον καθολου(2 sweep) στα σε αντιθεση με τους Σελτικς οι οποιοιν περασαν με μεγαλυτερη δυσκολια απ' οτι δειχνουν τα τελικα 4-1 και 4-2 στους δυο πρωτος γυρους των play off.Ειναι σαφες οτι η Βοστωνη θα θελησει να παει τα παιχνιδια σε χαμηλο τεμπο γιατι απεναντι στο transition παιχνιδι των Ματζικ δε θα εχει καμια ελπιδα.

Στα ματς απ των παικτων προβλεπω μαχες.Λογικα Περκινς(με βοηθειες απο Μπιγκ Μπειμπι) πανω στο Χαουαρντ με πολυ ξυλο και οτι βγει.Απο εκει και περα ειναι ενα ζητημα το κατα ποσο θα μπορεσει ο Γκαρνετ να ακολουθησει στην περιφερεια τον Λιουις ενω πιστευω οτι θα δουμε πολυ ωρα πανω στον Καρτερ τον Τ.Αλεν.Στην αλλη πλευρα του γηπεδου στο μαρκαρισμα του Γκαρνετ θα ειναι ο Λιουις(θα εχουν πλεονεκτημα οι Σελτικς σ' αυτο το ματς απ αν αποφασισει o KG να κοψει τα πολλα σουτ απο τα 5-6 μετρα και ποσταρει τον Λιουις) ενω για τους Πιρς,Αλεν οι Ματζικ θα ψαξουν να βρουν αμυντικες λυσεις στα προσωπα των Μπαρνς,Πιετρους.

Αφησα τελευταιο το ματς απ του Ροντο με τον Νελσον καθως θεωρω οτι ειναι το σημαντικοτερο της σειρας.Τελειως διαφορετικοι pg με μοναδικο κοινο τους σημειο την ταχυτητα.Ο Νελσον ειναι περισσοτερο εκτελεστης με πολυ καλο περιφερειακο σουτ ενω ο Ροντο ειναι πολυ πιο δημιουργικος,εχει φοβερο ντραιβ και ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος.Στην αμυνα ο Ροντο θα κανει τη ζωη δυσκολη στον Νελσον ωστοσο στην επιθεση δεν ξερω κατα ποσο θα επιχειρησει τα ντραιβ του με τον Χαουαρντ να καραδοκει μεσα στη ρακετα.Θα ειναι κλειδι για την εξελιξη της σειρας η αγωνιστικη συμπεριφορα των δυο pg.

Μετα τον αποκλεισμο των Σπερς θελω να παρουν το δαχτυλιδι οι Ματζικ για τη φιγουρα τον Σταν.Μεγαλος κοουτς...
il postino
αν το ζευγαρι αυτο ηταν στον πρωτο γυρο των πλευ οφς τοτε θα δινα ξεκαθαρο προβαδισμα στο ορλαντο!

εχουν προηγηθει ομως ηδη 2 γυροι και απο τη μια μερια εχουμε τους ματζικ που ξεπεταξαν στα γρηγορα σαρλοτ-ατλαντα και απο την αλλη τους σελτικς που εδωσαν τις μαχες τους με μαιαμι και κλιβελαντ!

οι σελτικς ξεκινησαν με μετρια αποδοση τα πλευ οφς , στη συνεχεια ανεβηκαν και κετεληξαν τωρα να εχουν αποκλεισει το πρωτο , για πολυ κοσμο , φαβορι για τον τιτλο , την ομαδα του , για πολλους , καλυτερου παικτη του κοσμου!ολα αυτα εχουν ανεβασει την αυτοπεποιθηση των κελτων , εχουν τονωσει τη ψυχολογια τους και τωρα θα αντιμετωπισουν σαν ισο προς ισο το ορλαντο!

πολυ αμφιρροπο , πλεον, ζευγαρι και τη διαφορα θα την κανει ο παγκος!!! ουτως ή αλλως , οι βασικες πενταδες δεν εχουν μεγαλες διαφορες.

οσο για τον χαουαρντ, για τον οποιο μεγαλος ντορος γινεται , εχει πολυ δουλεια στην αμυνα και πιστευω θα επικεντρωθει εκει γιατι η βοστωνη εχει στρατια απο καλους ψηλους!

Leon_cp3
Θα αποφύγω την πρόβλεψη καθώς ως φίλος των Μάτζικ δε μπορώ να κρίνω αντικειμενικά εδώ που έφτασαν τα πράγματα.Το ζήτημα τώρα είναι το πως θα τα πάει ο Χάουαρντ με τα φάουλ όπως σημείωσαν και κάποιοι φίλοι παραπάνω και πως θα αντιμετωπίσει τις αρκετές αξιόπιστες λύσεις των Κελτών στους ψηλούς.Εξακολουθώ όπως ξαναέγραψα να δίνω τον πρώτο λόγο στους Μάτζικ,παρ'όλα τα σπουδαία που έδειξαν οι Σέλτικς κόντρα στους Καβς,περισσότερο λόγω της ξεκούρασης που είχαν μέχρι σήμερα η οποία κακά τα ψέμματα όσο και αν πολλές ομάδες στο παρελθόν την είχαν πατήσει εξ αιτίας της,είναι πολύ σημαντική σε τέτοιους τελικούς.
Από κει και πέρα στην περιφέρεια ίσως έχουμε αρκετούς...διαγωνισμούς τριπόντων αλλά αυτό που θα είναι όλα τα λεφτά είναι φυσικά το ξύλο στη ρακέτα.Οι Σέλτικς λόγω περισσότερου βάθους εκεί έχουν το πλεονέκτημα αλλά από την άλλη αυτό το χάνουν στις περιφερειακές επιλογές.Οπότε έχοντας αυτό το "1-1" θα μετρήσουν στα δύσκολα οι μονάδες και οι ατομικές επιδόσεις,εκεί που ελπίζω ο Χάουαρντ ή ο Κάρτερ πρώτα ο Θεός να κάνουν το καθήκον τους.
Όπως και να ΄χει θα είναι συναρπαστικοί τελικοί και δε κρύβω ότι τους προτιμώ από ένα Κλίβελαντ-Ορλάντο λόγω μεγαλύτερης ποιότητας.
Leon_cp3
Btw υπάρχει εξήγηση στο ότι το ΝΒΑ έβαλε τον πρώτο αγώνα Ορλάντο-Μπόστον μία μέρα πριν το Λ.A.-Φοίνιξ ενώ Λέικερς και Σανς κάθονται τόσες μέρες; blink.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Δεν εχει μιλησει κανεις για τον Βινς Καρτερ.Μιλαμε για ματς-απ ψηλων, κοντων, 4ριων αλλα δεν ξερουμε τι θα κανει ο Βινς.
Πιστευω αν αποφασισει να παιξει σοβαρα και το καταφερει ναι μεν θα μας δειξει ποσοπολυ θελει τελικα αυτο το πρωταθλημα αλλα επισης θα ειναι απο μηχανης θεος καθως ολο το βαρος πεφτει αποτι φενεται σε αλλα αστερια των ΜΑτζικ ενω πιστευω οτι ο καλος Βινς δεν εχει να φοβαται απο τον κατα τα αλλα καλο παικτη Τονυ Αλεν..!

GO MAGIC!!!!!!!!!!! magic.gif
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ May 14 2010, 16:24 ) *
Μετα τον αποκλεισμο των Σπερς θελω να παρουν το δαχτυλιδι οι Ματζικ για τη φιγουρα τον Σταν.Μεγαλος κοουτς...

Καπως ετσι ειμαι & εγω...
Μετα τον αποκλεισμο των Μπλειζερς,εχουν μεινει μονο οι Ματζικ για να υποστηριξω...
Μεγαλος κοουτς ο Σταν...οπως αναμφιβολα πολυ καλος κοουτς ειναι & ο Ριβερς..& σιγουρα & η δικη τους αναμετρηση θα ειναι ενδιαφερουσα..(δεν θα αντεχα να δω αλλο,τον Mr potato head....coach...Μαικ Μπραουν... rolleyes.gif...)

james_lebron
ρε παιδια ποτε θα καταλαβετε οτι στο nba τον τελευταιο ρολο τον παιζουν οι προπονητες!!!!περισσοτερο συμαντικες ειναι οι μαζορετες που ανεβαζουν και την διαθεση των αθλητων...

i'am just joking...μην παρεξηγηθει κανεις...
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ May 14 2010, 16:24 ) *
Αφησα τελευταιο το ματς απ του Ροντο με τον Νελσον καθως θεωρω οτι ειναι το σημαντικοτερο της σειρας.Τελειως διαφορετικοι pg με μοναδικο κοινο τους σημειο την ταχυτητα.Ο Νελσον ειναι περισσοτερο εκτελεστης με πολυ καλο περιφερειακο σουτ ενω ο Ροντο ειναι πολυ πιο δημιουργικος,εχει φοβερο ντραιβ και ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος.Στην αμυνα ο Ροντο θα κανει τη ζωη δυσκολη στον Νελσον ωστοσο στην επιθεση δεν ξερω κατα ποσο θα επιχειρησει τα ντραιβ του με τον Χαουαρντ να καραδοκει μεσα στη ρακετα.Θα ειναι κλειδι για την εξελιξη της σειρας η αγωνιστικη συμπεριφορα των δυο pg.

Και εγω θεωρω αυτο το ματσαρισμα παρα πολυ σημαντικο,
Απ τα χερια των 2 παικτων ξεκινανε ολες οι επιθεσεις των ομαδων τους & ειναι οι κινητηριοι μοχλοι τους.
Ενω περσι ο Νελσον εχασε τα πλει-οφς & επανηλθε εμφανως ανετοιμος στους τελικους,φετος ειναι παρων & δειχνει & σε πολυ καλη κατασταση.
Απ τη στιγμη που δεν υπαρχει ο Χεντο...ο Νελσον ειναι ο σημαντικοτερος παικτης των Ματζικ στην επιθετικη τους αναπτυξη & στην δημιουργια.
Αν αυτος τα παει καλα,θα τα παει & η ομαδα του...
Βεβαια κατι τετοιο ισχυει & για τον Ροντο,ο οποιος καθοδηγει μαεστρικα την ομαδα του & πραγματοποιει μεγαλες εμφανισεις.
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ May 14 2010, 16:24 ) *
Στα ματς απ των παικτων προβλεπω μαχες.Λογικα Περκινς(με βοηθειες απο Μπιγκ Μπειμπι) πανω στο Χαουαρντ με πολυ ξυλο και οτι βγει.Απο εκει και περα ειναι ενα ζητημα το κατα ποσο θα μπορεσει ο Γκαρνετ να ακολουθησει στην περιφερεια τον Λιουις ενω πιστευω οτι θα δουμε πολυ ωρα πανω στον Καρτερ τον Τ.Αλεν.Στην αλλη πλευρα του γηπεδου στο μαρκαρισμα του Γκαρνετ θα ειναι ο Λιουις(θα εχουν πλεονεκτημα οι Σελτικς σ' αυτο το ματς απ αν αποφασισει o KG να κοψει τα πολλα σουτ απο τα 5-6 μετρα και ποσταρει τον Λιουις) ενω για τους Πιρς,Αλεν οι Ματζικ θα ψαξουν να βρουν αμυντικες λυσεις στα προσωπα των Μπαρνς,Πιετρους.

Ο Ντουαιτ θα δυσκολευτει αρκετα...
Περαν του Περκινς,ο κοουτς Ριβερς εχει να ριξει πανω του & τους Ρασιντ-Ουιλλιαμς...ολοι τους μεγαλα κορμια,σκληροτραχηλοι & καλοι αμυντικοι.
Ο Μπιγκ Μπειμπι θα ματσαριστει λογικα με τους Αντερσον-Μπας....ειδικα τον 2ο,νομιζω οτι θα τον δουμε ενεργο & με ρολο,διοτι πιστευω πως ειναι πιο συμβατος στο να αντιμετωπισει σκληρους αντιπαλους..

Γκαρνετ vs Λιουις...πολυ ενδιαφερον ματσαρισμα..
Θα καταφερει η αμυνα των Σελτικς με προσαρμογες στην περιφερεια να ελεγξει τη δραστηριοτητα του Λιουις?
Οι επιστροφες θα ειναι καλες?Και θα δειξουν 100% ετοιμοτητα για να αντιμετωπισουν τις ενδιαμεσες επιθεσεις των Ματζικ,με εκφραστη τον Λιουις?
Θα καταφερει η αμυνα των Ματζικ με προσαρμογες στο low-post,να αντιμετωπισει το μις-ματς που θα προκυπτει με τα ποστ-απ του Γκαρνετ?
Την πασα ''απο μεσα προς τα εξω'',θα την καλυπτουν εγκαιρα?Οπως & τη κινηση αρκετων αντιπαλων χωρις τη μπαλα?

Εκτιμω πως ο Μπαρνς θα παει επανω στον Ρει Αλλεν...& ο Καρτερ πανω στον Πιρς...& ισως δουμε αντιστοιχα τα ιδια μαρκαρισματα & απ την πλευρα των παικτων των Σελτικς..

Το ροτεισον των περιφερειακων παικτων των Σελτικς,παρουσιαζει ενα μειον σε σχεση μ'αυτο των Ματζικ...
Περαν του Τ.Αλλεν,δεν υπαρχει εως τωρα καποιος πολυ ''ενεργος'' παικτης...
Ο Φινλει εχει μεν συμμετοχη αλλα μικρη...ενω οι Ρομπινσον-Ντανιελς δεν πολυ-χρησιμοποιουνται...
Σε αντιθεση με τους Ματζικ,που εχουν ''ενεργους'' τους Ουιλλιαμς-Πιετρους-Ρεντικ...
Και αυτο ειναι ενα στοιχειο που μπορει να παιξει το ρολο του,ειδικα στη μαχη για τον ελεγχο του ρυθμου,καθως & για το εαν η σειρα τραβηξει σε 6 η' 7 παιχνιδια...


QUOTE(gfpao13 @ May 14 2010, 16:21 ) *
Ολα ΜΑ ΟΛΑ θα κριθουν στους ψηλους πιστευω, και οι Σελτικς σιγουρα εχουν φροντισει για το πως θα μαρκαρουν τον Χαουαρντ, αλληλοβοηθειες, double-team, εναλλαγες για ξεκουραση και τα λοιπα, σε αντιθεση με τους Ματζικ που περα απο τον Ντουαιτ, το ΧΑΟΣ.... (δηλαδη ο Γκορτατ)

Αυτο μπορει να ισχυε μεχρι περσι...οπου πισω απ τον Ντουαιτ ηταν ο απειρος & αγουρος Γκορτατ,συν τον παροπλισμενο Μπατι..
Ο Γκορτατ πλεον,θεωρειται πολυ αξιοπιστη λυση...& ο Σταν μπορει να ''αγοραζει'' χρονο με τον Πολωνο στο παρκε..
Επισης υπαρχουν & οι Αντερσον-Μπας,οι οποιοι ειναι καλοι παικτες & ο Σταν χρησιμοποιει ειτε τον εναν,ειτε τον αλλον,αναλογα με το τι τον εξυπηρετει.
Ως τωρα βλεπαμε να χρησιμοποιει περισσοτερο τον Αντερσον.Στη σειρα με τους Σελτικς δεν θα με παραξενεψει,εαν ''ενεργοποιησει'' τον Μπας..

Βεβαια & η φροντ-λαιν των Σελτικς ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση σε σχεση με περσι..

Νομιζω οτι θα δουμε...ομηρικες μαχες στα 2 ζωγραφιστα... jedi.gif
HLR CENATION
Πολυ μεγαλη αυτη η σειρα....Προτιμω να περασουν οι Σελτικς για να εχουμε μεγαλους τελικους με τους λεικερς απο το να περασουν οι ματζικ κ να δουμε το περσινο ριμεικ κ να δουμε τους λεικερς ευκολα να κατακτουν το τιτλο.
Αυτη η σειρα βγαζει φοβερα ζευγαρια στην περιφερεια οπως Νελσον vs Ροντο κ Καρτερ vs Αλλεν.Στο πρωτο ζευγαρι βλεπω καθαρο προβαδισμα των Σελτικς.Με ενα Ροντο να ειναι στο καλυτερο φεγγαρι της καριερας του δεν θα εχουν προβλημα οι Σελτικς να τον εκμεταλλευτουν να τον βγαλουν πολλες φορες ενας με ενα απεναντι στο νελσον κ να δημιουργει συνεχως ρηγματα στην αμυνα των ΜΑτζικ.Κατι που ασφαλως μπορει να κανει κ ο Νελσον στην αμυνα των Σελτικς αλλα σε πολυ μικροτερη συχνοτητα.
Στο δυο θα εχουμε πραγματικη μαχη.Ο ρει αλλεν ειναι ποιο πληρης παικτης απο τον βινς καρτερ κ νομιζω οτι θα επικρατησει.εδω εσβησε προχθες τον λε μπρον που ειναι στα ντουζενια του γιατι να μην το κανει κ στον καρτερ?Επισης ο Αλλεν κανει ισως τα ποιο οριμα πλει οφ της καριερας του καθως δεν σπαταλα προσπαθειες αλλα παιζει μεσυναιση.Στο 3 ο Πιρς ειναι ασφαλως πολυ καλυτερως του Μπαρνς που ομως θα ριξει πολυ δουλεια στην αμυνα.
Τωρα μια μονομαχια που ισως κρινει την σειρα υπερ των Σελτικς ειναι αυτη αναμεσα σε Γκαρνετ κ Λιουις.Ο Λιουις ειναι αδυνατο να παιξει αμυνα στο λοου ποστοστ των Γκαρνετ που ωντας απο τους καλυτερους παικτες μεσα στην ρακετα θα κανει παρτη με τον Λιους.Εκτος βεβεαια αμα η γατα ο Βαν Γκαντι ριξει πανω του το Χαουαρντ.Τοτε βεβαια υπαρχει ο κινδυνος να τα τρωει απ εξω οπως στο δευτερο ματς με την Ατλαντα που ειχε τον Χρφορντ...
ΣΤο ζευγαρι Χαουαρντ-Περκινς υπαρχει ασφαλως πλεονεκτημα.το κακο ειναι οτι οι σελτικς δεν εχουν ενα σεντερ που θα παρει ευκολα στο ενας με ενα το φαουλ απο τον ΧΑουαρντ.
Το σιγουρο ειναι οτι οι δυο ομαδες εχουν μεγαλους κοουτς κ θα χορτασουμε απο τακτικη.
Προβλεψη μου ειναι οτι σε μεγαλη σε δειαρκια σειρα θα προκριθουν οι Σελτικς.
Igor
QUOTE(laclipers @ May 15 2010, 13:51 ) *
Πολυ μεγαλη αυτη η σειρα....Προτιμω να περασουν οι Σελτικς για να εχουμε μεγαλους τελικους με τους λεικερς απο το να περασουν οι ματζικ κ να δουμε το περσινο ριμεικ κ να δουμε τους λεικερς ευκολα να κατακτουν το τιτλο.
Αυτη η σειρα βγαζει φοβερα ζευγαρια στην περιφερεια οπως Νελσον vs Ροντο κ Καρτερ vs Αλλεν.Στο πρωτο ζευγαρι βλεπω καθαρο προβαδισμα των Σελτικς.Με ενα Ροντο να ειναι στο καλυτερο φεγγαρι της καριερας του δεν θα εχουν προβλημα οι Σελτικς να τον εκμεταλλευτουν να τον βγαλουν πολλες φορες ενας με ενα απεναντι στο νελσον κ να δημιουργει συνεχως ρηγματα στην αμυνα των ΜΑτζικ.Κατι που ασφαλως μπορει να κανει κ ο Νελσον στην αμυνα των Σελτικς αλλα σε πολυ μικροτερη συχνοτητα.
Στο δυο θα εχουμε πραγματικη μαχη.Ο ρει αλλεν ειναι ποιο πληρης παικτης απο τον βινς καρτερ κ νομιζω οτι θα επικρατησει.εδω εσβησε προχθες τον λε μπρον που ειναι στα ντουζενια του γιατι να μην το κανει κ στον καρτερ?Επισης ο Αλλεν κανει ισως τα ποιο οριμα πλει οφ της καριερας του καθως δεν σπαταλα προσπαθειες αλλα παιζει μεσυναιση.Στο 3 ο Πιρς ειναι ασφαλως πολυ καλυτερως του Μπαρνς που ομως θα ριξει πολυ δουλεια στην αμυνα.
Τωρα μια μονομαχια που ισως κρινει την σειρα υπερ των Σελτικς ειναι αυτη αναμεσα σε Γκαρνετ κ Λιουις.Ο Λιουις ειναι αδυνατο να παιξει αμυνα στο λοου ποστοστ των Γκαρνετ που ωντας απο τους καλυτερους παικτες μεσα στην ρακετα θα κανει παρτη με τον Λιους.Εκτος βεβεαια αμα η γατα ο Βαν Γκαντι ριξει πανω του το Χαουαρντ.Τοτε βεβαια υπαρχει ο κινδυνος να τα τρωει απ εξω οπως στο δευτερο ματς με την Ατλαντα που ειχε τον Χρφορντ...
ΣΤο ζευγαρι Χαουαρντ-Περκινς υπαρχει ασφαλως πλεονεκτημα.το κακο ειναι οτι οι σελτικς δεν εχουν ενα σεντερ που θα παρει ευκολα στο ενας με ενα το φαουλ απο τον ΧΑουαρντ.
Το σιγουρο ειναι οτι οι δυο ομαδες εχουν μεγαλους κοουτς κ θα χορτασουμε απο τακτικη.
Προβλεψη μου ειναι οτι σε μεγαλη σε δειαρκια σειρα θα προκριθουν οι Σελτικς.


To κακο με του Σελτικς ειναι ακριβως οτι δεν θα μπορεσουν ευκολα να φορτωσουν με φαουλ τον Χαουαρντ. Ουτε ποιοτικο επιθετικα σεντερ εχουν, και μονο ο Ροντο με τις "μπουκες" του μπορει να του παρει καποιο φαουλ. Οι υπολοιποι παιζουν κυριως περιφερειακα, ακομα και ο υψους 2.11 Keving Garnett.
Leon_cp3
Δε νομίζω φίλε laclipers ότι αν περάσουν οι Μάτζικ στον τελικό πρέπει να είμαστε σίγουροι για επανάληψη του περσινού 4-1.Καταρχάς εκτός του ότι ακόμα και πέρσι σχεδόν 2 ματς τα έχασαν από δικά τους λάθη οι Μάτζικ,σκέψου ότι η ομάδα φέτος παίζει ακόμα καλύτερο μπάσκετ,την ώρα που οι Λέικερς επιτρέψτε μου να θεωρώ ότι είναι μισό σκαλί πιο κάτω από τα περσινά τους κατορθώματα και τη δίψα που είχαν.Οπότε ας μη προδιαγράφουμε τίποτα.
OnLy_PAS-AthEnS
Ρε φιλε laclip εσυ μας εβγαλες τους Ματζικ αχρηστους...Αστειευομαιtongue.gif
Παντως εγω ξαναλεω πιστευω η σειρα θα κριθει στην αποδοση του Βινς γιατι πανω κατω ξερουμε τα αλλα μαατς απς."φοβαμαι" με την καλη εννοια δεν εχουμε δει τον Βινς που θελει πρωταθλημα ..ακομα!
HLR CENATION
Η διαφωνια μου στο οτι δεν μπορουν να απειλησουν εστω οι Ματζικ τους Λεικες ειναι οτι κυριως δεν θα εχουν απαντησεις στην αμυνα πανω στα ατου των Λεικερς...Τον Κομπι ποιος θα τον ποιασει?Ο Μπαρνς?Τοτε δηλ πανω στον Αρτεστ θα παει ο καρτερ?τεραστιο πλεονεκτημα βγαζουν οι Λεικερς.Επισης πανω στον ΓκαΖολ θα παει ο Λιουις?Δεν βγαινει με τιποτα αυτο...
Αντιθετα οι Σελτικς θα ειναι ακρως ποιο ανταγωνιστικοι.Ο Γκαρνετ θα δωσει μαχες με τον Ισπανο ο Πιρς μπορει να τον ποιασει πισω τον Αρτεστ ο Ροντο με τις μπουκες του θα τον τρυπησει τον ΦΙσερ ,θα ειναι ποιο ενδιαφερουσα σειρα εχω την εντυπωση.
Leon_cp3
Μην ξεχνάς τον Πιετρούς που είναι ικανότατος. wink.gif Επίσης και ο Μπαρνς ναι μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα.Άλλωστε αν μπορέσουν και παίξουν και περάσουν τους Σέλτικς δε νομίζω ότι η διαφορά θα είναι μεγάλη κόντρα στους Λέικερς εφ'όσον και εσύ θεωρείς ότι οι Σέλτικς μπορούν να κοντράρουν τους Λέικερς.
Ginobili
QUOTE(laclipers @ May 15 2010, 13:15 ) *
Η διαφωνια μου στο οτι δεν μπορουν να απειλησουν εστω οι Ματζικ τους Λεικες ειναι οτι κυριως δεν θα εχουν απαντησεις στην αμυνα πανω στα ατου των Λεικερς...Τον Κομπι ποιος θα τον ποιασει?Ο Μπαρνς?Τοτε δηλ πανω στον Αρτεστ θα παει ο καρτερ?τεραστιο πλεονεκτημα βγαζουν οι Λεικερς.Επισης πανω στον ΓκαΖολ θα παει ο Λιουις?Δεν βγαινει με τιποτα αυτο...

Ο Γκασόλ μπορείς να μου πεις πως θα πάει πάνω στον Λιούις? Θα τον κυνηγάει έξω από τα 7 μ.? Ο Χάουαρντ με την βοήθεια του Γκόρταντ μια χαρά θα τα φέρει βόλτα στην ρακέτα.
Επίσης Μπαρνς και Πιετρούς θα είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία στην άμυνα.
Hoff
Μία πολύ βασική διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ότι οι Magic θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Δεύτερον, θα είναι πιο έμπειροι. Τρίτον, φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Συν το γεγονός ότι ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι Φίσερ, Αρτέστ, Μπάινουμ αλλά και Κόμπι...

Θεωρώ πως το Ορλάντο θα περάσει καθώς είναι καλύτερη ομάδα όπως και να το κάνουμε. Βέβαια οι Celtics έδειξαν πάρα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στο Κλίβελαντ ωστόσο το Κλίβελαντ απέναντι στο Σικάγο δεν είχε πείσει ιδιαίτερα. Θα μου πείτε, και οι Lakers απέναντι στους Thunder δεν έθελξαν με την απόδοσή τους αλλά όπως και να το κάνουμε, άλλο Thunder, και άλλο Bulls. Συν ότι οι Lakers είναι πιο ψημένη ομάδα στα playoff από τους Cavaliers.

Κι εγώ δεν πιστεύω πως θα μπορέσουν να φθείρουν τον Χάουαρντ, με διεισδύσεις κάτι γίνεται αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να τον φορτώσεις με 4 φάουλ μόνο με αυτόν τον τρόπο. Η λογική λέει ότι θα πάνε στον Γκαρνέτ να παίξει με τον Λιούις και εκεί θα πρέπει να χτυπήσουν οι Celtics απλά δεν ξέρω κατά πόσο ο KG είναι ικανός να ρίχνει 25άρες σε κάθε αγώνα. Κρίνοντας από το πως έπαιξαν τον Λεμπρόν, λογικά δε θα έχουν πρόβλημα τον VC αλλά η παρουσία του Χάουαρντ θα δώσει περισσότερο χώρο στους συμπαίκτες του. Και κάτι ακόμα: Ο Λιούις δεν μπορεί να μαρκάρει τον Γκαρνέτ, ο Γκαρνέτ μπορεί να μαρκάρει τον Λιούις, αλλά ο Γκαρνέτ χρειάζεται για να δίνει βοήθειες στην άμυνα, όχι μόνο πάνω στον Ντουάιτ αλλά και στους υπόλοιπους (μη νομίζετε ότι τον Λεμπρόν το σταμάτησε ο Πιρς με τη "σεμιναριακού επιπέδου" άμυνα που έπαιξε, προφανώς οι βοήθειες αποτέλεσαν τον κύριο λόγο, πράγμα λογικό, στο one-on-one δε γίνεται να σταματήσεις τον Λεμπρόν) κάτι που δε θα είναι εύκολο να γίνει καθώς ο Λιούις θα τραβιέται στο τρίποντο.

Προτιμώ Celtics για δύο λόγους: Γιατί θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και γιατί θέλω να βελτιώσουμε το ρεκόρ των τελικών απέναντί τους...
gfpao13
QUOTE(Ginobili @ May 15 2010, 17:19 ) *
Ο Γκασόλ μπορείς να μου πεις πως θα πάει πάνω στον Λιούις? Θα τον κυνηγάει έξω από τα 7 μ.? Ο Χάουαρντ με την βοήθεια του Γκόρταντ μια χαρά θα τα φέρει βόλτα στην ρακέτα.
Επίσης Μπαρνς και Πιετρούς θα είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία στην άμυνα.


Παιδιά μην παμε τοσο μπροστα....
Το θεμα ειναι Ματζικ-Σελτικς, οχι πιθανος τελικος Λεικερς-Ματζικ...
Επισης ας μην εχουμε σιγουρη τη προκριση των Λεικερς με τους Σανς...

Καλοπροαιρετα παντα.... peace.gif
HLR CENATION
QUOTE(Ginobili @ May 15 2010, 17:19 ) *
Ο Γκασόλ μπορείς να μου πεις πως θα πάει πάνω στον Λιούις? Θα τον κυνηγάει έξω από τα 7 μ.? Ο Χάουαρντ με την βοήθεια του Γκόρταντ μια χαρά θα τα φέρει βόλτα στην ρακέτα.
Επίσης Μπαρνς και Πιετρούς θα είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία στην άμυνα.

Δεν λεω οχι...Ασφαλως κ θα φαει σουτ ο Γασολ απο τον Λιουις αλλα κανωντας μια σουμα γενικα στο παιχνιδι τους εχω την αισθηση οτι το συγκεκριμενο ζευγαρι θα ειναι τεραστιο πλεονεκητμα που ισως ειναι κ καθοριστικο υπερ των λεικερς.ΘΑ του παρει τα ριμπαουν θα το πηγαινει χαμηλα στο ενας με ενα ,θα σουταρει ευκολα κατα προσωπο.Το μονο πλεονκτημα του λιους ειναι το σουτ απ εξω.Εδω τους χοκς ειχε πολλα προβληματα με τον Σμιθ που δεν ειναι κ στα κυβικα του Γκασολ.Τωρα για Μπαρνς η Πιετρους συμφωνω,οντως πολυ καλοι αμυντικοι αλλα δεν γινεται να παιζουν κ οι δυο γιατι τοτε θα κραταει απο τη μια πισω η αμυνα αλλα στην επιθεση δεν θα σκοραρουν οι ματζικ ουτε με αιτηση.Κ γι αυτο λεω απο την στιγμη που θα παιζει ενας απο τους δυο κ λογικα θα ποιασει το κομπι αρα στον αρτεστ θα μεινει να τον μαρκαρει ο ΚΑρτερ.κ εκει θα δημιουργηθει παλι ενα προβλημα πισω...
a bullet for your head
QUOTE(gfpao13 @ May 15 2010, 17:33 ) *
Παιδιά μην παμε τοσο μπροστα....
Το θεμα ειναι Ματζικ-Σελτικς, οχι πιθανος τελικος Λεικερς-Ματζικ...
Επισης ας μην εχουμε σιγουρη τη προκριση των Λεικερς με τους Σανς...

Καλοπροαιρετα παντα.... peace.gif

Νομιζω οτι εχεις δικιο.
Ναι μεν υποστηριζω τους Ματζικ,ομως δεν τολμω να προβω σε προγνωστικα...
Και απ την αλλη,τι να πει κανεις για τους φετινους Σανς?Ειναι πολυ δυσκολο να τους ξεγραψουμε ετσι ευκολα..
Cavs
παιδια γεια σας και απο μενα. ειμαι καινουργιος στο φορουμ. θα ηθελα να πω και εγω δυο λογια για τους τελικους της ανατολης. καταρχας, δινω ενα πλεονεκτημα στο Ορλαντο, λογω καλυτερης ομαδας που εχει. δυνατη εδρα η Αμγουει Αρενα, αλλα οι Σελτικς πιστευω οτι ειναι καλυτεροι εκτος εδρας. αν και εδω και 3 χρονια υποστηριζω Κλιβελαντ λογω του μπασκετ που παιζει, ομολογω οτι οι Ματζικ εχουν καλυτερο υλικο. βλεπω λοιπον τελικους, Λεικερς-Ορλαντο, και οποιος κερδισει τελικα θα ειναι κατα τη γνωμη μου στην μια νικη διαφορα.
T.W.Is.M.
Σ αυτη τη σειρα δεν μπορω να κανω προγνωστικα. Απ τη μια το Ορλαντο που παιζει το καλυτερο μπασκετ στα πλει οφ, απ την αλλη οι Σελτικς που δειχνουν σοβαροι και ανταξιοι των ονοματων που διαθετουν. Απεκλεισαν το Κλιβελαντ που ειχε το καλυτερο ρεκορ εχοντας τον Πιρς σε μετρια κατασταση στη σειρα. Το Ορλαντο δεν εχει βρει ανταγωνισμο ως τωρα, δεν ειμαι ομως σιγουρος οτι αυτο οφειλεται περισσοτερο στους ιδιους και οχι στην αδυναμια των αντιπαλων(ειδικα η Ατλαντα ηταν σκετη απογοητευση στα πλει οφ). Απ την αλλη, οπως αναφερθηκε παραπανω, ο Ροντο που ειναι ο MVP των Σελτικς στα πλει οφ θα ειναι αναγκασμενος να αλλαξει λιγο το παιχνιδι του οσο στη ρακετα θα υπαρχει ο Χαουαρντ. Γενικα βλεπω μια ισορροπια, γιατι το Ορλαντο ειναι μεν καλυτερη ομαδα στα χαρτια, αλλα οι Σελτικς εχουν τα ονοματα και την κλαση και δειχνουν πιο ετοιμοι και "ψημενοι" στα φετινα πλει οφ, λογω του ανταγωνισμου που εχουν βρει.
Μια αρνητικη ενδειξη για τους Σελτικς που δεν ανεφερε κανενας(ισως γιατι θεωρησαν οτι δεν εχει σημασια) φανηκε στη σειρα με το Μαιαμι. Οταν στο 4ο ματς το σκορ αντι για 4-0 εγινε 3-1, πραγμα που δειχνει οτι οι Σελτικς δεν μπορεσαν να αποτελειωσουν εναν αντιπαλο που ειχε ουσιαστικα χασει τη σειρα. Συνηθως τετοια γεγονοτα δειχνουν ελλειψη ειτε ικανοτητας ειτε κινητρου(αυτο δε νομιζω να ισχυει εδω γιατι οι Σελτικς εχουν καθε κινητρο μετα την περσινη απωλεια του πρωταθληματος). Μπορει να ειναι και τυχαια γεγονοτα βεβαια και να μη λενε τιποτα.
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 16 2010, 13:42 ) *
Σ αυτη τη σειρα δεν μπορω να κανω προγνωστικα. Απ τη μια το Ορλαντο που παιζει το καλυτερο μπασκετ στα πλει οφ,

Οι ECF's φαίνεται να είναι το πιο δυνατό ζευγάρι στα φετινά playoffs. Συμφωνώ με τον World is mine στη βάση των θέσεών του σχετικά με την ποιότητα του Orlando. Ουσιαστικά δε βρήκε καμία αντίσταση από τους αντιπάλους του έως τώρα.
  • 4-0 με 9, 15, 4, 9 πόντους διαφορά κόντρα στους Bobcats, που δείχνουν άνετες νίκες
  • 4-0 με 43, 14, 30, 14 πόντους διαφορά κόντρα στους Hawks, που δείχνουν ότι ο αντίπαλος δεν ήταν ανταγωνιστικός (για την ακρίβεια δεν υπήρχε)
Το παραπάνω είναι και αυτό που συζητούν οι αναλυτές σε ότι έχει να κάνει με την ετοιμότητα των Magic απέναντι σε έναν πραγματικό αντίπαλο. Για μένα το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να μην μείνουν στον εντυπωσιασμό από τα ωραιότατα sweeps και τις εξωπραγματικές διαφορές και να προσαρμοστούν. Το ότι δεν βρήκαν αντίσταση βέβαια είναι άδικο να το ρίχνουμε μόνο στους αντιπάλους. Δε μπορεί κάτι καλό θα υπάρχει στους γαλάζιους...

Οι Celtics
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 16 2010, 13:42 ) *
Μια αρνητικη ενδειξη για τους Σελτικς που δεν ανεφερε κανενας(ισως γιατι θεωρησαν οτι δεν εχει σημασια) φανηκε στη σειρα με το Μαιαμι. Οταν στο 4ο ματς το σκορ αντι για 4-0 εγινε 3-1, πραγμα που δειχνει οτι οι Σελτικς δεν μπορεσαν να αποτελειωσουν εναν αντιπαλο που ειχε ουσιαστικα χασει τη σειρα. Συνηθως τετοια γεγονοτα δειχνουν ελλειψη ειτε ικανοτητας ειτε κινητρου(αυτο δε νομιζω να ισχυει εδω γιατι οι Σελτικς εχουν καθε κινητρο μετα την περσινη απωλεια του πρωταθληματος)
έτσι όπως τους είδα στα παιχνίδια με το Cleveland δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μαρτίου και του Απριλίου και επέστρεψαν διψασμένοι με διάθεση να τα δώσουν όλα στο γήπεδο.

Οι C's ξαναπαίζουν άμυνα και η άμυνα είναι η συσπείρωσή τους. Τον Γενάρη φέτος, σε ολόκληρο το 2008, όποτε αυτή η ομάδα έμπαινε στην αμυντική φιλοσοφία του Rivers, έπαιζε με την αυτοπεποίθηση στο max. Μια φάση στο game5 τα λέει όλα: Ο Rondo παίζει face-up άμυνα τον Parker από την δεξιά baseline, αλλά τον αφήνει να μπει από την εξωτερική. Ο Allen βρίσκεται από πίσω του, αλλά δεν παρατάει τη φάση. Με γρήγορα βήματα τρέχει πίσω από τον Parker πια, και διώχνει τη μπάλα προς την baseline. Η μπάλα φαίνεται να βγαίνει out of bounds, αλλά ο Allen με ένα μπλονζόν-Γιαννάκης την επαναφέρει νόμιμα και ο Rondo τρέχει να την κάνει δική του. Για μένα αυτό είναι οι Celtics του Rivers και το momentum αυτή την ώρα είναι με το μέρος τους. Απέκλεισαν τους Cavs του LeBron με μειονέκτημα έδρας στην πιο σημαντική στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας της ομάδας από το Cleveland (κρίμα που δεν πίστευαν το ίδιο και οι παίκτες/προπονητές).

Δυστυχώς το Orlando δεν το έχω δει στα playoffs φέτος, κυρίως επειδή υπήρχαν πιο αμφίρροπα ζευγάρια στις άλλες αναμετρήσεις. Αυτό που μπορώ να καταλάβω από μερικά στιγμιότυπα που έχω δει και θεωρώ ότι είναι το πλεονέκτημά τους σε σχέση με πέρυσι είναι ότι ο Jameer Nelson φαίνεται να παίζει στο all-star επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του πέρυσι. Ακόμα και φέτος δεν είχε ρολάρει ακόμα, αλλά από το τέλος Μάρτη παίζει με την γνωστή επιθετικότητα που τον κάνει να ξεχωρίζει. Στα playoffs ως τώρα έχει ανεβάσει το μ.ο. πόντων του από 12,6 στην regular season σε 20,5 (!!!) κρατώντας τις περίπου 5,5 as/g. Το καλύτερο όμως για τον Nelson και τον Van Gundy είναι ότι εμπιστεύεται το σουτ του, κάτι που είχε λείψει από τους Magic στους περσινούς τελικούς με τους Lakers (ίσως να μην έπρεπε καν να χρησιμοποιηθεί τότε). Σουτάρει στα οκτώ παιχνίδια με 52%. Εξαιρετικό ποσοστό για guard. Κατά τα άλλα ανεβασμένος είναι και Rashard με 16,4 πόντους (από 14,1).

Εν κατακλείδι μπορώ να υποστηρίξω ότι οι Magic είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι (η λέξη Turkoglu δεν πρόκειται να ξαναακουστεί). Επιθετικά: λόγω της προσθήκης του Carter και της απόδοσης του Nelson, αμυντικά: γιατί πλέον υπάρχει η πολυτέλεια του Barnes. Παίκτης που μπορεί να καλύψει το 2, το 3 και γιατί όχι ένα ελαφρύ 4άρι τύπου Jamison σχετικά άνετα. Μαζί με τον Pietrus μπορούν να αποδυναμώσουν την επιθετική ισχύ των Pierce και Allen. Γενικά τα matchαρίσματα των δύο ομάδων ταιριάζουν. Στους ψηλούς θυμάμαι ότι o Rasheed τα πήγαινε καλά απέναντι στον Howard (έκανε δύο καλά παιχνίδια στο Orlando Δεκέμβρη και Γενάρη), ενώ ο Perkins είχε δυσκολίες (του σφύριζαν πολύ εύκολα αμυντικά). Ο Howard από τα τέσσερα παιχνίδια απέναντι στους C's στο καλύτερό του πέτυχε μόνο 19. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά.

Θα ψήφιζα Magic, αλλά η δίψα των Big 4 πλέον (νομίζω το δικαιούται ο Rondo) με κάνει να διστάζω να δώσω το προβάδισμα στην ομάδα του Orlando.
colonel gomelsky
Το παιχνίδι θα το δείξει σήμερα στις 22.30 ο ΣΚΑΙ μέσω του woop. Έχει ξαναδει κάποιος φίλος σε woop? Όλα εντάξει; Ρωτάω γιατί το live streaming του ΣΚΑΙ στα ματς του ευρωμπάσκετ κόλλαγε κάπως.
T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ May 16 2010, 14:49 ) *
Οι ECF's φαίνεται να είναι το πιο δυνατό ζευγάρι στα φετινά playoffs. Συμφωνώ με τον World is mine στη βάση των θέσεών του σχετικά με την ποιότητα του Orlando. Ουσιαστικά δε βρήκε καμία αντίσταση από τους αντιπάλους του έως τώρα.
  • 4-0 με 9, 15, 4, 9 πόντους διαφορά κόντρα στους Bobcats, που δείχνουν άνετες νίκες
  • 4-0 με 43, 14, 30, 14 πόντους διαφορά κόντρα στους Hawks, που δείχνουν ότι ο αντίπαλος δεν ήταν ανταγωνιστικός (για την ακρίβεια δεν υπήρχε)
Το παραπάνω είναι και αυτό που συζητούν οι αναλυτές σε ότι έχει να κάνει με την ετοιμότητα των Magic απέναντι σε έναν πραγματικό αντίπαλο. Για μένα το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να μην μείνουν στον εντυπωσιασμό από τα ωραιότατα sweeps και τις εξωπραγματικές διαφορές και να προσαρμοστούν. Το ότι δεν βρήκαν αντίσταση βέβαια είναι άδικο να το ρίχνουμε μόνο στους αντιπάλους. Δε μπορεί κάτι καλό θα υπάρχει στους γαλάζιους...


Το Ορλαντο στα πλει οφ το εχω δει μονο στο δευτερο ματς με τους Χοκς. Μου φανηκε πληρης ομαδα χωρις μεγαλες αδυναμιες. Ισως μονο η σχετικη ασυμβατοτητα Χαουαρντ-Καρτερ, αλλα εχουν το υλικο για να ξεπερασουν μια μετρια μερα του ενος απ τους δυο.

Αυτο που εγραψα για τους Σελτικς ειναι με αλλα λογια το εξης. Οι πρωταθλητριες ομαδες οταν ειναι στο 3-0 συνηθως αποτελειωνουν τον αντιπαλο. Αυτες που χανουν το 4ο ματς απο μια απογοητευμενη ομαδα(ειδικα οταν το 3ο ματς το εχει χασει με τον τροπο που εχασε το Μαιαμι με το σουτ του Πιρς) δειχνουν εφησυχασμο. Αυτο δεν ειναι καλο δειγμα για ομαδα που εχει στοχο το πρωταθλημα, γιατι οι Σελτικς ειναι τετοια ομαδα, ανεξαρτητα απ το ρεκορ τους στην κανονικη περιοδο.
Υποθετω οτι στο τελευταιο 2μηνο καταλαβαν οτι δεν μπορουν να πιασουν Κλιβελαντ και Ορλαντο και οτι δε χανουν το πλεονεκτημα εδρας, γι αυτο χαλαρωσαν και ισως εδωσαν και λιγο χρονο ξεκουρασης στους ηλικιωμενους σταρ τους.
Θα ελεγα οτι οι πιθανοτητες ειναι 50-50, αν επρεπε να δωσω ενα μικρο προβαδισμα θα το εδινα στο Ορλαντο. Παντως ως Λεικερ εχω ξαναγραψει οτι θα προτιμουσα τους Σελτικς στους τελικους(αν φυσικα περασει κι η δικη μου ομαδα) για το λογο οτι εναντιον τους εχουμε το πλεονεκτημα εδρας(μεσα στις επομενες μερες θα γραψω και το αναλογο στατιστικο στοιχειο για να το στηριξω αυτο).
colonel gomelsky
παίδες βλέπει κανείς από woop? δεν βλέπω τίποτα. Πρέπει να κάνεις εγγραφή?
GMlls
εγώ το βλέπω πολύ καλά και δεν κολλάει καθόλου.
Germany96
QUOTE(colonel gomelsky @ May 16 2010, 23:16 ) *
παίδες βλέπει κανείς από woop? δεν βλέπω τίποτα. Πρέπει να κάνεις εγγραφή?

Αν δεν βγαλεις ακρη, δοκιμασε απο' δω:

http://lsh.livescorehunter.com/index.php?o...&Itemid=207
traveller
mia δυο φορές μαύρισε αλλά το δείχνει τζάμι. και το λινκ του germany επίσης
Leon_cp3
Εγώ μια χαρά βλέπω αλλά για να γκρινιάξω και λίγο,τι θα γίνει;Σε κάθε διάλειμμα θα ακούμε τους διαλόγους των εκφωνητών με τους τεχνικούς; 68.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Woop πολυ καλο!Ουτε μου κολαει και εχει αρκετα καλη αναλυση!!
GO MAGIC!!!
traveller
QUOTE(Leon_cp3 @ May 16 2010, 20:41 ) *
Εγώ μια χαρά βλέπω αλλά για να γκρινιάξω και λίγο,τι θα γίνει;Σε κάθε διάλειμμα θα ακούμε τους διαλόγους των εκφωνητών με τους τεχνικούς; 68.gif


στα διαλείμματα κλείσε τη φωνή από τους μαντράχαλους και δες Alpha , έχει Kate Becknisale tongue.gif
lamar
QUOTE(traveller @ May 16 2010, 23:44 ) *
στα διαλείμματα κλείσε τη φωνή από τους μαντράχαλους και δες Alpha , έχει Kate Becknisale tongue.gif

Εσυ εισαι σπιτι μου, δεν εξηγειται αλλιως.
traveller
QUOTE(lamar @ May 16 2010, 21:51 ) *
Εσυ εισαι σπιτι μου, δεν εξηγειται αλλιως.


laugh.gif laugh.gif
sn3
Πολυ ωραιο καρφωματακι ο air canada
il postino
ευτυχως υπαρχει και ο μαρτσιν
traveller
Nτάξει, έχουμε δει και καλύτερα παιχνίδια.
panagiotisTheDream
Αγγίζουμε επίπεδα σεζόν 07-08 με την απόδοσή μας, αμυντικά κι επιθετικά. Φτου μη μας ματιάσω...tongue.gif
GMlls
τραγικό το ορλάντο. εκτός τόπου και χρόνου ο χάουαρντ.
sn3
QUOTE(GMlls @ May 17 2010, 01:08 ) *
τραγικό το ορλάντο. εκτός τόπου και χρόνου ο χάουαρντ.

μονο καρτερ εχει ψυχη σ αυτο το ματς.ο χαουαρντ μαλλον ειναι παιδακι ακομα μπροστα στον seed
traveller
Έλα Ray αγόρι μου στο βάζελο να πέσουν τα τσιμέντα 19.gif 19.gif 19.gif
vastravoud
Ο Ρόντο έχει ξεθεωθεί!
sn3
QUOTE(traveller @ May 17 2010, 01:37 ) *
Έλα Ray αγόρι μου στο βάζελο να πέσουν τα τσιμέντα 19.gif 19.gif 19.gif

αχαχαχαχαχαχαχαχαα respect.αν ερθει πραγματικα θα χει τρομερο κινητρο.να περασει στα στατιστικα τον καιμακογλου στις βολες και τον χαρις στα τριποντα.χαχαχαχα
Manu7
Έχει καταντήσει κάτι περισσότερο από γελοίος ο Μαγουλάς με τις ειρωνείες του...
Σήμερα, ειδικά με την Nelson...
kostasvc15
Οι διαιτητες σπρωχνουν καλα...
Καρτερ εισαι μεγιστος...

Εντιτ:πωπω τι εκαναν ρε;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.