Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπάσκετ για άσχετους
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
gallis 8
Γειά σας παιδιά! Η αδερφή μου είναι 27 χρόνων αγαπάει το μπάσκετ, ασχολείται με τη γυμναστική αλλά δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ σε κάποια ομάδα γιατί ανακάλυψε τα τελευταία χρόνια ότι της αρέσει το μπάσκετ . Γνωρίζει τα πολύ βασικά στο μπάσκετ. Θα μπορούσε να μπει σε κάποια ομάδα μπάσκετ μόνο και μόνο επειδή αγαπάει το άθλημα έστω και τελευταίας κατηγορίας δε την νοιάζει αυτό? Η έστω να παραβρισκεται μόνο στις προπονήσεις της ομάδας για να γυμνάζεται και εξασκεί την τεχνική . Μπορεί παρά την ηλικία της?
gallis 8
QUOTE (gallis 8 @ Jan 31 2018, 01:20 ) *
Γειά σας παιδιά! Η αδερφή μου είναι 27 χρόνων αγαπάει το μπάσκετ, ασχολείται με τη γυμναστική αλλά δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ σε κάποια ομάδα γιατί ανακάλυψε τα τελευταία χρόνια ότι της αρέσει το μπάσκετ . Γνωρίζει τα πολύ βασικά στο μπάσκετ. Θα μπορούσε να μπει σε κάποια ομάδα μπάσκετ μόνο και μόνο επειδή αγαπάει το άθλημα έστω και τελευταίας κατηγορίας δε την νοιάζει αυτό? Η έστω να παραβρισκεται μόνο στις προπονήσεις της ομάδας για να γυμνάζεται και εξασκεί την τεχνική . Μπορεί παρά την ηλικία της? Μένει Παπάγου σε ποιο σύλλογο θα μπορούσε να πάει?

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.