Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΙΑ!!!!! (by Coach K)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
B for Basketball
QUOTE(sarounas @ Aug 26 2007, 12:52 ) *
τί λέτε τώρα ρε παιδιά, εδώ υπάρχουν τόσες εστίες και πάνε να ρίξουν όλο το φταίξιμο σε μια γιαγιά από την Ζαχάρω;
θα ξεδώσουμε σ' αυτή δηλαδή;

δεν ριχνω το φταιξιμο στην γιαγια....απλα ανεφερα πως μεσα στη ολη αλητεια κ μαλακια υπαρχουν κ ατυχα περιστατικα....δυστυχως....αλλα παρολα αυτα...τη δουλεια ειχε η γιαγια με τοσα μποφορ να ψησει λουκανικα στην εξοχη??
B for Basketball
βασικα....ολα ειναι μεσα!!
grigoris
Σωστός ο Β.Κάθε φορά υπάρχουν και άλλες αιτίες.Οι μόνες σταθερές πάντως είναι η έλλειψη προσωπικού και μέσων (οχημάτων και αεροπλάνων) στην πυροσβεστική.Από αυτά που βάζεις πάντως μάλλον θα έδινα προβάδισμα σε εμπρησμούς,αμέλεια και οικοπεδοποιήσεις αν και το κάθε ένα μάλλον επικαλύπτει το άλλο
Pierce
δεν ξερω πια τι να πιστεψω και τι να σκεφτω....
nikefalin
QUOTE(pierce21 @ Aug 26 2007, 16:14 ) *
δεν ξερω πια τι να πιστεψω και τι να σκεφτω....

Ζούμε ένα μοναδικό γεγονός, παρόμοιο με πόλεμο. Η γενιά μας δεν έχει ζήσει γεγονότα τέτοιας έκτασης. Η γιαγιά μου που είναι 82 και έζησε για τα καλά τον πόλεμο μου είπε πως τέτοιο πράγμα δεν έχει ξανασυναντήσει.
Ο χαρακτηρισμός περί πολέμου δεν έχει να κάνει με την πολιτική διάσταση που κάποιοι προσπαθούν να προσδώσουν (εξάλλου για τον πόλεμο χρειάζεται κι ένας εχθρός και εδώ ο εχθρός είναι αόρατος και αδιευκρίνιστος) όσο με την τάξη μεγέθους του γεγονότος , τις απώλειες, τον πανικό που έχει επικρατήσει , τις αντιδράσεις του κόσμου και τα συναισθήματα που επικρατούν
Air Kef
Μη λεμε οτι θελουμε τωρα.

Ωραια,ηταν μια γιαγια,ηταν και 2 μεροκαματιαριδες Αλβανοι που εκαναν οξυγονοκολληση,σου λεω οτι ηταν και 2 αγροτες που εκαιγαν τα ξερά.

4 εστιες.

Εχουμε μετρησει ποσες εστιες εχουν ξεπηδησει απο προχθες το μεσημερι μεχρι αυτη την ωρα;

Καιγεται η Αρχαια Ολυμπια.

Αντε και τον Παρθενωνα.
Air Kef
Να βαλουμε ολα τα ποστ απο το off topic εδω η να μεινει ως πολ;
k_sal_15
Oι γιαγιάδες και οι παππούδες είναι διακιολογίες... Βιώνουμε το μεγαλύτερο έγκλημα στα χρονικά και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι...
geosider
QUOTE(Air Kef @ Aug 26 2007, 13:47 ) *
Να βαλουμε ολα τα ποστ απο το off topic εδω η να μεινει ως πολ;

να τα βάλετε
για αυτά στις 2 τελευταίες μέρες εγώ ψήφισα το κομματική σκοπιμότητα λόγο της περιόδου αλλά σίγουρα βρήκαν ευκαιρία και οι οικοπεδοφάγοι για τους άλλους λόγους τουλάχιστον για τώρα είμαι επιφυλακτικός
Air Kef
Nομιζω καποιοι το περνουν χαμπαρι σιγα σιγα.Παμε για 3ο βραδυ ανεξελεγκτης καταστασης.

Εν τω μεταξυ, βγαινει προκυρηξη απο το κρατος για τους εμπρηστες απο 100 χιλιαδες μεχρι 1 εκατομμυριο ευρώ.

Ελπιζω πριν απο προανακρισεις,δικες κτλ,να τους βγαλουν και καμια ωρα στο Συνταγμα.
Coach K
Αλήθεια είναι τόσο δύσκολο να προνοηθεί ένα σχέδιο για τις φωτιές σε δασικές - κυρίως - περιοχές από την εκάστοτε κυβέρνηση; Μήπως κάποιοι δε θέλουν τελικά;
nikefalin
QUOTE(Coach K @ Aug 26 2007, 17:39 ) *
Αλήθεια είναι τόσο δύσκολο να προνοηθεί ένα σχέδιο για τις φωτιές σε δασικές - κυρίως - περιοχές από την εκάστοτε κυβέρνηση; Μήπως κάποιοι δε θέλουν τελικά;

τι να λέμε για προσχέδιο, εδώ δεν έχουμε δασολόγιο και κτηματολόγιο.., εδώ η Ευρωπαική Ένωση ζητά τα λεφτά πίσω που μας έδωσε για να το κάνουμε και το κάναμε μίζες και ρεμούλες, και το κτηματολόγιο είναι όργανο για να ξέρεις η κάθε σπιθαμή γης σε ποιόν ανήκει και να μην μπορεί ο καθένας να την κάνει δική του μετά από κάποια χρόνια (χρησικτησίες , καταπατήσεις κλπ)
Θυμάστε μήπως πόσες φορές κάναμε ασκήσεις πυρασφάλειας στο σχολείο, πόσες φορές διδαχτήκαμε σχέδια εκκένωσης, πόσες φορές πήραμε στα σοβαρά όλες τις θεομηνίες μας έβρισκαν κατά τόπους ? Απλά σε τέτοια τεράστια κλίμακα καταστροφής αυτή η ασοβαρότητα , αυτό το μπάχαλο κάνει τη γύμνια μας να φαίνεται ολική. Και το μόνο που μένει είναι οι ηρωικοί ανώνυμοι πυροσβέστες και εθελοντές. Ντροπή μας..
k_sal_15
Πάει και η Αρχαία Ολυμπία, κάηκε και αυτή... Η καταστροφή δεν έχει τέλος. Κρίμα.
geosider
QUOTE(Flash @ Aug 24 2007, 22:05 ) *
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articl.../08/2007_238158

Παρότι είμαι σφοδρός πολέμιος τον θεωριών συνομωσίας πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι ασυνείδητοι πολιτικοί τραμπούκοι θυσιάζουν το περιβάλλον και την υγείας μας στο βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων (με εντολή από ψηλά ή με δική τους πρωτοβουλία δεν μπορώ να το ξέρω)...

κούνια που σε κούναγε φίλε...
το πρόβλημα σου μάλλον ξέρεις πιο είναι; ότι αδυνατείς να το πιστέψεις ότι υπάρχουν τέτοια και όμως υπάρχουν

QUOTE(NBAer @ Aug 24 2007, 22:59 ) *
biggrin.gif
OK, OK το βλεπω τωρα....
Πριν ειχες πει 17.
Πραγματι απιστευτο να πεθαινουν ατομα απο φωτια που εβαλε καποιος ηλιθιος.
Παροτι δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να καει καποιος μη-ηλικιωμενος ή μη-αναπηρος απο φωτια, γιατι αμα δεις την φωτια να ερχεται απλα φευγεις. Ισως να ηταν περικυκλωμενοι απο παντου ή ισως τα βλεπω πολυ απλοικα τα πραγματα.
Αλλα και ηλικιωμενος ή αναπηρος να εισαι και να μην μπορεις να φυγεις για αυτο ειναι το κρατος. Για να σε ειδοποιησει οτι ερχεται φωτια και να σε απομακρυνει απο εκει. Αυτοι τι κανανε? αφησανε 18 ανθρωπους να καουν?
Ακου 18 νεκροι! sad.gif shot.gif

αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις
δυστυχώς το έχω ζήσει πριν 3 χρόνια και έχει αφήσει σημάδια πάνω μου (σωματικά και ψυχολογικά) sad.gif
δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής αν δεν έρθει έγκαιρα βοήθεια

QUOTE(Silver8 @ Aug 25 2007, 10:12 ) *
"Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται". Όπου να 'ναι η φωτιά φτάνει και στο δικό μου. Μαύρο σε όλους τους ανίκανους(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) που κατέστρεψαν την Ελλαδίτσα. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ!!!

ενώ το ΚΚΕ που μας έχει πρήξει με την λαική κινητοποίηση τώρα σε εκφράζει......

QUOTE(k_sal_15 @ Aug 26 2007, 14:50 ) *
Πάει και η Αρχαία Ολυμπία, κάηκε και αυτή... Η καταστροφή δεν έχει τέλος. Κρίμα.

κάηκαν και τα αρχαία ή μόνο η περιοχή γύρω;
βέβαια να τα βράσω τα αρχαία όταν καίγονται άνθρωποι
NBAholic
Δεν κάηκαν ακόμη τα κτίσματα, αλλά δεν το βλέπω να τη γλιτώνουν για πολλές ώρες ακόμη. Δε σβήνουν φωτιές σχεδόν μεγέθους πυρηνικού βομβαρδισμού με 2 οχηματάκια...
Προσωπικά, θεωρώ ότι αυτή θα είναι η ντροπιαστικότερη στιγμή που θα έχω ζήσει σαν Έλληνας...

Δεν ήμουν ποτέ εναντίον της θανατικής ποινής με μέσα όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ. Αλλά τώρα αναθεωρώ: Για όσων αποδειχτεί η ενοχή, να εφαρμοστεί θανατική ποινή με τα μέσα του Μεσαίωνα. Χωρίς πλάκα.
Air Kef
Ποιος κανει πλακα;

βέβαια να τα βράσω τα αρχαία όταν καίγονται άνθρωποι

Προσωπικα,τα συγκεκριμενα αρχαια,αυτη τη στιγμη νιωθω πως τα βαζω πανω και απο 30 χωρια και 51 ανθρωπινες ζωές χωρις να εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τα περισσοτερα αρχαια.
Μιλαμε για το κεντρο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Σπιτια χτιζουμε καθε μερα.
Άνθρωποι αναπαραγονται συνεχως.

Το συγκεκριμενο αρχαιο,δν αναπληρώνεται.
Ειναι το αποκορυφωμα της καταστροφης μας.

Edit: Μιση ώρα μετά,πανε τα ελικοπτερα.

Προσπαθουν να σωσουν το μουσειο και τον ιδιο το αρχαιολογικο χώρο.
Περασε ολο το δασος και εφτασε μεχρι το στάδιο.

Μιλαγε ο αντιδημαρχος Ολυμπιας στο Μεγκα:

"Καιγονται ολα" ,κατα λεξη.
"Δεν την προστατευσαμε", ειπε.

Το απιστευτο ειναι,οτι ενας υπαλληλος ειπε οτι δν εχουν δει ουτε εναν πυροσβεστη μαζι τους.
Μονοι τους οι υπαλληλοι.
k_sal_15
QUOTE(NBAholic @ Aug 26 2007, 18:02 ) *
Δεν ήμουν ποτέ εναντίον της θανατικής ποινής με μέσα όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ. Αλλά τώρα αναθεωρώ: Για όσων αποδειχτεί η ενοχή, να εφαρμοστεί θανατική ποινή με τα μέσα του Μεσαίωνα. Χωρίς πλάκα.

Σε τέτοιο σημείο που έχουμε φτάσει, αν και είμαι κατά της θανατικής ποινής, είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος τιμωρίας αυτών των "ανθρώπων" που έβαλαν τις φωτιές.
geosider
QUOTE(Air Kef @ Aug 26 2007, 15:12 ) *
Ποιος κανει πλακα;
Προσωπικα,τα συγκεκριμενα αρχαια,αυτη τη στιγμη νιωθω πως τα βαζω πανω και απο 30 χωρια και 51 ανθρωπινες ζωές χωρις να εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τα περισσοτερα αρχαια.
Μιλαμε για το κεντρο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Σπιτια χτιζουμε καθε μερα.
Άνθρωποι αναπαραγονται συνεχως.

Το συγκεκριμενο αρχαιο,δν αναπληρώνεται.
Ειναι το αποκορυφωμα της καταστροφης μας.
Μιλαγε ο αντιδημαρχος Ολυμπιας στο Μεγκα:

"Καιγονται ολα" ,κατα λεξη.
"Δεν την προστατευσαμε", ειπε.

Το απιστευτο ειναι,οτι ενας υπαλληλος ειπε οτι δν εχουν δει ουτε εναν πυροσβεστη μαζι τους.
Μονοι τους οι υπαλληλοι.

αν το δεις από αυτή την σκοπιά
πρέπει να ντρεπόμαστε που αυτά άντεξαν τόσες χιλιετίες και ήρθε το πολιτισμένο ανθρώπινο είδος το 2000 να τα κάψει σε πυρκαγια
φαντάζεστε βιβλίο ιστορίας το 2500 να λέει ότι η αρχαία ολιμπια το κέντρο του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος κάηκε το 2007 σε πυρκαγιά;
jimol34
Εμένα μέσα σε όλα αυτά με ενοχλεί επίσης που βλέπω όλους τους πολιτικούς να προσπαθούν να διώξουν από πάνω τους την ευθύνη είτε ρίχνοντάς τη ο ένας στον άλλο, είτε σε ένα αόρατο εχθρό. Μια ζωή αυτό γίνεται, πάντα ο άλλος φταίει, εμείς ποτέ. Παλιότερα κατηγορούσαν για τις πυρκαγές οι αριστεροί τους δεξιούς και το αντίθετο. Μετά μας φταίνε οι Αλβανοί, οι Τούρκοι και τώρα ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και η CIA. Μήπως, λέω μήπως, πάμε να γίνουμε σαν τους Αμερικανούς που μετά την 11η Σεπτεβρίου ότι γίνεται το θεωρούν τρομοκρατική ενέργεια; Το ότι δεν ψηφίστηκε ποτέ νομοσχέδιο το οποίο δεν θα αφήνει παραθυράκια για εκμετάλλευση καμμένης δασικής γης δεν φταίει; Με το Εθνικό Κτηματολόγιο τι γίνεται; Όταν τους αφήνεις εκμεταλλευτούν ΝΟΜΙΜΑ καμμένη δασική έκταση, θα κάψουν. Όταν βλέπουν ότι δεν μπορείς να περιορίσεις τις πυρκαγές, θα βάζουν κι άλλες για να σε δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο και να κάψουν τις περιοχές που θέλουν να εκμεταλλευτούν. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο σε μία σύγχρονη-υποτίθεται- χώρα, να καίγονται άνθρωποι ζωντανοί και να αφανίζονται από το χάρτη τόσα χωριά και οικισμοί.
klearxos
Εντωμεταξυ η προσπαθεια εκμεταλλευσης λογω των εκλογων εχει ξεφυγει και απο τις δυο πλευρες: Ανοιγεις στο MEGA και λεει καηκε το μουσειο στην Ολυμπια, η ΝΕΤ ανεφερε οτι γινεται προσπαθεια σωτηριας και το ALPHA οτι σωθηκε!!!!!
Εγω τωρα τι να πιστεψω...?...
Πως θα αντιμετωπισω μια μελλοντικη ειδηση?....
Ναι το ξεραμε ολοι αλλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε να κανει με διαφορετικες ερμηνειες δηλωσεων και γενικα πολιτικης αλλα τετοια διαφορα σε πραγματικα γεγονοτα?
Σαν να λεμε να λεει το ABC επεσε ο βορειος πυργος και το CNN οτι προσπαθουν να σωσουν τον κοσμο....
hagi
Δεν ξέρω διάλεξα το πρώτο αλλά μπορεί να είναι και η οικοπεδοποίηση..Όλα παίζουν....Αυτό που έχω να πω είναι αίσχος..Σίγουρα κάποιος θα έχει συμφέρον από αυτό..

Όλοι αυτοί θέλουν βασανιστήρια..Να τους βασανίζεις μέχρι να λιώσουν shot.gif shot.gif Αλήτες έχουν καταστρέψει την Ελλάδα.. 68.gif 68.gif

Όλα για τα λεφτά γίνονται..Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν θα έχουμε οξυγόνο σε λίγο;;;;Θα πεθάνουν και αυτοί μαζί με τους άλλους...ΈΛΕΟΣ πια......Και τόσοι άνθρωποι που καταστράφηκαν τί θα γίνουν;;;

Τα βόδια οι πολιτικοί μαλώνουν μεταξύ τους σε τέτοιες στιγμές shot.gif shot.gif Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Τί να πω...ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ (συγνώμη παιδιά για την έκφραση αλλά αγανάκτησα)
jimol34
Άκουγα το πρωί στην τηλεόραση ότι πιάσανε στην Καβάλα δύο παιδάκια 11 και 12 χρονών, τα οποία με στουπί και πετρέλαιο προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σ' ένα δάσος. Έλεος!!!
Pierce
στο τσακ και ενω δεν υπηρχε κανενα πυροσβεστικο οχημα η ολυμπια σωθηκε, καθως προσπαθουσαν μονο οι υπολληλοι της ολυμπιακης επιτροπης να σβησουν. τελευταια στιγμη ο αερας σταματησε απ'εξω απο τις εγκαταστασεις.

ο πολυδωρας δεν εχει εμφανιστει πουθενα. το καταλαβε οτι κινδυνευει με λιντσαρισμα και εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης. καλα θα κανει να φυγει απο την χωρα smile.gif

οι νεκροι εχουν φτασει τους 59 με τους αγνοουμενους να ειναι αρκετοι
Keyser_Soze
Εγώ ήθελα να 'ξερα πως έγινε και με το που προκύρηξε ο άλλος εκλογές (ο Καραμανλής) κατευθείαν πήρε φωτιά όλη η Ελλάδα για να τον "κάψουν"...
jimol34
QUOTE(Keyser_Soze @ Aug 26 2007, 17:06 ) *
Εγώ ήθελα να 'ξερα πως έγινε και με το που προκύρηξε ο άλλος εκλογές (ο Καραμανλής) κατευθείαν πήρε φωτιά όλη η Ελλάδα για να τον "κάψουν"...

Ας πούμε ότι υπάρχουν κάποι ηλίθια κομματόσκυλα που έβαλαν κάποιες φωτιές για να πλήξουν τον Καραμανλή. Όλες τις φωτιές αυτοί τις έβαλαν; Η οικονομία της χώρας πήγε 20 χρόνια πίσω με αυτές τις καταστροφές. Ποιος θα ήθελε να κυβερνήσει σε μια χώρα δημιουργώνταςτόσο μεγάλη οικονομική καταστροφή;
sofo4
οι νεκροί είναι πάνω απο 60 και θα μετρήσουν κι άλλους...........ντροπή- αίσχος στις μέρες μας να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά πράγματα. Που είναι οι μεγάλοι και τρανοί πολιτικοί? (ξέχασα κάθονται στις αναπαυτικές τους καρέκλες και συσκέπτονται οταν οι άλλοι καίγονται- και μετά θέλουν και ψήφο να κυβερνήσουν και να βάλουν σε τάξη αυτόν τον τόπο οταν είναι ανίκανοι να σβήσουν τις φωτιές). Η μοναδική φωτιά που έπρεπε να μπεί είναι μέσα στη Βουλή να τους κάψει όλους . Πολύ σκληρό αυτό που λέω αλλά η οργή μου είναι μεγάλη.
-που είναι η πρόληψη? που είναι ο συντονισμός ?αργή -καθυστερημένη και ανεπαρκής παρέμβαση- που είναι η βοήθεια απο το εξωτερικό που εξήγγειλαν? Πότε ξανακηρύχθηκε η Ελλάδα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης? μόνο απο οτι λένε σε περίοδο πολέμου. πως κατάντησε έτσι ή μάλλον πως την κατάντησαν έτσι αυτή τη χώρα?
Θα συμφωνήσω για την θανατική ποινή και δεν είναι καθόλου αστείο- σε μερικές περιπτώσεις είναι το μόνο πράγμα που θα άξιζε να γίνει σ'αυτή τη χώρα. Αυτο που νοιώθω να πώ αυτές τις μέρες που παρακολουθώ όλη αυτή την τραγωδία είναι πολλά συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο (και μιλάω για τον απλό κόσμο) που είχαν την ψυχή να παλέψουν με τις φλόγες για να σώσουν ότι μπορούν και να βοηθήσουν -είναι αξιέπαινοι εκτός βέβαια και τους πυροσβέστες και συλληπητήρια σε όλες τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους sad.gif

Κάποτε είμασταν υπερήφανοι γι'αυτόν τον τόπο και την κληρονομιά μας - τώρα εγώ τουλάχιστον ντρέπομαι sad.gif
NBAer
QUOTE(k_sal_15 @ Aug 26 2007, 17:50 ) *

Τωρα γυρισα και δεν ακουσα τιποτα για 6 ωρες. Σοβαρα καηκε η αρχαια Ολυμπια? sad.gif
Σε ποιο βαθμο? Ειναι μεγαλη η καταστροφη?
NBAer
QUOTE(pierce21 @ Aug 26 2007, 19:34 ) *
στο τσακ και ενω δεν υπηρχε κανενα πυροσβεστικο οχημα η ολυμπια σωθηκε, καθως προσπαθουσαν μονο οι υπολληλοι της ολυμπιακης επιτροπης να σβησουν. τελευταια στιγμη ο αερας σταματησε απ'εξω απο τις εγκαταστασεις.

Παλι καλα....

ο πολυδωρας δεν εχει εμφανιστει πουθενα. το καταλαβε οτι κινδυνευει με λιντσαρισμα και εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης. καλα θα κανει να φυγει απο την χωρα smile.gif

Παροτι και αυτον τον μισω γιατι λεει ψεματα και κανει βλακειες, οπως σχεδον καθε πολιτικος, δεν πρεπει να ριχνουμε σε αυτον ολες τις ευθυνες. Οι ευθυνες ανηκουν σε παρα παρα πολλα προσωπα.....

QUOTE(jimol34 @ Aug 26 2007, 20:14 ) *
Ας πούμε ότι υπάρχουν κάποι ηλίθια κομματόσκυλα που έβαλαν κάποιες φωτιές για να πλήξουν τον Καραμανλή. Όλες τις φωτιές αυτοί τις έβαλαν; Η οικονομία της χώρας πήγε 20 χρόνια πίσω με αυτές τις καταστροφές. Ποιος θα ήθελε να κυβερνήσει σε μια χώρα δημιουργώνταςτόσο μεγάλη οικονομική καταστροφή;

Κομματοσκυλα για να δημιουργησουν κλιμα αρνητικο προς την κυβερνηση, οικοπεδοφαγοι για να δημιουργησουν χωρους για να κτισουν διαφορα για διαφορους λογους, βοσκοι για να δημιουργησουν βοσκοτοπους για τα ζωα τους, αγροτες για να δημιουργησουν χωραφια, εχθροι της Ελλαδος για καποιον λογο για να δημιουργησουν κακη εντυπωση για την Ελλαδα, κλπ..... Αυτα πιστευω ειναι οι κυριοι λογοι.....
jimol34
QUOTE(NBAer @ Aug 26 2007, 17:51 ) *
Παλι καλα....
Παροτι και αυτον τον μισω γιατι λεει ψεματα και κανει βλακειες, οπως σχεδον καθε πολιτικος, δεν πρεπει να ριχνουμε σε αυτον ολες τις ευθυνες. Οι ευθυνες ανηκουν σε παρα παρα πολλα προσωπα.....
Κομματοσκυλα για να δημιουργησουν κλιμα αρνητικο προς την κυβερνηση, οικοπεδοφαγοι για να δημιουργησουν χωρους για να κτισουν διαφορα για διαφορους λογους, βοσκοι για να δημιουργησουν βοσκοτοπους για τα ζωα τους, αγροτες για να δημιουργησουν χωραφια, εχθροι της Ελλαδος για καποιον λογο για να δημιουργησουν κακη εντυπωση για την Ελλαδα, κλπ..... Αυτα πιστευω ειναι οι κυριοι λογοι.....

Ποιοι είναι οι εχθροί της Ελλάδος που θέλουν να την καταστρέψουν; Δεν μπορώ να το αποκλείσω, δεν έχω άλλωστε στοιχεία, αλλά οι άλλες αιτίες που αναφέρεις μου φαίνονται πιο πιθανές.
NBAer
QUOTE(jimol34 @ Aug 26 2007, 20:57 ) *
Ποιοι είναι οι εχθροί της Ελλάδος που θέλουν να την καταστρέψουν; Δεν μπορώ να το αποκλείσω, δεν έχω άλλωστε στοιχεία, αλλά οι άλλες αιτίες που αναφέρεις μου φαίνονται πιο πιθανές.

Δεν ξερω! Απλα με αυτα που ακουω το θεωρω πιθανο.....
Μπορει πχ να θελουν να βλαψουν την Ελλαδα και τον τουρισμο της ή για καποιον αλλο λογο.....

Στις αιτιες που εδωσα να προσθεσω και τον εμπρησμο απο αμελεια αλλα και απο φυσικα αιτια ή απο αιτια που οφειλονται σε ανθρωπινο παραγοντα χωρις προθεση πχ απο ενα μπουκαλι που να λειτουργει σαν συγκεντρωτικος φακος.....
Αλλα αυτα μαλλον ειναι η μειοψηφια....
Silver8
QUOTE(geosider @ Aug 26 2007, 18:00 ) *
ενώ το ΚΚΕ που μας έχει πρήξει με την λαική κινητοποίηση τώρα σε εκφράζει......

Tώρα αυτό ήταν μεγάλη βλακεία. Εσύ αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα? Αυτό που εννοούσα είναι ότι εκείνοι οι δύο(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) είχαν την αυτοδυναμία στη βουλή και ήταν και κυβέρνηση για 24 χρόνια. Τα 24 χρόνια που η Ελλάδα έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός!!! Ολοι για τα σκουπίδια είναι! Δεν αξιζει ούτε να τους φτύσω.
Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται μια χούντα, να κόψει μερικούς κώλους!!!

Όσο για τον Ταύγετο που αναφέρει κάποιος φίλος. Φυσικά και εκεί δεν παίζουν οικοπεδοφάγοι. Παίζουν άλλα πράγματα(κομματικά συμφέροντα, πλήγματα στον τουρισμό της χώρας από "γειτονες", δημιουργία βοσκότοπων). Όλοι όμως στηρίζονται σε τρεις συνισταμένες για να επιτύχουν και να την βγάλουν καθαρή.

α) Στο ανύπαρκτο νομικό πλαίσιο(ή αν υπάρχει δεν εφαρμόζεται).

β)Στην ανυπαρξία πρόληψης (μέσα πυρόσβεσης. αντιπυρικές ζώνες, περιπολίες)

γ)Στην ανυπαρξία συντονισμού και σχεδίων για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτακτης ανάγκης.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ
19.gif
NBAer
QUOTE(Silver8 @ Aug 26 2007, 21:27 ) *
Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται μια χούντα, να κόψει μερικούς κώλους!!!

Πρεπει να σκεφτεσαι λιγο πιο σοβαρα πριν πεις κατι.... smile.gif
Μεγαλη χαζομαρα αυτο που ειπες (no offence)!

Οταν εχεις μια αρρωστια η καταλληλη λυση ειναι να την γιατρεψεις και οχι να σε σκοτωσουν για να σε απαλλαξουν απο αυτη.
Η ελευθερια σε ολους του τομεις μετα την υγεια, ειναι το σημαντικοτερο ολων!
(Ελευθερια χωρις να βλαπτεις του αλλους βεβαια.)
apkat
Σωστος ο ΝΒΑερ..Φυσικα υποψιαζομαι οτι μιλησε πιο πολυ με υπερβολη ο φιλος και για να δωσει εμφαση στην τραγικοτητα της καταστροφης παρα επειδη πιστευε αυτο που εγραψε.
Silver8
QUOTE(NBAer @ Aug 26 2007, 21:38 ) *
Πρεπει να σκεφτεσαι λιγο πιο σοβαρα πριν πεις κατι.... smile.gif
Μεγαλη χαζομαρα αυτο που ειπες (no offence)!

Οταν εχεις μια αρρωστια η καταλληλη λυση ειναι να την γιατρεψεις και οχι να σε σκοτωσουν για να σε απαλλαξουν απο αυτη.
Η ελευθερια σε ολους του τομεις μετα την υγεια, ειναι το σημαντικοτερο ολων!
(Ελευθερια χωρις να βλαπτεις του αλλους βεβαια.)

Nαι... biggrin.gif Πολύ ελευθερία γμτ όμως. Ακόμα και αυτοί που θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα, ίναι έξω και αλλωνίζουν. Προσωπικά επειδή αυτή τη στιγμή μετά το χωριό της μητέρας μου καίγεται και εκείνο του πατέρα μου και μαζί με αυτό και το σπίτι μας πολύ θα γούσταρα να έχω μερικά από αυτά τα καθάρματα στημμένα σε ένναν τοίχο.... shot.gif
sihainas
QUOTE(Silver8 @ Aug 26 2007, 21:27 ) *
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ[/size] 19.gif

Όχι λιθοβολισμό αφεντικό... να τους κάψουνε στις πλατείες πρέπει...

Χτες που λέτε η φωτιά έφτασε περίπου 500 μέτρα από το σπίτι μου και για λίγο χεστήκαμε πάνω μας μέχρι που άλλαξε (ευτυχώς) ο αέρας και γύρισε στο καμένο η φωτιά και έτσι κατάφεραν και την έσβησαν... κάηκε όλη η Ελλάδα φέτος... τουλάχιστον αυτο που πρέπει να μας παρηγορεί (για να χαλαρώσω και λίγο τη συζήτηση) είναι ότι του χρόνου δεν θα έχουν τι να κάψουν... οπότε θα είμαστε ήσυχοι... rolleyes.gif
Silver8
QUOTE(sihainas @ Aug 26 2007, 21:49 ) *
Όχι λιθοβολισμό αφεντικό... να τους κάψουνε στις πλατείες πρέπει...

Χτες που λέτε η φωτιά έφτασε περίπου 500 μέτρα από το σπίτι μου και για λίγο χεστήκαμε πάνω μας μέχρι που άλλαξε (ευτυχώς) ο αέρας και γύρισε στο καμένο η φωτιά και έτσι κατάφεραν και την έσβησαν... κάηκε όλη η Ελλάδα φέτος... τουλάχιστον αυτο που πρέπει να μας παρηγορεί (για να χαλαρώσω και λίγο τη συζήτηση) είναι ότι του χρόνου δεν θα έχουν τι να κάψουν... οπότε θα είμαστε ήσυχοι... rolleyes.gif

Σώπα ρε και τη Βόρεια Ελλάδα έτσι θα την αφήσουμε? Παραπονεμένη? Δεν λέει, δεν λεει... biggrin.gif
NBAer
QUOTE(sihainas @ Aug 26 2007, 21:49 ) *
τουλάχιστον αυτο που πρέπει να μας παρηγορεί (για να χαλαρώσω και λίγο τη συζήτηση) είναι ότι του χρόνου δεν θα έχουν τι να κάψουν... οπότε θα είμαστε ήσυχοι... rolleyes.gif

Το 28%, συμφωνα με τα στοιχεια της CIA, της Ελλαδας ειναι δασωδεις περιοχες.
Αυτο σημαινει 37000 τετραγωνικα χιλιομετρα εκτασεις με πραγματα που καιγονται.

Απο οτι ακουσα σε αυτη την τραγωδια χθες και σημερα καηκαν καπου 880000 στρεμματα! Αυτο σημαινει 880 τετραγωνικα χιλιομετρα.
Αρα μενουν ακομη 37000 - 880 = 36120 τετραγωνικα χιλιομετρα!

Εχουμε ακομα να δουμε.....
Coach K
Θα βγει ποτέ επιτέλους κάποιος να έχει τα αρχ*δ*α και να πει: ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΩ! Έφαγα την επιχορήγηση για την πυροπροστασία, κοιμόμουν όταν είχε πιάσει φωτιά, δε προνόησα, δεν υπολόγισα σωστά την κατάσταση. Και όχι παραιτούμαι και όλα μέλι γάλα. Ποινή!!! shot.gif 130 χρόνια φυλακή. Από τότε που βγήκε η παραίτηση όλοι όταν κάνουν την μ*λακία παραιτούνται και δε τρέχει και τίποτα. Και η τωρινή κυβέρνηση και η προηγούμενη και - δυστυχώς - η επόμενη τα ίδια και τα ίδια. Ποιός βγήκε μια φορά να αναλάβει τις ευθύνες του; Είναι δυνατόν να έχει πεθάνει 60+ συνάνθρωποί μας να έχουν εκκενωθεί (καμμένα) εκατοντάδες χωριά, να έχουν καεί χιλλιάδες στρέμματα γης και σπίτια και την επόμενη μέρα της καταστροφής (όταν θα έρθει αυτή) να βγαίνουν όλοι και να αρχίζουν τις κλαψομ*ύνικες συζητήσεις και τα δήθεν; Το θέμα είναι να προνοείς... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
NBAer
QUOTE(Coach K @ Aug 26 2007, 22:35 ) *
Θα βγει ποτέ επιτέλους κάποιος να έχει τα ..... και να πει: ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΩ! Έφαγα την επιχορήγηση για την πυροπροστασία, κοιμόμουν όταν είχε πιάσει φωτιά, δε προνόησα, δεν υπολόγισα σωστά την κατάσταση.

Σιγα μην βγει.... biggrin.gif
Χαζος ειναι? Κανεις απο αυτους δεν ειναι χαζος.....

Off-topic: Η υπογραφη σου: It's nice to be important but it's more important to be nice.
Αυτο ειναι στιχος ενος τραγουδιου, τραγουδιου που βγηκε πριν πολλα χρονια. Ξερεις μηπως τον τιτλο? unsure.gif
Coach K
Off-topic: Η υπογραφη σου: It's nice to be important but it's more important to be nice.
Αυτο ειναι στιχος ενος τραγουδιου, τραγουδιου που βγηκε πριν πολλα χρονια. Ξερεις μηπως τον τιτλο? unsure.gif
[/quote]
Θα το ψαξω και θα σου πω...
Flash
Θα βγει ποτέ επιτέλους κάποιος να έχει τα αρχ*δ*α και να πει: ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΩ! Έφαγα την επιχορήγηση για την πυροπροστασία, κοιμόμουν όταν είχε πιάσει φωτιά, δε προνόησα, δεν υπολόγισα σωστά την κατάσταση.

Ως εδώ όλα καλά.

Και όχι παραιτούμαι και όλα μέλι γάλα. Ποινή!!! 130 χρόνια φυλακή. Από τότε που βγήκε η παραίτηση όλοι όταν κάνουν την μ*λακία παραιτούνται και δε τρέχει και τίποτα.

Αυτό ελπίζω ότι απλά δεν το σκέφτηκες. Τι εννοείς; Ποινική δίωξη για την ανικανότητα; Ααα στέρεο νομικό επιχείρημα...

Εγώ λέω να κάνει η mensa iq test σε όλους τους πολίτες: κάτω από 120 δεν έχεις δικαίωμα εκλέγεσθαι, κάτω από 100 δικαίωμα εκλέγειν και κάτω από 90 συλλαμβάνεσαι και διώκεσαι...

Σοβαρά τώρα, οι σχετικές με το ζήτημα έκνομες ενέργειες των πολιτικών που ασκούν την εξουσία περιορίζονται στις μίζες, τα λαδώματα και τις όποιες διαπλοκές με τους οικοπεδοφάγους. Όπου αυτά μπορούν να αποδειχθούν σαφώς και πρέπει να διωχθούν. Από εκεί και πέρα οι ευθύνες τους είναι καθαρά διοικητικές. Μη συγχέουμε τις νομικές απαγορεύσεις με την διοικητική ανικανότητα και ανευθυνότητα.
rchos
ρε παιδια μην ξεφευγουμε!ας σεβαστουμε λιγο οσους πεθαναν και οσους εχασαν τα παντα!τι κραυγες ειναι αυτες??
NBAer
Χρησιμοποιωντας το εκπληκτικο NASA World Wind ιδου μια ματια ανα τον κοσμο, ως προς τις πυρκαγιες των τελευταιων 48 ωρων:

Καντε κλικ στην καθε εικονα για να μεγεθυνθει και να φανει το πληρες της μεγεθος:

Air Kef
Eγραψες..

Αυτον τον Αμαζονιο,εδω και τοσα χρονια,τον καινε,τον κοβουν συνεχως,και ομως ακομα αντεχει ακομα..
Μεχρι ποτε αραγε..
jimol34
QUOTE(NBAer @ Aug 26 2007, 18:15 ) *
Δεν ξερω! Απλα με αυτα που ακουω το θεωρω πιθανο.....
Μπορει πχ να θελουν να βλαψουν την Ελλαδα και τον τουρισμο της ή για καποιον αλλο λογο.....

Οι μόνοι ανταγωνιστές μας τουριστικά είναι φαντάζομαι οι Τούρκοι. Απ' ότι θυμάμαι, τα τελευταία χρόνια άκουγα ότι μας παίρνουν τον τουρισμό διότι η χώρα τους είναι πολύ πιο φτηνή για έναν επισκέπτη απ' ότι η δικιά μας. Με την ίδια λογική φαντάζομαι ότι και εκείνοι κατηγορούσαν εμάς για τις τρομοκρατικές ενέργειες στην Κων/λη.
Alexmei
Κομματικό εντελώς.
McRae
Οπως φαινεται και στους χαρτες του nbaer πολυ δουλεια εχουν τις τελευταιες μερες οι αμερικανοεβραιοτουρκοκινεζοι πρακτορες..Πως προλαβαινουν να αναβουν φωτιες απο το ενα ακρο της υφηλιου ως το αλλο ειναι αξιο θαυμασμου...
jimol34
QUOTE(Alexmei @ Aug 26 2007, 21:37 ) *
Κομματικό εντελώς.

Αυτό που το στηρίζεις; Σχεδόν κάθε χρόνο στο τέλος Αυγούστου έχουμε πυρκαγές. Ειδικά τώρα οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να βάλει κάποιος φωτιά. Δυνατός αέρας με πολλή ζέστη. Αν δεν έβαζαν τώρα, πότε θα έβαζαν;
Alexmei
αμα πω αυτό που πιστεύω, θα γίνει όχι της π0υ**νας αλλά πολύ χειρότερα... και μαρέσει που ρωτάς μόνο εμένα ενώ έχουν ψηφίσει άλλα 7 άτομα...
B for Basketball
QUOTE(jimol34 @ Aug 26 2007, 21:43 ) *
Αυτό που το στηρίζεις; Σχεδόν κάθε χρόνο στο τέλος Αυγούστου έχουμε πυρκαγές. Ειδικά τώρα οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να βάλει κάποιος φωτιά. Δυνατός αέρας με πολλή ζέστη. Αν δεν έβαζαν τώρα, πότε θα έβαζαν;

κομματικο εντελως δεν ειναι....σχεδον ολα μεσα ειναι...αλλα ειναι αξιο σημασιας το γεγονος οτι πριν απο εκλογες πασουσιαζονται τα μεγαλυτερα ποσοστα πυρκαγιων της ελλαδας...

καλη μας νυχτα...κ ευχομαι να τελειωσει συντομα το μαρτυριο που βιωνουν πολλοι ελληνες ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.