απο το μπαραζ παναιτωλικος-ροδος.η περιγραφη του αγρινιωτη ειναι απιστευτη.τυφλα να χει ο χελακης.εχει πολυ κενο χρονο αλλα οταν περιγραφει ειναι θεος
nikolas12
Oct 23 2009, 21:26
Το ΛΟΑ ειναι ενα απιστευτο καμπ της Ευρωπης για προσκοπους.Η ομαδα των προσκοπων μου συμμετεχει.Αποφασισαμε να κανουμε ενα κλιπακι.Για να παει μια ενωμοτια στο καμπ πρεπει να κανει οσα λεει καθε παιδι.Αν τα κανει παιρνει καθε παιδι το σημα που ακουμπανε οι φιλοι μου στο τραπεζι.Τεσπα αυτος που μπαινει στην αρχη ο μακρυμαλλης ειμαι εγω!!!Δειτε!!!Οσοι το βλεπουν πεφτουν κατω απο τα γελια κυριως απο εμενα και το παιδι που κουναει τη σφαιρα το Βασιλη.Πλζ πειτε μου αν σας αρεσει.
Pierce
Oct 26 2009, 16:17
spysta
Oct 27 2009, 06:51
Alexmei
Nov 8 2009, 17:10
fear of the dark
OnLy_PAS-AthEnS
Nov 8 2009, 20:26
Τι καριβως ειναι γιατι δεν πιστευω να ειναι αυτο που νομιζω...
Alexmei
Nov 10 2009, 21:50
QUOTE (OnLy_PAS-AthEnS @ Nov 8 2009, 20:26 )
Τι καριβως ειναι γιατι δεν πιστευω να ειναι αυτο που νομιζω...
αν εννοείς ότι είναι ο δεύτερος Dickinson το βρήκες.
gallistis
Nov 13 2009, 20:52
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ: «ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η’ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ. ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.»
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΤΟΥ ΛΕΕΙ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ.
ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?» ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ:
Depon αναβράζον!
OnLy_PAS-AthEnS
Nov 14 2009, 15:47
Ζητω την αδεια να πω ενα ανεκδοτο που εχει αφησει εποχη τις τελευταιες 15 μερες εδω.Απλα περιεχει σεξουαλικα υπονοουμενα χωρις βρισιες βεβαια.Αν μπορω θα σας το πω!
kaukasios
Nov 14 2009, 20:44
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Nov 14 2009, 15:47 )
Ζητω την αδεια να πω ενα ανεκδοτο που εχει αφησει εποχη τις τελευταιες 15 μερες εδω.Απλα περιεχει σεξουαλικα υπονοουμενα χωρις βρισιες βεβαια.Αν μπορω θα σας το πω!
απο εμενα την εχεις την αδεια.
apkat
Nov 14 2009, 20:49
Aπο εμενα οχι..
Alexmei
Nov 15 2009, 13:24
QUOTE (OnLy_PAS-AthEnS @ Nov 14 2009, 15:47 )
αγνόησε τον κακοηθή apkat. έχεις την άδεια μου
EIMAI ARIANOS
Nov 16 2009, 04:34
QUOTE(kaukasios @ Nov 14 2009, 20:44 )
απο εμενα την εχεις την αδεια.
από τη μια η photo στο avatar και από την άλλη η άδεια για σεξουαλικά υπονοούμενα
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxa
έπος
Alexmei
Nov 17 2009, 21:36
χάττε θα το πεις το ανέκδοτο και μας έφαγε η αγωνία;
Παρατηρήστε καλά την φωτογραφία και πείτε μου, τι βλέπετε..
Moνο εγω δεν το βλεπω ? Για πειτε ρε παιδια μπας και..
OnLy_PAS-AthEnS
Nov 17 2009, 22:26
ΠΑιδια συγγνωμη που θα σας στενοσωρησω αλλα για καποιους λογους δεν μπορω να το πω.Ισως αν βρεθουμε απο κοντα καποια στιγμη να πουμε πολλα τετοια.Μου απαγορευτηκε και ενταξει δεν γινεται τελικα.Συγγνωμη και παλι.....Θα σας ανταμειψω λοιπον με ενα αλλο ανεκδοτο που μου αρεσει σχετικα.....: To skουφακι Γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τους ΠαραΟλυμπιακούς Αγώνες. Μπαίνει ένας τύπος μ' ένα χέρι: "Καλημέρα σας, θέλω να δηλώσω συμμετοχή στους αγώνες." "Σε ποιο άθλημα θα θέλατε να συμμετάσχετε;", τον ρωτάει ο υπεύθυνος. "Κολύμβηση", λέει ο τύπος. "Μα, μ' ένα χέρι κολύμβηση;" - "Ε, ναι, τα καταφέρνω καλά" "Μ' ένα χέρι - μ' ένα χέρι, όπως θέλετε", λέει ο υπεύθυνος και τον γράφει. Έρχεται μετά ένας άλλος με κομμένο πόδι. "Για ποιο άθλημα να σας γράψω;" ο υπεύθυνος. "Κολύμβηση" - "Μα καλά άνθρωπέ μου, μ' ένα πόδι;" -"Ναι, έχω κάνει προπόνηση και μπορώ" "Μ' ένα πόδι - τέλος πάντων, εσείς ξέρετε", και τον γράφει κι αυτόν... Σκάει μύτη στο τέλος κι ένας τύπος χωρίς χέρια και πόδια! "Για ποιο άθλημα είστε;", του λέει ο υπεύθυνος. "Κολύμβηση", απαντάει ο τύπος. "Μα χωρίς χέρια και πόδια, με τι διάολο θα κολυμπήσεις;!", ξεσπάει ο υπεύθυνος, που έχει πάρει ανάποδες. "Με τ' αυτιά!" "Με τ' αυτιά; Με τ' αυτιά - άντε, να το δούμε κι αυτό!", λέει και τον γράφει... Έρχεται λοιπόν η μέρα των αγώνων, ετοιμάζονται οι τύποι, βουτάνε κι αρχίζουν να κολυμπάνε. Οι τύποι μ' ένα χέρι και μ' ένα πόδι τα καταφέρνουν καλά και προχωράνε. Ε, κι αυτοί χωρίς χέρια ή πόδια κάπως τα κουτσο-καταφέρνουν. Αλλά ο τύπος με τ' αυτιά, με το που βουτάει, μπλούμ! αρχίζει να βυθίζεται επί τόπου. Κάποια στιγμή πιάνει πάτο, οπότε οι διοργανωτές πανικόβλητοι, τι να κάνουν, βουτάνε και τον βγάζουν. Μόλις παίρνει ανάσα ο τύπος, αρχίζει να φωνάζει τσαντισμένος: ΠΟΙΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΜΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ;!
aegeansheed
Nov 17 2009, 23:17
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Nov 17 2009, 22:26 )
Μου απαγορευτηκε
ποιος σε στεναχώρησε να του κάνω ban ???
OnLy_PAS-AthEnS
Nov 17 2009, 23:40
Δεν πειραζει δεν πειραζει.....ελπιζω να σας αρεσε λιγο και το παραπανω με το σκουφακι.... Καλο αλλα για συγκεκριμενους ειναι που τους αρεσει τετοιο ειδος χιουμορ....Αντε κι αλλο ενα για να κοιμηθουμε ησυχοι σημερα:
Γυρνα η κορη σπιτι μετα απο ΔΥΟ μερες που ελειπε και τη ρωτα ο πατερας. -Κορη μου πωπωπ ανυσηχουσαμε με τη μανα σου που εισουνα? -Ε να πατερα με πιασανε τρεις μαυροι με απηγαγαν και με βιαζανε τρεις μερες., λεει η κορη -Μα ελειπες μονο δυο μερες λεει ο πατερας- Και απανταει η κορη του -Ε να θα παω και σημερα...
Alexmei
Nov 19 2009, 16:04
QUOTE (Igor @ Nov 17 2009, 22:11 )
Moνο εγω δεν το βλεπω ? Για πειτε ρε παιδια μπας και..
Παρατήρησε το δεξί χέρι της κοπέλας που τραβάει την φωτογραφία και την κοπέλα από πίσω.
QUOTE (OnLy_PAS-AthEnS @ Nov 17 2009, 22:26 )
ΠΑιδια συγγνωμη που θα σας στενοσωρησω αλλα για καποιους λογους δεν μπορω να το πω.Ισως αν βρεθουμε απο κοντα καποια στιγμη να πουμε πολλα τετοια.Μου απαγορευτηκε και ενταξει δεν γινεται τελικα.Συγγνωμη και παλι.....Θα σας ανταμειψω λοιπον με ενα αλλο ανεκδοτο που μου αρεσει σχετικα.....: To skουφακι
2 παρά 20 την νύχτα με το ιντερνετικό ραδιόφωνο να έχει συντονιστεί στο BBC 6 Music και στο show του Bruce Dickinson και πιο συγκεκριμένα ακούγοντας Slayer-Raining Blood live από το Download Festival και βλέπω αυτό το πράγμα... Οκ με νίκησες...
Αν και δεν έχω πρόβλημα με τέτοιου είδους πράγματα ειλικρινά είχα αφοσιωθεί τόσο που η καρδιά μου μετά χτυπούσε ωσάν τα ντραμς του Dave Lombardo... O Xριστός και η Παραλία δηλαδή...
spysta
Nov 21 2009, 02:56
QUOTE(J-Kas34 @ Nov 21 2009, 01:40 )
2 παρά 20 την νύχτα με το ιντερνετικό ραδιόφωνο να έχει συντονιστεί στο BBC 6 Music και στο show του Bruce Dickinson και πιο συγκεκριμένα ακούγοντας Slayer-Raining Blood live από το Download Festival και βλέπω αυτό το πράγμα... Οκ με νίκησες...
Αν και δεν έχω πρόβλημα με τέτοιου είδους πράγματα ειλικρινά είχα αφοσιωθεί τόσο που η καρδιά μου μετά χτυπούσε ωσάν τα ντραμς του Dave Lombardo... O Xριστός και η Παραλία δηλαδή...
Το χα κάνει στην μάνα μου αυτό, και από τότε αποκλειρώθηκα
gallistis
Nov 28 2009, 12:52
Πάει ένας τύπος σε ένα σουβλατζή: - Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από τη μία, ωμό από την άλλη και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στη μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με... το αίμα τους και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από τη μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι. - Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου, του λέει ο σουβλατζής. Και ο τύπος απαντά: - Προχτές ρε καραγκιόζη, που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;
The Warlus
Nov 28 2009, 14:32
Είναι ένας φούρνος σε μία κεντρική πλατεία και μία μέρα μπαίνει ένας μαυροφορεμένος τύπος μέσα με ένα άδειο μπουκαλάκι νερού στο χέρι.Πλησιάζει λοιπόν και ζητά από τον φούρναρη να του το γεμίσει με αίμα... -Γέμισέ μου αυτό ρο μπουκάλι με αίμα...ΤΩΡΑ! -Μα τι λέτε κύριε μου!Φούρνος είμαστε.Καμιά τυροπιτούλα αν γουστάρετε κανά κρουασάν τέτοια πράγματα... Τότε ο τύπος βγάζει 5.000 ευρώ και επιτακτικά ζητά από το φούρναρη να του το γεμίσει με αίμα.Χωρίς δεύτερη σκέψη ο ιδιοκτήτης του φούρνου κόβει την μία φλέβα και γεμίζει με χαρά το μπουκάλι... Μετά από 5 μέρες ξανά ο ίδιος τύπος στον φούρνο αυτή την φορά με ένα μεγάλο μπουκάλι νερού άδειο -Γέμισέ το μου με αίμα ΤΩΡΑ! -Μα άνθρωπέ μου δεν μπορώ,κατάφερε να ψελλίσει εμφανώς καταπονημένος από την προηγούμενη φορά,σου έδωσα από το χέρι μου την προηγούμενη φορά...Πώς να το γεμίσω όλο αυτό τώρα; Και πάλι όμως ο τύπος βγάζει ένα ματσάκι με λεφτά της τάξης των 100.000 ευρώ και ζητάει να του το γεμίσει...Ο φούρναρης τότε ξεχνάει πόνους κτλ,ανοίγει μία στο δεξί του χέρι και γεμάτος ηδονή γεμίζει το μεγάλο μπουκάλι... Μετά από 4 μέρες πάλι, ξανά ο τύπος στο μαγαζί.Ο φούρναρης ίσα ίσα που στεκόταν και προσευχόταν να μην του ζητήσει αίμα διότι δεν θα την έβγαζε καθαρή...Τότε ο τύπος του λέει.. -Πιάσε 2 φραντζόλες ψωμί φιλαράκι... -2 φραντζόλες;Και 3 και 4!!Είπε ο φούρναρης μέσα στην χαρά του που δεν του ζήτησε αίμα... Πάει να φύγει ο αλλόκοτος αυτός τύπος λοιπόν με τα ψωμιά του αλλά ο φούρναρης τον ρωτάει.. -Ρε φίλε να σ'πω να 'ουμ.Τις άλλες δύο φορές μου ζήτησες αίμα τώρα γιατί θες τόσο ψωμί; -Ε να μωρέ έγινε ένα ατύχημα εδώ παρακάτω και θέλω να κάνω παπάρα...
Και ένα ακόμα...
Τι είπε η μαία της μητέρας του Bono από τους U2 κατά την διάρκεια της γέννας; -Άντε και με έναν Bono!!!!
Alexmei
Dec 4 2009, 19:04
έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσα θα έβγαζε ο Σπύρος εάν πουλούσε το forum?
Δεν ξερω αν το εχετε διαβασει αλλα καντε τον κοπο πραγματικα αξιζει...Ειναι ισως οι περισσοτερες γυναικειες αληθειες μαζεμενες σε ενα blog.
morrison
Dec 10 2009, 12:03
Mετα τον Τομ Τζοουνς την εποχη που τραγουδουσε το Ντιλαιλα,ανακαλυψα εναν ακομη σωσια του ΤενΚατε...
Andre_Iguodala
Dec 10 2009, 23:54
Απλα πολυ μπροστα
Το παραπανω εγινε με ενα γυρισμα απο καποιους φοιτητες...Απλα απιστευτοι
gallistis
Dec 12 2009, 15:55
απιστευτη πατρινη διαφημιση.τζιτζιλωνης
morrison
Dec 13 2009, 03:45
Η απολυτη ταινια καταστροφης...
kotzito
Dec 13 2009, 12:14
Απλα θεικο!!!
kseplenhs
Dec 13 2009, 17:21
ποιος θέλει να χορέψει μαζί μου κάτι ανάλογο:
αυτοι είναι χοροί...
gallistis
Jan 10 2010, 20:38
το ανεκδοτο θα μπορουσε να τοποθετηθει και στο θρεντ παιδεραστια-παιδοφιλια...
παει ενας 40αρης παιδεραστης σε ενα 14τετραχρονο κοριτσακι.ανοιγει το παντελονι του και βγαζει εξω το...εργαλειο.ρωταει το κοριτσακι "τι ειναι αυτο?" "αυτο ειναι ενα πουλακι",απανταει το κοριτακι "απο εδω και στο εξης,δε θα το λες πουλακι,αλλα π...α".της λεει ο παιδεραστης και λεει το κοριτσακι "π..ς εχω δει πολλες,αυτο ειναι πουλακι!"
Magnus92
Jan 10 2010, 23:48
QUOTE(gallistis @ Jan 10 2010, 20:38 )
το ανεκδοτο θα μπορουσε να τοποθετηθει και στο θρεντ παιδεραστια-παιδοφιλια...
παει ενας 40αρης παιδεραστης σε ενα 14τετραχρονο κοριτσακι.ανοιγει το παντελονι του και βγαζει εξω το...εργαλειο.ρωταει το κοριτσακι "τι ειναι αυτο?" "αυτο ειναι ενα πουλακι",απανταει το κοριτακι "απο εδω και στο εξης,δε θα το λες πουλακι,αλλα π...α".της λεει ο παιδεραστης και λεει το κοριτσακι "π..ς εχω δει πολλες,αυτο ειναι πουλακι!"
Ευτυχως μου εκοψε και εκλεισα το παραθυρο εγκαιρα...
The Warlus
Jan 16 2010, 12:54
Μπαίνει ένας κουκουλοφόρος σε μία τράπεζα σπέρματος κρατώντας στο χέρι του ένα αυτόματο... Κατευθύνεται λοιπόν προς την γραμματεία αρχίζει να πυροβολεί και να φωνάζει -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ;ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΤΑΡΑΡΑΡΑ(ήχοι όπλου) -ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑΑΑΑ; -Η ΜΑΡΙΑ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑ -ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ!! -ΕΦΥΓΑ!!!ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑ Ανεβαίνει λοιπόν στον 2ο όροφο όπου ξαναρχίζει... -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ;ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑ -ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ...206!! -ΕΝΤΑΞΕΙ!ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑ Μπαίνει όντως στο γραφεί της Μαρίας και ξεκινά.... -ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΡΙΑ;ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑ -ΠΟΙΑ...ΠΟΙΑ ΜΑ..ΜΑΡΙΑ; -Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ; -ΝΑΙ! -ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΤΑ!!ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΤΑΡΑΤΑΡΑ -ΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... -ΠΙΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑ!!ΤΩΡΑ!!ΤΑΡΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑ -ΕΝΤ...ΕΝΤΑΞΕΙ... -ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΤΏΡΑ!!!ΤΑΡΑΤΑΤΑΡΑΤΑΡΤΑΡΑ -ΔΕΝ ΘΕΛΩ... -ΠΙΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑ!!ΤΑΡΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΤΑΡΑ -ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΙΩ...ΜΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΌΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... -ΠΟΣΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ;ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΑ -ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... -ΜΙΛΗΣΑ!!!ΤΑΡΑΤΑΡΑΤΑΡΤΑΡΑΤΑΡΤΑΡΑΡΑ Τέλος πάντων τα πίνει η καημένη μας η Μαρία και τότε ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα,αφήνει το αυτόματο και με στοργή της λέει: "Είδες μωρό μου;Δεν είναι τίποτα..."
gallistis
Jan 22 2010, 21:19
θεος φορτηγατζης.κι αν καταλαβε κανεις τι ειναι η 8,η 9 και η 10,ας μου πει...
kseplenhs
Jan 23 2010, 23:47
θεικά αγγλικά απο τον σπανούλη...yes they doesn't
Flash
Jan 26 2010, 02:16
Post του sacarame στο NExt Top Model το οποίο αξίζει να πει και εδώ
Να σας πω και μια ιστοριούλα για τη Μόνικα....Η Μόνικα λοιπόν τελείωσε το σχολείο το καλοκαίρι...Δεν ήταν και η πιο δυνατή μαθήτρια..Ηταν μια φορά λοιπόν στην τάξη και κάνανε Φυσική
Λύνει μια άσκηση ο καθηγητής στο μάθημα και έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει το εξής κλάσμα:
ημ30 προς μ, όπου μ ο συντελεστής τριβής και μ=1/2
Ρωτάει ο καθηγήτης το τμήμα τι θα κάνουν για να προχωρήσουν την ασκηση
Η Μόνικα , που συνήθως δεν πολυσυμμετείχε στο μάθημα,σηκώνει ενθουσιασμένη το χέρι της...Την βλέπει ο καθηγητής,παραξενεύεται που την βλέπει αλλά από τη χαρά του της δίνει το λόγο...
- Τι θα κάνουμε Μόνικα;
- Απλοποίηση λέει ....Τρελένεται από τη χαρά του ο καθηγητής..σκέφτεται..." Πω κατάλαβε οτι μ=1/2 ημ30=1/2 και τα απλοποίησε''
Της δίνει λοιπόν συγχαρητήρια...και μπράβο Μόνικα και είδατε η Μόνικα και πάλι μπράβο..Για δώσε μου και λίγο το τετράδιο Μόνικα.....Και τι είδαν τα ματάκια του
Η Μόνικα είχε απλοποιήσει τα μ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και είχε γράψει η 30/ !!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Λοιπόν, προτείνω να γράψουμε και μερικά συμβάντα και ατάκες που έχουν γίνει/ειπωθεί από τις "Μονικες" της ζωής μας !
Ξεκινάω:
Μόνικα1: Τότε 23 ετών και μετά από λίγους μήνες έπαιρνε πτυχίο από ΑΕΙ με βαθμό 8,2.
- Υπάρχει διαφορά μεταξύ ξυλουργού και ξυλοκόπου; Το ίδιο δεν είναι;
- Γιατί τη λένε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ; Υπάρχει και κλειστής ; (άσχετα αν αργότερα χρησιμοποιήθηκε και αυτός ο όρος)
Μόνικα2: Τότε 18 ετών, έδινε πανελλήνιες 2η φορά και έβγαλε κάπου 16000 μόρια. Αμέσως μετά τις εκλογές του 2004. -Καλά αυτά τα ονόματα που γράφουν πάνω τα ψηφοδέλτια τι είναι;
Μόνικα3: 24 ετών, απόφοιτος ΑΕΙ, κάνει μεταπτυχιακά στην Αγγλία. Κάνουμε συζήτηση για το λευκό ψηφοδέλτιο και προσπαθώ να της εξηγήσω πως λευκά/άκυρα δε συμπεριλαμβάνονται στο εκλογικό μέτρο κλπ (έχει δηλώσει ότι ασχολείται παρα πολύ με την πολιτική) - Βασικά, υπάρχουν δύο διαφορετικά λευκά που μπορείς να ψηφίσεις !
Θα μου έρθουν κι άλλα.
pierce21, νομίζω ότι επιβάλλεται να γράψεις κάποιες ιστορίες .
Pierce
Jan 26 2010, 02:22
Γιάννη θες να αρχίσω;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.