QUOTE(Alex Acker @ May 25 2007, 07:55 PM)
Κατα τη γνωμη μου ο Πενν ειναι παιχτης που μπορει να παιξει για 5 αλλα και για 10.Δεν ειναι σταθερος σε αποδοση.Κατα τα αλλα ειναι καλος
το θέμα είναι ότι για pg στον ολυμπιακό δεν κάνει. αν είσες το παιχνίδι με τον άρη την πέμπτη όπου είχε συμπαραστάτη (κυρίως) τον χαρίση , έπαιξε πιο ελεύθερα στο 2 και έβαλε πολλούς πόντους. επίσης όσες φορές κατέβασε την μπάλα έκανε ή πήγε να κάνει λάθος...ενώ ο χαρίσης είναι πιο καλός στον άσσο!
πάντως σε καμία περίπτωση δεν τον θέλω του χρόνου. αν ήταν 19-20 χρονών άλλαζε το πράγμα...
κατα την γνωμη μου η αξια και το βαρος ενος παιχτη φαινεται απο τη προσπαθεια που χρειαζεται για να τον αντιμετωπισεις.κλεισε τους διαδρομους στον πενν βαλτου και εναν καλο αμυντικο πανω και αυτος θα κανει πιο πολλα λαθη/μιν και απο τον v-span.
εξαιρεση το ματς στο οακα που μαζι με τον μπουρουση πηραν το ματσ
γκερσον και αυτος με απογοητευσαν φετος
ΣΚΟΥΝΙ ΠΕΝ: Αξιζει;
Αν ειναι να οργανωνει και να παιζει ετσι οπως παιζει φυσικα και αξιζει να μεινει.
Η ψυχολογια του εχει ανεβει καθετα απο τα ματς με τον παοκ και υστερα και πλεον ειναι απο τους κορυφαιους των τελικων
kostasss28
Jun 18 2007, 01:50
ο πεν παιζει ολο το χρονο 35-40 λεπτα σε καθε ματς κ τωρα στο τελος δειχνει περισσοτερη ενεργεια απο ποτε.μηπως ειναι ντοπε?δεν γινεται αυτο το πραγμα.τετοια φυσικη κατασταση νομιζω δεν πρεπει να χει αλλος στην ευρωπη
προσωπικα τολμω να πω οτι δεν υπαρχει πιο γρηγορος παιχτης με τετοια μυικη σωματοδομη κ φυσικη κατασταση στην Ευρωπη!δεν κανει κατι παραπανω τελευταια απο αποψη ενεργειας..
thrylos7
Jun 18 2007, 02:21
Πράγματι, θαρρείς θα μπορούσε να τρέξει στο στίβο... 100, 200, 400... κι επειδή είναι και αλτικός, ας βάλουμε και με εμπόδια...
Chandler M. Bing
Jun 18 2007, 09:42
QUOTE(kostasss28 @ Jun 18 2007, 02:43 AM)
ο πεν παιζει ολο το χρονο 35-40 λεπτα σε καθε ματς κ τωρα στο τελος δειχνει περισσοτερη ενεργεια απο ποτε.μηπως ειναι ντοπε?δεν γινεται αυτο το πραγμα.τετοια φυσικη κατασταση νομιζω δεν πρεπει να χει αλλος στην ευρωπη
Αν ειναι ντοπε ο Πεν τι να πουν καποιοι αλλοι με μακρια χερια που παιζουν 674 συνεχομενα ματς επι 35 λεπτα το καθενα και δεν εμφανιζουν ιχνος κουρασης...
Ή καποιοι Αμερικανοσκοπιανοι που (μονο) στον Αρη πετανε
ο πεν μπορει να μείνει στον ολυμπιακό αν και μόνο αν αποκτηθεί ένας άλλος πλέυ για βασικός. ο πεν καλύτερα 2ος πλέυ ή ακόμη καλύτερα να παίζει στο 2 (ακόμη και βασικός). βέβαια αν άρχιζε ως 2 με άσσο κάποιον αλλο (μακάρι σάρας) θα έπρεπε ο βασιλόπουλος (που για εμένα αξίζει να είναι βασικός) να πάει στο 4 γιατί ο μάτσε πού θα πάει αν είναι ο πεν στο 2...;;;τεσπα μπερδεύτηκα τώρα...
πάντως πλέον δε με χαλάει αν μείνει ίσως να είναι και καλύτερα.
QUOTE(Chandler M. Bing @ Jun 18 2007, 07:35 AM)
Αν ειναι ντοπε ο Πεν τι να πουν καποιοι αλλοι με μακρια χερια που παιζουν 674 συνεχομενα ματς επι 35 λεπτα το καθενα και δεν εμφανιζουν ιχνος κουρασης...
Ή καποιοι Αμερικανοσκοπιανοι που (μονο) στον Αρη πετανε
Φιλε, μου ελπιζω να τα πες αυτα πιο πολυ για πλακα.Σε περιπτωση που σοβαρολογεις,σου απανταω οτι:
Καταρχην δεν ειναι 674 τα παιχνιδια αλλα κοντα στα 300. Δευτερον δεν ειναι 35 λεπτα στο καθε ματς,αφου κατα στα ματς του ελληνικου πρωταθληματος δεν επαιζε πανω απο 25 λεπτα,αφου ο ΠΑΟ καθαριζε απο νωρις τα παιχνιδια. Τριτον ετσι οπως εχει εξελιχθει το μπασκετ σημερα καθε αθλητης σοβαρος οφειλει να δουλευει παρα πολυ την φυσικη του κατασταση περισσοτερο ισως και απο την τεχνικη του. Επισης εσενα οι τελευταιες εμφανισεις του Διαμαντιδη,και τα λαθη που κανει δεν σου φανερωνουν κανενα ιχνος κουρασης? Μαλλον το αντιθετο. Τεταρτον νομιζω πως καλο θα ηταν ολοι μας ανεξαρτητα απο οπαδικη προελευση να δειχνουμε εναν καποιο σεβασμο στον Διαμαντιδη,ως παικτη και ως προσωπικοτητα.
Οσο για τον Στακ με 5-10 λεπτα συμμετοχης που παιρνει σε καθε αγωνα νομιζω οτι δεν θα μπορουσε να προσφερει κατι παραπανω. Επισης,δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις απο τον Ραιαν να καινει ιδιες εμφανισεις και στον Ολυμπιακο,αφου εδω ο ανταγωνισμος και το επιπεδο ειναι σαφως υψηλοτερο και ο ρολος του πιο περιορισμενος
reignman
Jun 18 2007, 18:59
msn αν γινουν ετσι οπως λες θα ειμαστε η ποιο κοντη ομαδα στην ευρωπη και δε προκειτε να παμε και πολυ μακρια με 5αδα με μεσο ορο υψους τα 1.95?
1.78 ο πεν , 1,92 ο ματσε 1.90 ο σαρας , 2.03 ο βασιλοπουλος
pen 1,80
ματσε 1,93
σαρας 1,93
κόβεις 6 πόντους από την 5αδα. όμως ξαναδιάβασε το ποστ μου καλύτερα. είπα ότι θα μπορούσε να είναι μέχρι και βασικός στο 2. όχι ότι πρέπει να είναι. επίσης ο σάρας σε χαλάει λόγω ύψους;;; ακόμη από πότε το 1,93 είναι κατά πολύ λιγότερο από το 1,96 του ΔΔ;;;
ΥΓ: με λένε msg και όχι msn
reignman
Jun 20 2007, 16:40
ναι ρε γραψε λαθος λογο κεκτιμενης ταχυτητας
ο πεν ειναι 1.78
ο μπουρουσης αναγραφετε 2.11 και ειναι 2.09 οπως δηλωσε ο ιδιος.. σαν μεσος ορος 5αδας ειναι πολυ κοντη .. δε μιλαγα συγκεκριμενα για τον Σαρας.
καλά ρε κι εγώ στην πλάκα το πήρα το θέμα απλά ήθελα να σου πω πως δεν θέλω ντε και καλά τον πεν βασικό αλλά θα μπορούσε και να είναι.
(όχι όμως σε όλα τα παιχνίδια ή τουλάχιστον όχι αυτή η 5αδα γενικά μες στον αγώνα σε κάποια παιχνίδια)
Γενικά το ζήτημα με τον ΔΔ δεν είναι το ύψος του αλλά το άνοιγμα των χερίων του που πιθανότατα είναι αρκετά πάνω από 2 μέτρα
QUOTE(Bonzo @ Jun 22 2007, 10:01 AM)
Γενικά το ζήτημα με τον ΔΔ δεν είναι το ύψος του αλλά το άνοιγμα των χερίων του που πιθανότατα είναι αρκετά πάνω από 2 μέτρα
2.06 για την ακριβεια.
Το υψος δεν τοσο μεγαλο ρολο.
Ο Μπετσιροβιτς δεν ειναι τοσο πιο ψηλος απο τον Ματσε αλλα στους τελικους τον ποσταρε 3,4 φορες με επιτυχια. Ειτε σκοραρε ειτε εδωσε ασιστ.
Με τον Σαρας θα ειναι ακομα πιο ευκολο.
Αν ειναι να αποκτηθει ο Γιασικεβιτσιους, πρεπει να μην παιζει ο Πενν.
sihainas
Jun 23 2007, 14:21
Αν είναι να αποκτηθεί ο Γιασικεβίτσιους δε πα να κάνει ότι θέλει ο Πεν
morrison
Jan 1 2010, 22:47
Aς ξεθαψω ενα ξεχασμενο τοπικ...
Αξιζει και καλως τον!
Magnus92
Jan 1 2010, 22:48
QUOTE(john morisson @ Jan 1 2010, 22:47 )
Aς ξεθαψω ενα ξεχασμενο τοπικ...
Αξιζει και καλως τον!
Που το ανακαλυψες αυτο ρε θηριο ;;;
Air Kef
Jan 1 2010, 23:07
Ελα μωρή αρρώστια Σκούνι!
Μπορώ να πω πως παρόλο που δεν με ενθουσιάζει η αγωνιστική του προσθήκη, ως μορφή και ίντριγκα είναι τρομερή.
Ποιος θα το περιμενε οτι θα ξαναζωντανευαι αυτο το τοπικ...
morrison
Jan 2 2010, 15:05
Kαι οι πρωτες δηλωσεις...
Να ξεχωρισω το παρακατω σημειο:''Θα κάνω ότι χρειαστεί και ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αγωνίζομαι μόνο για δύο λεπτά". Σαφες δειγμα αντιληψης του συμπληρωματικου ρολου που θα εχει αυτη τη φορα...Καλοριζικος.
http://www.sport24.gr/html/ent/745/ent.335745.asp
H πλάκα είναι πως αν ανατρέξει κανείς στις πρώτες σελίδες του thread θα διαβάσει σχεδόν αποκλειστικά προ διετίας σχόλια απογοητευμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού
Βέβαια όλα έχουν την εξηγησή τους καθώς τότε καλούταν να αναλάβει βασικότατο ρόλο σε μια θέση στην οποία ο Ολυμπιακός χρειαζόταν πράγματα διαφορετικά (και ποιοτικότερα) από αυτά που μπορούσε να προσφέρει ενώ τώρα θα είναι απλά ένα εν δυνάμει πολύτιμο γρανάζι σε μια ομάδα που έχει άλλο κινητήρα (τετρακύλινδρο).
Ginobili
Jan 2 2010, 16:24
Καλά...τώρα ο Πεν θα φάει την θέση του Μπέβερλυ??? Εντάξει,ο Πεν είναι λίγο καλύτερος οργανωτής και καλύτερος σκορερ...αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο σαν οργανωτής,ούτε σαν σκορερ....ειδικά σε αυτήν την στιγμή της καριέρας του.Από την άλλη,σίγουρα υστερεί κατά πολύ στην άμυνα.
Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναικό δηλαδή,αυτή η κίνηση έχει περισσότερα (-) κατά την γνώμη μου.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν την δουλειά του Σπανούλη και του Γιασικεβίτσιους πιο εύκολη....Από την άλλη δεν νομίζω ότι ο Πεν μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο στην οργάνωση από τον Τεόντοσιτς,ούτε στο σκορ από τον Χαλπερίν.
Μπορεί να είναι προσοδοφόρα κίνηση για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος,αλλά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ δεν νομίζω.
morrison
Jan 2 2010, 17:18
QUOTE(Ginobili @ Jan 2 2010, 16:24 )
Καλά...τώρα ο Πεν θα φάει την θέση του Μπέβερλυ??? Εντάξει,ο Πεν είναι λίγο καλύτερος οργανωτής και καλύτερος σκορερ...αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο σαν οργανωτής,ούτε σαν σκορερ....ειδικά σε αυτήν την στιγμή της καριέρας του.Από την άλλη,σίγουρα υστερεί κατά πολύ στην άμυνα.
Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναικό δηλαδή,αυτή η κίνηση έχει περισσότερα (-) κατά την γνώμη μου.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν την δουλειά του Σπανούλη και του Γιασικεβίτσιους πιο εύκολη....Από την άλλη δεν νομίζω ότι ο Πεν μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο στην οργάνωση από τον Τεόντοσιτς,ούτε στο σκορ από τον Χαλπερίν.
Μπορεί να είναι προσοδοφόρα κίνηση για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος,αλλά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ δεν νομίζω.
O Πεν ειναι ποιοτικος παιχτης...Αρκετα δημιουργικος εστω και αναμπουμπουλας αλλα και αρκετα ικανος σκορερ εστω οχι και τοσο σταθερος...Δεν ειναι πιο δημιουργικος απο τους καλυτερους δημιουργους,ουτε καλυτερος σκορερ απ'τους καλυτερους σκορερ που κυκλοφορουν στην Ηπειρο μας στα γκαρντ...Ο καλος Πεν δεν ειναι κακος αμυντικος,δυνατος-γρηγορα ποδια θα μπορουσε να μαρκαρει για λιγα λεπτα τον Σπανουλη η τον Σαρας...
Ο τωρινος Μπεβερλι ειναι μονοδιαστατος...Αμυνα-ενεργεια σε πολυ υψηλο επιπεδο αλλα υστερα απο αυτα τελος...
Αν το παρεις μεμονωμενα,στα τοπ ματς χρειαζεσαι τους κορυφαιους.Την δημιουργια των Τεο,το σκορ του Κλειζα,την αμυνα του Μπεβερλι πιθανον...Συμφωνοι.Θα μπορεις να υπολογιζεις στον Πεν σε κατι σταθερα μεγαλο στα τοπ ματς;Μπορει και οχι...
Εχω την εντυπωση οτι στον Ολυμπιακο θορυβηθηκαν αρκετα απ'τον φοβο οτι ο Παπαλουκας εχει καταγμα κοπωσεως...Ευτυχως δεν ειχε αλλα οι πρωτες σκεψεις μπηκαν...
Ο Τεοντοσιτς παιζει 30λεπτα και δειχνει μπουκωμενος...
Ο Πεν ειναι πιο προσοδοφορα κινηση για τα λεγομενα μικρα η μετριας δυσκολιας ματς απο τον ρολιστα Μπεβερλι...Σωστο.
Μακροπροθεσμα οι Τεο θα μπορουν να ξεκουραστουν αφου αυτα τα ματς ειναι και αριθμητικα αν το δεις πολλα περισσοτερα...Αυτα ειναι πλεον τα ματς του Σκουνι...
Τι ειναι καλυτερο για τα τοπ ματς και ειδικοτερα στα ματς με τον ΠΑΟ αν ολα λειτουργησουν οπως τα σκεφτονται στον Ολυμπιακο;Να εχεις τους Τεο σκασμενους και τον Μπεβερλι με την αμυνα του στο ροστερ η να εχεις τον Πεν με οτι παει να πει αυτο και τους Τεο φρεσκους;
Eπαναλαμβανω,αν ολα λειτουργησουν καλα...
Reggie Miller #31
Jan 2 2010, 19:53
Κατ' αρχίν από ότι διαβάζω από τα σχόλια σας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση...
Εγώ θυμάμαι έναν Πένν ιδιαιτέρως αταθή,που μπορούσε από αγώνα σε αγώνα να μεταμορφώνεται...Ή που θα ξεσκιζόταν σατ τρίποντα ή που δε θα έμπαινε τίποτα....
Αλλά θυμάμαι επίσης ότι στους τελικούς ήταν ο καλύτερος...Τώρα τι να πω,νομίζω ότι υπήρχαν καλύετρες επιλογές σε μια θέση που υποτίθεται πως δεν είχαμε ανάγκη...Τώρα τι σκέφτεται ο Γιαννάκης ένας θεός ξέρει...!
Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!
Ο Τζέιμς Σκούνι Πεν είναι μηχανή! Δεν καταλαβαίνει κούραση! Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά!
Go Scoonie Go!!!
morrison
Jan 2 2010, 20:48
QUOTE(rankin @ Jan 2 2010, 20:24 )
Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!
Ο Τζέιμς Σκούνι Πεν είναι μηχανή! Δεν καταλαβαίνει κούραση! Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά!
Go Scoonie Go!!!
Λογω και της αλαγης στην φιλοσοφια θα μπορουσε να υιοθετηθει και το ''Run Scoonie Run''!
Kαι μια Γιαννακομανουσελεια παραλαγη,''Move Scoonie Move'.
για να το σοβαρέψουμε λίγο, αυτή είναι η τρίτη επιστροφή αμερικάνου στην ομάδα, πρώτα ήταν ο Μπέρι, μετά ήταν ο Ρίβερς, τώρα είναι ο Πεν, ο λιγότερο επιτυχημένος από τους 3, αλλά με εντελώς διαφορετικό ρόλο..
Το αν θα τα καταφέρει καλύτερα απο τους άλλους 2 θα το μάθουμε στο τέλος της σεζόν
Air Kef
Jan 2 2010, 22:28
Καλύτερα από ότι ο Μπέρι reloaded αρκεί.
Από τον Rivers reloaded, το ελπίζουμε.
Από τον Rivers, first wave, δεν υπάρχει περίπτωση.
QUOTE(Ginobili @ Jan 2 2010, 16:24 )
Δεν συμφωνω. O Mπεβερλυ ειναι καλυτερος στην αμυνα ψηλα κ στα ριμπ βεβαιως (αν κ μιλαμε παντα για παιχτη του 1.85), αλλα στην πιεση στη μπαλα θεωρω τον Σκουνι σχεδον το ιδιο καλο, και στο πικ ν ρολ ίσως κ καλυτερο! Επισης ο Σκουνι υπερτερει σαφως σε εμπειρια κ προσωπικοτητα, στοιχεια πολυ σημαντικα για τα ματς με τον Παο.
Εχουμε πουθενα τα στατς του απο την περσινη χρονια??
QUOTE(Anaz @ Jan 3 2010, 02:04 )
Εχουμε πουθενα τα στατς του απο την περσινη χρονια??
2009-10
Ιταλικό πρωτάθλημα: 6,3π., 14/18 (78%), 11/27(41%), 9/26(35%), 20ρ. (2), 0,9ασ., 1,3κλ. Σε 10 αγώνες
2008-09
Superleague: 9,5π., 33/43 (77%), 47/82(57%), 19/69(28%), 47ρ. (2,5), 2,6ασ., 1,3κλ. Σε 19 αγώνες
morrison
Jan 30 2010, 18:08
Ας κανω ενα πρωτο απολογισμο για το Σκουνι reloaded...
Λοιπον,
-πιεζει αρκετα στην αμυνα ωστε να μην φαινεται να λειπει η περιφερειακη αμυνα του Μπεβερλι
-οργανωνει καλα δινοντας την ευκαιρια στον κοουτς να ξεκουραζει τους Τεο χωρις να αποχωριζεται τα σχηματα με 2 γκαρντ
-δεν κανει λαθη,ειναι αρκετα ωριμος και σιγουρος,προσφερει ηρεμια
-δεν σκοραρει,μοιαζει καπως σκουριασμενος
-δεν παιρνει σουτ αλλα μου δινει την αισθηση οτι φυλαει καποια παιχνιδια 10-15 προσωπικων ποντων για αργοτερα
Θετικο προσημο,εχει συμβαλλει στην δημιουργικη βελτιωση της ομαδας τον τελευταιο μηνα,το πιο εντυπωσιακο δε ειναι οτι ο τρελουτσικος Σκουνι της Τσιμπονα και του Ολυμπιακου το 2006-07 εχει μετατραπει σε ωριμο και εξυπνο pg,αποδεχτηκε και συνηδειτοποιησε αμεσως τον ρολο του...Ευγε!
Nα συμπληρώσω πως με τη σβελτάδα του στο ματς με την Ταού βοήθησε πολύ στην άμυνα, είτε κλέβοντας μπάλες είτε δίνοντας σωστές και ταχύτατες βοήθειες στο Σπλίτερ (εξάλλου σε αυτόν χρεώθηκε το 4ο φάουλ του βραζιλιάνου μετά από βουτιά του Σκούνι.
Μέχρι στιγμής θετικότατος, συμφωνώ. Περιμένω και γω να λυθεί περισσότερο και να πάρει και μερικές παραπάνω πρωτοβουλίες.
Razorblade Fish
Jan 30 2010, 21:18
QUOTE(saou @ Jan 30 2010, 18:53 )
Nα συμπληρώσω πως με τη σβελτάδα του στο ματς με την Ταού βοήθησε πολύ στην άμυνα, είτε κλέβοντας μπάλες είτε δίνοντας σωστές και ταχύτατες βοήθειες στο Σπλίτερ (εξάλλου σε αυτόν χρεώθηκε το 4ο φάουλ του βραζιλιάνου μετά από βουτιά του Σκούνι.
Μέχρι στιγμής θετικότατος, συμφωνώ. Περιμένω και γω να λυθεί περισσότερο και να πάρει και μερικές παραπάνω πρωτοβουλίες.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παρει περισσοτερες πρωτοβουλιες...Ακομα θυμαμαι στην πρωτη του φορα στην ομαδα,σε πολλα ματς να τρακαρει πανω στους αντιπαλους ψηλους στην τελευταια επιθεση.Ειχαμε χασει αρκετα ματς ετσι.Ο Γκερσον του εδινε ολες τις τελευταιες επιθεσεις,αλλα χωρις σχεδιο...Δεν μας ειχε βγει...Τωρα μας αρκει να βαζει τα λιγα και καλα σουτ που του αναλογουν.Το εβαλε στην Τουρκια,το εβαλε και στη Βιτορια...Μακαρι να συνεχισει ετσι...
thrylos7
Jan 30 2010, 21:35
Εγώ θυμάμαι με τον Έντνι επί Καζλάουσκας τέτοιες καταστάσεις περισσότερο.
Reggie Miller #31
Jan 31 2010, 22:32
Τι πιστεύω τελικά για αυτή την μεταγραφή...Ο Πεν έστω και οριακά μοιάζει με τον Μπέβερλυ,όσον αφορά την άμυνα.Γρήγορος,πιεστικός και κάπως αναλώσιμος σχετικά με τα φάουλ.Απλά ο Πεν είναι πιο έμπειρος από τον Μπέβερλυ,έχει καλύτερο σουτ,παρά το γεγονός ότι ο Μπέβερλυ είναι πιο αλτικός(στους αγώνες που έχει παίξει έχει πάρει αρκετά ριμπάουντ).
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο λογικότερο...
Αν και με την Κάχα Λαμποράλ ήθελα να δω τον Μπέβερλυ να παίζει άμυνα πάνω στον Χουέρτας...
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η μεταγραφή του Πεν έγινε κυριώς για τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟ τον Φλεβάρη και σε δεύτερη φάση για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Δεν πιστεύω ότι ήταν αυτό που έλειπε από την ομάδα...Και κατέληξα εκεί έχοντας στο μυαλό μου το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στηρίζει την οργάνωση του παιχνιδιού του σε δύο μόνο guard, Παπαλουκά και Τεόντοσιτς.Αν λοιπόν πήγαινε ο Ολυμπιακός με αυτούς τους δύο να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ θα προέκυπτε το εξής πρόβλημα.Τα guard του ΠΑΟ θα πίεζαν ασφυκτικά Παπαλουκά και Τεόντοσιτς, ο πρώτος λόγω εμπειρίας δεν θα χε ιδιαίτερο πρόβλημα, ο Μίλος όμως είναι πιο άπειρος και δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει το ίδιο, με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός ρυθμού και να αναγκάζεται ο Παπαλουκάς να βγάλει το 40λεπτο σχεδόν μόνος του.Εδώ ακριβώς κολλάει ο Πεν, ο οποίος και εμπειρία έχει να κρατήσει μπάλα και να οργανώσει, και τα ελληνικά γήπεδα γνωρίζει, και άμυνα μπορεί να παίξει στην περιφέρεια, και είναι και γνώριμος με το παιχνίδι του ΠΑΟ. Και κακά τα ψέματα ο Πεν δεν ήρθε ούτε για να βοηθήσει στο σκοράρισμα (έχουμε αρκετούς γι αυτή τη δουλειά) ούτε γιατί ήταν αυτό που μας έλειπε...Απλά ο Γιαννάκης χρειαζόταν κάποιον για να δίνει ανάσες στον Παπαλουκά και να μπορεί να οργανώνει την ομάδα όταν δεν μπορεί να τρέξει και παίζει 5 εναντίον 5, και ο Πεν ειναι ο κατάλληλος γιατί έχει τα παραπάνω και μπόρει να προσαρμοστεί πολύ γρηγορότερα από κάποιον άλλο. Μπορεί να μου κόλλησε αυτή η θεωρία λόγω της χρονικής στιγμής της μεταγραφής, αλλά πιστεύω ότι ήταν μέσα στο μυαλό του Γιαννάκη όταν τον επέλεξε.
Εγω παλι δεν το πιστευω και πολυ αυτο..Σιγουρα και τα παιχνιδια με τον Παο ηταν ακομα ενας λογος αλλα οχι ο μονος για την αποκτηση του Σκουναρου..
Ο τεοντοσιτς που λες οτι δεν θα μπορουσε να ανταπεξελθει λογω απειριας να σου θυμησω οτι περσυ στον 3ο τελικο στο ΣΕΦ λογω τραυματισμου του Παπαλουκα επαιξε κοντα 40 λεπτα και ηταν καταπληκτικος και γενικα στα μεγαλα παιχνιδια η απειρια συνηθως γυρνα υπερ του αφου εχοντας αγνοια κινδυνου παιζει πολυ πιο ελευθερα και αποτελεσματικα..
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο Ολυμπιακος δεν παρεμενε με μολις 3 δημιουργικους παικτες στην περιφερεια και χωρις εναν πολυ ικανο περιφερειακο αμυντικο γηια πιεση πανω στην μπαλα..Ο Μπεβρελι ειναι καλος στην αμυνα αλλα χανει σε δημιουργια και σε αυτον η απειρια φαινεται αρνητικα..Ετσι επιλεχθηκε ο Σκουνι ο οποιος σε νεο ρολο παιζει παρα παρα πολυ καλη αμυνα δημιουργει παιζοντας κοντα 20 λεπτα και μαλιστα σε ρολους μαζι με καποιο απο τα αλλα 2 πλει μεικερ(ισως και ο ολογος να ηταν οτι ο Γιαννακης γουσταρει συστηματα με 2 η 3 κοντους) και αν χρειαστει να ξεκολλησει και λιγο την ομαδα επιθετικα μπορει να το κανει..Θυμηζω οτι το εκανε και στην Εφες και στην Καχα με κρισιμα τριποντα οταν το ματς φαινοταν να ζοριζει πολυ..
Εν τελει θεωρω την μεταγραφη παρα πολυ ευστοχη..Αυτη η εκδοχη του Πεν μου αρεσει περισσοτερο απο την προηγουμενη και θεωρω πλεον οτι θα ειναι καθοριστικος παικτης για την πορεια της ομαδας.
'Οντως έχεις δίκιο σ'αυτό..Είναι πολύ καλό εργαλείο ο Πεν για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή με το δεδομένο ότι θα χρησιμοποιείται ως 2ος πόιντ γκάρντ και όχι ως πρώτο όπως ήταν επί Γκέρσον που δεν ενθουσίασε.Όσο γι αυτό που είπες για τον Τεόντοσιτς ισχύει, αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι, ή θα σε ξελασπώσει ο τσαμπουκάς του μικρού (που τον έχει δεν τίθεται θέμα) ή θα σου κάνει ζημιά.Αλλά με τον Μίλος φανερά πιο ώριμο από περυσι, τον Παπαλουκά κύριο οργανωτή και τον Πεν να δίνει ανάσες και πολύτιμους πόντους ισχυροποιούμαστε αρκετά στην περιφέρεια.Βέβαια όλα αυτά στα χαρτιά...Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε αν ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη η μεταγραφή.Μένει να δούμε πώς θα επιλέξει ο Γιαννάκης να τον χρησιμοποιήσει και πώς θα ανταπεξέλθει ο Σκούνι!
RED 90'S
Feb 21 2010, 14:55
Τις βολες σκουνακο μου με το υψος που εχεις δεν πρεπει να τις χανεις ουτε για αστειο..
Reggie Miller #31
Feb 21 2010, 15:06
Του τις χαρίζουμε γαι τα τρίποντα που πέταξε!!!!
THE ROCK
Feb 25 2010, 17:32
Σκουνι πες αλευρι........ ο Πηλοιδης σε γυρευει (παλι).....
QUOTE(THE ROCK @ Feb 25 2010, 17:32 )
Σκουνι πες αλευρι........ ο Πηλοιδης σε γυρευει (παλι).....
περασμένα - ξεχασμένα (?).....ο σκουνι και ολη η ομαδα θα ειναι focused στο παιχνιδι και οχι στους ρεφερι....Αφου πήραμε κουπα με τον Λάρυ, όλα γινονται!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.