Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FINAL-FOUR
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Warrior
H Tαου παει για τελικο..66-73 λιγο πριν το τελος...
9/24 οι βολες για τους Ρωσους!!!
LEFTERIS733
Η διαιτησια χαρη δεν ηταν μετρια.Ηταν προκλητικη.Και μονο που κοιταζαν οι δικοι μας αμεσως φαουλ.Ενω στους αλλους εκαναν πρωτα 5 φαουλ σε καθε φαση μεχρι να σφυριξουν.Και ειναι ακομα μια φορα που η διαιτησια μας σφαζει με τους εβραιους σε final-four.Ποιος ξεχναει αλλωστε τον τελικο στο παρισι...

Ξεχασα πιο πριν να πω οτι εγω σαν παναθηναικος κοιμαμαι ησυχος για τις κουπες που πηρε η ομαδα μου.Αυτοι μπορουν;
harris
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε με τη σειρά του: «Εγινε ένα καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ετσι κι αλλιώς από τους 48 παίκτες που ήρθαν εδώ οι 36 δεν θα πανηγύριζαν. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη απόψε και μας νίκησε». &nsbp; &nsbp; &nsbp; &nsbp; &nsbp; &nsbp;
τι να μου πειτε εσεις τωρα????(ανχελ)
Λευτερη εσυ τουλαχ. κρατας ενα επιπεδο ,αλλα δες τα λιγο πιο καθαρα ρε φιλε......δεν ηταν καλυτερος ο ΠΑΟ σημερα και 50-50 να ηταν η διαιτησια παλι θα εχανε....
harris
QUOTE (Anxel @ May 6 2005, 07:46 PM)
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΔΑΝΕ!!!ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΚΕΡ!!!!

Αλήθεια τα ταπίδια που έριξε ο Διαμαντίδης τα θυμούνται οι Σαρπ και Πάρκερ?

Ξερεις ,ο Παρκερ ειναι ο MVP της διοργανωσης (αλλα τι σου λεω τωρα?)

Εφαγαν μια ταπα και εβαλαν 33 ποντους.......ποιος ειναι απο πανω?????
harris
επισης πειτε τπτ για τον Φραγκι που εκανε το αντιαθλητικο και καταδικασε την ομαδα του.......η μηπως κανω λαθος?
Warrior
Παναξια η Ταου στον τελικο,85-78 νικησε το μεγαλο φαβορι της διοργανωσης και
οικοδεσποινα ΤΣΣΚΑ! 41.gif
harris
Spyro to eixa pei gia thn Tau..
Μεγαλη κηδεια και απιστευτο καζο για τους ρωσους.
Basketomania
Ενταξει ρε Χαρη...τωρα τα παραλες κι εσυ...δεν καταδικασε ο Αλβερτης τον παο...φαουλ πηγε να κανει ο ανθρωπος οπως θα εκανε ο οποιοσδηποτε στη θεση του...ο διαιτητης οντας σωστος σ'αυτη τη φαση(κατι που στην Ελλαδα δεν δινεται παρα την αλλαγη του κανονισμου οταν ο επιθετικος ειναι σε προφανη θεση για καλαθι) σφυριξε το αντιαθλητικο...τα πολλα τα λαθη εγιναν εκει που περασαμε μπροστα λιγο πριν το τελος του γ' δεκαλεπτου...και γενικα σ'ολο το παιχνιδι μας εφευγε η μπαλα μεσα απ'τα χερια...λεω να κανουμε ενσταση και να απαιτησουμε να μπει κοτσανι στη μπαλα...lol
ashton
Xάνοντας για 3ο συνεχόμενο φάϊναλ-φορ την πρόκριση στον τελικό και παράλληλα αυτή τη φορά στην έδρα του, επανέλαβε τον 'άθλο' που είχε καταφέρει και το 1993 με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

Πλέον (για μένα) ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος των φάϊναλ-φορ είναι ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς με 4/6 κατακτήσεις, έναντι του 4/9 που έχει ο Ζοτς.
Anxel
Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λένε...Ο αγώνας υπάρχει σε dvd δικό μου...Μάλιστα επειδή είμαι full εκνευρισμένος με την σφαγή σήμερα σκοπεύω να το μοντάρω και να βάλω φάσεις κραυγαλέες μαζεμένες...Όσοι γουστάρετε τους το στέλνω...Και τότε να δούμε αν θα μιλάτε για διαιτησία που ήτανε μια χαρά...

Τώρα για τον άλλον τι να πείς...Γυρίζει και γράφει οτι έγινε οτι γίνεται και στην Ελλάδα με εμάς...Πραγματικά φανέρωσε για μια ακόμα φορά την μιζέρια που κρύβουν μέσα τους τα αεκάκια...

Χίλια μπράβο στην Ταού και πλέον τις εύχομαι να κερδίσει τους κωλό-εβραίους και να σηκώσει την κούπα...Κάτι ήξερε ο Χίτλερ...
Anxel
QUOTE (ashton @ May 6 2005, 11:07 PM)
Πλέον (για μένα) ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος των φάϊναλ-φορ είναι ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς με 4/6 κατακτήσεις, έναντι του 4/9 που έχει ο Ζοτς.

Δεν τα ξέρεις καλά ή δεν στα έχουνε πεί καλά...5 κούπες έχει ο Ζοτς...
NBAholic
Μπράβο στην ΤΣΣΚΑ, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα, αποδεικνύοντας ότι έχει το σθένος να πετάξει στα σκουπίδια την καλύτερη ρέγκιουλαρ σίζον στην Ιστορία της Ευρωλίγγα!

Παίζεις κοντρόλ μη εκμεταλλευόμενη τους ψηλούς σου κόντρα στην Ταού;
Σουτάρεις 10/28 βολές; Με 20 θα είχες κερδίσει.

Κι όλα αυτά με τη διαιτησία να παίζει έδρα!
Ήταν και κωλόφαρδος ο Ματσεματσεμάτσε με εκείνο το απίθανο τρίποντο, αλλά ήταν φανερό ότι όπως η ΤΣΣΚΑ έπαιζε αγχωμένα, αλλόκοτα, έμοιαζε ξακάρφωτη, και κατά τη γνώμη μου θα έχανε από οποιανδήποτε ομάδα του φάιναλ φορ...Αρχίζει να θυμίζει Μπαρτσελόνα η κατάσταση, μόνο που οι Καταλανοί πήραν τον Τίτλο εντός έδρας...

Μην κλαις, Greece, του χρόνου ίσως δεύτεροι!!
Warrior
Και εγω δεν νομιζω οτι καταδικασε τον ΠΑΟ ο Αλβερτης με το αντιαθλητικο.
Το οποιο ηταν τραβηγμενο απο τα μαλλια παρεπιμπτοντως!Δινονται πλεον τετοια
σφυριγματα(και εδω στην Ελλαδα Basketomania),ομως ουτε η σκληροτητα του
συγκεκριμενου ηταν τετοια,ουτε το σημειο του αγωνα..για να δοθει.

Εγω προσωπικα δεν θα το εδινα.Δεν κριθηκε εκει το ματς ομως,αλλα οταν περασε
μπροστα ο ΠΑΟ στην 3η περιοδο και ξαναεμεινε πισω..

Κουραγιο Χριστινα...!! smile.gif
harris
mpes se opoio apo ta megala sait (ellhnika)goystareis kai an moy breis dhlvseis paiktvn gia adikia ,tote pao paso.
DEN ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟς Ο ΠΑΟ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.......
Anxel
QUOTE (Warrior @ May 6 2005, 11:12 PM)
Εγω προσωπικα δεν θα το εδινα.Δεν κριθηκε εκει το ματς ομως,αλλα οταν περασε
μπροστα ο ΠΑΟ στην 3η περιοδο και ξαναεμεινε πισω..

Ξαναέμεινε πίσω από 2 χαζά λάθη του Νίκου Χατζηβρέττα αλλά και οι σφυρίχτρες ξαναέπιασαν δουλειά...2-3 σφυριγματάκια και άντε πάλι στους 8-9 πόντους η διαφορά...
harris
QUOTE (Basketomania @ May 6 2005, 10:06 PM)
.λεω να κανουμε ενσταση και να απαιτησουμε να μπει κοτσανι στη μπαλα...lol

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.....ΛΟΛ
ashton
Nα σου φέρω και εγώ σε κασέτα ή σε dvd (ότι θέλεις) τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟ & ΠΑΟ-ΑΕΚ της Ευρωλίγκα το 2002, ή ακόμα περισσότερο το 2ο ημιτελικό του 2001 με την Ταού για να δεις τι σημαίνει διαιτητική σφαγή...

Ναι, 5 έχει ο Ζοτς.
Αλλά και πάλι το 5/9 είναι χειρότερο του 4/6...
Basketomania
Ισως εχεις δικιο warrior για το χρονικο σημειο...αυτα ειναι λεπτομερειες...η μακαμπι αξιζε οπως αξιζε και η ταου...και οι δυο ειχαν τον ελεγχο στη μεγαλυτερη διαρκεια των παιχνιδιων...συγχαρητηρια παντως σε Διαμαντιδη,Κουτλουαι και ειδικα στον Σκεπανοβιτς, που προσπαθησαν οσο μπορουσαν...
harris
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,οχι χειροτερο αποτελεσμα, ετσι????
ashton
QUOTE (harris @ May 6 2005, 11:17 PM)
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,οχι χειροτερο αποτελεσμα, ετσι????

Nαι σε ποσοστό.

Με μια διαφορά.

Ο Ζοτς πήρε 2 από τα 5 ως φαβορί (το 95 με Σαμπόνις-Αρλάουκας και το 2000 στην Πυλαία).
Ο Μάλκοβιτς μόνο το 96 με τον ΠΑΟ ίσως να μπορούμε να θεωρήσουμε πως ήταν φαβορί. Με τη Γιουγκοπλάστικα ή την Λιμόζ μόνο φαβορί δεν ήταν.
Anxel
QUOTE (ashton @ May 6 2005, 11:15 PM)
Nα σου φέρω και εγώ σε κασέτα ή σε dvd (ότι θέλεις) τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟ & ΠΑΟ-ΑΕΚ της Ευρωλίγκα το 2002, ή ακόμα περισσότερο το 2ο ημιτελικό του 2001 με την Ταού για να δεις τι σημαίνει διαιτητική σφαγή...

ΟΚ,ΟΚ...Δηλαδή ο Παναθηναικός δεν μπορούσε να κερδίσει την ΑΕΚ χωρίς την βοήθεια των διαιτητών έτσι?Η μάλλον οπότε χάνει η ΑΕΚ μιλάμε για διαιτητική σφαγή?Πάρτε το χαμπάρι ρε οτι είστε αεκάκια...

Εγώ το 2002 πήρα Ευρωλίγκα φίλε!!!Και την πήρα με την μαγκιά μου μέσα στην έδρα των Ιταλών!!!

Μήπως και στο 71-97 φέτος σας αδίκησε η διαιτησία? laugh.gif
Basketomania
Να ρωτησω κατι ασχετο...αυτη η φανελα του παο ειναι καινουρια???
γιατι δεν ειχε τα αστερακια πανω???παντως μ'αρεσαν τα τριφυλλια στο πλαι
ashton
ΟΚ,ΟΚ...Δηλαδή η Μακκάμπι δεν μπορούσε να κερδίσει τον ΠΑΟ χωρίς την βοήθεια των διαιτητών έτσι?Η μάλλον οπότε χάνει ο ΠΑΟ μιλάμε για διαιτητική σφαγή?Πάρτε το χαμπάρι ρε οτι είστε παναθηναϊκάκια...

Εγώ πρωταγωνιστώ στην Ευρώπη από το 1966 φίλε!!! Όταν οι άλλοι απαταιώνιοι έπαιζαν Β' Εθνική.

Μήπως και στις 20ρες με το Σιγάλα στο Σαπόρτα του 98 σας αδίκησε η διαιτησία?
chinaski
Ανχελ σε παρακαλω μην μιλας υποτιμητικα για τους φιλαθλους αντιπαλων ομαδων.Ας μην δημιουργουμε ενταση εκκει που δεν χρειαζετε.Φιλικα.
Warrior
40.gif

Παλι μπαρουτι μου μυριζει...

Δεν ειχε αστερακια(??)...δεν το προσεξα για την φανελα? 39.gif
harris
οπως και το 96 που επισης σας το χαρισε η διαιτησια ,καθως η ταπα ηταν αντικανονικη.....δεν θελω να τα λεω αυτα ,αλλα με εχεις φουντωσει .......
Warrior
Το θεμα μας ειναι FAINAL-4-!!!!!

angry_red.gif angry_red.gif
Anxel
Πραγματικά έχεις πολύ πλάκα όταν αντιγράφεις αυτό που έχω γράψει εγώ και απλώς αλλάζεις τις λέξεις...!!Έχεις πολύ γέλιο τι να σου πώ...

Εσύ παίζεις σε final-4 από το 1966 αλλά από εκεί και πέρα έχεις αγωνιστεί μόνο σε 1 τελικό όπου ο Ντανίλοβιτς σε έσκισε...Εγώ από την άλλη έχω παίξει 7 final-4 και έχω πάρει 3 φορές κούπα...Αλήθεια εσύ πόσες κούπες έχει?Δεν εννοώ τα μικρά κυπελλάκια του Σαπόρτα...lol...

Τώρα το να μιλάω με χανουμάκι που είναι κρίμα χάνω τον χρόνο μου ειλικρινά...
NBAholic
Ναι, 5 έχει ο Ζοτς.
Αλλά και πάλι το 5/9 είναι χειρότερο του 4/6...

Σαν ποσοστό και μόνο. Γιατί 5/9=περισσότεροι τίτλοι+περισσότερες συμμετοχές. Θα προτιμούσες να έχεις σαν προπονητής 4/6 αντί 5/9;
Anxel
QUOTE (harris @ May 6 2005, 11:30 PM)
οπως και το 96 που επισης σας το χαρισε η διαιτησια ,καθως η ταπα ηταν αντικανονικη.....δεν θελω να τα λεω αυτα ,αλλα με εχεις φουντωσει .......

Δεν θέλεις να λές τι?Τον τελικό τον είδα χτές...Πριν γίνει η φάση που έχασε την μπάλα ο Γιαννάκης υπάρχει φάουλ στον Οικονόμου...Επίσης το χρονόμετρο έχει κολλήσει πολύ ώρα πριν και η Μπαρτσελόνα δεν θα προλάβαινε ούτε καν να κάνει την φάση με τον Μοντέρο...

Αλλά εσύ ρε ολυμπιακέ..Φέτος είχες 4-10 και μιλάς?Sorry αλλά ο οπαδός μιας ομάδας που έχασε με 51 πόντους διαφορά πρέπει να το έχει κλειστό και να μην μιλάει καν...
harris
ρε ανχελ ,μπορεις να καταλαβεις οτι αυτα τα λες σε εναν ανθρωπο με τα διπλα σου χρονια ????ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΟΥ .....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ......
Anxel
QUOTE (harris @ May 6 2005, 11:37 PM)
ρε ανχελ ,μπορεις να καταλαβεις οτι αυτα τα λες σε εναν ανθρωπο με τα διπλα σου χρονια ????ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΟΥ .....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ......

Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος επειδή έχει τα διπλά χρόνια από εμένα μπορεί να μπαίνει και να γράφει οτι του κατέβει στο κεφάλι??
harris
Γραφει την αποψη του ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ......οκ?
chinaski
Λυπαμε Ανχελ αλλα με τον τροπο τον οποιο εκφραζεσε δεν πετυχενεις τιποτα.Μειωνεις τον εαυτο σου και χανεις το οποιο δικιο μπορει να εχεις.
harris
και δεν αφηνεις κανεναν να συζητησει μαζι σου...αν σου αρεσει αυτο,συνεχισε
Anxel
QUOTE (harris @ May 6 2005, 11:47 PM)
και δεν αφηνεις κανεναν να συζητηση μαζι σου...αν σου αρεσει αυτο,συνεχισε

Καλά οκ...το κόβω...Απλά είναι πολύ σπαστικό να έχει γίνει σφαγή εναντίον σου και να διαβάζεις σχόλια του στύλ οτι η διαιτησία ήτανε καλή...Επίσης κατηγορείτε τον Συρίγο...Δηλαδή τι σας χάλασε στον Συρίγο?Σας χάλασε το ότι έλεγε τα πράγματα όπως είναι?Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει?Να βλέπει οτι αδικείται ο Παναθηναικός και να μην λέει απολύτως τίποτα?

Παραδέχτηκα οτι η Μακάμπι έχει την ομάδα να μας κερδίσει και κανονικά...Απλά σήμερα είδαμε όλοι ένα παιχνίδι που στα δύσκολα σημεία ειδικά τα σφυρίγματα υπέρ της ήτανε το ένα μετά το άλλο...
Warrior
Ο Συριγος σε ΚΑΘΕ φαση ελεγε....."αυτο δεν ειναι φαουλ(?),αυτο δεν ειναι βηματα(?)"
και στις μισες φασεις..ναι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ!!

Υπηρξαν φασεις που αδικηθηκε ο Παναθηναικος,το ειπαμε ολοι απο την αρχη!

Και αφου τον υποστηριζεις(και αυτα που ελεγε)...στο τελος ειπε οτι η Μακαμπι κερδισε
επειδη ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ο Παναθηναικος δεν ειχε τετοιου βεληνεκους ΑΣΤΕΡΙΑ
στο ροστερ του!!
harris
απλα ο Συριγος εκανε λες και του εσφαζαν τη μανα,πολυ εριστικος σε αρκετα σημεια .δεν ειδα ουτε στην διαρκεια του ματς να παραπονεθει ο Ζελικο η οι παικτες......στο μπασκετ ,8 στις δεκα φορες κερδιζει ο καλυτερος και πιστευω οτι σημερα δεν εφταιγε η διαιτησια αλλα το στυλ παιχνιδιου του ΠΑΟ .μιλαω αντικειμενικα και οχι σαν γαυρος που παρακαλαγε να χασει ο παναθηναϊκός.....
Anxel
QUOTE (Warrior @ May 6 2005, 11:56 PM)
Ο Συριγος σε ΚΑΘΕ φαση ελεγε....."αυτο δεν ειναι φαουλ(?),αυτο δεν ειναι βηματα(?)"
και στις μισες φασεις..ναι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ!!

Υπηρξαν φασεις που αδικηθηκε ο Παναθηναικος,το ειπαμε ολοι απο την αρχη!

Και αφου τον υποστηριζεις(και αυτα που ελεγε)...στο τελος ειπε οτι η Μακαμπι κερδισε
επειδη ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ο Παναθηναικος δεν ειχε τετοιου βεληνεκους ΑΣΤΕΡΙΑ
στο ροστερ του!!

ΟΚ ΟΚ αν φτάσαμε τώρα να αμφισβήτουμε το πόσο μπάσκετ ξέρει ο Συρίγος τότε τι να πώ...

Όσο για τα αστέρια ναι συμφωνώ...Δεν έχουμε ούτε παίκτη βεληνεκούς Πάρκερ ούτε Σαρούνας...Αλλά πόσες φορές θα χρειαστεί να το πώ ρε παιδιά οτι ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ?
harris
Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗς ΔΙΑΙΤΗΣΙΑς ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ

Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗς ΔΙΑΙΤΗΣΙΑς ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ

Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗς ΔΙΑΙΤΗΣΙΑς ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ..

ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ 10 ΦΟΡΕς ,Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙς 7 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..................
Warrior
Δεν αμφισβητω το ποσο μπασκετ ξερει...

Για μη αμεροληψια τον κατηγορω!Σε φασεις που γινονταν με κινηματογραφικη
ταχυτητα,χωρις να δει καν ριπλέι ελεγε πραγματα και μετα τα αφηνε ετσι.
Και κανεις δεν εχει το αλαθητο!

Και ξαναλεω οτι δεν επιτρεπεται ενας δημοσιογραφος τοσο εμπειρος,να φερεται ετσι
την στιγμη που κανεις απο τον Παναθηναικο(εκτος του Γιαννακοπουλου) δεν μιλα
για την διαιτησια και για αδικη ηττα της ομαδας!
Ολοι λενε οτι η Μακαμπι ηταν καλυτερη και κερδισε δικαια.

Τωρα απο που προκυπτει η σφαγη,δεν εχω καταλαβει.. huh.gif
Nα πω οτι καποιος παικτης ή προπονητης ειπε κατι..να το συζητησουμε.

ΔΕΝ λεω οτι ηταν 50-50 η διαιτησια..

Τελοσπαντων επειδη δεν προκειται να βγαλουμε ακρη ας το αφησουμε.
Ειναι τοσα πραγματα αλλα..
Anxel
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε λέμε μου φαίνεται...

Από το πρώτο μου post έγραψα οτι δόξα το Θεό η Μακάμπι μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναικό και κανονικά...Απλά εγώ μιλάω για το σήμερα...Τι έγινε σήμερα...Και σήμερα Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΡΕ ΧΑΡΗ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ 7 ΣΤΙΣ 10 ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΟΥΓΚΕΝΜΠΡΑΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...Ο ΦΑΚΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΑΓΑ...

Παύλος Γιαννακόπουλος (πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός): «Ο Παναθηναϊκός έκανε άσχημο ματς, αλλά ο κύριος Κώστας Ρήγας έβαλε διαιτητή τον κύριο Γιούνκγενμπραντ. Μ’ αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει ποτέ.»

Θανάσης Γιαννακόπουλος (αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός): «Η Μακάμπι ήταν καλύτερη. Όμως, η διαιτησία του Γιούνγκεμπραντ ήταν αηδιαστική. Δεν δικαιολογείται αυτή η τεράστια διαφορά στα φάουλ. Να τον χαίρεται ο κύριος Κώστας Ρήγας και να τον βάζουμε να διαιτητεύει όλα τα δύσκολα παιχνίδια. Θέλω κάποιος να μου απαντήσει στο ερώτημά μου: Είναι εβραίος στο θρήσκευμα ο Γιούνγκενμπραντ ή δεν είναι;»
weirdo1977
θα γίνω κακός... αλλα ακόμη k αν ήταν άσχημη η διαιτησία k αν έγινε σφαγή... απόλαυσα το "μιξοκλαψιμο" τον γιαννακόπουλον, όλα εδώ πληρώνονται.... ας μας πούνε ποσα φάουλ είχε ο ΠΑΟ στην κρήτη k ποσα ο ARIS, άντε γιατί το σκέφτομαι k με πιάνουν πάλη τα "διαολια" μου angry_red.gif
ashton
Μπορείς να θυμηθείς πχ τι έλεγε ο ίδιος Συρίγος στο 1ο ματς ΠΑΟ-Εφές, στη φάση που ο Κολούτσι σφύριξε πως ο αμερικάνος της Εφές πάτησε μέσα όπως σούταρε τη βολή κι έβαζε και ξανάβαζε το βίντεο, έψαχνε να βρει παράβαση και μασούσε τα λόγια του ;
Warrior
Οχι τωρα ρε weirdo και συ!!!!!

40.gif

Πανω που τον ηρεμησαμε λιγο! biggrin.gif

Απλα ολοι περνανε απο αυτην την θεση και πρεπει να το εχουμε ΟΛΟΙ στο μυαλο μας.
harris
ρε ανχελ ,τι μου εβαλες τις δηλωσεις των γιαννακοπουλαιων????????εγω σου ζητησα Ζελικο και παικτες.......αυτοι οι δυο παντα θα μυξοκλαινε......

θυμασαι τον τελικο του κυπελλου...ροδα ειναι και γυριζει (και ας μην εγινε τπτ παρομοιο σημερα...)Αλλα τοτε δεν ειπατε κουβεντα ετσι?????αλλα ,"οποιος πειραζει τον ΠΑΟ θα τον γαμ...".Για να σε δω ρε Γιαννακοπουλε τωρα.Θα υποστηριζεις και σε μια εβδομαδα αυτα που ελεγες τωρα οταν σε στριμωξει η Ομοσπονδια?????

ειμαι στα ορια μου......

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ......πφφφ
greece4
molis mphka... paw na diavasw ti exei graftei, exw xasei polla mallon... apla dn exw kamia dia8esh na milhsw gia ton pao... stenaxwrh8hka safws perissotero gia thn cska...
o duda apla koimotan ston pago... ton papalouka ton 8umh8hke sto 35, k enw auto pou tou eleipe htan o elegxos tou paixnidiou k na perasei th mpala stous pshlous... to controll game... ti na peis!...
harris
κουραγιο.........χεχε...
διαβασε ηρεμα αυτα που εχουν γραφτει.....
greece4
λοιπον, τα διαβασα...
κατ'αρχη, συμφωνω με basketomania, χαρη και warrior...
αγγελε, δεν καταλαβαινω το λογο που γινεσαι εριστικος, αλλα με τον τροπο που βλεπεις τα πραγματα δε βλεπω κ το λογο να το συζητησω! κ γω τσαντιστηκα με τον αγωνα της cska, αλλα ξεσπασα αλλιως τα νευρα μου, και τωρα μπορω να μιλησω ηρεμα (ισως αυριο ακομη πιο ηρεμα...)

οπως προειπα, ο duda κοιμοταν στον παγκο, δε βοηθησε την ομαδα του, κ απ'οτι ακουσα βγηκε κ δηλωσε οτι αναλαμβανει ολη την ευθυνη κ οτι μαλλον δεν ειχε προετοιμασει την ομαδα καταλληλα... ΝΤΡΟΠΗ!

οσο για το ματς του παο θα επιμεινω οτι η δαιτησια δεν εκρινε το αποτελεσμα, κ οτι ο συριγγος ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και στους 2 σχολιασμους του...

CSKA guard Theodoros Papaloukas:
"We didn't play good today. Tau played more organized and better. Now nobody cares about our almost perfect record. The history books will tell that the final will be Maccabi-Tau. The best two teams are in the final, I'm not looking for excuses. We missed too many free throws and we didn't play like we usually play."

CSKA forward Sergei Panov:
"Tau won this game, they played harder, played faster and shot better. I think they were more aggressive in offense and defense. W had a couple of good minutes but this is not enough to win these games. Maybe pressure made us miss free throws but I don't know what happened. If I knew what it was, it would have not happened. They were more concentrated. The final is now 50-50."
greece4
α, κ thanx για τη συμπαρασταση παιδια! lol του χρονου κ του χρονου.. τι να πω, ολο του χρονου λεμε... σκ...α
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.