Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Toronto Raptors






Τανγκό για δύο, και όσο αντέξουνε


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-2017): 51-31

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-2017):
Πόντοι: Demar Derozan 27.2, Kyle Lowry 22.4, Serge Ibaka 12.4
Ριμπάουντ: Jonas Valanciunas 9.5 , Serge Ibaka 6.4, P.J. Tucker 5.4
Ασίστ: Kyle Lowry 7.0, Demar Derozan 3.9, Cory Joseph 3.3
Κλεψίματα: Kyle Lowry 1.5, P.J. Tucker 1.3, Demar Derozan 1.1
Κοψίματα: Lucas Nogueira 1.6, Serge Ibaka 1.4, Jonas Valanciunas 0.8
Ευστοχία %: Lucas Nogueira 66.0, Jacob Poeltl 58.3, Jonas Valanciunas 55.7
Χρόνος συμμετοχής: Kyle Lowry 37.4, Demar Derozan 35.4, Serge Ibaka 31.0

Πιθανή 5άδα:
K. Lowry D. Derozan C.J. Miles S.Ibaka J.Valanciunas


Πάγκος:
PG: Delon Wright, Fred VanVleet, Lorenzo Brow
SG: Norman Powell, KJ McDaniels
SF: OG Anunoby, Bruno Cabboclo
PF: , Pascal Siakam,
C: Jacob Poeltl, Lucas Nogueira

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: OG Anunoby (νουμερο 23)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: K. Lowry (ανανέωση), S. Ibaka (ανανέωση), C.J. Miles, KJ McDaniels

Έφυγαν: P. Patterson (Thunder), Carroll (trade to Nets), C.Joseph (trade to Indiana),

Παρουσίαση ομάδας

Η σεζόν 2016-17 ξεκίνησε με πολλά όνειρα για τους Raptors. Η προηγούμενη σεζόν είχε ολοκληρωθεί με την ομάδα να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικούς Περιφέρειας. Όλος ο Καναδάς στήριξε τη συγκεκριμένη προσπάθεια και αισιοδοξούσε ότι η ομάδα θα ενισχυόταν στην off-season προκειμένου να βρεθεί σε θέση να ξεπεράσει τον εαυτό της και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά, το front office και ο προπονητής παρέμειναν σταθεροί στο δόγμα τους: εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό, λίγες αλλαγές ομοιογένεια, και δουλειά για το επόμενο βήμα. Έτσι οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο ρόστερ ήταν ελάχιστες. Η απόκτηση των Siakam,Poeltl και VanFleet ήταν κυρίως για την ενίσχυση του πάγκου καθώς οι 2 από τους 3 παίκτες ήρθαν μέσα από τη διαδικασία του draft. Η μόνη αξιόλογη προσθήκη ήταν αυτή του Sullinger ο οποίος ερχόταν προκειμένου να δώσει στιγμές ποιότητας και βάθος στην front line.
Η απόδοση των Raptors μέχρι και το τέλος του Δεκεμβρίου ήταν πολύ καλή καθώς είχαν ρεκόρ 22-10 και η βαθμολογία τους έβρισκε στη δυάδα της κορυφής της Ανατολής. Κάπως έτσι πάει η διαδικασία μέχρι το Γενάρη, και στα μέσα του Φεβρουαρίου το front office αποφασίζει να κάνει την κίνηση για να ενισχύσει την ομάδα εν όψει play-offs. Ross στο Orlando, Sullinger στο Phoenix και στον Καναδά ανηφορίζουν ο Ibaka με τον Tucker προκειμένου να ενισχυθεί η αμυντική λειτουργία των Raptors. Με αυτά και με εκείνα η πορεία τoυ Toronto πήγε μέχρι τους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, όπου οι Cavs έδειξαν πως δεν αστειεύονται και τους σκούπισαν.

Σε εκείνο το σημείο φάνηκε πως ίσως η ομάδα έχει πιάσει ταβάνι και δεν μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τους αντιπάλους για να πάει μέχρι το δαχτυλίδι. Όμως ούτε αυτό το καλοκαίρι είδαμε ενίσχυση. Ο κορμός έμεινε ίδιος, Lowry και Ibaka ανανέωσαν κι έτσι το Toronto θα κατέβει σχεδόν ίδιο και απαράλλαχτο σε μία Ανατολή με πολλές ομάδες να είναι χειρότερες από πέρσι, αλλά με τους βασικούς συνδιεκδικητές να παρουσιάζονται ενισχυμένοι. Η προσθήκη των Miles, McDaniels θα δώσει σουτ από μέση και μακρινή απόσταση αλλά προφανώς κανείς από τους δύο δεν είναι game changer. Οπότε για μια ακόμα σεζόν θα αρκεστούνε στην ποιότητα του Lowry, στο σκοράρισμα του Derozan καθώς και στις λύσεις που θα προσφέρουν οι Ibaka και Valanciunas είτε σαν rollers είτε σαν post-up υποδοχείς. Με μια πρώτη ματιά τα πράγματα δείχνουν πιο δύσκολα φέτος, αλλά μένει να δούμε αν θα μας επιβεβαιώσουν ή θα μας διαψεύσουν.


Προπονητής

Dwane Casey

Ο προπονητής του Toronto μπαίνει στην 7η διαδοχική σεζόν του στο τιμόνι των Raptors. Είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του οργανισμού καθώς και αυτός που τους έχει οδηγήσει στις μεγαλύτερες επιτυχίες. Δύο σερί χρονιές στις +50 νίκες, βελτίωση και πορεία στα play-offs της Ανατολής μέχρι και τους Τελικούς της περιφέρειας το 2016. Στηριζόμενος σε αυτές τις επιτυχίες, και ο ίδιος όπως και το front office των Raptors δεν προέβησαν σε σημαντικές αλλαγές φέτος ( τι σημαντικές δηλαδή, καρμπόν οι ίδιοι είναι). Οπότε και ο ίδιος θα πρέπει να αποδείξει αν έχει δίκιο να στηριχτεί στον ίδιο κορμό και να τον οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο, ή αν έχει παρασυρθεί και δεν διαβλέπει πως η ομάδα έπιασε το αγωνιστικό ταβάνι της και για να το υπερβεί θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων και καταστάσεων.


Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος

Οι Raptors τα τελευταία χρόνια το πάνε σκαλί σκαλί. Πρώτα είσοδος στα play-offs, μετά πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στη συνέχεια ήρθε η ώρα τους για τους τελικούς Περιφέρειας ενώ πέρσι έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς. Στόχος είναι να περάσουν μία περάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος.Παρ΄όλα αυτά η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρσι οπότε δεν φαίνεται τόσο εύκολο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Οι Celtics και οι Wizards έχουν ενισχυθεί και παραμονεύουν, οπότε το Toronto θα πρέπει να δείξει κάτι παραπάνω και να ανεβάσει τα standard της απόδοσής του, αν δεν θέλει η φετινή σεζόν να είναι πισωγύρισμα στην ανοδική του πορεία.


Κάτω απ' το φως του προβολέα

Τον είχαμε βάλει και πέρσι στη συγκεκριμένη ενότητα. Πέρσι είχε μπει καθώς προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την ανοδική πορεία των Raptors στη regular season. Φέτος οι προβολείς πέφτουν και πάλι στον Kyle για δύο λόγους: Πρώτον αν θα μπορέσει να είναι υγιής καθώς πέρσι απουσίασε από 22 ματς των Raptors και αυτό στοίχισε στην ομάδα του. Δεύτερον διότι με το συμβόλαιο 100 εκ. που υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια καλείται να πάρει από το χέρι την ομάδα και να πάει ακόμα πιο μακριά από τους ημιτελικούς Περιφέρειας. Και κυρίως να την κρατήσει μακριά από σκούπες!!!



Θέλω να ρωτήσω τον... general manager των Raptors, Bobby Webster αν θεωρεί ότι η ομάδα αυτή έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης ή αν συμμερίζεται τη γνώμη αρκετών ότι έχει πιάσει ταβάνι και πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Αν ισχύει το δεύτερο, γιατί δεν το έκανε φέτος το καλοκαίρι;

Πρόβλεψη νικών:49-33
Conference rank:4th
Division rank:2nd

Teaser
SG3ptshooter
Στην όγδοη αναζήτηση για πρόσφατο Anunoby, που δεν έχει βάλει διψήφιο ακόμα -αλλά είναι + σε όλες τις ήττες των Raptors φέτος και έχει σταθερό ρόλο γυρνώντας πριν απ' το αρχικό χρονοδιάγραμμα από χειρουργείο- το πήρα απόφαση. Delon, VanVleet, Norman, Siakam, τη λες πεντάδα πια..

Χρειάζομαι ο πάγκος των Raptors να αυτονομηθεί σε ξεχωριστό franchise για να δηλώνω υποστηρικτής.
Air Kef
Άσχετο, υπάρχει πιο αδιάφορη ομάδα στο φετινό ΝΒΑ από το Τορόντο; 19.gif
RipCity
Χωρίς να έχουν τανκάρει ποτέ έχουν μαζέψει μια χαρά νέους παίκτες. Κι ο Poeltl που δεν αναφέρθηκε έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία όποτε πήρε χρόνο συμμετοχής. Σε σημείο που πιστεύω αξίζει να ψαχτούν να δώσουν τον JVal για κανά πικ.
gerorge
QUOTE (Air Kef @ Nov 7 2017, 15:33 ) *
Άσχετο, υπάρχει πιο αδιάφορη ομάδα στο φετινό ΝΒΑ από το Τορόντο; 19.gif



My name is Hawks.Atlanta Hawks


Οσο και να προσπαθω περα απο τον συμπαθη Γερμανο με την ξανθια τουφιτσα δεν μπορω να βρω κατι αλλο ενδιαφερον σε αυτην την ομαδα.Δεν το λεω λογω του ρεκορ της.Και για πλειοφς να πηγαινε παλι αδιαφορη θα την ελεγα.Ακομα και ενας απο τους τοπ προπονητες της ανατολης κατ'εμε δεν μπορει να κανει κατι με αυτο το κακιστο ροστερ,για το οποιο βεβαια ευθυνεται κυριως ο ιδιος.


Και οι Ραπτορς βεβαια δεν πανε πισω.Εγω βαρεθει τοσα χρονια να περιμενω τον Casey να χρησιμοποιησει επιτελους τον Valanciunas σε περισσοτερες επιθεσεις και να σταματησει αυτο το ISO χωρις ελεος.Δυστυχως πλεον εχω εγκαταλειψει καθε ελπιδα για κατι τετοιο.Ισως μια αλλαγη να μην τους χαλουσε τοσο.Γιατι κατα τη γνωμη μου βρισκονται κολλημενοι σε αυτη τη χρυση μετριοτητα και χωρις κατι συνταρακτικο δεν θα μπορεσουν να γινουν contenders συνεχιζοντας οπως τα τελευταια χρονια.
SG3ptshooter
DeMar DeRozan High-Fiving his Imaginary Friends




69.gif
SG3ptshooter
Είπαν:
QUOTE
o delon wright exei to 3o kalytero PPP (1,1) se p&r san ball handler gia paiktes me toylaxiston 15 FGA.. profanws o kalyteros einai o steph


QUOTE
The Raptors announced Delon Wright (shoulder) will not have surgery at this time.
Delon Wright (right shoulder) is expected to miss a month with his dislocated shoulder, according to Adrian Wojnarowski of ESPN.com.


Για να μην απορείτε.
aegeansheed
Δεν έχει Delon για κάνα δίμηνο. Σαφές. Κάτι άλλο ενδιαφέρον στο Τορόντο; Jacob "Pertle"* Poeltl

Έπαιξε όλη την 4η περίοδο αντί του Val. 8/8 δίποντα μας τα χάλασε λίγο στις βολές (2/5), είχε 1κλ + 2τ σε 25 λεπτά. Ο Βαλ έπαιξε 21. Άλλη φάση παίκτη, πολύ κινητικός. Έχει τον εξής συνδυασμό που μου αρέσει: πολύ καλή αίσθηση του χώρου και ιδιαίτερα γρήγορες αντιδράσεις, εκτός από καλά χέρια. Το mobile pick n roll 4αρι που δεν είχαν τελευταία οι Raptors και δεν πρόκειται να έβρισκαν ποτέ σε οποιονδήποτε Ibaka ή Patterson παίκτη με τάση για non-contact pop out φλωριές. Μου βγάζει ότι έχει natural instinct για το επιθετικό ριμπάουντ, θα φανεί **.

** κι αφού μπήκα στον κόπο να το ψάξω τελικά ας το αναφέρω: είναι 9ος φέτος με 4.7 επιθετικά/36 λεπτά με αναγωγή (το o-reb per minute rate), αν βάλουμε και κριτήριο τα +100 αγωνιστικά λεπτά ήδη.
http://bkref.com/tiny/dkIkb



* το δίδυμο των home commentators των raptors είναι από τα πιο συμπαθητιικά που υπάρχουν, τους αγαπάμε και για αυτό
benchwarmer
QUOTE(Air Kef @ Nov 7 2017, 15:33 ) *
Άσχετο, υπάρχει πιο αδιάφορη ομάδα στο φετινό ΝΒΑ από το Τορόντο; 19.gif


Υπάρχει πιο αδιάφορη σταθερά καλή ομάδα σε επίπεδο 5ετίας (62% νίκες συγκεκριμένα) στην ιστορία του ΝΒΑ από το Τορόντο? rolleyes.gif
SG3ptshooter
DTB περιγραφή σε Anuno-vid, ναι γυρνάω πίσω και βλέπω ξανά ή διαβάζω:

QUOTE
I was just looking at OG Anunoby's basketball-reference page, and you know how at the bottom of every player's page there's a section for transactions? Like, when they got traded and for whom? I shouldn't have looked at that.

Frickin' Greivis Vasquez, man. Why the heck did the Bucks trade for him? We traded TWO first-rounders for a one-year rental of a guy who sucked huge rod and then got injured. The Raptors drafting Norman Powell with the first of those picks was bad enough. And now they draft Anunoby with the other one? I didn't even realize that that was our pick. OUR PICK, which was FRITTERED AWAY for VENEZUELAN TRASH. The Bucks could be the ones with those promising young talents. Powell is already a damn nice player, and Anunoby is a frickin's starter for a playoff team already. God damn. Who thought it was a good idea to trade so many picks for Vasquez? I bet it was Jason Kidd's fault. It always is, somehow.


Έχει να υπάρξει μείον σχεδόν ένα μήνα. Τέταρτος σε λεπτά συμμετοχής ενώ δεν έκανε προετοιμασία, δεύτερος σε OffRtg στο roster με 121, μαζί με το Poeltl πίσω απ' τους 2 ηγέτες σε VORP (value over replacement player), παρότι παραμένει αναμενόμενα χαμηλά σε χρήση, τα τρίποντά του ενώ είναι κάτι σα ντουλάπα με πόδια ανεβαίνουν σταθερά, 43% στη σεζόν με 47,1% για το Νοέμβρη και 50% ως τώρα στο δωδέκατο. Μακροσκοπικός rookie στη θεωρία..
RipCity
Lol πλέον με δύο first round picks παίρνεις All Star παίκτη και πριν τρία χρόνια έπαιρνες Vasquez. Madness.
SG3ptshooter


Καρίερ χάι 20 από 6/7 τρίποντα και ένα δίποντο από επαναφορά. Έριξε και από τρίπλα. +28, διψήφια διαφορά απ' τον επόμενο.
Air Kef
52 από Ντερόζαν απέναντι σε Γιάννη, ίσως έχουν καποιο ενδιαφέρον τελικά οι Ράπτορς φέτος.

SG3ptshooter
Kι ενώ είχαμε αυτές τις γραφικότητες που αναφέρονται και πιο πάνω, ο Anunoby πρωταγωνίστησε σε μονόπρακτη θεατρική απόδοση του κοριτσακίου με τα σπίρτα, 0 fga σε 34-35 λεπτά. Η παρέα του. +16. ΤRADE REQUEST, είδαμε τι έχουν τραβήξει και οι προηγούμενοι.
SG3ptshooter


Καρίερ χάι 25

και ακόμα 13 5 4 1

41.gif
RipCity
Καταπληκτικό πρώτο μέρος από τους Ράπτορες με τον Poeltl να κερνάει τάπες πίσω και τους Powell, Van Vleet να μοιράζουν σακούλες μπροστά.



QUOTE (Air Kef @ Nov 7 2017, 14:33 ) *
Άσχετο, υπάρχει πιο αδιάφορη ομάδα στο φετινό ΝΒΑ από το Τορόντο; 19.gif


Σε σχέση με αυτό να πω πως δεν ξέρω αν υπάρχουν πάνω από 5 πιο ενδιαφέροντες ομάδες. Λόγω της win now κατάστασης περνάνε σε δεύτερη μοίρα συνήθως, αλλά είναι συγκλονιστικά ταλαντούχοι οι πιτσιρικάδες αν το δει κανείς συνολικά. Μιλάμε για μια 6άδα που δεν είναι απλά "μικροί", αλλά έτοιμοι παίκτες να βοηθήσουν άμεσα και με υψηλότατα ταβάνια.
Redoctor
Το τοροντο αρκετα πιθανο να σταματησει να ναι αδιαφορη καλη ομαδα και να χτυπησει τελικο περιφερειας φετος

Καλα οι καβς αποκρουστικοι
-25 στο ημιχρονο
αμυνα με τα ματια επιθεση iso και κουτουλημα. ειδικα τομας πολυ κακος.
Οκ ερχεται και απο τραυματισμο αλλα δειχνει χωρις ρολο. Απο σουπερ σταρ πρεπει να γινει pass first και δεν λειτουργει καθολου
Λεμπρον δειχνει να κανει μια κοιλια η αποδοση αλλα οκ θα ναι θηριο στα πλει οφ
Αλλα πρεπει να πληρωσει που ειναι παιχτης-κοουτς και μανατζερ

Πο πραγματικα παιζουν απαισια -33 τωρα. δεν πηδανε ουτε στα ριμπαουντ

Λαβ συνεχιζεται η πτωση.
wade εχει γερασει ο παιχταρας.

Παει τελειωσε το κλιβελαντ για πολλλαα χρονια.
1 πρωταθλημα το πηραν οπως το πηραν. Καλα ειναι

http://basketballguru.gr/nba/item/672-pano...toronto-raptors
αφηνω και αυτο εδω
SG3ptshooter


Καρίερ χάι. Τρία δάχτυλα ψηλά.

Ωραία μέρα γενικά, πολλούς ο Fox, οι Bulls δε μπορούν χωρίς το Ντάναρο, ο Γκαρής μου στειλαν έχει 74% at the rim, o Josh Jackson ήτανε πανάστοχος μόνο αλλά δεν τον συμπαθώ αρκετά ακόμα, περισσότερο ως αντιTatum είχα παρακολουθήσει το πρόσφατο, πρώην πια, garbanzo ανέβασμα.
gerorge
Οφειλω να παρω πισω τα μισα που εχω πει για Casey και Raptors γιατι μεχρι τωρα μου χουν βουλωσει το στομα.Κυριως για τον τροπο παιχνιδιου τους,γιατι το οτι καταφερε ο Casey να αλλαξει το στιλ του σε αυτην την ηλικια μετα απο τοσα χρονια και να εχει 11 ενεργους παικτες στο rotation χωρις να ειναι καποιος μαριονετα στην επιθεση οπως γινοταν μεχρι περσι με τα ISOs ειναι κατορθωμα.Οποτε οφειλω να παραδεχτω οτι το best bench in the league ειναι και δικο του επιτευγμα.Το μονο που μενει για να το βουλωσω εντελως ειναι να κανουν επιτελους καλες εμφανισεις στα πλειοφς και αν ειναι να αποκλειστουν ας παλεψουν μια φορα για να δειξουν την αλλαγη τους
geo82
QUOTE (gerorge @ Mar 10 2018, 16:07 ) *
Το μονο που μενει για να το βουλωσω εντελως ειναι να κανουν επιτελους καλες εμφανισεις στα πλειοφς και αν ειναι να αποκλειστουν ας παλεψουν μια φορα για να δειξουν την αλλαγη τους


Κι εγώ τα playoffs περιμένω για να τους κρίνω. Η αλήθεια είναι πως παίζουν πολύ καλύτερα φέτος, αλλά η postseason είναι άλλη ιστορία. Οι σταρ τους (Lowry και DeRozan) δεν μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκαν στις περιστάσεις τα προηγούμενα χρόνια. Οι αντίπαλοί τους έχουν παίχτες που έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις στα playoffs (Irving, James) και, προσωπικά, τους εμπιστεύομαι περισσότερο. Θα δείξει αν η φετινή είναι η χρονιά που οι Raptors θα αποτινάξουν τον χαρακτηρισμό "choke artists" και θα περάσουν στο επόμενο επίπεδο.
sarounas
QUOTE(geo82 @ Mar 10 2018, 16:49 ) *
Κι εγώ τα playoffs περιμένω για να τους κρίνω. Η αλήθεια είναι πως παίζουν πολύ καλύτερα φέτος, αλλά η postseason είναι άλλη ιστορία. Οι σταρ τους (Lowry και DeRozan) δεν μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκαν στις περιστάσεις τα προηγούμενα χρόνια. Οι αντίπαλοί τους έχουν παίχτες που έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις στα playoffs (Irving, James) και, προσωπικά, τους εμπιστεύομαι περισσότερο. Θα δείξει αν η φετινή είναι η χρονιά που οι Raptors θα αποτινάξουν τον χαρακτηρισμό "choke artists" και θα περάσουν στο επόμενο επίπεδο.


O Λεμπρόν πέταξε λευκή πετσέτα, με τί supporting cast να σταθεί στα play off, με Λάρι Τζούνιορ Νανς και Κλάρκσον;
RipCity
QUOTE (sarounas @ Mar 10 2018, 16:28 ) *
O Λεμπρόν πέταξε λευκή πετσέτα, με τί supporting cast να σταθεί στα play off, με Λάρι Τζούνιορ Νανς και Κλάρκσον;


O Lebron στέκεται ακόμη και με Μάντζαρη νομίζω.
sarounas
QUOTE(RipCity @ Mar 10 2018, 17:33 ) *
O Lebron στέκεται ακόμη και με Μάντζαρη νομίζω.

δεν υπάρχει περίπτωση με αυτό το ρόστερ, έχουν περάσει προ πολλού και ανεπιστρεπτί οι εποχές που ένας παίκτης μόνος του έπαιρνε πρωταθλήματα. Άσε που στο ΝΒΑ δεν θυμάμαι να γινόταν και ποτέ αυτό, άντε να κάνω μια εξαίρεση για το 2007 που τους πήγε τελικό
RipCity
QUOTE (sarounas @ Mar 10 2018, 16:46 ) *
δεν υπάρχει περίπτωση με αυτό το ρόστερ, έχουν περάσει προ πολλού και ανεπιστρεπτί οι εποχές που ένας παίκτης μόνος του έπαιρνε πρωταθλήματα. Άσε που στο ΝΒΑ δεν θυμάμαι να γινόταν και ποτέ αυτό, άντε να κάνω μια εξαίρεση για το 2007 που τους πήγε τελικό


Ο Love θα γυρίσει πριν τα playoffs κι ο Nance είναι αναβάθμιση από τον Thompson πάντως. Μόνο Celtics, Raptors νομίζω μπορούν να πουν ότι έχουν το πάνω χέρι κι αυτό θεωρητικά βέβαια γιατί στο πρακτικό κομμάτι κι οι δύο ομάδες δε το χουν με τα πλέι οφ εδώ και 10 χρόνια.
Crash95
αυτη η ομαδα των ραπτορς δεν το χει με τα πλει οφ ακομα. οι σελτικς με τη προηγουμενη ομαδα τους πηγαιναν φοβερα. το 8 πρωταθλημα, το 10 τελικους και ηττα 4-3 , το 12 τελικους ανατολης και ηττα 4-3. η τωρινη νεα ομαδα περσι ξεκινησε ουσιαστικα τη πορεια της, πηγε τελικους ανατολης και εχασε απο λεμπρον οκ not bad. φετος με ιρβινγκ μπορει να πανε τελικους. και να μην πανε παντως με χειγουορντ κτλ εχουν πολυ μελλον
geo82
QUOTE (sarounas @ Mar 10 2018, 17:46 ) *
δεν υπάρχει περίπτωση με αυτό το ρόστερ, έχουν περάσει προ πολλού και ανεπιστρεπτί οι εποχές που ένας παίκτης μόνος του έπαιρνε πρωταθλήματα. Άσε που στο ΝΒΑ δεν θυμάμαι να γινόταν και ποτέ αυτό, άντε να κάνω μια εξαίρεση για το 2007 που τους πήγε τελικό


Σίγουρα για να πάρεις πρωτάθλημα χρειάζεται να έχεις καλή ομάδα γύρω σου. Αυτό συνέβαινε πάντα στο ΝΒΑ, ακόμη και με τις ομάδες που είχαν μόνο έναν σταρ (π.χ. 1994 Rockets). Από την άλλη όμως, τα playoffs είναι και θέμα προσωπικοτήτων. Όλοι ξέρουμε ότι ο James θα "γκαζώσει" στα playoffs. Λογικά δε θα καταφέρει να περάσει τη Βοστόνη στο β' γύρο. Μπορείς όμως να το πεις αυτό με σιγουριά; Μη νομίζεις ότι καίγομαι να τον ξαναδώ στους τελικούς. Συμμετέχει από το 2011, θα ήθελα να δω και κάποιον άλλο. Για μένα, ο ιδανικός τελικός θα ήταν Χιούστον - Βοστόνη, ώστε να σπάσει το ζευγάρι των τριών τελευταίων ετών (το Τορόντο μου είναι αδιάφορο λόγω φανέλας, μπορείς να με πεις και κολλημένο θα το δεχτώ biggrin.gif ). Για να δούμε...
RipCity
QUOTE (geo82 @ Mar 11 2018, 10:28 ) *
Σίγουρα για να πάρεις πρωτάθλημα χρειάζεται να έχεις καλή ομάδα γύρω σου. Αυτό συνέβαινε πάντα στο ΝΒΑ, ακόμη και με τις ομάδες που είχαν μόνο έναν σταρ (π.χ. 1994 Rockets). Από την άλλη όμως, τα playoffs είναι και θέμα προσωπικοτήτων. Όλοι ξέρουμε ότι ο James θα "γκαζώσει" στα playoffs. Λογικά δε θα καταφέρει να περάσει τη Βοστόνη στο β' γύρο. Μπορείς όμως να το πεις αυτό με σιγουριά; Μη νομίζεις ότι καίγομαι να τον ξαναδώ στους τελικούς. Συμμετέχει από το 2011, θα ήθελα να δω και κάποιον άλλο. Για μένα, ο ιδανικός τελικός θα ήταν Χιούστον - Βοστόνη, ώστε να σπάσει το ζευγάρι των τριών τελευταίων ετών (το Τορόντο μου είναι αδιάφορο λόγω φανέλας, μπορείς να με πεις και κολλημένο θα το δεχτώ biggrin.gif ). Για να δούμε...


Σε όλες τις στοιχηματικές πάντως οι Cavs παραμένουν το φαβορί για να πάρουν την Περιφέρεια. Που σημαίνει κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι οι Cavs δε θα τα καταφέρουν.
geo82
QUOTE (RipCity @ Mar 11 2018, 11:52 ) *
Σε όλες τις στοιχηματικές πάντως οι Cavs παραμένουν το φαβορί για να πάρουν την Περιφέρεια. Που σημαίνει κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι οι Cavs δε θα τα καταφέρουν.


Προφανώς λόγω James. Αυτό έγραψα και παραπάνω. Είναι ο παίχτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Αμέσως μετά θα έβαζα τον Kyrie. Το δίδυμο του Τορόντο δεν το εμπιστεύομαι λόγω του ιστορικού "χαμηλών πτήσεων" που έχει στην postseason.
gerorge
QUOTE (geo82 @ Mar 11 2018, 12:34 ) *
Προφανώς λόγω James. Αυτό έγραψα και παραπάνω. Είναι ο παίχτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Αμέσως μετά θα έβαζα τον Kyrie. Το δίδυμο του Τορόντο δεν το εμπιστεύομαι λόγω του ιστορικού "χαμηλών πτήσεων" που έχει στην postseason.



O Lowry ειναι αυτος που εχει τη μεγαλυτερη πτωση στην αποδοση του στην postseason.ΕΙμαι σχετικα αισιοδοξος για τους Ραπτορς φετος γιατι μεχρι τωρα δειχνουν να μην εξαρτωνται απο την αποδοση του τοσο πολυ οσο τα προηγουμενα χρονια
RipCity
Εντάξει αν το second unit των Raptors ήταν first unit στους Hawks πχ θα ήταν ανετότατα εντός οκτάδας, πάνω από Ιντιάνες, Μιλγουόκια κτλ. Μιλάμε για απίστευτη χημεία και πολύ τρέξιμο.
jimmythefirst
QUOTE (RipCity @ Mar 11 2018, 19:46 ) *
Εντάξει αν το second unit των Raptors ήταν first unit στους Hawks πχ θα ήταν ανετότατα εντός οκτάδας, πάνω από Ιντιάνες, Μιλγουόκια κτλ. Μιλάμε για απίστευτη χημεία και πολύ τρέξιμο.


Οντως μια πολυ καλη second unit. Προφανως δεν θα πλησιαζαν καν στην εισοδο των Play Offs. Αλλα γενικα προκειται για εναν απο τους λογους που πανε καλα οι Καναδοι πριν αποκλειστουν θλιβερα στη post season.
RipCity
QUOTE (jimmythefirst @ Mar 11 2018, 19:07 ) *
Οντως μια πολυ καλη second unit. Προφανως δεν θα πλησιαζαν καν στην εισοδο των Play Offs. Αλλα γενικα προκειται για εναν απο τους λογους που πανε καλα οι Καναδοι πριν αποκλειστουν θλιβερα στη post season.


Νομιζω θα ηταν σιγουρα μεσα στην οκταδα αν ειχε 2-3 ακομα καλους παικτες να ερχονται απο τον πάγκο (αν το σκεφτεις καπως παρομοια ομαδα χωρις καποιον σταρ ειναι και το Miami). Δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το τουρλουμπουκι του Μιλγουοκι. Η χημεια ειναι πολυ σημαντικη. Μιλαμε για εκπληκτικο μπασκετ, δεν υπαρχουν πολλα πιο fun to watch units απο το second των Raptors.
jimmythefirst
QUOTE (RipCity @ Mar 11 2018, 20:14 ) *
Νομιζω θα ηταν σιγουρα μεσα στην οκταδα αν ειχε 2-3 ακομα καλους παικτες να ερχονται απο τον πάγκο. Δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το τουρλουμπουκι του Μιλγουοκι. Η χημεια ειναι πολυ σημαντικη. Μιλαμε για εκπληκτικο μπασκετ, δεν υπαρχουν πολλα πιο fun to watch units απο το second των Raptors.


Μη ξεχνας ομως οτι τους βλεπεις να αγωνιζονται απεναντι επισης σε second units. Στο υποθετικο σου σεναριο θα αγωνιζονταν απεναντι στις βασικες πενταδες.
RipCity
QUOTE (jimmythefirst @ Mar 11 2018, 19:17 ) *
Μη ξεχνας ομως οτι τους βλεπεις να αγωνιζονται απεναντι επισης σε second units. Στο υποθετικο σου σεναριο θα αγωνιζονταν απεναντι στις βασικες πενταδες.


Ε ενταξει το χαρτί που τους δόθηκε παίζουν, δε γίνεται κάτι παραπάνω. Πολλές φορές πάντως έχουν "τελειώσει" κι αντίστοιχα αντίπαλα first units και τους αφήνει να κλείσουν το ματς ο Casey.
gerorge
Εχω την εντυπωση οτι σιγα σιγα οι Raptors μπαινουν σε playoff mode
Andre Miller
QUOTE (gerorge @ Apr 4 2018, 10:44 ) *
Εχω την εντυπωση οτι σιγα σιγα οι Raptors μπαινουν σε playoff mode

Δεν είναι θεμα αυτό τωρα, αρκεί να βγούνε όταν αρχίσουν τα πραγματικα πλειοφς!
SteveNashidis
QUOTE(gerorge @ Apr 4 2018, 10:44 ) *
Εχω την εντυπωση οτι σιγα σιγα οι Raptors μπαινουν σε playoff mode


smiley.gif
RipCity
QUOTE
The cost of winning the East
Kyle Lowry | Toronto Raptors

A deep playoff run in Toronto could be a financial windfall for point guard Kyle Lowry.

Having already earned $200,000 for being selected to the All-Star Game, Lowry can earn an additional $1.5 million if the Raptors win the NBA championship. The bonus is broken up into three parts: $500,000 for appearing in the Eastern Conference finals, $500,000 for advancing to the NBA Finals and $500,000 for winning the title.

Because of the possibility of Lowry reaching these incentives, Toronto created a safety net when it traded Bruno Caboclo at the deadline and took back less salary. The Raptors would have been a luxury tax team if they reached the Finals and the trade had not occurred.


Σατανάς Ujiri.
jvalin
Τέλος ο Κέισι από τους Ραπς.

QUOTE (Adrian Wojnarowski)
Toronto has fired coach Dwane Casey, league source tells ESPN.

gerorge
Απο τη μια η σκουπα απο αυτους τους Καβς πραγματικα ειναι ο,τι χειροτερο,αλλα απο την αλλη το διδυμο DeRozan-Lowry ηταν καταθλιπτικο για μια ακομη σειρα.Επισης τα ματσαρισματα δεν εβγαιναν με τιποτα αφου ουτε παικτης ικανος υπηρχε να μαρκαρει το Λεμπρον ουτε διαθεσιμα κορμια ωστε να πεσουν πανω του και να τον κουρασουν.Οταν εχεις αποκλειστει ηδη 2 συνεχομενες χρονιες απο εναν παικτη,και ξες οτι αν θες το κατι παραπανω παλι αυτον θα αντιμετωπισεις,τοτε καποια κινηση που να αποσκοπει μονο σε αυτο δεν θα ηταν ασχημη
Με λιγα λογια τοσα χρονια τον εκραζα τον Casey γιατι το μπασκετ τους ηταν ασχημο και στα πλειοφς,γινοταν ακομα χειροτερο,αλλα φετος νομιζω ειχε αρκετα μικροτερο ποσοστο ευθυνης σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια και φυσικα σε σχεση με αλλους παραγοντες(all stars-Ujiri).Απο τη συνεχεια θα δειξει ποιος θα δικαιωθει και ποιος οχι.Ο Budenholzer παντως θα τα παει καλα με DeRozan μονο αν συνεχισει απο εκει που εμεινε φετος στο θεμα βελτιωσης του τριποντου και λιγοτερο ISO
geo82
Θα πρέπει να κάνουν και ανταλλαγές, αν θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
aegeansheed
Οι Raptors είχαν δύο σημαντικές αδυναμίες στο ματσαπ. Δε μπορούσαν να παίξουν άμυνα με τίποτα. O ένας που είχε ένα ντήσεντ ταλέντο από τους βασικούς, έπαιζε μόνο... άμυνα λόγω Lebron, όμως δεν ήταν καθόλου καλό ματσάρισμα, όσο φιλότιμος κι αν ήταν. Η άλλη ήταν ότι έπαιζαν απέναντι στον Lebron, αυτό φτάνει.

Εξιλαστήριο θύμα ο Casey, εν μέρει άδικη απόλυση δεδομένου ότι δεν πιστεύω ότι οι Raptors είχαν σχεδιάσει ότι ο στόχος τους είναι τα Conference Finals (μπορεί, αλλά μου φαίνεται too much και over-dreaming σενάριο), αλλά για να λέμε την αλήθεια έκανε τον κύκλο του στους Raptors, όπως και δε βοήθησε καθόλου την ομάδα στη σειρά με τους Cavs. Η ιδέα με Ibaka βασικό 5άρι στο τελευταίο ματς με Cavs ήταν για γέλια, κάρφωσε από τον κεντρικό διάδρομο με ντρίμπλα και χαλαρά σε ημιοργανωμένη άμυνα ο George Hill. Πολύ αργά πόδια για τις αλλαγές κλπ. Εντάξει μην τα ρίξουμε στον Ιμπάκα και σε αυτήν την κακή επιλογή του Κέησυ, άδικο και αυτό, αλλά αντικειμενικά δε βοήθησε. Πάντως "ξεγέλασαν" αρκετό κόσμο και φέτος.

Η μόνη ελπίδα των Raptors για κάτι καλύτερο, είναι να αλλάξει περιφέρεια ο Lebron, που δε θα το κάνει όμως για λόγους Legacy πιστεύω.
gerorge
QUOTE (aegeansheed @ May 11 2018, 21:43 ) *
Οι Raptors είχαν δύο σημαντικές αδυναμίες στο ματσαπ. Δε μπορούσαν να παίξουν άμυνα με τίποτα. O ένας που είχε ένα ντήσεντ ταλέντο από τους βασικούς, έπαιζε μόνο... άμυνα λόγω Lebron, όμως δεν ήταν καθόλου καλό ματσάρισμα, όσο φιλότιμος κι αν ήταν. Η άλλη ήταν ότι έπαιζαν απέναντι στον Lebron, αυτό φτάνει.

Εξιλαστήριο θύμα ο Casey, εν μέρει άδικη απόλυση δεδομένου ότι δεν πιστεύω ότι οι Raptors είχαν σχεδιάσει ότι ο στόχος τους είναι τα Conference Finals (μπορεί, αλλά μου φαίνεται too much και over-dreaming σενάριο), αλλά για να λέμε την αλήθεια έκανε τον κύκλο του στους Raptors, όπως και δε βοήθησε καθόλου την ομάδα στη σειρά με τους Cavs. Η ιδέα με Ibaka βασικό 5άρι στο τελευταίο ματς με Cavs ήταν για γέλια, κάρφωσε από τον κεντρικό διάδρομο με ντρίμπλα και χαλαρά σε ημιοργανωμένη άμυνα ο George Hill. Πολύ αργά πόδια για τις αλλαγές κλπ. Εντάξει μην τα ρίξουμε στον Ιμπάκα και σε αυτήν την κακή επιλογή του Κέησυ, άδικο και αυτό, αλλά αντικειμενικά δε βοήθησε. Πάντως "ξεγέλασαν" αρκετό κόσμο και φέτος.

Η μόνη ελπίδα των Raptors για κάτι καλύτερο, είναι να αλλάξει περιφέρεια ο Lebron, που δε θα το κάνει όμως για λόγους Legacy πιστεύω.



Δεν πιστευω οτι εχουν κομπλεξ μονο με τον Λεμπρον οι Ραπτορς.Και πριν τους 3 συνεχομενους αποκλεισμους απο τον λεμπρον ειχαν χασει στον πρωτο γυρο,οντας το φαβορι θεωρητικα,τη δευτερη μαλιστα με σκουπα.Εγω πιστευω οτι με DeRozan,Lowry ως "ηγετες" δεν μπορουν να πανε πουθενα.Θελουν εναν all star στον οποιο αυτοι οι 2 θα ειναι σε πιο βοηθητικο ρολο,κατι που με τετοια συμβολαια και τετοια χαρακτηριστικα(ο DeRozan βασικα) αποκλείεται.

Βεβαια ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει,γιατι και οταν απολυθηκε ο Mark Jackson απο τους Warriors απορουσαμε,αλλα ειδαμε τι εγινε στη συνεχεια.Δε λεω φυσικα οτι οι Ραπτορες θα εχουν αντιστοιχη αλλαγη,αλλα μια διαφορετικη φιλοσοφια μαζι με μερικα trades,μπορει να αλλαξει πολλα
pan24
Απιθανο αλλα λες;
https://twitter.com/wojespn/status/1004033079747497985
QUOTE
Adrian Wojnarowski
@wojespn

Toronto President Masai Ujiri interviewed Zalgris (Lithuania) coach Sarunas Jasikevicius for the Raptors head coaching job, league sources tell ESPN. Jasikevicius is a young EuroLeague coaching star and former NBA player.
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Jun 6 2018, 00:31 ) *



θελω Σαρας με βοηθο Ιτουδη .. smiley.gif
geo82
QUOTE (stefkorner @ Jun 5 2018, 19:37 ) *
θελω Σαρας με βοηθο Ιτουδη .. smiley.gif


Ο Ιτούδης θα πάει στο Ντιτρόιτ, αν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαμντικού.
giorgos14
Δεν πιστεύω ότι κάποια ομάδα του ΝΒΑ θα έδινε το χρίσμα σε εναν Ευρωπαϊο προπονητή που όσο φέρελπις και αν είναι χτίζει το όνομα του βασιζόμενος στο ότι ήταν σπουδαίος παίκτης αλλά έμεινε μόλις μία χρονιά στο ΝΒΑ. Αρκεί το παιχνίδι απέναντι στην Team USA για να έχει καθιερωθεί στη συνείδηση τους ως ένας εκπληκτικός παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και ως προπονητής; Δε νομίζω.

aegeansheed
Ελάτε να δείτε! Ο Kawhi μιλάει τελικά!!!


Ginobili
QUOTE(aegeansheed @ Sep 25 2018, 10:41 ) *
Ελάτε να δείτε! Ο Kawhi μιλάει τελικά!!!


Ξυδάκι....υπομονή θα περάσει η χρονιά,κάποτε θα παίξει εκεί που του κάνει κέφι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.