sherman
Jan 7 2008, 14:38
κλεισαμε πεκοβιτς?
VARDINOLATSIS
Jan 7 2008, 23:52
Πολυ ωραια τα νεα για τον Πεκοβιτς. Μακαρι να ερθει και τωρα ωστε να καλυφθει το κενο που εχουμε σε αυτη τη θεση.,
ΥΓ: Βασιλοπουλος απο του χρονου θα παιζει με πρασινα... Απο πηγες...
Ειναι και παναθηναικος το παλικαρι..
QUOTE(Igor @ Jan 8 2008, 19:12 )

ΥΓ: Βασιλοπουλος απο του χρονου θα παιζει με πρασινα... Απο πηγες...
Ειναι και παναθηναικος το παλικαρι..
Εχει υπογραψει η ακομα;;
Ρε παιδια μην παραμυθιαζεστε ολοι με τις δηθεν πηγες.Αυτο ηταν ενα προφανες κουτσομπολιο που θα βγαινε φετος για τον παναγιωτη αφου και κακη χρονια κανει και το συμβολαιο ληγει..Αλλα οχι οτι ειναι και κλεισμενος απο τωρα..
Ginobili
Jan 8 2008, 20:52
Εγώ δεν τον θέλω πάντως τον άμπαλο....στον Παναθηναικό.
vastravoud
Jan 8 2008, 23:06
Μακάρι να έρθει ο Βασιλόπουλος.
QUOTE(apkat @ Jan 8 2008, 20:49 )

Εχει υπογραψει η ακομα;;
Ρε παιδια μην παραμυθιαζεστε ολοι με τις δηθεν πηγες.Αυτο ηταν ενα προφανες κουτσομπολιο που θα βγαινε φετος για τον παναγιωτη αφου και κακη χρονια κανει και το συμβολαιο ληγει..Αλλα οχι οτι ειναι και κλεισμενος απο τωρα..
Tωρα βρισκεται στα γραφεια της ΒΙΑΝΕΞ και υπογραφει !!
Προφανως δεν εχω εγκυρη πηγη αλλα δεν εχω ακουσει ουτε καν κουστομπολιο..
Βασικα μου το ειπε ενας φιλος μου Ολυμπιακος μεταξυ αστειου και σοβαρου..
tiffoso23
Jan 9 2008, 13:19
Ειναι αμεση η αναγκη για την αποκτηση σεντερ για τον παναθηναικο, οχι τοσο γιατι δεν τραβαει η ομαδα αλλα γιατι ο ολυμπιακος ειναι πολυ ενισχυμενος στην θεση αυτη. βλεποντας τον τζακσον και τον woods να σκοραρουν τοσο πολυ και ο ζιζιτς να βασει πεντε ποντους σε καθε παιχνιδι ειναι ρισκο να μην εχουμε σεντερ. ο βασιλειαδης μου φαινεται πολυ ανεβασμενος τελευταια και με μεγαλη ευκολια στο τριποντο.
Air Kef
Jan 9 2008, 13:35
Εγώ δεν τον θέλω πάντως τον άμπαλο....στον Παναθηναικό.
Μπροστα στον Περπερογλου,ε;;
Δεν πιανει μια ο Βασιλοπουλος..
tiffoso23
Jan 9 2008, 15:27
kali epitixia me tin barcelona.
Ginobili
Jan 9 2008, 16:09
QUOTE(Air Kef @ Jan 9 2008, 11:35 )

Μπροστα στον Περπερογλου,ε;;
Δεν πιανει μια ο Βασιλοπουλος..

Καλά μπασκετικά...και τεχνικά,ο Περπέρογλου είναι σαφώς ανώτερος.Δεν νομίζω να διαφωνείς σε αυτό.Απλώς τα μεγάλα προσόντα του Βασιλόπουλου,που τον καθιστούν μεγαλύτερη αξία από τον Περπέρογλου
αυτή την στιγμή,είναι τα φυσικά του προσόντα(πιο δυνατός,πιο αλτικός,μακρύτερα χέρια),οι μεγάλες ικανότητες του στην άμυνα,το πάθος του...και οι περισσότερες παραστάσεις που διαθέτει δεδομένου ότι έχει παίξει παιχνίδια Ευρωλίγκας...και με την Εθνική.
trefoil 13
Jan 9 2008, 16:20
QUOTE(Ginobili @ Jan 9 2008, 16:09 )

Καλά μπασκετικά...και τεχνικά,ο Περπέρογλου είναι σαφώς ανώτερος.Δεν νομίζω να διαφωνείς σε αυτό.Απλώς τα μεγάλα προσόντα του Βασιλόπουλου,που τον καθιστούν μεγαλύτερη αξία από τον Περπέρογλου αυτή την στιγμή,είναι τα φυσικά του προσόντα(πιο δυνατός,πιο αλτικός,μακρύτερα χέρια),οι μεγάλες ικανότητες του στην άμυνα,το πάθος του...και οι περισσότερες παραστάσεις που διαθέτει δεδομένου ότι έχει παίξει παιχνίδια Ευρωλίγκας...και με την Εθνική.
Κατά την γνώμη μου, για αυτόν τον Παναθηναικό θα ήταν πιο χρήσιμος ο Βασιλόπουλος.
Ginobili
Jan 9 2008, 16:32
QUOTE(trefoil 13 @ Jan 9 2008, 14:20 )

Κατά την γνώμη μου, για αυτόν τον Παναθηναικό θα ήταν πιο χρήσιμος ο Βασιλόπουλος.
Δεν συμφωνώ.Εμείς παίζουμε ωραίο μπάσκετ.Ναι μεν έχουμε την άμυνα στην φιλοσοφία μας...αλλά προσπαθούμε να παίζουμε γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ.Τι να τον κάνουμε..? Για τσούκου-τσούκου μπόλ...??? Για να κολλάμε στην επίθεση? Το παιδί,όταν πάρει μπάλα στην περιφέρεια(όσο μπορεί να παίζει στο 3..με την ανύπαρκτη τρίπλα του)...κάνει βήματα συνέχεια.Μην κοιτάτε που στον Ολυμπιακό ξεχωρίζει σαν μύγα μέσα στο γάλα...μιάς και είναι ο μοναδικός που παίζει άμυνα...(άντε και ο Μάτσε...από φιλότιμο,και κλάση παίκτη

).
lakersdynasty
Jan 9 2008, 17:23
QUOTE(Ginobili @ Jan 9 2008, 16:32 )

Δεν συμφωνώ.Εμείς παίζουμε ωραίο μπάσκετ.Ναι μεν έχουμε την άμυνα στην φιλοσοφία μας...αλλά προσπαθούμε να παίζουμε γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ.Τι να τον κάνουμε..? Για τσούκου-τσούκου μπόλ...??? Για να κολλάμε στην επίθεση? Το παιδί,όταν πάρει μπάλα στην περιφέρεια(όσο μπορεί να παίζει στο 3..με την ανύπαρκτη τρίπλα του)...κάνει βήματα συνέχεια.Μην κοιτάτε που στον Ολυμπιακό ξεχωρίζει σαν μύγα μέσα στο γάλα...μιάς και είναι ο μοναδικός που παίζει άμυνα...(άντε και ο Μάτσε...από φιλότιμο,και κλάση παίκτη

).
Ωραια ολα αυτα αλλα εδω δεν μιλαμε για ξενο παικτη αλλα για Ελληνα...παικτη δυσεβρετο δηλαδη!
Για να το θεσουμε αλλιως το θεμα ας το συνεχισουμε με βαση μια υποτιθεμενη ερωτηση του στυλ:
Πως σας φενεται ο Βασιλοπουλος στην θεση του Χατζιβρεττα ο οποιος θα αποχωρησει σε 2 χρονια? (ετσι οπως τον βλεπω)
Με Βασιλοπουλο και Πεκοβιτς (του χρονου και οι 2 εννοειται) εξασφαλιζουμε αρκετα το μελλον μας.
Σε γνωστο εντυπο γινεται λογος για αργοπορεια του ΟΣΦΠ στο θεμα του Βασιλοπουλου αφου θα επερεπε να τον καλεσουν για ανανεωση απο περσι για να εχουν το κεφαλι τους ησιχο! Ενω τωρα ο παικτης εχει καθε κινητρο να μεινει ελευθερος το καλοκαιρι και να διαπραγματευθει σε διαφορετικη (και προς οφελος του) βαση και να παρει και το κατι παραπανω απο τον Ολυμπιακο ή να παει σε αλλη ομαδα τηε Ευρωπης.
Παντως με αυτη τη λογικη ο ΟΣΦΠ καλα θα εκανε να βαλει τα δυνατα του να παρει ενα τιτλο φετος γιατι ετσι θα βλεπουν και οι παικτες με αλλο ματι την ομαδα. (Τι λεω Παναθηναϊκος ανθρωπος?

)
Ετσι κι αλλιως και ο Βασιλοπουλος δηλωσε αρκετες φορες (εντος και εκτος "παρκε") οτι θελει τιτλο με το ΟΣΦΠ αλλα σαν επαγγελματιας εχει και αλλα συμφεροντα. Και σε αυτα στιριζεται ο ΠΑΟ για να συζητησει μαζι του.
Οσο για το ωραιο μπασκετ και ο ΟΣΦΠ παιζει ωραιο μπασκετ με μια διαφορετικη ομορφια ομως (λιγοτερο Σερβικη, περισσοτερο αμερικανικη

)
Μία από τις βασικές διαφορές του Ομπράντοβιτς με άλλους μεγάλους Ευρωπαίους προπονητές είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Η προστασία που απλώνει στους αθλητές του ξεπερνάει τα όρια της σχέσης κόουτς-παίκτη. Παράλληλα δε είναι ένας άνθρωπος που δεν «κολλάει» στις αρχικές του επιλογές. Ψάχνεται όταν δει ότι κάτι δεν λειτουργεί. Είναι προφανές ότι μετά από την σταθερή απουσία του Τομάσεβιτς, το πρόβλημα του Μπατίστ ο οποίος παίζει υπερβάλλοντας εαυτόν, οι πρωταθλητές Ευρώπης εξετάζουν τις επιλογές τους για ενίσχυση.
Η αμερικάνικη αγορά σταθερά προσφέρει ικανούς παίκτες αλλά είναι γνωστό το ένα κόλλημα του Ομπράντοβιτς με τα προϊόντα του μπάσκετ των ΗΠΑ πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων. Η ευρωπαϊκή αγορά δεν δίνει μεγάλες επιλογές. Ο Πέκοβιτς που βρίσκεται εδώ κι ένα χρόνο στο ραντάρ του Παναθηναϊκού, αποτελεί στόχο για το καλοκαίρι.
Έτερο όνομα είναι αυτό του Βέλγου
Βαν Ντεν Σπίγκελ που αγωνιστικά ταιριάζει σε έναν δυνατό αμυντικογενή ψηλό που θεωρητικά αναζητά ο Ζοτς. Το «θεωρητικά» το χρησιμοποιούμε επειδή μόνο ο κόουτς της ομάδας και ο Ιτούδης γνωρίζουν αν πραγματικά θα μπουν στη διαδικασία απόκτησης παίκτη. Η περίπτωση του Βαν Ντεν Σπίγκελ προτείνεται από ατζέντηδες καθώς η Πρόκομ δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει για τη δεύτερη φάση αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά όπως συνήθως πράττει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η ιστορία θα έχει συνέχεια μόνο αν πειστεί ο Σέρβος τεχνικός ότι υπάρχει ύψιστη ανάγκη για μία προσθήκη ενόψει ευρωλίγκα και αποκλειστικά στην περίπτωση που ο παίκτης θα έχει προσαρμοστεί μία ημέρα….πριν την απόκτησή του.
contra.gr
Μεχρι στιγμης κανει δεν εχει απαντησει.,.
Θελει λιγη ωρα για να ξανα-βρεις τις αισθησεις σου !!!
trefoil 13
Jan 10 2008, 00:25
QUOTE(Igor @ Jan 10 2008, 00:24 )

Μεχρι στιγμης κανει δεν εχει απαντησει.,.
Θελει λιγη ωρα για να ξανα-βρεις τις αισθησεις σου !!!

Tι απάντηση περιμένεις..;
Αυτό λογικά θα είναι και μια... στροφή όσον αφορά το θέμα Πέκοβιτς που είναι αρκετά δύσκολο για αυτή την στιγμή....
Ginobili
Jan 10 2008, 00:52
Τι μ@@@@ες γράφει το contra μωρέ???

!!!!! Ο Βάν ντε Σπίγκελ είναι Α-Μ-Π-Α-Λ-Ο-Σ!!! Πιό άμπαλος και από τον Γιαφτόκας!!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση,ούτε 1 στο 1.000.000 να πάρει ο Ομπράντοβιτς αυτό το πράμα στον Παναθηναικό....
Και το σημαντικότερο!!!! Που το βάζετε..? Επιστημονικά να το πάρουμε το πράγμα...ο Βαν ντε Σπίγκελ,διαβάζω ότι είναι
Βέλγοςς!
Β-Ε-Λ-Γ-Ο-Σ Συνεπώς δεν υπάρχει!!! Δεν υφίσταται ον...(ζωντανό ή άψυχο)...από το Βέλγιο.....

Θα πάρουμε κάτι που δεν υπάρχει???

Αέρα κοπανιστό...???
Ρε Γιαννακόπουλε!!!! Βάλε επιτέλους το χέρι στην τσέπη!!!! Να πάρουμε κανάν ψηλό της προκοπής!!! Πλάκα μας κάνουν οι αντίπαλοι στην ρακέτα!!(Από τον ΑΓΟΡ...μέχρι την Ρεάλ και τον Ολυμπιακό

).....Άντε
καβούρια!!!!! Πέκοβιτς θέλουμε...όχι αέρα κοπανιστό...
o αερας κοπανιστος απο το ολοτελα καλος ειναι.. Εγω θα τον θεωρουσα μια λογικη μεταγγραφη για να υπαρχει μια ακομα εναλλακτικη στην Ευρωλιγκα,αλλα και στην Ελλαδα οσο ειναι εκτος ο Τομασεβιτς,για να βγει η φετινη χρονια. Ο βελγος ξερει να παιζει το πικ ν ρολ,ειναι ψηλος..ψηλος κ ας μην ειναι φοβητρο, κ δεν ειναι τυχαιο οτι ειχε βρει τον ρολο του στην Τσσκα. Φυσικα δεν συγκρινεται ουτε κατα διανοια με την προοπτικη που προσφερει ο Πεκοβιτς, απλα αν δεν ερθει φετος ο Σερβος,δεν ειναι και τοσο κακη επιλογη..Αρκει να μην περιμενεις προφανως απο αυτον να σου λύσει το προβλημα της ρακετας!Μια ακομα εναλλακτικη που θα σε βοηθησει στο ριμπαουντ,θα παιξει αμυνα,θα παιξει το πικ ν ρολ, και θα μπορει να προσφερει λιγα λεπτακια κ μια ακομα λύση στο βαθος (αλλα πολυ βαθος..

) του παγκου για φετος.
George_12ISL
Jan 10 2008, 09:33
Από ότι φαίνεται ο Πέκοβιτς προορίζεται για το καλοκαίρι.
Ο Βαν ντερ Σπίγκελ μπορεί να προσφέρει αμυντικά και να βοηθήσει στον τομέα των ριμπάουντ.
Δεν είναι βέβαια το πολύ μεγάλο όνομα, αλλά δεν είναι δα και άμπαλλος! Αν ήταν έτσι τότε δεν θα έπαιζε ποτέ στην ΤΣΣΚΑ, όπου δεν πήγε και άσχημα. Και επειδή είναι Βέλγος τι σημαίνει δηλαδή; Και η Αγγλία για παράδειγμα δεν φημίζεται για το μπάσκετ της, αλλά καλοί Άγγλοι παίκτες υπάρχουν.
enypnio
Jan 10 2008, 09:43
εντάξει ο παναθηναικός δεν έχει ψηλό ούτε για δείγμα, και ο γιαφτόκας πέρσυ στην τωρινή κατάσταση θα έπαιζε ο βέλγος δεν είναι πολύ χειρότερος από τον Γιαφτόκας οπότε ...
α και πέρσυ όταν είχε τραυματιστεί ο μπατίστ έπαιζε ο ΓΙΑΦΤΟΚΑΣ
dizzy_fingers
Jan 10 2008, 10:06
Καλά, το contra έχει καμία πηγή περί αυτού ή πετάει άσφαιρα και "ότι πιάσουμε"?
azannetop
Jan 10 2008, 11:13
Βαν Ντε Σπιγκελ;
VARDINOLATSIS
Jan 10 2008, 15:23
Δεν νομίζω οτι παιζει του Βαν ντε Σπιγκελ.Δεν ταιριάζει στην νοοτροποια του Ομπρα
sherman
Jan 10 2008, 15:30
Αυτος δεν ηταν περσυ μαζι με το Σμοντις που πηγαν με κινησεις καρατε να παρουν τον τελικο?
Ginobili
Jan 10 2008, 19:23
QUOTE(sherman @ Jan 10 2008, 13:30 )

Αυτος δεν ηταν περσυ μαζι με το Σμοντις που πηγαν με κινησεις καρατε να παρουν τον τελικο?
Εννοείς ένα ξυλάγγουρο...που τον έκανε "μάγκα" ο Παπαλουκάς....
sherman
Jan 11 2008, 01:50
Σωπα καλε ξυλαγγουρο. 1/9 σημερα με Προκομ
oneiro
Jan 11 2008, 14:32
Van der spiegel ???

ti allo tha akousoume ??? eleos ... aytos den epaize basket sto final four ... ekeinon ton siskauskas ton sakatepse sto xulo oses fores ton markare ....
Ektos apo ayto den nomizw oti sugkekrimenos " paixths" exei sovares basketikes ikanothtes na prosferei ston pao, ektos isws apo to ypsos tou .... alla kai pali me to xulo pou paizei prospathwntas na markarei sumplirwnei ta foul nwris kai pio polu tha kathetai ston pagko para prosferei ...
Ase pou mporei na faei kamia mpala sto kefali apo tis tyfles pases tou saras .....
sherman
Jan 11 2008, 19:56
lakersdynasty
Jan 11 2008, 20:35
QUOTE(sherman @ Jan 11 2008, 19:56 )

Οχι δεν το παρακανε καθολου. Αυτα ενοιωθε αυτα ειπε. Η υπερβολη στις δηλωσεις του απλα δειχνει την αγαπη του για αυτη την ομαδα. Στο παιχνιδι του ΟΑΚΑ επαιξε τοσο χαλια? Οχι, ηταν απτους κορυφαιους.
Για μενα ειναι δικαιολογημενος και ξερω οτι αν ξαναπαιξουμε εκει μεσα θα δωσει τα παντα. Αυτα ειναι για να δημιουργουν κλιμα οι δημοσιογραφοι.
AZ1980
Jan 12 2008, 13:51
Πάνω στο θέμα Τομάσεβιτς. Ο βετεράνος σέντερ πέρσι αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα απονευρωσίτιδας. Με δεδομένο το ότι ποτέ ο παίκτης αυτός δεν έχει δουλέψει σοβαρά το σώμα του (όπως και άλλοι Σέρβοι της γενιάς, του ταλέντου και της νοοτροπίας του), ήταν βέβαιο πως κάποια στιγμή σύντομα ο τραυματισμός θα τον "χτύπαγε" και στη μέση, αυτή είναι η προβλεπόμενη εξέλιξη για τις άλυτες ή επιδερμικά θεραπευμένες πελματιαίες ταλαιπωρίες.
Το 3ετές (κλειστό!!! - αν δεν κάνω λάθος) συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τομάσεβιτς το καλοκαίρι είναι στο δικό μου μυαλό πεντακάθαρα φιλικό "βύσμα" Ζοτς, μια από τις περιπτώσεις εκείνες που ο Ομπράντοβιτς δεν έβαλε πάνω απ' όλα την ομάδα.
Ginobili
Jan 12 2008, 14:37
QUOTE(AZ1980 @ Jan 12 2008, 11:51 )

Το 3ετές (κλειστό!!! - αν δεν κάνω λάθος) συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τομάσεβιτς το καλοκαίρι είναι στο δικό μου μυαλό πεντακάθαρα φιλικό "βύσμα" Ζοτς, μια από τις περιπτώσεις εκείνες που ο Ομπράντοβιτς δεν έβαλε πάνω απ' όλα την ομάδα.
2ετές υπέγραψε,όχι 3ετές. Τι να πώ τώρα για τ'άλλα? Αν δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί πλήρως,και να προπονηθεί..και να έρθει σε μία πολύ καλή φόρμα....νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουμε ψηλό,μέσα στην χρονιά.Και του Μπατίστ....δεν πρέπει να του βγάζουμε το λάδι...!! Το παιδί χρειάζεται καλή ξεκούραση,αποθεραπεία...για να είναι έτοιμος και φορμαρισμένος στα κρίσιμα.
lakersdynasty
Jan 19 2008, 15:37
Στο νοσοκομείο ο Τομάσεβιτς
19/1/2008 15:10
Σε εγχείρηση κήλης αναμένεται να υποβληθεί την Κυριακή ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, που εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο. Ο Σέρβος που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος με την μέση του, και έχει χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει η επέμβαση. Πλέον, στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι αρχίζουν και βλέπουν πιο ζεστά το θέμα απόκτησης κάποιου σέντερ από την αγορά μετά την εξέλιξη αυτή.
Πάντως, ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια ξεχωριστή περίπτωση που θα κάνει την διαφορά και η αναζήτηση συνεχίζεται. Άλλωστε, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει πει επανειλημμένα ότι θα αποκτήσει παίκτη μόνο αν κάνει την διαφορά και είναι καλύτερος απ' τους υπάρχοντες.
Ωραια τωρα παμε στο Euroleague.net ανοιγουμε την σελιδα με τα ροστερ των ομαδων που δεν πανε ΤΟΠ 16 και αρχιζουμε την αναζητηση!
Παντως αν εννοει καλυτερος απο τους υπαρχοντες Σεντερ ειναι αρκετα ευκολο αν αναλογιστει κανεις οτι ο μονος ενεργος Σεντερ της ομαδας ειναι ο...Ζιζιτς αυτη τη στιγμη!
AZ1980
Jan 19 2008, 20:48
QUOTE(AZ1980 @ Jan 12 2008, 11:51 )

Πάνω στο θέμα Τομάσεβιτς. Ο βετεράνος σέντερ πέρσι αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα απονευρωσίτιδας. Με δεδομένο το ότι ποτέ ο παίκτης αυτός δεν έχει δουλέψει σοβαρά το σώμα του (όπως και άλλοι Σέρβοι της γενιάς, του ταλέντου και της νοοτροπίας του), ήταν βέβαιο πως κάποια στιγμή σύντομα ο τραυματισμός θα τον "χτύπαγε" και στη μέση, αυτή είναι η προβλεπόμενη εξέλιξη για τις άλυτες ή επιδερμικά θεραπευμένες πελματιαίες ταλαιπωρίες.
Το 2ετές κλειστό (!!!!) συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τομάσεβιτς το καλοκαίρι είναι στο δικό μου μυαλό πεντακάθαρα φιλικό "βύσμα" Ζοτς, μια από τις περιπτώσεις εκείνες που ο Ομπράντοβιτς δεν έβαλε πάνω απ' όλα την ομάδα.
Μετά την σημερινή είδηση για είσοδο του Τομάσεβιτς στο χειρουργείο, ώστε να λύσει το πρόβλημα κήλης που του έχει δημιουργηθεί στη μέση, κρίνω σκόπιμο να επαναλάβω (ελαφρά διορθωμένο χάρη στον
Ginobili) ένα λίγο προηγούμενο ποστ μου που πέρασε απαρατήρητο. Η πολυετής θητεία του Ζοτς στον ΠΑΟ έχει λίγες μαύρες σελίδες, αλλά αυτή είναι σίγουρα μια από αυτές. Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί καλός screener και inside scorer, ανεξαρτήτως ύψους. Δεν είναι το ύψος το κυρίως πρόβλημα, είναι η έλλειψη καλού σκριν στο πικ'ν'ρολ, και η έλλειψη παίκτη στον οποίο να μπορεί να "ακουμπήσει" η μπάλα κοντά στο καλάθι. Είναι τρομερό ρίσκο να περιμένει ο ΠΑΟ την "ανάσταση" του Μπατίστ, αυτή μπορεί και να μη συμβεί στον βαθμό που την περιμένουμε. Ο Ζίζιτς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ψυχολογικά, σωματικά, από κάθε άποψη αποδεικνύεται ολοένα και πιο "λίγος" για το βαρύ φορτίο που του έχει ανατεθεί.
Αν δεν αποκτηθεί ψηλός μέσα στις επόμενες 15 μέρες η φετινή Α1 έχει πλέον ξεκάθαρο φαβορί τον Ολυμπιακό. Λυπάμαι.
Ginobili
Jan 19 2008, 21:55
QUOTE(AZ1980 @ Jan 19 2008, 18:48 )

Ο Ζίζιτς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ψυχολογικά, σωματικά, από κάθε άποψη αποδεικνύεται ολοένα και πιο "λίγος"
Ρε παιδιά...δεν ξέρω αν ευσταθούν οι φήμες που είχα ακούσει πριν κάτι μήνες,ελπίζω να ήταν λανθασμένες 100%...αλλά υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του Ζίζιτς?
azannetop
Jan 20 2008, 00:58
Ναι και εγώ έχω ακούσει οτι υπήρξε πρόβλημα, και αν ισχύει είναι σοβαρός λόγος για την αστάθεια που δείχνει.
azannetop
Jan 20 2008, 01:07
Ωραια τωρα παμε στο Euroleague.net ανοιγουμε την σελιδα με τα ροστερ των ομαδων που δεν πανε ΤΟΠ 16 και αρχιζουμε την αναζητηση!
Βρήκες κανέναν να κάνουμε καμιά εισήγηση στο τεχνικό team;
lakersdynasty
Jan 20 2008, 04:23
QUOTE(azannetop @ Jan 20 2008, 01:07 )

Βρήκες κανέναν να κάνουμε καμιά εισήγηση στο τεχνικό team;

Δυστοιχως τιποτα ακομα!
Αλλα ψαχνω!
Βρε παιδια δεν με προσεχετε καθολου!
Το ειχα γραψει εγω εδω μεσα. Οταν η ομαδα ηταν στην Αμερικη για τα φιλικα με Σπερς και Ροκετς ο Ζιζιτς ηταν μαζι με την γυναικα του. Ηταν εγκυος και εχασε το παιδι στην γεννα.
Ginobili
Jan 20 2008, 06:27
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 20 2008, 02:23 )

Δυστοιχως τιποτα ακομα!
Αλλα ψαχνω!
Βρε παιδια δεν με προσεχετε καθολου!
Το ειχα γραψει εγω εδω μεσα. Οταν η ομαδα ηταν στην Αμερικη για τα φιλικα με Σπερς και Ροκετς ο Ζιζιτς ηταν μαζι με την γυναικα του. Ηταν εγκυος και εχασε το παιδι στην γεννα.

Αυτό θυμόμουν κι εγώ...από εδώ μέσα..αλλά δεν ήμουν 100% σίγουρος....Κρίμα,πραγματικά κρίμα...

Δυστηχώς αυτό είναι αρκετό για να δικαιολογεί την κάμψη του Ζίζιτς.Ο άνθρωπος με το ρεκόρ στις βολές στην ευρωλίγκα(17/17)...ούτε αυτό δεν μπορεί πια....
enypnio
Jan 20 2008, 22:30
Α1 Παναθηναϊκός
Στρέφεται στον Πρκάτσιν
Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2008 21:48
Στη λύση του Νίκσα Πρκάτσιν στρέφεται ο Παναθηναϊκός (σ.σ κέρδισε με 94-67 τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη), που ψάχνει έναν ψηλό για να καλύψει το κενό του Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση την Κυριακή.
Οι "πράσινοι" έψαξαν στην αγορά και τελικά προτίμησαν την περίπτωση του αριστερόχειρα Κροάτη σέντερ. Ο 33χρονος διεθνής άσος το καλοκαίρι υπέγραψε στην Ντιναμό Μόσχας, αλλά δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είναι φανερό ότι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν τον υπολογίζει, καθώς άλλωστε τον έχει δηλώσει μόνο για τα ματς του ULEB Cup.
Ο Πρκάτσιν αποτελεί την προτίμηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για πολλούς και διάφορους λόγους, που αφορούν την εμπειρία του και την ικανότητα να δημιουργήσει από το λόου-ποστ. Έτσι ξεπέρασε άλλες λύσεις, παικτών με μικρότερη εμπειρία που δύσκολα θα έκαναν άμεσα τη διαφορά.
Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι το "τριφύλλι" δεν θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του Κροάτη σέντερ με τη Ντιναμό Μόσχας, αλλά θα κινηθεί για την απόκτηση του μόνο αν μείνει ελεύθερος. Το ιδανικό θα ήταν να γίνει κάτι μες στις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε η αλλαγή να χρεωθεί στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Πρκάτσιν τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Εφές Πίλσεν, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσιμπόνα. Αποτελεί ένα από τα σταθερά στελέχη της εθνικής Κροατίας.
Πέκοβιτς το καλοκαίρι
Ο Νίκολα Πέκοβιτς, όπως είχε γράψει το SPORT 24 ήταν ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τη φροντ-λάιν. Ο Μαυροβούνιος σέντερ, ωστόσο, δεν παραχωρείται από την Παρτίζαν κι έτσι οι "πράσινοι" θα κινηθούν για την απόκτηση του το καλοκαίρι.
Λέγεται μάλιστα ότι οι τρεις πλευρές (οι "πράσινοι", η Παρτίζαν κι ο παίκτης) βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία, η οποία μπορεί να χαλάσει μόνο αν μπει στη... μέση δάχτυλος από το ΝΒΑ.
vastravoud
Jan 20 2008, 22:35
Πάντως, ο Πρκάτσιν δεν είναι το "μεγάλο κόλπο". Για να δούμε λοιπόν.....
lakersdynasty
Jan 20 2008, 22:41
QUOTE(vastravoud @ Jan 20 2008, 22:35 )

Πάντως, ο Πρκάτσιν δεν είναι το "μεγάλο κόλπο". Για να δούμε λοιπόν.....
Kαι εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα ετσι οπως ειμαστε τωρα δεν ξερω ποιος παικτης ΔΕΝ θα μας "ξενερωνε" αν ερχοταν αντι του Πεκοβιτς, που ετσι κι αλλιως ηταν δυσκολη η περιπτωση του. Αλλα αν ειναι οκ για του χρονου δεν θα το κανουμε και θεμα! Αυτο ελειπε!
Ginobili
Jan 20 2008, 23:45
Μια χαρά μεγάλο κόλπο είναι ο Πρκάτσιν..τι λέτε τώρα? Αυτή την στιγμή από Ευρώπη...είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε....Μπορεί να μην είναι ο Πρκάτσιν του παρελθόντος...αλλά ο τρόπος που παίζει στην ρακέτα,χρησιμοποιώντας πλάτη σε συνδυασμό με την καλή του πάσα...είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται και θέλει ο Ομπράντοβιτς την δεδομένη στιγμή.Μην ξεχνάμε...ότι ψάχνουμε ψηλό που να μπορεί να προσφέρει 10-15 ποιοτικά λεπτά.(Ο Πέκοβιτς δεν είναι παίκτης για ένα δεκάλεπτο...αλλά για μαραθώνιο).
Η εμπειρία του σε υψηλό επίπεδο Ευρωλίγκας,είναι επίσης ένα σημαντικό +
Για τον Πέκοβιτς...ελπίζω να έρθει του χρόνου.
AZ1980
Jan 21 2008, 05:02
Ο Πρκατσιν είναι perfect fit.
lakersdynasty
Jan 21 2008, 05:26
QUOTE(AZ1980 @ Jan 21 2008, 05:02 )

Ο Πρκατσιν είναι perfect fit.
Εγω αν δεν ανακοινωθει κατι δεν πιστευω κανεναν. Μακαρι να δεσει με την υπολοιπη ομαδα οποιος και να'ρθει.
Green Warrior
Jan 21 2008, 14:13
Για να το λέει η "Πράσινη" μάλλον θα έχει κλείσει ήδη...
gate13
Jan 21 2008, 14:38
ΠΕΜΠΤΗ 24/1/08 ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....
Ρε παιδια, μηπως να γραφουμε ολα τα μεταγραφικα στο τοπικ που λεει Μεταγραφες..
Ειναι κουραστικο να υπαρχουν 4 τοπικ για μεταγραφες....
QUOTE(gate13 @ Jan 21 2008, 14:38 )

ΠΕΜΠΤΗ 24/1/08 ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....
Τι έγινε παιδια; Πραξικόπημα;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.