Το δίδαγμα των περσινών τελικών είναι ότι αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και έχει τους περισσότερους δυνατούς παίχτες στην διάθεση του, αυτός έχει πλεονέκτημα.
Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και φέτος, με την διαφορά ότι το θέμα του ΠΑΟ δεν είναι οι τραυματισμοί (πέρσι εμείς κλαίγαμε κάθε μήνα και από ένα παίχτη) αλλά η συγκέντρωση, κάτι βέβαια που προέκυψε ξαφνικά από την χθεσινή ήττα, γιατί νωρίτερα όλοι περίμεναν εύκολη νίκη του ΠΑΟ.
Αν θέλετε την γνώμη μου, δεν ξέρω η δική μου ομάδα πόσους αγώνες μπορεί να παίξει με την ευστοχία και με την συγκέντρωση που έδειξε χτες. Ο επόμενος αγώνας πάντως σίγουρα θα κρίνει πολλά.
ΥΓ. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έμεινε εκτός ο Πέιν...
Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και φέτος, με την διαφορά ότι το θέμα του ΠΑΟ δεν είναι οι τραυματισμοί (πέρσι εμείς κλαίγαμε κάθε μήνα και από ένα παίχτη) αλλά η συγκέντρωση, κάτι βέβαια που προέκυψε ξαφνικά από την χθεσινή ήττα, γιατί νωρίτερα όλοι περίμεναν εύκολη νίκη του ΠΑΟ.
Αν θέλετε την γνώμη μου, δεν ξέρω η δική μου ομάδα πόσους αγώνες μπορεί να παίξει με την ευστοχία και με την συγκέντρωση που έδειξε χτες. Ο επόμενος αγώνας πάντως σίγουρα θα κρίνει πολλά.
ΥΓ. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έμεινε εκτός ο Πέιν...
1ο bold:ο παναθηναικος ειναι σε καλυτερη κατασταση ατομικα. οι παικτες του δηλαδη, ενω αυτοι του οσφπ καθολου. φαντασου να ειχε ο τσαβι και τα προβληματα του οσφπ τι θα εκανε
2ο bold: το απαντησα και σε εναν αλλο φιλο αυτο. με μια λεξη κιολας. η απαντηση ειναι: τσαβι.