Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
QUOTE
Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών
Το πρόγραμμα των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, έχει ως εξής:
Σάββατο 22/12/2007
17.00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ
19.15 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ
Κυριακή 23/12/2007
17.00 Πανελλήνιος - Πανιώνιος ΓΣ
21.00 Ολύμπια ΓΕ Λάρισας – ΑΣ ΑΡΗΣ
*Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΤ 1....


basket.gr
ashton
QUOTE
Από το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ...Ντουμπάι, την μητρόπολη των επιχειρήσεων και του τουρισμού της Μέσης Ανατολής, την πόλη που αποτελεί καλειδοσκόπιο αντιθέσεων, θα βρεθούν δύο φίλαθλοι της ΑΕΚ. Να είστε εκεί...
Από το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ...Ντουμπάι, την μητρόπολη των επιχειρήσεων και του τουρισμού της Μέσης Ανατολής, την πόλη που αποτελεί καλειδοσκόπιο αντιθέσεων, θα βρεθούν δύο φίλαθλοι της ΑΕΚ. Να είστε εκεί...
Στο πλαίσιο των πρωτοποριακών ενεργειών της ΚΑΕ ΑΕΚ, η αεροπορική εταιρία QATAR AIRWAYS που είναι προμηθευτής της ομάδας, διοργανώνει αύριο 22 Δεκεμβρίου στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, κλήρωση 2 αεροπορικών εισιτηρίων με επιστροφή για Ντουμπάι, για έναν τυχερό κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας ‘GOLD VICTORY’. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας VIP της ΚΑΕ, στο ημίχρονο του αγώνα και τα εισιτήρια θα παραδοθούν στον τυχερό κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας ‘GOLD VICTORY’, από εκπρόσωπο της QATAR AIRWAYS.
Παράλληλα, η διοίκηση διοργανώνει στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σε συνεργασία με την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων SIXT Lion Rental, Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας, κλήρωση ενός PEUGEOT 207 για ένα σαββατοκύριακο την περίοδο των γιορτών. Στη κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όλοι οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο.


QUOTE
AΕΚ - Ολυμπιακός μέρος δεύτερο... 21/12/2007
Στο «βατήρα εκκίνησης» βρίσκεται η ΑΕΚ για το αυριανό αγώνα κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού, που θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα γίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Βορεάδης, Τανατζής και Ταβουλαρέας.
Στο «βατήρα εκκίνησης» βρίσκεται η ΑΕΚ για το αυριανό αγώνα κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού, που θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα γίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Βορεάδης, Τανατζής και Ταβουλαρέας.
«Το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού για το κύπελλο δεν έχει καμία απολύτως σχέση μ’ αυτό του πρωταθλήματος, που δώσαμε το περασμένο Σάββατο. Και αυτό διότι, το αυριανό ματς είναι μοναδικό». Σε …αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι παίκτες της ΑΕΚ και ιδιαίτερα ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Χατζής ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, που θα ξεκινήσει στις 17.00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. «Θα γίνει ένα παιχνίδι και ο καλύτερος θα προχωρήσει στη διοργάνωση» εξήγησε ο Χατζής και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να φθάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το ζητούμενο είναι να έχουμε σε ένα ακόμα αγώνα τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, οι οποίοι θα μας δώσουν ενέργεια για την επίτευξη της νίκης. Το «κιτρινόμαυρο» πρόσωπο που θα παρουσιαστεί θα είναι, σίγουρα, διαφορετικό συγκριτικά με τον αγώνα πρωταθλήματος λόγω και της παρουσίας του Φιλιμπέρτο Ριβέρα. Είμαι πεπεισμένος ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί, θα διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επικρατεί κοινή πεποίθηση στην ομάδα μας ότι εμείς θα προχωρήσουμε, τελικά, στο κύπελλο Ελλάδας».


QUOTE
"50-50" ο Χρήστος Ταπούτος 21/12/2007
Αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Χρήστου Ταπούτου στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η κάκωση στο σκαφοειδές ιστό του ποδιού του, που υπέστη το περασμένο Σάββατο, δεν τον άφησε να γυμναστεί όλη την εβδομάδα.


aekbc.gr
ashton
QUOTE
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΟΣΦΠ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η προϊστορία στα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη και ξεκινάει από την πρώτη κιόλας διοργάνωση του θεσμού, το 1976 όταν οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στη Γλυφάδα για τον τελικό. Χάσαμε με 81-69 από τον Γιατζόγλου, τον Καστρινάκη και την παρέα τους. Προπονητής μας ήταν ο Κώστας Μουρούζης και είχαμε αγωνιστεί με τους : Κόντος 13, Γιαννουζάκος 18, Τσοσκούνογλου 10, Νεσιάδης 2, Νυδριώτης, Τρόντζος 6, Καντέλης 10, Παπαδάτος 10.

Δυο χρόνια αργότερα βρεθήκαμε και πάλι στον τελικό που αυτή τη φορά έγινε στο Παναθηναϊκό στάδιο. Γνωρίσαμε ξανά την ήττα με 83-72. Στον πάγκο μας βρισκόταν ο Γιώργος Αμερικάνος, ενώ η σύνθεση μας ήταν : Τρόντζος 17, Γκέκος 19, Φώτσης 2, Μπογατσιώτης 12, Γιαννουζάκος 8, Βαφόπουλος 4, Κανακάκης 6, Καρτερουλιώτης 4.

Πιστές στο ραντεβού τους οι δυο ομάδες, βρέθηκαν ξανά στον τελικό του 1980 στο Καλλιμάρμαρο. Για άλλη μια φορά γνωρίσαμε την ήττα, αυτή τη φορά πιο δύσκολα, 85-80. Προπονητής μας ήταν ο Γιώργος Τρόντζος, ενώ παίξαμε με τους : Γκούμα 9, Γκέκο 18, Φώτση 5, Κορωναίο, Πανταζή, Τοσκούνογλου, Γιαννουζάκο 21, Σταμέλο 18, Κανακάκη 9.

Το 1986/87 αντιμετωπίσαμε ξανά τους Ερυθρόλευκους, αυτή τη φορά στους προημιτελικούς. Ο αγώνας έγινε στο Παπαστράτειο και στον πάγκο είχαμε και πάλι τον Γιώργο Αμερικάνο. Το ματς ήταν ντέρμπυ μέχρι το 30’ αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε απέναντι στους Καμπούρη, Παραγιό & σία χάνοντας με 79-66.

Ούτε όμως και το 1996/97 με τον Ιωαννίδη στο πάγκο καταφέραμε να πάρουμε ένα ροζ φύλλο αγώνα στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Στον συγκλονιστικό ημιτελικό του φάϊναλ-φορ που έγινε στο ΟΑΚΑ, παρουσία περίπου 2500 φιλάθλων μας, χάσαμε 66-63 από ένα τρίποντο του Νάκιτς στην εκπνοή. Είχαμε αγωνιστεί με τους : Coldebella, Atruia 5, Κακιούζη 6, Χατζή 4, Larssen 13, Edwards 12, Ποδαρά 5, Chiaszig, Alexander 16. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν και τον Απόλλωνα στον τελικό κατακτώντας το Κύπελλο.

Την επόμενη όμως χρονιά στο Αλεξάνδρειο είχε έρθει επιτέλους η ώρα για τη νίκη. Ξανά με τον Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο, παίξαμε φοβερή άμυνα και κερδίσαμε με 63-49. Η σύνθεσή μας σε εκείνο το ματς της τελευταίας μέρας του Γενάρη του 1998 ήταν : Coldebella 4, Lasa, Anderson 15, Χατζής 14, Larssen 4, Κακιούζης 4, Τσακαλίδης 11, Alexander 11. Στον τελικό της επόμενης μέρας χάσαμε το τρόπαιο από τον Άρη για μια ακόμα φορά.

Για προτελευταία φορά βρεθήκαμε αντιμέωποι τη Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη του ’99, σε ένα ματς που είχε αναβληθεί αρχικά λόγω των σεισμών στην Αττική. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς άλωσαν με εντυπωσιακό τρόπο το ΣΕΦ κερδίζοντας με 65-74 ενώ περίπου 1200 οπαδοί μας έκαναν πάρτυ στις εξέδρες. Το ματς ήταν η απαρχή της πορείας μας προν τον τίτλο της Πυλαίας, η αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο Δήμος Ντικούδης και MVP ο Άγγελος που είχε 33 πόντους με 17/17 βολές και 4/6 τρίποντα. Παίξαμε με : Κικίλια, O’Sullivan 3, Χατζή, Κορωνιό 33, Ντικούδη 7, Muursepp 4, Bowie 10, Κακιούζη 17.

Τέλος, την 1η Οκτώβρη του 2003, είχαμε αναμετρηθεί στο κλειστό των Λιοσίων σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα εκτεταμένα επεισόδια πριν από αυτό, τη φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Gorenc των Ερυθρόλευκων που οδήγησε στην πολύωρη αναβολή της έναρξης του αγώνα που κέρδισαν οι σημερινοί μας αντίπαλοι με 69-71, χάρη σε ένα καλάθι του Χρ.Χαρίση έπειτα από καταφανέστατο επιθετικό φάουλ στον Jenkins που δεν είχε σφυριχθεί. Ο Φώτης Κατσικάρης χρησιμοποίησε τους : Lollis 6, Σ.Νικολαϊδη 4, Ζήση 5, Ταπούτο 17, Μισιακό, Χατζή 3, Jenkins 18, Γλυνιαδάκη 8, Μπουρούση & Παπαϊωακείμ 8.

http://vasilissa.blogspot.com/2007/12/1976.html
ashton
51-60 στο 30'
Χαλαρά κρατάει το προβάδισμα ο Ολυμπιακός.
leelo15
Ακομα και αν ειναι νωρις ο Ριβειρα... γιοκ. Παρα πολλα λαθη, ο Μπλακνει εκανε οτι ηθελε και γενικα δεν μου εδωσε την εντυπωση πως μπορει να οργανωσει ενα παιχνιδι. Μακαρι να μην δικαιωθω..
Οσο για την υπολοιπη Αεκ δεν ειχε και τοσο καλη αποδοση, κριμα παντως γιατι ο σημερινος Ολυμπιακος δεν ηταν αχτυπητος.
ashton
69-83 τελικό.

Πλάκα μας έκανε ο Μπλάκνεϊ.
ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΡ.

Wesson 10
Sy 9
Κυρίτσης 9
Χατζής 6
Μπάρλος 15
Rivera 7
Vasiljevic 6
Τσάμης 3
Συμτσακ
Pavic 4
ashton



Η διαφορά των δυο ομάδων. Άλλο Vasiljevic - Rivera άλλο Blakney


Παίξαμε με σέντερ (Πάβιτς) για κάποιο διάστημα.


τάπα Μπουρούση στον Συ που δοκίμασε κάρφωμα


Το κλέψιμο του Ματσιγιάουσκας στον Κυρίτση


Τάπα του Τεοντοσιτς σε τρίποντο του Ριβέρα


Χατζής . Επαιξε και βοήθησε.


Ο Πάβιτς μετά από σφύριγμα του διαιτητή



Δυνατές οι μάχες Wesson - Jackson


φινάλε
ashton

Ο Μπάρλος σουτάρει βολές (τις μισές έχασε παλι..) με φόντο το ψιλογεμάτο πέταλο



Κόσμος



τα στατιστικά






Δρόσος με Πίνι και Ελληνιάδη στη φυσούνα.




XΡΗΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !

ΚΑΛΑ ΑΕΚΟΥΓΕΝΝΑ !
dreamtheater
Μόλις γύρισα από το ματς. Δεν μπορώ να πω απογοητευμένος, αλλά σίγουρα όχι και χαρούμενος...
Προσπάθησε αρκετά η ομάδα, αλλά δεν ήταν αρκετό για κάτι καλύτερο. Ο Ριβέρα πιστεύω θα βελτιωθεί, αλλά δεν ξέρω πόσο. Πρέπει να του ξεκαθαριστεί, όμως, αν τον πήραμε για άσο ή για δυάρι. Νομίζω το καλύτερό μας κομμάτι του αγώνα το κάναμε με τον Χατζή να οργανώνει και τον Πορτορικάνο στην περιφέρεια. Ο Νικόλας βοήθησε και πρέπει σίγουρα να παίζει περισσότερο για να βρει και ρυθμό... Ο πάγκος συνεχίζει να προβληματίζει, με ενδεικτική την τελευταία φάση του β' δεκαλέπτου, όταν ο Γκέρσον βάζει στο παρκέ 3 κοντούς και μέχρι να το πάρουμε χαμπάρι έχει βγει ο Τεόντοσιτς ένας με έναν με τον Μπάρλο, με αποτέλεσμα να φάμε καλάθι στα 8 δεύτερα... Επίσης, είναι εμφανής η έλλειψη καθαρού σέντερ, με τον Κέζελ να τα δίνει όλα, αλλά προφανώς να μην μπορεί να αντιμετωπίσει και Τζάκσον και Μπουρούση και Jake.... Ο Πάβιτς βοήθησε, αλλά είναι εμφανώς λίγος.
Στα εξωαγωνιστικά, ο γνωστός Λάρι, με ότι αυτό συνεπάγεται... Ήταν στραβό το κλίμα... Τελοσπάντων...
Ο κόσμος εκδηλωτικός και πάλι, έσπρωξε την ομάδα. Νομίζω οι αποδοκιμασίες σε Μπουρούση και Τσακαλίδη θα μπορούσαν να αποφευχθούν...
Καλές γιορτές σε όλους και ο νέος χρόνος να μη μοιάζει σε τίποτα με τους τελευταίους!!!!
ashton
QUOTE
Μετά το τέλος του ματς ο Πίνι Γκέρσον τόνισε: "Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την ίδια ομάδα δύο φορές την ίδια βδομάδα. Προετοιμαστήκαμε με έναν διαφορετικό τρόπο για αυτό το παιχνίδι. Και το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεύτερον ήταν θετικό ότι σε ένα εκτός έδρας ματς τους σταματήσαμε κάτω από τους 70 πόντους. Χωρίς πολύ καλή επίθεση σκοράραμε 83 πόντους, ενώ η ΑΕΚ είχε 13 περίπου πόντους στη λήξη των επιθέσεων. Αυτό που είναι σημαντικότερο είναι να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια και να συνεχίζεις στις επόμενες φάσεις".

Αναφορικά με τις υπέρ του διαφορές που χάνει ο Ολυμπιακός, είπε: "Διαφορές (που τις χάνει κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια): Στο μπάσκετ υπάρχει το momentum. Ξέραμε τους λόγους που γίνεται αυτό. Το σημαντικό είναι ότι επανήλθαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και κρατήσαμε στο τέλος της διαφορά. Οι 69 πόντοι σε εκτός έδρας ματς και απέναντι σε μια ομάδα με καλούς παίκτες είναι πολύ σημαντικό, όπως κι επίσης το γεγονός ότι δεχτήκαμε λιγότερους από 17 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο.

Υπάρχουν ματς που σκοράρουμε 100 πόντους και κερδίζουμε κι υπάρχουν άλλα που κρατάμε τον αντίπαλο κάτω από 70 πόντους και κερδίζουμε. Οι παίκτες το ξέρουν αυτό και πρέπει να έρχονται στην προπόνηση δίνοντας το 110% των δυνατότητων τους. Όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει εγγύηση για τα λεπτά συμμετοχής. Το προηγούμενο ματς δεν είναι… ασφάλεια ότι θα παίξεις στο επόμενο. Πρέπει να κερδίζεις το χρόνο σου κάθε μέρα στην προπόνηση. Παίζουμε χωρίς τον Γκριρ και τον Γουντς. Οι παίκτες το ξέρουν αυτό και ανταποκρίνονται. Οι Έλληνες κι ο Μπλάκνεϊ που είναι πολύ έμπειρος παίκτης κέρδισαν το παιχνίδι".

Αγγέλου: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια"

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Καλή επιτυχία στη συνέχεια. Εμείς προσπαθήσαμε. Αναγκάσαμε για ακόμη μια φορά να παίξει χωρίς τους ψηλούς του, αλλά μας ανάγκασε να κάνουμε και πάλι πολλά λάθη. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτό το ματς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο ένα ο Ολυμπιακός ερχόταν από την Ισπανία και αναγκάστηκε να παίξει ζώνη. Είδαμε πως αντιδράσαμε απέναντι σε μια χαλαρή άμυνα. Στο δεύτερο έπαιξε εντός έδρας σε ένα εύκολο παιχνίδι. Είχε ενέργεια και την έδωσε στην άμυνα. Στις επόμενες ημέρες θα αξιολογήσουμε τα συμπεράσματα των δύο παιχνιδιών και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας".

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση που χρειάζεται η ΑΕΚ, είπε: "Έχουμε δικαίωμα για τρεις αλλαγές στον πρώτο γύρο και δύο στο δεύτερο. Υπάρχουν 2-3 σενάρια τα οποία εξετάζουμε για να κάνουμε την ομάδα ανταγωνιστική. Αυτή τη στιγμή τα συζητάμε". Για τον Κουτλουάι τόνισε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει, ενώ σε σχέση με το θέμα του Έιβερι, δήλωσε: "Οι παίκτες δεν είναι μηχανές δεν είναι άνθρωποι.

Είχε ένα προσωπικό ζήτημα η διοίκηση του επέτρεψε να φύγει και θα γυρίσει στις 24 του μηνός. Πήρε άδεια προσωπικά από μένα και τον περιμένουμε. Προσπάθησε να αναβάλει το γάμο του έκανε μεγάλη προσπάθεια (η αγωνιστική ήταν εμβόλιμη λόγω προλυμπιακού). 'Ηταν και πολύ κύριος και πολύ επαγγελματίας. Πήρε άδεια και θα επιστρέψει".


sport24.gr
ashton
Kαι η κριτική για το παιχνίδι




4. WESSON
Πάλευε μόνος του κάτω από τα καλάθια, αλλά δε μπορεί μόνος του να παίξει και τον Τζάκσον και τον Μπουρούση και τον Λέντκοφ. Ειχε 10 πόντους και 7 ρημπάουντ. Αν είχε ένα σέντερ της προκοπής δίπλα του...


5. SY
Είχε διάθεση, ξεκίνησε δυνατά και πάλι αλλά έφαγε κάνα-δυο τάπες από Μπουρούση και σία. Και μάλλον πρέπει να κάνει καμιά προπόνηση στις βολές ... Είχε 15/16 μέχρι τα ματς με Ολυμπιακό, και μόλις 7/13 στα 2 αυτά παιχνίδια.

7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Στη 12άδα, αλλά δεν έπαιξε με το πρόβλημα στο πόδι του.

8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Επιθετικά δεν ήταν κακός, αλλά τα κλεψίματα που έφαγε -ειδικά αυτό από τον Μάτσε σε επαναφορά χαλάσανε και μάλλον δίκαια την εικόνα του.


9. ΧΑΤΖΗΣ
Χωρίς να είναι αυτός που θυμομασταν, βοήθησε την ομάδα να είναι πιο συγκροτημένη και συγκεντρωμένη μέσα στο γήπεδο. Πέτυχε και κάποιους πόντους, δείχνοντας πως σιγά-σιγά θα μπορέσει να ξαναβρει τα πατήματά του.


10. ΜΠΑΡΛΟΣ
Ο πιο παραγωγικός μας παίκτης, έβαλε 15π με ανεκτά ποσοστά (1/2 2π, 2/3 3π, και 7/10 βολές). Σαφέστατα καλύτερος από το περασμένο Σάββατο


12. RIVERA
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί χωρίς ούτε μια βδομάδα προπονήσεων. Δεν μπορούσε να συνεννοηθεί καλά με τους συμπαίκτες του κι έκανε αρκετά λάθη, ενώ δε μπόρεσε ούτε να περιορίσει τον Μπλάκνεϊ ούτε να μη φάει τα κλεψίματά του. Έδειξε κάποια στοιχεία. Θα φανεί τι μπορεί να κάνει στα επόμενα ματς.


13. VASILJEVIC
Τα γνωστά. Έδωσε κάποιες λύσεις από περιφέρεια (2/5 τρίποντα) αλλά έφαγε τις προσποιήσεις του Μπλάκνεϊ και πούλησε/έχασε κάμποσες φορές τη μπάλα

14. ΧΑΡΙΣΗΣ
Ούτε τώρα μπήκε στο παρκέ


16. ΤΣΑΜΗΣ
Έπαιξε για περίπου ένα 7λεπτο, πέτυχε και ένα τρίποντο από τη σέντρα στο τέλος της 3ης περιόδου (το πρώτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα φέτος)

17. ΣΥΜΤΣΑΚ
Μπήκε για μισό λεπτό περίπου στο τέλος μιας περιόδου.


19. PAVIC
Έπαιξε μετά από καιρό πάνω από 10λεπτο. Εδωσε τη δυνατότητα να βάλουμε καλάθι και από σέντερ και να παίξει ο κζελ στο 4 για λίγο. Αμυντικά λίγα πράγματα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.