Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rookie of the year
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
SG3ptshooter
http://www.nba.com/rookie-ladder/

http://www.nba.com/statistics/player/Scori...tDD=All%20Teams

Στη λίστα επιλογών βρέθηκαν οι 11 παίκτες που σκοράρουν πάνω από 7 πόντους μέσο όρο στα πρώτα 8 παιχνίδια, οι άλλοι 4 rookies που παίρνουν σημαντικό χρόνο, πάνω από 18 λεπτά ή 1 1/2 περίοδο αν θέλετε, είναι οι Jeremy Pargo, Klay Thompson, Chris Singleton, Josh Harrellson, ενώ καλτ αυτή τη στιγμή επιλογές αλλά με σίγουρους υποστηρικτές θα μπορούσα να πω πως είναι ο Stiemsma, o Farried, ο Vesely ή για τους πολύ γραφικούς ο Ayon..

Αν νομίζετε ότι είναι νωρίς, πριν τη σέντρα των ματς της ογδόης Γενάρη πλην ενός, έχει παιχτεί το 11,3% της σεζόν. Δε νομίζω ότι η αμέριστη πίστη στον Αυστραλό ή στο Σπανιόλο pg χωρά χρονοκαθυστέρηση. Καθυστερήστε αν θέλετε την ψήφο σας, αλλά εδώ μπορείτε να σχολιάζετε την πορεία των πουλέν και να συγκρίνετε μεταξύ τους τους νέους -κι όχι απαραίτητα νεαρούς, ε Μπιγιόμπο;- παίκτες της σεζόν.
Nuntius
Είμαστε γραφικοί και στηρίζουμε Jimmer Fredette, Greg Stiemsma και Kenneth Farried. Στηρίζουμε και Rubio αλλά δεν τον θεωρώ rookie προσωπικά tongue.gif

ΥΓ: Στηρίζουμε και Bismack Biyombo εννοείται. Πάμε ρε κοντούλη Manute smiley.gif
duncan21
Eκ πρώτης όψεως ο Kyrie δεν μου μοιάζει τόσο εκρηκτικός όσο προηγούμενα pg που επιλέχθηκαν στο no1(Rose,Wall) ή o Westbrook.Παρ' όλα αυτά είναι πιο συγκρατημένος,με λίγο καλύτερες επιλογές επιθετικά(τα 2.86 λάθη σε 26 λεπτά συνηγορούν το αντίθετο ωστόσο οφείλονται κυρίως στην απειρία του) και σίγουρα είναι καλύτερος σουτέρ από τους προαναφερθέντες.Ιmo δύσκολα δεν θα 'ναι ο ROY.

O Iσπανός μ' έχει εντυπωσιάσει.Αυτό.

Στηρίζω Μarshon Brooks και Μarkieff.Eιδικά ο δεύτερος παίζει μ' απίστευτη αυτοπεποίθηση,πολύ καλό σουτερικό 4άρι που μπορεί να παίξει και μέσα.Καλός αμυντικός και ριμπάουντερ.Ο Brooks μου θυμίζει Nick Young αρκετά,σούπερ σκόρερ αλλά δε δίνει μπάλα από το δεξί στ' αριστερό.
pantaloni
Ρικυ Ρουμπιο δαγκωτο. Ο Ισπανος ειναι μπαρουτοκαπνισμενος σε πολεμικα παιχνιδια στην Ευρωπη και απεναντι σε χαλαρες αμυνες λυνει και δενει..νομιζεις οτι μερικες φορες παιζει σε παιδικη χαρα, ηδη εχει κανει τρια νταμπλ νταμπλ. Ημουν απο αυτους που πιστευε οτι θα χαντακωθει στο ΝΒΑ σαν χαφ κορτ παικτης που δεν θα βγαλει ευκολα τρανζισιον. Μεχρι στιγμης παιζει ανετα και ηδη εχουν πεσει τα φωτα πανω του. Βεβαια θα περιμενουμε να προχωρησει η σεζον για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη. Ειναι και ενας λογος ακομα η ενα γαμωτο γιατι δεν πηγε να δοκιμασει ο Διαμαντιδης την τυχη του εκει.
Υ.Γ παλι πατατα τρωνε αυτοι που επελεξαν ψηλους, ψηλα στο ντραφτ (μπιγιομπο κλπ) και συμβαινει εδω και χρονια.
Nuntius
Θα μπορούσε πάντως να αναφερθεί και ο Jon Leuer. Δεν έχει βγάλει βέβαια μεγάλους αριθμούς ακόμα παρά μόνο σε 2-3 παιχνίδια αλλά κάνει αρκετά καλές all-around εμφανίσεις για τους Bucks. Κάποιες φορές μοιάζει με κανονικό 6th man για το Milwaukee ενώ ήταν και σημαντικότατος στην νίκη επί των Timberwolves.

Πιστεύω ότι μπορεί να ανέβει σε θέσεις στο δεύτερο μισό. Βέβαια, δύσκολα έχει πιθανότητες να πάρει το ROY αλλά για 40ο pick πηγαίνει περίφημα και έχει μπει για τα καλά στο rotation.
John Valthuer
Norris Cole χωρίς δεύτερη σκέψη. Χάρη και σ' αυτόν, οι Heat μπορούν επιτέλους να ισχυρίζονται ότι διαθέτουν πάγκο. Ο τύπος επελέγη 28ος και, μέχρι στιγμής, είναι μακράν η έκπληξη της σαιζόν. Κατορθώνει και ξεχωρίζει σε μια ομάδα με LeBron, Wade και Bosh και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Χάρη στην ταχύτητα του, οι Heat μπορούν να ανεβάζουν τον ρυθμό του παιχνιδιού τους κατά βούληση και να ξεκουράζουν τον Chalmers όποτε χρειάζεται. Απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, όπως οι Celtics, απέδειξε ότι έχει τα κότσια να αντέξει την πίεση και να πάρει πάνω του κρίσιμα σουτ. Αν κάποια στιγμή αποφασίσει να βελτιώσει το-άθλιο είναι η αλήθεια-περιφερειακό του σουτ, θα γίνει ασταμάτητος.
Magnus92
Και εμενα η σκεψη μου γυριζει καπου γυρω σε αυτην του φιλου pantaloni, οποτε η ψηφος πηγε στον Ρουμπιο...
Ο Ρικι στις "αμυνες με τα ματια" του ΝΒΑ θα τα παει ακομα καλυτερα στη συνεχεια, μιας και εχει αποδειξει το ταλεντο του ( κοιτα ρε που εφτασα να πω εγω τετοιο πραγμα icon_drunk.gif ) με πολυ σκληροτερες αμυνες στην Ευρωπη... Και οσο δεν "τους κοβει" να του δινουν σουτ, θα ανεβαινει κι αλλο...
( Να προσθεσω οτι ειμαι απ αυτους που δεν τον πολυπιστευαν για ΝΒΑ..)


Οσο για το πουλεν μας με τον Νουντιο ( τον Fredette ), πολυ θα ηθελα να τον δω ως ROY αλλα δυστυχως δεν εχει δειξει πολυ σταθεροτητα μεχρι τωρα. Μακαρι να αλλαξουν τα δεδομενα, και να ανεβει ακομα περισσοτερο...


ΥΓ Προφανως και ο Kyrie Irving θεωρειται επικρατεστερος ολων κτλ. , δεν τον εχω παρακολουθησει ομως και πολυ μεχρι τωρα, και γι αυτο δεν μπορω να πω ολοκληρωμενη γνωμη...
j-kidd13
Δεν υπαρχει ομως ο παικτης που ξεχωριζει,οπως στα προηγουμενα χρονια...
Και ο Irving κινειται σε πολυ ρηχα νερα για νο 1,αλλα πιστευω οτι ισως εχει τις περισσοτερς πιθανοτητες για το βραβειο....
Ο Ρουμπιο παει ανελπιστα καλα,τουλαχιστον για αυτα που περιμενα εγω,και δεν αποκλειεται να ειναι και αυτος ισαξιος διεκδικητης....
Παντως εγω ξεχωριζω τα χαμηλοτερα πικς,οπως o Cole,o Morris,o Brooks...Και τον Vesely....
JR_Swish

Ψήφισα ότι θα αναδειχθεί ο Ρούμπιο ROY επειδή στην Αμερική λατρεύονται παίκτες με το court vision που διαθέτει,ενώ επίσης τα αμερικάνικα μίντια δείχνουν πως ξεπέρασαν πολύ εύκολα το γεγονός ότι είχε επιλέξει να παίξει στην Ευρώπη αντί να πάει νωρίτερα στο ΝΒΑ και πλέον τον προβάλουν πάρα πολύ.Βέβαια έχει δώσει λόγους για να τον προβάλουν καθώς έχει ξεκινήσει αρκετά πιο ώριμα απότι θα περίμενε κανείς.

Επίσης μου αρέσει αρκετά η θρασύτητα με την οποία έχει μπει στη λίγκα ο Ιμάν Σούμπερτ.Παίζει σε μια ομάδα που διαθέτει παίκτες με μεγάλο εγωισμό όπως οι Μέλο,Αμάρε και στα παιχνίδια που έχω δει εγώ την Νέα Υόρκη τουλάχιστον παίρνει πολλές παραπάνω προσπάθειες απ'ότι θα περίμενε κανείς με πολύ καλό αποτέλεσμα.
aegeansheed
Καταλήγω στην 4άδα Rubio-Brooks-Irving-Knight. Κατά τη γνώμη μου ο Irving και ο Rubio θα ξεχωρίσουν με αριθμούς, που συνήθως αυτοί δίνουν τη 1η θέση. Ο Stiemsma είναι σίγουρα rooky?, φαίνεται γύρω στα 35..
Gravedigger
Ivan Johnson ρε!O 28χρονος rookie με παρουσιαστικό κάτι μεταξύ δολοφόνου/bodyguard που παραλίγο να κερδίσει μόνος του Heat/Bulls.
baskethood
QUOTE (Gravedigger @ Jan 10 2012, 16:00 ) *
Ivan Johnson ρε!O 28χρονος rookie με παρουσιαστικό κάτι μεταξύ δολοφόνου/bodyguard που παραλίγο να κερδίσει μόνος του Heat/Bulls.

Μόνο τους Heat.
HLR CENATION
Ψηφισα τον Μπρουκς επειδη κανει καταπληκτικη χρονια και δειχνει στοιχεια μεγαλου σκορερ.

Λιγο το περιφερειακο του σουτ να φτιαξει και ολα καλα...
Murdoc
Ψηφισα Marshon Brooks πολυ καλος παικτης με αυτοπεποιθηση πραγμα που ειναι σημαντικο και πολυ καλες κινησεις, μου θυμιζει λιγο Κομπε το στυλ του αλλος ενας λογος να τον ψηφισω!!
Βεβαια ο Καιρι Ιρβινγκ θα βγει γτ προβαλεται πολυ οπως και ο Ρουμπιο αλλα....ας λεμε τις αποψεις μας
Ξεχωριζω και τον Κεμπα Γουοκερ της Σαρλοτ αλλα δυστυχως δεν παιρνει τοσο χρονο πλεον!!!
Gravedigger
QUOTE (Murdoc @ Jan 19 2012, 21:17 ) *
Ξεχωριζω και τον Κεμπα Γουοκερ της Σαρλοτ αλλα δυστυχως δεν παιρνει τοσο χρονο πλεον!!!

Μπα, ίσα ίσα που τώρα παίρνει περισσότερο χρόνο..!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.