Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
T.W.Is.M.
Toronto Raptors





I feel devotion




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 23-43
Leaders (2011-12):

Πόντοι: Andrea Bargnani 19,5
Ριμπάουντ: Ed Davis 6,6
Ασσίστ: Jose Calderon 8,8

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:LowrySG:DeRozanSF:Fields
PF: BargnaniC:Valanciunas


Πάγκος:
PG’s: Jose Calderon, John Lucas III
SG’s: Terrence Ross, Alan Anderson
SF’s: Linas Kleiza, Dominic McGuire, Quincy Acy
PF’s: Ed Davis, Amir Johnson, Tomislav Zubcic
C’s: Aaron Gray, Jamal Magloire

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Kyle Lowry(Houston), Landry Fields(New York), John Lucas III(Chicago), Dominic McGuire(Golden State)
Draft Picks: Jonas Valanciunas(No5 του 2011-πρώτος γύρος), Terrence Ross(No8-πρώτος γύρος), Quincy Acy(No37-δεύτερος γύρος), Tomislav Zubcic(No56-δεύτερος γύρος)

Έφυγαν: Jerryd Bayless(Memphis), Gary Forbes(Houston), James Johnson(Sacramento), Ben Uzoh(Denver), Solomon Alabi(New Orleans)

Προπονητής:

Δεύτερη σεζόν στον Καναδά για τον Dwayne Casey. Μετά από μια συμπαθητική σεζόν, που κανείς δεν περίμενε πολλά, έρχεται η στιγμή της εξέλιξης. Πλέον πρέπει να φανούν βήματα προόδου κα προοπτική για το μέλλον. Το κυριότερο κομμάτι που πρέπει να δουλέψει ο Casey είναι το επιθετικό, καθώς πέρσι οι Raptors είχαν την 28η επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 90,7 πόντους ανά αγώνα. Το υλικό που έχει είναι καλύτερο από το φτωχό περσινό και δικαιολογίες δεν υπάρχουν σε περίπτωση στασιμότητας.


Σχόλιο: Όπως φαίνεται και στις κινήσεις της offseason, οι προσθήκες είναι πολύ πιο ποιοτικές από τις αποχωρήσεις. Ο Lowry ήρθε για να παίξει το ρόλο του ηγέτη στην περιφέρεια, που δεν μπορούσε να παίξει ο Calderon. Ο Valanciunas για να απαλλάξει τον Bargnani από τον άχαρο ρόλο του σέντερ. Αποκτήθηκαν ο Fields και το Νο8 του ντραφτ Terrence Ross για να βοηθήσουν σε άμυνα και μακρινό σουτ αντίστοιχα. Στα χαρτιά λοιπόν είναι καλύτεροι από πέρσι. Παρ’ όλα αυτά το ρόστερ παραμένει μετριότατο και οι παίχτες που θα τραβήξουν το βάρος είναι αμφίβολο αν μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Bargnani δεν ήταν και δε θα γίνει παίχτης-ηγέτης μιας ομάδας πλέι οφ. O Lowry προέρχεται από καλή σεζόν στο Houston, αλλά το ίδιο καλή σεζόν είχαν στην ίδια θέση οι Brooks και Dragic. Ο Valanciunas θέλει ακόμα δουλειά(και όγκο) για να σταθεί σαν βασικός σύμφωνα με τις προσδοκίες. Ο Ross ήταν μια επιλογή-έκπληξη στο ντραφτ, αφού πολλοί τον περίμεναν αρκετά πιο χαμηλά. Οι Raptors αναμένεται να βρεθούν και πάλι χαμηλά λοιπόν και οι επιδόσεις τους πιο πολύ θα θυμίζουν ομάδα Ευρωλίγκα παρά ΝΒΑ. Άλλωστε έχουν και τόσους Ευρωπαίους στο ρόστερ τους. Τη στιγμή μάλιστα που θα μπουν στο παρκέ ταυτόχρονα Calderon-Anderson-Kleiza-Bargnani-Valanciunas θα μπορούμε να θυμηθούμε τον τίτλο του κομματιού αυτού: “I feel devotion”…


Πρόβλεψη: 28-54
Conference rank: 12th
Division rank: 5th

SG3ptshooter


Nαι ρε Jonas! Στείλε για ύπνο τους γραφικούς που αμφέβαλλαν για το fit σου στο ΝΒΑ! (that is me laugh.gif )

10 dd να φτιάξεις αριθμούς και μετά βρες τρόπο να φύγεις απ' το Toronto tongue.gif
Σε άλλα Λιθουανικά νέα, DNP o Donatas με το Detroit, ΟΝΕΙΔΟΣ!
Nuntius
Προσωπικά, χάρηκα πολύ με την εμφάνιση του Valanciunas μιας και τον πιστεύω απίστευτα biggrin.gif
Gravedigger
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι Raptors ανανέωσαν τον Derozan με 40 εκ. για 4 χρόνια??Τα ίδια λεφτά πήρε σήμερα και ο Holiday από τους Sixers (41 για 4) και η αξία τους δεν μπορώ να πω ότι είναι η ίδια..

Βέβαια τώρα θυμήθηκα ότι πληρώνουν τον Fields οπότε μου ψιλολύθηκε η απορία.
Weekendman
Ο κόσμος ως γνωστόν έχει ψυχολογικά θέματα σε αυτην την δύσκολη εποχή ,μια τέτοια περίπτωση ανθρώπου με τεταμένα νεύρα είναι και η παρακάτω...



Gravedigger
Καλά αυτό που έκανε ο Johnson δεν υπάρχει..Και μετά λέμε για τον McGee.Καταρχάς γιατί να θέλεις να πάρεις την μπάλα μετά την βολή??Και 2ον αφού βλέπεις ότι στην ζητάει,δώστην! Νευρίασε κιόλας!
Nuntius
QUOTE (Gravedigger @ Dec 11 2012, 16:24 ) *
Καταρχάς γιατί να θέλεις να πάρεις την μπάλα μετά την βολή??


Ε, σχεδόν όλοι το κάνουν. Είναι κάτι σαν παράδοση / πρόληψη που έχουν κάποιοι.

Ποτέ μέχρι πρότεινος δεν έχει πει κάποιος διαιτητής δεν την δίνω tongue.gif
T.W.Is.M.
Ο κυριος εχει εγγυημενο συμβολαιο??? 19.gif
SG3ptshooter
http://espn.go.com/nba/story/_/id/8748367/...-worst-team-nba

Xαίρω πολύ προσπαθεί να την κάνει κι αυτός απ' το Πουθενά. Όχι ότι δεν φέρει ευθύνη βέβαια που βρίσκονται εκεί που είναι, αλλά ποια Torontική μοίρα να αλλάξει μόνος του; Δεν είναι κι ο Jordan.

Κλείστε το λέμεεεε.
Nuntius


laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.