Οι Τούρκοι
-Πρόεδρος της FIBA Europe ; Τσεκ
-Πρωτάθλημα Ελ Ντοράντο που θεωρείται από τους ιθαγενείς το καλύτερο της Ευρώπης ; Τσεκ
-Κάνουμε ομογενείς όλους τους αψηλούς πιτσιρικάδες της πρώην ΕΣΣΔ και Γιουγκοσλαβίας ; Τσεκ
-Στο πρωτάθλημα τα καλάθια τα βάζουν οι ξένοι και οι γηγενείς παίρνουν χοντρά λεφτά για να κάθονται στον πάγκο και να κοιτάνε ; Τσεκ
-''Golden Generation'' Εφήβων που δεν παίζουν σχεδόν καθόλου και έχουν Ferrari στα 18 ; Τσεκ
-Σέρβοι προπονητάδες ; Τσεκ
-Όλες οι καλές ομάδες μαζεμένες σε 2 πόλεις ; Τσεκ
-Τρελή οικονομική ανάπτυξη στην χώρα και ''λεφτάδες'' που δεν ξέρουν τι να κάνουν το ''μαύρο'' χρήμα που έχουν μαζέψει ; Τσεκ
-Το κράτος μας έχει μείνει στον καιρό του Βυζαντίου ; Τσεκ
Αν κάποιος έχει ζήσει την Ελλάδα των mid-90s , αυτά που συμβαίνουν στην σημερινή εποχή στους γείτονες φαίνονται τόσο μα τόσο γνώριμα. Το οικονομικό boom στην άλλη πλευρά του Αιγαίου επέτρεψε στους Τούρκους να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα σχεδόν όμοιο με τα ''χρυσά χρόνια'' της δικής μας Α1. Βάζοντας στην εξίσωση ότι όπως και εμείς τότε έτσι και οι Τούρκοι σήμερα έχουν τον Πρόεδρο της FIBA Europe, ο Turgay Demirel, ότι μόλις τα έχουν παρατήσει οι μεγάλοι εγχώριοι σταρ – οι τέσσερις σωματοφύλακες σε εμάς ενώ για τους Τούρκους οι Kutluay/Turkoglu/Turkcan/Okur – και η Εθνική έχει πατώσει στα τελευταία Ευρωμπάσκετ είναι σαν να ζει κάποιος ένα μεγάλο deja vu. Τα ίδια κουσούρια άλλωστε έχουμε πάνω-κάτω σαν λαοί , εξισλαμισμένοι Βυζαντινοί είναι ας μην ξεχνάμε τα Τούρκα με ολίγη από αυθεντικούς Μογγόλους της στέπας στα κεντρικά υψίπεδα της Μικράς Ασίας και μπόλικη από Κούρδους που τους έμειναν αμανάτι όταν χάραξαν με τον χάρακα οι Άγγλοι τα σημερινά σύνορα της Μέσης Ανατολής, άρα το ίδιο αποτέλεσμα περιμένω να έχουν οι Τούρκοι με εμάς τα επόμενα χρόνια. Λίγα χρόνια ευδεμονίας και παχιών αγελάδων και μετά πάλι ΔΝΤ
Την τελευταία πενταετία οι Τούρκοι έχουν εξελιχθεί πάντως σε πραγματικό powerhouse στις ''μικρές'' διοργανώσεις της FIBA. Την τρέχουσα δεκαετία μετράνε 12 μετάλλια (πέρσι μόνο πήραν 4 σε U16-U18-U19-U20) κάνοντας τον μπαρμπα-Σωλήνα να σκάει από ζήλια. Αυτό κατά την γνώμη μου είναι αποτέλεσμα τεσσάρων παραγόντων. Το πρώτο – και μεγαλύτερο – πλεονέκτημα που έχουν είναι ο πανμέγιστος Turgay ''Goldfinger'' Demirel. To 1992 που ανέλαβε πρώτη φορά Πρόεδρος της Τουρκικής ομοσπονδίας οι γείτονες δεν υπήρχαν καν στον μπασκετικό χάρτη. Από τότε κάθε δεκαετία είναι και καλύτεροι και τώρα φιλοδοξούν να γίνουν Νο1 τόσο στο συλλογικό όσο στο Εθνικό επίπεδο. Χάρη στον Demirel υπάρχουν και τα πλεονεκτήματα Νο2 & Νο3 & Νο4. Σε κάθε διοργάνωση των μικρών ηλικιών η διαιτησία τους επιτρέπει να εφαρμόζουν το βασικό τους όπλο που είναι η απίστευτα πιεστική και σκληρή περιφερειακή άμυνα. Το τρίτο τους πλεονέκτημα είναι ότι ενώ για όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται ένας ''νατουραλιζέ'' στην δωδεκάδα για τους Τούρκους ισχύει ότι σε 2-3 χρόνια θα δούμε μια ομάδα με 1 Κοσοβάρο (Sipahi), 1 Σκοπιανό (Osman), 1 Ουζμπέκο (Yurtseven), 1 Σουδανό (Mustafa), 1 Τατάρο (Ilyasova) συν κάναν Αμερικανό ταυτόχρονα. Το τέταρτο πλεονέκτημα τους υπάρχει μόνο στο Youth Level των διοργανώσεων της FIBA. Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το σκάνδαλο Ulubay (που δήλωνε 1997ρης μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι ότι ''έκλεβε'' έναν χρόνο) κανείς δεν ξέρει αν οι Τούρκοι πιτσιρικάδες είναι όντως τόσο ''μικροί'' ή αν ξουρίζονται τουλάχιστον 1 φορά την μέρα. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ειδικά ο Sipahi με την καμία δεν είναι 1995ρης. Αυτά που έκανε σε διοργανώσεις 1993ρηδων απλά δεν γίνονται από ένα παιδί 2 χρόνια μικρότερο.
Πάντως παρά τα τσουβάλια με τα λεφτά, τους Σέρβους μεγαλοπροπονητάδες (Obradovic-Ivkovic-Tanjevic), τον Demirel , το παιδομάζωμα και την δική τους εξαιρετική παραγωγή εγχώριων ταλέντων το αποτέλεσμα για την Τουρκική ''χρυσή γενιά'' πιτσιρικάδων δείχνει να είναι προς το παρόν το ίδιο όπως και για τους δικούς μας ''χρυσούς'' 76ρηδες Εφήβους του 1995 και για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Υπερβολικά πολλά λεφτά στους πιτσιρικάδες από τα 18 τους και υπερβολικά πολλοί ξένοι στο εγχώριο πρωτάθλημα που δεν τους επιτρέπει να βρουν λεπτά και ρόλο ώστε να ''ανέβουν'' στο senior επίπεδο. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που φεύγει κακήν-κακώς ο Yurtseven από την Fenerbahce καθώς ''μυρίστηκε'' εγκαίρως ότι αν κάτσει στην Κωνσταντινούπολη υπό τις οδηγίες του ''μελιτζανί'' Σέρβου αντί να βγάλει τρελά μιλιόνια στο ΝΒΑ θα γίνει ο Ρεντζιάς του 2020.
Θα χάσουν κάποιους από αυτούς στην ''διαδρομή'' αλλά όπως και εμείς στο Βελιγράδι το 2005 ένα Ευρωμπάσκετ θα το πάρουν
Μετά από την μακροσκελή εισαγωγή και την ακατάσχετη πολυλογία μου ας δούμε λοιπόν τι έχουν για το παρόν και το μέλλον οι Τούρκοι σε κάθε θέση της πεντάδας.
Point GuardΓια φέτος στο Προολυμπιακό θα δούμε πάλι τον Ali Muhammed, τον καλύτερο Τούρκο μπασκετμπολίστα που έχει βγάλει ποτέ το Τσικάγκο να είναι ο βασικός ball handler της ομάδας του Ergin Ataman. Και πέρσι στο Ευρωμπάσκετ και φέτος στην Ευρωλίγκα ο κοντοπίθαρος Bobby Dixon είναι πολύ καλός και σοβαρός αλλά στα 33 του δύσκολα θα τον δούμε ξανά στην Τουρκική Εθνική. Πίσω του υπάρχει μόνο ο αμυντικός ρολίστας Dogus Balbay (27,185) της Efes που ήταν εξαιρετικά άτυχος τα τελευταία 2 καλοκαίρια χάνοντας Μουντομπάσκετ και Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού.
Η επόμενη μέρα στην θέση 1 για τους Τούρκους είναι η τριάδα Kenan Sipahi – Berk Ugurlu – Kartal Ozmizrak. Ο Sipahi (21,196) ήταν πραγματικός star – ηγέτης στο Youth Level παίρνοντας όλα τα ''μεγάλα'' παιχνίδια σχεδόν μόνος του, τραυματίστηκε όμως την χρονιά που πήγε στην Fenerbahce, o Obradovic ως συνήθως δεν εμπιστεύτηκε έναν άπειρο rookie, αλλά φέτος πήγε στην περσινή πρωταθλήτρια Karsiyaka της Σμύρνης όπου o Ufuk Sarica του έδωσε ρόλο και βρήκε την υγιά του. Εξαιρετικός παίκτης μισού γηπέδου ο Sipahi, πολύ καλός στο PnR, με ''κοχόνες'' στα δύσκολα, ψηλός για άσος, αλλά μέτριος σουτέρ και υστερεί σε ταχύτητα. Είναι πάντως ένας από τους 4-5 καλύτερους άσους κάτω των 22 ετών στην Ευρώπη και αν βελτιώσει το σουτ του θα κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρωλίγκα. Ο Ugurlu (20,191) της Fenerbahce μου μοιάζει σαν μια ''ανθρώπινη'' μπάλα του bowling. Χάρη στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του είναι πολύ καλός στο ανοικτό γήπεδο και στις ''μπούκες'' , χάρη στην εξυπνάδα του πολύ καλός πασέρ και decision maker, καλός αμυντικός, αλλά από σουτ λίγα πράγματα. Ούτε σε αυτόν δίνει φυσικά πολλές ευκαιρίες ο Zeljko. Ο Ozmizrak (21,192) της Besiktas είναι ένας combo guard που δεν υστερεί σε κάτι σημαντικά αλλά δεν ξεχωρίζει κιόλας σε κάτι. Σοβαρός, καλούτσικος σουτέρ-πασέρ-αμυντικός θα έχει λογικά σταθερά μια θέση στο ρόστερ των Τούρκων σαν 5ος guard όπως και πέρσι στο Ευρωμπάσκετ.
Shooting GuardΗ θέση 2 και φέτος είναι καπαρωμένη από τον Sinan Guler (33,192) της Galatasaray. ¨Οταν τον πρωτοείδαμε στο Ευρωμπάσκετ του 2009 ήταν απλά ένας αθλητικότατος αμυντικός ρολίστας αλλά ο τύπος δούλεψε και έγινε αρχηγός της Τουρκικής Εθνικής και της Γαλατα στα μπασκετικά ''γεράματα''. Λογικά φέτος θα είναι το τελευταίο του καλοκαίρι με την Τουρκία. Μπροστά του θα έπρεπε να είναι ο Cenk Akyol (29,197) της Besiktas. Στα ''μικράτα'' του σούπερ ταλέντο (draft από τους Hawks το 2005), λίγο όμως οι τραυματισμοί, λίγο εκείνες οι δηλώσεις στο τέλος του πρωταθλήματος του 2013, πολύ το ότι έμεινε ένας καλός σουτέρ μόνο αφού δεν πολυδούλεψε, έχει χάσει μάλλον οριστικά την θέση του στην Εθνική. Στο ''2'' οι Τούρκοι έχουν δύο ακόμη μονοδιάστατους ρολίστες σουτέρ τον Melih Mahmutoglu (26) της Fenerbahce και τον Birkan Batuk (26) της Efes (πιο καλός και αθλητικός ο Batuk αλλά ο περσινός του τραυματισμός τον πήγε πολύ πίσω).
Για το μέλλον οι Τούρκοι στο ''2'' έχουν δύο εκκολαπτόμενους super star. Ο ένας είναι φυσικά ο Furkan Korkmaz (19,197) της Efes. Πιθανά θα είναι draft pick 1ου γύρου φέτος. Πολύ αθλητικός, μακρυχέρης, τρομερός σουτέρ, καλός αμυντικός, ενώ μπορεί να δημιουργήσει το σουτ του μόνος του, αν βάλει ΄΄κρέας΄΄ πάνω του (λογικά θα τον ''χτίσουν΄΄ οι Αμερικανοί) έχει potential all star στο NBA. Ο Onuralp Bitim (17,193) είναι η Τουρκική version του Rudy Fernandez. Ίδιο περίπου στυλ παιχνιδιού, ίδιο περίπου μαλλί και φάτσα, ίδιος περίπου ''κωλοχαρακτήρας'' και ύφος αφ'υψηλού. Λίγο πάντως πιο κοντός και λιγότερο ''μακρύς΄΄ ο Τούρκος, χειρότερος σουτέρ, αλλά πολύ εκρηκτικός και πολύ καλός στο ανοικτό γήπεδο. Φέτος πήγε σε high school στο Αμέρικα, έχει bulkαρει αρκετά και στο φετινό Albert Schweitzer στην Γερμανία πριν από λίγες μέρες έμοιαζε λίγο ''μπερδεμένος'' στο παιχνίδι του. Και ο Bitim έχει πάντως NBA potential.
Small ForwardΑφού τσακώθηκε με τους πάντες στην Τουρκία ο ΒοσνιοΣλοβενοΤούρκος Emir Preldzic παραχώρησε τη θέση του βασικού – εντάξει με το ζόρι τον έβαλαν άλλωστε να παίξει στην Εθνική τους οι Τούρκοι ενώ ήταν διεθνής με την Σλοβενική Εθνική – στον ΒοσνιοΣκοπιανοΤούρκο Cedi Osman (21,204) της Efes. Μέχρι τα χιαστί παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ U20 του 2014 στην Κρήτη ο Osman δεν είχε κάνει το ''ξεπέταγμα'' του – με το ζόρι θεωρούνταν top20 ταλέντο στους 1995ρηδες – αλλά μετά το MVP εκείνου του καλοκαιριού έχει γίνει ο βασικός small forward τόσο στην Εθνική των Τούρκων όσο και στην Efes του Ivkovic. Εκτός του Osman άλλο ''έτοιμο'' τριάρι δεν υπάρχει για τους Τούρκους.
Αυτός που προοριζόταν να είναι σήμερα στην θέση του Osman πάντως είναι ο Okben Ulubay (20,201) της Efes. MVP στο U16 του 2012, αλλά κάτι ο χαρακτήρας του, κάτι η ιστορία με την πλαστογραφία του πιστοποιητικού γέννησης του από τους γονείς του συν ότι πέρσι δεν ΄΄άρπαξε'' την ευκαιρία που του έδωσε ο Ivkovic, φέτος κάνει εξαιρετική μεν χρονιά αλλά στην ΄΄θυγατρική'' της Efes στην 2η κατηγορία της Τουρκίας. Αθλητικός, καλός πασέρ – αμυντικός και slasher αλλά από σουτ λίγα πράγματα και κάθε χρόνο μοιάζει να κάνει ένα βήμα πίσω. Αν δεν ωριμάσει πνευματικά δεν τον εβλέπω πολύ καλά ...
Πίσω από τους Osman-Ulubay οι Τούρκοι έχουν 2 πολύ ενδιαφέροντα prospect στο ''3''. Ο Tolga Gecim (20,204) της Banvit είναι ένας point forward με εξαιρετική πάσα και πολύ καλός στο PnR, αλλά μέτριος στην καλύτερη σουτέρ και όχι κάτι το ιδιαίτερο σαν αθλητής. Καθαρά ''άσος'' στην επίθεση καθώς για να είναι αποδοτικός θέλει την μπάλα στα χέρια του, αλλά ασόδυα στην άμυνα δεν μπορεί να μαρκάρει λόγω ταχύτητας. Ο ΒορειοΣουδανός , και μεγαλωμένος στα κατεχώμενα της Κύπρου, Muhaymin Mustafa (17,200) της Efes – το Τουρκικό του όνομα βεβαίως – είναι ένας all around αθλητικός forward. Παίκτης που μου άρεσε πολύ στο περσινό U16 με μεγάλο upside αν βελτιώσει ειδικά χειρισμό και σουτ (που δεν είναι άσχημα τώρα). Τέλος στο φετινό U16 θα δούμε και τον πολύ αθλητικό Yavuz Gultekin (16,197).
Power ForwardΜπορεί οι τραυματισμοί να στέρησαν μεγάλο μέρος της αθλητικότητας του ΤαταροΟυζμπέκου Ersan Ilyasova (29) , αλλά σαν stretch τεσσάρι μέχρι τα τέλη της δεκαετίας θα έχει λογικά την θέση του βασικού power forward στην Εθνική Τουρκίας και ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Πίσω του όμως το χάος τόσο στο παρόν όσο και για το μέλλον για τους Τούρκους.
Στο παρόν υπάρχει σαν back up ο Baris Hersek (28) της Fenerbahce ο οποίος είναι στην καλύτερη μετρίως μέτριος. Μέχρι και να ξαναβλέπουμε τον Gonlum στα σαράντα του δεν αποκλείω ....
Έχασαν βέβαια τα 2 prospect που είχαν οι Τούρκοι στο ''4΄΄ , τον Ilkan Karaman (26,205) draft το 2012 στον 2ο γύρο ο οποίος μετά το 2013 λόγω των γονάτων του δεν έχει ξαναπαίξει ουσιαστικά μπάσκετ, ενώ ο Izzet Turkyilmaz – επίσης draft το 2012 – έμεινε ένας στάσιμος αδύναμος sevenfooter σουτέρης.
Για το μέλλον οι Τούρκοι έχουν τον Metin Turen (22,206) της Darussafaca (μακρυχέρης, καλός ριμπάουντερ, αλλά λίγα πράγματα στην επίθεση), τον combo ΙρλανδοΤούρκο James Birsen (21,205) της Fenerbahce (δανεικός φέτος σε ομάδα 2ης κατηγορίας καθώς δείχνει να μένει στάσιμος παρά το ότι είναι καλούτσικος αθλητής και σουτέρ), τον παρόμοιο με τον Turkyilmaz Mumin Tunc (18,2014) που έχει πάει σε Αμερικάνικο high school μπας και ...
Καλύτερο prospect για το ''4'' δείχνει να είναι πάντως ο Ege Arar (20,206) της Galatasaray. Κάπως αδικημένος καθώς στην μεγάλη φουρνιά των 1996ρηδων είναι αυτός που κάνει όλη την ''βρώμικη'' δουλειά, είναι καλός ριμπάουντερ, δυνατός και σκληρός παίκτης και καλός αμυντικός. Αν φτιάξει ποτέ τρίποντο θα γίνει μια πολύ καλή λύση για back up τεσσάρι στην Τουρκική Εθνική. Για βασικό θα πρέπει ή να κάνουν ''μεταγραφή'' κάναν Αμερικανό οι Τούρκοι ή κάποιος από τα εξαιρετικά prospects που έχουν στο ''5'' να τραβηχθεί προς τα έξω.
CenterΜια Εθνική που έχει τους Enes Kanter (24), Omer Asik (30), Semih Erden (30), Oguz Savas (29), Furkan Aldemir (25) δεν έχει φυσικά στο παρόν κανένα πρόβλημα στο να καλύπτει οποιαδήποτε απουσία. Ο ''Ελβετός'' Kanter αφού πήρε τα χοντρά φράγκα στο ΝΒΑ λογικά θα κάνει επιτέλους την ''τιμή'' στους Τούρκους να κατεβαίνει κάνα καλοκαίρι. Αν το κάνει οι Τούρκοι έχουν στάνταρ 20+ πόντους & 10+ ριμπάουντ σε κάθε ματς και μια supermassive black hole στην άμυνα ! Οι Asik-Erden-Savas έχουν λογικά 3-4 ''καλά'' ακόμη χρόνια ενώ και ο Aldemir είναι πάντα ένας χρήσιμος ρολίστας.
Για το μέλλον υπάρχουν 2 elite prospects ο Egemen Guven (20,208) της Karsiyaka και ο Omer Yurtseven (18,208) της – όχι για πολύ ακόμα – Fenerbahce. MVP του U18 του 2014 στην Τουρκία ο Guven, εξαιρετικός επιθετικός με ωραίες κινήσεις και ''επαφή΄΄ με το καλάθι, καλούτσικος ριμπάουντερ και rim protector αλλά πολύ αδύναμος ακόμη γιαυτό έχει και μικρή συμμετοχή στην ομάδα του. Από τους πιο ''smooth'' ψηλούς που έχω δει στις μικρές ηλικίες. Ο Yurtseven από την άλλη είναι καθαρά ΝΒΑ prospect. Τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, έχει καλά ''τελειώματα'' κοντά στο καλάθι, πολυ καλός ριμπάουντερ και κόφτης. Για το ΝΒΑ θα ήταν καλή ιδέα για δαύτον να φτιάξει σουτάκι για να παίξει εκεί σαν power forward.
Πίσω από τους Guven-Yurtseven υπάρχει ο Emircan Kosut (21,216) της Efes (πραγματικό ΄΄σκιάχτρο΄΄ στην άμυνα χάρη στα τεράστια χέρια του, αλλά υπερβολικά αδύναμος ακόμη), ο Ayberk Olmaz (20,210) της Fenerbahce (δανεικός στην TED, ΄΄μακρύς΄΄ , πολύ αδύναμος, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ πολύ αργά και αποτελεί ξεκάθαρα ''στοίχημα'' για τους Τούρκους, το κορμί του πάντως αν δυναμώσει είναι ιδανικό για μπάσκετ), ο Ragip Atar (17,208) που δεν πολυφάνηκε στο περσινό U16 αλλά είναι κλασική περίπτωση ''late bloomer'' και ο τιτανοτρισμέγιστος Ahmet Duran (17,204). Ο Duran είναι από τους πιο αγαπημένους μου παίκτες ever καθώς είναι ολόιδιος εγώ στα νιάτα μου! Χοντρός – με μπουτάκια και κοιλίτσα – πανέξυπνος και με εξαιρετική τεχνική, φυσικά δεν έχει ελπίδα να παίξει έτσι στο senior επίπεδο αλλά στο U16 πέρσι ήταν ''γίγαντας''. Φέτος έχει κόψει τα κεμπάμπ και προσπαθεί να φτιάξει σουτάκι αλλά έτσι δεν είναι πια ο ίδιος fun to watch παίκτης.
ΓνώμηΜε τον Demirel πρόεδρα θα κάνουν κάποιο Ευρωμπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη , ήδη έχει κανονίσει ο Turgay να γίνει η τελική φάση του 2021 στην Πόλη που θα έχουν γίνει τα prospect άνδρες, και μάλλον θα το κατακτήσουν. Ότι ακριβώς κόντεψαν να κάνουν και το 2001 με τον Kutluay και τις ''μεταγραφές'' Turkoglu και Turkcan άλλο που τους τα ''χάλασαν'' ο Peja με τον Ντέκι. Μετά όπως και πριν θα περιμένουν πάλι να φιλοξενήσουν κάποια διοργάνωση ....
Η Εθνική τους εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 2020 θα είναι πιθανά κάπως έτσι σαν pool παικτών :
PG: Sipahi – Ugurlu - Ozmizrak
SG: Korkmaz - Bitim
SF: Osman – Gecim – Mustafa - Ulubay
PF: Ilyasova – Arar – Turen - Birsen
C : Kanter – Yurtseven – Guven – Kosut
συν φυσικά κάποιο Αμερικανό. Korkmaz και Kanter θα είναι λογικά οι star, o Sipahi ο κύριος εκτελεστής των plays, ο Osman θα κάνει λίγο από όλα, ο Ilyasova (αν αντέξει μέχρι τότε) θα ''ανοίγει΄΄ τον χώρο ενώ οι Ugurlu/Bitim/Gecim/Guven/Yurtseven μου μοιάζουν για εξαιρετικές λύσεις από τον πάγκο. Όλα αυτά αρκεί να δώσουν ευκαιρίες οι Τούρκοι στην πιτσιρικαρία τους ή να την ΄΄κοπανήσουν΄΄ οι μικροί για το NCAA και φυσικά να μην διαλύσει το σύμπαν ο Μπάουμαν και οι δύο γέροντες που έχει πάνω από την κεφάλα του και συνεχίσει να έχει διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων η FIBA ...