Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το ΝΒΑ... έρχεται!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2
anti-stress
Ποια ηλίθια έβριζε την Εθνική; angry_red.gif

Όχι, δεν είμαι αυτή που λες, αν και θα μπορούσα... smilie_schal1.gif

Καλώς σας βρήκα! (Μάλιστα από το site του Παπαλουκά σας βρήκα!)
NBAholic
Καταρχάς, καλώς ήρθες κι από μένα.

Προσωπικά, το να γίνονται περιοδείες του NBA στην Ευρώπη για να βγάζουν οι Αμερικάνοι (και οι Ευρωπαίοιwink.gif ακόμα περισσότερα λεφτά με αφήνει το λιγότερο αδιάφορη.

Αυτό είναι το νόημα του επαγγελματικού αθλητισμού. Γιατί κόβουν οι ομάδες εισιτήρια; Για να τους υπερασπίζεται ο "υπέροχος λαός" τους; Προφανώς η κυριότερη αιτία είναι η δημιουργία εσόδων. Πρόκειται για καταναλωτικό αγαθό, οπότε φυσικά και θα πληρώσεις. Ο οπαδός του Ολυμπιακού θα στείλει τα χρήματά του στον Ολυμπιακό, ο οπαδός του ΠΑΟ στον ΠΑΟ και ο οπαδός του ΝΒΑ (όπως εγώ) στο ΝΒΑ. Τι το μεμπτό υπάρχει εδώ πέρα;
Ή μήπως πιστεύεις ότι οι Αμερικανοί παίχτες διασκεδάζουν τα υπερατλαντικά ταξίδια χιλιάδων χιλιομέτρων για να δώσουν μερικά ματς χωρίς επίσημο χαρακτήρα κι έρχονται επειδή νιώθουν ευγνωμοσύνη για όποιον τους κάλεσε; Πάω στοίχημα ότι, στο παρασκήνιο, οι περισσότεροι παίχτες θα ένιωθαν σαν στρατιωτικοί σε προσωρινή μετάθεση, όταν τους έγινε γνωστό ότι θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη...
anti-stress
Συμφωνώ με αυτά που λες σχετικά με τους παίχτες, δεν έχω αυταπάτες.

Φυσικά και πρόκειται για καταναλωτικό αγαθό και πρέπει να πληρώνουμε γι'αυτό. Από την άλλη, και ο καφές είναι καταναλωτικό αγαθό, αλλά είναι γεγονός ότι οι καφετέρειες τον χρεώνουν περισσότερο απ'όσο πραγματικά του αξίζει... Και βγάζουν τρελά λεφτά, ενώ εμείς μετράμε τα χαρτζηλίκια μας...

Εξάλλου διευκρίνισα πως πρόκειται για την προσωπική μου άποψη και πως δεν είμαι πορωμένη με το NBA.
Και επιπλέον στον αθλητισμό είμαι ρομαντική, γι'αυτό είπα πως θα προτιμούσα να πάω στην Αμερική να δω το πραγματικό, αυθεντικό NBA.

peace.gif
liolias
Και για καταναλωτικό αγαθό να προκειται εγω θα πηγαινα στην Αθηνα να δω παιχνιδι ομαδας nba αν ερθει οσο και αν ειχε το εισητηριο.
Dromeas7
ρε θα δούμε τους AI,Paul Pierce,Lebron και λοιπούς στην Ελλάδα και εσείς μου λέτε για τα λεφτά?????
Και 5000 ευρώ να είναι εγώ τα δίνω με κλειστά τα μάτια.
Κατα την ταπεινή μου άποψη και τα λεφτά παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά οι αγώνες αυτοί έχουν να κάνουν και με το άνοιγμα του ΝΒΑ στην Ευρώπη με σκοπό την δημιουργία κάποιου ίσως επίσημου κυπέλλου.
Air Kef
Τους έχουμε δει στους Ολυμπιακούς,με πολύ....λιγότερα απο 5000 ευρώ!

Και Λεμπρον και Ουέιντ και ΑΙ κτλ.

Θα πας να δεις το γεγονός,την ατμοσφαιρα,τον αγώνα,όχι τα πρόσωπα.Δεν θα μας χαλάσουν βέβαια να περπατάει μπροστά μας ο κάθε αστέρας αλλα δεν θα μείνουμε εκει.
Alexmei
παιδιά πιστεύετε ότι θα είναι πάνω από 100€ το ticket; αν (όπως λες Dromea) το ΝΒΑ προσπαθεί να ανοιχτεί στην Ευρώπη, δν μπορουν να βάλουν τρελό νούμερο στο ticket γιατί κανένας δν θα πάει και δεν θα ανοιχτούν στην Ευρώπη....
Air Kef
Το ελάχιστο εισητήριο δεν νομίζω να είναι πάνω από 100 ευρώ.
Το ακριβότερο θα είναι πολύ παραπάνω!

Λογικά θα ισχύσει το σύστημα εισητηρίων των Ολυμπιακών Αγωνων όπου το γήπεδο ήταν χωρισμενο σε πάνω διάζωμα και κάτω με το κάτω διάζωμα να έχει διπλάσια τιμή αλλά όχι πάντα καλύτερη θεα.
Εγώ ακόμα να καταλάβω πως οι Αργεντινοί φίλαθλοι είχαν πάντα την καλύτερη θέση..
liolias
Το πιο φτηνο πιστευω να ειναι γυρω στα 50 ευρω.
Pierce
το nba ουτε χρονου στην ελλαδα γιατι η uleb δεν θελει να επισκιασει αυτο το τουρνουα το final four (go figure ....)
Pierce
καποιος εχει την ιδια υπογραφη με εμενα angry_red.gif
anti-stress
Παρόμοια υπογραφή με εσένα έχουν αρκετοί στο forum (και εγώ φυσικά..!) icon_wave.gif

Sorry, δεν έχεις την πνευματική ιδιοκτησία της φράσης! tongue.gif

Και απ'ό,τι φαίνεται αυτή η φράση εκφράζει πολλούς... smile.gif
Pierce
παραληψη μου που δεν το εχω δει και σε αλλους. οντως εγω δεν εχω το copyright της φρασης. αν και δεν εισαι πορωμενη οπως λες με το nba εχεις ως υπογραφη την φραση που ειναι το moto του. και τριτον αν σε αφηνουν το λιγοτερο αδιαφορη οι περιοδιες του nba δεν σε υποχρεωνει κανεις να τις δεις ποσο μαλλον να τισ σχολιασεις κιολας. ασε εμας τους κολλημενους με αυτο το πρωταθλημα να δωσουμε μια περιουσια για να τους δουμε...
anti-stress
1) Μιλάμε για μια φράση που μπορεί να εκφράζει τον οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν παίζει μπάσκετ. Μάγκες εκεί στο ΝΒΑ που έχουν τόσο πετυχημένο moto!

2) Δεν απέρριψα το ΝΒΑ, αλλά μια συγκεκριμένη πρακτική.

3) Σου είπα εγώ να μην πληρώσεις μια περιουσία για την πόρωσή σου;

Ειλικρινά, αφού είναι τόσο σημαντικό για σένα και κάποιους άλλους, εύχομαι σύντομα να μπει και η Αθήνα στο πρόγραμμα. Εγώ θα έχω τις ενστάσεις μου, αλλά πρόβλημά μου!

PLAY BASKETBALL bball.gif AND MAKE LOVE wub.gif NOT WAR! peace.gif
liolias
Και η Θεσσαλονικη να μπει!!
thrylos7
Πάλι πρέπει να την αλλάξω... θα βάλω πάλι κανένα "if" μου φαίνεται...

Ούτως ή άλλως ήθελα να την αλλάξω βέβαια.. να μια καλή αφορμή.

Ή να βάλω τον ύμνο του Ολυμπιακού; laugh.gif

Το off topic μου σταματά εδώ...

Το πιο αστείο βέβαια ήταν το να μπει η Θεσσαλονίκη.... tongue.gif
Καθώς το μόνο γήπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τέτοιο αγώνα θα ήταν το PAOK SPORTS ARENA...

Φαντάζεστε να παίζουν οι Σανς με τον ΠΑΟΚ, μπροστά στους οπαδούς του;
Ουπς!
liolias
Αγωνας θα μπορουσε να γινει και στο Αλεξανδρειο και στο PAOK SPORTS ARENA.Εξαλλου η Θεσσαλονικη ειναι μια πολη με μεγαλη συμβολη στο Ελληνικο Μπασκετ.Σκεψου ποσοι παιχτες απο ομαδες Θεσσαλονικης παιζουν στη Εθνικη και ποσοι κατηφορισαν για ομαδες της Αθηνας.
thrylos7
Εδώ δεν πείθεις εμένα μ' αυτά, λες να πειστεί ο Στερν;

Και η Σερβία(η Γιουγκοσλαβία καλύτερα) έχει τεράστια προσφορά στο μπάσκετ αλλά λίγο δύσκολο να γίνουν αγώνες εκεί..

Προφανώς άλλα είναι τα κριτήρια και τα έχουμε αναφέρει πολλάκις εδώ.

Το Αλεξάνδρειο δε μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιο αγώνα. Ως τουρνουά.. Αν ο Άρης συμφωνήσει(λέμε τώρα) με κάποια ομάδα και αυτή δεχτεί, άλλο θέμα.
morfi
QUOTE(pierce21 @ Oct 6 2006, 07:51 PM) *
και κατι ακομα ο τιτλος στο σαιτ του sportime.

Νέα ξεφτίλα για το ΝΒΑ!
Δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν την ήττα από στην Ελλάδα στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ, ήρθε και εκείνη της Φιλαδέλφεια από την Μπαρτσελόνα με 104-99, για να… δέσει το γλυκό! Το ΝΒΑ υπέστη μία ακόμη ταπείνωση.
δεν ειναι λιγο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι τυποι? ελεος πια με την απαξιωση. στο τελος θα μασ πουν και ποιο ειναι το nba...

QUOTE(pierce21 @ Oct 9 2006, 08:35 PM) *
Τρίτωσε το... κακό για το ΝΒΑ!
Η απομυθοποίηση του ΝΒΑ σε όλο της το μεγαλείο

αυτα τα γραφει συνεχεια ο ιδιος. δεν παιζει καποιος απο το nba του εχει σκοτωσει τη μανα αλλιως δεν εξηγειται τετοια εμπαθεια....

Mαλλον καποιος μεσα απο το ΝΒΑ συνουσιαστηκε με την μανα του... ισως και ολο το ΝΒΑ... και μαλλον μεσα στο sportime συνουσιαζονται μεταξυ τους... εφημεριδα και site... εγω το εχω πει... "Ολοι οσοι γραφουν για ΝΒΑ σε εφημεριδες, περιοδικα, διαδικτυο (ποοοοοοοοο... διαδικτυο.... μου αρεσει αυτη η λεξη) ειναι ασχετοι ". Και καθε μερα δικαιωνομαι... ποοοοοοοο... δικαιωση... μια λεξη που βρηκε εφαρμογη σε μενα... δικαιωνομαι... ενα ρημα που το κλινω μονο στο πρωτο προσωπο... cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.