Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
Ginobili
Εγώ πάλι...όχι...
PARISINOS
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 11 2007, 13:14 ) *
Ε ναι μωρε αυτα τα "Ειμαι περηφανος που ειμαι στον Παναθηναϊκο" και κατι τετοια δεν τα τρωμε εμεις! Ηταν φανερο! tongue.gif

Αχ βρε Ματσε ουτε ενα μυστικο δεν μπορεις να κρατησεις 68.gif

Μην ανυσηχεις. Για αυτο τους δωσαμε και μεις τον τεοντοσιτς. Εχουμε και εμεις τωρα δικο μας κατασκοπο που εχει παρει θεση. biggrin.gif tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 11 2007, 17:48 ) *
Εγώ πάλι...όχι...

Ουτε εγω περημενω πολλα απαυτον...γιατι ειναι ο χιλιοστος Σεντερ που ξερει να σκοραρει αλλα δεν ξερει τι θα πει αμυνα! Και το λενε και τα scouting reports...Επιθετικα μπορει να προσφερει...
lakersdynasty
Πληροφοριακα ο Ζοτς περημενει να δει πως θα τα παει ο Ζεχαριεφ στα φιλικα για να δει αν θα τον κρατησει...Μεχρι τωρα δηλωνει ευχαριστημενος παντως. Αυτα δηλωνει στην "Πρασινη"

Το πρωτο φιλικο θα γινοταν σημερα αλλα αναβληθηκε για μερικες μερες μετα μεχρι να επανελθουν οι Τομασεβιτς Μπετσιροβιτς για να εχουμε αρκετους παικτες στην διαθεση μας.

Επισης τον ρωτησαν αν μιλησε με τον Σισκα μετα την μεταγραφη και ειπε οτι μηλισε με τον μανατζερ του αλλα αυτα που ειπαν δεν μπορουν να γραφουν σε εφημεριδα! 19.gif

Τον καημενο τον μανατζερ!
trefoil 13
Αν δεν κάνω λάθος, ο Ginobili ρωτάει για Ζαχαρίεφ. Το παιδί ακόμα δοκιμάζεται και θα περιμένουν και τα φιλικά για να βγάλουν συμπεράσματα αν θα τον κρατήσουν ή όχι. Πριν μερικές μέρες ταλαιπωρήθηκε και με το στομάχι του και έχασε κάποιες προπονήσεις...
Dominique
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι από αύριο Πέμπτη 13/9/2007 θα ξεκινήσει η διάθεση(ανανέωση-νέες πωλήσεις) των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2007-08 και στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ (είσοδος από την Θύρα των επισήμων). Οι ώρες λειτουργίας είναι οι εξής: Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-20.00, Σάββατο: 11.00-17.00, Κυριακή: 11.00-15.00. Γίνεται γνωστό επίσης πως το προσεχές Σαββατοκύριακο τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω των Εθνικών εκλογών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 210.6440010 και 210.6842571».

απο sportime.gr(και οχι μονο φανταζομαι)

Αντε Bonzo,να κινητοποιουμαστε σιγα σιγα

Κι επειδη ειμαι λιγο off topic(δεν υπαρχει ΠΑΟ Επικαιροτητα οπως διπλα),να εκφρασω την απογοητευση μου για την τροπη που πηρε το θεμα Τεοντοσιτς.Πρωτη φορα τον ειδα τωρα στο Ευρωμπασκετ και παροτι δε μου φανηκε ο σουπερ ταλαντουχος παιχτης για τον οποιο τοσα ειχαμε ακουσει,θεωρω οτι οι χλιαρες εμφανισεις του οφειλονται στην απειρια(πρωτη συμμετοχη σε μεγαλη διοργανωση)και στις αυξημενες αρμοδιοτητες που του δοθηκαν σε μια Σερβια που ξεχειλιζε απο ανωριμοτητα.Εντουτοις ο Μιλος εδειξε μεγαλυτερη σοβαροτητα σε σχεση με τους συμπαικτες του(εξαιρουμενου του Γιαριτς),καθως και εξαιρετικη ικανοτητα στην οργανωση σετ παιχνιδιου.Ο Ζοτς εχασε και δυστυχως με εκκωφαντικο τροπο.
Οσον αφορα τα εισιτηρια διαρκειας και δεδομενης της δυσαρεσκειας των οργανωμενων με την ποδοσφαιρικη ομαδα,οι πωλησεις πρεπει να ξεπερασουν με ανεση τις 4000.Εμποδιο ισως σταθει ο φυσιολογικος κορεσμος του κοσμου μετα απο μια χρονια που τα ειχε ολα.Αυτος ειναι κι ενας λογος που θα θελα το Σαρας στον Ολυμπιακο αφου ο λαος του ΠΑΟ κινητοποιειται οταν νιωσει πως απειλειται.Οι Παναθηναικοι του φορουμ παντως οφειλουν να στηριξουν την ομαδα,η οποια ακομα κι αν δεν κατακτησει ολους τους τιτλους,πιθανοτατα θα ειναι η καλυτερη ολων των εποχων.
PARISINOS
Κι επειδη ειμαι λιγο off topic(δεν υπαρχει ΠΑΟ Επικαιροτητα οπως διπλα),να εκφρασω την απογοητευση μου για την τροπη που πηρε το θεμα Τεοντοσιτς.Πρωτη φορα τον ειδα τωρα στο Ευρωμπασκετ και παροτι δε μου φανηκε ο σουπερ ταλαντουχος παιχτης για τον οποιο τοσα ειχαμε ακουσει,θεωρω οτι οι χλιαρες εμφανισεις του οφειλονται στην απειρια(πρωτη συμμετοχη σε μεγαλη διοργανωση)και στις αυξημενες αρμοδιοτητες που του δοθηκαν σε μια Σερβια που ξεχειλιζε απο ανωριμοτητα.Εντουτοις ο Μιλος εδειξε μεγαλυτερη σοβαροτητα σε σχεση με τους συμπαικτες του(εξαιρουμενου του Γιαριτς),καθως και εξαιρετικη ικανοτητα στην οργανωση σετ παιχνιδιου.Ο Ζοτς εχασε και δυστυχως με εκκωφαντικο τροπο.

Οτι εχασε ο ζοτς ειναι γεγονος. Αλλα ενταξει τι να κανει οταν ο ΟΣΦΠ ερχεται και του προσφερει πραγματα που ο ζοτς δεν μπορουσε να προσφερει, οπως μεγαλο χρονο συμμετοχης και υψηλες αρμοδιαοτητες.

Βεβαια απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι πανηγυριζουν τοσο πολυ οι φιλοι του ΟΣΦΠ? Αυτη η μεταγραφη πιστοποιει οτι και παλι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα, αφου ενας παιχτης που στον ΠΑΟ δεν χωρουσε ουτε στην δωδεκαδα, στον ΟΣΦΠ προοριζεται για βασικος.

Ο τεοντοσιτς δεν μπορει αυτ τη στιγμη να κουμανταρει ομαδα που εχει στοχο το φαιναλ φορ, σε δυο χρονια ισως , τωρα με τιποτα. Εδω δενμπορουσε ο ρουμπιο που ειναι και πολυ καλυτερος παιχτης.
PanosIlio
Μα γιατί το έχετε πάρει τόσο στραβά αυτό με τον Τεόντισιτς.

Ούτε ο Ομπράντοβιτς έχασε ούτε κανένας. Απλά του παιδιού του είχε πει ότι φέτος δεν θα τον πάρει γιατί έχει πιο έμπειρους παίχτες, σεβαστό και γνωστό της πάσι.

Και απλά εμείς με το γενικό παιδομάζωμα που κάναμε φέτος βρήκαμε ευκαιρία και την κάναμε την μεταγραφή, απλά πράγματα. Μπορεί ο Ομπράντοβιτς να τον ήθελε τον παίχτη πολύ, αλλά από του χρόνου. Απλά χάσατε ένα ταλέντο.

Το να χαιρόμαστε είναι νομίζω εύλογο από τη στιγμή που πήραμε ένα από τα καλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη (ασχέτως με το τι εξέλιξη θα έχει) και με συμβόλαιο, που αν αληθεύουν οι όροι, είναι πάρα πολύ καλό για τον Ολυμπιακό. Ένας άλλος λόγος που χαιρόμαστε είναι πως παρόλο που αλλάξαμε ξανά - μανά την ομάδα βλέπουμε ότι έχουμε πάρει πάρα πολλούς ελπιδοφόρους παίχτες που μαζί με τους παλιούς και με την προσθήκη του Τεόντοσιτς διακρίνουμε ένα αρκετά καλό μέλλον για την ομάδα μας (φυσικά όλα αυτά με τα σημερινά δεδομένα, κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το πως θα εξελιχθούν αυτοί οι νέοι παίχτες). Να γιατί εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος.

ΥΓ1: Δεν σχολιάζω καν όλα αυτά:

QUOTE("PARISINOS")
Οτι εχασε ο ζοτς ειναι γεγονος. Αλλα ενταξει τι να κανει οταν ο ΟΣΦΠ ερχεται και του προσφερει πραγματα που ο ζοτς δεν μπορουσε να προσφερει, οπως μεγαλο χρονο συμμετοχης και υψηλες αρμοδιαοτητες.

Βεβαια απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι πανηγυριζουν τοσο πολυ οι φιλοι του ΟΣΦΠ? Αυτη η μεταγραφη πιστοποιει οτι και παλι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα, αφου ενας παιχτης που στον ΠΑΟ δεν χωρουσε ουτε στην δωδεκαδα, στον ΟΣΦΠ προοριζεται για βασικος.

Ο τεοντοσιτς δεν μπορει αυτ τη στιγμη να κουμανταρει ομαδα που εχει στοχο το φαιναλ φορ, σε δυο χρονια ισως , τωρα με τιποτα. Εδω δενμπορουσε ο ρουμπιο που ειναι και πολυ καλυτερος παιχτης.

Και απαντάω μόνο στο γιατί είμαστε χαρούμενοι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, διότι τα άλλα είναι κακοήθειες και προσπάθεια να γίνει γαργάρα η απώλεια ενός παίχτη που όλοι στον Παναθηναϊκό θεωρούσαν σίγουρο για του χρόνου. Και μάλιστα όλοι μιλάγατε, εδώ μέσα ακόμα, με τα καλύτερα λόγια για αυτόν τον παίχτη smile.gif

ΥΓ2: Συγνώμη αν είμαι εντελώς off topic αλλά ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω
Ginobili
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Sep 12 2007, 19:46 ) *
Μα γιατί το έχετε πάρει τόσο στραβά αυτό με τον Τεόντισιτς.

Ούτε ο Ομπράντοβιτς έχασε ούτε κανένας. Απλά του παιδιού του είχε πει ότι φέτος δεν θα τον πάρει γιατί έχει πιο έμπειρους παίχτες, σεβαστό και γνωστό της πάσι.

Και απλά εμείς με το γενικό παιδομάζωμα που κάναμε φέτος βρήκαμε ευκαιρία και την κάναμε την μεταγραφή, απλά πράγματα. Μπορεί ο Ομπράντοβιτς να τον ήθελε τον παίχτη πολύ, αλλά από του χρόνου. Απλά χάσατε ένα ταλέντο.

Το να χαιρόμαστε είναι νομίζω εύλογο από τη στιγμή που πήραμε ένα από τα καλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη (ασχέτως με το τι εξέλιξη θα έχει) και με συμβόλαιο, που αν αληθεύουν οι όροι, είναι πάρα πολύ καλό για τον Ολυμπιακό. Ένας άλλος λόγος που χαιρόμαστε είναι πως παρόλο που αλλάξαμε ξανά - μανά την ομάδα βλέπουμε ότι έχουμε πάρει πάρα πολλούς ελπιδοφόρους παίχτες που μαζί με τους παλιούς και με την προσθήκη του Τεόντοσιτς διακρίνουμε ένα αρκετά καλό μέλλον για την ομάδα μας (φυσικά όλα αυτά με τα σημερινά δεδομένα, κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το πως θα εξελιχθούν αυτοί οι νέοι παίχτες). Να γιατί εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος.

ΥΓ1: Δεν σχολιάζω καν όλα αυτά:
Και απαντάω μόνο στο γιατί είμαστε χαρούμενοι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, διότι τα άλλα είναι κακοήθειες και προσπάθεια να γίνει γαργάρα η απώλεια ενός παίχτη που όλοι στον Παναθηναϊκό θεωρούσαν σίγουρο για του χρόνου. Και μάλιστα όλοι μιλάγατε, εδώ μέσα ακόμα, με τα καλύτερα λόγια για αυτόν τον παίχτη smile.gif

ΥΓ2: Συγνώμη αν είμαι εντελώς off topic αλλά ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω

Φαντάσου,αν αντί Τεόντοσιτς...πέρνατε Γιασικιεβίτσιους.... tongue.gif Πως θα κάνατε...? w00t.gif
Θα μας είχατε τρελλάνει από την χαρά σας... w00t.gif
PanosIlio
Αυτό να λέγεται, αλλά ποιος λέει ότι δεν θα έχω και τους δύο? tongue.gif

Πολύ μιλήσαμε για τον Ολυμπιακό εδώ, απλά είπα τη γνώμη μου biggrin.gif
PARISINOS
Φιλε πανο σε καμια περιπτωση δεν προσπαθησα να μειωσω την μεταγραφη του ΟΣΦΠ.
Αλλωστε και στο τοπικ του ΟΣΦΠ ειπα πως ειναι πολυ καλη μεταγραφη και εδω εγραψα πως ειναι ξεκαθαρη νικη εναντι του ζοτς.

Ωστοσο οπως και να το κανουμε περασατε απο τον γιασικεβιτσιους, τον πριτζιονι, τον παργκο και τον ζηση στον τεοντοσιτς.
Σαν να περιμενα εγω τοσο καιρο σπανουλη και να μου φερνανε το καλυτερο δυαρι του πανευρωπαικου νεων.
οσο να ναι ξενερωμενος θα ειμουνα. Οπως ειμουνα λιγο οταν εφυγε ο σισκα και πηραμε ουιστον.

βεβαια το πως νοιωθει ο καθενας δεν μπορω να το καθορισω. Απλα εξεφρασα μια απορια.
sihainas
Και βέβαια δεν είμαστε ξενερωμένοι γιατί φάνηκε ότι η διοίκηση προσπάθησε για το καλύτερο... τώρα αν δεν θέλουν να ερθουν τι να κάνουμε να παρουμε την καραμπίνα και ν'αρχίσουμε να τους απειλούμε; Άλλωστε εγώ νομίζω ότι το θέμα Σάρας δεν έχει τελειώσει ακόμα... ίσα ίσα που τώρα που έχουμε καλήψει τα νώτα μας... μπορούμε να περιμένουμε και ότι γίνει... wink.gif
lakersdynasty
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Sep 12 2007, 23:56 ) *
Αυτό να λέγεται, αλλά ποιος λέει ότι δεν θα έχω και τους δύο? tongue.gif

Πολύ μιλήσαμε για τον Ολυμπιακό εδώ, απλά είπα τη γνώμη μου biggrin.gif

Bασικα ο μονος που λεει οτι δεν μπορει να ελπιζει ο Ολυμπιακος (και ο ΠΑΟ) ειναι το γεγονος οτι ο ιδιος ο μανατζερ του δηλωσε οτι δεν μπορει να σκεφτει τον εαυτο του να παιζει στην Ελλαδα! ohmy.gif

Κατα τα αλλα...συν τσεπη του Αγγελοπουλου και χειρα κινει!
PanosIlio
QUOTE(PARISINOS @ Sep 13 2007, 00:10 ) *
Φιλε πανο σε καμια περιπτωση δεν προσπαθησα να μειωσω την μεταγραφη του ΟΣΦΠ.
Αλλωστε και στο τοπικ του ΟΣΦΠ ειπα πως ειναι πολυ καλη μεταγραφη και εδω εγραψα πως ειναι ξεκαθαρη νικη εναντι του ζοτς.

Ωστοσο οπως και να το κανουμε περασατε απο τον γιασικεβιτσιους, τον πριτζιονι, τον παργκο και τον ζηση στον τεοντοσιτς.
Σαν να περιμενα εγω τοσο καιρο σπανουλη και να μου φερνανε το καλυτερο δυαρι του πανευρωπαικου νεων.
οσο να ναι ξενερωμενος θα ειμουνα. Οπως ειμουνα λιγο οταν εφυγε ο σισκα και πηραμε ουιστον.

βεβαια το πως νοιωθει ο καθενας δεν μπορω να το καθορισω. Απλα εξεφρασα μια απορια.

Ακριβώς επειδή οι παίχτες που θέλαμε είναι ακριβώς αυτοί που λες νιώθουμε και εμείς χαρούμενοι, αλλά δεν πανηγυρίζουμε τουλάχιστον οι λογικοί. Γιατί οι στόχοι μας ήταν μεγάλοι και ένας ένας άρχισαν να μας απορρίπτουν αλλά η διοίκησή μας συνέχισε να προσπαθεί και τουλάχιστον ξέρουμε πως έχει κάνει το καλύτερο δυνατό.

Δεν είμαστε ακόμα στο σημείο το δικό σας ή της ΤΣΣΚΑ, εσείς λόγω προπονητή και η ΤΣΣΚΑ λόγω χρημάτων, που κανένας να μην μας λέει όχι. Έτσι είναι σιγά σιγά κερδίζετε ο σεβασμός και η αναγνώριση. Ότι είχαμε τα 90'ς το έχουμε χάσει και σιγά σιγά επανερχόμαστε.
azannetop
Παιδιά ο Τεόντοσιτς είναι ταλέντο που μπορεί να βγει σούπερ παίκτης σε 2-3 χρόνια, μπορεί και να μείνει σε ρηχά νερά. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος παίκτης, έχει καλή πάσα, έχει αντίληψη του οργανωμένου παιχνιδιού αλλά μπάζει στην άμυνα. Αν μιλάτε για επικονωνιακή ήττα του Παναθηναϊκού, τι να πει και ο Ολυμπιακός για τον πολλά υποσχόμενο Περπέρογλου και τον έτοιμο παίκτη Ζίζιτς που μας πρόσφερε απλόχερα; Ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί τώρα σε υψηλό επίπεδο, ο Ολυμπιακός μπορεί να πρωταγωνιστήσει κάτω από προϋποθέσεις σε 2-3 χρόνια.
reignman
τι να πει και ο Ολυμπιακός για τον πολλά υποσχόμενο Περπέρογλου και τον έτοιμο παίκτη Ζίζιτς που μας πρόσφερε απλόχερα;

δε τα μετρας καλα τα κουκια. τον περπερογλου δε τον διεκδικησαμε γιατι δεν ηταν ΤΟΠ προσπεκτ. απλα και ομορφα. πηραμε τον Βασιλειαδη. αλλωστε αυτος ηταν ο ηγετης και ο περπερογλου τον ακολουθουσε wink.gif κανω λαθος?

τον Ζιζιτς τον αφησαμε ελευθερο και δεν τον χασαμε απο κανεναν. επιλογη μας ηταν να τον "στειλουμε" σε εσας αν θες.

τι να πει και ο Ολυμπιακος....
enypnio
καλά τον βασιλειάδη δεν τον ήθελε ο Παναθηναϊκός ούτε ζωγραφιστό ...

από άμυνα μηδεν

ο περπέ έχει μια ελπίδα να παίξει και άμυνα ... όχι μεγάλη αλλά anyway

η μόνη επικοινωνιακή ήττα του Παναθηναϊκού ήταν ο Σισκάουσκας, και δεν έχει σχέση με τον Αιώνιο Αντίπαλο,

γιατί ο παίχτης αύτος είναι μια ομάδα μόνος του, όπως είδαμε και χτες ...

απλά τον Σισκάουσκας ότι και να έκανε δεν τον κρατούσε ... δεν γινόταν smiley.gif

το ότι πέρασε ξόφαλτσα έχει να κάνει με το ότι δεν ήταν καλός στα πλέι οφ

Τώρα για την ΤΣΚΑ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Θόδωρος και ο Ζήσης γιατί τα δείγματα δεν είναι και πολύ ενθαρυντικά, ειδικά για τον 2ο, κρύος ιδρώτας θα τον έχει κόει τον Ετόρε
azannetop
Να σας ευχαριστήσουμε λοιπόν για αυτήν σας την "επιλογή" να μας παραχωρήσετε τον Ζίζιτς. Ήταν όντως καλή "επιλογή" δεν ξέρω για ποιον βέβαια biggrin.gif.

Ναι τον Περπέρογλου δεν τον θέλατε ποτέ, προτιμήσατε τον Καυκή το ξέχασα. smiley.gif
lakersdynasty
QUOTE(reignman @ Sep 13 2007, 12:26 ) *
δε τα μετρας καλα τα κουκια. τον περπερογλου δε τον διεκδικησαμε γιατι δεν ηταν ΤΟΠ προσπεκτ. απλα και ομορφα. πηραμε τον Βασιλειαδη. αλλωστε αυτος ηταν ο ηγετης και ο περπερογλου τον ακολουθουσε wink.gif κανω λαθος?

τον Ζιζιτς τον αφησαμε ελευθερο και δεν τον χασαμε απο κανεναν. επιλογη μας ηταν να τον "στειλουμε" σε εσας αν θες.

τι να πει και ο Ολυμπιακος....

Ουτε εσυ τα μετρας σωστα τα κουκια...
Γιατι δεν ηταν οι δικες μας εφημεριδες που παρουσιαζαν τον Περπε παικτη μας για 2 βδομαδες και μετα εκει που τον ειχαμε σιγουρο ηρθε μια αλλη ομαδα (ποσο μαλλον ο ΟΣΦΠ) και μας τον πηρε. Εσεις το κανατε κι αυτο και δεν νομιζω οτι ο Περπε μπορει ναα συγκριθει με τον Τεο γιατι εσεις οχι μονο τον θελατε τον Περπε αλλα τον ειχατε και δεδομενο για να φτιξετε την ομαδα σας. Δεν τον ειχατε σαν μια καλη λυση για το μελλον! Το εχω ξαναγραψει...μεσα σε ενα χρονο το σκαουτινγκ μπορει να κανει πραγματα και θαυματα σε σχεση με το να χαθει ενας παικτης που υπολογιζοταν για φετος και μετα να ψαχνεις αλλον. Αν δεν ειχαμε ψαξει για τον Γουινστον απο πριν πχ θα ψαχναμε ακομα να αντικαταστησουμε τον Σισκα...ο Ζελικο ηξερε εκ των προτερων τι ηθελε wink.gif

Οσο για τον Βασιλιαδη ε πες μου ποιος ασχοληθηκε μαζι του πριν απο το θεμα Περπερογλου...

Για να μην σου πω οτι η υποθεση Τεο μοιαζει περισσοτερο (κατα τα λεγομενα σου) με αυτην του Ζιζιτς αφου και οι 2 ομαδες αφησαν "ελευθερους" παικτες ξερωντας οτι ειναι χρησιμοι στους αιωνιους αντιπαλους.

Η μηπως δεν το ηξεραν? rolleyes.gif
Ginobili
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Sep 13 2007, 05:10 ) *
Ακριβώς επειδή οι παίχτες που θέλαμε είναι ακριβώς αυτοί που λες νιώθουμε και εμείς χαρούμενοι, αλλά δεν πανηγυρίζουμε τουλάχιστον οι λογικοί. Γιατί οι στόχοι μας ήταν μεγάλοι και ένας ένας άρχισαν να μας απορρίπτουν αλλά η διοίκησή μας συνέχισε να προσπαθεί και τουλάχιστον ξέρουμε πως έχει κάνει το καλύτερο δυνατό.

Δεν είμαστε ακόμα στο σημείο το δικό σας ή της ΤΣΣΚΑ, εσείς λόγω προπονητή και η ΤΣΣΚΑ λόγω χρημάτων, που κανένας να μην μας λέει όχι. Έτσι είναι σιγά σιγά κερδίζετε ο σεβασμός και η αναγνώριση. Ότι είχαμε τα 90'ς το έχουμε χάσει και σιγά σιγά επανερχόμαστε.

Βασικά έχω μια ένσταση εδώ....Ειλικρινά στις περιπτώσεις των Πάργκο-Ζήση-Σπανούλη...δεν μπορώ πω ότι οι Αγγελόπουλοι μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω..ο Πάργκο ήθελε ΝΒΑ..ακόμα και με λιγότερα χρήματα,ο Ζήσης..προτίμησε την σιγουριά της ΤΣΣΚΑ..έστω και για λιγότερα χρήματα(που έτσι και αλλιώς τα 1.3 εκ που παίρνει στην ΤΣΣΚΑ είναι υπερβολικά γι'αυτόν και δεν τα αξίζει με τίποτα,με βάση αυτών που μπορεί να προσφέρει),στην δε περίπτωση Σπανούλη..προσπάθησε να τον κλέψει από τον Παναθηναικό στο Στρασβούργο!!!! προσφέροντας του την λευκή επιταγή..και τον στηλο...όπως αποκάλυψε ο Σπανούλης(έτσι τους ήρθε η ιδέα icon_drunk.gif ..καθώς σκοπός του Γκέρσον ήταν να παρακολουθήσουν τον Μπουρούση και τον Βασιλόπουλο..και καλά...),τον δε Ούκιτς όμως,...αμα θέλατε να πληρώσετε κάτι τις στην Μπάρτσα..θα τον παίρνατε....
Στην περίπτωση του Πριτζιόνι πάλι...τα 2 εκατ στην Ταού μπορούσαν να τα δώσουν(και 2.5 λέω εγώ).Ίσως να ήταν "τσιμπημένη"τιμή...αλλά αν μη τι άλλο...θα είχες Πριτζιόνι τώρα....+1 εκατ τον μισθό του παίκτη.....στα λεφτά του Πάργκο ερχόμαστε...θα είχες το βασικότερο γρανάζι της Ταού των τελευταίων ετών..τον παίκτη που είναι το α και ω,που έκανε ντραφτ στους Σπέρς τον Σπλίτερ..
Τώρα για Γιασικιεβίτσιους...3.5 εκ παίρνει ο Παπαλουκάς w00t.gif ....δώστε και εσείς 5 στον Λιθουανό..να τελεώνετε...αφού βλέπουμε,ο άνθρωπος είναι άπληστος...

Αυτά τα λέω...γιατί σε περίπτωση που στο τέλος της χρονιάς ο Ολυμπιακός δεν πάρει πρωτάθλημα...και δεν πάει φάιναλ4...δεν νομίζω ότι οι φίλοι μας οι Ολυμπιακοί θα λένε....:"ε,δεν πειράζει....του χρόνου που θα έχουμε play maker κλάσης...θα τα καταφέρουμε..." wink.gif
azannetop
Να κάνω ένα σενάριο συνωμοσίας; Λέτε τελικά ο Ζοτς με τον Πινι να είναι πραγματικά φίλοι; Σου λέει ο Ζοτς έχω μια θέση ψηλού κενή τώρα που διώχνω τον Γιαφτόκας δώσε μου τον Ζίζιτς αφού εσύ πας για άλλον και εγώ θα αποσυρθώ από τις βλέψεις μου για Τεόντοσιτς και θα μεσολαβήσω με τις άκρες που έχω στην σέρβικη ομάδα ώστε να πληρώσεις και να τον πάρεις. Και οι δύο κερδισμένοι. Βέβαια αυτό δεν εξηγεί την υπόθεση Περπέρογλου αλλά αυτό είναι ένα άλλο σενάριο που δεν το έχω σκεφτεί ακόμα.

Take it with one, two or more grains of salt wink.gif
reignman
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 13 2007, 12:49 ) *
Ουτε εσυ τα μετρας σωστα τα κουκια...
Γιατι δεν ηταν οι δικες μας εφημεριδες που παρουσιαζαν τον Περπε παικτη μας για 2 βδομαδες και μετα εκει που τον ειχαμε σιγουρο ηρθε μια αλλη ομαδα (ποσο μαλλον ο ΟΣΦΠ) και μας τον πηρε. Εσεις το κανατε κι αυτο και δεν νομιζω οτι ο Περπε μπορει ναα συγκριθει με τον Τεο γιατι εσεις οχι μονο τον θελατε τον Περπε αλλα τον ειχατε και δεδομενο για να φτιξετε την ομαδα σας. Δεν τον ειχατε σαν μια καλη λυση για το μελλον! Το εχω ξαναγραψει...μεσα σε ενα χρονο το σκαουτινγκ μπορει να κανει πραγματα και θαυματα σε σχεση με το να χαθει ενας παικτης που υπολογιζοταν για φετος και μετα να ψαχνεις αλλον. Αν δεν ειχαμε ψαξει για τον Γουινστον απο πριν πχ θα ψαχναμε ακομα να αντικαταστησουμε τον Σισκα...ο Ζελικο ηξερε εκ των προτερων τι ηθελε wink.gif

Οσο για τον Βασιλιαδη ε πες μου ποιος ασχοληθηκε μαζι του πριν απο το θεμα Περπερογλου...

Για να μην σου πω οτι η υποθεση Τεο μοιαζει περισσοτερο (κατα τα λεγομενα σου) με αυτην του Ζιζιτς αφου και οι 2 ομαδες αφησαν "ελευθερους" παικτες ξερωντας οτι ειναι χρησιμοι στους αιωνιους αντιπαλους.

Η μηπως δεν το ηξεραν? rolleyes.gif

ας μην κανατε οτι κανατε με τον προ του πανι.

wink.gif

τυχαια πηγαν εκει μαλλον και οι σακοτα ξανθοπουλος και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. ασε που αν τον θελαμε θα τον ειχαμε παρει. τοσο απλα smile.gif ο ιδιος ο παιχτης δηλωνε αρχικα οτι προτιμαει τον ολυμπιακο και θα περιμενει και "θα θα θα" wink.gif have a nice day icon_wave.gif
reignman
QUOTE(azannetop @ Sep 13 2007, 13:57 ) *
Να κάνω ένα σενάριο συνωμοσίας; Λέτε τελικά ο Ζοτς με τον Πινι να είναι πραγματικά φίλοι; Σου λέει ο Ζοτς έχω μια θέση ψηλού κενή τώρα που διώχνω τον Γιαφτόκας δώσε μου τον Ζίζιτς αφού εσύ πας για άλλον και εγώ θα αποσυρθώ από τις βλέψεις μου για Τεόντοσιτς και θα μεσολαβήσω με τις άκρες που έχω στην σέρβικη ομάδα ώστε να πληρώσεις και να τον πάρεις. Και οι δύο κερδισμένοι. Βέβαια αυτό δεν εξηγεί την υπόθεση Περπέρογλου αλλά αυτό είναι ένα άλλο σενάριο που δεν το έχω σκεφτεί ακόμα.

Take it with one, two or more grains of salt wink.gif

πραγματικα πριν το διαβασω απο εσενα δεν ειχε μπει στο μυαλο μου.... ρε λες? :/

ισως να εξηγει και την υποθεση Περπερογλου.. καθως ειναι γνωστο οτι δε του αρεσουν τον Γκερσον Ελληνες κατα πρωτο λογο και κατα δευτερον "αμυντικων προσανατολισμων" παιχτες :Ρ
τον πελεκανο οταν γραφανε ολα τα μεσα οτι τον "θελει" ο ολυμπιακος, γιατι δε τον πηρε? rolleyes.gif
rchos
παιδια οτι και να λεμε τωρα ειναι προφανες οτι σε επικοινωνιακο επιπεδο η υποθεση του περπε ηταν μεγαλη ηττα του ολυμπιακου ενω αντιστοιχα η υποθεση του τεοντοσιτς μεγαλη ηττα του παναθηναικου!τονιζω σε επικοινωνιακο επιπεδο.δηλαδη τριχες!αλλα οπως και να το κανουμε και οι δυο παιχτες εμοιαζαν σιγουροι για την μια ομαδα και τελικα με γρηγορες κινησεις η αλλη ομαδα τον εκλεψε!
η περιπτωση του ζιζιτς ειναι τελειως διαφορετικη.τον αφησε η μια ομαδα ελευθερη και τον ηθελε η αλλη και τον απεκτησε!τελος!ουτε αυτα περι δωρου ισχυουν ουτε αυτα περι αποφαγια που καποιοι λιγοι ειπαν!
Anaz
δε Ούκιτς όμως,...αμα θέλατε να πληρώσετε κάτι τις στην Μπάρτσα..θα τον παίρνατε....
Kαλυτερα που δεν τον πηραμε!Κ σιγα που θα τους πληρωναμε για εναν παιχτη που ηθελαν να ξεφορτωθουν.
Στην περίπτωση του Πριτζιόνι πάλι...τα 2 εκατ στην Ταού μπορούσαν να τα δώσουν(και 2.5 λέω εγώ).Ίσως να ήταν "τσιμπημένη"τιμή...αλλά αν μη τι άλλο...θα είχες Πριτζιόνι τώρα....+1 εκατ τον μισθό του παίκτη.....στα λεφτά του Πάργκο ερχόμαστε...θα είχες το βασικότερο γρανάζι της Ταού των τελευταίων ετών..τον παίκτη που είναι το α και ω,που έκανε ντραφτ στους Σπέρς τον Σπλίτερ..
Δεν εχετε καταλαβει κατι..Το προβλημα των Αγγελοπουλων φετος δεν ειναι τα λεφτα!Το φετινο μπατζετ του Ολυμπιακου δεν εχει ταβανι!πολυ απλα δινουν ΟΣΑ χρειαζεται.Δηλαδη οταν δεν κολλαει να δωσει 1.3 για τον πιτσιρικα (την ωρα που η Τσσκα για τον Σισκα εδωσε 1) θα κολλησει να δωσει 2 για τον Πριτζιονι?Το θεμα ειναι ΠΟΥ θα τα δωσεις.. Η Ταου ειναι ανταγωνιστικη ομαδα!Δεν μπορεις να τους κανεις μαγκες δινοντας 2 εκ. ετσι απλα..
Τώρα για Γιασικιεβίτσιους...3.5 εκ παίρνει ο Παπαλουκάς ....δώστε και εσείς 5 στον Λιθουανό..να τελεώνετε...αφού βλέπουμε,ο άνθρωπος είναι άπληστος...
Αν υπηρχε ομαδα που να προσφερει στον Σαρας απολαβες που εστω να πλησιαζουν αυτες που του δινει ο Ολυμπιακος,δεν θα κολλαγε ο Αγγελο να του δωσει κ 5..Το θεμα δεν ειναι οικονομικο.

Εγω πιστευω οτι ο Παο βιαστηκε να ανανεωσει τον Βουγιανιτς.Ηταν ομως υποχρεωμενος να το κανει λόγω της αμφιβολιας στην υποθεση Σπανουλη. Θα ηταν πολυ καλυτερα να επαιρνε τον Τεοντοσιτς στη θεση του..
reignman
QUOTE(rchos7 @ Sep 13 2007, 15:18 ) *
παιδια οτι και να λεμε τωρα ειναι προφανες οτι σε επικοινωνιακο επιπεδο η υποθεση του περπε ηταν μεγαλη ηττα του ολυμπιακου ενω αντιστοιχα η υποθεση του τεοντοσιτς μεγαλη ηττα του παναθηναικου!τονιζω σε επικοινωνιακο επιπεδο.δηλαδη τριχες!αλλα οπως και να το κανουμε και οι δυο παιχτες εμοιαζαν σιγουροι για την μια ομαδα και τελικα με γρηγορες κινησεις η αλλη ομαδα τον εκλεψε!
η περιπτωση του ζιζιτς ειναι τελειως διαφορετικη.τον αφησε η μια ομαδα ελευθερη και τον ηθελε η αλλη και τον απεκτησε!τελος!ουτε αυτα περι δωρου ισχυουν ουτε αυτα περι αποφαγια που καποιοι λιγοι ειπαν!

εχεις δικιο..

περυσι δεν ειχαμε 4ρι στην ομαδα ειχαμε 5ρια σε κορμι 4ριου και 4ρια σε κορμι 5ριου τα διδυμα στους ψηλους δεν εβγαιναν και οι συνεργασιες αλλοι ηταν αργοι αλλοι ηταν δυσκινητοι και κανενας δεν ειχε πασα να εκμεταλλευτει τον εταιρο ψηλο...ετσι ο Γκερσον εδωσε Ζιζιτς κερδισε μια θεση κοινοτικου πηρε Τσακαλιδη να εξασφαλισει τα ριμπαουντς και την αμυνα και ενα γρηγορο ψηλο με καλη πασα και ποστ παιχνιδι για να παιρνει περισσοτερους ποντους μεσα στο καλαθι

λογικο ακουγεται
Ginobili
QUOTE(Anaz @ Sep 13 2007, 12:20 ) *
Kαλυτερα που δεν τον πηραμε!Κ σιγα που θα τους πληρωναμε για εναν παιχτη που ηθελαν να ξεφορτωθουν.
Δεν εχετε καταλαβει κατι..Το προβλημα των Αγγελοπουλων φετος δεν ειναι τα λεφτα!Το φετινο μπατζετ του Ολυμπιακου δεν εχει ταβανι!πολυ απλα δινουν ΟΣΑ χρειαζεται.Δηλαδη οταν δεν κολλαει να δωσει 1.3 για τον πιτσιρικα (την ωρα που η Τσσκα για τον Σισκα εδωσε 1) θα κολλησει να δωσει 2 για τον Πριτζιονι?Το θεμα ειναι ΠΟΥ θα τα δωσεις.. Η Ταου ειναι ανταγωνιστικη ομαδα!Δεν μπορεις να τους κανεις μαγκες δινοντας 2 εκ. ετσι απλα..
Αν υπηρχε ομαδα που να προσφερει στον Σαρας απολαβες που εστω να πλησιαζουν αυτες που του δινει ο Ολυμπιακος,δεν θα κολλαγε ο Αγγελο να του δωσει κ 5..Το θεμα δεν ειναι οικονομικο.

Εγω πιστευω οτι ο Παο βιαστηκε να ανανεωσει τον Βουγιανιτς.Ηταν ομως υποχρεωμενος να το κανει λόγω της αμφιβολιας στην υποθεση Σπανουλη. Θα ηταν πολυ καλυτερα να επαιρνε τον Τεοντοσιτς στη θεση του..

Ναι πες μας τώρα...ότι προτιμάς και τον Τεόντοσιτς από τον Σπανούλη... blink.gif
Για πές το και στον Γκέρσον...ανταλλάσει άραγε..τον Τεοντόσιτς για τον Σπανούλη...??? 39.gif
Γι'αυτό προσφέρατε και λευκή επιταγή... 24.gif

Και έχεις δίκιο..το πρόβλημα με τον Σάρας δεν είναι οικονομικό...αλλά συναισθηματικό.. blove.gif
Θέλει να πάει στην ομάδα της καρδιάς του..την Μπάρτσα.. blink.gif

Δεν έκανες μάγκες την Ταού..και την Μπάρτσα..Βολέψου τώρα με τον Μπλάκνει..και τον 20χρονο..και ασε τους ανταγωνιστές σου να έχουν Παπαλουκά,Πριτζιόνι,Πλάνινιτς,Διαμαντίδη,Σ
πανούλη...και τον Βούγιανιτς(που τόσο υποτιμάς..)
lakersdynasty
QUOTE(reignman @ Sep 13 2007, 15:05 ) *
ας μην κανατε οτι κανατε με τον προ του πανι.

wink.gif

τυχαια πηγαν εκει μαλλον και οι σακοτα ξανθοπουλος και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. ασε που αν τον θελαμε θα τον ειχαμε παρει. τοσο απλα smile.gif ο ιδιος ο παιχτης δηλωνε αρχικα οτι προτιμαει τον ολυμπιακο και θα περιμενει και "θα θα θα" wink.gif have a nice day icon_wave.gif

Μα εδω φεναται για αλλη μια φορα ποσο οργανωμενα κινειται η διοικηση της ομαδας σου που αντι να κανει οτι ειναι δυνατον για να παρει τον παικτη αφηνε να διαρρευσουν του κομου οι φημες οτι ο παικτης ειναι κλεισμενος και κουραφεξαλα και δεν ειχατε μιλησει καν με τον προεδρο του Πανιονιου!

Αν εχουμε εμεις καλες σχεσεις με καποιους εχετε και εσεις με καποιους αλλους. Τα λεφτα δεν ειναι το παν οποτε το περνω οποιον θελω που λες δεν νομιζω οτι ταιριαζει πολυ στην ομαδα σου. Γιατι αμα χρυσοπληρωνω και εγω ολους τους παικτες μπορω και εγω να περνω οποιον θελω αλλα δεν σημαινει οτι τα αξιζουν κιλοας και απτην αλλη αν θες να αξιολογησεις την δυναμη του πορτοφολιου των Αγγελοπουλων μη ρωτας μονο αυτους που ηρθαν αλλα και ολους αυτους που σου εχουν ριξει χιλοπιτα

Κατα τα αλλα συμφωνω με rchos7...
azannetop
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα όπως το είπες Anaz, δηλαδή που θα δώσεις τα λεφτά. Συμφωνώ οτι ο Ολυμπιακός δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει αρκετά χρήματα για κάποιον παίκτη. Το θέμα είναι οτι όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία πρέπει να την πιάνεις από τα μαλιά. Εφόσον έχεις πρόβλημα στο άσσο δεν πρέπει να πάρεις κάποιον παίκτη ψημένο να σε πάει ένα σκαλί πιο πάνω για να γίνεις άμεσα ανταγωνιστικός; Και ο Πριτζόνι και ο Ούκιτς είναι τέτοιοι παίκτες. Τι σημασία έχει αν τα λεφτά θα πάνε σε ανταγωνίστρια ομάδα την οποία θα ανταγτωνιστείς (μόνο σε επιπεδο ευρωλίγκας), εσύ δεν πρέπει να δυναμώσεις πολύ εκεί που πονάς;

Οι μέχρι τώρα επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση 1 θεωρώ οτι είναι καλύτερες σε σχέση με τις περσινές, αλλά οχι αρκετές για να πρωταγωνιστήσει άμεσα τουλάχιστον στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο Μπλάκνευ έχει εμπειρία αλλά ο Τεο ενώ σίγουρα είναι ταλέντο δεν είναι ακόμα έτοιμος. Θα μπορούσε λοιπόν να κυνηγήσει πιο ζεστά ένα ψημένο point guard χωρίς να λέω οτι δεν προσπάθησε καθόλου.

Όσον αφορά τις επικοινωνιακές ήττες συμφωνώ με τον παππού με το άσπρο γένι, είναι τρίχες.
man10
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2007, 12:50 ) *
Ναι πες μας τώρα...ότι προτιμάς και τον Τεόντοσιτς από τον Σπανούλη... blink.gif
Για πές το και στον Γκέρσον...ανταλλάσει άραγε..τον Τεοντόσιτς για τον Σπανούλη...??? 39.gif
Γι'αυτό προσφέρατε και λευκή επιταγή... 24.gif

Βασικα δεν ειπε πουθενα κατι τετοιο...Δεν ειδα σε κανενα ποστ του,συγκριση Σπανουλη-Τεοντοσιτς...
Εννοειται πως ο Σπανουλης ειναι πολυ καλυτερος,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα ισχυει το ιδιο σε 2-3 χρονακια...Επισης ο Τεοντοσιτς ειναι PLAY MAKER...O Σπανουλης ειναι...παικταρας αλλα οχι καθαρος ασσος.

QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2007, 12:50 ) *
Δεν έκανες μάγκες την Ταού..και την Μπάρτσα..Βολέψου τώρα με τον Μπλάκνει..και τον 20χρονο..και ασε τους ανταγωνιστές σου να έχουν Παπαλουκά,Πριτζιόνι,Πλάνινιτς,Διαμαντίδη,Σ
πανούλη...και τον Βούγιανιτς(που τόσο υποτιμάς..)

Και εσυ υποτιμας τον Τεοντοσιτς νομιζω,ε? smile.gif
Οτι ειναι 20χρονος δεν σημαινει οτι δεν κανει...Και ας μην ξεχναμε οτι ο Τεοντοσιτς μεχρι στιγμης σε οσα παιχνιδια τον εχουμε παρακολουθησει ειναι απιστευτα ωριμος,για μενα ωριμοτερος απο Σπανουλη,Βουγιανιτς...και επισης οπως ειπες ειναι και 20 χρονων...Αρα εχει περιθωρια βελτιωσης..

Επισης το θεμα Σαρας δεν εχει κλεισει ακομη,σωστα?
rchos
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα όπως το είπες Anaz, δηλαδή που θα δώσεις τα λεφτά. Συμφωνώ οτι ο Ολυμπιακός δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει αρκετά χρήματα για κάποιον παίκτη. Το θέμα είναι οτι όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία πρέπει να την πιάνεις από τα μαλιά. Εφόσον έχεις πρόβλημα στο άσσο δεν πρέπει να πάρεις κάποιον παίκτη ψημένο να σε πάει ένα σκαλί πιο πάνω για να γίνεις άμεσα ανταγωνιστικός; Και ο Πριτζόνι και ο Ούκιτς είναι τέτοιοι παίκτες. Τι σημασία έχει αν τα λεφτά θα πάνε σε ανταγωνίστρια ομάδα την οποία θα ανταγτωνιστείς (μόνο σε επιπεδο ευρωλίγκας), εσύ δεν πρέπει να δυναμώσεις πολύ εκεί που πονάς;

δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα ειδικα για την περιπτωση πλευ μεικερ οπως εγινε φετος στον ολυμπιακο.καταρχην να πω οτι τον ουκιτς δεν τον βαζω μαζι με πριτζιονι ας πουμε.απο το να ερχοταν ο ουκιτς προτιμω τεοντοσιτς!πρεπει σε οσα λεμε να σκεφτουμε τον παραγοντα σαρας.την περιοδο που θα διναμε 2.5 για τον πριτζιονι θα διναμε στην ταου 2,5 εκατομυρια ευρο στην ταου δινοντας της την δυνατοτητα να φερει σαρας.επισης ο πριτζιονι δεν ειχε μπαι αουτ οπως ο σισκα στον παναθηναικο.γινονταν διαπραγματευσεις!ε οταν βλεπεις οτι ο προεδρος της αντιπαλης σε ψιλοδουλευει γιατι αυτο εκανε ο προεδρος της ταου τοτε κανεις πισω γιατι αλλιως καθεσαι να σε δουλευει ο αλλος.αν ειχε μπαι αουτ ο παιχτης οπως ο σισκα κατι μπορει να γινοταν!
Ginobili
QUOTE(man10 @ Sep 13 2007, 13:02 ) *
Βασικα δεν ειπε πουθενα κατι τετοιο...Δεν ειδα σε κανενα ποστ του,συγκριση Σπανουλη-Τεοντοσιτς...
Εννοειται πως ο Σπανουλης ειναι πολυ καλυτερος,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα ισχυει το ιδιο σε 2-3 χρονακια...Επισης ο Τεοντοσιτς ειναι PLAY MAKER...O Σπανουλης ειναι...παικταρας αλλα οχι καθαρος ασσος.
Και εσυ υποτιμας τον Τεοντοσιτς νομιζω,ε? smile.gif
Οτι ειναι 20χρονος δεν σημαινει οτι δεν κανει...Και ας μην ξεχναμε οτι ο Τεοντοσιτς μεχρι στιγμης σε οσα παιχνιδια τον εχουμε παρακολουθησει ειναι απιστευτα ωριμος,για μενα ωριμοτερος απο Σπανουλη,Βουγιανιτς...και επισης οπως ειπες ειναι και 20 χρονων...Αρα εχει περιθωρια βελτιωσης..
Επισης το θεμα Σαρας δεν εχει κλεισει ακομη,σωστα?

Και για πιον παίκτη λέει ότι θα ήταν πολύ καλύτερα ανταυτού...να παίρναμε τον Τεοντόσιτς???
Και ποιός σου είπε ότι εγώ μιλάω για΄μετά από 2-3 χρόνια??? Μπορεί σε 3 χρόνια ο Ολυμπιακός να έχει την κορυφαία-σούπερ ομάδα της Ευρώπης...Εγώ μιλάω αποκλειστικά για την χρονιά που μας έρχεται.Και δεν υποτιμώ τον Τεόντοσιτς(έχω καταθέσει την γνώμη μου για τον παίκτη και στο τόπικ του Ολυμπιακού..και εδώ...και είναι πάρα πάρα πολύ καλή για την ηλικία του.Σε 2-3 χρόνια μπορεί να κάνει για 3 Γιασικιεβίτσιους...Σου ξαναλέω όμως...μιλάω για ΦΕΤΟΣ.

Εγώ απ'όσο είδα στο Ευρωμπάσκετ...ο Τεοντόσιτς..δεν μου έδειξε κάτι καλύτερο από τον Ούκιτς(Ο Ούκιτς που έχει και περισσότερο ανταγωνισμό στην θέση του...στην Κροατία...).Για την χρονιά που μας έρχεται...ο πιτσιρικάς..δεν πιστεύω ότι μπορεί να τραβήξει τον Ολυμπιακό..στις πλάτες του..για να πάρει τους τίτλους...
(εκτός και αν σκοπός δεν είναι οι τίτλοι...)
Warrior
Και για πιον παίκτη λέει ότι θα ήταν πολύ καλύτερα ανταυτού...να παίρναμε τον Τεοντόσιτς???

QUOTE(Anaz @ Sep 13 2007, 16:20 ) *

Kαλυτερα να διαβαζεις πιο προσεκτικα τι γραφει ο καθενας...και να μην υψωνεις τους τονους και υποτιμας
τον συνομιλητη σου χωρις λογο.
Ginobili
Δεν σήκωσα κανέναν τόνο.Ό,τι είχα να πω για το θέμα με τον Τεόντοσιτς και την θέση του play maker του Ολυμπιακού το έχω πει.Και δεν υποτιμώ κανέναν.Ούτε ποτέ ισχυρίζομαι ότι ξέρω περισσότερο μπάσκετ από τους άλλους.
Nik7
παιδιά με συγχωρείτε, δεν ειμαι μοντ, αλλά εδώ δεν ειναι οι μεταγραφές του ΠΑΟ;
μάλλον με μεταγραφές ολυμπιακού μου μοιάζει εμένα το chat.
τέλος παντων...
πραγματικά λογομαχείτε για το τπτ κατα τη γνώμη μου.
αν ο τεο θα αποδείξει το ταλεντο του θα φανεί φετος κ τα επόμενα χρόνια.
ο ολυμπιακός έριξε το ζάρι και θα δούμε τι θα βγάλει.
το θέμα μας ειναι ο ΠΑΟ.
εγω έχω 2-3 θέματα να θέσω:

1. πώς θα αντιμετωπισθεί η υπερφόρτωση ΔΔ;
2. θα αποδώσει τα αναμενόμενα ο βούγιανιτς;
3. θ'αντέξει ο γερο-τομάσεβιτς;
4. θ'αντικαταστήσουν (σχεδόν) επάξια τον σισκα οι περπε-winston;

εαν σ'όλα τα παραπάνω η απάντηση ειναι θετική για τον ΠΑΟ, τοτε βλέπω μιά πολλή καλή χρονιά, τολμώ δε να πω ακόμη και repeat ειναι εφικτό.
man10
QUOTE(Nik7 @ Sep 13 2007, 13:42 ) *

Λογικα με χρησιμοποιηση Σπαν και Μιλος μεχρι τον Μαρτιο για αρκετα λεπτα σε ευκολα ματς.

Οχι μονο τα αναμενομενα αλλα και πολυ παραπανω ΙΜΟ...

Πιστευω οτι για τον ρολο που τον προοριζει ο Ζοτς ανετα...Θα αντεξει σιγουρα...Απλα θελει καλη διαχειρηση...

4. θ'αντικαταστήσουν (σχεδόν) επάξια τον σισκα οι περπε-winston

Με τιποτα...
Ginobili
παιδιά με συγχωρείτε, δεν ειμαι μοντ, αλλά εδώ δεν ειναι οι μεταγραφές του ΠΑΟ;
μάλλον με μεταγραφές ολυμπιακού μου μοιάζει εμένα το chat.
τέλος παντων...
πραγματικά λογομαχείτε για το τπτ κατα τη γνώμη μου.
αν ο τεο θα αποδείξει το ταλεντο του θα φανεί φετος κ τα επόμενα χρόνια.
ο ολυμπιακός έριξε το ζάρι και θα δούμε τι θα βγάλει.
το θέμα μας ειναι ο ΠΑΟ.
εγω έχω 2-3 θέματα να θέσω:

εαν σ'όλα τα παραπάνω η απάντηση ειναι θετική για τον ΠΑΟ, τοτε βλέπω μιά πολλή καλή χρονιά, τολμώ δε να πω ακόμη και repeat ειναι εφικτό.

Κατά την γνώμη μου..τον Μήτσο..πρέπει μόλις γυρίσει από το Ευρωμπάσκετ...να τον στείλουμε στην Καστοριά για κανά μήνα..να αράξει να αγναντεύει την λίμνη.. biggrin.gif
Πιστεύω όμως ότι ο Σπανούλης και ο Βούγιανιτς θα τον ξεκουράσουν αρκετα φέτος.Τούλαχιστον για τους πρώτους 2-3 μήνες...που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά...και όχι κρίσιμα...να μην παίζει με τίποτα πάνω από 15-20 λεπτά.Μετά θα μπορεί να φορτσάρει ξεκούραστα. wink.gif
Ο Βούγιανιτς..λογικά θα είναι καλύτερος από πέρσι.Δεν γίνεται να μην είναι.Πέρσι μπήκε ουσιαστικά στην ομάδα τα Χριστούγεννα..μετά από 2 χρόνια απραξίας.Επίσης έχουμε μάθει..ότι έκανε το καλοκαίρι ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας,και ειδικές προπονήσεις.Τον πιστεύω.Έχει τσαγανό αυτό το παιδί και @@.... tongue.gif

Ο Τομάσεβιτς..με την προσεκτική ζωή που κάνει,λογικά θα αντέξει.Έκανε και φέτος προετοιμασία με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι,όπως πέρσι.Εγώ θα ήθελα έναν ακόμη ψηλό ρολιστα..για παν ενδεχόμενο...

Για Ουίνστον+Περπε.....και Σίσκα...τι να σου πώ? Θα δούμε...? Καλό όμως είναι..να μην περιμένουμε από την αρχή...τον Ουίνστον να κάνει παπάδες.Σίγουρα είναι πολύ θετικό και ελπιδοφόρο..ότι πρόκειται για παίκτη...στα μέτρα του Ομπράντοβιτς..και καλό χαρακτήρα.Φαίνεται να ταιριάζει στο στυλ της ομάδας..με βάση αυτά που είδαμε στον Πανιώνιο..είναι και 23 ετών....Είδωμεν...
Παραδοσιακά όμως....οι Αμερικανοί που παίρνει ο Ομπράντοβιτς...ή θα του βγούν "Μπουκια και συγχώριο"(Μίντλετον,Μακντόναλντ,Μπατίστ...)..ή θα είναι σκέτη απογοήτευση...(Τζόουνς ο μακαρίτης,Μπάξτερ,Μπράντ,Ντέλκ,ίσως και ο Μάρει...)...Τον Μπιούφορντ θα τον έβαζα στην 1η κατηγορία..αν δεν είχε το πρόβλημα...ότι του αρέσει πολύ το "χόρτο"..... tongue.gif
vastravoud
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τα παραπάνω!

1) Ο ΔΔ έφτυσε αίμα πέρσι στην αρχή της σεζόν καθώς δεν υπήρχε δεύτερος PG. Φέτος η χρονιά ξεκινάει με 2 καθαρούς PG (ΔΔ-Μίλος) και τον Σπανούλη. Εννοείται βέβαια πως στο διάστημα που λόγω rotation θα συνυπάρχει ο ΔΔ με κάποιον από τους άλλους δύο(ή και τους δύο) το κουμάντο θα εξακολουθεί να το έχει αυτός.

2) Και σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Από τον Βούγιανιτς περιμένω πολύ σπουδαία πράγματα φέτος

3) Θα έχει πολύ χρόνο ξεκούρασης φέτος. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει Γιαφτόκας, χρόνο συμμετοχής θα παίρνουν οι 5 "βασικοί" ψηλοί + ο Αλβέρτης ευκαιριακά.

4) ΔΥστυχώς κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Τεράστιος παίχτης ο Σίσκα.....
lakersdynasty

1. Η υπερφορτωση Διαμαντιδη θα αντιμετοπιστει με την ελευση κυριως του Σπανουλη. Μπορει ολοι να λενε οτι ο Σπανουλης δεν ειναι κλασσικος πλεϊ μεϊκερ. Δικαιο εχουν αλλα τα πλανα του Ζελικο για την νεα χρονια δεν ειανι τα ιδια με περσι. Φετος η ομαδα θα τρεξει περισσοτερο και γιαυτο ηθελε ο Ζελικο τον Σπανουλη για να τον συνδιασει και με τον πιο γρηγορο απο τον Σισκαουσκας Γουινστον και επαναφερει τον πρωτευοντα αιφνιδιασμο της περιοδου 2005-2006. Επισης μη παραξενευτειτε να δειτε και τον Γουινστον να κατεβαζει καποιες φορες μεμονομενα την μπαλα οπως εκανε αρκετες φορες ο Σισκα περσι. Μπορει να κανει αρκετα λαθη αλλα και ο Σισκα περσι σε ακετες κρισιμες φασεις τις εκανε τις πατατες του!

2. Ο Βουγιανιτς χωρις να ειναι κανεις σιγουρος θα παρει τα πανω του γιατι θα παιζει και αρκετες φορες στο 2 και θα λειτουργει περισσοτερο στο στοιχειο του δηλαδη στην εκτελεση. Αν η προετοιμασια που εκανε το καλοκαιρι (και αυτος και ο Σανι) ηταν πραγματικα καλη (ο Ζελικο δεν εχει παραπονο παντως) τοτε θα μπορει να προσφερει αρκετους ποντους σε κρισημα σημεια και να μας ξελασπωνει.

3. Ο γερο Τομασεβιτς δεν ξερει κανεις μας αν θα αποδωσει. Ισως μονο ο Ζελικο που τον θελει για αλλα 2 χρονια στην ομαδα. wink.gif Ο Τομασεβιτς επισης ειναι και ενας απτους κυριους επιθετικους ρομπαουντερ της ομαδας και σε αυτο τον τομεα πιστευω οτι η προσθηκη του Ζιζιτς μπορει να θεωρηθει σαν μπακ απ. Τωρα οι τραυματισμοι ειναι παντα στο προγραμμα.

4. Το εχω ξαναπει οτι ο φετινος ΠΑΟ θα παιζει αλλο στυλ παιχνιδιου που να εκμταλλευεται και το σουτ του Γουινστον αλλα και την εκρικτικη του διησδηση. Αν τους συγκρινεις ο Σισκα ειναι ψυχρος εκτελεστης ενω ο Γουινστον απλα καλος σουτερ αλλα και στην διησδηση. Ο Περπερογλου θα μας δωσει μια ποιοτικη λυση απο τον παγκο αφου περσι στον Πανιωνιο φανηκε οτι σε κρισημα σημεια επαιζε αρκετα μυαλωμενα και θα μας δωσει λυσεις στην επιθεση και καποιες λυσεις στην χαμηλη αμυνα αν και το κορμι του δεν ειναι και τοσο δυνατο. Γενικα και οι δυο εχουν την δυνατοτητα να εξελιχθουν. Και οσο για την απειρια που ειναι αυτο που πραγματικα πρεπει να καλυψει ο Ζελικο στην θεση αυτη ας μην υποτιμουμε τον παικτη εργατη που ολοι τον υποτιμουν και στο τελος τραβανε τα μαλλια τους. Τον Χατζιβρεττα. Μπορει να παιξει σε θεση 3 αν χρειαστει και να παιξει καλη αμυνα αλλα και να δωσει λυσεις στα κρισημα σημεια.
Ginobili
Lakersdynasty...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Θεωρώ τον Σπανούλη..πολύ πολύ περισσότερο άσσο από τον Βούγιανιτς.Ο Βούγιανιτς είναι γεννημένος εκτελεστής...καλαθομηχανή.Ο Σπανούλης έίναι σαφώς πιο δημηουργικός παίκτης,έχει καλύτερη πάσα...και σαφώς χειρότερο σουτ από τον Μίλος.
Η ομάδα είναι ντούρασελ...! tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2007, 17:28 ) *
Lakersdynasty...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Θεωρώ τον Σπανούλη..πολύ πολύ περισσότερο άσσο από τον Βούγιανιτς.Ο Βούγιανιτς είναι γεννημένος εκτελεστής...καλαθομηχανή.Ο Σπανούλης έίναι σαφώς πιο δημηουργικός παίκτης,έχει καλύτερη πάσα...και σαφώς χειρότερο σουτ από τον Μίλος.
Η ομάδα είναι ντούρασελ...! tongue.gif

Και ο Σπανουλης ομως εχει και καλητερη διεισδηση ειδικα απο την κορυφη του τριποντου που ειναι σχεδον ασταματητος! Οποτε μπορει να δινιουργησει ανετα κενα στην αντιπαλη αμυνα περνοντας μεσα στην ρακετα. smiley.gif
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 13 2007, 14:32 ) *
Και ο Σπανουλης ομως εχει και καλητερη διεισδηση ειδικα απο την κορυφη του τριποντου που ειναι σχεδον ασταματητος! Οποτε μπορει να δινιουργησει ανετα κενα στην αντιπαλη αμυνα περνοντας μεσα στην ρακετα. smiley.gif

Και ο Τόνι Πάρκερ...Πλέι μείκερ είναι.... wink.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2007, 17:44 ) *

Μα δεν το ειπα για να διαφωνησω μαζι σου! Για αυτο ειπα "...ειδικα απο την κορυφη του τριποντου..."!
Επειδη συμφωνω μαζι σου! Αυτο τον κανει ακομη πιο καταλληλο για την θεση πλεϊ! biggrin.gif
Ginobili
thumbsup.gif
B for Basketball
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2007, 14:44 ) *

68.gif σουτινγκ γκαρντ που τον φωναζεις πλει μεικερ!!

οσο για τον ΔΔ του εχουμε εμπιστοσυνη αυτου και του ζοτς....θα βρουνε την λυση! μεγαλες προσωπικοτητες εχουμε μεγαλες λυσεις!!

ο βουγιανιτς θα ειναι αυτος που ξεραμε λιγα χρονια πριν

ο τομασεβιτς θα ειναι για τις δυσκολες αποστολες...α και καποιος ειπε οτι ο ζοτς τον ηθελε για 2 χρονια..πιο σωστα ο ζοτς τον ηθελε για ενα χρονο και ο τομασεβτις 2 χρονια!

οι περπε-γουινστον σε συνδυασμο θα καλυψουν το κενο σου σισκα εν μερη...αλλα εκει που θα χρειαστει εμπειρια ειναι να τους δουμε!
lakersdynasty
QUOTE(B for Basketball @ Sep 13 2007, 18:07 ) *
68.gif σουτινγκ γκαρντ που τον φωναζεις πλει μεικερ!!

ο τομασεβιτς θα ειναι για τις δυσκολες αποστολες...α και καποιος ειπε οτι ο ζοτς τον ηθελε για 2 χρονια..πιο σωστα ο ζοτς τον ηθελε για ενα χρονο και ο τομασεβτις 2 χρονια!

Οι ασσοι του σημερα ειναι πιο 2αρια αποτι οι ασσοι του πρελθοντος. Οσο 2αρι και ναναι ολο τον χρονο στο Σαν Αντονιο ασσος παιζει και μαλιστα σε ομαδα που παιζει αρκετα Ευρωπαϊκα πιστευω...

Οσο για τον Τομασεβιτς εγω πιστευω οτι τον ηθελε για 2 χρονια και πιστευω οτι του χρονου θα ειναι μπακ απ του Βουισιτς wink.gif Σε ενα χρονο θα δουμε αν κανω ονειρα! smiley.gif
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 13 2007, 15:49 ) *
Οι ασσοι του σημερα ειναι πιο 2αρια αποτι οι ασσοι του πρελθοντος. Οσο 2αρι και ναναι ολο τον χρονο στο Σαν Αντονιο ασσος παιζει και μαλιστα σε ομαδα που παιζει αρκετα Ευρωπαϊκα πιστευω...

Οσο για τον Τομασεβιτς εγω πιστευω οτι τον ηθελε για 2 χρονια και πιστευω οτι του χρονου θα ειναι μπακ απ του Βουισιτς wink.gif Σε ενα χρονο θα δουμε αν κανω ονειρα! smiley.gif

Καλά του χρόνου..μπορεί να παίζει και μόνο στην Ευρωλίγκα ο Ντέγιαν. tongue.gif Α

Για τον Βούισιτς..μην το δένεις κιόλας...μπορεί να έχουμε άλλες προτεραιότητες...για ανώτερα του χρόνου.Θα μας ζητήσει συγνώμη,θα μας παρακαλέσει γονατιστός,θε ρίξει και μερικά "γλυψηματα" πάλι(όπως πέρσι στο φάιναλ4 της Αθήνας...,θα παραδεχτεί ότι η Αθήνα είναι ωραιότερη από το Τελαβίβ,...και μετά θα το σκεφτούμε....αν θα τον πάρουμε... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2007, 20:17 ) *
Καλά του χρόνου..μπορεί να παίζει και μόνο στην Ευρωλίγκα ο Ντέγιαν. tongue.gif Α

Για τον Βούισιτς..μην το δένεις κιόλας...μπορεί να έχουμε άλλες προτεραιότητες...για ανώτερα του χρόνου.Θα μας ζητήσει συγνώμη,θα μας παρακαλέσει γονατιστός,θε ρίξει και μερικά "γλυψηματα" πάλι(όπως πέρσι στο φάιναλ4 της Αθήνας...,θα παραδεχτεί ότι η Αθήνα είναι ωραιότερη από το Τελαβίβ,...και μετά θα το σκεφτούμε....αν θα τον πάρουμε... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ναι και στο μεταξυ θα τον κλεισει ο Ολυμπιακος! icon_drunk.gif
Ginobili
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 13 2007, 17:27 ) *
Ναι και στο μεταξυ θα τον κλεισει ο Ολυμπιακος! icon_drunk.gif

Ας τον κλείσει.Εμείς θα πάρουμε τον Σακίλ Ονήλ...που είναι και δηλωμένος Πανάθα..!!! smiley.gif
B for Basketball
QUOTE(Ginobili @ Sep 13 2007, 21:33 ) *
Ας τον κλείσει.Εμείς θα πάρουμε τον Σακίλ Ονήλ...που είναι και δηλωμένος Πανάθα..!!! smiley.gif

τι εκανε λεει???? icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.