Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CSKA Moscow vs Baskonia
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2016-17
benchwarmer
vs

Τρίτη 18/4 20:00 Μόσχα
Πέμπτη 20/4 20:00 Μόσχα
Τρίτη 25/4 22:00 Βιτόρια
Πέμπτη 27/4 22:00 Βιτόρια *
Τρίτη 2/5 Μόσχα *

Εκτιμήσεις και σχόλια για τη σειρά εδώ.
back2back
Η ΤΣΣΚΑ φαίνεται να έχει το πιο εύκολο έργο, λογικά 3-0 ή 3-1 θα λήξει η σειρά, μακάρι να έκανε την έκπληξη η Λαμποράλ αλλά δεν το βλέπω, αν έπεφτε με Ρεάλ θα είχε περισσότερες ελπίδες.
T.W.Is.M.
Καλη τυχη στη Μπασκονια.

Να βαλω και μια αφιερωση;

Zoys
Έχει τίποτα καλά αξιοθέατα η Βιτόρια;
Manimal
Ωραίο μπάσκετ από Σάσκι, γυρίζει με υπομονή την μπάλα παίρνοντας αρκετούς πόντους μέσα από το ζωγραφιστό. Της έχει στοιχίσει το γεγονός ότι δεν καθαρίζει με ευκολία τα αμυντικά ριμπάουντ, δίνοντας την ευκαιρία στην ΤΣΣΚΑ να ανανεώσει 7 επιθέσεις από τις οποίες πήρε 8 πόντους. Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, δίνοντας όμως αίσθηση επιπολαιότητας παρά κάτι σε οργανωμένο. Τα λάθη είναι 6-9. Σε καμιά περίπτωση δεν τρομάζει η ΤΣΣΚΑ, και αν καταφέρει η Σάσκι να ελέγξει τα αμυντικά της ριμπάουντ έχει αρκετές πιθανότητες να κάνει το break.
rankin
Ο τρελος ο Λαρκιν παει να το γυρισει μονος του;
Θεούλης πραγματικός...
boumtze-boumtze
Ομορφιες στη Μοσχα...
rankin
Τιμια Λαμποράλ
Δεν τα καταφερε, αλλά έδειξε οτι ουτε αυτη ειναι αμελητέα ποσότητα, ούτε η ΤΣΣΚΑ ειναι ανίκητη
Manimal
Η Λαμποράλ ήταν καλύτερη και μεγάλο κρίμα που δεν κατάφερε σήμερα να νικήσει. Της στοίχησε η επιπολαιότητα και η έλλειψη ψυχραιμίας. Λίγο από τα stats του αγώνα, το επιμέρους 25-13 από λάθη και 12-7 από δεύτερες ευκαιρίες, όσο καλύτερη και να φαίνεται μια ομάδα στο παρκέ, είναι και λίγο καταδικαστικό.
benchwarmer
Είχε την ευκαιρία η Μπασκόνια και την έχασε. Πλέον νομίζω πως η σειρά πάει για εύκολο 3-0, για την ακρίβεια προσωπικά δεν περίμενα ούτε σήμερα τόση αντίσταση.
ssoulliss
Η Λαμποράλ είναι ίσως η μοναδική ομάδα που μπορεί να βάλει 85+ πόντους, σε τρία ματς, στην ΤΣΣΚΑ και παρόλο αυτά να ηττηθεί. Υπάρχει σειρά ακόμη. Δεν τους ξεγράφω.
Quincy
Δύσκολα θα βρει παρόμοια ευκαιρία η Μπασκόνια. Κρίμα γιατί ένα 0-1 θα έδινε ενδιαφέρον στη σειρά. Είχα ψηφίσει 3-1, αλλά αν κερδίσει με 10+ η ΤΣΣΚΑ μεθαύριο πάει για σκούπα
T.W.Is.M.
Κοντρα σε ολα θεωρω οτι η Μπασκονια ειναι η μονη ομαδα που τερματισε χαμηλοτερα της ΤΣΣΚΑ που μπορει να ακολουθησει τον επιθετικο της ρυθμο(γιατι κι η Ρεαλ μπορει) και η μονη που δε θα επηρεαστει απο τιποτα στον τομεα της ψυχολογιας. Το ιδιο ευκολα που μπορει να χασει 3-0, μπορει να κανει και διπλο μεθαυριο!
Πιο πιθανο μοιαζει το πρωτο, αλλα ποτε δεν ξερεις. Δεν εχει τρομαξει και την Ευρωπη η φετινη ΤΣΣΚΑ.
Quincy
Ακόμα και 3-0 να έρθει η σειρά, νομίζω ότι θα είναι η καλύτερη από άποψη θεάματος. Η ΤΣΣΚΑ παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ (και) φέτος, και αδικείται ίσως από την "αντιεμπορικότητα"-αντιπάθεια του συλλόγου, και η Μπασκόνια μπορεί να την ακολουθήσει. Στο τελευταίο δίλεπτο φαίνεται ότι θα κριθεί και το σημερινό bball.gif
provat
QUOTE(Quincy @ Apr 20 2017, 20:32 ) *
Ακόμα και 3-0 να έρθει η σειρά, νομίζω ότι θα είναι η καλύτερη από άποψη θεάματος. Η ΤΣΣΚΑ παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ (και) φέτος, και αδικείται ίσως από την "αντιεμπορικότητα"-αντιπάθεια του συλλόγου, και η Μπασκόνια μπορεί να την ακολουθήσει. Στο τελευταίο δίλεπτο φαίνεται ότι θα κριθεί και το σημερινό bball.gif



Δυστυχώς είδα λίγα λεπτά, αλλά συμφωνώ μαζί σου!! Θα το δω αύριο κονσέρβα.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα κρίθηκε.. Αυτό που λένε με την ψυχή στο στόμα.
T.W.Is.M.
Η γνωστη αηδιαστικη προστασια στην ΤΣΣΚΑ. Οταν κερδισουν με 50-50, θα καταστραφει ο κοσμος...
Quincy
Κρίμα. Λες και θα γίνει τίποτα αν μειώσει σε 2-1 η Μπασκονια. Δεν άξιζε το 3-0 αυτή η σειρά
Zoys
Ο Nando προσπαθεί για την ανατροπή. smiley.gif

edit Η ΤΣΣΚΑ παίρνει τελικά το ροζ φύλλο που μοιάζει μάλλον γκρι...
T.W.Is.M.
Το επνιξαν το φαουλ στο τελος!!!
Μονο ετσι κερδιζουν!
Quincy
Δεν υπάρχουν λόγια για την τελευταία φάση. Τι να πει κανείς ...
το_καλύτερο_3d
Η τελευταια φάση δεν ειναι για γέλια αλλα για κλαματα.
Σε κανει να θες να τους σιχτηρισεις
Manu7
Τους σιχάθηκα... Πνίξανε το φάουλ στον Λάρκιν και φάουλ στον Χάνγκα πριν τον ταπώσει ο Χάινς.

Στη Μόσχα μια χαρά τις δώσανε τις βολές στον Κάιλ.

Από πέρυσι έτσι κι αλλιώς ο Ιτούδης έχει φροντίσει για τα καλά να ευνοείται συστηματικά εντός και εκτός.
T.W.Is.M.
Αν απορει κανεις πως η ΤΣΣΚΑ χανει κρισιμα ματς στο τελος(ή πως περσι εχασε το +20 στον τελικο), ειναι απλο: ο ΝτεΚολο δε διακρινεται για την ψυχραιμια του στα τελευταια λεπτα, ο Τεοντοσιτς ειναι ή του υψους ή του βαθους στα κρισιμα και ο πιο clutch παιχτης της ειναι ο Χαινς, που ειναι ετεροφωτος.
Σαν το Κλιβελαντ-Ιντιανα πηγε κι αυτη η σειρα...
SteveNashidis
Mόλις είδα και εγώ το φάουλ και δεν πίστευα στα μάτια μου τι δεν έδωσαν. Ευρωλίγδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.