pram81
Mar 19 2008, 22:01
Για θράκη χλωμό το κόβω.Άλλοι έχουν τα χτένια...χώρια που οι θρακιώτες έχπυν ακόμα μια σίγουρη ήττα στο Λαύριο!
dimitris 888
Mar 19 2008, 23:28
τα σιγουρα ειναι γι αυτους που δεν ξερουν απο μπασκετ..τιποτα δεν ειναι σιγουρο...αλλωστε μπορουμε να χουμε ερθει στο λαυριο και μεις ηδη να μαστε στην α2...γι αυτο να χαλαρωσετε λιγο λαυριωτες..δεν ειστε και οι μπουλς..και αν το θεσουμε κ αλλιως..στην πλατη μας ειστε...
pram81
Mar 19 2008, 23:44
Ως προς το σίγουρο δε διαφωνώ.Ίσως ήταν υπερβολικό αλλα εγώ περασα απο την έδρα σου και χωρίς στραγάλι...
dimitris 888
Mar 19 2008, 23:53
η βαθμολογια προς απαντηση σου......
pram81
Mar 20 2008, 00:13
Κι εσύ δες λίγο το προγραμμά σου και θα καταλάβεις!
dimitris 888
Mar 20 2008, 10:31
εμεις εχουμε 8 ματς απο τα οποια 4 εντος κ 4 εκτος...το ποιο λογικο να μην κανουμε ηττα εντος(καλλιθεα,δοθκασ,αμυντας,αλιμος) και εκτος εχουμε μακεδονικο τωρα(λογικα νικη) και εχουμε μετα εκτος αιγιο νηαρ λαυρο(1 νικη σε ενα απο τα 3 κ ειμαστε α2).δες τα καλυτερα κ θα δεις..για μας πολυ σημαντικο ειναι να κερδισουμε καλλιθεα κ να παρουμε κ την διαφορα(ειχαμε χασει 3)!
Δημητρη πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχουν περιθωρια για 2 ηττες??
Εγω θεωρω οτι για το Αιγιο και την Κομοτηνη που ειναι αυτη τη στιγμη βαθμολογικα σε καλυτερη μοιρα απο τους υπολοιπους, υπαρχει περιθωριο για μια ηττα και για δευτερη με παρα πολλα ΙΣΩΣ...
Και για μας ο τελικος ειναι με την Καλλιθεα. Σε περιπτωση νικης, καταφερνουμε πολλα...
Dimitri 888 ο πελατης εχει παντα δικιο. Οποτε σε αφηνω να λες οτι θες!!! Δες το προγραμμα μας και συγκρινε το με το δικο σας! Θα δεις λοιπον οτι δεν ειναι ακριβως τα πραγματα οπως τα λες. Καλοι εισαστε αλλα οχι αρκετοι. Και προσεξε μη σε σφαξουν εκει πανω με τη Καλλιθεα γιατι δεν νομιζω οτι θα το αφησουν στη τυχη του το ματσακι οι Αθηναιοι. Ακου με που σου λεω. Εχουν δει πολλα τα ματακια μου εδω κατω!! Οσο για το αλλο "φαβορι" οπως λετε το Αιγιο θα ρωτησω το εξης: Πως θα ανεβετε ρε παιδια χωρις καλη εκτος εδρας νικη??? Ασε που με τη Καλλιθεα και να θες να κερδισεις δεν νομιζω να σε αφησουν!!!! Μακαρι να κανω λαθος. Λαυριωτικα φιλακια....
mene13
Mar 21 2008, 06:46
Σας διαβαζω καθημερινα φιλοι που γραφετε ολοι εδω μεσα και αν και ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω γιατι οτι και να λεμε εμεις αλλοι κανονιζουν, αλλα θα απαντησω σε ολους που κανουν υπολογισμους ποιον θα κερδισουν και ποιον οχι. Δεν κοιτατε λιγακι τα καλα παιδια που θα σας σφυριξουν την κυριακη? Και αφου κοιταξετε ελατε να μου πειτε και εμενα ποιος θα κερδισει και ποιος οχι. Οι γνωστοι θα εχουν παει στις εντεταλμενες αποστολες και οι αγνωστοι θα σφυριξουν οτι δουν.
Αντε παιδια καλημερα σας.
pram81
Mar 21 2008, 18:12
Συμφωνώ απολύτως.Όπως παίζεται η κατηγορία δε θα κοιταμε τους δέκα παίχτες αλλά τους "κυρίους" με τα μαύρα...Αφού θέλουν τέτοιο πρωτάθλημα τότε ας μας μείνει εμάς η κάψα γι' αυτό που αγαπάμε όλοι μας, το μπάσκετ.
Σημερα η ομαδα μου σε ενα πολυ καλο παιχνιδι, σε ενα γεματο γηπεδο με παλμο και απο τις δυο πλευρες αλλα ειδικα απο τον κοσμο του Αιγιου που ηταν πανω απο 100 ατομα, εχασε αλλα το παλεψε.
Ευχαριστηθηκαμε μπασκετ, η Καλλιθεα ειναι πολυ καλη ομαδα. Και εμεις ακολουθουσαμε το ρυθμο τους, αλλα δυστυχως η αμυνα και ειδικα ο τομεας των ριμπαουντ ηταν πολυ ασχημος και μας στοιχισε. Επισης, η ευστοχια στα σουτ 3 ποντων της Καλλιθεας ηταν αρκετα εκνευριστικη στο δευτερο ημιχρονο,
Παρολα αυτα ημασταν μεχρι το τελος μεσα στο παιχνιδι και σε σχετικα μεγαλο βαθμο, εμεινα ευχαριστημενος απο τους παικτες μας.
Μας βοηθησαν και τα αλλα αποτελεσματα και δεν πεσαμε απο την τριτη θεση. Ακολουθει το ματς με τον Δουκα στο Αιγιο, οπου πρεπει να ειμαστε σοβαροι και το μεγαλο ντερμπι παλι στο Αιγιο με την Κομοτηνη. Αλλα για αυτα θα συζητουσουμε εν καιρω...
καλημέρα....απο οτι φαίνεται δεν αντέξε το λαύριο...ελπίδες υπάρχουν αλλά τι να το κάνεις όταν κάνεις τέτοιες γκέλες...η αυτοκτονία της κομοτηνής μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση...ΝΗΑΡ και ΙΚΑΡΟΣ κλείσαν τα δύο εισητήρια...για την επόμενη θέση χαμός...αν σταματήσουν κάποιοι να ασχολούνται μόνο με τον Μίχαλο μπορεί και να προλάβουν..
Εγω πιστευω οτι απο χθες ανεβηκε η Δραμα και οχι η Καλλιθεα. Αυτο το λεω γιατι εχω δει πολυ καλα το προγραμμα ολων(η Καλλιθεα λογικα θα κανει 4 ηττες σε καποια δυσκολα παιχνιδια) και ο ΚΑΟΔ πιστευω οτι θα ανεβει 2ος. Ελαφρυ προβαδισμα για 3η εχει η Καλλιθεα αλλα πιστευω οτι θα γινει σφαγη. Ολοι ειναι μεσα. Ακομα και καποιοι που εχουν 37 βαθμους τωρα ειναι σοβαροι υποψηφιοι.
baller
Mar 24 2008, 13:46
Νηαρ, Ικαρος και Αίγιο φαβορί με αουτσάιντερ ΚΑΟΔ και Λαύριο. Έτσι πιστεύω
dimitris 888
Mar 24 2008, 14:15
To Λαυριο ξεχασε το baller! Μετα απο τη χθεσινη ηττα αμφιβαλλω εαν μπορουμε να κερδισουμε ακομα και ομαδες οπως οι Σερρες και ο Μακεδονικος. Αφου δεν μπορουμε να κερδισουμε τη Γουμενισσα παει να πει οτι ειμαστε λιγοι. Αποδειχτηκε οτι δεν αντεξαμε την πιεση του πρωταθλητισμου!!! Οσο για το φιλο μου απο την Κομοτηνη δεν νομιζω οτι εχει τυχη να ανεβει με τα εκτος που παιζει. Του ευχομαι να ανεβει ομως γιατι την συμπαθω την Κομοτηνη και σαν ομαδα και σαν περιοχη. Και μακαρι να ανεβει εις βαρος της Καλλιθεας του Αμυντα και του ΚΑΟΔ γιατι ειναι βρωμικες ομαδες. Υ.Γ. Μακαρι να ανεβει και το Αιγιο γιατι εχει super κοσμο και ωραιες γκομενες απο οτι ειδα στο Λαυριο...
pram81
Mar 24 2008, 18:47
Δύσκολα τα πράγματα για το λαύριο πλέον.Μάλλον ο σχεδιασμός της ομάδασ δεν ήταν τέτοιος που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τησ κατηγορίας.Λάθος επιλογές σε κύρια ζητήματα κυρίως εντός του γηπέδου.ΚΑΟΔ κι Αίγιο μάλλον φαίνεται ότι έχουν κανει ένα βήμα παραπάνω.Δε θέλω να δυσαρεστήσω τα παιδιά απο τη θράκη αλλά αυτή η ήττα τους έφερε πίσω.βέβαια ποτέ μη λεσ ποτέ αλλά...
christos13
Mar 24 2008, 18:48
QUOTE(GREER @ Mar 24 2008, 16:42 )
To Λαυριο ξεχασε το baller! Μετα απο τη χθεσινη ηττα αμφιβαλλω εαν μπορουμε να κερδισουμε ακομα και ομαδες οπως οι Σερρες και ο Μακεδονικος. Αφου δεν μπορουμε να κερδισουμε τη Γουμενισσα παει να πει οτι ειμαστε λιγοι. Αποδειχτηκε οτι δεν αντεξαμε την πιεση του πρωταθλητισμου!!! Οσο για το φιλο μου απο την Κομοτηνη δεν νομιζω οτι εχει τυχη να ανεβει με τα εκτος που παιζει. Του ευχομαι να ανεβει ομως γιατι την συμπαθω την Κομοτηνη και σαν ομαδα και σαν περιοχη. Και μακαρι να ανεβει εις βαρος της Καλλιθεας του Αμυντα και του ΚΑΟΔ γιατι ειναι βρωμικες ομαδες. Υ.Γ. Μακαρι να ανεβει και το Αιγιο γιατι εχει super κοσμο και ωραιες γκομενες απο οτι ειδα στο Λαυριο...
για πες μας ρε αρχηγε τι βρωμια εχει ο αμυντας σαν ομαδα να μαθουμε και εμεις??
mene13
Mar 24 2008, 18:57
Μια φορα και ενα καιρο ηταν μια ομαδα που πηγαινε για ανοδο..............................και επειδη ολα τα παραμυθια καποτε τελειωνουν ετσι τελειωσε και το δικο μας στο Λαυριο. Δεν ξερω τι φταιει ισως και η ιδια η ομαδα που με τις μεγαλες νικες της μας ειχε κανει να πιστεψουμε στην ανοδο, αλλα .......................ετσι ειναι η ζωη. Καλη συνεχεια σε ολους και ειδικα σε οσους ακομα πιστευουν στα παραμυθια. Βεβαια εμεις οι παλιοι φιλοι εχουμε δει και χειροτερες ηττες με την ομαδα , αλλα οχι τετοιες ρε μαγκες . Το κακο ειναι ετσι για να γελασουμε και λιγακι οτι ειμαστε σαν τον ΠΑΟ του ποδοσφαιρου , ειμαστε και εμεις loosers σαν κι αυτους . Μολις μας εχρισαν φαβορι για ανοδο τα φτυσαμε και τρεμουν τα χερια μας ( στους αλλους τα ποδια τους). Χα χα χα χα. Δεν πειραζει εμεις θα ειμαστε μαζι σας .
Πιστευω οτι ειναι βρωμικη γιατι μας κερδισατε, οχι μια, αλλα και τις δυο φορες με τη διαιτησια. Μας ειχατε στημενους 2 φορες και το λεω τωρα που χασαμε καθε ελπιδα για την ανοδο. Και απο οτι εχω ακουσει ο προεδρος σας δεν ειναι και το καλυτερο παιδι του κοσμου(δεν μπαινω σε λεπτομερειες γιατι δεν ξερω εαν ειναι αληθεια). Ετσι λοιπον εξηγειται το στησιμο εις βαρος μας.
Υ.Γ.1: Ημουνα παρων και στους 2 αγωνες μεταξυ μας και ξερω πολυ καλα τι λεω και τι ειδα... Οτι εγινε το ειδαν και οι τυφλοι. Αμα ησουνα και εσυ παρων, δεν μπορεις να μην το ειδες. Αυτα για την απορια του φιλου μου Χρηστου.
Υ.Γ.2: Αφου ΜΕΝΕ χρησιμοποιεις παραδειγματα με ομαδες σε ρωταω: Πως θα ανεβει το Αιγιο οταν αυτο θυμιζει το ΟΣΦΠ της Ευρωπης στην μπαλα (oxι τον φετινο οπως ξερεις πολυ καλα)που δεν μπορει να κερδισει εκτος?
To Αιγιο για να ανεβει θα πρεπει να κερδισει εκτος εδρας ετσι οπως εγιναν τα πραγματα Αμυντα και Φλογα. Εχουμε κερδισει Μιλωνα, Βολο, Δουκα, Μακεδονικο. Εχουμε ακομα να παιξουμε τον Αλιμο. Ετσι οπως ειναι το προγραμμα μας και βλεποντας το προγραμμα και των αλλων ομαδων, ίσως να μας φτανει το 6/7 για να εχουμε και περιθωριο για μια ηττα σε Αμυντα ή Φλογα. Ας παρουμε τις 2 νικες τωρα στο ΑΙγιο με Δουκα και στο ν τερμπι με την Κομοτηνη και μετα βλεπουμε πώς και αν θα κερδισουμε τον Αμυντα εκτος και τη Νηαρ στο Αιγιο. Θεωρω οτι αν κανουμε αυτες τις 4 νικες, μετα ειναι πολυ δυσκολο να χαθει η ανοδος. Αλλα τα πραγματα ειναι δυσκολα για μας, οπως και για τους αλλους βεβαια.
zigolo7
Mar 25 2008, 00:22
την κυριακή στο ντέρμπυ κομοτηνή - καλλιθέα ελπίζω να μην δράσουν τα κοράκια κατά τς κομοτηνής όπως στο Μακεδονικό με τον απαράδεκτο "κύριο" θωμόπουλο. αυτός ο άνθρωπος και όλοι οι διαιτητές πρέπει να μάθουν να σέβονται τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων και ιδιαίτερα των παικτών που παλεύουν μέσα στο γήπεδο. το μπάσκετ παίζεται από τις ομάδες και όχι απο τα "κοράκια". είστε κομπάρσοι ρεεεεεεεεε....καταλάβετε το... πήρατε μια σφυρίχτρα και νομίζετε ότι έχετε εξουσία.....κομπλεξικοί.....άντε γιατί τα πήρα τωρα......
mimos8
Mar 25 2008, 01:38
QUOTE(mene13 @ Mar 24 2008, 18:57 )
Μια φορα και ενα καιρο ηταν μια ομαδα που πηγαινε για ανοδο..............................και επειδη ολα τα παραμυθια καποτε τελειωνουν ετσι τελειωσε και το δικο μας στο Λαυριο. Δεν ξερω τι φταιει ισως και η ιδια η ομαδα που με τις μεγαλες νικες της μας ειχε κανει να πιστεψουμε στην ανοδο, αλλα .......................ετσι ειναι η ζωη. Καλη συνεχεια σε ολους και ειδικα σε οσους ακομα πιστευουν στα παραμυθια. Βεβαια εμεις οι παλιοι φιλοι εχουμε δει και χειροτερες ηττες με την ομαδα , αλλα οχι τετοιες ρε μαγκες . Το κακο ειναι ετσι για να γελασουμε και λιγακι οτι ειμαστε σαν τον ΠΑΟ του ποδοσφαιρου , ειμαστε και εμεις loosers σαν κι αυτους . Μολις μας εχρισαν φαβορι για ανοδο τα φτυσαμε και τρεμουν τα χερια μας ( στους αλλους τα ποδια τους). Χα χα χα χα. Δεν πειραζει εμεις θα ειμαστε μαζι σας .
παιδια το αδικειτε το λαυριο με αυτα που γραφετε!η ομαδα ειναι νεοφωτιστη και πορευεται σχεδον με το ιδιο υλικο που ειχε στη γ εθνικη.δε νομιζω οτι τεθηκε ποτε σα στοχος η ανοδος για φετος ασχετα αν ηρθε στην πορεια μετα απο σπουδαια αποτελεσματα.τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη πορεια με μεγαλες νικες και αρκετες ηττες στον ποντο!και απο οτι μαθαινω η διατησια φετος δεν τους ευνοησε ιδιαιτερα σε καποια εκτος εδρας παιχνιδια.
mimo8 εχεις εν μερη δικιο αλλα πιστεψε με δεν την αδικουμε την ομαδα γιατι εμεις που την βλεπουμε χρονια ξερουμε πολυ καλα το ταβανι της και ειναι λυπητερο οτι βρισκεται σε αυτη τη θεση απο ηττες οπως με Αναγεννηση εντος και Γουμενισσα εκτος. Τωρα οσο αφορα τη διαιτησια εμεις δεν ειμαστε στα κολπα οπως αλλοι για να κερδιζουμε τα αμφιροπα παιχνιδια. Και ετσι μας καθαριζουν σαν αυγο. Δεν μπορουμε καθε φορα να κερδιζουμε και τους διαιτητες οπως καναμε στις Σερρες. Εαν τα παιχνιδια ΟΛΑ και οχι μονο του Λαυριου στη εδρα μας, ηταν 50-50 θα ειχαμε ανεβει τωρα και σαν πρωτοι κιολας. Και τωρα ετσι οπως γινανε τα πραγματα και ετσι οπως τα κανονιζουνε οι "αλλοι" θα ανεβουν η Δραμα που τους εχουμε φετος 2-1 και η Καλλιθεα που πιστεξε με ειναι οι καλυτεροι μας πελατες απο περσι αφου δεν ειχαμε χασει ποτε απο αυτους.
baller
Mar 25 2008, 14:29
Koita greer auto pou les oti to lavrio den kerdizei kanenan metathn htta sthn goumenisa den antapokrinetai sthn pragmatikothta. Epeidh exo kapoion filo sthn omada kai ta mathaino apo proto xeri mporo na sou vro kapoies aities pou dikaiologoun thn htta. H omada phge sthn apostolh me 2 travmaties (anaplhromatikous) kai o mpakas xreothike me 5 foul se 7'. epishs enas akoma paikths katevhke xoris na einai 100% etoimos. auto shmainei oti to roster ,meta thn adikh apomakrunsh tou mpaka apo to paixnidi, htan 8 paiktes. kai oi alloi eixan 2 paiktes se kataplhktikh mera pou den exoun xanapaixei etsi fetos. Edo o vazelos exase apo to marousi sto OAKA, mhn ta apaxionoume ola.
ρε baller....μήπως ο φίλος σου είναι ο Δρακάκης????εσύ δε μας έχεις πει στο παρελθόν οτι είσαι ο Δρακάκης...εκτός και αν έχεις κρίση ταυτότητας....
Βaller ολα αυτα που σου ειπε το παλικαρι που ειναι στην ομαδα ισχυουν αλλα ειναι δικαιολογιες. Και φτηνες μαλιστα. Πες του οτι ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ. Οτι και να μου πουν εγω ξερω οτι χασαμε απο τους αναπληρωματικους της Γουμενισσας που ειχε 31 βαθμους και προσπαθουσε να σωθει. Δεν γινεται να λεμε ολο για τους διαιτητες. Ασε τα εχω παρει, γιατι ακουσα κατι για το εσωτερικο της ομαδας για το συγκεκριμενο αγωνα το οποιο δεν θα μοιραστω μαζι σας γιατι ειναι τραγικο εαν πραγματικα ισχυει και δεν μας τιμα καθολου!!! Και δεν μιλαω για τη διοικηση και το προπονητικο τημ. Και το εμαθα απο δικια μου πηγη και οχι μεσα απο την ομαδα.
baller
Mar 25 2008, 19:46
file arvi kaneis lathos! o Drakakis exei ton kodiko pointguard kai oxi auton! ama deis pros thn arxh tou topic tha to katalaveis! oso gia auto pou les greer den to gnorizo pantos oi paixtes tis omadas einai kaloi kai se plhroforo oti den htan kanenas adiaforos ap' oso xero..
pram81
Mar 25 2008, 19:53
QUOTE(baller @ Mar 25 2008, 14:29 )
Koita greer auto pou les oti to lavrio den kerdizei kanenan metathn htta sthn goumenisa den antapokrinetai sthn pragmatikothta. Epeidh exo kapoion filo sthn omada kai ta mathaino apo proto xeri mporo na sou vro kapoies aities pou dikaiologoun thn htta. H omada phge sthn apostolh me 2 travmaties (anaplhromatikous) kai o mpakas xreothike me 5 foul se 7'. epishs enas akoma paikths katevhke xoris na einai 100% etoimos. auto shmainei oti to roster ,meta thn adikh apomakrunsh tou mpaka apo to paixnidi, htan 8 paiktes. kai oi alloi eixan 2 paiktes se kataplhktikh mera pou den exoun xanapaixei etsi fetos. Edo o vazelos exase apo to marousi sto OAKA, mhn ta apaxionoume ola.
baller δεν έχεις σε καμία περίπτωση δίκιο.Η ομάδα έχει κι άλλους ψηλούς. 3 τον αριθμό. τώρα αν κάποιοι από αυτούς δεν μπορούν να στρίψουν πλέον τότε.... Χάσαμε από μια ομάδα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας που έπαιζε κι εκείνη με αναπληρωματικούς!
patrice loko
Mar 25 2008, 21:07
paidia eida ikaro aigio.... kali omada o ikaros alla tha epiminw legontas oti de to vlepw gia deuteri thesi...(exei 4 duskola ektos pou tha kanei 0-4)
me ta apotelesmata pou irthan to s.k. kanenas de teleiwse... apla pire ena avantaz tha elega i drama pou kerdise... kai to lavrio prolavainei kai i komotini kai to aigio... polu eukolo programma exei to lavrio.... an den kanei kamia gela sa ti xthesini kai sa ti floga entos mporei akoma.... alla ksanalew... o ikaros kalos alla, alla.... tha ton doume twra pou arxizoun ta duskola.... (vevaia exei kali psuxologia pou tha ton voithisei arketa....)
oso gia to aigio kalo xruso alla prepei opws eipate kai eseis na deiksei kati kai ektos... den exeikerdisei kanena duskolo makria apo to spiti tou.
Συμφωνω σε ολα με τον patrice loko. Και κυριως σε αυτο που λες για τη Καλλιθεα. Για μενα δεν υπαρχει Καλλιθεα. Εαν θα ανεβει,θα ανεβει για εξωαγωνιστικους λογους. Γι'αυτο λεω στα παιδια απο τη Κομοτηνη να ειναι προετοιμασμενα τη Κυριακη για ολα τα ενδεχομενα. Οσο για σενα baller θα σου πω το εξης και θα το τελειωσω εδω. Οι παιχτες ειναι οχι καλοι αλλα παρα πολυ καλοι. Γι' αυτο υπαρχει γκρινια και δεν δικαιολογουνται μετα απο αυτη την ηττα που εκαναν. Τους εχω υποστηριξει 1100 φορες. Τωρα ομως πρεπει να γινει και το αντιθετο. Οσο για τους αδιαφορους παιχτες που μου λες θα σου πω οτι εμαθα κατι που καποιον δεν το τιμαει καθολου. Ελπιζω να ειναι ψεματα. Το τελειωνω εδω γιατι δεν εχω αποδειξεις, αλλα η πηγη ειναι εγκυρη.
basketka*los
Mar 26 2008, 02:02
Παιδια μη ξεγραφετε Ερμη και Φλογα!Μπορει να μη γεμιζουν το ματι σαν ομαδες,αλλα εχουν επιδειξει εντυπωσιακη σταθεροτητα...Πιστευω οτι μπορει μια απο τις δυο να κανει την εκπληξη!!!
mene13
Mar 26 2008, 08:12
Λοιπον απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Δεν ξεγραφουμε κανενα και αμια ομαδα απλως αν αυτος ο ασχετος και πιασακας διαιτητοπατερας ενονοματι Συμαιωνιδης ειχε αφησει το αθλημα να παιχτει στα ισα. Αλλα που να ξερει αυτος τι ειναι ισονομια δεν το θυμαστε τι σφυριζε ωσ διαιτητης? Κι οποιος δεν το θυμαται ας ρωτησει και θα μαθει.
Τωρα οσο αφορα τον Καοδ εχει νομιζω ενα προβαδισμα που του το δινει βεβαια σε καθε παιχνιδι οχι η καλη ομαδα που εχει αλλα τα κορακια. Σε καθε παιχνιδι παιζει με 7 οταν οι αλλοι παιζουν με 5.
Για την ομαδα μου το Λαυριο αφηστε με να το κρινω γιατι εχω το δικαιωμα. Δεν λεω η διατησια την κυριακη μας ξεσκισε στο πρωτο 10λεπτο 5 φαουλ ΜΠΑΚΑΣ και 3 φαουλ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Ελεος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Αλλα λεω για την ομαδα μου η Γουμενισσα επαιζε με αναπληρωματικους και το πιστευαν πιο πολυ απο εσας ρε μαγκες. Η πικρια μου ειναι οτι ΧΑΡΙΖΕΤΕ την ανοδο σε ανυπαρκτους . ΓΙΑΤΙ??????????
mene13
Mar 26 2008, 08:22
Θα μπορουσα να μιλαω για το Λαυριο ωρες ατελειωτες γιατι εμεις την ομαδα την ποναμε και εχουμε δουλεψει γι αυτην. Επισης θα μπορουσα να δωσω δικαιολογιες για τη βαθμολογικη μας θεση με τις καταδικαστικες διαιτησιες που μας εχουν σφυριξει οι αρχικορακες , να σκεφτειτε οτι ενα φιλαρακι απο τη θεσσαλονικη μου ειπε οτι το φαουλ που εκαναν στο Λαγκαδα στο τελευταιο δευτερολεπτο ακουστηκε μεχρι την Κομοτηνη. Και την αλλη κυριακη βγηκε ο Λαγκαδας με ανακοινωση κατα της διαιτησιας. Τετοια νοστιμα γινονται, αλλα για να επανελθω ξαναλεω στα φιλαρακια απο το Λαυριο ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαστε και εμεις εδω και σας στηριζουμε καθε κυριακη. Παιχτε λιγο και για τη φανελα ρε παιδια δε νομιζω να εχετε καποιο παραπονο. Σε ολα σας εχουμε τιμησει και με το παραπανω μαλιστα.
mene13
Mar 26 2008, 08:33
Τελειωνοντας απλως παραθετω διαιτησιες - σκορ και παιχνιδια της ομαδας μου που εχουμε σφαγιαστει
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 74 - 77
ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 77 - 74
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 69 - 68
ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 83 - 82
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ 87 - 83 Δεν εχω κανει λαθος κερδισαμε με σφαγιαστικοτατη διαιτησια
ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 83 - 80
Α ναι και σε καποιον που ρωταγε γιατι λεμε βρωμικη ομαδα τον αμυντα, πλακα κανεις ρε φιλε ? Ρωτα το Ζουπα και την παρεα του και θα σου πουν.
QUOTE(mene13 @ Mar 26 2008, 08:33 )
Τελειωνοντας απλως παραθετω διαιτησιες - σκορ και παιχνιδια της ομαδας μου που εχουμε σφαγιαστει
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ 87 - 83 Δεν εχω κανει λαθος κερδισαμε με σφαγιαστικοτατη διαιτησια
Α ναι και σε καποιον που ρωταγε γιατι λεμε βρωμικη ομαδα τον αμυντα, πλακα κανεις ρε φιλε ? Ρωτα το Ζουπα και την παρεα του και θα σου πουν.
Βαλε σε αυτα και το παιχνιδι στις Σερρες. Εκει παιχτηκε μποξ εχω μαθει!!!! Αλλα και το ποιο τραγελαφικο ηταν το παιχνιδι στη Δραμα. Ακομα και ο κοσμος τους που ηταν μεσα στο γηπεδο γελουσε με αυτα που εβλεπε απο τη διατησια απο οτι μου ειπαν!!!!
QUOTE(basketka*los @ Mar 26 2008, 02:02 )
Παιδια μη ξεγραφετε Ερμη και Φλογα!Μπορει να μη γεμιζουν το ματι σαν ομαδες,αλλα εχουν επιδειξει εντυπωσιακη σταθεροτητα...Πιστευω οτι μπορει μια απο τις δυο να κανει την εκπληξη!!!
Για τη Φλογα δεν το πιστευω. Δεν ειναι ομαδα για Α2. Ουτε ο Λαγκαδας ειναι,αλλα πιστευω οτι μετα τη Δραμα ,θα συμφωνησω μαζι σου, ειναι το πρωτο φαβορι για να την ακολουθησει γιατι οπως ειπα και πιο πανω εχω δει τα προγραμματα ολων πολυ καλα. Και αυτοι εχουν το 2ο καλυτερο προγραμμα μετα το δικο μας.
pointguard
Mar 26 2008, 11:18
Εκτός της ΝΗΑΡ που δίκαια είναι πρώτη και είναι και η πιο σταθερή ομάδα βλέποντας το προγραμμα των ομάδων και οι 6 που διεκδικούν μπορούν να ανέβουν Α2 και μην ξεχνάμε οτι σπάνια ανεβαίνουν μόνο 3 έχει τύχει μέχρι και 6 ομάδες.. οπότε υπομονή κ βλέπουμε
Asxetos4
Mar 26 2008, 21:51
QUOTE(mene13 @ Mar 26 2008, 06:33 )
Επειδη τυχαινει να με αφορα αυτο το σχολιο θα χρειαστει να ρωτησω τι εννοεις βρωμικη ομαδα τον αμυντα???Νομιζω θα αστειευεσαι...
Οσο για τα 2 ματς μεταξυ μας στο μεν λαυριο κερδισαμε διακαιοτατα κ δε διαμαρτυρηθηκε κανεις στο τελος για τη διατησια...Στο 2ο ματς στον υμηττο δε ξερω αν εχεις δει το βιντεο αλλα δεν υπαρχει κανενα φαουλ στη τελευταια φαση εκτος αν εχεις παρει πολλα τετοια φαουλ στα εκτος εδρας ματς σου κ δε το ξερω...
Ειμαστε μια ομαδα που παιζει τα παιχνιδια της μεσα στο γηπεδο κ μονο...
QUOTE(Asxetos4 @ Mar 26 2008, 21:51 )
Επειδη τυχαινει να με αφορα αυτο το σχολιο θα χρειαστει να ρωτησω τι εννοεις βρωμικη ομαδα τον αμυντα???Νομιζω θα αστειευεσαι...
Οσο για τα 2 ματς μεταξυ μας στο μεν λαυριο κερδισαμε διακαιοτατα κ δε διαμαρτυρηθηκε κανεις στο τελος για τη διατησια...Στο 2ο ματς στον υμηττο δε ξερω αν εχεις δει το βιντεο αλλα δεν υπαρχει κανενα φαουλ στη τελευταια φαση εκτος αν εχεις παρει πολλα τετοια φαουλ στα εκτος εδρας ματς σου κ δε το ξερω...
Ειμαστε μια ομαδα που παιζει τα παιχνιδια της μεσα στο γηπεδο κ μονο...
Λοιπον φιλαρακι επειδη ημουν και στα 2 παιχνιδια μεσα εγω πιστευω τα ματια μου. Και αυτο που ειδαν τα ματια μου ηταν οτι μας στησατε και τις δυο φορες. Και δεν χρειαζομαι βιντεο για αυτο. Ειλικρινα σου μιλαω τοσα χρονια που βλεπω την ομαδα του Λαυριου πρωτη φορα ειδα τους παικτες μας ομαδικα να την πεφτουν και να προπυλακιζουν ετσι διαιτητη. Και αυτο εγινε στο ματς μεσα στον Υμηττο. Και επειδη στο συγκριμενο ματς ηταν μεσα και διατητης της κατηγοριας αυτης,αυτο που ελεγε και εκεινος ειναι οτι ηταν οχι ενα αλλα τρια φαουλ συνεχομενα. Ασε λοιπον την παραμυθα. Πουλα την σε αλλες ομαδες που δεν σας ξερουν. Οχι σε εμας. Εμεις σας μαθαμε.
Asxetos4
Mar 27 2008, 00:16
QUOTE(GREER @ Mar 26 2008, 21:53 )
Λοιπον φιλαρακι επειδη ημουν και στα 2 παιχνιδια μεσα εγω πιστευω τα ματια μου. Και αυτο που ειδαν τα ματια μου ηταν οτι μας στησατε και τις δυο φορες. Και δεν χρειαζομαι βιντεο για αυτο. Ειλικρινα σου μιλαω τοσα χρονια που βλεπω την ομαδα του Λαυριου πρωτη φορα ειδα τους παικτες μας ομαδικα να την πεφτουν και να προπυλακιζουν ετσι διαιτητη. Και αυτο εγινε στο ματς μεσα στον Υμηττο. Και επειδη στο συγκριμενο ματς ηταν μεσα και διατητης της κατηγοριας αυτης,αυτο που ελεγε και εκεινος ειναι οτι ηταν οχι ενα αλλα τρια φαουλ συνεχομενα. Ασε λοιπον την παραμυθα. Πουλα την σε αλλες ομαδες που δεν σας ξερουν. Οχι σε εμας. Εμεις σας μαθαμε.
Εσυ μπορει να ειδες τα ματς αλλα εγω επαιξα στα ματς..μια μικρη διαφορα μας..Για το 1ο ματς δε βλεπω να λες κατι παντως..Οσο για το διατητη που εκρινε απεξω τα σφυριγματα να δουμε αν επαιζε τι θα σφυραγε,γιατι απο τη κερκιδα ολοι ευκολα κρινουν κ εχουν αποψη...Αν ειχαμε τη δυναμη να στησουμε το λαυριο θα ειχαμε ανεβει απο τωρα κ δε θα ημασταν ισοβαθμοι οποτε αυτο το παραμυθι του στησιματος σε κανεναν που δε ξερει..Μαθε λοιπον οτι οταν χανεις εκτος απο τους διαιτητες παιζει κ η αλλη ομαδα κ καμια φορα τυχαινει να ειναι καλοι κ οι αντιπαλοι..Δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι κερδισαμε 2 φορες
Τι σημασια εχει ρε φιλε οτι επαιζες. Και επειδη επαιζες τι λεει αυτο? Εσυ μονο σου μου ειπες οτι ειδες στο βιντεο εαν ηταν φαουλ ή οχι. Δηλαδη οταν επαιζες ,οπως λες, στη τελευταια και πιο κρισιμη φαση του αγωνα που κοιταγες και χρειαστηκες τελικα βιντεο για να τη δεις? Καμμια γκομενα στη κερκιδα? Κατι παρομοιο στη τελευταια φαση εγινε και στο Λαυριο αλλα εκει ημασταν νεοφωτιστοι και πηγαμε σαν προβατο στη σφαγη και δεν δωσαμε σημασια. Αλλα στον Υμηττο εγιναν οργια απο τον Μπικα. Αστο σου λεω!!! Υ.Γ. Συγγνωμη εκ των προτερων εαν σε ενοχλει το υφος μου αλλα...
zigolo7
Mar 27 2008, 01:06
ασε μας ρε greer!! βάλε τη βολή να πάμε παράταση.....!!!!
basketka*los
Mar 27 2008, 01:52
Φιλε Greer ο Αμυντας δεν ειναι ομαδα που εχει τη δυναμη να στεινει παιχνιδια...Πιστεψε με!
mene13
Mar 27 2008, 09:54
QUOTE(Asxetos4 @ Mar 27 2008, 00:16 )
Εσυ μπορει να ειδες τα ματς αλλα εγω επαιξα στα ματς..μια μικρη διαφορα μας..Για το 1ο ματς δε βλεπω να λες κατι παντως..Οσο για το διατητη που εκρινε απεξω τα σφυριγματα να δουμε αν επαιζε τι θα σφυραγε,γιατι απο τη κερκιδα ολοι ευκολα κρινουν κ εχουν αποψη...Αν ειχαμε τη δυναμη να στησουμε το λαυριο θα ειχαμε ανεβει απο τωρα κ δε θα ημασταν ισοβαθμοι οποτε αυτο το παραμυθι του στησιματος σε κανεναν που δε ξερει..Μαθε λοιπον οτι οταν χανεις εκτος απο τους διαιτητες παιζει κ η αλλη ομαδα κ καμια φορα τυχαινει να ειναι καλοι κ οι αντιπαλοι..Δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι κερδισαμε 2 φορες
Τι λες ρε φιλαρακο και εγω εχω παιξει μπασκετ τι σημαινει οτι εβλεπα μεσα στο παιχνιδι καθε φαση? Τωρα οσο αφορα αν μας κερδισατε δικαια φαινετε οτι μετα το παιχνιδι δεν βλεπετε το video του αγωνα , γιατι αν το εβλεπες τωρα δε θα μιλαγες. Δεν ξερω αν μας στησατε στον πρωτο αγωνα αλλα στο δευτερο μας εστησαν αλλοι χιλια τοις εκατο οπως και σε αλλα παιχνιδια. Δυστυχως το παιχνιδι δεν παιζεται μεσα στις γραμμες του αγωνιστικου χωρου.
QUOTE(zigolo7 @ Mar 27 2008, 01:06 )
ασε μας ρε greer!! βάλε τη βολή να πάμε παράταση.....!!!!
Ρε zigolo παρα λιγο να σου παρω μονος μου το παιχνιδι!!!! Η βολη ηταν το προβλημα?? Στο 2ο ημιχρονο επαιζε Greer-Panathinaikos. Συμπερασμα: Jasikevicius who???? Greer is the answer!!!! Μακραν καλυτερος παιχτης!!!!
Asxetos4
Mar 27 2008, 12:09
QUOTE(mene13 @ Mar 27 2008, 07:54 )
Τι λες ρε φιλαρακο και εγω εχω παιξει μπασκετ τι σημαινει οτι εβλεπα μεσα στο παιχνιδι καθε φαση? Τωρα οσο αφορα αν μας κερδισατε δικαια φαινετε οτι μετα το παιχνιδι δεν βλεπετε το video του αγωνα , γιατι αν το εβλεπες τωρα δε θα μιλαγες. Δεν ξερω αν μας στησατε στον πρωτο αγωνα αλλα στο δευτερο μας εστησαν αλλοι χιλια τοις εκατο οπως και σε αλλα παιχνιδια. Δυστυχως το παιχνιδι δεν παιζεται μεσα στις γραμμες του αγωνιστικου χωρου.
Επειδη εχω το βιντεο σπιτι ειδα χθες ξανα το ματς...Ενα πραγμα θα σου πω για τη τελευταια φαση που λεμε,αν γινεται φαουλ στον ψηλεα στο ριμπαουντ δε φαινεται αλλα οταν τελειωνει το ματς ο ψηλεας ειναι ο μονος που δε διαμαρτυρεται στο διατητη μεχρι να γινει το ντου απο τους υπολοιπους..Οσο για τους διατητες που τους κατηγορουμε ολοι κ εγω μαζι σας απλα να λαβουμε υποψιν οτι καποιοι μπορει να εχουν δολο αλλα πολοι απο αυτους ειναι απλα κακοι διατητες...Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου ουτε με το λαυριο απλα μη κατηγορεις μια ομαδα που δεν ασχολειται ποτε με τους διατητες οτι ειναι βρωμικη..
Εμπειρικα σου λεω οτι αν δεν ασχολεισαι με τα εξωαγωνιστικα πρεπει να εχεις 2 φορες καλυτερη ομαδα απο ολους για να ανεβεις..ουτε εμεις ουτε εσεις την εχουμε μαλλον αν κ με 7 νικες ολοι εχουν τυχη
Asxetos4
Mar 27 2008, 12:18
QUOTE(GREER @ Mar 26 2008, 22:57 )
Τι σημασια εχει ρε φιλε οτι επαιζες. Και επειδη επαιζες τι λεει αυτο? Εσυ μονο σου μου ειπες οτι ειδες στο βιντεο εαν ηταν φαουλ ή οχι. Δηλαδη οταν επαιζες ,οπως λες, στη τελευταια και πιο κρισιμη φαση του αγωνα που κοιταγες και χρειαστηκες τελικα βιντεο για να τη δεις? Καμμια γκομενα στη κερκιδα? Κατι παρομοιο στη τελευταια φαση εγινε και στο Λαυριο αλλα εκει ημασταν νεοφωτιστοι και πηγαμε σαν προβατο στη σφαγη και δεν δωσαμε σημασια. Αλλα στον Υμηττο εγιναν οργια απο τον Μπικα. Αστο σου λεω!!! Υ.Γ. Συγγνωμη εκ των προτερων εαν σε ενοχλει το υφος μου αλλα...
Η αποψη μου ηταν οτι δεν εγινε φαουλ αλλα δε παιζει κ μεγαλο ρολο γιατι δε σφυραω ουτε εγω ουτε εσυ..Στη τελευταια φαση στο λαυριο επειδη εχω τα βιντεο σπιτι εκανε βηματα ο γιαννακοπουλος χωρις να τον ενοχλησει κανεις...Δε με ενοχλει το υφος σου απλα με ενοχλει που κατηγορεις μια ομαδα χωρις να ξερεις..Οσο για τον μπικα μας ειχε παιξει 2 αγωνιστικες πριν στη νηαρ-ηστ κ παροτι χασαμε δικαια μαλλον ειχε μερικες τυψεις για μερικα σφυριγματα του..
QUOTE(Asxetos4 @ Mar 27 2008, 12:18 )
Η αποψη μου ηταν οτι δεν εγινε φαουλ αλλα δε παιζει κ μεγαλο ρολο γιατι δε σφυραω ουτε εγω ουτε εσυ..Στη τελευταια φαση στο λαυριο επειδη εχω τα βιντεο σπιτι εκανε βηματα ο γιαννακοπουλος χωρις να τον ενοχλησει κανεις...Δε με ενοχλει το υφος σου απλα με ενοχλει που κατηγορεις μια ομαδα χωρις να ξερεις..Οσο για τον μπικα μας ειχε παιξει 2 αγωνιστικες πριν στη νηαρ-ηστ κ παροτι χασαμε δικαια μαλλον ειχε μερικες τυψεις για μερικα σφυριγματα του..
Κοιταξε να δεις, δεν εχω διαθεση να κοντραριστω μαζι σου γιατι δεν εισαι η μοναδικη ομαδα που χασαμε απο τη διατησια. Αυτο που εγινε στον Υμηττο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που εγινε στη Δραμα κυριως(σε αυτα γελαγε και κοσμος τους) και μετα σε Καλλιθεα και Λαγκαδα. Απλα στεναχωριεμαι γιατι ειδικα με εσας καναμε 2 ηττες και πιστευω,χωρις παρεξηγηση,ειμαστε πολυ καλυτερη ομαδααπο εσας (και απο τους αλλους δυο). Και τουλαχιστον το παιχνιδι στον Υμηττο επρεπε να το κερδισουμε. Δεν βαζω του Λαυριου το παιχνιδι γιατι πανω κατω(εστω και μετη βοηθεια της διαιτησιας/μακαρι να ειχα και εγω τετοια διαιτησια στα εκτος μου) μας κερδισατε δικαια. Αλλα ημασταν και νεοφωτιστοι τοτε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.