QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 22 2013, 18:56 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Σωστο, αλλα το πρωταθλημα ειναι πιο σημαντικο ακομα και απο 34 σερι νικες. Κατα τη γνωμη μου ειναι πρωτο φαβορι, αλλα κανεις δεν πηρε τιτλο επειδη ηταν φαβορι. Αν παιξουν με την ιδια αποτελεσματικοτητα που παιζουν τωρα(δεν τους εχω δει καθολου σε αυτο το σερι για να εχω αποψη για το μπασκετ που παιζουν), θα το παρουν. Αν οχι, υπαρχουν κι αλλοι υποψηφιοι.
(Σε περιπτωση που μου πεις για τους Λεικερς του 1972, θα θυμασαι οτι ειχαν κανει 33 σερι νικες, το καλυτερο ρεκορ ολων των εποχων μεχρι να το σπασει το Σικαγο με 69-13 και τελικα πηραν και το πρωταθλημα)
Δεν καταλαβαινω γιατι τειθεται θεμα ομως?
Φυσικα αν ρωταγαν τι προτειματε ολοι θα ελεγαν το πρωταθλημα αλλα γιατι μπαινουν στην ζυγαρια τετοια πραγματα δεν μπορω να καταλαβω..
Κερδιζει το Μαιαμι και ολοι λενε αν ΔΕΝ παρει το πρωταθλημα κατι το οποιο στην παρουσα φαση δεν ειναι ζητουμενο καθως το καθε πραγμα στον καιρο του...
Αυτη την στιγμη ειναι το σερι που μαλλον θα σταματησει(το Μαιαμι σε αυτο το σερι εχει κερδισει πολλα ματς στο οριο και αυτο καποια στιγμη θα σταματησει και θα ερθει η ηττα)...
Μακαρι να σπασουν το ρεκορ αλλα το βλεπω δυσκολο