Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΒΟΡΡΑ 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
jhantzop

Α2 ΒΟΡΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2012-13 (1ος Όμιλος)
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ
ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Α2 ΒΟΡΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2012-13 (2ος Όμιλος)
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΦΣ

- Έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

- Από την αγωνιστική περίοδο 2013-14, το κάθε Σωματείο στον αριθμό των δώδεκα (12) αθλητριών, θα δηλώνει στο Φύλλο Αγώνα υποχρεωτικά δύο (2) αθλήτριες κάτω των 21 ετών, δηλαδή γεννηθείσες το έτος 1991 και νεώτερες.

- Στην Α1 Εθνική Κατηγορία ανέρχεται ο νικητής του αγώνα κατάταξης μεταξύ των πρώτων των δύο Ομίλων του Βορρά και ο νικητής του αγώνα κατάταξης μεταξύ της ομάδας που κατέλαβε τη 2η θέση στον Όμιλο Νότου και τον
ηττημένο του αγώνα μεταξύ των πρώτων των δύο Ομίλων του Βορρά της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

- Στην Α2 Εθνική Κατηγορία (όμιλος Βορρά) ανέρχεται ο Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ και ο πρώτος νικητής (1) του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου.

- Οι πέντε (5) τελευταίοι της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά την διαδικασία των play-outs, υποβιβάζονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και τα σωματεία του Βορρά (λόγω έδρας) εντάσσονται στον αντίστοιχο όμιλο.

- Μετά την διαδικασία Ανόδου και Υποβιβασμού, θα υποβιβαστούν τόσα Σωματεία, όσα απαιτούνται, προκειμένου να διατηρηθεί ο σταθερός αριθμός των δέκα (10) Σωματείων.

- Η κλήρωση των αγώνων του θα γίνει την Τρίτη 28/08/2012.


jhantzop
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
Ήρθαν: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα
Έφυγαν: Ζαμπουρίδου (Ναύαρχος Βότσης)
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
Ήρθαν: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Έφυγαν: Αβραμίδου (Ναύαρχος Βότσης)
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ
Έφυγαν: Σαμολαδά (Ίκαρος Καλλιθέας)
ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
Ήρθαν: Δημητρακούδη (Ελευθερούπολη), Τόγα (Ρούπελ Σιδηροκάστρου), Αρσένογλου (Ελληνικό)
Έφυγαν: Κεσεσίδου (Ηρακλής)
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Ήρθαν: Χαϊτίδου (Αρίωνας Πτολεμαΐδας)
'Εφυγαν: Κόνιαλη (Μελίσσια)
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Έφυγαν: Στάνη (Πυλαία)
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ήρθαν: Ζωγράφου (ΜΕΝΤ), Κεσεσίδου (Τιτάνες Δράμας), Κοκκίνου (ΜΕΝΤ), Νικοδήμου (Άρης), Ζουμπούλη (Άρης)
ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Ήρθαν: Τυφλού (Μέγας Αλέξανδρος), Νειλούδη (Ευκαρπία), Παντελιάδου (Μακεδονικός), Θεοδωρίδου, Ντεβετούδη (Αχιλλέας Θερμαϊκού), Κουλακιώτη (ΜΕΝΤ), Αντωνιάδου (Άρης), Κρίκη (Πολύγυρος), Διβόλη (Φοίνικας Καλαμαριάς)
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ήρθαν: Κυριτσάκα
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΦΣ
Έφυγαν: Σαμαρά (Ρύσιο), Ανταβαλή (Αίαντας Ευόσμου), Δέλλιου (Αίαντας Ευόσμου), Παπαδάκη (Ναύαρχος Βότσης), Αγκούλ (Ναύαρχος Βότσης)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Έφυγαν: Καρπόνη (ΜΕΝΤ)
jhantzop
Πρώτη μεταγραφή για τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας!

Την πρώτη του μεταγραφή στην Α2 Βορρά έκανε ο Απόλλων Πτολεμαΐδας που συμφώνησε με την 16χρονη Μαρίνα Χαϊτίδου που έμεινε ελεύθερη από τον γειτονικό Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Η νεαρή παίκτρια γεννήθηκε το 1996 και παίζει στις θέσεις «4» και «5» και θα ενισχύσει κάτω από το καλάθι το νεανικό συγκρότημα του Γιάννη Κούκου στο νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
Ανανέωσε η Δεληγιάννη

Μετά τον προπονητή Νίκο Δουβίτσα, μια από τις πιο έμπειρες παίκτριες του συλλόγου, η Ευτυχία Δεληγιάννη θα είναι κάτοικος Λευκάδας και την επόμενη σεζόν αφού ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Νίκη. Η Νίκη τη νέα σεζόν θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου και επιδιώκει μια καλή πορεία και βασικό της μέλημα ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού, κάτι που φαντάζει δύσκολο λόγω των επικείμενων αποχωρήσεων των Καζαντζίδου και Τελίδου. Πάντως, η Δεληγιάννη παρέμεινε στην ομάδα και θα δώσει αρκετές βοήθειες στο «4» και «5».

Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
Αλλαγή στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θέλουν τα σωματεία της Α2 Βορρά!

Προτάσεις και ενστάσεις για την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 κατέθεσαν τα 14 σωματεία που θα συμμετάσχουν στους δύο βόρειους ομίλους της Α2 κατηγορίας. Τα σωματεία ζητάνε να γίνουν περισσότεροι αγώνες αυτή τη σεζόν για τις ομάδες του βορρά.

Η επιστολή αναφέρει:
«Κατόπιν ανάγνωσης της ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών 2012-13
διαπιστώσαμε ότι οι ομάδες που θα αγωνίζονται στον όμιλο του Νότου θα δώσουν 18 αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε αντίθεση με τις ομάδες του Βορρά που θα δώσουν 12 αγώνες.

1)Για τη διατήρηση της ισονομίας στο πρωτάθλημα προτείνουμε: οι τρεις (3) πρώτες ομάδες από κάθε υποόμιλο του Βορρά με τη λήξη των δώδεκα (12) αγώνων, να σχηματίσουν ένα νέο όμιλο των έξι (6) ομάδων μεταφέροντας και τις νίκες από τους μεταξύ τους αγώνες κατά την διάρκεια της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν επιπλέον έξι (6) αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή του Βορείου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας όπως και οι αντίστοιχες ομάδες του Νότου. Ο πρώτος αυτού του νέου ομίλου θα ανεβαίνει απευθείας στην Α1 εθνική κατηγορία ως πρωταθλητής του ομίλου Βορρά και ο δεύτερος θα παίξει αγώνα κατάταξης με τον δεύτερο του ομίλου Νότου και ο νικητής θα πάρει την άνοδο για την Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.

2)Με τη διεξαγωγή μόνο δώδεκα (12) αγώνων δημιουργείται πρόβλημα στις επαφές και τη συνεργασία μας με τους διαφημιζόμενους και χορηγούς των ομάδων μας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι οι παραπάνω είναι και οι μοναδικοί χρηματοδότες της προσπάθειας των σωματείων μας.

Στα πλαίσια της παραπάνω πρότασής μας για μία ορθολογικότερη δομή και λειτουργία του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την εξεύρεση ενός κεντρικού χορηγού για το πρωτάθλημα καθώς επίσης και την έγκαιρη καταβολή των οδοιπορικών παρελθόντων ετών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μελετήσετε την παρούσα επιστολή και ότι, αναγνωρίζοντας την ορθότητα των επιχειρημάτων μας, θα συντελέσετε με τις αποφάσεις σας στη λύση των προβλημάτων του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών».

Πηγή: www.weplayball.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.