Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Chicago Bulls




Περιμένοντας τα τριαντάφυλλα να ανθίσουν...




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 50-16
Leaders (2011-12):



Πόντοι: Derrick Rose 21,8
Ριμπάουντ: Joakim Noah 9,8
Ασσίστ: Derrick Rose 7,9

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:HinrichSG:HamiltonSF:DengPF: BoozerC:Noah


Πάγκος:
PG’s: Nate Robinson, Marquis Teague,Derrick Rose(injured)
SG’s: Marco Belinelli,Andre Emmett,
SF’s: Jimmy Butler
PF’s: Taj Gibson, Vladimir Radmanovic
C’s: Nazr Mohammed, Kyrylo Fesenko

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Radmanovic,Mohammed, Robinson, Fesenko, Belinelli, Marquis
Draft Picks: Marquis Teague (νο 29 πρώτος γύρος)

Έφυγαν: Omer Asik (RFA σε Wolves), Kyle Korver, (sign 'n' trade με Atlanta), Ronnie Brewer (FA σε Knicks), John Lucas (FA σε Raptors)C.J. Watso, (FA σε Nets), Brian Scalabrine (σταμάτησε sad.gif )

Προπονητής:

Ο Thibodeau έχει αποδείξει ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Αυτή τη χρονιά όμως ίσως έχει την δυσκολότερη αποστολή της καριέρας του. Έχοντας τον σταρ του στα πιτς τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο και ένα ρόστερ αισθητά υποβαθμισμένο σε ποιότητα σε σχέση με τις άλλες χρονιές, καλείται να κρατήσει τους Μπουλς στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια..


Σχόλιο: Τα πράγματα φέτος για το Σικάγο είναι πολύ δύσκολα, και όλες οι κινήσεις δείχνουν πως η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά χαμένη για τους Ταύρους. Για κανέναν από τους παίκτες που έμεναν ελεύθεροι δεν έγινε σοβαρή προσπάθεια για να παραμείνουν στην ομάδα, και αντ' αυτού ήρθαν παίκτες ρολίστες ή παίκτες που δύσκολα μπορούν να αντέξουν το βάρος μιας τέτοιας φανέλας.Παίκτες όπως ο Deng και ο Noah, θα παίξουν και πάλι στο 110% τους (όπως στα περσινά play-off), όμως ίσως αυτό δεν είναι αρκετό για φέτος. Ο Rose παραμένει καθηλωμένος από τον τραυματισμό του και οι Μπουλς ετοιμάζονται για μια χρονιά με πολύ χαμηλότερο ταβάνι από τις προηγούμενες. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η πολιτική της διοίκησης είναι να ελαφρύνει όσο περισσότερο γίνεται το μπάτζετ, ώστε του χρόνου με κατάλληλες κινήσεις (amnesty Boozer ας πούμε tongue.gif ) και προσθήκες, να επανέλθουν οι Μπουλς στην κατάσταση που μας έχουν συνηθίσει...


Πρόβλεψη: 40-42
Conference rank: 2nd
Division rank: 7th

Johnaros
Ο Τιμποντό έχει φτιάξει ένα τόσο δεμένο σύνολο, που παρά την απουσία του Ρόουζ καταφέρνουν να είναι και πάλι αποτελεσματικοί.
Ο Νοά έχει ξεκινήσει τρομερά, και είναι σημείο αναφοράς σε άμυνα και επίθεση, ενώ και ο Ντενγκ σκοράρει αρκετά. Μεγάλη η συμβολή του Nate από τον πάγκο.

Ωραίο παιχνίδι χτες με το Φοίνιξ, με χάιλάιτ:



Αδιανόητη φάση. tongue.gif

Και για όποιον ενδιαφέρεται:
http://thesixthman.gr/chicago-bulls/

Nuntius
Ημίχρονο στο Σικάγο. Το σκορ ανάμεσα σε Indiana Pacers και Chicago Bulls είναι 35 - 37.
Nuntius
Λήξη 3ου δωδεκαλέπτου. Το σκορ είναι 60 - 55 υπέρ των Pacers.

Καλό παιχνίδι από τον Paul George.
Nuntius
Νίκη με 80 - 76.

More to come about the game in the Pacers thread wink.gif
Gravedigger
Καιρό είχα να δω τόσο άσχημη εμφάνιση ομάδας σαν την σημερινή των Hawks.Καλά υπήρχαν οι περσινοί Bobcats αλλά αυτοί ήταν σάκος του μποξ, οι hawks είναι ομάδα play-off..Νίκη για τους Bulls με 97-58,και 20 πόντους από την Atlanta στο ημίχρονο...
Nuntius
QUOTE (Gravedigger @ Jan 15 2013, 05:14 ) *
Καιρό είχα να δω τόσο άσχημη εμφάνιση ομάδας σαν την σημερινή των Hawks.Καλά υπήρχαν οι περσινοί Bobcats αλλά αυτοί ήταν σάκος του μποξ, οι hawks είναι ομάδα play-off..Νίκη για τους Bulls με 97-58,και 20 πόντους από την Atlanta στο ημίχρονο...


Μια ιστορικά άσχημη εμφάνιση από τους Hawks και μια ιστορική αμυντική βραδιά για τους Bulls.
Anaz
Ενταξει εχει καταντησει γελοιο αυτο το σκηνικο φετος με τους Μπουλς να σαρωνουν εκτος και να μην μπορουν να κερδισουν στην εδρα τους..! rolleyes.gif
Johanvil
Δικιο εχεις για το φετινο Σικαγο αλλλα σημερα επαιζαν εναντιον του Μεμφις, οχι καποιας τυχαιας ομαδας. Αν και το Μεμφις εκανε τα αδυνατα δυνατα να χασει το παιχνιδι αλλα δεν τα κατεφερε στο τελος. Χαμενες βολες, 5 δευτερα στην επαναφορα στην προτελευταια κατοχη της παρατασης, τους γυρισε μια διαφορα 10+ ποντων στην τελευταια περιοδο μια 5αδα με Nate Robinson, Belinelli, Butler, Boozer και Gibson...
GreekNick
Τηρούμενου των αναλογιών ( χωρις τον Rose , τον Chamilton 12 ματς εκτος απο τραυματισμους ) μια χαρα τα πανε οι αγαπημενοι Ταυροι. Το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα επιστρεψει ο Rose και ποσο θα πιεστει ο ιδιος . Παντως μεχρι ημιτελικους ανατολη θα ειναι μεγαλη επιτυχια
GreekNick
Αρχισε να παιζει μπασκετακι ο Boozer ή μου φαινετε?? Μακαρι να συνεχίσει ετσι
T.W.Is.M.
QUOTE(GreekNick @ Jan 24 2013, 20:48 ) *
Αρχισε να παιζει μπασκετακι ο Boozer ή μου φαινετε?? Μακαρι να συνεχίσει ετσι


Εγω ελπιζω να γυρισει συντομα και να βρει γρηγορα τη φορμα του ο Rose. Εκει θα δουμε τους πραγματικους Bulls και μακαρι το αποτελεσμα να ειναι καλο.
reignman
Respect στην ομάδα! Με τόσο κουτσουρεμένο ρόστερ κάνει μια παραπάνω απο αξιοπρεπέστατη χρονιά μέχρι στιγμής! Αυτός ο Μπάτλερ φαίνεται καλή στόφα παίχτη... Δυνατός , γρήγορος , αλτικός , lockdown defense και rebounds... αλάνθαστος στις βολές...
SG3ptshooter
QUOTE
Bulls mull Bargnani deal

http://espn.go.com/nba/story/_/id/8927362/...wap-sources-say

Ποιος μπορεί να φανταστεί Toronto χωρίς τον Ιταλό; Ξενέρα η βελτίωση. Και ποιος θέλει να φανταστεί Chicago με τον Ιταλό; O oποίος μπορεί να παίρνει λιγότερα απ' το Boozer, αλλά δε νομίζω ότι έχει συμβόλαιο που αντικατοπτρίζει την αξία του, αφού έχει λαμβάνειν 23 εκατομμύρια ακόμα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ρεαλιστικός όσον αφορά τις ικανότητες του συμπαθούς Mirotic. Απ' το να πάρεις το Bargnani στα πλαίσια του σκοτώματος του συμβολαίου του Boozer, έχεις περισσότερες ελπίδες για κάτι πιο ανταγωνιστικό μεσοπρόθεσμα αν πάρεις τίποτα expiring και μπορέσεις να φέρεις το Νikola..
kamtha5
Σιγά μην μάθει ο Ιταλός να παίζει την άμυνα του Thibaudeau...ο boozer μπορεί να έχει χίλια δύο στραβά, αλλά τουλάχιστον στην άμυνα βελτιώθηκε λίγο, τώρα είναι υποφερτός.
GreekNick
http://espn.go.com/nba/tradeMachine/?tradeId=cjptqok


Λες?? ο Smith ακουγετε θα γινει ανταλαγη απο τους hawks .
kamtha5
Τι θα γίνει με τον Ρόουζ ρε σεις;; 10 Μήνες πέρασαν και υποτίθεται τώρα είναι 100% ιατρικά έτοιμος, αλλά για πειτροφή ούτε λόγος
Gravedigger
Ο Thibodeau δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του. Πέρσι ο Rοse χτύπησε σε αδιάφορο ματς στο τέλος του αγώνα και ενώ ο αγώνας είχε κριθεί. Φέτος εξακολουθεί να βάζει τους Boozer,Deng, Hinrich 30-35 λεπτά σε ματς όπως το σημερινό με το Orlando το οποίο το είχαν καθαρίσει από τα μισά του 3ου και οι 3 παραπάνω έπαιζαν ακόμα 4 λεπτά πριν το τέλος...
benchwarmer
A 25 year old Peoria Illinois man filed a lawsuit Thursday against Chicago Bulls Superstar Derrick Rose. Matthew Thompson, a self-described long-time Bulls fan, and electrician claims Rose missing the entire 2012-2013 NBA regular season has caused him to have mental breakdowns and emotional distress, which ultimately led to obesity issues.
Teo 13
QUOTE(benchwarmer @ Apr 19 2013, 23:34 ) *
A 25 year old Peoria Illinois man filed a lawsuit Thursday against Chicago Bulls Superstar Derrick Rose. Matthew Thompson, a self-described long-time Bulls fan, and electrician claims Rose missing the entire 2012-2013 NBA regular season has caused him to have mental breakdowns and emotional distress, which ultimately led to obesity issues.

Χαχα, ναι, το είδα! Τραγικό! Μόνο στο Αμέρικα!
sacarame
Ελεύθερος να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του θα είναι το επόμενο καλοκαίρι ο Luol Deng, καθώς οι παράγοντες των Bulls ενημέρωσαν τον εκπρόσωπό του πως δεν θα συζητήσουν μαζί του επέκταση συμβολαίου.




QUOTE
Με εννέα σεζόν επαγγελματικής καριέρας στην πλάτη του, ο Luol Deng θεωρείται (και είναι) ένας από τους πιο underrated αθλητές στο ΝΒΑ. Ο Αφρικανός forward μετράει 16 πόντους (46% στα συνολικά σουτ, 33.4% στα τρίποντα, 77.1% στις βολές), 6.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 35.9 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 614 αγώνων κανονικής περιόδου, θα παίξει για 10η χρονιά με την φανέλα των Bulls, όμως αυτή φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία του στο Chicago.


Οι παράγοντες των "Ταύρων" ενημέρωσαν τον εκπρόσωπό του πως δεν θα συζητήσουν μαζί του επέκταση της συνεργασίας τους πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, με αποτέλεσμα ο Deng να είναι έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του στην free agency του επόμενου καλοκαιριού. Θα έχει "πατήσει" το 29ο έτος της ηλικίας του, θα παραμένει ένας χρήσιμος περιφερειακός και είναι σίγουρο ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων που θα έχουν ανάγκη από την εμπειρία και τα πολλά μικρά πράγματα που μπορεί να κάνει στο παρκέ.


Η φετινή είναι η τελευταία χρονιά του εξαετούς συμβολαίου (αντί 71 εκατομμυρίων δολαρίων) που είχε υπογράψει με τους Bulls, οι οποίοι θέλουν πρώτα να δουν πόσο υγιής είναι ο παίκτης τους και τι μπορεί να τους προσφέρει από τη στιγμή που επιστρέφει δυνατός ο Derrick Rose, πριν αποφασίσουν αν θέλουν να τον κρατήσουν. Είναι, βέβαια, άγνωστο αν ο Deng θα δώσει προτεραιότητα στην ομάδα του Chicago, καθώς ήλπιζε να υπογράψει μαζί τους μια νέα συμφωνία για να γλιτώσει και το άγχος που συνοδεύει έναν αθλητή σε χρονιά συμβολαίου.


Από nba.sport24.gr

Η πρόωρη ανανέωση του Λουόλ ήταν σίγουρα δύσκολη απόφαση, καθώς είναι ένας παίκτης που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ενώ έχει και μεγάλο συμβόλαιο (νομίζω 14 μύρια για την φετινή χρονιά). Οπότε είναι λογικό οι ιθύνοντες των Ταύρων να θέλουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι φέτος και μετά να αποφασίσουν.Από την άλλη βέβαια, είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, και ίσως να άξιζε μιας πιο θερμής αντιμετώπισης..

Προσωπικά έχω εκφραστεί πολλές φορές υπέρ της παραμονής του Ντενγκ(σε αντίθεση με κάποιους άλλους από το ρόστερ μας tongue.gif ),καθώς είναι παίκτης που έχει ταιριάξει με την φιλοσοφία της ομάδας, μένει να δούμε και ποια θα είναι η κατάληξη του χρόνου το καλοκαίρι.
mixalisgate7
QUOTE(sacarame @ Sep 12 2013, 17:52 ) *
Προσωπικά έχω εκφραστεί πολλές φορές υπέρ της παραμονής του Ντενγκ(σε αντίθεση με κάποιους άλλους από το ρόστερ μας tongue.gif ),καθώς είναι παίκτης που έχει ταιριάξει με την φιλοσοφία της ομάδας, μένει να δούμε και ποια θα είναι η κατάληξη του χρόνου το καλοκαίρι.


Αν μπορούν να αποκτήσουν κάποιον καλύτερο, δεν θσ με χαλάσει να τον αφήσουν να φύγει.Όλο το Σικάγο θέλει να φύγει από τους Μπουλς ο Μπούζερ tongue.gif
Tobias Funke
QUOTE (sacarame @ Sep 12 2013, 17:52 ) *
Η πρόωρη ανανέωση του Λουόλ ήταν σίγουρα δύσκολη απόφαση, καθώς είναι ένας παίκτης που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ενώ έχει και μεγάλο συμβόλαιο (νομίζω 14 μύρια για την φετινή χρονιά). Οπότε είναι λογικό οι ιθύνοντες των Ταύρων να θέλουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι φέτος και μετά να αποφασίσουν.Από την άλλη βέβαια, είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, και ίσως να άξιζε μιας πιο θερμής αντιμετώπισης..

Προσωπικά έχω εκφραστεί πολλές φορές υπέρ της παραμονής του Ντενγκ(σε αντίθεση με κάποιους άλλους από το ρόστερ μας tongue.gif ),καθώς είναι παίκτης που έχει ταιριάξει με την φιλοσοφία της ομάδας, μένει να δούμε και ποια θα είναι η κατάληξη του χρόνου το καλοκαίρι.


Έρχεται ο Τζίμαρος από πίσω (κάπου εδώ ο morrison τον ανεβάζει άλλες 10 θέσεις στα pre-draft rankings του), ανταλλάσεται το expiring του Boozer και με ένα υγιή Rose προσελκύουν άνετα free agents όπου μάλιστα θα κυκλοφορούν και μπόλικοι SF's
sacarame



Αντε να δούμε...
T.W.Is.M.
QUOTE(Tobias Funke @ Sep 12 2013, 18:42 ) *
Έρχεται ο Τζίμαρος από πίσω (κάπου εδώ ο morrison τον ανεβάζει άλλες 10 θέσεις στα pre-draft rankings του), ανταλλάσεται το expiring του Boozer και με ένα υγιή Rose προσελκύουν άνετα free agents όπου μάλιστα θα κυκλοφορούν και μπόλικοι SF's



Ειχα πει περσι ελπιζοντας να πεσω εξω οτι φοβαμαι πως ο Rose δε θα ξαναγινει ποτε αυτος που ηταν και θα μπορουσε να γινει. Για να δουμε...
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 22 2013, 13:14 ) *
Ειχα πει περσι ελπιζοντας να πεσω εξω οτι φοβαμαι πως ο Rose δε θα ξαναγινει ποτε αυτος που ηταν και θα μπορουσε να γινει. Για να δουμε...


Μετά τα Χριστούγεννα θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση του D-Rose επειδή τότε θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.
morfi
Από τις μεγαλύτερες απώλειας της ιστορίας αν δεν φτάσει στο επίπεδο που ήτανε.
vla27
Οσο ολο το βαρος της επιθεσης θα πεφτει παλι (?) ολο πανω στον Rose για τα drives ή/και φαουλ-βολες, και να επιστρεψει οπως ηταν (ή και καλυτερος) προσωπικα δεν νομιζω να ειναι βιωσιμο (και ποσο μαλλον για το μεγεθος του). Αμα ο 2ος σουπερσταρ της ομαδας ειναι ο... Thibodeau (!), ο προπονητης και η φιλοσοφια του δλδ (που εχει και τα κατα του το πολυ physical και το ξεθεωμα), ειναι ολοφανερο οτι χρειαζεται και χρειαζονταν αποφορτιση. Το ιδανικο θα ηταν να ειχε κανεναν Durant-George-κλπ βοηθεια στην περιφερεια αλλα χλωμοτατο σεναριο να βγει τετοιο ηχηρο trade ενω και χωρος στο salary cap μηδεν (υπαρχει βεβαια η επιλογη της αμνησιας στον Boozer ενω και ο Deng μενει ελευθερος το καλοκαιρι αλλα παλι κατεβαινει το target απο τους προαναφερθεντες παικτες). Οποτε μαλλον θα πορευτουμε (για την ωρα) με τον φιλοτιμο Deng και (κυριως) τον νεανια Butler και να ελπιζουμε να μας βγει λιρα εκατο σαν παλια ο Pippen? Τον Grant μαλλον τον εχουμε ηδη (Noah).
j-kidd13
QUOTE(vla27 @ Oct 1 2013, 20:03 ) *
Οσο ολο το βαρος της επιθεσης θα πεφτει παλι (?) ολο πανω στον Rose για τα drives ή/και φαουλ-βολες, και να επιστρεψει οπως ηταν (ή και καλυτερος) προσωπικα δεν νομιζω να ειναι βιωσιμο (και ποσο μαλλον για το μεγεθος του). Αμα ο 2ος σουπερσταρ της ομαδας ειναι ο... Thibodeau (!), ο προπονητης και η φιλοσοφια του δλδ (που εχει και τα κατα του το πολυ physical και το ξεθεωμα), ειναι ολοφανερο οτι χρειαζεται και χρειαζονταν αποφορτιση. Το ιδανικο θα ηταν να ειχε κανεναν Durant-George-κλπ βοηθεια στην περιφερεια αλλα χλωμοτατο σεναριο να βγει τετοιο ηχηρο trade ενω και χωρος στο salary cap μηδεν (υπαρχει βεβαια η επιλογη της αμνησιας στον Boozer ενω και ο Deng μενει ελευθερος το καλοκαιρι αλλα παλι κατεβαινει το target απο τους προαναφερθεντες παικτες). Οποτε μαλλον θα πορευτουμε (για την ωρα) με τον φιλοτιμο Deng και (κυριως) τον νεανια Butler και να ελπιζουμε να μας βγει λιρα εκατο σαν παλια ο Pippen? Τον Grant μαλλον τον εχουμε ηδη (Noah).


Δεν νομιζω οτι προκειται να πεσει το βαρος της επιθεσης με το καλημερα πανω στον Ροουζ.
Ισα ισα πιστευω οτι θα αργησουμε να τον δουμε να βγαζει μο 35λεπτα και να αρχιζει να παιζει με τις μπουκες του και τα σχετικα,και αυτο ειναι και το σωστο.Σταδιακα θα γινει η επανενταξη του στην ομαδα,μεχρι τοτε νομιζω οτι το βαρος θα πεσει στον Χαινριχ...
Δεν πρεπει επ ουδενι να πιεστει.Ακομα και να μενει εκτος σε back to back παιχνιδια στην αρχη.
Ο Μπατλερ ειναι υποψηφιος για breakout χρονια και περιμενω πολλα,σε συνδυασμο με Ντενγκ(το θεμα της ανανεωσης του με βασανιζει!!!Δεν πιστευω οτι αξιζει 14 εκατ...)-Βουζα-Νοα εχουμε καλο υλικο.Ουσιαστικα χασαμε τον σουτερ Μπελινελι και φεραμε τον σουτερ Ντανλιβι...Καμια μεγαλη αλλαγη.
Αυτο που θα παρατηρουσα εγω σαν πιο αμεση-και εφικτη-αναγκη,ειναι να υπηρχε ενας παικτης απο τον παγκο που να εχει τη διεισδυση στο επιθετικο του ρεπερτοριο,και να μπορει να δωσει σκορ στην ομαδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.