Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. -Μαρουσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
mono maroussi
το συγκεκριμενο ματς ειναι πολυ κρισημο και για τις 2 ομαδες για να μπορεσουν να ξεκολησουν απο τις τελευταιες θεσεις..με λιγη προσοχη μπορουμε να κανουμε το διπλο
drazen petrovic
QUOTE(mono maroussi @ Jan 1 2008, 21:56 ) *
το συγκεκριμενο ματς ειναι πολυ κρισημο και για τις 2 ομαδες για να μπορεσουν να ξεκολησουν απο τις τελευταιες θεσεις..με λιγη προσοχη μπορουμε να κανουμε το διπλο


και εμεις με ακομα λιγοτερη προσοχη μπορουμε να παρουμε τον ασσο!!
ashton
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2008

ΟΑΚΑ 17:00 Α.Ε.Κ. -ΜΑΡΟΥΣΙ COSTA COFFEE ET1

Διαιτητές : Μουζάκης - Ηλιόπουλος - Πανταζής
Κομισάριος : Παλάτος


QUOTE
Ποδαρικό με... ατυχία
Της Αλεξάνδρας Λούτση
02/01/2008 (17:30)

Δυστυχώς η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αμαρουσίου στην προπόνηση που αποτέλεσε το... ποδαρικό για το 2008. Πιο συγκεκριμένα, ο Τρέβον Μπράιαντ υπέστη διάστρεμμα στην πρώτη προπόνηση του νέου έτους και το κακό για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι ότι η συμμετοχή του Αμερικανού άσου στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ήδη ο Τρέβον Μπράιαντ ξεκίνησε εντατική θεραπεία και όλα δείχνουν ότι η απόφαση για την χρησιμοποίησή του στην αναμέτρηση με το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου θα ληφθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, αρχής γενομένης από αύριο αναμένεται να μπει σιγά, σιγά στον ρυθμό των προπονήσεων και ο Χριστόφορος Στεφανίδης ο οποίος προέρχεται από θλάση στον γαστροκνήμιο. Λογικά δεν θα είναι στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα με την ΑΕΚ, οπότε η επανεμφάνισή του προορίζεται για το ματς με τον Πανιώνιο.


basketblog.gr
mono maroussi
QUOTE(drazen petrovic @ Jan 2 2008, 04:29 ) *
και εμεις με ακομα λιγοτερη προσοχη μπορουμε να παρουμε τον ασσο!!

πολυ σιγουρο σε βλεπω φιλε και δν βλεπω απο που πηγαζει η αισιοδοξια σου..και οι 2 ομαδες ειναι πολυ μετριες και το ματς ειναι 50-50..
ashton
QUOTE
Εκτός οι Χατζής, Κυρίτσης 2/1/2008

Μικροτραυματισμούς περιελάμβανε το ...μενού της σημερινής μέρας στην ΑΕΚ. Τα θετικά στοιχεία είναι ότι ξεκίνησαν να γυμνάζονται οι Ταπούτος, Έιβερι και Σι.
Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στις 17,00. Χθες δεν "έβγαλαν" την προπόνηση ο Αλέξης Κυρίτσης ο οποίος "πονάει" στο πέλμα και ο Νίκος Χατζής που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

aekbc.gr
leelo15
Ευχάριστα νέα…

Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες. Η επιστροφή των τραυματιών στις προπονήσεις έχει χαροποιήσει τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» είδε τους Ταπούτο, Σι και Είβερι να εντείνουν τους ρυθμούς τους την Πέμπτη και να υπολογίζονται κανονικά για τον κυριακάτικο αγώνα με το Μαρούσι.

Όλοι οι προαναφερόμενοι αναμένεται να μπουν 100% στους ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής.

Πάντως, το πιο θετικό αφορά την περίπτωση του Αλέξη Κυρίτση. Ο διεθνής γκαρντ έβγαλε πλήρως το πρόγραμμα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση.

Sport-fm.gr
ashton
QUOTE
Ο Κώστας Φλεβαράκης που έχει ετοιμάσει την ομάδα του για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην Κυψέλη, ανέλυσε όλα τα ζευγάρια της 11ης αγωνιστικής της Α1.

ΑΕΚ – ΜΑΡΟΥΣΙ (6/1, 17.00, ΕΤ1, Μουζάκης, Ηλιόπουλος, Πανταζής): « Είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι στην έδρα της μπορεί να παίρνει νίκες από αντιπάλους τέτοιους επιπέδου, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δηλαδή. Το Μαρούσι έχει κάνει αρκετές αλλαγές τελευταία και νομίζω ότι ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί σαν ομάδα, για να ξέρει κάποιος τι ακριβώς να περιμένει. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και το Μαρούσι παραμένοντας ακόμα χαμηλά στην βαθμολογία θα κοιτάξει να διεκδικήσει μια νίκη που θα του αλλάξει στόχους. Θεωρώ πάντως δύσκολα τα προγνωστικά, αν και δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ΑΕΚ».

Στην μεγάλη ανάγκη που έχει ανάγκη η ΑΕΚ για τη νίκη, αναφέρθηκε ο Κ’ Ζελ Ουέσον: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, αλλά τα παιχνίδια με ομάδες που θεωρητικά είναι μικρότερης δυναμικότητας πρέπει να τα κερδίζουμε. Με το Μαρούσι η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Παρότι αντιμετωπίσαμε αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς στην διάρκεια της εβδομάδας, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».


esake.gr
ashton
QUOTE
Οριστικά νοκ άουτ

Της Αλεξάνδρας Λούτση
05/01/2008 (18:35)

Ο Τρέβον Μπράιαντ δεν θα δώσει το παρών στο αυριανό ματς του Αμαρουσίου κόντρα στο Μαρούσι. Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε ότι δεν προκλήθηκε μεγαλύτερη ζημιά στην ποδοκνημική και άρχισε θεραπεία. Ο Μπράιαντ αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τον Πανιώνιο, κάτι το οποίο θα γίνει –εκτός εξαιρετικού απροόπτου- και με τον Χριστόφορο Στεφανίδη.

"Κρίμα που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω, σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά τώρα που δείχνουμε να βελτιωνόμαστε. Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά μπορούν και χωρίς εμένα να διεκδικήσουν την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που παίζει πολύ σκληρά και μαχητικά" υποστήριξε ο Μπράιαντ.

basketblog.gr
ashton
76-80 TO MAΡΟΥΣΙ

MΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ..

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΑΤΣΑΛΩΜΑ...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ @@ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ;
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ;
Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΪ-ΜΕΪΚΕΡ (ΜΙΛΑΜΕ Ο ΜΙΛΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΝ ΣΤΟΚΤΟΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ)

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ... ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ Ο ... ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, ΕΝΩ Ο ΓΟΥΕΣΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΓΙΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ Ο ΤΣΑΜΗΣ..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...

ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΥ (ΣΩΣΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΛΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ, ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο @@ ΤΟΝ ΓΟΥΕΣΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 1Ο ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ...

ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ...
mono maroussi
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα μωρη Μαρουσαρα ξυπνησες icon_drunk.gif
ashton
κόντρα στον @@ τον Αγγέλου δεν ήταν και τόσο δύσκολο...
nik8
ΔΙΩΞΤΟΝ ΤΟΝ @@ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ......ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ????ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ Κ ΣΟΥ ΄ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α1????ΕΛΕΟΣ...................ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Τ ΧΑΣΑΜΕ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ....ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ.........ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Μ ΤΝ ΣΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ????ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΠΑΙΞΟΥΝ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΕΛΕΟΣ....ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΤΝ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕΣ.....ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΕΒΙΤΣ Κ ΤΝ ΡΙΒΕΡΑ Τ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ????ΧΑΡΙΣΗ ΕΚΤΟΣ Κ ΜΕΣΑ Ο ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΠΑΙΞΕ Κ ΛΕΠΤΟ........
mono maroussi
QUOTE(nik8 @ Jan 6 2008, 22:38 ) *
ΔΙΩΞΤΟΝ ΤΟΝ @@ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ......ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ????ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ Κ ΣΟΥ ΄ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α1????ΕΛΕΟΣ...................ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Τ ΧΑΣΑΜΕ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ....ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ.........ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Μ ΤΝ ΣΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ????ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΠΑΙΞΟΥΝ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΕΛΕΟΣ....ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΤΝ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕΣ.....ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΕΒΙΤΣ Κ ΤΝ ΡΙΒΕΡΑ Τ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ????ΧΑΡΙΣΗ ΕΚΤΟΣ Κ ΜΕΣΑ Ο ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΠΑΙΞΕ Κ ΛΕΠΤΟ........

σορρυ κιολας αλλα αμα το χαναμε θα ταν δικια μας αυτοκτονια..
ashton
QUOTE
Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε: "Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας. Όταν σε ρίχνουν πρέπει να σηκώνεσαι κι όταν κερδίζεις να είσαι προσεκτικός. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα να παίζω κόντρα στο Μαρούσι, αυτό που μου έδωσε την ευκαιρία για ένα ξεκίνησα στην Α1. Με τη συνδρομή της οικογένειας Βωβού είναι ένα εργαστήρι του μπάσκετ, που μπορούν όλοι να δουλεύσουν κάτω από τις σωστές συνθήκες.

Ήταν ένα που ματς που κρίθηκε στο καλάθι. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς, αλλά στο τέλος δεν είχαμε τύχη. Το Μαρούσι μέσω της ευστοχίας του –είχε 60% στα τρίποντα ως το τρίτο δεκάλεπτο- μας αποδιοργάνωσε εγκεφαλικά. Ξέρουμε που είναι το πρόβλημα της ομάδας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών, αλλά κι από τη συμπαράσταση του κόσμου, που βοήθησε πολύ ώστε να γυρίσει το παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: "Η χρονιά ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Κάναμε μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, που έγινε πιο δύσκολο λόγω των απουσιών. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι και ήρθαμε εδώ να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερη άμυνα, γιατί έτσι θα μας αντιμετώπιζε η ΑΕΚ.

Είχαμε πολύ καλό ποσοστό έξω από το 6.25. Είναι ρεκόρ από τότε που ανέλαβα εγώ την ομάδα. Είχαμε συγκέντρωση απέναντι στις αλλαγές τις ΑΕΚ που προσπάθησαν να μας βραχυκυκλώσουν το παιχνίδι. Στην τρίτη περίοδο πήραμε μια διαφορά, την οποία κρατήσαμε για λίγο. Για 4’ δεν παίξαμε σαν ομάδα, αλλά ατομικά και κάναμε όσα λάθη δεν είχαμε κάνει σε όλο το ματς. Ίσως είχαμε τύχη στο τέλος, αλλά πιστεύω για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν την νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που έκαναν πολύ καλή δουλειά".

Ο Άγγελος Τσάμης δήλωσε: "Είναι δυσάρεστο να βρίσκεσαι εδώ μετά από ήττα, αλλά αυτή είναι η ζωή του αθλητή. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχτήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ουσιαστικά δεχτήκαμε τους ίδιους πόντους. Υπαίτιοι είμαστε καθαρά εμείς, γιατί δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ξέρουμε, όμως, τι χρειάζεται για να ανακάμψουμε: προπόνηση και μόνο προπόνηση. Αυτή είναι η λύση που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Κοιτάμε το ματς στη Λάρισα τώρα, στο οποίο μπορούμε να ρεφάρουμε αυτή την ήττα".

Τέλος, ο Ντονελ Τέιλορ σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι με καλές άμυνες. Μας έκαναν έναν καλό σερί και γύρισαν το παιχνίδι. Ο κόουτς πήρε τάιμ-άουτ και μας είπε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να βρούμε τον αμαρκάριστο συμπαίκτη και να μην ανησυχούμε αν αστοχήσουμε. Μπορεί να έχασα τις κρίσιμες βολές, αλλά ήξερα ότι ο παίκτης μου θα πάρει την προσπάθεια. Έπρεπε να κάνω κάτι και ευτυχώς κατάφερα να κάνει το κλέψιμο".


sport24.gr

@ mono maroussi
Δε θα ήταν αυτοκτονία δική σας αν χάνατε. Πέντε λεπτά παίξανε σοβαρά και πίεσαν και ροκάνισαν το -16.
Η @@ που μας δέρνει είναι που αφήσαμε το Μαρούσι να πάρει τη διαφορά.
Και που έχουμε αυτόν στον πάγκο που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα...
mono maroussi
QUOTE(ashton @ Jan 6 2008, 22:51 ) *
sport24.gr

@ mono maroussi
Δε θα ήταν αυτοκτονία δική σας αν χάνατε. Πέντε λεπτά παίξανε σοβαρά και πίεσαν και ροκάνισαν το -16.
Η @@ που μας δέρνει είναι που αφήσαμε το Μαρούσι να πάρει τη διαφορά.
Και που έχουμε αυτόν στον πάγκο που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα...

αμα το παρεις και αλλιως 5 λεπτα εμεις καναμε βλακειες και δωσαμε δικαιωμα να γυρισετε το παιχνιδι..οπως το βλεπει κανεις wink.gif
ashton
Tη διαφορά την πήρε το Μαρούσι γιατί ο αυτοαποκαλούμενος προπονητής μας επέλεξε να κρατήσει τον Ταπούτο και τον Συ στον πάγκο και τον Χατζή στο παρκέ ενώ δεν τραβούσε.
panos75
Αυτό το μαγικό με τον Ταπούτο για να'μαι ειλικρινής ούτε 'γω το κατάλαβα.
Να σε παίρνει ένας παίκτης στις πλάτες σου τη στιγμή που άρχιζε να απομακρύνεται ο αντίπαλος σου κι εσύ να μην τον ξεκινάς στο β' ημίχρονο; 40.gif

Βέβαια τώρα θα μου πεις μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις...
ashton






άποψη από την εξέδρα



και στο 4ο δεκάλεπτο που κατέβηκαν από το πέταλο πίσω από τους πάγκους


τελος ημιχρονου



τέλος αγώνα
ashton
QUOTE
Aδικαιολόγητος εκνευρισμός

H συνέντευξη Tύπου είχε ανάλογες συγκινήσεις χάρη στο (αδικαιολόγητα) έντονο ύφος των δηλώσεων του Aγγέλου. O τεχνικός του «δικέφαλου»... ανακάλυψε θεωρίες συνωμοσίας λέγοντας πως «ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από αυτά που γράφονται και την πίεση που υπάρχει για αλλαγές παικτών» και μοιραία υπήρξαν αντιδράσεις από συναδέλφους. Eντέλει, χαμήλωσε τους τόνους και είπε κάτι που έχει μεγάλη δόση αλήθειας. «Eίναι δύσκολο να βρούμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Yπάρχουν 50 κενές θέσεις σε όλη την Eυρώπη και μόλις πέντε καλοί διαθέσιμοι παίκτες».

O Σούλης Mαρκόπουλος, σαφώς πιο ψύχραιμος, ανέφερε: «Hρθαμε εδώ να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρή άμυνα, γιατί ξέραμε ότι το ίδιο θα έκανε η AEK. Στο τέλος ίσως είχαμε τύχη, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε καλύτερα». O «ήρωας» Tέιλορ πρόσθεσε: «Hξερα ότι θα ήταν ο δικός μου παίκτης (σ.σ.: Tαπούτος) που θα κάνει την επίθεση και ήθελα να παίξω καλή άμυνα και να του κλέψω την μπάλα».

Σε διοικητικό επίπεδο, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται δίχως ουσιαστικές εξελίξεις. Oι τροποποιήσεις στη σύμβαση Δρόσου - Φιλίππου που προτάθηκαν από τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο δεν έχουν γίνει αποδεκτές και μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν νέες επαφές.

goal news

ok είναι δύσκολο αγαπητέ Σολεαποκλεισμένε Αγγέλου.
Μια απορία..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΝ PLAYMAKER...
o ΜΙΛΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ, Ο ΡΙΒΕΡΑ Ή Ο ΕΪΒΕΡΙ ;
Και μήπως αν παίρναμε εμείς τον 1ο θα μπορούσαμε να φέρουμε και κάνα σέντερ ;
Από αυτούς που δεν υπάρχουν καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ντε...
Σαν τον Χαρίση που είτε είναι 12άδα και δεν παίζει ή δεν είναι καν όπως χθες και τον Πάβιτς που δεν τον βάζουμε ποτέ να παίξει αν και είναι ο καλύτερος συγκριτικά από όσους έχουμε.

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΧΘΕΣ.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ.

Η ομάδα είχε άλλο χορηγό στη φανέλα χθες.
Την GoldVictory.gr αντί για την DTL, που είναι στοιχηματικόπληροφοριακό site.

http://www.aekbc.gr/LH2Uploads/DefaultItemPics/2776_1.jpg

Πάντως όπως φαίνεται και στη φωτό δεν έγινε σωστή δουλειά με το λογκο αφού ούτε απο το γήπεδο δε φαινόταν σωστα. Μαλλον ήθελε σκούρο background.

Ο Δρόσος ΔΕΝ ήταν στην εξέδρα. Μόνο οι Τζιβελέκης και σία.

Στην εξέδρα ήταν ο Δερμάνης (που πρόσφατα θυροκολλήθηκε το εξώδικο για τα 218,000 που του χρωστάει η ΚΑΕ...)

Μαζί με του Δερμάνη και του Καπούρου θυροκολλήθηκε κι αυτό για τον Κιάτσιγκ... Για όσους δεν θυμούνται ο Ιταλός έπαιξε σε μας το 1996/97 την 1η σεζόν του Ιωαννίδη. Πριν 11 χρόνια δηλαδή...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ...


Ο κόσμος κάτι γύρω στα 800 άτομα. έγινε και ψιλοτσαμπουκάς στο τέλος με ένα Μαρουσιώτη στα επίσημα.

ο Μαρουσιώτης.

όταν κατέβηκαν οι 100-150 κάτω έγινε κάπως αισθητή η παρουσία του κόσμου.
ashton


4. WESSON
Ο άνθρωπος είναι παικταράς (22π, 9ρ)... Πήρε κάτι φάσεις παραμάζωμα τον Γλυνιαδάκη. Όμως είναι POWER FORWARD και όχι σέντερ. Ακόμα και με έναν Γκργκούρεβιτς δίπλα του θα έκανε παπάδες... Αν έστρωνε κάπως στις βολές (3/6 είχε) θα ήταν άψογος. Γιατί τον άφησε εκτός αγώνα στο τελευταίο 1,5 λεπτό ενώ είχε κυριαρχήσει κάτω από τη ρακέτα, είναι μια μεγάλη απορία επίσης...
ααα δεν καταλαβαίνω γιατί αλλάζει κορδέλα στο ημίχρονο. Με μαύρη ήταν στο α' με κόκκινη στο β' .

5. SY
AMARA SY @@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ, που έλεγε η εξέδρα στο τέλος... Ξεχάστηκε στον πάγκο όταν οι Μαρουσιώτες κάνανε πάρτυ και δεν πίεζε κανείς. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να κλείσει τον Μιλισάβλιεβιτς παίζοντας άμυνα σ'αυτόν και τα πήγε καλά. Θετικός κι αυτός στο παιχνίδι. 5π με όχι κακά ποσοστά, 8 ρημπάουντ, καλή άμυνα

7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
19 πόντους, 3 ρημπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο σε 22'11" ο Χρήστος. Έκανε το λάθος στο τέλος, αλλά αν είχαμε point guard να κατεβάζει τη μπάλα δε θα χρειαζόταν να κάνει τα πάντα αυτός. Ήταν μέσα στο τέλος με Λάρισα και κερδίσαμε με ζόρι. Ήταν μέσα με το Ρέθυμνο και γλυτώσαμε τα εμφράγματα. Τον άφησε στον πάγκο με Πανιώνιο και Σολέ έξω και μας πήρανε αμπάριζα με 20ρο30ρες. Τον ξέχασε στην Κυψέλη και χάσαμε τσάμπα και βερεσέ στην παράταση. Τον ξέχασε τώρα και μας ξέφυγε το Μαρούσι και μετά είμασταν τρεχάτε ποδαράκια μου. Θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο σοβαρός σε κάποια σουτ, αλλα σε γενικές γραμμές ήταν καλός.


8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Μέχρι το 38' ήταν στους διακριθέντες... Τα τραγικά του λάθη όμως τον έκαναν μοιραίο... Το μπουρδούκλωμα στο μπάσιμο στο 1'10" με το σκορ 76-75 που θα μας πήγαινε στο +3... Μετά το επιθετικό στο 76-77 στα 8.9" που θα γινόταν ήρωας αλλά το έχασε μόνος του... Τι άλλο πρέπει να κάνει για να του απαγορευτεί δια ροπάλου να αναλαμβάνει αυτός να κατεβάζει τις μπάλες ; (Ξέρω... να βρούμε πλέϊ-μέϊκερ πραγματικό κι όχι μουσαντένιο..)


9. ΧΑΤΖΗΣ
Ξεκίνησε καλά έβαλε ένα τρίποντο από τα κλασσικά, έχασε άλλο ένα που τον 'πούλησε' η μπάλα με την αναπήδηση.. αλλά όταν ο Μιλισάβλιεβιτς μας έκανε άλογα και έκανε κρα πως έπρεπε να βγει για να παίξει άμυνα η ομάδα ο Αγγέλου τους άλλαζε όλους εκτός από αυτόν..


10. ΜΠΑΡΛΟΣ
Πάθος-διάθεση ναι, ουσία όχι. Τουλάχιστον τώρα είχε 1/2 τρίποντα ενώ έπαιξε και λίγο σχετικα μια που ο Ταπούτος ήταν οκ.


12. RIVERA
Αν τον φέραμε μετά από πολύ ψάξιμο πρέπει να ψαχτούμε πάααααααρα πολύ. Έχει μπάσιμο, και εκρηκτικότητα, αλλά δεν έχει σουτ μακρινό (2/10 σε 3 ματς) και δεν νομίζω σε καμιά περίπτωση πλέον πως είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί σαν βασικός πλέϊ-μέϊκερ σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζει τη φάση με τον Τσάλμερς. Που δεν ήταν κακός παίκτης, αλλά όχι αυτό που ψάχναμε και χάναμε συνέχεια με αυτόν μέσα στο ρόστερ.

13. VASILJEVIC
Το παλουκάρι δεν μπορεί - είναι εντελώς τελείως πεπερασμένων δυνατοτήτων. Τουλάχιστον έχει περιορίσει τα λάθη .. Με ΠΑΟ και σήμερα δεν έκανε. Όμως θα περίμενα κάτι καλύτερο από 1/2 μπασίματα και κυρίως 0/4 τρίποντα..

15. ΣΙΟΥΤΗΣ
Όπως και με τον ΠΑΟ, απλά ήταν στον πάγκο. Ποιο το νόημα όταν δεν τσουλάμε οργανωτικά να έχουμε το 3ο playmaker να κάθεται, όταν υποτίθεται τον έχουμε γι'αυτή τη δουλειά είναι επίσης μια απορία...

16. ΤΣΑΜΗΣ
Βοήθησε αρκετά στην αμυντική λειτουργία μας και στο ροκάνισμα της διαφοράς. Αυτό που μπορούσε το έκανε.

17. ΣΥΜΤΣΑΚ
Μπήκε για περίπου 7-8'. Δεν ήταν κακός (απο την άποψη πως δεν έκανε λάθη). Αλλά δεν πρόσφερε και τίποτα πέρα από μια πίεση με 1 φάουλ στην άμυνα και ένα ρημπάουντ (επιθετικό)

19. PAVIC
Ευτυχώς που τον είχε φωτό στο match-program και τον είδαμε... Η μάλλον για να είμαι δίκαιος, ήταν αισθητή η παρουσία του στον πάγκο σαν towel-waiver... Άλλο ένα ερωτηματικό.. Κόντρα σε ΜπουρουσοΤζάκσον και ΜπατιστοΝτικούδηδες έπαιζε πάνω από 10λεπτο. Τώρα με Μαυροειδή, Γλυνιαδάκη, Γιάζβιν καθόλου.




A και ένα στατιστικό ...
ήταν η πρώτη μας Κυριακάτικη ήττα φέτος..

Κυριακή 30/09 : Κολοσσός - ΑΕΚ 62-67
Κυριακή 28/10 : ΑΕΚ - Ολυμπιάδα 83-59
Κυριακή 18/11 : ΑΕΚ - Λάρισα 71-66
Κυριακή 9/12 : ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 64-87
Κυριακή 6/ 1 : ΑΕΚ - Μαρούσι 76-80.

Αντίθετα Σάββατο έχουμε κερδίσει μόνο μια φορά (το Ρέθυμνο στην παράταση) κι έχουμε χάσει από
Αιγάλεω, Αρη, Πανιώνιο, Πανελλήνιο, Ολυμπιακό (2), Παναθηναϊκό
HOULIGAN76
Δυστυχώς δεν είδα το ματς,μόνο το τελευταίο δίλεπτο και οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.Ευτυχώς για την ομάδα μου που έχασε κάποια ευκολα καλάθια ο Κυρίτσης και το κλέψιμο του Τέιλορ στο τέλος.

Εντάξει δεν πετύχαμε και κάποια μεγάλη νίκη αλλά θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και ελπίζω με τις διορθωτικές κινήσεις που κάνει ο κόουτς να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία.Ακόμη είναι νωρίς αλλά μπορούμε να κάνουμε και το κόλπο γκρόσο.Εκει που λέγαμε να σωθούμε μπορούμε{γιατί όχι}να μπούμε και στην εξάδα!

Οσο για την Αεκ πιστεύω οτι είναι άδικη η κριτική που γίνεται στον Αγγέλου αφού αυτός δεν διάλεξε απο το καλοκαίρι τους παίκτες.Αλλωστε είναι πολύ φανερό οι άστοχες επιλογές που γίνανε απο Κορωνιό και Δρόσο{κυρίως}.Βέβαια σέβομαι την μπασκετική αντίληψη και φιλοσοφία που έχει π.χ. ο φιλτάτος Ashton αλλά νομίζω οτι πάλι βιάζεται να κρίνει κάποιον προπονητή.Στους φίλους της Αεκ δεν σας κάνει εντύπωση που μετά την φυγή του Κατσικάρη έχετε μια τάση να αλλάζετε γρήγορα τους προπονητές σας?Ισως η προσθήκη του Παπανικολάου να σας βοηθήσει αλλά πολύ δύσκολα εφέτος θα κάνετε κάτι καλό.Κρίμα!!
ashton
Tην επιλογή του Ριβέρα την έκανε ο Κορωνιός ;
Ο Αγγέλου είναι προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα Νοέμβρη, δηλαδή 2 μήνες.
Έψαχνε 2 μήνες κι έφερε αυτόν ;
Γιατί και καλα δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ;
Ο Μιλιάβλιεβιτς πχ που δεν είναι κάτι το φοβερό είναι αέρα καλύτερος.

Μόλις ανέλαβε θεώρησε σκόπιμο να διώξει τον Πίρσον γιατί δεν του έκανε. Δεν τον είδα να παίζει και δεν έχω άποψη. Όμως πχ ο Πάβιτς που επίσης δεν του κάνει και μένει για να μην μείνουμε χωρίς σέντερ, και καλύτερος απο Χαρίση - Συμτσακ είναι και λιγότερο τον εμπιστεύεται.
Η εμμονή να παίζουμε χωρίς σέντερ είναι λογική ;

Το να ξεχνάς τον Ταπούτο που διάολε είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες σου στον πάγκο και όλως τυχαίως όποτε το κάνεις να χάνεις είναι συνωμοσία του σύμπαντος κατα του Αγγέλου ;
Το να επιμένει να κατεβάζει τη μπάλα ο Κυρίτσης είναι λογικό και με βάση κάποιο πλάνο ;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.