Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ RUGBY
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
epo_Arse
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ αρχιζει το παγκοσμιο ραγκμπυ στην γαλλια, το πιο δημοφιλες αθλημα σε χωρες οπως η ουαλια, ιρλανδια, αυστραλια, νεα ζηλανδια, νοτια αφρικη και σε χωρες που οι αγωνες του 6 nations ειναι sold out απο μηνες οπως η αγγλια, η σκωτια και η γαλλια αρχιζει στην Γαλλια.

Τελικος στις 20 Οκτωβρη στο stade di france, φαβορι η γαλλια και κλασικα η Νεα Ζηλανδια "all blacks" σε ενα αθλημα που θελει δυναμη ταχυτητα και απιστευη στρατηγικη.

σημειωση οτι η εθνικη μας στο ραγκμπυ φετος ανεβηκε κατηγορια με εδρα το γηπεδο της κηφισιας ενω ο χρήστος φωτιακής ήδη παιζει στην αγγλια στους Northampton Saints.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d...llblackhaka.jpg
soz
Φοβερό άθλημα.

Τα παιχνίδια ζωντανά στο Supersport2 (21.30 η τελετή έναρξης.

Πιστεύω οτι το rugby ταιριάζει τέλεια στον έλληνα και είναι κρίμα που δεν ασχολούμαστε πιο ενεργά με αυτό
Tatubasketfan
QUOTE(soz @ Sep 5 2007, 05:56 ) *
Φοβερό άθλημα.

Τα παιχνίδια ζωντανά στο Supersport2 (21.30 η τελετή έναρξης.

Πιστεύω οτι το rugby ταιριάζει τέλεια στον έλληνα και είναι κρίμα που δεν ασχολούμαστε πιο ενεργά με αυτό



χαχα ναι όμως φαντάσου τι έχει να γίνει στις κερκίδες με τους οπαδούς του rugby...θα αρχίσουν στο τέλος να παίζουν και αυτοί μεταξύ τους με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα
epo_Arse
ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ για οποιον εχει δει ραγκπυ...δεν ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και οι φιλαθλοι ειναι παντα αναμοικτοι, ειδικα σε παιχνιδια τυπου ουαλια - ιρλανδια η γαλλια σκωτια θα τους δεις αναμεικτα διχως διαχωριστικα κλπ και το απολαμβανουν.

Υπαρχουν ομαδες στην ελλαδα και εθνικο πρωταθλημα, που ομως δεν προβαλονται ποτε, αν θελουμε κλασιο ντερμπυ, τοτε Attica Springboks vs Athens Spartans R.U.
Spyros91
Φοβερο αθλημα,αλλα στην Ελλαδα δυστηχως δεν ειναι καθολου διαδεδομενο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.