Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΑ'ΣΠΑΣΕ ΜΕ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ο ΔΡΟΣΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2
ashton
QUOTE
Η διοίκηση στον... αέρα!

Tου Γιώργου Νικολάου
27/12/2007 (15:03)

Tο "Πνεύμα των Χριστουγέννων" που φεύγει, αναζητούν πλέον στην ΑΕΚ, προκειμένου η λαβωμένη "βασίλισσα" να γιάνει τις πληγές της. Προς το παρόν, τα μηνύματα είναι αποθαρρυντικά, αν κρίνει κανείς από το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, το οποίο μαρτυρά δραματικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η επικείμενη γενική συνέλευση (σ.σ. έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, 12.00, αλλά μπορεί να διεξαχθεί και αύριο) θεωρείται κρίσιμη όσο ποτέ για την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ. Πόσο κρίσιμη είναι; Υπάρχει ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η διοίκηση Βασίλη Τζιβελέκη, έπειτα από (μόλις) πέντε μήνες ζωής!

Αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα τηλέφωνα "έχουν πάρει φωτιά", αφού επιχειρείται μία προσπάθεια σύγκλισης ανάμεσα στον "δυνάμει" μεγαλομέτοχο Δημήτρη Δρόσο και στην απερχόμενη ιδιοκτησία (για να μην συμβούν τα παραπάνω). Η απερχόμενη ιδιοκτησία καλείται να λύσει τον "γόρδιο δεσμό" και να παράσχει τις απαραίτητες εγγυήσεις προς τον Δημήτρη Δρόσο, προκειμένου αυτός να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του. Οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί ανησυχούν, πάντως, αν λάβουμε υπόψιν τα ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά και όλα όσα συζητούνται στα διαδικτυακά φόρουμ.
Στην (υποθετική) περίπτωση την οποία η διοίκηση δεν συνεχίσει, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Φιλίππου θα πρέπει να ορίσει νέα διοίκηση. Ο μεγαλομέτοχος δεν προτίθεται, ωστόσο, να ασχοληθεί...
Στο "διά ταύτα", ο κ. Δρόσος ζητεί να ισχύσει η συμφωνία του καλοκαιριού, ήτοι να ξεκαθαρίσει το θέμα των χρεών. Ο ίδιος φέρεται διαθετειμένος να αντιπροτείνει την άμεση αποπληρωμή του χρέους των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ζητεί να διασφαλιστεί πριν να γίνει κάτοχος του 90% των μετοχών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πλευρά Φιλίππου έχει ζητήσει συγκεκριμένη διατύπωση από τον Δημήτρη Δρόσο, πριν να παράσχει εγγυήσεις. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στη συνέλευση συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά των Γραφείων της ΚΑΕ από τη Μαγούλα -όπου βρίσκονται μέχρι σήμερα- στην Λεωφόρο Συγγρού (Νέα Σμύρνη).

basketblog.gr

QUOTE
Goal" 09:46 28/12Ο Δρόσος αναζητά τη «χρυσή τομή»
Τη «χρυσή τομή», ώστε τα χρέη του παρελθόντος να μην «πληγώνουν» την επιχειρηματική του εικόνα, εξαιτίας των εξώδικων που συνεχίζουν να καταφθάνουν στα γραφεία της ΚΑΕ, θα προσπαθήσει να βρει ο ισχυρός της Ενωσης Δημήτρης Δρόσος. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία ο Βασίλης Τζιβελέκης στην επικείμενη γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα και να μείνουν μόνο ένα ή δύο μέλη στη διοίκηση από την πλευρά του Δρόσου είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Προσπάθεια σύγκλισης

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, γίνεται μία προσπάθεια, ώστε να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη ανάμεσα στον Δημήτρη Δρόσο και την απερχόμενη διοίκηση, ώστε να διευθετηθεί το θέμα των προηγούμενων οφειλών. Αυτό που επιθυμεί ο Δημήτρης Δρόσος είναι να πάρει εγγυήσεις στο θέμα των χρεών από την πλευρά του Φιλίππου.


goal news

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=113717


QUOTE
"Δεν χρωστάμε στον Κόμαζετς"

Του Γιώργου Νικολάου
28/12/2007 (17:06)

Η απειλή για αποχώρηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου (όπως αποκάλυψε χθες το basketblog.gr), ή η απειλή για αποχώρηση, άμεσα ή μακροπρόθεσμα, του Δημήτρη Δρόσου έγινε σήμερα "πρώτο θέμα" στον πολιτικό και αθλητικό Τύπο. Ο πληρεξούσιος του Γιάννη Φιλίππου και νομικός σύμβουλος Σωκράτης Λαμπρόπουλος, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα αλλά και την εξώδικο επιστολή Αριαν Κόμαζετς (σ.σ. ο Κροάτης φέρεται να ζητεί ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ) προς την ΚΑΕ, τόνισε: "Υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια δικαστική απόφαση από την ΕΕΟΔΑΚ, η οποία δικαιώνει την ΑΕΚ. Η ΚΑΕ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στον Κόμαζετς. Ο καθένας μπορεί να αξιώνει ο,τιδήποτε. Κακώς-κάκιστα ανησύχησε, λοιπόν, η διοίκηση. Και κάτι άλλο:

Εμείς επιμένουμε, ότι δεν πρόκειται να σταθούμε τροχοπέδη στην μεταβίβαση των μετοχών. Ισχύει η συμφωνία του καλοκαιριού. Ο κύριος Δρόσος θα πληρώσει ποσό της τάξης των τριάμισι εκατομμυρίων ευρώ. Ο,τιδήποτε άλλο προκύψει, θα το πληρώσει ο κύριος Φιλίππου. Αυτό είναι σαφές…".
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την εκδοχή Δημήτρη Δρόσου, ο "δυνάμει" μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, έχει καλύψει (είτε σε μετρητά, είτε σε επιταγές) χρέη που εγγίζουν το 29% των μετοχών. Κι ότι απλώς ο κ. Δρόσος αναμένει την εγγύηση του Γιάννη Φιλίππου για να προχωρήσει στην μεταβίβαση. Η πλευρά Φιλίππου αποδέχεται ότι ο Δημήτρης Δρόσος έχει καλύψει ποσοστό της τάξης περίπου του 14% (σ.σ. κι αυτό αν ισχύει κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο είναι), αλλά απαιτεί συγκεκριμένη διατύπωση από τον Δρόσο σχετικά με τις αξιώσεις του...


basketblog.gr
sporting b.c.
http://basketblog.gr/index.php?option=com_...8590&Itemid=116

Ακυβέρνητο καράβι

Του Γιώργου Νικολάου
04/01/2008 (15:41)



Στις 27 Δεκεμβρίου 2007 είχαμε αποκαλύψει ότι η διοίκηση της ΑΕΚ ετοιμάζεται "να τα βροντήξει". Ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν: "Η διοίκηση στον... αέρα". Οκτώ ημέρες μετά -σήμερα δηλαδή- επιβεβαιωθήκαμε. Ο "δικέφαλος" μένει... ακέφαλος! Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από εκπροσώπους τόσο της παρούσης διοίκησης, όσο και της απερχόμενης ιδιοκτησίας, η επιστολή που δόθηκε προς τη δεύτερη ήταν σαφής: "Παραιτούμαστε..."!

Έχει τον χαρακτήρα προειδοποίησης, αφού η ημερομηνία ισχύος της αφορά στην 10η Ιανουαρίου και όχι την 30η Ιανουαρίου (σ.σ. τότε έχει προγραμματιστεί η αναβλητική γενική συνέλευση της ΚΑΕ για την εκλογή Δ.Σ.). Αυτό σημαίνει ότι η πλευρά Δημήτρη Δρόσου πιέζει ώστε να υπάρξει νωρίτερα σημείο επαφής με τον Γιάννη Φιλίππου, δεδομένου ότι πιέζουν εκκρεμότητες και εξώδικα!
Όπως για παράδειγμα το εξώδικο που θυροκολλήθηκε από δικαστικό επιμελητή -λίγο πριν να μας εγκαταλείψει το 2007- στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" εταιρίας και προκάλεσε πανικό. Όχι, ότι το ποσό ήταν μεγάλο. Ήταν απλώς το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι.
Η ΑΕΚ μοιάζει "ακυβέρνητο καράβι", αν και ετερόκλητες δυνάμεις εντός και εκτός της ΑΕΚ αναζητούν λύσεις για να γεφυρωθεί το χάσμα. Είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Γρανίτσα. Στην ουσία, αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει τον "προπομπό" της πιθανής καθοριστικής συνάντησης με τον Γιάννη Φιλίππου. Ο (ακόμη) μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ λέγεται ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 8 Ιανουαρίου. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τα δίκαια της μίας ή της άλλης πλευράς είναι προφανές ότι επικρατεί αναστάτωση. Και δεν προκλήθηκε σήμερα η αναστάτωση. Η κρίση στην "Ένωση" έχει ξεσπάσει προ πολλού. Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου...
ashton
QUOTE
Α1 ΑΕΚ
Οι όροι του Δρόσου

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2008 19:54



Γύρω-γύρω από τη "μαύρη τρύπα" των χρεών χορεύουν στην ΑΕΚ. Η νέα διοίκηση ζητά από την πλευρά του Γιάννη Φιλίππου, να αναλάβει τις ευθύνες της και μάλιστα είναι αποφασισμένη να αναλάβει δράση.
Η πρώτη κίνηση της είναι η παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο. Οι Τζεβελέκης, Βεργίτσης, Μάντη, Καραμανλής και Λαζόγλου θα αποχωρήσουν από το πόστο τους, όχι όμως κι από το ρόλο τους. Ο Δρόσος κι οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται την ομάδα, αφήνοντας το υπόλοιπο συμβούλιο να τα βγάλει πέρα με τα χρέη.

Μες σε αυτό το κλίμα ο 42χρονος παράγοντας σκοπεύει να προτείνει στους προκατόχους του αλλαγή στις παραμέτρους της αρχικής συμφωνίας. Συγκεκριμένα θα προτείνει να συνεχίσει ο ίδιος να πληρώνει το ποσό που αναφέρει το συμβόλαιο (3,7 εκατομμύρια ευρώ συνολικά), ζητώντας από την πλευρά του Φιλίππου να αναλάβει τη ρύθμιση των χρεών.

Με τις δύο αυτές κινήσεις η νέα διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να απεμπλακεί από τις παλιές εκκρεμότητες. "Εμείς κρατάμε την ομάδα κι εσείς αναλάβετε τα χρέη" είναι το νόημα των πράξεων τους και της σκέψης τους.

Κι αυτό γιατί τα εξώδικα που έχουν πλημμυρίσει τα γραφεία της ΚΑΕ βγάζουν τους "κιτρινόμαυρους" από τα... ρούχα τους, περισσότερο διότι σπιλώνουν την εικόνα τους, τη στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους.

Το τελεταίο χτύπημα ήρθε από δύο παλιά μέλη της ομάδας, τους Καπούρο (φυσιοθεραπευτής) και Δερμάνη (υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου), που έστειλαν αγωγή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρώτος ζητάει 15.000 ευρώ για το 2002, ενώ ο δεύτερος έχει συνολικές εργατικές απαιτήσεις ύψους 218.000 ευρώ για υπερωρίες, εκτός έδρας απασχόληση κτλ την τελευταία πενταετία. Η πλευρά της διοίκησης δεν αντέδρασε και το θέμα αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια.

Όπως και να 'χει, ομως, ήταν απο τις σταγονες που ξεχείλισαν το ποτήρι για την Ένωση, που ψάχνει να βρει τη λύση πριν να είναι πολύ αργά.

sport-fm.gr
sporting b.c.
Δρόσος: "Είμαι παρών"

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...8624&Itemid=116




QUOTE
Του Γιώργου Νικολάου
06/01/2008 (14:03)

Η "κρίση εξουσίας" που προκλήθηκε στην ΑΕΚ έχει "ταράξει τα νερά", αλλά ο... Δημήτρης Δρόσος αρνείται κατηγορηματικά ότι επικρατεί τρικυμία! Μιλήσαμε με τον ισχυρό άνδρα της εφετινής ΑΕΚ για τις τελευταίες εξελίξεις, και όπως είπε: "Είμαι εδώ. Είμαι παρών. Ούτε η ομάδα έχει εγκαταλειφθεί, ούτε με τον Βαγγέλη Αγγέλου... τσακωθήκαμε για τον Κουτλουάι!". Ο κ. Δρόσος επιβεβαίωσε, ωστόσο, την πληροφόρηση που είχαμε για την διοικητική εμπλοκή λέγοντας: "Πράγματι, εστάλη -προς την πλευρά του κυρίου Φιλίππου- επιστολή παραίτησης της διοίκησης. Δεν πρόκειται, όμως, να φύγω τόσο εύκολα όσο νομίζουν κάποιοι...

Έχω βάλει, όπως ξέρετε, ήδη ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων (1.100.000) ευρώ για τα παλαιά χρέη. Έχω βάλει τόσα εκατομμύρια για να στήσω την φετινή ομάδα. Δεν είμαι τρελός, λοιπόν, να σηκωθώ και να φύγω. Δεν είμαι, όμως, και ανόητος...".
Ο κ. Δρόσος διευκρίνισε ότι "μία εγγυητική επιστολή από τον Γιάννη Φιλίππου" θα αποτελούσε το "κλειδί" της εκτόνωσης της κρίσης και της οριστικής συμφωνίας ανάμεσα στον επίδοξο και στον απερχόμενο ιδιοκτήτη. "Ζητώ απλώς να τηρηθούν όλα όσα είχαμε συμφωνήσει το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι υπήρξε από πλευράς του ιδιοκτήτη η διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου θα είχαμε λάβει τις απαιτούμενες εγγυήσεις. Κάτι που δεν έγινε".
Ο κ. Δρόσος τόνισε: "Η ομάδα δεν έχει εγκαταλειφθεί. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, θα τηρήσω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι συνεργάτες μου, όλοι είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για τις προθέσεις μας περί παραίτησης. Τους εξήγησα ότι δεν αλλάζει κάτι. Ότι πρέπει να συνεχίσουν απρόσκοπτα την δουλειά τους. Να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για τους στόχους που έχουμε θέσει. Δεν επικρατεί, λοιπόν, καμία ανησυχία. Όπως δεν επικρατεί και διαφωνία με τον προπονητή για το θέμα Κουτλουάι. Ξέρετε πολύ καλά ότι ήταν στο χέρι μας η συμφωνία. Το συμβόλαιο ήταν έτοιμο. Ο προπονητής όμως έχει στα θέματα αυτά τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Έπειτα από πέντε ημέρες σκέψης μού απάντησε αρνητικά".
sporting b.c.
ειναι και μερακλης biggrin.gif

ashton
QUOTE
Βρέθηκε σημείο επαφής...

Του Γιώργου Νικολάου
08/01/2008 (20:33)

Δύωρη... τηλεφωνική επικοινωνία είχαν αργά χθες το βράδυ Δημήτρης Δρόσος (βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στη Μάλτα) - Δημήτρης Φιλίππου και βρήκαν σημείο επαφής! Ο "ανάδρομος Ερμής" της ΑΕΚ δεν φαίνεται ικανός να χαλάσει το "deal", αλλά απομένουν σοβαρές διατυπώσεις μεταξύ των νομικών (σ.σ. οι επαφές συνεχίστηκαν μεταμεσονύχτια, διακόπησαν και επαναλαμβάνονται μέχρι τούτη την ώρα!), προκειμένου να διασφαλιστούν άπαντες και κυρίως να μην θιγεί ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Φιλίππου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δρόσος σε ένδειξη καλής θέλησης "έκανε πίσω" στο θέμα της "εγγυητικής επιστολής", γεγονός που αποτέλεσε το "κλειδί" στην εκτόνωση της κρίσης.

Ο κ. Δρόσος έλαβε την στήριξη της πλευράς Φιλίππου, ο ίδιος διεμήνυσε ότι θα τηρήσει μέχρι κεραίας τη συμφωνία για την αποπληρωμή των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ χρέους (σ.σ. έχει καλύψει ήδη ποσό της τάξης του 1,1 εκατ.), αλλά αναμένει εμπράκτως τις διευκολύνσεις και άλλου είδους εγγυήσεις της άλλης πλευράς. Για να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του. Έγινε σαφές, επίσης, προς τον κύριο Δρόσο ότι "ο Γιάννης Φιλίππου επιθυμεί σφοδρά να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετόχων, αφού δεν έχει την πρόθεση να ασχοληθεί ξανά με την ΑΕΚ, ή με ο,τιδήποτε άλλο που ν' αφορά στον επαγγελματικό αθλητισμό". Διευκρινίστηκε εκ νέου ότι "η πλευρά Φιλίππου στηρίζει αποκλειστικά το εγχείρημα του Δημήτρη Δρόσου, ο οποίος αποτελεί την μοναδική λύση για την ΑΕΚ". Για τις τελευταίες εξελίξεις θα ενημερωθεί λεπτομερώς και ο Γιάννης Φιλίππου, ο οποίος επιστρέψει απόψε από τη Γροιλανδία.
"Απόσταγμα" των διαβουλεύσεων, που συνεχίζονται και θα κορυφωθούν εντός των επόμενων ημερών, αποτελεί η είδηση ότι: Αποκλείεται η λύση του Πρωτοδικείου, στην περίπτωση που ο Δημήτρης Δρόσος εμμείνει στην αρχική πρόθεση του για παραίτηση της διοίκησης την ερχόμενη Πέμπτη (10/1). Γίνονται προσπάθειες για να παραταθεί ο βίος της υπάρχουσας διοίκησης μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη αναβλητική Γενική Συνέλευση των μετόχων. Ο (υπηρεσιακός) πρόεδρος Βασίλης Τζιβελέκης έχει εκφράσει -προ πολλού- στον κ. Δρόσο την επιθυμία του να αποχωρήσει. Αν επιμείνει ο κ. Τζιβελέκης, δεν αποκλείεται τη θέση του να καταλάβει προσωρινά ο Μπάμπης Καραμανλής, ήτοι ο βασικός συνομιλητής του Δημήτρη Φιλίππου, από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι και σήμερα. Εικάζεται ότι στη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου (αν υπάρξει νέο συμβούλιο) θα έχει συμμετοχή και η πλευρά Φιλίππου.
Οι ισορροπίες, πάντως, παραμένουν λεπτές...


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Α1 ΑΕΚ
Συστάθηκε προσωρινή διοίκηση

Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2008 18:28



Mέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σε 10-15 μέρες, στην ΚΑΕ ΑΕΚ συστάθηκε προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον Μπάμπη Καραμανλή.

Το διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από την Λία Μάντη-Διαμαντοπούλου, τον Πέτρο-Παύλο Βεργίτση (Θα εκπροσωπούν την πλευρά του Δημήτρη Δρόσου), τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο (Θα εκπροσωπεί τον Γιάννη Φιλίππου) και τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη από την πλευρά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.


sport24.gr
nikefalin
έγινε αυτή η αλλαγή, τον Μπάμπη (να με συγχωρεί για τον ενικό) τον θυμάμαι πεντακάθαρα στα παιδικοεφηβικά (είναι 4-5 χρόνια μεγαλύτερος) , ένα πανέξυπνο τότε παιδί των ανοικτών γηπέδων, 4αράκι όχι πάνω από 1.92.
41.gif 41.gif που έφτασε να έχει ενεργό πόστο
edit
Από ότι είδα, ο συμπαίκτης του τότε Αγγελος Αρτελάρης είναι υπευθυνος τύπου smile.gif Δεν είναι και άσχημα να βλέπεις παλικάρια από τα σπλάχνα του συλλόγου να έχουν ενεργή συμμετοχή smile.gif


QUOTE
Το ένα φλουρί (λίρα Αγγλίας) έπεσε -κατά την σημερινή κοπή της πίτας του 2008 στο ΟΑΚΑ- στην Λία Μάντη – Διαμαντοπούλου, μέλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, το άλλο έπεσε στο προπονητικό τιμ. Οι παίκτες ευελπιστούν το... φλουρί να τους πέσει στη Λάρισα στον σαββατιάτικο αγώνα με την Ολύμπια και να αναστραφεί το κακό κλίμα στο αγωνιστικό τμήμα.
Η "οικογενειακή" -όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ- εκδήλωση έγινε παρόντος του απερχόμενου προέδρου Βασίλη Τζιβελέκη, ο οποίος μίλησε και στους παίκτες, και παρόντος του τέως αντιπροέδρου Παντελή Λαζόγλου. Aπών ήταν ο "ισχυρός άνδρας" της "Ένωσης", Δημήτρης Δρόσος που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ο νέος πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής αναλαμβάνει στην ουσία καθήκοντα από αύριο, αν και ο ρόλος του θα είναι στην ουσία ανενεργός. Ο 38χρονος επιχειρηματίας γίνεται ο δέκατος πρόεδρος (σ.σ. αν δεν χάσαμε τον λογαριασμό κυρίως στην προ Φιλίππου εποχή) στην ιστορία της επαγγελματικής ΑΕΚ. Είχαν προηγηθεί οι Κώστας Βουτσόπουλος, Μάκης Ψωμιάδης, Μαρία Σταμέλου, Αθηνά Λεφάκη, Μπάμπης Δημητρέλος, Μιχάλης Λεφάκης, Γιάννης Φιλίππου, Γιάννης Γρανίτσας, Βασίλης Τζιβελέκης. Ο κ. Καραμανλής κατάγεται από την Καβάλα, προέρχεται από το κίνημα των οπαδών της "Ένωσης", ενώ κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στα παιδικοεφηβικά τμήματα. Συνεργάζεται επαγγελματικά με τον χορηγό της ΚΑΕ, Βασίλη Βάσσιο (της Energizer Hellas). Σύμφωνα με χθεσινή απόφαση των νομικών συμβούλων Δρόσου και Φιλίππου, η έδρα της ΚΑΕ θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας στη Μαγούλα.

basketblog.gr
ashton
Mια που το θέμα μόνο τελειωμένο δεν είναι, ας δούμε τη διαχρονική εξέλιξη το τελευταίο τρίμηνο

QUOTE
Τα μυστικά του "deal"
Του Γιώργου Νικολάου
29/01/2008 (17:12)

Το κιτρινόμαυρο "deal" είναι κοντά. Γιάννης Φιλίππου και Δημήτρης Δρόσος προχώρησαν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις και "τα βρήκαν". Για να είμαστε ακριβείς, "τα βρήκε" ο Δημήτρης Δρόσος με τον Δημήτρη Φιλίππου, αλλά το ίδιο κάνει! Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της εταιρίας έχει εξουσιοδοτηθεί "εν λευκώ" από τον μεγαλομέτοχο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία, ήτοι την μεταβίβαση των μετοχών και πώληση της ΚΑΕ.
Όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως, πάντως, από την πλευρά Φιλίππου, η αυριανή αναβλητική συνέλευση των μετόχων θα γίνει στη Μαγούλα (γραφεία ΚΑΕ και ΙΩ.ΦΙΛ), αλλά θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού τα σπουδαία δρομολογούνται προς το τέλος του Φεβρουαρίου!

Αποκαλύπτουμε, δε, τα δύο... μυστικά, τα οποία διαμόρφωσαν το κλίμα στις σχέσεις μεταξύ της επίδοξης και της απερχόμενης ιδιοκτησίας:
● Ο Δημήτρης Φιλίππου παρέδωσε στον Δημήτρη Δρόσο την αναλυτική λίστα με τους διακανονισμούς, ήτοι τις συμφωνίες που έγιναν με οφειλομένους, μάνατζερ και παίκτες, και οι οποίοι θα εξοφληθούν σε βάθος χρόνου.
● Ο Δημήτρης Δρόσος δεν επέμεινε στο θέμα της εγγυητικής επιστολής, αλλά αναμένει σήμερα-αύριο υπογεγραμμένη τη λίστα με τις παραπάνω συμφωνίες. Αυτό το έγγραφο-κλειδί θα επικυρώσει το "deal" και θα "χρίσει" μεγαλομέτοχο τον Δημήτρη Δρόσο.
Οι δύο πλευρές έδειξαν χθες στη Μαγούλα διάθεση συνεργασίας, γι' αυτό και ο κ. Δρόσος πρότεινε την αγορά του "μεγαλοπακέτου". Ενδέχεται δηλαδή να καλύψει άμεσα (με μετρητά και επιταγές) το 51% - 55% των μετοχών. Σ' αυτή την περίπτωση, ο Γ. Φιλίππου θα διατηρεί μέχρι νεοτέρας το 35% - 39%. Σε κάθε περίπτωση, το 10% θα διατηρεί η Ερασιτεχνική, η οποία θα εκπροσωπείται από αύριο στην ΚΑΕ, υπό τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη.
Νωρίτερα απ' ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ΑΕΚ. Δημήτρης Δρόσος και Δημήτρης Φιλίππου άνοιξαν, λοιπόν, δίαυλο επικοινωνίας και δύσκολα θα τον κλείσουν. Για να μην υπάρξουν μάλιστα "νομικίστικες" παρενέργειες και με όλο το σεβασμό προς την επαγγελματική ευσυνειδησία των Σωκράτη Λαμπρόπουλου και Λίας Μάντη - Διαμαντοπούλου- οι Δρόσος και Φιλίππου κατά τη χθεσινή συνάντηση, άφησαν τους δικηγόρους εκτός... γραφείου! Για τον πρώτο κύκλο της συζήτησης που θεωρήθηκε κρίσιμη. Όχι, πως είναι έλλασον η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που θα εξομαλύνουν την πορεία προς το "deal" και την οποία αναλαμβάνουν από σήμερα (και όχι από χθες, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί) οι έγκριτοι νομικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών. Μείζονος σημασία θέμα είναι. Θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους, αν στραβώσει η δουλειά

basketblog.gr

QUOTE
Δρόσος: "Δεν ήλθα για να φύγω"
Του Γιώργου Νικολάου
29/01/2008 (19:21)

Μια ανάσα πριν από το "deal" για την πώληση της ΚΑΕ βρίσκονται Δημήτρης Δρόσος και Δημήτρης Φιλίππου (σ.σ. ο τελευταίος εκπροσωπεί "εν λευκώ" τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Φιλίππου). Την είδηση κοινοποίησε χθες προς τον Τύπο, έπειτα από τη συνάντηση της Μαγούλας, η ίδια η "κιτρινόμαυρη" εταιρία, με ιδιαίτερη επισημότητα, αλλά επικύρωσε με δηλώσεις του σήμερα στο basketblog.gr ο "ισχυρός άνδρας" της ΑΕΚ, ο οποίος μας είπε κατά λέξη: "Δεν ήλθα στην ΑΕΚ για να φύγω! Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, πρότεινα προς την πλευρά Φιλίππου, την άμεση μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ας μπει τέλος, λοιπόν, στην παραφιλολογία και στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας".

Πού οφείλεται, όμως, η αιφνίδια μεταστροφή στις σχέσεις των δύο πλευρών; Ο κ. Δρόσος ήταν κατηγορηματικός:
"Οι σχέσεις μας ήταν πάντα καλές. Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία μεταστροφή. Προέκυψαν κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με το ενδεχόμενο να βρεθούν περισσότερα από τα συμφωνηθέντα χρέη. Αυτό ήταν. Υπήρξε χθες καλή διάθεση κι από τα δύο μέρη. Έγινε αντιληπτό ότι μόνο με συνεννόηση μπορούμε να προχωρήσουμε".
Ποιο ήταν το "κλειδί" της κατ' αρχήν συμφωνίας: "Μου παραδόθηκε μια λίστα με όλους όσοι δέχτηκαν να εξοφληθούν σε βάθος χρόνου με επιταγές. Περιμένω αυτό το χαρτί ενυπόγραφο".
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κ. Δρόσος είχε κι άλλες αξιώσεις. Η απάντηση του: "Δεν είχα καμία αξίωση. Σας είπα: Αναμένω σε μία ή δύο ημέρες αυτό το χαρτί και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η μεταβίβαση".
Ο κ. Δρόσος (σχεδόν) εκμηδένισε την πιθανότητα να "στραβώσει" κάτι την τελευταία στιγμή: "Θα στραβώσει κάτι αν δεν πάρω αυτό το χαρτί. Αυτή η πιθανότητα είναι, όμως, μία στο... ένα εκατομμύριο! Ο κύριος Φιλίππου ήταν ειλικρινής και αποφασισμένος στην κουβέντα που είχαμε. Δεσμεύτηκε ότι τα χρέη δεν θα είναι περισσότερα από τα συμφωνηθέντα".
Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του με τα διοικητικά: "Έχω ξαναπεί ότι θα μπω στη διοίκηση και θ' αναλάβω την προεδρία όταν πάρω μετοχές. Αλλιώς, δεν έχω λόγο να το κάνω".
Η συνεργασία του Δημήτρη Δρόσου έχει ξεκινήσει προ πολλού και επιβεβαιώθηκε και κατά τη μεσημβρινή συνάντηση με το Ντέμη Νικολαΐδη: "Είναι προφανές ότι στόχος μας είναι η ενιαία και αδιαίρετη ΑΕΚ. Ηταν αυτοσκοπός από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου στην ΚΑΕ. Υπάρχουν δεκάδες θέματα τα οποία συζητούμε και δρομολογούμε. Δεν θέλω να πω περισσότερα".
Το ιδιοκτησιακό δεν αποτελεί όμως το μοναδικό "αγκάθι" για την ΑΕΚ. Υφίσταται πάντα το αγωνιστικό. Ο κ. Δρόσος είπε: "Πρώτος εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας. Παρά ταύτα βρισκόμαστε μόλις ένα βαθμό πίσω από την πέμπτη θέση και πάντα κοντά στον... Πανιώνιο. Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από προπονητή και παίκτες. Θα δείτε ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Συνέβησαν πολλά. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω".
Για τον κόσμο: "Είναι το μεγάλο μου παράπονο αυτή τη στιγμή. Ό,τι κι αν κάνουμε δεν θα έχει καμία αξία χωρίς τους οπαδούς της ΑΕΚ στην εξέδρα".

basketblog.gr

QUOTE
Συνάντηση στη Γλυφάδα

Του Γιώργου Νικολάου
12/02/2008 (16:19)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Δρόσος ήταν κατηγορηματικός στο πλαίσιο συνάντησης που έγινε χθες στη Γλυφάδα. Ο "δυνάμει" μεγαλομέτοχος της "Ένωσης" διευκρίνισε προς τον πληρεξούσιο του Γιάννη Φιλίππου, τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο (παρουσία της δικηγόρου Λίας Μάντη – Διαμαντοπούλου), ότι όλα βαίνουν καλώς, πλην όμως η διαδικασία της "αλλαγής φρουράς" θα είναι χρονοβόρος. Με δύο λόγια δεν είναι απλή υπόθεση να συγκεντρωθεί (μέσω επιταγών) ποσό της τάξης περίπου των 2 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχεί στο πλειοψηφικό πακέτο.

Ο κ. Δρόσος, πάντως, παραμένει εντός χρονοδιαγράμματος, αφού από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει ότι οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν στο τέλος Φεβρουαρίου. Οι νομικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών θα συντάξουν νέο συμφωνητικό σχετικά με τον τρόπο καταβολής των επιταγών και αφού διαπιστωθεί ποιοι εκ των οφειλομένων έχουν αποδεχθεί τους διακανονισμούς.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή η πλευρά Φιλίππου είχε εκφράσει προς τους συνεργάτες του Δημήτρη Δρόσου την ανησυχία της για τις εξελίξεις, πλην όμως η παρεξήγηση είχε λυθεί "εν τη γενέσει" της. Έπειτα και από τις απαραίτητες (χθεσινές) διευκρινίσεις πιστοποιήθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας αλλά και παγιώθηκε η εμπιστοσύνη ανάμεσα στην επίδοξη και την απερχόμενη ιδιοκτησία.

basketblog.gr

QUOTE
Λαμπρόπουλος: Ολα πάνε καλά!

Του Γιώργου Νικολάου
20/02/2008 (21:17)

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το ιδιοκτησιακό στην ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως διαβεβαίωσε ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος. Ο πληρεξούσιος του Γιάννη Φιλίππου ήταν χθες κατηγορηματικός: "Ολα πάνε καλά". Η λιτή δήλωση του έγκριτου νομικού αποδεικνύει ότι σύντομα ο Δημήτρης Δρόσος θα γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ήτοι του 55% - 60%. Στην εφημερίδα "BasketWeek", επιπροσθέτως, αποκαλύπτουμε τις μύχιες σκέψεις του Δρόσου, αλλά και τα όσα εκμυστηρεύτηκε σχετικά με τις προθέσεις του στο θέμα των μετοχών.

Aποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, ότι: Ο κ. Δρόσος είχε γίνει έξαλλος με δημοσιεύματα εβδομαδιαίων εντύπων, σύμφωνα με τα οποία "ήλθε στην ΑΕΚ για να φύγει". Το γεγονός αυτό ενθάρρυνε αντί να αποθαρρύνει τον Δημήτρη Δρόσο, ο οποίος πράγματι είχε συγκεκριμένες ενστάσεις οι οποίες εκδηλώθηκαν στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου. "Πείσμωσα με όσα γράφτηκαν. Δεν ήλθα στην ΑΕΚ για να φύγω. Θέλησα απλώς να είμαι απ' όλες τις πλευρές καλυμμένος ότι δεν θα προκύψουν άλλα χρέη του παρελθόντος. Ηθελα να κερδίσω χρόνο. Να μην βιαστώ. Η αμφισβήτηση από μέρους κάποιων και η ανησυχία που προκλήθηκε στον κόσμο με έκαναν να επισπεύσω κάποιες διαδικασίες".

Αυτά μάς είχε πει ο κ. Δρόσος, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρεται στον καταλύτη των εξελίξεων, τον πρώην τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Δημήτρη Φιλίππου. Ο κ. Δρόσος δεν αναφέρεται στον... "αόρατο" άνθρωπο που κίνησε για πολλοστή φορά τα νήματα. Οπως έγινε και το περασμένο καλοκαίρι. Στον Μπάμπη Καραμανλή. Στον δεύτερο -μετά την παραίτηση Βασίλη Τζιβελέκη- πρόεδρο της ΚΑΕ, ο οποίος δεν έχει λόγο, ούτε δικαίωμα υπογραφής, ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη στον Δρόσο, ο οποίος θα είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος μαζί. Ο κ. Καραμανλής δεν γνώριζε από παλιά τον Δρόσο. Ο Καραμανλής γνώριζε όμως τον Δημήτρη Φιλίππου, όταν εκπροσωπώντας την εταιρία "Energizer" του Βασίλη Βάσσιου, είχε ζητήσει κατά το παρελθόν, να συμμετάσχει σε πολυμετοχικό σχήμα της ΚΑΕ. Καραμανλής και Φιλίππου συνήψαν μία φιλική σχέση που έμελλε να αποβεί καθοριστική για το μέλλον της ΚΑΕ. Ο κ. Καραμανλής μπορεί να μην συμμετείχε ως μέτοχος στην ΚΑΕ, πλην όμως έφερε σε επαφή τους Δημήτρη Φιλίππου και Δημήτρη Δρόσο, τον Ιούλιο του 2007, όταν και είχε κινδυνεύσει να τιναχτεί στον αέρα το "deal".
Ο κ. Καραμανλής όχι μόνο πέτυχε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της μίας ή της άλλης πλευράς, αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Δρόσου. Στις αρχές του Ιανουαρίου, ο κ. Δρόσος είχε εκφράσει την ανησυχία του για τη συμφωνία, αλλά την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ευθαρσώς ότι εντός των επόμενων ημερών γίνεται κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Το πιο μεγάλο "μυστικό" της επικείμενης συμφωνίας που ήρε τις όποιες ενστάσεις των δύο πλευρών ήταν η απόφαση του Δημήτρη Δρόσου να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο. Ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε στην σταδιακή μεταβίβαση των μετοχών, ήτοι στον πρώτο χρόνο να αποπληρώσει χρέη, άρα να καλύψει ύψους της τάξης του 30%. Η στροφή του Δρόσου κατέδειξε την σφοδρή επιθυμία του Πατρινού επιχειρηματία να παραμείνει στην ΑΕΚ και μεσοπρόθεσμα να την οδηγήσει στην κορυφή και στην Ευρωλίγκα. Υπήρξε καθοριστική, ωστόσο, και η μεγαθυμία του Γιάννη Φιλίππου στις εξελίξεις. Είχαμε μιλήσει τις προάλλες με τον μεγαλοβιομήχανο. Ο κ. Φιλίππου ήταν πιο ευδιάθετος από ποτέ. Η "Ορίτζιναλ 21" δεν πέτυχε να μαλακώσει την ψυχή του και να τον πείσει να επιστρέψει ως θεατής στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι προφανές ότι ο κ. Φιλίππου δεν αντιμετωπίζει εκδικητικά την ΑΕΚ, όπως κατηγορήθηκε από εσωτερικούς αντιπάλους. Ο κ. Φιλίππου μας εξέφρασε την βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει στα χέρια του καμιά άλλη αξιόπιστη πρόταση, παρά μόνον αυτή του Δημήτρη Δρόσου. Η -προ μερικών ημερών- διαβεβαίωση αφορούσε σε φήμες ότι έχουν εμφανιστεί άλλοι επιχειρηματίες. Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα είχε γραφτεί ότι υφίσταται θέμα εμπλοκής του Αρη (ή και του Μπάμπη) Βωβού με την ΑΕΚ, αλλά ουδέποτε επιβεβαιώθηκε. Εκείνο το δημοσίευμα ήταν ένα από τα πολλά που θύμωσαν τον Φιλίππου αλλά πείσμωσαν και τον Δρόσο! Ο τελευταίος είχε πολλούς λόγους, συνεπώς, να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα την ιστορία και ν' αναδειχθεί σε νέο ηγέτη της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η έκφραση οργής του Δημήτρη Δρόσου προς τον κόσμο, ο οποίος δεν στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του αποδείχθηκε μακροπρόθεσμα ορθή. Τα "μένω-φεύγω" του "ισχυρού ανδρός" της "Ενωσης" έδωσαν αφορμή σε εσωτερικούς αντιπάλους του (και όχι μόνο) ν' αμφισβητήσουν τις προθέσεις του. Η αλλαγή πλεύσης στο ιδιοκτησιακό, η προσέγγιση με τους Ντέμη Νικολαΐδη-Τάκη Κανελλόπουλο, ήτοι πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, άνοιξε νέους δρόμους. Ο κ. Δρόσος ξαναβρήκε προοπτική. Έχει σχεδιασμό. Έχει στόχο. Και προφανέστατα, οι φιλοδοξίες του δεν θα μείνουν στα στενά όρια της ΚΑΕ. Ο κ. Δρόσος έχει βλέψεις στο γηπεδικό και στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Προς το παρόν παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις. Απλώνει μέχρι εκεί που φτάνουν τα χέρια του. Ο κ. Δρόσος έχει προσκαλέσει σε διάλογο στο πλαίσιο μίας ενιαίας ΑΕΚ και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Αδηλον, ωστόσο, παραμένει το βάθος των φιλοδοξιών του οιουδήποτε. Επομένως και του (δυνάμει) μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.

basketblog.gr


Συνέντευξη Δρόσου στο aekbc.gr στις 28 Φλεβάρη
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=2926

QUOTE
Ο Δρόσος για Φιλίππου και Αγγέλου

Του Γιώργου Νικολάου
12/03/2008 (21:49)

O Γιάννης Φιλίππου "έπλεξε το εγκώμιο" του Δημήτρη Δρόσου, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό "AllStar Basket", και ο Δημήτρης Δρόσος απάντησε στον (ακόμη) μεγαλομέτοχο μέσω του basketblog.gr. Ενημερώσαμε τον "ισχυρό άνδρα" της φετινής ΑΕΚ για τις δηλώσεις στήριξης του μεγαλομετόχου προς το πρόσωπό του και ο κ. Δρόσος τόνισε: "Τα όσα είπε ο κύριος Φιλίππου αποτελούν μια δικαίωση για μένα. Αφαιρούν από τον οποιονδήποτε το δικαίωμα να λέει, ότι ο Δρόσος υπαναχώρησε σε κάτι σχετικά με τα συμφωνηθέντα.

Όπως είπα και σε κάποιους που με ρώτησαν για την καθυστέρηση στη μεταβίβαση "τόσο εγώ, όσο και ο κύριος Φιλίππου τηρήσαμε τη συμφωνία". Αν η αγορά έχει κάποια καλύτερη λύση από τον Δρόσο, ας μας το πει. Μην κατηγορείτε, λοιπόν, τον Φιλίππου, διότι έκανε αυτά που έπρεπε και μην κατηγορείτε τον Δρόσο, διότι πρόσφερε αυτά που έπρεπε".
Σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση του "deal" και την πιθανότητα να προκύψει εμπλοκή, ο κ. Δρόσος είπε: "Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, αλλά εγώ είμαι διατεθειμένος να κάνω αυτό που πρέπει. Και θα γίνει σύντομα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Είναι ψυχοφθόρο αυτό που συμβαίνει. Κάποιοι αντιδρούν στους διακανονισμούς, αλλά οι συμφωνίες που έχουμε κάνει είναι κάτι δεδομένο και δεν αλλάζουν. Από κει και πέρα, δεν νομίζω ότι θα τολμήσει κανείς εξ αυτών να μπλέξει την ΑΕΚ σε περιπέτειες. Με την πλευρά Φιλίππου δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή...".
Για τον Βαγγέλη Αγγέλου και την ήττα από τον Πανελλήνιο: "Δικαιούται και ο προπονητής να κάνει λάθη. Όπως δικαιούνται να κάνουν λάθη και οι παίκτες. Λάθη κάνω και εγώ. Το κακό είναι όταν επαναλαμβάνεις τα λάθη σου, ή δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι λάθη δεν κάνει, μόνον όποιος δεν κάνει τίποτε...".
Για τον "εκτροχιασμό" από τον στόχο: "Διαφωνώ με όσα γράφετε ότι η ΑΕΚ τελείωσε! Τίποτε δεν τελείωσε. Αυτό διεμήνυσα και προς τους παίκτες. Εγώ δεν τα παρατάω. Όποιος από την ομάδα θέλει να τα παρατήσει, ας το πει για να πάει σπίτι του! Η ομάδα θα προκριθεί στα πλέι οφ. Δεν καταλαβαίνω γιατί φέρατε την καταστροφή. Δηλαδή, αν η ομάδα κέρδιζε τον Πανελλήνιο με ένα πόντο, θα ήταν όλα καλά; Και επειδή έχασε με ένα πόντο τέλειωσαν όλα; Προχωράμε... Μην βιάζεστε".

basketblog.gr

QUOTE
Συνάντηση και... τελεσίγραφο!

Tου Γιώργου Νικολάου
18/03/2008 (18:09)

Sample ImageΟι φιλοφρονήσεις μεταξύ της απερχόμενης και της επίδοξης ιδιοκτησίας της ΑΕΚ εσχάτως περισσεύουν. Δεν περισσεύει, όμως, η αισιοδοξία, ή τέλος πάντων οι εξελίξεις δεν επέτρεψαν να δικαιωθεί (άμεσα) ο Δημήτρης Δρόσος ο οποίος είχε δηλώσει από τούτο το βήμα ότι "η πιθανότητα να χαλάσει η συμφωνία είναι μία στο ένα εκατομμύριο". Σε λίγα λεπτά από τώρα, ο πρώην γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Δημήτρης Φιλίππου θα έχει συνάντηση με συνεργάτες του "δυνάμει" μεγαλομετόχου. Ο τελευταίος φέρεται να διεμήνυσε προς την "άλλη πλευρά" ότι "πρέπει να ολοκληρωθεί το deal μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 21 Μαρτίου", ήτοι "να πέσουν υπογραφές και να του μεταβιβαστεί το μεγαλοπακέτο των μετοχών", αλλιώς "η... συμφωνία χαλάει"!

Τα τελευταία γεγονότα βεβαιώνουν ότι κάποιοι εκπρόσωποι παικτών επιμένουν να μην αποδέχονται τους διακανονισμούς κι αυτή είναι μία από τις αιτίες που προκάλεσαν τη σημερινή συνάντηση. Η πλευρά Δρόσου επιθυμεί από τον γαλακτοβιομήχανο να μεσολαβήσει ή να διευκολύνει την κατάσταση, πλην όμως άγνωστο είναι αν θα έχει σήμερα απάντηση σ' αυτό ο Δ. Φιλίππου. Το πιθανότερο είναι ο γιος του μεγαλομετόχου να μην απαντήσει άμεσα και διαβιβάσει προσεχώς την αξίωση της πλευράς Δρόσου προς τον Γιάννη Φιλίππου. Αυτό σημαίνει ότι θα χαθεί κι άλλος χρόνος. Εκτός κι αν Γ. Φιλίππου ενημερώνεται "on line" από τον Δ. Φιλίππου. Ολα αυτά είναι, όμως, λεπτομέρειες. Ακριβές... λεπτομέρειες. Διότι, το ποσό που καλείται η ΑΕΚ (παλαιά ή νέα) να καλύψει άμεσα κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο είναι και ξεπερνά τις 400.000 ευρώ...

basketblog.gr
ashton
QUOTE
Φιλίππου: Βοηθήστε τον Δρόσο!

Του Γιώργου Νικολάου
21/03/2008 (11:41)

Απόλυτη στήριξη στον Δημήτρη Δρόσο και μήνυμα προς τρίτους (μάνατζερ και άλλους) "απέστειλε" ο Γιάννης Φιλίππου, με δηλώσεις του στην σημερινή "ΕΝΩΣΗ". Αναλυτικά το κείμενο: Είχαμε γράψει τις προάλλες ότι στην ΑΕΚ δεν ισχύει το... όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα νά 'χει ο πεθερός. Διότι "νύφη και γαμπρός" θέλουν πράγματι να γίνει ο "γάμος", αλλά δεν θέλει ο πεθερός. Δεν θέλουν δηλαδή κάποιοι μάνατζερ, οι οποίοι δεν αποδέχονται τον διακανονισμό σε βάθος τριετίας που πρότεινε η παρούσα διοίκηση, προκειμένου για τα χρέη. Ο (ακόμη) μεγαλομέτοχος Γιάννης Φιλίππου έστειλε, όμως, βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ήταν χθες κατηγορηματικός: "Βοηθήστε τον Δημήτρη Δρόσο ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών. Θα επαναλάβω, ότι είναι η μοναδική λύση για την ΚΑΕ. Ας καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει "να ρίξουν νερό στο κρασί τους" και ας αποδεχθούν τους διακανονισμούς. Ο Φιλίππου... τελείωσε. Αυτό έχω να πω..."
Η δήλωση του μεγαλομετόχου, που αρέσκεται να δηλώνει "μέτοχος" (και όχι μεγαλομέτοχος) είναι σαφέστατη και αγγίζει δύο εκ των εκπροσώπων των παικτών που δεν δέχονται τον διακανονισμό σε βάθος τριετίας. Ο κ. Φιλίππου δεν είπε, αλλά το εννοούσε ότι δεν προτίθεται ο ίδιος να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη. Ο μεγαλοβιομήχανος έχει καταστήσει σαφές προς το περιβάλλον του και ευελπιστεί να διαβιβαστεί αυτή η πρόθεση προς οποιαδήποτε πλευρά ότι "αν απογοητευτεί ο Δημήτρης Δρόσος και φύγει το "μαγαζί" θα κλείσει"! Αν "κλείσει" η ΚΑΕ, ήτοι διαλύσει η εταιρία, και γίνει το σωματείο ερασιτεχνικό, είναι προφανές ότι και η ΑΕΚ θα ζημιωθεί, αλλά και όλοι όσοι "έχουν λαμβάνειν" χρήματα.
Την παγιωμένη αντίληψη Φιλίππου ότι "δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την ΚΑΕ, εκτός κι αν ζητήσει αύριο την ΑΕΚ ο... σείχης του Μπρουνέι" (όπως δηλώνει στο περιβάλλον του ο Γ. Φιλίππου) διαβίβασε προς τον Δημήτρη Δρόσο, ο πληρεξούσιος του μεγαλομετόχου, ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος.
Η συνάντηση ανάμεσα στον "ισχυρό άνδρα" της φετινής ΑΕΚ και τον νομικό σύμβουλο της απερχόμενης ιδιοκτησίας έγινε προχθές (Τετάρτη) στη Γλυφάδα, παρουσία του προεδρεύοντος την ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανλή και του γενικού διευθυντή Μάρκου Λαγού. Για πολλοστή φορά επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά πιστοποιήθηκε και η διαφωνία με συγκεκριμένους μάνατζερ παικτών, οι οποίοι επιμένουν να μην δέχονται τον προτεινόμενο διακανονισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε νέα προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (26/3) ώστε να ολοκληρωθεί το "deal" και να πέσουν οι υπογραφές της μεταβίβασης και τις επαφές με τους μάνατζερ τις ανέλαβε ο νομικός της πλευράς Φιλίππου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει. Η αδιαλλαξία συγκεκριμένων μάνατζερ ή ενδεχομένως και κάποιων παικτών -που δικαιούνται πάντως ως επαγγελματίες ν' αντιδρούν- δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία.


QUOTE
Κινητικότητα στην ΑΕΚ
Του Γιώργου Νικολάου
26/03/2008 (19:26)

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται ξανά στην ΑΕΚ, σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών (που δεν λέει να ολοκληρωθεί). Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος (νομικός σύμβουλος της απερχόμενης ιδιοκτησίας) έκλεισε τον κύκλο των επαφών του με τους εκπροσώπους των παικτών, που αντιδρούσαν στον προτεινόμενο διακανονισμό. Μέχρι πριν από λίγο είχε φτάσει στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού 233, στη Νέα Σμύρνη, το συμφωνητικό του ενός εκπροσώπου παικτών (Γιώργου Δημητρόπουλου) και αναμενόταν του άλλου (Ισίδωρου Κούνουπα).

Αυτή η εξέλιξη δεν σηματοδοτεί κάτι ουσιαστικό, αφού απομένει το "πράσινο φως" του Δημήτρη Δρόσου. Το χρέος που έχει εξελιχθεί σε "αγκάθι" για την "Ένωση" ξεπερνά τα 500.000 ευρώ...


QUOTE
Λεπτές ισορροπίες στην ΑΕΚ...

Tου Γιώργου Νικολάου
08/04/2008 (21:38)

Η διοίκηση της ΑΕΚ είχε βιαστεί ν' ανακοινώσει τον περασμένο Ιανουάριο ότι επίκειται ο "γάμος" με την απερχόμενη ιδιοκτησία, αλλά ο "γάμος" δεν έγινε ποτέ. Η στασιμότητα στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών έχει "παγώσει" τις εξελίξεις, αφού πρόθεση του Δημήτρη Δρόσου ήταν να ξεκινήσει από τώρα τον προγραμματισμό για την ΑΕΚ της περιόδου 2008-2009!

Στο πλαίσιο της διευθέτησης των σημαντικών εκκρεμοτήτων έγινε σήμερα πολύωρη συνάντηση, στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στην Λία Μάντη και στον Σωκράτη Λαμπρόπουλο. Η νομικός σύμβουλος της πλευράς Δρόσου κατέστησε σαφές προς τον πληρεξούσιο του Γιάννη Φιλίππου, ότι πρέπει ν' απαντήσει αύριο (Τετάρτη) στην -προ ημερών- πρόταση που αφορά σε χρέος ύψους περίπου 600.000 ευρώ.

Ο κ. Λαμπρόπουλος δεν φαίνεται να συμφωνεί με το τελεσίγραφο... και ζήτησε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να ενημερώσει τον γαλακτοβιομήχανο. Πιο συγκεκριμένα, η πλευρά Δρόσου επέμεινε στην πρόταση να διευθετήσει ο (ακόμη) μεγαλομέτοχος τις οφειλές προς τους εκπροσώπους των παικτών που δεν δέχονται τον διακανονισμό και ο κ. Δρόσος να εξοφλήσει προς τον Φιλίππου το παραπάνω ποσό σε επιταγές του 2009 και του 2010 (αρχές).

Οποιαδήποτε εκτίμηση στην παρούσα φάση θα ήταν, πάντως, παρακινδυνευμένη. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Το κλίμα δεν έχει διαταραχθεί και πώς να ήταν αλλιώς, αφού οι δύο πλευρές μπορούν και κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι υπάρχει και ταύτιση απόψεων...


QUOTE
Ο Φιλίππου πήρε θέση!

Tου Γιώργου Νικολάου
14/04/2008 (17:15)

Ο Γιάννης Φιλίππου επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά δεν προτίθεται να ενδώσει στην αξίωση του Δημήτρη Δρόσου (για άμεση αποπληρωμή των περίπου 560.000 ευρώ).

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ μας είπε κατά λέξη: "Εγώ έχω τηρήσει τη συμφωνία. Ο κύριος Δρόσος έχει τηρήσει τη συμφωνία. Πληροφορούμαι ότι (ο κ. Δρόσος) είναι συνεπής και ως προς τις τρέχουσες υποχρεώσεις του. Ας αποδεχθούν οι διαφωνούντες (πιστωτές) τον διακανονισμό του κυρίου Δρόσου για να πάρουν τα χρήματά τους. Εγώ δεν δίνω άλλα...".

Πώς μεταφράζεται η παρέμβαση Φιλίππου; Στην περίπτωση που οι διαφωνούντες επιμείνουν στην απαίτηση τους και ο κ. Δρόσος δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο, το "deal" οδηγείται προς "ναυάγιο"! Αυτό που "εισπράξαμε", πάντως, είναι ότι ο κ. Φιλίππου έχει σκοπό να περιμένει τον κ. Δρόσο, προκειμένου για τη μεταβίβαση των μετοχών, αφού ο Πατρινός επιχειρηματίας "παραμένει η μοναδική λύση για την ΚΑΕ".

Ο κ. Φιλίππου "ρίχνει το γάντι" -για άλλη μία φορά- σε όλους όσοι δεν δέχονται την εξόφληση των χρεών σε βάθος χρόνου. Το κακό είναι, ωστόσο, ότι η αβεβαιότητα στέκεται τροχοπέδη στον σχεδιασμό της ομάδας της περιόδου 2008-2009. Η αβεβαιότητα αγγίζει και τους παίκτες, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν για την "επόμενη ημέρα" της ΑΕΚ, προκειμένου να προγραμματίσουν και το δικό τους μέλλον.


QUOTE
Επιστροφή Δρόσου και νέες επαφές...

Του Γιώργου Νικολάου
15/04/2008 (17:08)
Oι δηλώσεις του Γιάννη Φιλίππου, στο basketblog.gr προκάλεσαν αναταράξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και... μούδιασμα μεταξύ των οπαδών της, όπως διαφαίνεται από τις συζητήσεις στα διαδικτυακά φόρουμ.

Ο Δημήτρης Δρόσος -έπειτα από απουσία αρκετών ημερών στο εξωτερικό- επέστρεψε στην Ελλάδα. Πληροφορήθηκε για την πρόθεση του μεγαλομετόχου να μην ενδώσει στην αξίωση του για άμεση καταβολή (προς τους διαφωνούντες πιστωτές) των 560.000 ευρώ, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό...

Θα είναι επιπόλαιο από μέρους του οποιουδήποτε να προτρέξει, ήτοι να διαλύσει τον "αρραβώνα" και αποτρέψει το "γάμο". Δεν χωρά αμφιβολία ότι απερχόμενη και επίδοξη ιδιοκτησία βρίσκονται σε αδιέξοδο, παρότι επισήμως δεν έχει ενημερωθεί ο κ. Δρόσος για την άρνηση Φιλίππου. Οι νομικοί σύμβουλοι των δύο κορυφαίων παραγόντων διατηρούν ανοικτή γραμμή προκειμένου να βρεθεί λύση. Το επόμενο βήμα "δείχνει" επαναπροσέγγιση με τους εκπροσώπους των παικτών που αντιδρούν σε μία προσπάθεια να καμφθούν και αποδεχθούν τον προτεινόμενο διακανονισμό. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο κ. Δρόσος δεν θα εγκαταλείψει τη "μάχη" και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Για να μην διαψευστεί...

"Η πιθανότητα να στραβώσει η συμφωνία είναι μία στο ένα εκατομμύριο", είχε πει ο κ. Δρόσος προς το basketblog.gr στις 29 Ιανουαρίου. Εχει σημασία να (ξανα)διαβάσει κανείς, όμως, τί ακριβώς είχε δηλώσει τότε ο "ισχυρός άνδρας" της φετινής ΑΕΚ στο θέμα με τίτλο: Δρόσος: "Δεν ήλθα για να φύγω".


QUOTE
Η ΑΕΚ πάει... ΕΕΑ

Του Γιώργου Νικολάου
20/04/2008 (11:41)

Η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ από τον Γιάννη Φιλίππου στον Δημήτρη Δρόσο παραμένει σε εκκρεμότητα. Μερικοί εκ των πιστωτών, όμως, δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να περιμένουν την έκβαση των συνομιλιών των εκπροσώπων των δύο ανδρών και απειλούν την ΑΕΚ με... κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής!

Γιάννης Μπουρούσης, Σπύρος Μαγγουνής, Αλεξάντερ Μέλνικς, Ανέστης Μάτος και Γιώργος Δημητρόπουλος (μάνατζερ) κατέφυγαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζητούν την άμεση καταβολή οφειλών ύψους 54.000 ευρώ, χωρίς τους τόκους. Η συγκεκριμένη καταγγελία θα συζητηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου. Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι θα επιδιώξουν έως τότε είτε να βρουν λύση, είτε να ζητήσουν αναβολή...

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουρούσης έχει στα χέρια του τελεσίδικη απόφαση από την ΕΕΟΔΑΚ, η οποία τον δικαιώνει. Η πλευρά Φιλίππου ισχυρίζεται, πάντως, ότι έχει παραδώσει στον μάνατζερ Δημητρόπουλο (εκπροσωπεί τους Μαγγουνή, Μέλνικς, Μάτο), από τις 30/5/2007, επιταγή ύψους 20.000 ευρώ. Σε δυσχερή (φαινομενικά πάντα) θέση βρίσκεται και η τωρινή διοίκηση, αφού εκκρεμεί η υπόθεση του Σμίλιαν Πάβιτς, αλλά βεβαίως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο "αγκάθι" για τον Δημήτρη Δρόσο.

Ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να λυθεί άμεσα το ιδιοκτησιακό, προκειμένου να "κτίσει" την ομάδα της νέας περιόδου. Γεγονός είναι ότι κινήσεις γίνονται! Για το "κτίσιμο" της νέας ΑΕΚ. Γεγονός είναι, όμως, και το άλλο. Ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εκπροσώπων ένθεν και ένθεν δεν έχει υπάρξει σημείο επαφής με την "άλλη πλευρά". Δεν έχει διευθετηθεί, δηλαδή, η εκκρεμότητα των 560.000 ευρώ (σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι αξιώσεις των παραπάνω πιστωτών που σπεύδουν στην ΕΕΑ). Βέβαιον είναι, πάντως, ότι ο δρόμος προς την οριστική συμφωνία (αν υπάρξει) είναι ακόμη μακρύς και ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια...


QUOTE
Φτάνει η ώρα Δρόσου...

Tου Γιώργου Νικολάου
29/04/2008 (21:20)

Πολλοί τον πλησίασαν για να βγάλουν είδηση. Ο ίδιος δεν έβγαλε, όμως, λέξη. Διευκρίνισε ότι προέχουν οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και απλώς επανέλαβε ότι θα μιλήσει με τη λήξη του Πρωταθλήματος. Εκείνη η ώρα φτάνει... Ο λόγος για τον Δημήτρη Δρόσο, την παρουσία - έκπληξη στο σημερινό "μίτινγκ" του ΕΣΑΚΕ.

"Ευελπιστώ να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά η ημέρα που θα τελειώσει το πρωτάθλημα", έλεγε ο "ισχυρός άνδρας" της φετινής ΑΕΚ και δεν αστειευόταν.

Έστελνε μήνυμα προς την πλευρά Γιάννη Φιλίππου αφενός, σε προπονητή και παίκτες αφετέρου, αφού δεν λέει να χωνέψει το "Βατερλώ" της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ. Προφανές είναι, όμως, ότι θέμα μείζονος σημασίας για την "Ένωση" αποτελεί το ιδιοκτησιακό. Η "στοιχειωμένη" μεταβίβαση των μετοχών στέκεται τροχοπέδη σε οποιαδήποτε εξέλιξη και "παγώνει" τον σχεδιασμό του Δρόσου για την ερχόμενη σεζόν.

Ο κ. Δρόσος έχει προχωρήσει σε κινήσεις, πλην όμως κι αυτές θα αποδειχθούν "παλάτια κτισμένα στην άμμο", αν δεν υπάρξει λύση. Αν, δηλαδή, ο κ. Φιλίππου δεν ενδώσει στην αξίωση για εξόφληση από τον ίδιο του ποσού των 560.000 ευρώ προς τους διαφωνούντες πιστωτές. Στην παρούσα φάση δεν διαφαίνεται, πάντως, φως στο "κιτρινόμαυρο" τούνελ. Το "προεδρικό διάγγελμα", που μαγνητοσκοπήθηκε προκειμένου για το "AEK TV", ως "μεθεόρτια" του προαναγγελθέντος "γάμου" με την απερχόμενη ιδιοκτησία, παραμένει κλειδωμένο στα συρτάρια της Λεωφόρου Συγγρού 233. Αφού ο "γάμος" δεν έγινε ποτέ...


basketblog.gr
ashton
Και τα φρέσκα κουλούρια :

QUOTE
"Πόρτα" Βωβού στην... ΑΕΚ!

Tου Γιώργου Νικολάου
04/05/2008 (21:41)

Οι ημέρες (στην ΑΕΚ) είναι πονηρές. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί το οδυνηρό σενάριο, ήτοι η αποχώρηση του Δημήτρη Δρόσου, τότε η "διαδοχολογία" που θα αφορά στους υποψήφιους επενδυτές της ΚΑΕ θα αποτελέσει εκ νέου το "προσφιλές σπορ των ημερών". Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα συμμετάσχει ο... Αρης Βωβός!

Ο μεγαλομέτοχος του Αμαρουσίου -σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών- εξέφρασε την επιθυμία να μετάσχει στο πολυμετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Όσοι είχαν επενδύσει, λοιπόν, σε (δημοσιογραφικά) σενάρια εμπλοκής του Βωβού με την μπασκετική ΑΕΚ (αν ευοδωθούν τελικώς οι επαφές με την "πράσινη" ΠΑΕ), καλό είναι να κάνουν στροφή 180 μοιρών και ν' αναζητήσουν αλλού "μεσσίες". Γεγονός είναι, πάντως, ότι κατά το παρελθόν υπήρξαν επαφές ανάμεσα στον Γιάννη Φιλίππου και τους συνεργάτες του, με την οικογένεια Βωβού.

Κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 είχε πέσει στο τραπέζι η σκέψη για ενδεχόμενο συγχώνευσης ΑΕΚ και Αμαρουσίου. Είχε γίνει και συνάντηση ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο της "Ένωσης" Γιάννη Γρανίτσα και τον Αρη Βωβό, αλλά όταν το θέμα είχε δει το φως της δημοσιότητας, ο "κιτρινόμαυρος" παράγοντας διευκρίνισε ότι αντικείμενο της συζήτησης ήταν το γηπεδικό. Ήταν η εποχή που ο κ. Γρανίτσας είχε κατά νου το μεγαλόπνοο σχέδιο για το αθλητικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δεν έγινε ποτέ. Τα σενάρια εμπλοκής του κ. Βωβού φούντωσαν πέρυσι τον Φεβρουάριο. Οι συναντήσεις των "κιτρινόμαυρων" παραγόντων με κορυφαίο εργολάβο ήταν συνεχείς. Είχε προγραμματιστεί και μία καθοριστική συνάντηση στο Κεφαλάρι (Πεντελικόν), η οποία για κάποιους λόγους ματαιώθηκε!

Η ΚΑΕ Μαρούσι είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διέψευδε τα δημοσιεύματα. Ο Γιάννης Φιλίππου είχε παραδεχτεί σε κατ' ίδιαν συνομιλία που είχαμε πέρυσι ότι μίλησε με μεγαλοεργολάβο, προκειμένου για την ΚΑΕ, αλλά δεν μας αποκάλυψε το όνομα. Μας είχε εκμυστηρευτεί απλώς ότι η "δουλειά χάλασε" στην αξίωση του ενδιαφερόμενου εργολάβου για αξιοποίηση του χώρου της Νέας Φιλαδέλφειας, τη δικαιοδοσία του οποίου δεν είχε ο κ. Φιλίππου αλλά η Ερασιτεχνική. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω μπορεί να μην έχουν καμιά σημασία. Οι ανατροπές αποτελούν την "πεμπτουσία της είδησης" και μεταξύ μας, δυνάμει μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ παραμένει ο Δημήτρης Δρόσος.


QUOTE
Ο Κοπελούζος και ο Δρόσος που φεύγει...

Του Γιώργου Νικολάου
06/05/2008 (15:00)

Είχαμε γράψει πριν από καιρό, ότι ο Δημήτρης Δρόσος -αν μείνει στην ΑΕΚ- έχει κάνει κινήσεις, προκειμένου να στελεχώσει ισχυρό διοικητικό σχήμα εν όψει της νέας περιόδου. Η εμφάνιση - έκπληξη του Χρήστου Κοπελούζου χθες στο ΟΑΚΑ, ανιψιού του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου και όχι γιου του (όπως γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου), δημιούργησε υποψίες!

Ο κ. Δρόσος αρκέστηκε να δηλώσει ότι "είναι προσωπικός μου φίλος", αλλά είναι προφανές ότι κάτι τρέχει... Ο Χρήστος Κοπελούζος είναι γιος του Εμμανουήλ Κοπελούζου και δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς. Στον διαδικτυακό τόπο www.kgroup.gr μπορεί ν' αναζητήσει κανείς λεπτομέρειες, αλλά και μήνυμα του κ. Χ. Κοπελούζου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Δρόσος έχει προσεγγίσει κι άλλους επιχειρηματίες, αλλά οι όποιες κινήσεις ενδεχομένως να πέσουν στο κενό, αν δεν βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό. Το "αγκάθι" των 560.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε μετοχές της ΚΑΕ ύψους 16% εξακολουθεί να στέκεται τροχοπέδη στη μεταβίβαση.

Ο κ. Δρόσος αναχωρεί στο τέλος της εβδομάδος για ΗΠΑ και Μαλδίβες για επαγγελματικούς λόγους και αναμένεται να απουσιάσει επί μακρόν. Οι συνεργάτες του "ισχυρού ανδρός" της φετινής ΑΕΚ επιδιώκουν συνάντηση του Δρόσου με τον Δημήτρη Φιλίππου -για σήμερα, ή αύριο- προκειμένου οι δύο άνδρες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και αναζητήσουν βιώσιμη λύση.

Προς το παρόν, η ΑΕΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο και φυσικά (ακόμη) στα χέρια του μεγαλοβιομήχανου Γιάννη Φιλίππου. Το πιο ρεαλιστικό σενάριο θέλει, πάντως, τον Δημήτρη Δρόσο να αποχωρεί, αφού είναι παγιωμένη η θέση του για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου και όχι μέρους των μετοχών και κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό. Δυστυχώς, για τον ίδιο και κυρίως για την ΑΕΚ, προέκυψε η "μία περίπτωση στο ένα εκατομμύριο" -κατά παλαιότερη έκφραση Δρόσου- και το "deal" κινδυνεύει με "ναυάγιο".

Ο κ. Δρόσος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει η κατάσταση ως έχει, ήτοι να διατηρεί το μάνατζμεντ, αλλά με την ΚΑΕ "να σύρεται" στα δικαστήρια, ή στις επιτροπές, για χρέη του παρελθόντος. Μεθαύριο, άλλωστε, πρόκειται να συζητηθεί στην ΕΕΑ η καταγγελία του Γιάννη Μπουρούση (αλλά και των παικτών, που εκπροσωπούνται από τον μάνατζερ Γιώργο Δημητρόπουλο) για κατάπτωση της εγγυητικής..


basketblog.gr
sporting b.c.
τι να λεμε παλι τα ιδια ;
ΔΡΟΣΟΣ = ΕΓΓΥΗΣΗ

smiley.gif smiley.gif smiley.gif 68.gif 68.gif 68.gif
leelo15
QUOTE
A1! Αγεφύρωτο το χάσμα Δρόσου-Φιλίππου

Η υπομονή του Δημήτρη Δρόσου εξαντλείται και η αποχώρησή του από την ηγεσία της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι πιο κοντά από ποτέ λόγω της μη μεταβίβασης των μετοχών από την οικογένεια Φιλίππου, αλλά και της μη ρύθμιση των χρεών του συλλόγου. Σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Δημήτρη Φιλίππου ενημερώθηκε από τον τελευταίο πως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τους μάνατζερ Κούνουπα και Δημητρόπουλο για τα χρήματα που τους οφείλονται και τον τρόπο εξόφλησής τους. Ο γιος του Γιάννη Φιλίππου ζήτησε διορία λίγων ημερών, αλλά ο Δημήτρης Δρόσος δεν πείστηκε, αφού έχει φτάσει στα όριά του από την αναβλητικότητα της προηγούμενης διοίκησης. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά και δεν υπάρξει πρωτοβουλία από πλευράς οικογένειας Φιλίππου, ο Δημήτρης Δρόσος θα αποχωρήσει οριστικά από την ΚΑΕ ΑΕΚ φέρνοντας και πάλι τον ιστορικό σύλλογο σε αδιέξοδoες

Sport-fm.gr


Βαρεθηκα να το διαβαζω. Γινεται συναντηση, η χρυση τομη δεν βρισκεται και ο Δροσος λεει πως θα φυγει. Απο τον Σεπτεμβριο τωρα..
Ο Σι και ο Ουεσον παντως υπογραψαν και για του χρονου εαν εχουμε Δροσο.
ashton
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3047
η χθεσινή ανακοίνωση

http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3049
και η σημερινή δήλωση του Δρόσου που βάζει τέλος σε κάθε σενάριο...



ΟΥΡΤ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΓΡΑΝΙΤΣΕΣ...
penetration
QUOTE(ashton @ May 14 2008, 21:25 ) *
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3047
η χθεσινή ανακοίνωση

http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3049
και η σημερινή δήλωση του Δρόσου που βάζει τέλος σε κάθε σενάριο...

ΟΥΡΤ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΓΡΑΝΙΤΣΕΣ...

ΟΠΟΤΕ τωρα μπορουμε επιτελους να ασχοληθουμε με το αγαπημενο μου θεμα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας?
ashton
Σε ποια κατηγορία όμως ;;
penetration
QUOTE(ashton @ May 15 2008, 12:34 ) *
Σε ποια κατηγορία όμως ;;

δυστυχως φιλε εκει φτασαμε να μη ξερουμε αν θα υπαρχει ΑΕΚ απο τη νεα περιοδο.
Μαλλον πρεπει να παμε στη Πολη να προσευχηθουμε μηπως γινει κατι και μετα ασχολουμαστε παλι με το νεο μας Προπονητη.
penetration
Και για να σοβαρευτουμε τελειως επειδη οντως η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη,

Υπαρχει εστω και ενας φιλαθλος της ΑΕΚ που πιστευε οτι η προεδρια Δροσου δεν θα ειχε πολυ συντομη ημερομηνια ληξης?
ashton
Nα απαντήσω με ένα ερώτημα.
Υπάρχει Αεκτζής πλην του Γρανίτσα που θα προτιμούσε διοίκηση Φιλιππου κλπ αντί Δρόσου ;
penetration
Σκεψου τωρα ποσο χαοτικη ειναι διοικητικα η κατασταση που και τα δυο ερωτηματα απαντωνται ευκολα και ακριβως αυτα τα δυο ερωτηματα και οι απαντησεις τους ειναι που περιπλεκουν τη κατασταση και δεν δινουν καποια ελπιδα για βιωσιμη λυση.

Αν ειχα λεφτα θα ασχολιομουν εγω με την ΑΕΚ. Αυτο πιστευω το λενε πολλοι μπασκετικοι φιλαθλοι της ΑΕΚ.

Το θεμα ειναι τι θα γινει? Τι προσπαθει ο Φιλιππου?Θα βρεθει καποιος που θα τα βρει μαζι του? Να κλεισουμε ΚΑΕ και να παμε Βεθνικη?

Ο,τι να γινει ας γινει, αλλα συντομα ειναι κουραστικο πια.
ashton
ο Φιλίππου από όσο έχω ακούσει έχει μεταφέρει έστω κι εικονικά το μαγαζί στον ΓιανΓραν κι έτσι δεν αγχώνεται, γιατί τις ποινικές κλπ ευθύνες στα χρέη θα τις έχει ο ΓιανΓραν... Συνεπώς απλά περιμένει να πάρει αυτά που θέλει (ναι το 1 ευρώ που την πουλάει, συν τα 3,5+ εκατομμύρια...)
penetration
Ο τιτλος "νεο αφεντικο ο δροσος" πρεπει να φυγει

και καλυτερα να αποσυρθει το τοπικ και να ανοιχθει καινουριο για το διοικητικο-ιδιοκτησιακο καθεστως της ΑΕΚ.

Δικαιωματικα ashton εσυ βαζεις τιτλο και το ανοιγεις.
penetration
QUOTE(penetration @ May 16 2008, 12:01 ) *
Ο τιτλος "νεο αφεντικο ο δροσος" πρεπει να φυγει

και καλυτερα να αποσυρθει το τοπικ και να ανοιχθει καινουριο για το διοικητικο-ιδιοκτησιακο καθεστως της ΑΕΚ.

Δικαιωματικα ashton εσυ βαζεις τιτλο και το ανοιγεις.

Kαλα μαγικα γινονται πως αλλαξε ετσι ο τιτλος?
ashton
QUOTE
Στο παιχνίδι ο Ντέμης!

Του Γιώργου Νικολάου
16/05/2008 (14:42)

Πολλά, αν όχι όλα, περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε στην ιστορία της πολύπαθης μπασκετικής ΑΕΚ, αλλά ότι θα σήκωνε το τηλέφωνο ο Ντέμης Νικολαΐδης, για να επικοινωνήσει (βλέπε να προσπαθήσει να τον μεταπείσει) με τον Δημήτρη Δρόσο δεν το περιμέναμε!...

Ο Δημήτρης Δρόσος μπορεί να δήλωσε με επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν επιστρέφει στην ΑΕΚ, αλλά η φυγή του δραστηριοποίησε ακόμη και τον... Ντέμη Νικολαΐδη! Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τον "απερχόμενο" επενδυτή (βρίσκεται στη Νέα Υόρκη), αλλά αυτό που "διέγνωσε" είναι, ότι ο τέως "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ παραμένει αμετάπειστος. Ο κ. Νικολαΐδης θέλησε να περάσει προς τον Δρόσο το μήνυμα "να μην βιαστεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση και κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ".

Είχε προηγηθεί χθες η εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς Νικολαΐδη για το χάος που επικρατεί στο Τμήμα Μπάσκετ γι' αυτό και η επαφή με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, όπως αποκαλύπτουν σήμερα στην εφημερίδα "ΕΝΩΣΗ" οι συνάδελφοι Πάνος Μάλαμας και Κώστας Φώτης. Ο κ. Νικολαΐδης, αφού πληροφορήθηκε για το τί ακριβώς συμβαίνει, έσπευσε να τηλεφωνήσει στον Δημήτρη Δρόσο, με τον οποίο τον συνδέουν άριστες σχέσεις, όπως αποδείχθηκε και στο διάβα της φετινής περιόδου.

Είναι προφανές, ότι πέρα από το ξαφνικό ενδιαφέρον του Ντέμη Νικολαΐδη "που δεν αγαπάει το μπάσκετ" -κατά παλαιότερη έκφραση του- για την ΚΑΕ, ο "κιτρινόμαυρος" παράγοντας επιθυμεί διακαώς την επιστροφή (ή την παραμονή) Δρόσου. Στο πρόσωπο του Πατρινού επιχειρηματία ο κ. Νικολαΐδης βρήκε ισάξιο συνομιλητή. Ο κ. Νικολαΐδης "ποντάρει" σε ευρύτερη συνεργασία με τον Δρόσο, ο οποίος επίσης πιστεύει σ' αυτή την αμφίδρομη σχέση, για την οποία εντός της σεζόν χύθηκε (άλλωστε) πολύ μελάνι...

Η πρωτοβουλία Νικολαΐδη για το τηλεφώνημα προς τον Δρόσο, έτσι ή αλλιώς, αντιμετωπίζεται θετικά από το σύνολο των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι ελπίζουν, ωστόσο, και σε αποτέλεσμα. Κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στην παρούσα φάση, αφού ο κ. Δρόσος έριξε "μαύρη πέτρα" πίσω του. Κινήσεις προς την κατεύθυνση της "Ένωσης" των δυνάμεων γίνονται πάντως. Και θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες. Ο "συμβιβασμός" με τον Γιάννη Φιλίππου δεν είναι το πιθανότερο σενάριο, αλλά υφίσταται. Το είπε χθες και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, στην ρεαλιστική και αντρίκια τοποθέτηση του προς το basketblog.gr.

basketblog.gr
sarounas
δυστυχώς όπως φαίνεται από την στάση του και από παλαιότερες συνεντεύξεις ο Φιλίππου επειδή παρεξηγήθηκε με πέντε (που λέει ο λόγος) ανθρώπους έχει βαλθεί να καταστρέψει το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ εκτός και αν ικανοποιηθεί οικονομικά
penetration
Ο Δροσος τα εχει βρει με Παοκ (καθε χρονο ομαδα θα σπασει ολα τα ρεκορ)
sporting b.c.
QUOTE(penetration @ May 17 2008, 06:32 ) *
Ο Δροσος τα εχει βρει με Παοκ (καθε χρονο ομαδα θα σπασει ολα τα ρεκορ)


και μετα θα αναπροσαρμοσει τα όνειρα που είχε για τις άλλες ομάδες στην επόμενη...
θα πάρει δηλαδη το παρακάτω και θα το φτιάξει...

Χαιρετισμός Προέδρου ΤΑΚ Σπόρτιγκ


Το να προκαλείς μια επιθυμία, αναφέρει μια λαϊκή ρήση, να τη θρέφεις, να την καλλιεργείς, να την μεγαλώνεις, να την κεντρίζεις και να την ικανοποιείς, είναι ένα ολόκληρο ποίημα. Ως ποίημα, λοιπόν, βλέπουμε τον Σπόρτιγκ και ως δημιουργία την ενασχόλησή μας με έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους. Διαθέτουμε τον ενθουσιασμό και το μεράκι του «πρωτάρη», αλλά κυρίως την εμπειρία που μας επέτρεψε να έχουμε η ανάμιξή μας με τα κοινά σωματείου κατά το πρόσφατο παρελθόν.


Συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής είναι ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός, ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Ευρωπαίους πλέι μέικερ, ο οποίος θα μεταδώσει όλα όσα αφομοίωσε από την πολυετή καριέρα του στον Αθλητισμό. Πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ.

Στόχος της Διοίκησης του Σπόρτιγκ είναι εντός των προσεχών τριών χρόνων η ομάδα να συμπεριλαμβάνεται στις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού Μπάσκετ. Μέσα στην επόμενη τριετία ο Σπόρτιγκ να διαθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα, σκοπός μας αποτελούν η αξιοπιστία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, η οικονομική φερεγγυότητα, η επαγγελματική συνείδηση και οργάνωση και κυρίως, η δημιουργία ινδαλμάτων ή προτύπων τα οποία έχει τόσο ανάγκη σήμερα η νεολαία μας η οποία έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατους κινδύνους που οδηγούν στην απαξίωση της κοινωνίας μας. Όλοι οι πρώην και νυν αθλητές, διότι και εγώ από την μεγάλη Αθλητική Οικογένεια προέρχομαι, έχουμε την υποχρέωση να «αναζωπυρώσουμε την φλόγα» των παραπάνω αρχών και κανόνων και βέβαια, να τη μεταδώσουμε στους αυριανούς πολίτες, που δεν είναι άλλοι από τα σημερινά παιδιά. Παράλληλα, επιβάλλεται να τα διαπαιδαγωγήσουμε ενάντια στη βία και τον χουλιγκανισμό.

Αναμφισβήτητα, σ’ αυτή τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουμε ευελπιστούμε ότι θα έχουμε αρωγούς την Πολιτεία, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τους φιλάθλους του Σπόρτιγκ οι οποίοι πρέπει να ταχθούν δίπλα μας και να πορευθούν μαζί μας. Τους χορηγούς, επίσης, οι οποίοι είμαι πεπεισμένος ότι επιθυμούν να συνδέσουν το όνομά τους με μια τέτοια προσπάθεια. Ο επαγγελματισμός δεν αποτελεί για εμάς αυτοσκοπός, αλλά θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες της «ιδέας» και του «επαγγέλματος» έχουν τη δυνατότητα συνύπαρξης.

Η διοίκηση του ΤΑΚ Σπόρτιγκ έχει το θάρρος να οραματίζεται, άρα και τη δύναμη να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να δούμε ξανά τον ιστορικό σύλλογο να πρωταγωνιστεί στο καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό της Α1 εθνικής κατηγορίας.
Jabar
Ματαίωση και αναμονή...
Tου Γιώργου Νικολάου
16/05/2008 (21:03)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει πάψει να λειτουργεί από την ημέρα που "έπεσαν οι τίτλοι του τέλους" για τον Δημήτρη Δρόσο. Πιο σωστά, λειτουργεί μόνο το... Γραφείο Τύπου, οι υπεύθυνοι του οποίου θα κλείσουν -κατά πως φαίνεται- και την πόρτα της επίσημης ενημέρωσης.

H (απερχόμενη) διοίκηση ανακοίνωσε σήμερα τη ματαίωση, και όχι την αναβολή της προετοιμασίας συντήρησης, που σημαίνει ότι και επισήμως όλοι οι παίκτες είναι ελεύθεροι, όπως είχαμε γράψει έγκαιρα.

Υπάρχουν παίκτες, ωστόσο, που θα περιμένουν τις εξελίξεις και την "μία στο εκατομμύριο πιθανότητα" να επιστρέψει ο Δημήτρης Δρόσος. Θα περιμένουν κάποιες ημέρες δηλαδή. Μεταξύ αυτών και οι Κέζελ Ουέσον, Αμαρά Σι, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στις 30 Μαΐου 2008. Μέχρι νεοτέρας, θα περιμένουν και οι Νίκος Χατζής, Χρήστος Ταπούτος...

Η ανακοίνωση της απερχόμενης διοίκησης: "Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στην ΚΑΕ, ο γενικός διευθυντής Μάρκος Λαγός επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους παίκτες της Ένωσης και τους ανακοίνωσε την ματαίωση της προετοιμασίας για τη συντήρησή τους. Παράλληλα, οι "κιτρινόμαυροι" έλαβαν τα δεδουλευμένα τους, ενώ οι Αμερικανοί και κοινοτικοί θα ταξιδέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους. Ο Ουίλιαμ Έιβερι, ήδη, βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και θα τον ακολουθήσει αύριο Σάββατο ο Κέζελ Ουέσον. Σε λίγες ημέρες θ’ αναχωρήσουν από την Ελλάδα και οι Βασίλιεβιτς και Σι, οι οποίοι έλαβαν σήμερα τα δεδουλευμένα".

Εύκολα γίνεται αντιληπτό από την παραπάνω ανακοίνωση ότι δεν γίνεται πουθενά λόγος για τον προπονητή! Λογικό, βεβαίως, καθώς ο Δημήτρης Δρόσος είχε πάρει την απόφαση -πριν να πει το "αντίο"- να αναζητήσει τον διάδοχο του. Τον Θανάση Σκουρτόπουλο! Ο προπονητής του Αιγάλεω, που συζητεί με την ΑΕ Λεμεσού, ήταν το φαβορί (το είχαμε υπαινιχθεί άλλωστε και πριν από καιρό) για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.
penetration
QUOTE(penetration @ May 17 2008, 09:32 ) *
Ο Δροσος τα εχει βρει με Παοκ (καθε χρονο ομαδα θα σπασει ολα τα ρεκορ)

ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ.

Ο Δροσος παιζει για Περιστερι και το Περιστερι για Α1.

(Μηπως να ανοιγαμε ενα τοπικ "ο Δροσος και οι ομαδες του" η "η σημερινη ομαδα του Δροσου" η κατι σχετικο?)
XATZIS
ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!
ashton
QUOTE
Απειλή... Νικολαΐδη

Του Γιώργου Νικολάου
21/05/2008 (20:54)

Η αβεβαιότητα στην ΚΑΕ ΑΕΚ "τσακίζει κόκαλα"! Η ηγεσία των οργανωμένων οπαδών και συνεργάτες του Δημήτρη Δρόσου κάνουν κινήσεις σε μία προσπάθεια να μεταπείσουν τον Πατρινό επιχειρηματία, αλλά οι ενδείξεις δεν δικαιώνουν τους νοσταλγούς...

Εκπρόσωπος του Σωτήρη Νικολαΐδη στον οποίο η ΑΕΚ οφείλει 50.000 ευρώ από δεδουλευμένα, έχοντας τελεσίδικη απόφαση "ανά χείρας", επικοινώνησε με την πλευρά του Γιάννη Φιλίππου.

Ο πρώην "κιτρινόμαυρος" γκαρντ ήθελε να ενημερωθεί για τις προθέσεις της ιδιοκτησίας, πριν να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Η είδηση δεν είναι αυτή όμως. Η είδηση είναι ότι ο Νικολαΐδης ήταν εξ εκείνων που είχαν συμφωνήσει με τον προτεινόμενο -από τον Δημήτρη Δρόσο- διακανονισμό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη ενημερώθηκαν και επισήμως ότι έκλεισε το "κεφάλαιο Δρόσος".

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που φέρεται να κινδυνεύει περισσότερο από τις δυσάρεστη -για την ΑΕΚ- εξέλιξη είναι ο Γιάννης Γρανίτσας. Ο πρώην πρόεδρος είχε εγγυηθεί (προσωπική περιουσία βάσει του αθλητικού νόμου) για ποσό της τάξης των 22.000 ευρώ. Εξυπακούεται ότι ο κίνδυνος είναι σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς ο μεγαλομέτοχος αναμένεται σ' αυτή την περίπτωση να καλύψει τις όποιες οφειλές. Η πλευρά Φιλίππου φέρεται να ξαφνιάστηκε από την εξέλιξη και ισχυρίζεται ότι είχε λάβει διαβεβαίωση από την πλευρά του απερχόμενου επενδυτή ότι η συγκεκριμένη οφειλή είχε διευθετηθεί...


basketblog.gr
B for Basketball
QUOTE(penetration @ May 18 2008, 05:59 ) *
ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ.

Ο Δροσος παιζει για Περιστερι και το Περιστερι για Α1.

(Μηπως να ανοιγαμε ενα τοπικ "ο Δροσος και οι ομαδες του" η "η σημερινη ομαδα του Δροσου" η κατι σχετικο?)

Για Παναχαικη ξεχασες να αναφερεις....Μαζι με Γρηγορη Γεωργατο.... 77.gif
penetration
QUOTE(B for Basketball @ May 22 2008, 01:55 ) *
Για Παναχαικη ξεχασες να αναφερεις....Μαζι με Γρηγορη Γεωργατο.... 77.gif

αυτο το αναφερω στο φορουμ του τσαμπιονς λιγκ, εδω ειναι εκτος θεματος.
penetration
περα απο τη πλακα κανα νεο για μας ρε παιδια? πολυ ησυχια επεσε.
ashton
QUOTE
Η σειρά του Πέρκοβιτς...

Του Γιώργου Νικολάου
23/05/2008 (19:57)

H επικρατούσα αβεβαιότητα στην ΑΕΚ "άνοιξε τον ασκό του Αιόλου".
Ο Γιασμίν Πέρκοβιτς βαρέθηκε να περιμένει, γι' αυτό και φρόντισε να δώσει εντολή στους δικηγόρους του να επιληφθούν του θέματος! Όπερ σημαίνει να προσφύγουν από την ερχόμενη Δευτέρα στη δικαιοσύνη, για τα δεδουλευμένα της περιόδου 2006-'07. Ο Κροάτης διεκδικεί ποσό ύψους 45.000 ευρώ.

Ο Πέρκοβιτς ήταν εξ εκείνων που άνηκαν στην πλευρά των διαφωνούντων -με τον διακανονισμό του Δημήτρη Δρόσου- πιστωτών. Η οφειλή αυτή αποτελεί μέρος του επίμαχου ποσού των 560.000 ευρώ, το οποίο έγινε η αφορμή (και όχι η αιτία που είναι άλλη) για το "ναυάγιο" του "deal" με τους Γιάννη και Δημήτρη Φιλίππου.

Υπενθυμίζεται ότι δεδουλευμένα διεκδικούν οι Σωτήρης και Μάκης Νικολαΐδης. Η υπομονή των δύο πρώην παικτών της "Ένωσης" έχει εξαντληθεί, γι' αυτό και ασκούν πίεση προς τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο (νομικό σύμβουλο της ιδιοκτησίας). Εννοείται πως οι παραπάνω (συνολικά) τρεις παίκτες είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα μπουν κι άλλοι στον χορό, για να χορέψουν... την ταλαίπωρη ΑΕΚ.


basketblog.gr

κι ένα άρθρο του ΦΚ για τους γιαουρτοκοτοπουλάδες

QUOTE
Όσο υπάρχουν οι δύο Γιάννηδες...
Του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη
23/05/2008


Παρακολουθώντας σε καθημερινή βάση τα όσα γράφονται και λέγονται για τον λαβύρινθο της μπασκετικής ΑΕΚ, όλο και μεγαλώνει η απορία, την οποία είχαμε από την πρώτη στιγμή, ούτε καν από την πρώτη ώρα. Δηλαδή, ως πότε θα βρίσκονται άτομα μέσα και πέριξ της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, που θα τα κοροϊδεύουν οι δύο περιβόητοι Γιάννηδες, ο Φιλίππου κι ο Γρανίτσας;

Εκτός, αν δεν πρόκειται γι' άγνοια, ότι πέφτουν θύματα εμπαιγμού από τους δύο τραχύτατους δυνάστες της άλλοτε "Βασίλισσας", αλλά και για δικό τους "παιχνίδι", που τους βολεύει να μένουν μισοκρυμμένοι - μισοκαλυμμένοι από τον κονιορτό, που αφήνουν οι γκρεμοχαλαστές του "Νίκος Γκούμας" και του θρυλικού Τμήματος μπάσκετ...

● ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει νοήμων άνθρωπος, "Ενωσίτης" η μη, που να μην αντιλαμβάνεται την τακτική - πολιτική, τις μεθόδους, που χρησιμοποιούν, κατά τα τελευταία χρόνια, οι δύο ολέθριοι, για την ΑΕΚ, Γιάννηδες. Από τους οποίους ο ένας –ο "μπος"- παριστάνει τον "εξαφανισμένο" κι απλησίαστο, ο άλλος το εντελώς αντίθετο, ακριβώς για να βρίσκεται -ο Γρανίτσας- μέσα στα πρόσωπα και στα πράγματα και να ενημερώνει τον "αόρατο εγκέφαλο".
Γιατί, βέβαια, ουδέποτε ο Γιάννης Νο 2 έπαυσε να είναι ο απόλυτα έμπιστος και το βαρύ εκτελεστικό όργανο του Γιάννη Νο 1, έστω κι αν διαζεύχθηκαν επαγγελματικά ή έστω κι αν διεισδύει, ανάμεσα τους, σε μερικές περιπτώσεις ο υιός Δημήτρης. Ο τελευταίος ασφαλώς έχει παίξει κι αυτός ρόλος στο αποτελείωμα του ξεχαρβαλώματος της ομάδας, με τρομερές ευθύνες κατά τον χειρισμό θεμάτων περί τους προπονητές και του "πουλήματος - ξεπουλήματος" παικτών, όπως του Χατζή, του Ζήση, του Μπουρούση κι άλλων. Με το κάποιο "ελαφρυντικό", για τον τρίτο της καταστροφικής παρέας, πως "έμαθε ανάλογα με τους δασκάλους, που είχε"...

● ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πάρα πολύς χρόνος, για να εξηγήσει κανείς το πώς ένας ευφυής επιχειρηματίας, όπως είναι ο Δημήτρης Δρόσος, έπεσε στην φοβερή παγίδα -των Γιάννηδων- και δέχτηκε να πάρει, στην ουσία, "κοπανιστό αέρα", αρκεί να ηγηθεί, για μία(wink σεζόν, της εκτυφλωτικά επώνυμης (χάρη στο παρελθόν της) ΑΕΚ. Εδώ, άλλη μία πολύ μεγάλη απορία, την οποία εκφράζουμε, χωρίς να δεχόμαστε για σωστή την κατηγορηματική πρόβλεψη, που έκαναν συγκεκριμένοι μπασκετάνθρωποι, πέρσι τέτοιο, περίπου, καιρό, ότι: "Ο Δρόσος δεν μένει κάπου σταθερός. Πάντοτε φεύγει. Έχει την παραίτηση για ψωμοτύρι του"!
Δεν θα ενστερνιστούμε αυτή την αρνητική άποψη, για να μη αδικήσουμε τον κ. Δρόσο, μαζί και συνεργάτες του, όπως τον γηγενή Δικεφαλοαετίσιο, τον Μπάμπη Καραμανλή. Στον Δημήτρη Δρόσο αναγνωρίζουμε, ότι στη μία σεζόν, που μισοείχε ή δήθεν είχε (!) τον έλεγχο της ΚΑΕ, προσπάθησε - προσέφερε πάρα πολλά, έστω κι αν τα διασκορπισμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Μαρούσι "Γιαννοφίδια" είχαν γίνει ένα, είχαν κουλουριαστεί, με τα δικτάκια στα μπασκετικά καλάθια της ΑΕΚ!

● ΣΩΤΗΡΙΑ για την άλλοτε "Βασίλισσα" δεν υπάρχει, όσο οι δύο Γιάννηδες θα μένουν απτόητοι - ανίκητοι ακόμη κι από ισχυρές οντότητες, όπως είναι ο Ντέμης και η Χατζηχρήστια - "Original". Οι δυο τελευταίοι δείχνουν πράγματι εξαιρετικό ενδιαφέρον, αντίθετα με τον αδιάφορο και μπροστά σ' αυτό το πελώριο "Ενωσίτικο" δράμα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο ΠΑΟΚ, που επίσης υποφέρει εξ αιτίας του ιδιοκτησιακού, θα βρει ξανά τρόπους για να συνέλθει, αξιοποιώντας, σε τελική ανάλυση, και τις κυβερνητικές και γενικά πολιτικές προσωπικότητες, που ευαισθητοποιούνται μόνιμα, στις οποιεσδήποτε ευαίσθητες, ως κι αρρωστημένες, καταστάσεις του. Η ΑΕΚ δεν έχει τέτοια εύνοια, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάποιον, έστω εξ ουρανού "δικό της πρωθυπουργό ή μεγαλοϋπουργό".
Ο Άρης κλυδωνίστηκε, εξ αιτίας του "αμαρουσιώτικου τσουνάμι", αλλά μέσα σε λίγα 24ώρα συνήλθε και ξαναπαίρνει στα πάνω του. Η μόνη ιστορική και πρωτοπόρος Δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, που θα συνεχίζει να παραπαίει, να φυτοζωεί, να διαχειμάζει υπό αγωνιστική ανυποληψία, να... (Δημητρο) "Δροσίζεται" φευγαλέα και μετά πάλι να πνίγεται από την σκόνη των "Γιαννοερειπίων" θα είναι η ΑΕΚ. Ο "κιτρινο" - Δικέφαλος δεν θα ξανασηκώσει τα κεφάλια του, όσο θα Γιαννοκρατείται!

● Θα είναι - θα διαιωνίζεται σε "υποΑΕΚ", σε ξυπόλυτη και ρακένδυτη "Βασίλισσα" όσο δεν θα βρίσκονται ΕΝΑΣ ή ΠΟΛΛΟΙ για να κάνουν (εννοείται με απόλυτα ειρηνική - φιλαθλοπρεπή μεθόδευση) παρελθόν - όσο πιο μακρινό (και παντοτινό) παρελθόν τους δύο Εφιάλτες - Γιάννηδες, τον Φιλίππου και τον Γρανίτσα. Όλα τα άλλα είναι μισόλογα, ερμαφρόδιτες καταστάσεις, ημίμετρα, παθητική στάση, ασπιρίνη για τον καρκίνο. Με τον κάθε "Δρόσο" να αφυδατώνεται, να ξεραίνεται, να μαραζώνει από άνοιξη, σε άνοιξη...

● Και το αθάνατο "'68" , σε οποιασδήποτε μορφής ανάμνηση του, να προκαλεί (ήδη) όχι απλά τάση μελαγχολίας, αλλά γοερό κλάμα. Με τραγικό γεγονός, ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "1968άρης" Ευρωκυπελλούχος, από τους άσσους της, ξεσηκώνεται - επαναστατεί, για να σπάσει - να λιώσει τις αλυσίδες - δεσμά της "Γιαννοσκλαβιάς"!
Οι "Ζούπες", για παράδειγμα, μόνο για τα δημαρχιλίκια νοιάζονται. Ας μη προχωρήσουμε και σε άλλους, δεν είναι αυτοί το μείζον πρόβλημα, είναι -ναι!- η απάθεια και η απολεμικότητα των "Μελισσανίδηδων", για να τα λέμε και να τα γράφουμε έξω από τα δόντια...


basketblog.gr
sporting b.c.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...&pubid=1106498#

Θ. Γιαννακόπουλος σε Δρόσο: «Μείνε στην ΑΕΚ»
Η προτροπή του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Δημήτρη Δρόσο να παραμείνει στη διοίκηση της ΑΕΚ ήταν... όλα τα λεφτά στις αρχαιρεσίες του ΕΣΑΚΕ για ανάδειξη νέου προέδρου.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε στον Δρόσο: «Πρόεδρε, μείνε στην ΑΕΚ για να μεγαλουργήσει. Πρέπει να μείνεις στην ΑΕΚ. Μην τα παρατάς. Έβαλες μια τάξη. Πρέπει να τα βρεις με τον Φιλίππου.»

Ο Δρόσος δεν απάντησε, αλλά στη συνέχεια σχολίασε για την παρουσία του στις αρχαιρεσίες της ΚΑΕ εκπροσωπώντας την ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο κύριος Φιλίππου λέει ότι ισχύει το προσύμφωνο, συνεπώς ισχύει και η παρουσία μου εδώ. Αν δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει αυτός που έβαλε 4.000.000 ευρώ για την ΑΕΚ, ποιος έχει, αυτός που δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ;»
suspect
μενω, φευγω, καπου εδω ειμαι, θα βοηθησω, αφηστε με ησυχο, δεν ξαναγυρναω αλλα να τα ξαναπουμε...

τι κουραστικη κουραση...
reignman
δεν εχει και αδικο ομως ο Δροσος...
rchos
QUOTE
μενω, φευγω, καπου εδω ειμαι, θα βοηθησω, αφηστε με ησυχο, δεν ξαναγυρναω αλλα να τα ξαναπουμε...

τι κουραστικη κουραση...


QUOTE
δεν εχει και αδικο ομως ο Δροσος...



απο την αρχη δεν ειμαι απολυτα πεπεισμενος αν και ποιος ειχε ευθυνη για το ναυαγιο αυτο αλλα τα λογια του υποπτου ειναι πολυ σωστα.πολυ το κουραζει το θεμα.πολυ ομως.
pg21
QUOTE(rchos7 @ Jun 11 2008, 19:31 ) *
απο την αρχη δεν ειμαι απολυτα πεπεισμενος αν και ποιος ειχε ευθυνη για το ναυαγιο αυτο αλλα τα λογια του υποπτου ειναι πολυ σωστα.πολυ το κουραζει το θεμα.πολυ ομως.

Καλησπέρα μάγκες. Ας αφήσουμε στην άκρη τον Δρόσο και τους Γιάννηδες. Εμείς τι κάναμε για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. ΤΊΠΟΤΑ 68.gif 68.gif 68.gif Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Φέτος βλέπω να πηγαίνουμε απλά για την σωτηρία. Να'ναι καλά ο Μπάμπης για τις προσπάθειες που κάνει. Χαιρετίζω και τον φίλο τον Χαρίδημο ( ο Γκρίτζα... είμαι ).
ashton
Που'σαι ρε Γκρίτζα...
Στείλε μου με pm το e-mail σου, για να σου στείλω τη φωτο με τον Αγιασωτέλη
(έκανα @@ βέβαια και δεν είχα βάλει φλας και δεν είναι πολύ καθαρή, αλλά anyway...)


Στο θέμα μας τώρα...

ο Δρόσος έχει δυο χαρακτηριστικά :
α/ Δεν είναι σταθερός (2005/06 στον Αλιμο, 2006/07 στον Σπορτιγκ, 2007/08 στην ΑΕΚ, 2008/09 βλέπουμε
β/ Πλερώνει κανονικά και δεν αφήνει χρέη.

Αυτό το β/ είναι εξαιρετικά σημαντικά για μια ομάδα που είχε 12 χρόνια πρόεδρο τον μεγαλογιαουρτοκοτοπουλοβιομήχανο Φιλίππου που είχε φεσώσει το σύμπαν...
Κι'αυτός είναι ο λόγος που τον βλέπουν οι άλλοι (Παναχαϊκές, ΠΑΟΚ κλπ) σαν ξερολουκουμο και περιζητητο γαμπρο...

Ο Δρόσος πιστεύω πως έψαχνε αφορμη να απεμπλακεί γιατί αλλοιώς τα περίμενε κι αλλοιως τα είδε (κυρίως στο θέμα του κόσμου) και η υπόθεση με τους μανατζαραίους μάλλον του ήρθε κουτί.

Το θέμα είναι τι θα γίνει στη συνέχεια, που τη βλέπω από θολή έως κατάμαυρη...
reignman
ειναι ντροπη συλλογοι σαν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να φτανουν σε τετοιο σημειο 68.gif
ο φιλιππου μου θυμιζει κοκκαλη στο μπασκετ. εβαλε λεφτα οσο εβλεπε οτι εχει κερδος. μετα ασε την ΑΕΚ/Ολυμπιακο να σαπισει και who gives a fukc.

sad.gif
pg21
QUOTE(ashton @ Jun 14 2008, 15:06 ) *
Που'σαι ρε Γκρίτζα...
Στείλε μου με pm το e-mail σου, για να σου στείλω τη φωτο με τον Αγιασωτέλη
(έκανα @@ βέβαια και δεν είχα βάλει φλας και δεν είναι πολύ καθαρή, αλλά anyway...)
Στο θέμα μας τώρα...

ο Δρόσος έχει δυο χαρακτηριστικά :
α/ Δεν είναι σταθερός (2005/06 στον Αλιμο, 2006/07 στον Σπορτιγκ, 2007/08 στην ΑΕΚ, 2008/09 βλέπουμε
β/ Πλερώνει κανονικά και δεν αφήνει χρέη.

Αυτό το β/ είναι εξαιρετικά σημαντικά για μια ομάδα που είχε 12 χρόνια πρόεδρο τον μεγαλογιαουρτοκοτοπουλοβιομήχανο Φιλίππου που είχε φεσώσει το σύμπαν...
Κι'αυτός είναι ο λόγος που τον βλέπουν οι άλλοι (Παναχαϊκές, ΠΑΟΚ κλπ) σαν ξερολουκουμο και περιζητητο γαμπρο...

Ο Δρόσος πιστεύω πως έψαχνε αφορμη να απεμπλακεί γιατί αλλοιώς τα περίμενε κι αλλοιως τα είδε (κυρίως στο θέμα του κόσμου) και η υπόθεση με τους μανατζαραίους μάλλον του ήρθε κουτί.

Το θέμα είναι τι θα γίνει στη συνέχεια, που τη βλέπω από θολή έως κατάμαυρη...

Χαρίδημε καλημέρα,
Το mail μου είναι pgkritzal@cosmote.gr. Είμαι στο τρέξιμο τώρα ...Τα λέμε. ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ bball.gif bball.gif
pg21
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ μου,
Δυστυχώς δεν βλέπω φως. Πάμε καρφί για Α2. Έχετε μάθει κανά νέο? bball.gif bball.gif bball.gif
leelo15
Ο Δροσος ελυσε και τα συμβολαια των παιχτων. Μεχρι 10 Ιουλιου πρεπει να γινουν οι κινησεις για νεα διοικηση..

Πολυ σκουρα τα πραγματα Ουεσον, Σι ηταν πολυ καλη παιχτες και σιγουρα του χρονου δεν θα ειναι μαζι μας, αν και αυτο ειναι μαλλον το λιγοτερο απο αυτα που απασχολουν την Αεκ.

Μακαρι τις επομενες μερες να ακουσουμε κατι ευχαριστο. Εγω παντως εαν ημουν πλουσιος μη παθιασμενος Αεκτζης δεν θα εβαζα τα εβαζα εδω τα λεφτα μου..

Που σαι ρε Τιγρη ταχα "Αεκαρα"? Οριστε με ανοιχτα χερια σε περιμενουν εδω...
Jabar
Τρεις ομάδες δεν έχουν πέσει ποτέ από την Α Εθνική στο μπάσκετ μία από αυτές η ΑΕΚ.Είναι κάτι που έχει να κάνει με την παράδοδη στο άθλημα.Φέτος γιορτάσαμε για τα 40 χρόνια από την πρώτη συλλογική ευρωπαϊκή κούπα. Αλλά η κρίση στην ομάδα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.Ο Δρόσος δεν άρμοζε στην ΑΕΚ έτσι και αλλιώς.Δεν ήταν λύση .Την παράταση που μας έδωσε δεν τη εκμεταλλευτήκαμε. Ο Τίγρης δεν έσωσε το ποδόσφαιρο όσο είχε ανάγκη, όταν βρήκε το δρόμο του θέλει να γίνει σωτήρας.Η ΑΕΚ έχει ανάγκη στο μπάσκετ όμως.Η original εκανε κριτική ότι ο Ντέμης κρατά μικρή την ΑΕΚ.Ας μπει μπροστά και εμείς θα τη στηρίξουμε εστω και αν κρατήσει μικρή τη μπασκετική ΑΕΚ.Ας ρίξει λίγο την υπερηφάνια της και ας ζητήσει βοήθεια και από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.
Η ΑΕΚ έχει μπασκετικό κόσμο όσο και αν φαίνεται σαν αστείο στα μάτια ορισμένων.
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Jul 1 2008, 20:27 ) *
Τρεις ομάδες δεν έχουν πέσει ποτέ από την Α Εθνική στο μπάσκετ μία από αυτές η ΑΕΚ.Είναι κάτι που έχει να κάνει με την παράδοδη στο άθλημα.Φέτος γιορτάσαμε για τα 40 χρόνια από την πρώτη συλλογική ευρωπαϊκή κούπα. Αλλά η κρίση στην ομάδα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.Ο Δρόσος δεν άρμοζε στην ΑΕΚ έτσι και αλλιώς.Δεν ήταν λύση .Την παράταση που μας έδωσε δεν τη εκμεταλλευτήκαμε. Ο Τίγρης δεν έσωσε το ποδόσφαιρο όσο είχε ανάγκη, όταν βρήκε το δρόμο του θέλει να γίνει σωτήρας.Η ΑΕΚ έχει ανάγκη στο μπάσκετ όμως.Η original εκανε κριτική ότι ο Ντέμης κρατά μικρή την ΑΕΚ.Ας μπει μπροστά και εμείς θα τη στηρίξουμε εστω και αν κρατήσει μικρή τη μπασκετική ΑΕΚ.Ας ρίξει λίγο την υπερηφάνια της και ας ζητήσει βοήθεια και από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.
Η ΑΕΚ έχει μπασκετικό κόσμο όσο και αν φαίνεται ναστείο στα μάτια ορισμένων.

έχουμε δει και χειρότερα στα οικονομικά.
Εαν την ομάδα την αναλάβει ο Μπάμπης Καραμανλής (που για τους νεότερους δε λέει κάτι, αλλά για τους παλαιότερους , έπαιξε μπάσκετ στα παιδικοεφηβικά της εποχές των Μοικανών και πριν) θα την τρέξει σωστά. Και μπάσκετ γνωρίζει (σε αντίθεση με το Δρόσο) και ικανότητες έχει.
Το θέμα που θα ταλανίζει είναι τα χρέη του Φιλίππου (ελαφρύμενα κατά περίπου 1 εκ, αυτό του Δρόσου)

Πρέπει κάποιος να δώσει κανονικό όραμα, ας είναι και φτωχό το όραμα, αλλά πρέπει η ομάδα αν βρει

α) κανονική έδρα, φέτος τα παιδικοεφηβικά ήταν τσαντήρια, έπαιζαν στις έδρες των αντιπάλων (για να μην ξεχνιόμαστε υπάρχει ακόμα ταλέντο εκεί σε κάποια παιδιά)
β) τρόπο διαφυγής από το καθεστώς Φιλίππου ( 2,5 εκ είναι τα χρέη πλέον)
γ) αγωνιστική υπόσταση με κάποιο κορμό παικτών και όχι αυτό που βλέπουμε τα 3 τελευταία χρόνια, να αλλάζουν οι παίκτες σαν τα πουκάμισα (πλην του τεράστιου Ταπούτου)
Jabar
Nίκο έχεις νέα για το που βρισκόμαστε ?Προχωράει τίποτε έστω και σαν επαφές?Πολύ νέκρα,περιμένουμε το μοιραίο?
Το όραμα η Νέα Φιλαδέλφεια να στεγάσει μπάσκετ,πυγμαχία ,στίβο ,όλα τα τμήματα.
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Jul 6 2008, 11:39 ) *
Nίκο έχεις νέα για το που βρισκόμαστε ?Προχωράει τίποτε έστω και σαν επαφές?Πολύ νέκρα,περιμένουμε το μοιραίο?
Το όραμα η Νέα Φιλαδέλφεια να στεγάσει μπάσκετ,πυγμαχία ,στίβο ,όλα τα τμήματα.

νέα από βδομάδα, περιμένουν τι θα γίνει με την ερασιτεχνική και τις εκλογές (10 Ιουλίου) που προκύρηξε η έταιρη τεράστια μορφή του συλλόγου μετά τον Γρανίτσα, ο πρόεδρος κος Ανατολιωτάκης.
Παίζει εως και ο Γρανίτσας να τις κερδίσει w00t.gif
ο Φιλίππου δεν ξέρει κανένας τι θέλει, τι ζητάει, που πατά και που βρίσκεται.
Αν πάντως δεν ξεδιαλύνει το τοπίο μέσα στον Ιούλιο (για το ποιος θα αναλάβει) τότε θα έρθουν τα δύσκολα.

Η ομάδα δεν έχει γήπεδο αυτή τη στιγμή, πλην των Χατζή, Ταπούτου δεν έχει παίκτες , δεν έχει διοίκηση αλλά θα έχει την ωραία σφραγίδα ο φιλίππου 68.gif
leelo15
QUOTE(nikefalin @ Jul 6 2008, 08:54 ) *
Η ομάδα δεν έχει γήπεδο αυτή τη στιγμή, πλην των Χατζή, Ταπούτου δεν έχει παίκτες , δεν έχει διοίκηση αλλά θα έχει την ωραία σφραγίδα ο φιλίππου 68.gif

Δηλαδη ο Ταπουτος μενει? Με αυτες τις συνθηκες?
Το παλικαρι ειναι απαιχτο... 77.gif 77.gif
Στα δυσκολα μενει Αεκαρα!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.