QUOTE(Nik7 @ Sep 13 2007, 13:42 )
παιδιά με συγχωρείτε, δεν ειμαι μοντ, αλλά εδώ δεν ειναι οι μεταγραφές του ΠΑΟ;
μάλλον με μεταγραφές ολυμπιακού μου μοιάζει εμένα το chat.
τέλος παντων...
πραγματικά λογομαχείτε για το τπτ κατα τη γνώμη μου.
αν ο τεο θα αποδείξει το ταλεντο του θα φανεί φετος κ τα επόμενα χρόνια.
ο ολυμπιακός έριξε το ζάρι και θα δούμε τι θα βγάλει.
το θέμα μας ειναι ο ΠΑΟ.
εγω έχω 2-3 θέματα να θέσω:
1. πώς θα αντιμετωπισθεί η υπερφόρτωση ΔΔ;
2. θα αποδώσει τα αναμενόμενα ο βούγιανιτς;
3. θ'αντέξει ο γερο-τομάσεβιτς;
4. θ'αντικαταστήσουν (σχεδόν) επάξια τον σισκα οι περπε-winston;
εαν σ'όλα τα παραπάνω η απάντηση ειναι θετική για τον ΠΑΟ, τοτε βλέπω μιά πολλή καλή χρονιά, τολμώ δε να πω ακόμη και repeat ειναι εφικτό.
Κατά την γνώμη μου..τον Μήτσο..πρέπει μόλις γυρίσει από το Ευρωμπάσκετ...να τον στείλουμε στην Καστοριά για κανά μήνα..να αράξει να αγναντεύει την λίμνη..
Πιστεύω όμως ότι ο Σπανούλης και ο Βούγιανιτς θα τον ξεκουράσουν αρκετα φέτος.Τούλαχιστον για τους πρώτους 2-3 μήνες...που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά...και όχι κρίσιμα...να μην παίζει με τίποτα πάνω από 15-20 λεπτά.Μετά θα μπορεί να φορτσάρει ξεκούραστα.
Ο Βούγιανιτς..λογικά θα είναι καλύτερος από πέρσι.Δεν γίνεται να μην είναι.Πέρσι μπήκε ουσιαστικά στην ομάδα τα Χριστούγεννα..μετά από 2 χρόνια απραξίας.Επίσης έχουμε μάθει..ότι έκανε το καλοκαίρι ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας,και ειδικές προπονήσεις.Τον πιστεύω.Έχει τσαγανό αυτό το παιδί και @@....
Ο Τομάσεβιτς..με την προσεκτική ζωή που κάνει,λογικά θα αντέξει.Έκανε και φέτος προετοιμασία με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι,όπως πέρσι.Εγώ θα ήθελα έναν ακόμη ψηλό ρολιστα..για παν ενδεχόμενο...
Για Ουίνστον+Περπε.....και Σίσκα...τι να σου πώ? Θα δούμε...? Καλό όμως είναι..να μην περιμένουμε από την αρχή...τον Ουίνστον να κάνει παπάδες.Σίγουρα είναι πολύ θετικό και ελπιδοφόρο..ότι πρόκειται για παίκτη...στα μέτρα του Ομπράντοβιτς..και καλό χαρακτήρα.Φαίνεται να ταιριάζει στο στυλ της ομάδας..με βάση αυτά που είδαμε στον Πανιώνιο..είναι και 23 ετών....Είδωμεν...
Παραδοσιακά όμως....οι Αμερικανοί που παίρνει ο Ομπράντοβιτς...ή θα του βγούν "Μπουκια και συγχώριο"(Μίντλετον,Μακντόναλντ,Μπατίστ...)..ή θα είναι σκέτη απογοήτευση...(Τζόουνς ο μακαρίτης,Μπάξτερ,Μπράντ,Ντέλκ,ίσως και ο Μάρει...)...Τον Μπιούφορντ θα τον έβαζα στην 1η κατηγορία..αν δεν είχε το πρόβλημα...ότι του αρέσει πολύ το "χόρτο".....