Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA,finals Game 3
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2008
Pierce
Σχόλια για το 3ο Τελικό ΝΒΑ.

Τετάρτη 11/6 , 4 τα ξημερώματα
red pyramid88
Η τώρα ή ποτέ είναι μάλλον το σύνθημα. Πρέπει οπωσδήποτε να ξυπνήσει η άμυνα και να κλείσει τον Pierce και τον Garnett. Επίσης, 21 πόντους απο παίκτες τύπου Powe, απλά είναι απαράδεκτο να ξαναδεχτούν οι Lakers. Αν δεν γίνει κάτι να βελτιωθεί το τρίποντο, να αξιοποιηθούν επιτέλους οι Odom-Gasol και ο Kobe να πάρει μπρός, τότε ζόρικα τα πράγματα.
paris13
παιδια περιμενετε μια 40αρα απο τον κομπε μας το χροσταει!αλλα πανο απο ολα το χροστα στον εαυτο του που πρεπει να αποδιξει οτι μπορει να παρει δαχτυλιδη σαν το νουμερο 1 τησ ομαδας.
NBAer
Να η πινακιδα σου Pierce:

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Μα τωρα τι να κανω περιμενοντας τον τελικο???? unsure.gif Καταραμενη ωρα! Δεν μπορουσαν τουλαχιστον να το κανουν στις 3:00?

Ας ελπισουμε να δουμε ενα καλο παιχνιδι και οι Λεικερς να παιξουν σαν να ειναι σε τελικους. Γιατι ειναι! biggrin.gif Αλλα αυτοι εως τωρα μαλλον δεν το εχουν καταλαβει.
Ο Μπραιαντ να επιτεθει στο καλαθι, και να μην αφησουν τον Ροντο να μοιραζει ασιστ. Αληθεια ποτε ηταν η τελευταια φορα που καποιος εδωσε 16 ασιστ σε τελικους ΝΒΑ? Ηταν ο Ματζικ το 91 ή το εκανε και καποιος αλλος(κανενας Κιντ μηπως?)?
NBAholic
Είναι όντως οι περισσότερες από το 1991 και το Μάτζικ (κι εγώ δεν τις έβαλα ακόμη στη λίστα μου!). Αναλυτικά οι κορυφαίες επιδόσεις έκτοτε:

http://wisinsider.blogspot.com/2008/06/ron...16-assists.html
NBAholic
Τι τα λέγαμε; Ό,τι συνέβη στη Βοστώνη με τις βολές, το αντίστροφο θα συμβεί στο Λ.Α. Οι Σέλτικς πάντως έχουν τη δυνατότητα κι έτσι να κάνουν το 3-0. Οι δυο ομάδες συναγωνίζονται σε άγχος κι αυτό, imo, βολεύει τη Βοστώνη.

EDIT: Τι κάνει ο Πόζι; Αυτό μπορεί να είναι τεχνική ποινή.
Pierce
μαλλον σφυριξαν πριν οι διαιτητες, για αυτο σηκωθηκε.Δεν εχει λογικη διαφορετικα.Μου φαινεται απο πριν γκρινιαζε ο τζακσον...
NBAholic
Δυναμικό παιχνίδι, αν και μερικές φορές οι δυο ομάδες μοιάζουν άρρυθμες. Το άγχος των Λέικερς φαίνεται κι απ'την τρομερή αστοχία στις βολές. Ο Κόμπι θα μπορούσε να έχει 22-23 πόντους υπό κανονικές συνθήκες. Για τον Γκασόλ δεν πηγαίνει τίποτε. Μόνο ο "Μachine" δείχνει χαλαρός. Όπως κι από την άλλη, χαλαρός είναι και ο Άλεν. Πιρς-Γκαρνέτ εξαφανισμένοι επιθετικά, αν και ο δεύτερος προσφέρει αλλού: 3 τάπες, 10 ριμπάουντ, δεν έφαγε ούτε καλάθι απ'τους προσωπικούς αντιπάλους του.
Πιστεύω ότι οι Λέικερς θα το πάρουν, αλλά στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να παίξουν πιο πειστικά. Πόσες φορές θα δουν τους Γκαρνέτ-Πιρς να σουτάρουν 2/16 σε ένα ημίχρονο;
Streetballer
2-1 λοιπόν, με 36 πόντους του Κόμπι...
red pyramid88
Περίεργο μάτς, μέτριο, τόσο προς το θέαμα όσο και προς την ουσία. Καλός Kobe, άθλιος Odom (ξύπνα άρχοντα, σε έχουμε ανάγκη), μέτριος Gasol, κακός Pierce αλλά καλοί Garnett-Allen, και είχαμε μια ακόμη περίπτωση τύπου Powe μόνο που αυτή τη φορά λεγόταν Vujacic blink.gif υπέροχος ο μικρός χθές και πραγματικά έσωσε τους Lakers. Απο αυτά που παρατήρησα το άγχος χθές ήταν απίστευτο και σε φάσεις κυνδινεύσαν να χάσουν το έλεγχο του μάτς αλλά ευτηχώς δεν κάναν τρίτη φορά το ίδιο λάθος. Πολύ καλό αυτή τη φορά το μαρκάρισμα του Rondo (προσπαθούσαν να μη του αφήσουν χρόνο για να κάνει κάποια καλή πάσα αλλά να αναγκαστεί να σουτάρει και να χάσει αρκετά ως κακός σουτέρ), ενώ οι Celtics για άλλη μια φορά απλά θέρισαν κάτω απο το καλάθι.

Για να δούμε τι θα γίνει στο τέταρτο. Ελπίζω σε καλύτερο αγώνα και καλύτερο L.A. Υπάρχει τέτοιο και το θέλουμε tongue.gif laugh.gif
Pierce
Ο Γκαρνετ αρχισε να παιζει απο το 3ο δωδεκαλεπτο και μετα, ενω και στο 4ο οι επιλογες του δεν ηταν οι καλυτερες. Για τον αρχηγο ας μη μιλησουμε καλυτερα διοτι ηταν απαραδεκτος...
Ειχε μεινει ο καημενος ο αλλεν να παλευει να κρατησει την ομαδα μεσα στο παιχνιδι.
Παντως αφου οι Celtics ηταν μεχρι το τελος μεσα σε αυτο το παιχνιδι και καταφεραν να γυρισουν απο το -11 κανα δυο φορες, ειναι πολυ πιθανο να γινει ενα break στα επομενα δυο παιχνιδια, γιατι οπως επισημανε ο χολικ , τοσο τραγικους τον Γκαρνετ (στην επιθεση ), Πιρς δεν προκειται να τους ξαναβρουν οι lakers.
Mamuwalde
τιμή και δόξα στον αγαπημένο σλοβένο . το καμάρι μου με δικαίωσε . ήθελε να πατήσει σε γνώριμο παρκέ για να πετάξει μάτια icon_drunk.gif ...

επίσης κάποιος πρέπει να πλακωθεί με τον οντόμ [αλά woods] μπας και ξυπνήσει λιγάκι ... τι ατολμία είναι αυτή !??! τι διστακτικότητα ...

πάντως αυτοί οι σέλτικς πολύ καταστροφή είναι . βαράνε στο ψαχνό , το ένα ματς χειρότερο από τ'άλλο το έχουνε κάνει . είναι και πιο σόφτ οι lakers [ειδικά ελλείψη bynum] , είναι και πολύ νέοι και άπειροι και όχι μόνο σε playoff αλλά σε αριθμό αγώνων . οι walton, turiaf, farmar, vujacic έχουν λιγότερα ματς καριέρας από τον κασέλ ή τον pjbrown (αντίστοιχοι παγκίτες) . κωλώνουν πιο εύκολα είναι αλήθεια ....

αυτή η νευρικότητα [που αποτυπώθηκε χαρακτηρηστικά στις βολές] δε νομίζω ότι θα φύγει από το la και αυτό κατεμέ καθιστά φαβορί τη βοστώνη , όχι τόσο το πλεονέκτημα έδρας .

ο γκαρνέτ συνεχίζει να παίζει άθλια , αλλά τουλάχιστον παίζει άμυνα . του πιρς του επιτρέπεται κι ένα κακό παιχνίδι μετά από αυτά που έκανε . φορτώθηκε και νωρίς με φάουλ . και powe δε βρίσκεις σε κάθε ματς ...

εάν οι lakers δεν πάρουν ένα από τα επόμενα 2 παιχνίδια με διαφορά και άνεση δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουν . θα επιστρέψουν στη βοστώνη και από τη νευρικότητά τους θα σπάσουν τα καλάθια [όπως κάνουν μέχρι τώρα] .


πάμε για το 2-2 . GO LA lal1-sm.gif
melayess
NBAer όλα καλά με την μετάδοση χθες??? Happy enough????
reignman
Ποιο πολυ μιλαγε ο βασιλης παρα εσυ ομως tongue.gif
Σε θελω ποιο δυνατο στην επομενη μεταδοση blove.gif
bxristos
QUOTE(melayess @ Jun 11 2008, 16:26 ) *
NBAer όλα καλά με την μετάδοση χθες??? Happy enough????


Kαλη η μεταδοση...

Απλα ας λειπουν καποια "Οι Λεικερς χανουν 20-18"..

Γιατι δηλαδη να μην ειναι "Οι Σελτικς κερδιζουν 20-18"???? rolleyes.gif rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE(bxristos @ Jun 11 2008, 16:39 ) *
Kαλη η μεταδοση...

Απλα ας λειπουν καποια "Οι Λεικερς χανουν 20-18"..

Γιατι δηλαδη να μην ειναι "Οι Σελτικς κερδιζουν 20-18"???? rolleyes.gif rolleyes.gif


Γιατι ισορροπει την κατασταση ο Μαγουλας. tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(melayess @ Jun 11 2008, 16:26 ) *
NBAer όλα καλά με την μετάδοση χθες??? Happy enough????

Στην επομενη μεταδοση σε θελω σε μικρο παραθυρακι
πανω αριστερα να φαινεσαι
και να μεταδιδεις φορωντας φανελα του Ματζικ,
για να σκασουν απο το κακο τους.

Και φυσικα να τονιζεις συνεχεια ποσο πολυ αδικειται το Λ.Α.
απο την διαιτησια tongue.gif tongue.gif tongue.gif
saou
Νομίζω χθες σε ότι αφορά τους Σέλτικς το κακό έγινε από την κακή μέρα του Πιρς (αλλά αυτό μπορεί να σου τύχει, εκτός του ότι παίζει με πρόβλημα) και από το ανόητο παιχνίδι του Γκαρνέτ. Ο KG έπαιζε είτε με αντιπάλους πολύ χειρότερους αθλητές (Γκασόλ) είτε με τον κάτι Τουριάφ (χωρίς σχόλια) και αναλώθηκε σε fade away σουτ από τα 5 μέτρα ενώ πιο συχνά τον έβλεπες να τριγυρίζει στο τρίποντο παρά στη ρακέτα. Σε 1-2 φάσεις που ήταν πιο επιθετικός το αποτέλεσμα τον δικαίωσε αλλά επί της ουσίας τίποτα δεν άλλαξε. Θα μου πείτε ότι πάντα έτσι έπαιζε στην καριέρα του, παρόλα αυτά, όταν παίζεις με τόσο υποδεέστερους προσωπικούς αντιπάλους επιβάλλεται να αλλάξεις και συ λίγο το στυλ σου.

Το άλλο σημείο που έκρινε το ματς εναντίον των Σέλτικς κατά τη γνώμη μου ήταν όταν στο τέταρτο 12λεπτο η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Άλεν που ήταν μακράν ο καλύτερος και πήγε στον Πιρς που ήταν άθλιος και στον Γκαρνέτ για σουτάκια.
NBAer
QUOTE(melayess @ Jun 11 2008, 16:26 ) *
NBAer όλα καλά με την μετάδοση χθες??? Happy enough????

Δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το σχολιο.... unsure.gif

Η περιγραφη σας(και των δυο σας εννοω) μου αρεσει γενικα, γιατι πρωτον εχετε και οι 2 καλες φωνες(καλο "μεταλλο" που λενε) για περιγραφη, δευτερον γιατι υπαρχει μια χαλαροτητα και ενα κλιμα χιουμοριστικο, αναλαφρο(δηλαδη δεν υπαρχει απολυτη σοβαροτητα και ξερη περιγραφη) και αυτο μου αρεσει, και τριτον γιατι η χιουμοριστικη πλευρα σας, τα διαφορα αστεια σας γενικα ειναι στην σχεδον κατευθυνση που πρεπει και οχι στα γνωστα κλασικα χαζα, αχαρα που συνηθως ακουγονται, με "κλισε" φρασεις, κλπ.
Κατα τη γνωμη μου ολα αυτα.
Ομως επισης κατα τη γνωμη μου υπαρχουν και μειονεκτηματα. Ενα σοβαρο απο αυτα ηταν αυτο που προανεφερα, της μεροληπτικης(παντα κατα τη γνωμη μου σαφως) μεταδοσης ως προς του Λεικερς στον 2ο αγωνα.
Ενα αλλο ειναι η μη αναφορα και εμβαθυνση σε επιμερους χαρακτηριστικα παλαιοτερων τελικων ΝΒΑ με αναφορα σε ιστορικα στοιχεια, σε στατιστικα, σε συγκρισεις, σε παραλληλισμους, κλπ. Η περιγραφη δηλαδη ειναι καπως ρηχη, αλλα αυτο δεν ειναι υποτιμητικο, καθως οι περισσοτεροι δεν προβαινουν στην προαναφερθεισα φιλοσοφια ως προς την περιγραφη των αγωνων.

Φυσικα Ο,ΤΙ και να κανατε, ΟΠΩΣ και να περιγραφατε καποιοι ΠΑΝΤΑ θα εμεναν ανικανοποιητοι και θα βρισκανε λαθη και παραλειψεις.

Τελοσπαντων οπως ειπα γενικα ειμαι ικανοποιημενος.... Παροτι αυτο δεν σημαινει και τιποτα.
reignman
ναι αν εξαιρεσεις οτι εχουν καποια νεκρα διαστηματα που ειναι απαγορευτικο για μια μεταδοση.
κατα τα αλλα καλοι wink.gif
Mamuwalde
σόρυ αν είναι λίγο άσχετο . o nbaer γιατί αναφέρθηκε "η περιγραφή σας..."

ο μελάγιες και ο σκουντής δεν κάνανε τη μετάδοση ? ο melayess είναι αυτός που έκανε τη μετάδοση blink.gif ?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.