Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τέλος ο Αλεξανδρής (?)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
grigoris
Από sportime.gr:
ΠΑΟΚ και Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα συνεχίσουν μαζί, όπως δείχνουν τα πράγματα. Το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκαν ο Τάκης Πανελούδης με τον κόουτς του δικεφάλου και η απόφαση ήταν η προαναφερόμενη, δεδομένου ότι ο πρώην πια προπονητής του ΠΑΟΚ ήθελε εγγυήσεις για το μπάτζετ της νέας περιόδου, κάτι για το οποίο αδυνατούσε να δεσμευθεί ο πρόεδρος της ομάδας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά και μάλιστα, αν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν έχει βρει ομάδα μέχρι τις 15 Ιουνίου, τότε ίσως ξανακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ! Στη Θεσαλονίκη, πάντως, ήδη άρχισαν να ακούγονται κάποια ονόματα για τον πάγκο του δικεφάλου, με πρώτο και καλύτερο του Κώστα Φλεβαράκη

Και πάλι από sportime.gr:
Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Κολοσσό Ρόδου βρίσκεται ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο "τίγρης", που αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Κολοσσού, Κώστας Κωσταρίδη και συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας προπονητής δείχνει θετικός στην προοπτική της ανάληψης της τεχνικής ηγεσία της νησιώτικης ομάδας, που φέτος επιστρέφει στην Α1 μετά από απουσία ενός χρόνου. Τις επόμενες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

Πριν από λίγες ημέρες, η διοίκηση του Κολοσσού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το Γιώργο Ζευγώλη, που ανέβασε την ομάδα στην Α1 και από τις πρώτες εναλλακτικές λύσεις ήταν αυτή του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που μετά το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ, είναι πλέον ελεύθερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το "σμαραγδένιο νησί".

Εγώ πάντως έχω αρχίσει ήδη τα υπογλώσσια για να είμαι έτοιμος μ'αυτά που θα δω την επόμενη σεζόν.Φτάσαμε ήδη στο σημείο να είναι ομάδες όπως ο Κολοσσός (καμία μομφή για τη συμπαθή ομάδα) καλύτερες επιλογές για έναν σοβαρό προπονητήαπό τον ΠΑΟΚ.Εδώ υπάρχει η φήμη πως ο Πρέλεβιτς θα αναλάβει τον Ιωνικό Λαμίας,χάνει δηλαδή ο Πανελούδης και τη μόνιμη εναλλακτική λύση για τον πάγκο της ομάδας από ομάδα Α2!

Και τα καλύτερα έρχονται..................
Air Kef
Ο Αλεξανδρής εφυγε και ηδη βρηκε στέγη στον Κολοσσό Ρόδου.ΑΠο οτι διαβασα τουλαχιστον.
sihainas
Μήπως το διάβασες στο αμέσως προηγούμενο πόστ; tongue.gif
grigoris
Κεφ παρακαλώ να αναγράφεις τις πηγές σου.Ένα "από grigoris" θα το εκτιμούσα πολύ tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Air Kef
Η αληθεια ειναι οτι το διαβασα γρήγορα,αλλα ο τιτλος του τοπικ με ξεγέλασε.Αυτο το ερωτηματικό τι το ηθελες;;; biggrin.gif evilmonkey.gif


Εμενα αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι πως αυτος ο Αλεξανδρης ειναι περιζήτητος προπονητής.Μπορει να το εξηγήσει καποιος;
thrylos7
Μπαρουτοκαπνισμένος είναι στην Α1, πολύ καλή λύση για τον Κολοσσό...

QUOTE
Και τα καλύτερα έρχονται..................

Μάλλον ναι... δυστυχώς...
McRae
Τον εχετε φαει τον Βαγγελα οι περισσοτεροι,χωρις να καταλαβαινω τον λογο."Ιωανιδιζει" λιγο ειναι η αληθεια αλλα σε γενικες γραμμες σε εμας τουλαχισον εκανε καλη δουλεια

Η απωλεια του ειναι τεραστια,θεωρω οτι ηταν ο καταλληλοτερος να διαχειριστει το χαμηλο μπατζετ της επομενης σεζον,ενω με τις διασυνδεσεις του θα μπορουσε να φερει και καπιους παικτες πιο φτηνα οπως εκανε φετος με την
ΑΕΚ..

Θελω να δω τι ροστερ θα δημιουργησουν οι διοικουντες χωρις τον Αλεξανδρη,τον Μπανε και με τους μανατζερ να εχουν την ομαδα εδω και καιρο στην μαυρη λιστα.Σκεφτομουνα παντως οτι αμα μαζεψουμε καποιους φτηνους ρολιστες(λιγο ποιοτικοτερους ειναι η αληθεια απο τον..Τζακοπουλο και τον Καραβολα που ακουγονται..) και κανουμε επιτελους σωστες επιλογες στους Αμερικανους μπορει να φτιαχτει μια αξιοπρεπης ομαδα,χωρις ιδιαιτερο ταλεντο αλλα με περισσιο παθος που θα εχει πανω κατω τα ιδια αποτελεσματα με τις περασμενες χρονιες.Ουτως η αλλως και με τις ομαδες των αστερων προκοπη δεν ειδαμε..Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να ακολουθησουμε τα χναρια του συμπολιτη του Ηρακλη..Ιδωμεν

Το μονο καλο με την διοικηση ΠΑΝ-ΤΑΚ ΠΟΥ φανταζομαι θα διατηρηθει και φετος ειναι το παμφθηνο διαρκειας..Καπου 3 ευρω το παιχνιδι βγηκε φετος..Μια χαρα..
thrylos7
Εμένα γιατί βγήκε 5; Με κορόιδεψαν... biggrin.gif

(Ούτε 3 βγαίνει νομίζω... Αποκλείεται να έχασα 10 ολόκληρα ματς... χμ... 4 ευρώ βγαίνει το ματς.. Νομίζω όλα ήταν 20 (14 πρωτάθλημα + 6 Ευρώπη), ή κάνω λάθος; )

Συμφωνώ απόλυτα με τις τελευταίες δύο σειρές!
Air Kef
Τον Αλεξανδρη τον εχω χαντακώσει για 5 λόγους:

-Δυο χρονια στην Ολύμπια το μπάσκετ που επαιξε ηταν κατι σαν "ότι κατσει","το σταυρό σας παιδιά" κτλ.Με δύο λέξεις "ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΧΑΡΟ".

-Θα μου πεις "την έσωσε δύο φορές".Την πρώτη χρονιά πραγματικά μαγκιά του,αλλα με τέτοιο Γκραντ και τετοιους αντιπάλους θα ηταν αποτυχια να μην την σωσει.Καλα για την δεύτερη δν το συζητώ.

-Στις δύο χρονιές που έκατσε,ήρθαν και έφυγαν γυρω στους 30-35 παικτες.

-Αντιπαθω παικτες και προπονητές που ρίχνουν τις ευθυνες της ηττας τους αποκλειστηκά στους διαιτητές και ειδικά οταν έχουν άδικο.Και ο Αλεξανδρής το εχει κανει.

-Τελος,στο τέλος τηνς δεύτερης χρονιάς,η Ολύμπια εχει τερματισει 9η και με λιγη τύχη θα ειχε τερματισει 8η-πλέι οφ.Ο Αλεξανδρης και η διοίκηση δήλωναν πως η χρονια τέλειωσε επιτυχημενα και σε 1 βδομαδα θα εδιναν συνεντευξη για τα πλανα της νεας σεζόν.Ο Βαγγέλης την έκανε χωρις να καταλάβω τον λόγο.Όταν τον έμαθα "έγινα σοφότερος για την Α1"(Τροντ Σόλιντ). rolleyes.gif wink.gif
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
Μέσα στην ίδια μέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δέχτηκε πρόταση από την ULEB και τη ΦΙΜΠΑ για συμμετοχή στο ULEB Cup και το Eurocup αντίστοιχα, όμως στην κατάσταση που είναι η ομάδα, κανένα δίλημμα δεν τέθηκε.

Η περίπτωση της ULEB αποκλείστηκε αυτόματα, αφού τα χρήματα που θα χρειαστούν τόσο για τις μετακινήσεις, όσο και για τη δημιουργία μιας ομάδας που δε θα διασύρεται, είναι πολλά. Ετσι, το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να μετάσχει στη διοργάνωση της ΦΙΜΠΑ, έστω κι αν και γι' αυτήν την περίπτωση υπάρχει το ερώτημα «θα μπορέσει η ομάδα να τα βγάλει πέρα με διπλές υποχρεώσεις;».


Τα ταξίδια σε πόλεις ομάδων της ULEB χρεώνονται περισσότερο;

Φοβερός ο στόχος αυτός: Δημιουργία ομάδας που δε θα διασύρεται... κι αυτός δεν είναι πραγματοποιήσιμος για το ULEB Cup... ά ρε ΠΑΟΚ..

Αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ποιος ο λόγος να παίξει στην άλλη διοργάνωση;

Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι ακούγεται για εμπλοκή Γιατζόγλου στο σχεδιασμό της ομάδας.

McRae, άνοιξε ένα τόπικ για τα νέα της ομάδας κτλ για τη σεζόν που έρχεται... wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.