Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Θα φυγει ο Γιαννακης?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sokos
Εγώ αποκομίζω μια αίσθηση περιορισμού των ζημιών. Καθαρά οικονομικά πιστεύω ότι είναι τα κριτήρια τους πλέον. Δεν σπάσανε το συμβόλαιο του Γιαννάκη, πήραν 2 παίκτες πολύ φθηνούς σε σχέση με αυτά που χαμε δει ως σήμερα. Έφυγε ο Πρίντεζης επειδή ζήταγε πολλά, στον Μπουρούση βγάλανε το λάδι κτλ κτλ. Γενικώς πιστεύω ότι προσπαθούν να φτιάξουν ένα σύνολο με πιο καλό δείκτη απόδοσης/κόστους. Την δεύτερη θέση στην Ελλάδα την έχουμε ούτως ή άλλως και καλύτερα να αποτύχουν τα 25 εκατομμύρια παρά τα 30.... Τό θέμα είναι ότι ποτέ δεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα στο value for money. Θεωρητικά κερδίζει η καλύτερη ομάδα (σκέτο)... Μπορεί να αποδειχτούν μπούρδες όλα αυτά που λέω. Εξαρτάται από τις επόμενες κινήσεις τους. Προς το παρόν πάντως αυτό που διακρίνω είναι τσαπατσουλιά και έλλειψη σχεδιασμού, οράματος κτλ. Σαν να θέλουμε να κλέψουμε τίτλο στα μουλωχτά.... Ο κλεφτοπόλεμος βέβαια είναι το μόνο μπάσκετ που μπορεί να παίξει ο Γιαννάκης....
T.W.Is.M.
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 19 2009, 15:34 ) *
Πιστευεις οτι οι κ.Αγγελοπουλοι,με εναν ''εμμεσο-ευσχημο'' τροπο,θα αναμενουν μια τυχον ''αποδομηση'' του Γιαννακη,ωστε να χρησιμοποιηθει ως αφορμη για αντικατασταση του, μεσουσης της ερχομενης σεζον,μιας και για χ,ψ,ω λογους,δεν μπορουσαν να το πραξουν απ'αυτο το καλοκαιρι?
Η' τελικα ειναι ολοι πεπεισμενοι(προεδροι,προπονητες),οτι αν η ομαδα παραμεινει σχεδον η ιδια,με ελαχιστες προσθαφαιρεσεις,οτι θα καταφερουν να κανουν το βημα παραπερα?
Παντως και με τη προσθηκη του Κελατι,καθως κ με τους φημολογουμενους στοχους στο PG & τη παραμονη Τσιλντρες,θα πρεπει λογικα να επιδιωχθει η εφαρμογη ενος πιο γρηγορου τεμπο στο παιχνιδι του ΟΣΦΠ,& πανω σ'αυτο διατηρω τις αμφιβολιες & τις επιφυλαξεις μου...για την ενδεχομενη ''προπονητικη αναπροσαρμογη'' των Γιαννακη-Μανουσελη..


Οχι ακριβως. Πιστευω οτι ο προπονητης δεν εχει την εμπιστοσυνη που θα επρεπε να εχει(ενας οποιοσδηποτε προπονητης) απο τη διοικηση και πηγαινει ως προβατο επι σφαγη για το επομενο καλοκαιρι που ληγει το συμβολαιο. Κινησεις τυπου Γλυνιαδακη-Κελατι δειχνουν συμβατες με το Γιαννακη, αλλα κατα τη γνωμη αρκετων(μαζι και τη δικη μου) οχι επαρκεις. Στα πλαισια του σκεπτικου που περιγραφω ομως ειναι οτι πρεπει για τη διοικηση, ωστε να μην αφηνει αλλοθι για πιθανη αποτυχια στον προπονητη. Οι προεδροι αναμενεται να βαλουν ισως "το κερασακι στην τουρτα" με μια μεταγραφη απο το ΝΒΑ, ωστε να ακουστουν στις ΗΠΑ ξανα και να ζεστανουν οσο μπορουν τον κοσμο με ενα καλο ονομα. Το αν αυτο το ονομα θα ταιριαξει στην ομαδα και θα αποδοσει ειναι αλλο ζητημα και δε μας απασχολει και τοσο.
Ουσιαστικα δηλαδη οδηγουμε την ομαδα σε ενα δυσκολο δρομο, απ τον οποιο δυσκολα θα βγει με επιτυχια, απαλλασσοντας την απο την τεχνικη ηγεσια που δεν εμπιστευομαστε(γιατι δεν πιστευουμε το μπασκετ που παιζει και γιατι η ευκαιρια που της δωσαμε δε μας απεδειξε το αντιθετο). Αν ολα πανε οπως τα υπολογιζουμε, ο κοουτς φευγει ως μη επιτυχημενος και παμε γι αλλα(προηγουμενα ελπιζω). Αν δεν πανε και η ομαδα πετυχει τους στοχους της, ειμαστε "αναγκασμενοι" να κρατησουμε τον προπονητη που δεν πιστευουμε, αλλα αφου θα εχουμε πετυχει ειμαστε κερδισμενοι. Κατι σαν win-win situation μου μοιαζει.
Φοβαμαι ομως το ενδεχομενο να στραβωσει γρηγορα το πραγμα και να χρειαστει αλλαγη προπονητη τον Ιανουαριο, οπως ειχε γινει με τον Γκερσον...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.