[quote name='ggrilik' date='Feb 18 2017, 22:17 ' post='815309']
Τέλος και της δεύτερης μέρας κι έλεγα να σας κάνω ένα φωτορεπορτάζ με screenshots απο βίντεο
Φαίνεται όμως πως ακόμα και οι Αμερικάνοι έχουν δυσκολίες με το τέρας της τεχνολογίας, έκαναν την πάντα λανθασμένη επιλογή να έχουν ένα stream και τα βιντεάκια δεν έχουν ανέβει ακόμα.
Κάποια στιγμή θ'ασνέβουν - θα τα βρείτε μαζί με τ αποτελέσματα εδώ
http://www.acs.gr/athletic-news/2017/2/14/...sts-feb-17.htmlή μόνο τους αγώνες στο youtube, εδώ :
https://www.youtube.com/user/ACSAthens/videosΑύριο έχει τον τελικό μεταξύ ΕΣΚΑΝΑ και ACS αλλά δεν νομίζω πως θα έχει ιδιαίτερο θέαμα μιας και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένες, ιδιαίτερα η ACS που κάτι το πολύ μικρό βάθος πάγκου, κάτι το δυσμενές πρόγραμμα, κάτι το κακό ροτέϊσον απο τον προπονητή, ε οι κοπέλες θα είναι εντελώς λιώμα.
Πάντως προσωπικά, ικανοποιητικό το βρήκα το επίπεδο των 2002-2003, υπάρχουν σίγουρα παίκτριες ευέλπιδες, μ'άρεσε η μαχητικότητα και το πάθος για νίκη των ομάδων, άψογη διοργάνωση, πολύ χρήσιμο να βρίσκονται οι μικτές μαζί, όλα καλά.
Στα χάιλάιτς, ένα coast to coast απο ψηλή στο παιχνίδι ΕΣΚΑΝΑ ACS νομίζω.
Να πώ και ένα μεγάλο μπράβο στην μητριάρχη

του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα στην
Άννυ Κωνσταντινίδου και ελπίζω το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν κι άλλοι. Ειδικά στην ταλαιπωρημένη επαρχία.

Μια και κάποια στιγμή θ ανεβούν και τα βιντεάκια δίνω συνθέσεις με αριθμούς φανέλας όσων ξέρω + όσων μάντεψα + τα παραδοσιακώς
πικρόχολα σχόλιά μου

4. Άρτεμις Αθανάτου , (ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΠΣ)
5. Aθηνά Λέξα , (ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΣ)
6. Βασιλεία Θεοδοσίου , (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ)
7. Ραφαέλα Στεργάκη , (ΠΑΟΚ ΑΣ)
8. Eλένη Μπουτσούκη , (ΠΑΟΚ ΑΣ)
9. Λαμπρινή Πολυμένη , (ΠΑΟΚ ΑΣ)
10. Δήμητρα Γενναίου , (ΠΑΟΚ ΑΣ)
11. Eλένη Τζέλου , (ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ)
12. Mαρία Mπαξεβανίδου , (ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣ)
13. Αντιγόνη Θεοδώρου , (ΠΑΟΚ ΑΣ)
14. Παναγιώτα Μπαχαρίδου , (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ)
15. Δανάη Παπαδοπούλου , (ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΣ)
Head Coach: Χρήστος Γκογκάκης
Assistant Coach: Mαριαλένα Τσίμου
Πολύ ΠΑΟΚ Χρήστο μου, πολύ ΠΑΟΚ 
8. Φιλίππα Γούλα ,
11. Τζωρτζίνα Τριανταφύλου,
Έυη Τάρλα ,
Αντιγόνη Μαυράκη ,
Έλενα Ανδρικοπούλου ,
10. Αντζελίνα Κυρίδη ,
5. Άρτεμις Κουκή ,
7. Σοφία Καστρινάκη ,
Ελένη Καπελέρη ,
9. Ολυμπία Σακελλαρίου ,
Ηλιάνα Ράδη ,
14. Βασιλική Λιγνού
8. Φιλίππα Γούλα ,
11. Τζωρτζίνα Τριανταφύλου,
15. Έυη Τάρλα ,
13. Αντιγόνη Μαυράκη ,
Έλενα Ανδρικοπούλου , δεν έπαιξε, λόγω τραυματισμού υποθέτω, την αντικατέστησε η Αναστασία Σάττα Νο 4, αν θυμάμαι καλά
10. Αντζελίνα Κυρίδη ,
5. Άρτεμις Κουκή ,
7. Σοφία Καστρινάκη ,κι αυτη μάλλον τραυματίστηκε γιατί έπαιξε και η Κυριακάκη Λυδία με το Νο 7
12. Ελένη Καπελέρη ,
9. Ολυμπία Σακελλαρίου ,
6. Ηλιάνα Ράδη ,
14. Βασιλική Λιγνού