Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New Jersey Nets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
morfi
New Jersey Nets...
Τι να πω και για αυτους... δεν τους βλεπω να πηγαινουν και πολυ μακρια... πλειοφ, δευτερος γυρος ΤΟ ΠΟΛΥ! Καποτε μου αρεσε πολυ αυτη η ομαδα... τοτε βεβαια ηταν ΟΜΑΔΑ... αλλα βεβαια... πως να πανε μπροστα με τον τζεφερσον βασικο... για να μην πω για τον κριστιτς... και αυτες οι ατομιστιες του καρτερ...
Εχουμε και λεμε...
Οι φιλοι των New jersey εχουν την τιμη να εχουν στην ομαδα τους τον καλυτερο πλειμεικερ του κοσμου... τζεισον κιντ λεγεται και ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Τις θεσεις μεταξυ δυο και τρια θα τις μοιραζονται ο καρτερ με τον τζεφερσον ενω αν θελουν να παιξουν με δυο πλειμεικερ (κατι που ειναι στην μοδα τωρα) στο δυο θα ειναι ο τζεφ μακινις και στο τρια λογικα ο καρτερ. Στο τεσσερα θα ειναι... ελα ντε... ποιος απο ολους αυτους τους αθλιους φοργουορντ εκτος απο τον κλιφορντ ρομπινσον θα ειναι στο τεσσερα? Πραγματικα δεν ξερω... Και στο πεντε θα ειναι (εδω κατουριομαστε απο τα γελια) κυριες και κυριοι... Ο ΚΡΙΣΤΙΤΣ!
Προσφατη και αρκετα καλη μεταγραφη ο εντι χαουζ... με αυτον γινανε ακομα καλυτεροι στο σουτ και ειδικα στο τριποντο... Ο παγκος δεν λεει και πολλα... μαλλον δεν λεει τιποτα... επεστρεψε ο κλιφορντ ρομπινσον, ο ναχμπαρ ειναι αθλιος, ο τζεισον κολλινς επισης, ο μικι μουρ δεν μου λεει τιποτα... μονο ο τζεφ μακινις και ο λαμοντ μαρει κανουν την διαφορα...
Τωρα που το ξανασκεφτομαι... παιζει να μην πανε ουτε πλειοφ... κριμα για τον κιντ...

Ελπιζω να με βαρεθηκατε, οπως σας βαρεθηκα και εγω...
NBAholic
QUOTE
Στο τεσσερα θα ειναι... ελα ντε... ποιος απο ολους αυτους τους αθλιους φοργουορντ εκτος απο τον κλιφορντ ρομπινσον θα ειναι στο τεσσερα?


Δεν τον παρακολούθησα τον Κλιφ, αλλά δε θα βγει φέτος στη σύνταξη;
Πλαστικό 4άρι, με καλό σουτ, αλλά είναι και 40 ετών, ενώ σα ριμπάουντερ δεν ήταν ποτέ καλός. Με άλλα λόγια, είναι ο Νίκος Οικονόμου του ΝΒΑ.
Dromeas7
QUOTE(NBAholic @ Aug 28 2006, 03:52 PM) *
Δεν τον παρακολούθησα τον Κλιφ, αλλά δε θα βγει φέτος στη σύνταξη;
Πλαστικό 4άρι, με καλό σουτ, αλλά είναι και 40 ετών, ενώ σα ριμπάουντερ δεν ήταν ποτέ καλός. Με άλλα λόγια, είναι ο Νίκος Οικονόμου του ΝΒΑ.




Τον αδικείς τον Κλιφ.... cool.gif
Achilleas13
Οι Νετς είναι πάρα πολύ αδύναμoi κάτω απο το καλάθι σε αντίθεση με την καλή τους περιφέρια.Βλεπω να μπαίνουν σχετικά άνετα στα playoff
asxetos
Oi Nets den exoun provlima katw apo ta kalathia. O Krstic einai apo tous anerxomenous psilous sto NBA enw kai o Collins einai apo tous pio kalous amyntikous, enw borei na paiksei toso 4 oso kai 5. To provlima tous einai oti den exoun pagko enw kai o Kidd exei arxisei na gernaei.
Achilleas13
Σιγά τον Krstic και τον Collins 68.gif 68.gif 68.gif
liolias
Παρα τους 23 ποντους του Καρτερ οι Νετς εχασαν 90-94 απο τους Μποστον Σελτικς.
liolias
Χθες ο Καρτερ εβαλε 38 ποντους αλλα οι Νετς χασαν απο τους Σουπερσονικς.Ποτε θα ξυπνησουν οι συμπαικτες του αραγε??
dizzy_fingers
Εντάξει, λείπουν και δύο "βασικά" μέλη της ομάδας.
Ο Τζέφερσον που είναι πραγματικά βασικός και ο ΜκΊνις που θα ξεκούραζε τον Κιντ.

Με 3-3 και στην κορυφή της περιφέρειας δεν τα πάνε άσχημα.
Pierce
παροτι ξερω το τελικο σκορ 68.gif ετοιμαζομαι να δω τη ματσαρα με τους σονικς στις 19: 30 στο σπορτ + . οσοι εχετε βαλτε να δειτε δεν θα χασετε 19.gif
liolias
Και με οδηγο φυσικα ποιον αλλο αραγε??Μα φυσικα τον Καρτερ που ειχε 28 ποντους στον αγωνα με τους Ιντιανα οι Νετς βρισκονται στην πρωτη θεση!
teneatis
Οδηγός είναι o Jason. Σε κάθε ματς κυνηγάει το triple double.
morfi
81ο τριπλ νταμπλ για το τζεισον κιντ...

Το ξερατε οτι...
Ο τζεισον κιντ εχει κανει μονο μια ενα τριμπλ νταμπλ με την ελαχιστη επιδοση (δλδ 10-10-10) ? Αυτο λεει πολλα για ολα τα αλλα... cool.gif
NBAholic
Έχει όμως αρκετά TD με παραπλήσια νούμερα. Σκέψου άλλωστε, αυτός είναι μόνο ένας απ'τους δεκάδες συνδυασμούς νούμερων που μπορείς να πετύχεις. Ο πιο εύκολος, βέβαια, αλλά οι πιθανότητες είναι σαφώς υπέρ "όλων των άλλων". Αυτό σαν παρατήρηση, όχι σαν μπηχτή, γιατί το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς απ'τους κορυφαίους "τριπλ ντουμπλέρ" (sic). Πιο πιθανό είναι να δεις το 10/10/10 (ιδίως 10/10 στις δυο τελευταίες κατηγορίες) σε παίχτες που δεν το συνηθίζουν.
Alexmei
ξέρατε ότι από τα φετινά 6 TD του Κidd, τα τέσσερα τα έκανε αυτόν τον μήνα; w00t.gif
liolias
Ο Βινς Κάρτερ βγήκε νικητής από την τιτανομαχία του(λεμε τωρα) με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και σε προσωπικό (38-37) και σε ομαδικό (113-111) επίπεδο και οι Νετς νίκησαν τους Καβαλίερς. icon_headbang.gif
Pierce
take it easy dude....
NBAholic
QUOTE
Ο Βινς Κάρτερ βγήκε νικητής από την τιτανομαχία του(λεμε τωρα) με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και σε προσωπικό (38-37) και σε ομαδικό (113-111) επίπεδο και οι Νετς νίκησαν τους Καβαλίερς.


38 πόντοι. Πάλι καλά, γιατί αμέσως πιο πριν είχε πετύχει 35.


Εντός 3 παιχνιδιών...
Alexmei
συγγνώμη αλλά εγώ δν θα σύγκρινα ποτέ τον James με τον Carter... Carter rules! (φοράμε και το ίδιο νούμερο tongue.gif ) Συμφωνώ με τον liolia (είδατε δύδιμο που είμαστε!!! tongue.gif tongue.gif biggrin.gif )

Σημείωση: Είναι γνώμη μου (η παραπάνω) και δν θα δεχτώ τπτ από το είδος :'' Τι λες ρε τώρα;" και κάτι τέτοια...


Επίσης οι ΝΕΤS έπεξαν Alternative στολές τους...
liolias
Γεια σου ρε Alexmei!!!! Το VINCE CARTER CLUB μεγαλωνει καθημερινα!!

Pierce
το ψιλοξεσκισες το θεμα λιολια!
liolias
Ετσι ξεσκισε και ο Καρτερ τον James ομως για να μην ξεχνιομαστε κιολας tongue.gif .
Alexmei
liolia ωραία η "ζωγραφιά" σου αλλά πολύ προκλητική... μην ξεχνάς ότι έχουμε και άτομα που τους αρέσει ο James... wink.gif smile.gif
Pierce
υπαρχει καποιος που να μην του αρεσει ο James δλδ?
Alexmei
βασικά εμένα.... εντάξει παραδέχομαι το ταλέντο του και το ότι είναι φοβερός παίχτης κτλ κτλ κτλ αλλά δεν μ αρέσει σαν χαρακτήρας... ειδικά στο ημίχρονο του ημιτελικού με τις ΗΠΑ είπε στους συμπαίκτες του : "They don't know what to do"... αυτό δείχνει ότι κοιτούσε τον τελικό πριν πάει καν....
NBAholic
Καλά, και ο Κάρτερ έλεγε κάτι ωραία μετά τους αγώνες του Σίδνεϊ (του στιλ "Είδατε; Σας το είπα πως θα το παίρναμε το χρυσό σίγουρα", τη στιγμή που νίκησαν τη Λιθουανία με 1 καλάθι), οπότε ας μην το πάμε εκεί.

Δεν ανησυχώ, άλλωστε. Ο Τζέιμς θα με εκπλήξει αρνητικά αν δεν ξεπεράσει σε 5-6 χρόνια ό,τι έχει πετύχει ή θα πετύχει ο Βινς μέχρι τότε...
liolias
Χαλαρα παιδια δεν το εκανα προκλητικα.Σιγουρα ο James ειναι καλος παιχτης οχι ο καλυτερος φυσικα και ελπιζω σε 5-6 χρονια να ειμαστε εδω για να δουμε τι θα εχει κανει ο James.
treathitch
Κρίμα για τους Νετς.
Έξω ο Κρστιτς για το υπόλοιπο της σεζόν..
http://www.nba.com/news/350651.html

Πάει και η Εθνική Σερβίας για φετος wink.gif
morfi
QUOTE(treathitch @ Dec 23 2006, 11:29 PM) *
Κρίμα για τους Νετς.
Έξω ο Κρστιτς για το υπόλοιπο της σεζόν..
http://www.nba.com/news/350651.html

Το κενο καλυφτηκε (τουλαχιστον για το πρωτο παιχνιδι tongue.gif ). εντι χαουζ ο αντικαταστατης. Ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειναι καθολου σιγουρο αν θα συνεχισει να παιζει ετσι.

QUOTE(treathitch @ Dec 23 2006, 11:29 PM) *
Πάει και η Εθνική Σερβίας για φετος wink.gif

Αυτο ειναι καλο για την ελλαδα ετσι ?
treathitch
QUOTE(morfi @ Dec 24 2006, 06:41 PM) *
Αυτο ειναι καλο για την ελλαδα ετσι ?

Mάλλον όχι. Η Σερβία με Πέτζα, Κρστιτς, Ραντμάνοβιτς, Βούγιανιτς, Ντρομπνιακ, Γιάριτς πιο συνεργάσιμους και μαζί και με αυτούς που έχει είναι και πάλι μια κλάση κάτω από αυτή την Εθνική Ελλάδας.
liolias
Θα παιξει ο Πετζα στο ευρωπαικο???
Alexmei
έτσι ακούγεται liolia.....


παίδες όποιος πρόλαβε να δει τον Krstic πρόλαβε... τέρμα για την υπόλοιπη σεζόν. ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.... no more για φέτος λένε οι γιατροί... επέμβαση και... πάγκος... Θα δούμε πως θα τα πάνε οι Νετς τώρα... 17.gif ξέρει κανείς αν θα χάσει την Εθνική Σερβίας;
liolias
Πολυ κριμα.Δυστηχως ειναι μεγαλη απολια για τους Νετς και δεν νομιζω να παιξει στο Ευρωπαικο και να ρισκαρει να παθει τιποτα χειροτερο.Τουλαχιστον θα γουσταρουμε Πετζα. Παντως τωρα ο Vince πρεπει να τα δωσει ολα με τον τραυματισμο του Krstic και εχει και αυτο το προβλημα στα γονατα του ρε γμτ.
Pierce
ΕΛΕΟΣ ΑΛΕΞ!! κοιτα τα προηγουμενα ποστ πριν γραψεις shot.gif !!!!!!!!
Alexmei
ε τό' χω αυτό.... σόρρυ γμτ.... sad.gif
Pierce
δν πειραζει! που θα παει θα διορθωθει smile.gif wink.gif
Pierce
QUOTE
Πάνω στον εκνευρισμό του από την ήττα στο ματς με τους Detroit Pistons ο Jason Kidd εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του διαιτητή, Tom Washington λόγω του μη καταλογισμού φάουλ από τον τελευταίο σε μία σύγκρουση του Vince Carter με τον Rasheed Wallcw, 1,5 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του ματς.

Δύο 24ωρα αργότερα, ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής του ΝΒΑ, Stu Jackson ανακοίνωσε την ποινή του Kidd ο οποίος καλείται να πληρώσει το ποσό των 20.000 δολαρίων. Ο Carter ανέλαβε την τελευταία επίθεση των Nets ενώ βρίσκονταν έναν πόντο πίσω (92-91). Η σύγκρουση με τον Wallace του στέρησε την ευκαιρία να πετύχει το νικητήριο καλάθι και ο Kidd προέβη στην εξής δήλωση:

"Είναι αδύνατον ο Tom να χάσει αυτό το σφύριγμα, είναι αδύνατον να μην είδε τη φάση ή να μην την είδαν οι άλλοι δύο διαιτητές. Μιλάμε για τρεις τυφλοπόντικες και είναι λυπηρό που ο Tom τα "θαλάσσωσε" εις βάρος μας".
contra.gr

αυτα ειναι! biggrin.gif
Anaz
Πολυ με στεναχώρησε ο τραυματισμός του Κρστιτς(καλα δεν εκλαψα κιόλας..)!Οι Νετς ειναι στις 3-4 αγαπημενες ομαδες στο ΝΒΑ. Πιστευα πολυ στον Σερβο φέτος κ πράγματι τα νούμερα του μεχρι τον τραυματισμό του με επιβεβαιωναν!Μεγαλη απωλεια για τους Νετς καθως φετος πίστευα οτι μαζι με τον Κρστιτς θα εκανε κ η ομαδα το κατι παραπάνω.Τωρα..ούτε εναν ψηλό της προκοπής δεν εχουν..
Pierce
ειδε κανεις το καλαθι του κιντ που εβαλε λιγο πριν τελος? πηρε τη baseline εκοψε μεσα στη ρακετα και στο υψος του ζωγραφιστου χωρις να κοιταει τη μπασκετ πεταει τη μπαλα και μπαινει με ταμπλο! pure magic!
Pierce
ξυρισε το μουσι ο κιντ! ε αυτο δεν το περιμενα ...
NBAholic
Tώρα που θα βγάλει και διαζύγιο έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα στέλνει φιλιά στην μπασκέτα όταν εκτελεί βολές.

QUOTE
ειδε κανεις το καλαθι του κιντ που εβαλε λιγο πριν τελος? πηρε τη baseline εκοψε μεσα στη ρακετα και στο υψος του ζωγραφιστου χωρις να κοιταει τη μπασκετ πεταει τη μπαλα και μπαινει με ταμπλο! pure magic!


Μου θύμισε ένα αρκετά παρόμοιο καλάθι που πέτυχε πριν μερικά χρόνια ο ίδιος. Τυχερό, αλλά καταπληκτικό, nevertheless.
liolias
Παντως η γυναικα του ειναι μια χαρα. Αληθευει οτι χτυπησε το γιο του οταν ηταν 2 χρονων??
Pierce
QUOTE
Ούτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν το διάστημα απουσίας του Richard Jefferson από τα παρκέ. Ο τρίτος εφετινός σκόρερ των New Jersey Nets (16.1 πόντοι) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και προς το παρόν η επιστροφή του στη δράση δεν έχει υπολογιστεί επ' ακριβώς.

Η είσοδος στο χειρουργείο ήταν πάντως η μοναδική επιλογή στην προσπάθεια του 26χρονου φόργουορντ να ξεπεραστεί δια παντός ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τα play off της περασμένης σεζόν. Προσπάθησε με τη βοήθεια φαρμάκων και θεραπειών να ανταπεξέλθει, ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν. www.contra.gr


κριμα. θα μεινει ο κιντ με τον καρτερ μονο στο τελος. λογικα οποιες ελπιδες για play off πανε για φουντο,αφου μετα τον κριστιτς και ο τζεφερσον θα ειναι εξω για πολυ καιρο. ημαρτον θα μπουν οι ραπτορς play off ουτε ο θεος δεν το θελει. βουντου κανουν? η μιση atlantic ειναι τραυματισμενη ....
liolias
QUOTE(pierce21 @ Jan 23 2007, 08:42 PM) *
ημαρτον θα μπουν οι ραπτορς play off ουτε ο θεος δεν το θελει. βουντου κανουν? η μιση atlantic ειναι τραυματισμενη ....


Χεχε ερχομαστε!!!

Το κακο ειναι οτι ο καημενος η Vince θα βγαλει παλι τα καστανα απο τη φωτια...
liolias
Οσο και αν προσπαθησε δεν εφτασε..... Παρα τους 33 ποντους του Καρτερ οι Νετς εχασαν απο τους Κλιπερς με σκορ 102-101!!!
Alexmei
είχε buzzer beater του Mobley το παιχνίδι στο 0.6
Primo
Καθως φτανουμε στο τελοσ της διωριας για της ανταλλαγες,οι Νετς ειναι ετοιμοι να κανουν το Μπαμ με την ανταλλαγη του ΘΕΟΥ του Τζεισον,οι φημες λενε Λεικερς η Καβς,αν και ειναι σχεδον σιγουρο πως αν γινει τελικα αυτος μαλλον θα προτιμησει Λεικερς.Οι Λεικερς δινουν τον Κουαμε Μπραουν και δυο περιφερειακους μπορει και Φαρμαρ-Γουιλιαμς(περσι στην Μπαρτσελονα) καθωσ και μια η δυο επιλογες πρωτου γυρου στο Ντραφτ,οσο για τους Καβς δεν ξερω τι μπορουν να δωσουν....
Επισης φημες μιλανε και για ανταλλαγη του Βινς αλλα αυτη πιστευω δεν προκειτε να γινει...
NBAholic
Μάγκες οι Λέικερς αν δώσουν μόνο αυτά τα ανταλλάγματα. Ο Κουόμε, με την όρεξη που έχει τώρα, χρειάζεται τον Κιντ και το Νας μαζί για να γίνει ένας αξιοπρεπής σκόρερ (για τα δεδομένα ενός Νο1 ντραφτ). Ο Γουίλιαμς έκανε λίγο παραπάνω απ'το απόλυτο τίποτα, μόνο για το Φάρμαρ ψιλοστενοχωριέμαι. Όσο για τα ντραφτ πικ, δε γνωρίζω κατά πόσο θα βγει κάποιο λαβράκι αν οι Λέικερς κάνουν καλή σεζόν...

Κιντ, έλα στο Λ.Α!
thrylos7
w00t.gif

Να και κάτι καλό που άκουσα σήμερα...

Ναι, ναι, ναι!

Να μας κρατάτε ενήμερους ε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.