Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΕΛΟΣ Ο ΔΡΟΣΟΣ;;;;;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
ptolemaidaras
QUOTE(ptolemaidaras @ Dec 21 2008, 01:24 ) *
Παρελθόν ο Δρόσος
Του Θωμά Αυγέρη
20/12/2008 (23:55)

Με μία ανακοίνωση η οποία ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, τελειώνει η παρουσία του Δημήτρη Δρόσου στον ΠΑΟΚ. Ο Πατρινός επιχειρηματίας ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι μία προσπάθεια δημιουργίας ενός μεγάλου ΠΑΟΚ, όμως τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στον "δικέφαλο". Η ανακοίνωση του πρώην πλέον προέδρου της ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά. "O Θεός όταν μας βλέπει να σχεδιάζουμε το μέλλον γελάει...
Δυστυχώς η πορεία της υγείας μου ΔΕΝ μου επιτρέπει σε καμιά περίπτωση, όσο και αν το θέλω να συνεχίσω να ηγούμαι μίας τόσο μεγάλης Ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ.
Σεβόμενος την ιστορία , τις απαιτήσεις αλλά και την λογική ότι κανένας δεν δικαιούται να κατέχει μια θέση στην οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως , και θέλοντας να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά ΚΥΡΙΩΣ την ομάδα από οποιονδήποτε θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μου να παρακολουθήσω από κοντά τα πράγματα κατά την διάρκεια της μακράς απουσίας μου στο εξωτερικό κατά τους επόμενους μήνες, είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησηή μου από την άκρως τιμητική θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που επίσης έκανα ήδη και όσον αφορά τη θέση του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου μου.
Η μάχη που έχω να δώσω είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ και μου στερεί κάθε περιθώριο να δώσω στον κόσμο αυτό που είδε στο πρόσωπό μου και αυτό που αξίζει. …ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ με αυτόν και θα δίνει το 101% για την ομάδα .
Δυστυχώς για μένα, αν και είναι τεράστια η επιθυμία μου να ανταποκριθώ σε αυτό, η κατάσταση της υγειάς μου ,μου το απαγορεύει ρητά.
Ο κύκλος μου στο ελληνικό μπασκετ κλείνει απότομα και οδυνηρά για μένα , ίσως στην αρχή του πιο όμορφου ταξιδιού από όσα έκανα. ΠΑΝΤΑ, σε όποια ομάδα και ήμουν έδινα το 100% αλλά τώρα στο ΠΑΟΚ συνειδητοποίησα πρώτη φορά στην ζωή μου ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ και ΚΟΣΜΟΣ που και αυτό ακόμα το ποσοστό είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που αξίζουν.
ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα οπαδός καμιάς από τις ομάδες που ηγήθηκα αλλά πλέον δηλώνω με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι θα πεθάνω οπαδός αυτής της ομάδας που με αγάπησε και την αγάπησα τόσο γρήγορα και τόσο έντονα . ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !
Ελπίζω ότι και οι πλέον κακοπροαίρετοι κριτές μου να σεβαστούν αυτήν μου την δήλωση και να ΜΗΝ με εμπλέξουν σε κανένα σενάριο και σε καμιά άλλη ιστορία που έχει να κάνει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα και οποιαδήποτε άλλη εξήγηση .
Αν δεν θέλουν να σεβαστούν τα όσα μέχρι σήμερα προσπάθησα να προσφέρω στο ελληνικό μπάσκετ, ας σεβαστούν το δικαίωμα που έχει κάθε άνθρωπος να δώσει την προσωπική του μάχη όσο το δυνατόν πιο ήρεμος.
Μπορεί το χρονικό διάστημα που παρέμεινα πρόεδρος του ΠΑΟΚ να ήταν ελάχιστο, αλλά θεωρώ ότι έκανα πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλοι που παρέμειναν χρόνια, με την έννοια ότι το καλοκαίρι φάνταζε θαύμα το να συνεχίσει αυτή η ομάδα χωρίς να υποστεί τον εξευτελισμό του υποβιβασμού σε κατηγορίες που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορία της ομάδας.
Σήμερα η ομάδα όχι μόνο δεν κινδυνεύει με διάλυση, αλλά με την βοήθεια του κόσμου, του κ Αμοιρίδη και τη δική μου, απέκτησε δυναμική ξανά, ένα αξιολογότατο ρόστερ και κυρίως έχει προγραμματίσει και ρυθμίσει πληγές και υποχρεώσεις χρόνων που έως σήμερα τηρούνται στο ακέραιο σε ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα που να είναι εφικτό από οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή όχι μόνο να τηρήσει, αλλά και να υλοποιήσει σε τέτοιο βαθμό που θα του επιτρέψει να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που αξίζει …ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ .
Αυτό όμως που είναι πλέον ξεκάθαρο και το πιο σημαντικό όλων, είναι ότι πλέον ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για να γίνουν όλα αυτά, κάτι που εγώ δεν είχα ποτέ.
Είμαι περήφανος για όλα όσα έκανα, ακόμα και για τα όποια λάθη μου, μια και που έγιναν πάντα κάτω από πίεση χρόνου, και κυρίως ότι τα πάντα έγιναν με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ για κανένα προσωπικό όφελος.
Επίσης είμαι περήφανος για το ότι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου πήγε για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην ομάδα και όχι στην τσέπη οποιουδήποτε παράγοντα!
Λύση οριστική δυστυχώς δεν κατάφερα να δώσω, αλλά χρόνο, όραμα και βάσεις για μια τέτοια λύση σαφώς και εχουν μπει . Τώρα είναι στο χέρι του κόσμου να προστατεύσει όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι και η τελευταία αποστολή που έχω …ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ…
Προβλήματα υπάρχουν και είναι αρκετά και σοβαρά αλλά η ομάδα και η προσπάθεια που ξεκίνησε θα προστατευτεί και θα συνεχίσει γιατί πλέον το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ πίσω και οι βάσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
Ο κόσμος πλέον οφείλει, και πιστεύω θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτήν την ομάδα και θα της δώσει την δύναμη να συνεχίσει αναπληρώνοντας την δική μου απουσία. Τώρα τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, και με αυτούς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα !
Κλείνοντας θέλω να θυμίσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ που με αγάπησε και ενδιαφέρεται για μένα προσωπικά ότι το μότο αυτής της ομάδας είναι …
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ….και εγώ σαν μέλος αυτής της ομάδας στην αρχή αυτής της προσωπικής μου περιπέτειας το τηρώ στο ακέραιο …ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και θα αντιμετωπίσω αυτά που έρχονται σαν γνήσιος ΠΑΟΚτσής ….ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΟΒΟΥ !
Μετά Τιμής
ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ"

ΕΝταξει, αν του ανθρωπου του απαγορευεσε ο γιατρος συγκινησεις και τετοια... τι να κανουμε τωρα.
Του ευχομαστε να βγει δυνατος απο αυτη την περιπετεια και σιδερενιος.
Αυτο που δεν ειπε φυσικά και κανει εμενα να σκεφτομαι οτι πιθανον και ολα να ειναι ενα προμελετημενο σχεδιο, ειναι αν αναλαμβανει να καλυψει τα οποια συμβολαια και ανοιγματα εχει κανει. Γιατι αυτα ειναι παρα πολλα.
Ή μηπως παλι καμενη γη θα αφησει;;;
Ε κυριε Δροσο;

Ας ελπισουμε οτι απλα ειμαι ενας απαραδεκτος που σκεφτεται σαν βαρβαρος!
Ο χρονος θα δειξει!
SlobodaN
Πουθενά δεν αναφέρει λέξη μεχρι τώρα κανένα site. Τι στο καλό, που το βρήκες αυτό...


Άκυρο, να η πρώτη επιβεβαίωση.

http://www.novasports.gr/basketball/a1/def....asp?aid=166886
Flash
Το εισαγωγικό κείμενο δεν ξέρω από που είναι, πάντως η ανακοίνωση είναι αληθινή και υπάρχει και στον ιστοχώρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

Edit: Βρήκα και την πηγή του πτολεμαιδαρα (έχουμε πει να βάζετε πηγές παιδιά) http://www.basketblog.gr/
celtic_pride
Kάτι μου λέει ότι υπάρχει και κάτι πέρα από ένα απλό πρόβλημα ύγειας..... Βέβαια, μπορεί πράγματι να είναι μόνο αυτό.. Όμως για έναν άνθρωπο που αλλάζει ομάδες σαν τα πουκάμισα πρέπει να έχουμε τις επιφυλάξεις μας για τους λόγους αποχώρησης.....
themoss
Απ'οτι καταλαβαινω (ισως να θελω να καταλαβω αυτο) ο Δροσος παραιτειται απλως απ'την προεδρια του Παοκ. Ισως καταλαβαινω λαθος αλλα πραγματικα δε θελω να σκεφτομαι τι θα συμβει στην περιπτωση που απλως φευγει γενικοτερα απ'την ομαδα τα πραγματα ειναι σκουρα...
EXPLOITED ARIS
Καλημερα σε ολους και καλες γιορτες!
Προσπαθουσα απο το πρωι που διαβασα την ειδηση να βρω τα ποστ στα οποια ελεγα πως ο Δροσος θα φυγει νυχτα και αν βγαλει τη χρονια θα ειναι θαυμα.Δυστυχως επαληθευτηκα και ξαφνικα(και πριν τις γιορτες,γιατι ειμαστε και ανθρωποι στο κατω-κατω)σηκωνεται και φευγει.Παιδια συγγνωμη αλλα δεν πιστευω λεξη απο οσα λεει αυτος ο ανθρωπος.Και να σας πω την αληθεια δεν θα εκπλαγω αν σε καμια δεκαρια μερες ανακοινωσει κανα παραμυθι οτι η αγαπη του για την ομαδα τον εκανε να ξεπερασει τα προβληματα υγειας τα οποια πιστευω πως και αυτα ειναι μουφα.Εκτος αν εχει συναχι.Τριγυρναει και ιος για αυτο ολοι οι προεδροι της Θεσσαλονικης να προσεχουν icon_drunk.gif .
Το θεμα ειναι πως κατι τετοιοι ανθρωποι δεν αφηνουν το μπασκετ της Θεσσαλονικης να παει μπροστα.Αυτο σας το λεει ενας Αρειανος απο την Αθηνα και οχι απο της Θεσσαλονικη.Ο κος Δροσος οντας εξαιρετικος ΑΝΤΙεπαγγελματιας καταφερε σε τρια χρονια να αλλαξει και να καταστρεψει ταυτοχρονα τρεις ομαδες και να απογοητευσει τους φιλαθλους των....
asero
Ειναι μεγαλο πληγμα για τον παοκ η αποχωρηση του δροσου και το μελλον της ομαδας φανταζει αβεβαιο.Ποιος ξερει τι θα γινει τωρα με τα συμβολαια των παιχτων
sporting b.c.
παιδιά όταν ένας άνθρωπος μαζεύει τόσες κατάρες αφήνωντας πίσω καμμένη γη εεεε δεν μπορεί μια κατάρα θα τον πιάσει ! καλά τώρα δεν ξέρουμε αν έχει πρόβλημα υγείας αλλά σας πείθει τώρα αυτή η ανακοίνωση ;
EXPLOITED ARIS
QUOTE(sporting b.c. @ Dec 21 2008, 13:49 ) *
παιδιά όταν ένας άνθρωπος μαζεύει τόσες κατάρες αφήνωντας πίσω καμμένη γη εεεε δεν μπορεί μια κατάρα θα τον πιάσει ! καλά τώρα δεν ξέρουμε αν έχει πρόβλημα υγείας αλλά σας πείθει τώρα αυτή η ανακοίνωση ;


Ναι αλλα τις καταρες γιατι τις μαζεψε;Γιατι εκανε αλητειες.Τετοιου τυπου torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif
sporting b.c.
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Dec 21 2008, 09:58 ) *
Ναι αλλα τις καταρες γιατι τις μαζεψε;Γιατι εκανε αλητειες.Τετοιου τυπου torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif


και βέβαια ακόμα τον καταριόμαστε...
EXPLOITED ARIS
QUOTE(sporting b.c. @ Dec 21 2008, 14:11 ) *
και βέβαια ακόμα τον καταριόμαστε...


Σε νιωθω.Αλλα,τουλαχιστον απο δω και περα,δεν θα φταιει αυτος αν εμπλακει παλι με καποιο συλλογο,αλλα ο ερασιτεχνης εκεινου του συλλογου που θα δεχτει να δωσει το πακετο των μετοχων.
sporting b.c.
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Dec 21 2008, 10:17 ) *
Σε νιωθω.Αλλα,τουλαχιστον απο δω και περα,δεν θα φταιει αυτος αν εμπλακει παλι με καποιο συλλογο,αλλα ο ερασιτεχνης εκεινου του συλλογου που θα δεχτει να δωσει το πακετο των μετοχων.


πολυ σωστο !
captain charisma
στο προφιλ του στο facebook λεει οτι δεν παραταει τον παοκ και οσοι το πιστευουν αυτο ειναι γελασμενοι....τι να πιστεψουμε τωρα?
EXPLOITED ARIS
QUOTE(big dirk @ Dec 21 2008, 15:48 ) *
στο προφιλ του στο facebook λεει οτι δεν παραταει τον παοκ και οσοι το πιστευουν αυτο ειναι γελασμενοι....τι να πιστεψουμε τωρα?


το facebook του εμενα δε μου λεει τπτ.Να φανταστεις εγω οπως και πολλοι αλλοι πιστευω εχουμε φιλο τον Εφραιμ ηγουμενο!!!! smiley.gif
CHATZI
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Dec 21 2008, 11:32 ) *
Καλημερα σε ολους και καλες γιορτες!
Προσπαθουσα απο το πρωι που διαβασα την ειδηση να βρω τα ποστ στα οποια ελεγα πως ο Δροσος θα φυγει νυχτα και αν βγαλει τη χρονια θα ειναι θαυμα.Δυστυχως επαληθευτηκα και ξαφνικα(και πριν τις γιορτες,γιατι ειμαστε και ανθρωποι στο κατω-κατω)σηκωνεται και φευγει.Παιδια συγγνωμη αλλα δεν πιστευω λεξη απο οσα λεει αυτος ο ανθρωπος.Και να σας πω την αληθεια δεν θα εκπλαγω αν σε καμια δεκαρια μερες ανακοινωσει κανα παραμυθι οτι η αγαπη του για την ομαδα τον εκανε να ξεπερασει τα προβληματα υγειας τα οποια πιστευω πως και αυτα ειναι μουφα.Εκτος αν εχει συναχι.Τριγυρναει και ιος για αυτο ολοι οι προεδροι της Θεσσαλονικης να προσεχουν icon_drunk.gif .
Το θεμα ειναι πως κατι τετοιοι ανθρωποι δεν αφηνουν το μπασκετ της Θεσσαλονικης να παει μπροστα.Αυτο σας το λεει ενας Αρειανος απο την Αθηνα και οχι απο της Θεσσαλονικη.Ο κος Δροσος οντας εξαιρετικος ΑΝΤΙεπαγγελματιας καταφερε σε τρια χρονια να αλλαξει και να καταστρεψει ταυτοχρονα τρεις ομαδες και να απογοητευσει τους φιλαθλους των....

Εγω θα σου συνιστουσα να μην εισαι τοσο καχυποπτος γιατι πιστευω οτι αν ηθελε πραγματι να παρατησει τον ΠΑΟΚ θα το εκανε στα ισια και δεν θα εψαχνε τετοιου τυπου δικαιολογιες...
Απο την ανακοινωση του φαινεται ΚΑΘΑΡΑ οτι εχει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα υγειας που τον οδηγησε να παραιτηθει οχι μονο απο την θεση του προεδρου στον ΠΑΟΚ αλλα και απο ολες του τις επιχειρησεις...
Εγω παντως που ειμαι και ΠΑΟΚ και με θιγει πιο πολυ αυτη του η αποφαση και με φερνει ενδεχομενως μπροστα σε αδιεξοδο για ακομη μια φορα,δεν μιλαω ετσι,τοσο απαξιωτικα γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος θα ηταν ΤΟΣΟ κυνικος και αδιστακτος για να επικαλεστει σοβαρο προβλημα υγειας προκειμενου να απαλλαχτει απο την ομαδα...
Εμενα προσωπικα με συγκινησε η ανακοινωση του και ΦΥΣΙΚΑ νιωθω ως οπαδος του ΠΑΟΚ ευγνωμοσυνη για το οτι ξαναεδωσε πνοη στην ομαδα και στον κοσμο της...ΔΕΝ πιστευω οτι θα την αφησει ετσι την ομαδα τουλαχιστον για φετος....σιγουρα θα υπαρξουν νεοτερες εξελιξεις!
thrylos7
Περαστικά του και σιδερένιος!
EXPLOITED ARIS
QUOTE(CHATZI @ Dec 21 2008, 18:45 ) *
Εγω θα σου συνιστουσα να μην εισαι τοσο καχυποπτος γιατι πιστευω οτι αν ηθελε πραγματι να παρατησει τον ΠΑΟΚ θα το εκανε στα ισια και δεν θα εψαχνε τετοιου τυπου δικαιολογιες...
Απο την ανακοινωση του φαινεται ΚΑΘΑΡΑ οτι εχει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα υγειας που τον οδηγησε να παραιτηθει οχι μονο απο την θεση του προεδρου στον ΠΑΟΚ αλλα και απο ολες του τις επιχειρησεις...
Εγω παντως που ειμαι και ΠΑΟΚ και με θιγει πιο πολυ αυτη του η αποφαση και με φερνει ενδεχομενως μπροστα σε αδιεξοδο για ακομη μια φορα,δεν μιλαω ετσι,τοσο απαξιωτικα γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος θα ηταν ΤΟΣΟ κυνικος και αδιστακτος για να επικαλεστει σοβαρο προβλημα υγειας προκειμενου να απαλλαχτει απο την ομαδα...
Εμενα προσωπικα με συγκινησε η ανακοινωση του και ΦΥΣΙΚΑ νιωθω ως οπαδος του ΠΑΟΚ ευγνωμοσυνη για το οτι ξαναεδωσε πνοη στην ομαδα και στον κοσμο της...ΔΕΝ πιστευω οτι θα την αφησει ετσι την ομαδα τουλαχιστον για φετος....σιγουρα θα υπαρξουν νεοτερες εξελιξεις!

Φιλε μπορει να εχεις δικιο αλλα με το βεβαρημενο μητρωο του οσον αφορα οτι ειναι η τριτη ομαδα που παραταει συξυλη σε τρια χρονια τοτε θα ελεγα οτι δεν ειμαι καχυποπτος αλλα ρεαλιστης.Το αν θελει τελικως να αφησει τον ΠΑΟΚ η οχι θα φανει με τις πληρωμες των παικτων κλπ γιατι μην ξεχναμε οτι και στην ΑΕΚ ειχε πει οτι θα τα καλυψει ολα και πριν απο κανα μηνα της ηρθε εξωδικο απο καποιον πρωην παιχτη της το οποιο αν θυμαμαι καλα ηταν εμποδιο για μετεπειτα μεταγραφες.
CHATZI
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Dec 21 2008, 19:28 ) *
Φιλε μπορει να εχεις δικιο αλλα με το βεβαρημενο μητρωο του οσον αφορα οτι ειναι η τριτη ομαδα που παραταει συξυλη σε τρια χρονια τοτε θα ελεγα οτι δεν ειμαι καχυποπτος αλλα ρεαλιστης.Το αν θελει τελικως να αφησει τον ΠΑΟΚ η οχι θα φανει με τις πληρωμες των παικτων κλπ γιατι μην ξεχναμε οτι και στην ΑΕΚ ειχε πει οτι θα τα καλυψει ολα και πριν απο κανα μηνα της ηρθε εξωδικο απο καποιον πρωην παιχτη της το οποιο αν θυμαμαι καλα ηταν εμποδιο για μετεπειτα μεταγραφες.

Στον ΠΑΟΚ τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα απ'ο,τι στην ΑΕΚ..Δεν υπηρχε η δυσαρεσκεια που ειχε στην ΑΕΚ..Ο κοσμος ειναι κοντα στην ομαδα,ο ΠΑΟΚ φετος πουλησε 3500 διαρκειας κτλ
Την ΑΕΚ την παρατησε συξυλη,οπως λες,γιατι ο ανθρωπος συνειδητοποιησε οτι εβαζε ενα καρο λεφτα και ο κοσμος ηταν κυριολεκτικα ΑΠΩΝ...500 ατομα πηγαιναν περσυ με τα χιλια ζορια...αρα η επενδυση του δεν ειχε κανενα αντικρυσμα..
Στον ΠΑΟΚ δεν ισχυε αυτο...Ανελαβε μια ομαδα χρεωμενη,διαλυμενη και την εβαλε στον καλο δρομο...ηδη αποπληρωθηκε ενα μερος των χρεων και το υπολοιπο εχει ρυθμιστει...
Αν δεν υπηρχαν σοβαροι λογοι υγειας δεν θα εγκατελειπε μαι τετοια μεγαλη επενδυση τοσο ευκολα φιλε μου...
Σιγουρα υπαρχουν και θα υπαρξουν πολλοι ''καλοθελητες'' που θα τρεξουν να ριξουν λασπη εναντιον του και θα υπενθυμιζουν ξανα και ξανα οτι ειχαν προβλεψει οτι θα λαβουν τετοια τροπη τα πραγματα...
Αυτο κανεις και συ και καλα κανεις...ομως καλυτερα να μην βιαζομαστε να μιλαμε τοσο απολυτα...
EXPLOITED ARIS
QUOTE(CHATZI @ Dec 21 2008, 19:44 ) *
Στον ΠΑΟΚ τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα απ'ο,τι στην ΑΕΚ..Δεν υπηρχε η δυσαρεσκεια που ειχε στην ΑΕΚ..Ο κοσμος ειναι κοντα στην ομαδα,ο ΠΑΟΚ φετος πουλησε 3500 διαρκειας κτλ
Την ΑΕΚ την παρατησε συξυλη,οπως λες,γιατι ο ανθρωπος συνειδητοποιησε οτι εβαζε ενα καρο λεφτα και ο κοσμος ηταν κυριολεκτικα ΑΠΩΝ...500 ατομα πηγαιναν περσυ με τα χιλια ζορια...αρα η επενδυση του δεν ειχε κανενα αντικρυσμα..
Στον ΠΑΟΚ δεν ισχυε αυτο...Ανελαβε μια ομαδα χρεωμενη,διαλυμενη και την εβαλε στον καλο δρομο...ηδη αποπληρωθηκε ενα μερος των χρεων και το υπολοιπο εχει ρυθμιστει...
Αν δεν υπηρχαν σοβαροι λογοι υγειας δεν θα εγκατελειπε μαι τετοια μεγαλη επενδυση τοσο ευκολα φιλε μου...
Σιγουρα υπαρχουν και θα υπαρξουν πολλοι ''καλοθελητες'' που θα τρεξουν να ριξουν λασπη εναντιον του και θα υπενθυμιζουν ξανα και ξανα οτι ειχαν προβλεψει οτι θα λαβουν τετοια τροπη τα πραγματα...
Αυτο κανεις και συ και καλα κανεις...ομως καλυτερα να μην βιαζομαστε να μιλαμε τοσο απολυτα...


Φιλαρακι αυτο που δεν καταλαβαινεις εσυ ειναι οτι ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος.Και σου λεω και παλι πως απο αυριο Δευτερα και μετα τις γιορτες θα φανει αν θα πληρωθουν οι παικτες η οχι.Αν δεν αφησει εκκρεμοτητες και φυγει αλλα κυριος τοτε θα το παραδεχτω πως εκανα λαθος.Αλλιως θα αποδειξει για τριτη φορα,επαναλαμβανω,οτι ειναι κακος επαγγελματιας.Μου μιλας για κακη επενδυση στην ΑΕΚ εξ ου και η αποχωρηση του απο την τελευταια αλλα και μεγαλη επενδυση στον ΠΑΟΚ.Απο τη στιγμη που αναφερεσαι με επενδυσεις και δεν κατανοεις οτι ο ανθρωπος ειναι επιχειρηματιας ο οποιος αντιδρα σπασμοδικα τοτε δεν μπορω να σου πω κατι αλλο.Οσος κοσμος και να παει στο γηπεδο και οσα διαρκειας να κοπουν το τελικο αποτελεσμα κρινεται απο την ομαδα και αν η ομαδα δεν παει καλα,συμφωνα με τα στανταρ που εχει θεσει ο εκαστοτε επενδυτης τοτε...μαλλον σηκωνεται και φευγει.Δεν ξερω πως αλλιως να το ερμηνευσω.Και να στο πω αλλιως για να αου αποδειξω τον επαγγελματισμο του.Δεν ηταν παραπανω απο πεντε μερες πριν διωξει τον Πεδουλακη και βγηκε με στομφο και δηλωνε πως ο κοουτς ειναι αυτος που εχει τον απολυτο ελεγχο και τον στηριζει 110%.Η κανω λαθος;Φιλε μου ετσι εστρωσε ,ετσι θα κοιμηθει.Αν ο λογος του ηταν συμβολαιο εγω θα το βουλωνα αλλα αυτος αλλα λεει και αλλα κανει.Και στην τελικη Αρειανος ειμαι,δηλαδη θα μπορουσα να βγω και να λεω τα διαφορα οπαδικα αλλα εγω προσπαθω να σου εξηγησω πως αυτος ο ανθρωπος δεν κανει για τον κοσμο και το μεγεθος του ΠΑΟΚ.Δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης παει και τελειωσε.
Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη βεβαιως,βεβαιως! peace.gif
CHATZI
τελευταια ενημερωση:

"Παραμένει μεγαλομέτοχος ο Δρόσος"
Η ανακοίνωση αποχώρησης του Δημήτρη Δρόσου από την προεδρία του ΠΑΟΚ, για τους ανθρώπους της ομάδας μόνο απρόσμενη δεν ήταν. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και οι γιατροί στο Λονδίνο που τον παρακολούθησαν του απαγόρευσαν μεγάλες συγκινήσεις και γεμάτο πρόγραμμα εργασίας. «Ο Δημήτρης παραιτήθηκε από πρόεδρος αλλά παραμένει μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ» τόνισε στο novasports.gr ο Γιώργος Καλαφατάκης!

Ενδεχομένως κατά την διάρκεια της ημέρας ο Δημήτρης Δρόσος να εκδώσει και νέα ανακοίνωση, όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και από τον στενό του κύκλο, τα της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι τακτοποιημένα μέχρι και το τέλος. Τα χρήματα από την χορηγία του ΟΠΑΠ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και μια ακόμα μεγάλης χορηγία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες καλύπτουν το μπάτζετ της ΚΑΕ.

Στο πλαίσιο των περικοπών το μόνο που ενδεχομένως να προκύψει σε αγωνιστικό επίπεδο είναι η απομάκρυνση ενός εκ των Ουέσον ή Τομάσεβιτς, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο, άσχετα ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παρουσίασε πολύ καλή εικόνα. Ότι και να συμβεί ωστόσο που να έχει σχέση με το ρόστερ της ομάδας θα αποτελέσει 100% επιλογή του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος χαίρει της άκρας εμπιστοσύνης, τόσο του απερχόμενου προέδρου, όσο και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Το novasports.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα «Δρόσου»: «Ο πρόεδρος αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι λογικό να θέλει να δώσει προτεραιότητα σε αυτό. Αυτό που είμαι σε θέση να πω εγώ, είναι ότι αν παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΚΑΕ, ωστόσο δεν παύει να είναι ο μεγαλομέτοχός της. Αυτό, θεωρώ ότι εγγυάται από μόνο του την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τουλάχιστον φέτος».

Συγκεκριμένες πληροφορίες, ωστόσο αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Δρόσος αναζητά ήδη τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο, κάποιος ο οποίος θα είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Ο ίδιος θα ασχολείται πλέον εκ του μακρόθεν με τα κοινά της ομάδας και απλά θα φροντίζει για την εύρυθμη οικονομική συνέχεια της ΚΑΕ, αναζητώντας όμως, παράλληλα και νέο μεγαλομέτοχο της.
(21/12 13:46)


... Νικήτας Αυγουλής


www.novasports.gr
EXPLOITED ARIS
Αν ειναι ετσι ναι.Πραγματικα μπραβο του και εκανα λαθος! unsure.gif
ashton
Μια απορία.
Ο Δρόσος ήταν μέχρι τώρα ΕΠΙΣΗΜΑ πρόεδρος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ?
CHATZI
Πρόεδρος όχι, μεγαλομέτοχος ναι
Του Θωμά Αυγέρη
21/12/2008 (23:59)

Τέλος στην αναμπουμπούλα που είχε δημιουργθεί το προηγούμενο 24ωρο έβαλε ο Δημήτρης Δρόσος μέσω της εκπροσώπου του, Λία Σαρασίδου. Η γνωστή νομικός και ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, βρέθηκαν πριν από λίγες ώρες στο "Παλατάκι" με ορισμένους από αυτούς που έχουν στην κατοχή τους από 10% των μετοχών της ομάδας, μεταξύ των οποίων ήταν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Σπύρος Χατζησπύρου, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Αλέξανδρος Μαμιδάκης, Μιχάλης Ανδρεάδης και Δημήτρης Καλπάκης. Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα και αυτό που βγήκε προς τα έξω ήταν το γεγονός πως ο Δημήτρης Δρόσος παραμένει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Η κ. Σαρασίδου τους ενημέρωσε ότι ο κ. Δρόσος θα αναλάβει τα φετινά έξοδα της ομάδας ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναζήτηση του ανθρώπου ο οποίος θα αναλάβει από εδώ και πέρα το ρόλο του προέδρου της ομάδας. Επίσης η Λία Σαρασίδου θα ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες για τα έσοδα αλλά και τα έξοδα του "δικεφάλου", ενώ στη θέση του αντιπροέδρου θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης.

basketblog.gr
j-kidd13
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πόσο μεγάλη διαφορά έχει ο πρόεδρος απο τον μεγαλομέτοχο,όσον αφορά την αποφυγή συγκινήσεων που του συνέστησαν οι γιατροί.Με το να παραιτηθεί απο πρόεδρος και να παραμείνει μεγαλομέτοχος θα αδρανοποιηθεί το ενδιαφέρον του για την ομάδα και δεν θα αντιδράει στα γεγονότα που συμβαίνουν στην ΚΑΕ?Εν πάσει περιπτώση,πάω απ όλα περαστικά στον άνθρωπο γιατι είναι και συμπαθής και δείχνει οτι μπήκε στον χώρο με διάθεση για να προσφέρει.
kolokotronis
Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι θα λείψει στο εξωτερικό για τους επόμενους μήνες για λόγους υγείας. Αν όντως συμβεί αυτό είναι προφανές ότι πρόκυταο για πολύ σοβαρή αρρώστια. Περαστικά.
asero
Κριμα γιατι ο δροσος ειχε μπει στο χωρο του μπασκετ με ορεξη να προσφερει.Τεσπα,οπως και να εχει περαστικα του και καποια στιγμη στο μελλον μακαρι να τον δουμε υγιη και να ξανασχολειται ενεργα με το μπασκετ
kaukasios
QUOTE(kolokotronis @ Dec 23 2008, 00:26 ) *
Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι θα λείψει στο εξωτερικό για τους επόμενους μήνες για λόγους υγείας. Αν όντως συμβεί αυτό είναι προφανές ότι πρόκυταο για πολύ σοβαρή αρρώστια. Περαστικά.

προβλημα με την καρδια του εχει ο ανθρωπος,αυτο ειναι γνωστο εδω και πολυ καιρο.
Konstantinos_Thessaloniki
Μάλλον δεν πάνε καλά τα πράγματα στην ομάδα..

QUOTE
Έτσι λοιπόν, χθες έγινε γνωστή η τελεσίδικη απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου του Αθλητικού Δικαστηρίου, κατά την οποία η ομάδα του "δικεφάλου" είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει το ποσό των 300.000€ στο Δημήτρη Χαριτόπουλο (25, 2.07) μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο τελευταίος το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη είναι διατεθημένος να προχωρήσει και σε κατάπτωση εγγυητικής επιταγής της ομάδας.

http://offbalancenews.blogspot.com/2008/12/300000.html



..ενώ ο Βασιλειάδης έκανε δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί..

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
valsam
Ρε παιδια ξερει κανεις ποσο ειναι το μπατζετ του ΠΑΟΚ φετος?
Και ποσα λεφτα εχει βαλει ο Δροσος μεχρι στιγμης μαζι με τα χρεωστουμενα?
themoss
Aπ'οσα ξερω ειναι κοντά στα 2.500.000 . Βγηκε βεβαια και μια αποφαση κατα του Παοκ για 300.000 στον Χαριτόπουλο
valsam
Δεν νομιζω ρε φιλε να ειναι μονο 2,5 εκατομυρια!
Εγω το μονο που διαβασα ειναι οτι ο Τομασεβιτς παιρνει 350.000 και σκεφτομαι και οτι περσυ ο Χαρισης απεριψε προταση του αρη στα 350 και πηγε στην προκομ με 450 αρα το λιγοτερο 350 κοβω να ειναι η ταριφα και αυτουνου βαλε και αλλους 8 παικτες με μεγαλο κασε που εχει ο Παοκ (ΜΟΥΛΑ,ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ,ΒΑΣΙΛΙΑΔΗ,ΤΣΙΑΡΑ,ΚΑΥΚΗ,ΝΤΙ
ΑΡΑ,ΟΥΕΣΟΝ,ΚΥΡΙΤΣΗ), γιατι αυτοι ολοι περσυ ειχαν πολυ μεγαλα κασε και πιστευω οτι το μπατζετ ξεπερναει τα 3, 3,5 μυρια!
Αμα βαλεις και τις αποζημιωσεις παικτων(- του Ουεσον) και προπονητων που αλαχτηκαν + τις αμοιβες τον καινουργιων μπορει να ξεπερναει και τα 4!
+Ποσα εδωσε απ'τα παλια χρεωστουμενα ο Δροσος?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.