Καλή χρονιά .
Ανηφόρησα σήμερα(χτες) στο κλειστό της Κοκκινιάς για να δω το πρώτο επίσημο μου ματς για εφέτος, μεταξυ Νικης και Αμύντα για το U21.
To αποτέλεσμα δεν έχει τόση σημασία ,άλλωστε ξέρετε πως έχω σταματήσει να σχολιάζω,αλλά ο Αμύντας πέρασε δίκαια από το Μαρούσι.
Ο λόγος που γράφω είναι άλλος,καθώς στο φινάλε είχαμε πολλή πολλή ένταση.
Μετα το πέρας της αναμέτρησης λοιπόν,ο πρόεδρος Τσεκενης μιλησε στην ομάδα για κανα 15λεπτο και (ΦΥΣΙΚΑ) κρυφάκουσα και ομολογώ πως μου έκάνε πολύ καλή εντύπωση ο λόγος του(προφανώς δεν θα γράψω τι είπε).
Ανέβηκε στα μάτια μου πολύ και αυτός και η ομάδα.
Ήθελα να του το πω έξω μετά ,μα έτσι δεν θα μπορούσα να το γράψω στο φόρουμ (. . .)οπότε αποφάσισα να μην μιλήσω.
Υ.γ. Πρώτο ποστ για το 2018 (η ΜιχαλόΜαραγκιδικη σαπουνόπερα δεν μετράει😂) και θα γράψω για διαιτησία αλλα τι να κάνω αφού στην τελευταία περίοδο μόνο με αυτό ασχοληθήκαμε . . .
Ειναι και αυτός ο Αναστασίου που είναι να μην φιτιλιάσει. . .
Δίδυμο ρεφ (συμφωνα με τους ορισμους της ΕΣΚΑ ) οι Κουλης και Τερζής !
Δυστυχως δεν ήξερα ποιος ειναι ποιος !
Στον ΣΕΔΚΑ (που γκουγκλαρα) τους γράφει αμφότερους ως Β κατηγοριας τοπικου ,αλλα υποθετω πως δεν ειναι ανανεωμενο καθοτι στον ΟΔΚΕ που μου στειλανε κατι φώτο εχει τον Κουλη στην Γ Εθνικη .
Το θεμα ειναι πως ενω στον ΟΔΚΕ έχει και φωτο (και κινητά τηλέφωνα των ρεφ εχει,λεω να παρω να τους ρωτησω 😂 )παλι δεν καταλαβα ποιος ειναι ποιος απο τις φωτο ,παλιες ....!
Και ενω μου εχει πάρει μια ωρα να ψάχνω ποιος ειναι ποιος μου ηρθε μια φλασιά ,οτι για τον Τερζη θυμαμαι να ειχα γραψει κατι περυσι στους παμπαιδες .... Και το έψαξα...!
QUOTE (Gkos @ May 1 2017, 18:47 )
Παρευρεθηκα σε έναν αγώνα χτες(ντέρμπι μεν,προκριμένοι αμφότεροι δε) .
Πολυ ωραια η διαιτησια του Αλέξανδρου Τερζή .
Που για να σφυριζει τέτοια δεν πρεπει να'ναι και τρελά έμπειρος.
Απλα ηθελα να το πω,συνεχίστε ότι κάνατε.;p
Ετσι κατάλαβα ποιος ειναι ποιος γιατι θυμαμαι οτι ηταν ψηλος ο Τερζης
Αυτος λοιπον που τα επαιρνε ολα τα σφυριγματα στο τελος ειναι ο Κούλης ,και ειναι λογικό αφού ηταν ο πρώτος ρεφ!
Μου ειναι και πολυ γνωστη φυσιογνωμια .Τον εχω δει σε παμπολλα ματς ...
Αλλα ποτε ακριβώς έγινε πρώτος ρέφερι (σε U21) και διαιτητης Γ Εθνικης;Εδω σκαλώνω!
Σαν πέρυσι τον θυμάμαι να σφυρίζει προμίνι.
Πέρασαν τόσο γρήγορα τα χρόνια ;
Γερνάω; Είναι μικρότατος!
Πραγματικα πρέπει να εχει πολύ ραγδαία εξέλιξη (δεν προλαβαινει ουτε το σαιτ του ΣΕΔΚΑ να ενημερωθει😂 )
Και για να ειμαι ειλικρινής έχω καλή άποψη για την πάρτη του,τον θυμάμαι και να προσπαθεί να σώσει σφυρίγματα άλλων πρώτων ρεφ.
Αυτα τα ολίγα.
Μακρυγόρησα ας γιούζουαλ.
Και δεν κατεληξα πουθενά!
Θα επρεπε να το σβησω το υστερογραφο αλλα μια ώρα έψαχνα νυχτιατικα μην παει τσάμπα ο κόπος 😂
Α ρε Κούλη με ξενύχτησες !
Καλημερες !
Στάλθηκε από το iPhone μου
Edit:
Μετα απο συζητηση με αλλον φιλο ρεφ (τους ξετιναξα νυχτιατικα 😂) ανακαλυψα πως στο τουρνουα που χε γινει στον Αλιμο (τον Απριλη περυσι )για αξιολογηση
στους ρεφ και ανοδο σε Γ Εθνικη (και ημουνα παροντας ως θεατης)ηταν και ο Κουλης (και προφανως αναβαθμιστηκε ) ....
Αποτι εμαθα πλεον οι πιο πολλοι ρεφ ξεκινανε στα 18 τους αρα μπορει στα 23 τους να ειναι Γ Εθνικη αν ανεβαινουν (κατευθειαν) ολες τις βαθμίδες.
Μάλιστα
Παντως για το κλεισω το θέμα και επειδη ξεχασα να το αναφερω πριν , τα εκανε λιγο π@@τανα ο Κουλης στο τελος
Το εχει το ονομα φαινεται αφου ο ετερος Κουλης τα κανει στην πολιτικη😂
Αλλα ειναι καλος ρεφ πιστέυω
Τι φραφω νυχτιατικα ωιμεεεεε !
Αφιερωμα του εκανα !
Τερζη γιγαντα σορρυ την επομενη φορα εσυ