Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τελικός Κυπέλλου 10/3/2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
tzagasdog
ελα παιδια εγινε ενα καλο ματς εχασε ο Ολυμπιακος αλλα εξωφθαλμα δεν έγιναν. Μπράβο στον Παναθηναικό. Και για μένα ηταν υπερβολικο το 5ο του Ντορσι και οι βολες (το φαουλ) του ΔΔ με βαση το πως σφυραγαν οι διαιτητες σε ολο το παιχνιδι, αλλά δεν έκριναν το παιχνίδι. Οι κακές επιθέσεις στο τέλος του Ολυμπιακού τον κατέστρεψαν.

Ο Σπανούλης προσπαθεί να κάνει τον ήρωα σε κάθε ματς εκβιάζοντας προσπάθειες. Ξυπνα μπιλ δεν θα σε αφήσουν να εκτελέσεις αγόρι μου.

Το σημερινό ματς ήταν η απάντηση προς όλους όσους πιστεύουν οτι τις ομάδες τις χωρίζει ένας χάος.
Johnnys
Και δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειχανε πλανο..Απλα δεν βγηκε απ τους παικτες...Και επεσαν 3 στον Σπανουλη εδωσε την μπαλα..
tuareg
Κατα λαθος το εβαλα στο τοπικ της διαιτησιας...
η τελ.επιθεση του Ολυμπιακου ηταν υποδειγματικη,στο πνευμα ολων των επιθεσεων του μετα τους 9 ποντους που πηγε με το τριποντο του Κεσελ....Σε 7 λεπτα δε πρεπει να καταφερε να κανει πανω απο 7-8 σουτ......
Ο δε Ντουντα στο τελ.δεκαλεπτο επαθε μια δοση αλτσχαιμερ....
lamar
QUOTE(slok @ Mar 10 2012, 20:38 ) *
Ηθελα να ηξερα κατα τι γνωμη μερικων εχει παρει ποτε καποιο δικαιο ματς ο παναθηναικος ?

Ειλικρινα ομως, κανε μας τη χαρη σε παρακαλω... Πανηγυρισε για την ομαδα σου και ασε τους Ολυμπιακους στην ησυχια τους!!!

Οποιος θελει μπορει να κατηγορησει την διαιτησια ειναι δικαιωμα του, αλλα αυτο που κανει ο Ιβκοβιτς στα μεσα της τριτης περιοδου με τις αλλαγες και με την εμπνευση να εχει στην αρχη της τεταρτης περιοδου να εχει στην πενταδα στο δυο και στο τρια δυο παικτες που δεν μπορουν να βαλουν τη μπαλα στο παρκε και γυριζει ετσι το ματς απο +13, ειναι ντροπη για προπονητη με τοσες εμπειριες και γνωση!!!!
rankin
Ειμαι 34 χρόνων
Δεν ζω πια Ελλάδα
παρακολουθώ που και που κανένα μπασκετακι για να ξεφεύγω απο την πίεση και τις δυσκολίες τις καθημερινότητας και της εργασίας μου
Ειναι πολύ πολύ κρίμα, που για καθαρά ιδιοτελείς λόγους, καταστρέφουν κάτι που θα έπρεπε να ειναι το στολίδι της Ελλάδας...
Το μπάσκετ δεν ανήκει σε κανέναν, και κανονικά, όποιος προσπαθούσε να το αγοράσει, θα έπρεπε να ειχε φύγει με τις κλοτσιές, και οχι να αποθεώνεται!

Παρόλα αυτα, αυτή ειναι η Ελλάδα. Τα έχουμε ξαναπεί
Αν έχεις χρήμα και θράσος, αγοράζεις τα πάντα, και σε χειροκροτούν κι όλας!!!

Αυτό το μήνυμα, δυστυχώς, αλλά θα διαγραφεί απο τους Admins στα επόμενα 2 λεπτά, αφου θα θεωρηθεί εμπρηστικό, οσο και αν ολοι ξέρουν οτι ειναι 100% ακριβές και αληθές..
Αυτη ειναι η θλιβερή αλήθεια για το ελληνικό μπάσκετ.
Παρακολουθούμε τις παραστάσεις ενος μικρομάγαζου/ περιοδεύοντος θιάσου και χειροκροτούμε σαν αποχαυνωμένα ζώα
Λυπάμαι
Καλή μας νυχτα
Nuntius
QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 20:33 ) *
ρε μαγκες ελεος πια με τις διαμαρτυριες δηλαδη τι θελετε?

Δεν μίλαγα ειρωνικά όταν είπα για την τάπα του Μπατίστ, πάντως. Μια χαρά καθαρή ήταν.

Μπράβο στον Παναθηναϊκό, I guess smile.gif
Manu7
Λοιπόν και γω με τη διαιτησία δεν τα έχω.Μονάχα με το Διαμαντίδη που πραγματικά σήμερα έπεσε πολύ στην εκτίμηση μου γιατί έκανε σαν τον Ναβάρο...Γενικά, κλάιν μάιν η διαιτησία, είδα πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Τη διαφορά σε σχέση με τους 2 προηγούμενους τελικούς την έκανε ο Σπανούλης.

Αν είχαμε τον Μίλος αντί γι'αυτόν, θα το κερδίζαμε το ματς.Απλά τα πράγματα...
επαθα λαστιχο
QUOTE(slok @ Mar 10 2012, 20:38 ) *
Ηθελα να ηξερα κατα τι γνωμη μερικων εχει παρει ποτε καποιο δικαιο ματς ο παναθηναικος ?

ποτε.ολες οι χιλιαδες νικες του απο τοτε που ιδρυθηκε το τμημα μπασκετ ηταν αδικες.
Nuntius
Όπως είπα και στο άλλο τόπικ, τον αγώνα τον έχασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Απλά πράγματα. Όταν είσαι στο +13 ή στο +9 πρέπει να τελειώνεις τον αγώνα εκεί και όχι να τον αφήνεις να πάει στο τελευταίο σουτ.
επαθα λαστιχο
QUOTE(Nuntius @ Mar 10 2012, 20:45 ) *
Δεν μίλαγα ειρωνικά όταν είπα για την τάπα του Μπατίστ, πάντως. Μια χαρά καθαρή ήταν.

και καθαρη να μην ηταν,εχει κανει βηματα ο μαντζαρης πριν πασαρει στον παπανικολαου.υπεροχο παιχνιδι,δυστυχως κερδισε ο παναθηναικος και ετσι θα εχουμε πολεμο για μερες στο φορουμ
Nuntius
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 10 2012, 20:47 ) *
ποτε.ολες οι χιλιαδες νικες του απο τοτε που ιδρυθηκε το τμημα μπασκετ ηταν αδικες.

Βλέπεις κανέναν να λέει κάτι τέτοιο? Μήπως είσαι λίγο εμπρηστικός εδώ πέρα?
j-kidd13
QUOTE(lamar @ Mar 10 2012, 21:44 ) *
Ειλικρινα ομως, κανε μας τη χαρη σε παρακαλω... Πανηγυρισε για την ομαδα σου και ασε τους Ολυμπιακους στην ησυχια τους!!!

Οποιος θελει μπορει να κατηγορησει την διαιτησια ειναι δικαιωμα του, αλλα αυτο που κανει ο Ιβκοβιτς στα μεσα της τριτης περιοδου με τις αλλαγες και με την εμπνευση να εχει στην αρχη της τεταρτης περιοδου να εχει στην πενταδα στο δυο και στο τρια δυο παικτες που δεν μπορουν να βαλουν τη μπαλα στο παρκε και γυριζει ετσι το ματς απο +13, ειναι ντροπη για προπονητη με τοσες εμπειριες και γνωση!!!!

Νο οffence,αλλα τα μονιμα ποστ των Ολυμπιακων περι διαιτησιας,διαταρρασουν την δικη μας ησυχια.... 69.gif
Nuntius
QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 20:48 ) *
δεν εχω δει πολλους παναθηναικους να διαμαρτυρονται και να ειρωνευονται οταν χανουν .

Θες να σε παραπέμψω σε post συγκεκριμένων χρηστών μετά από νίκες του Ολυμπιακού?
επαθα λαστιχο
QUOTE(Nuntius @ Mar 10 2012, 20:49 ) *
Βλέπεις κανέναν να λέει κάτι τέτοιο? Μήπως είσαι λίγο εμπρηστικός εδώ πέρα?

μα οταν ο αλλος μου λεει οτι δεν υπαρχει καμμια δικαιη νικη του παναθηναικου τι θες να του πω?
slok
QUOTE(Nuntius @ Mar 10 2012, 20:45 ) *

φιλε μου δεν αναφερομουν σε σενα . απλα διαβαζω κατι του στυλ σπανουλη μπερδευτηκες παιζεις πια στον οσφπ και απαντω αναλογως
T.W.Is.M.

Γιατι δεν εχουν την ιδια αντιμετωπιση.
Καλο θα ειναι παντως μερικα ποστ να μεταφερθουν στο παρασκηνιακο.
Nuntius
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 10 2012, 20:49 ) *
δυστυχως κερδισε ο παναθηναικος και ετσι θα εχουμε πολεμο για μερες στο φορουμ

Καλώς κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Έκανε λιγότερα λάθη στο τέλος οπότε το άξιζε.

Κατά τα άλλα, δεν νομίζω να γίνει κάποιος πόλεμος. Εκτός αν βαφτίζεται πόλεμος η διαφορετική άποψη.

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να τσακωθεί κανείς. Το τι κάνουν δύο Α.Ε. μεταξύ τους δεν είναι ένας από αυτούς.
slok
QUOTE(Nuntius @ Mar 10 2012, 20:51 ) *
Θες να σε παραπέμψω σε post συγκεκριμένων χρηστών μετά από νίκες του Ολυμπιακού?

καντο και αν διαμαρτυρονται εχουν και αυτοι αδικο τοτε.
Nuntius
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 10 2012, 20:51 ) *
μα οταν ο αλλος μου λεει οτι δεν υπαρχει καμμια δικαιη νικη του παναθηναικου τι θες να του πω?

Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν βλέπεις κάτι που δεν βλέπω εγώ.
tzagasdog
μονο το 5ο φαουλ του Ντορσι να μην ειχε δωθεί θα κέρδιζε ο ΟΣΦΠ. Και σε ενα ματς που παιζεται το ξυλο της αρκούδας νομίζω πως είναι υπερβολικό.
frenchman7
Μπαίνω για ένα μπάνιο και πάω για μπύρα γιατί θα με σκάσετε!

Μια οι παίχτες και ο Ντουντα, μια οι παναθηναικοί του φορουμ θα με κάνετε να γράψω τίποτα χοντρό!
Καλά σας κάνουμε στην μπάλα μου φαίνεται! αχαχχχχ
lamar
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 10 2012, 20:50 ) *
Νο οffence,αλλα τα μονιμα ποστ των Ολυμπιακων περι διαιτησιας,διαταρρασουν την δικη μας ησυχια.... 69.gif

Τοτε καντε αναφορα στους mod για να υπαρξουν κυρωσεις.
spysta
Αν δεν του το στερησουν κ δεν γινουν παλαιοτερα ευτραπελα εξωαγωνιστικου περιεχομενου σε στυλ τριτων τελικων κ νον κολ ή δεν ερθουν σημαντικοι ξαφνικοι τραυματισμοι οπως σημερα με τον Λο.. Το καλοκαορι ο ΟΣΦΠ θα ειναι πρωταθλητης!!το αξιζει και θα ειναι μεγαλη μαγκια για τα πιτσιρικια μας τους ταλιμπαν αμερικανους τον Σπανουλη κ τον Πριντεζη !!!
Razorblade Fish
QUOTE(slok @ Mar 10 2012, 20:51 ) *
φιλε μου δεν αναφερομουν σε σενα . απλα διαβαζω κατι του στυλ σπανουλη μπερδευτηκες παιζεις πια στον οσφπ και απαντω αναλογως

Ε;Τι ακριβως δεν καταλαβες;Η μαλλον ας ξεκινησουμε απο αυτα που καταλαβες γιατι μαλλον ειναι λιγοτερα.Σε πειραξε που ειρωνευτηκα τον Σπανουλη;
a.car
QUOTE(Manu7 @ Mar 10 2012, 20:46 ) *
Λοιπόν και γω με τη διαιτησία δεν τα έχω.Μονάχα με το Διαμαντίδη που πραγματικά σήμερα έπεσε πολύ στην εκτίμηση μου γιατί έκανε σαν τον Ναβάρο...Γενικά, κλάιν μάιν η διαιτησία, είδα πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Τη διαφορά σε σχέση με τους 2 προηγούμενους τελικούς την έκανε ο Σπανούλης.

Αν είχαμε τον Μίλος αντί γι'αυτόν, θα το κερδίζαμε το ματς.Απλά τα πράγματα...

Συμφωνώ για το Δ.Δ το κάνει και ο Σλούκας με τον Κεσκεβίτσιους αλλά από το Διαμαντίδη είχα περισσότερες απαιτήσεις.
slok
QUOTE(lamar @ Mar 10 2012, 20:54 ) *
Αν δεν σ αρεσει μη μπαινεις. Αλλα υποδειξεις τι θα γραφουν, πως το γραφουν και που, και με ποιον τροπο, αλλου... Στους φιλους σου. Εκτος αν εισαι moderator, που δεν εισαι!!!

Μαλλον καταλαβες λαθος εσεις ειπατε να σας αφησω στην ησυχια σας . οπως γραφετε εσεις γραφω κ εγω.Δεν σας ειπα να μην γραφετε αλλα απο τη στιγμη που το κανετε εχω δικαιωμα να απαντησω
Nuntius
QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 20:53 ) *
καντο και αν διαμαρτυρονται εχουν και αυτοι αδικο τοτε.

Εδώ το post του oti nane. Γενικά, αυτό το topic έχει πολλά και για τις δύο πλευρές.
ALdaperan
Μια παρατήρηση στην απονομή :

Μόλις φορέσανε στο Σπανούλη το μετάλιο , το έβγαλε σε χρόνο dt από το στήθος του και το έπαιζε κομπολόι tongue.gif
Nuntius
QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 20:58 ) *
Μαλλον καταλαβες λαθος εσεις ειπατε να σας αφησω στην ησυχια σας . οπως γραφετε εσεις γραφω κ εγω.Δεν σας ειπα να μην γραφετε αλλα απο τη στιγμη που το κανετε εχω δικαιωμα να απαντησω

Φίλε μου, δεν υπάρχει "σας" και "μας" εδώ. Δεν είμαστε ξεχωριστά στρατόπεδα. Άνθρωποι που λέμε τις απόψεις μας είμαστε. Όπως κι εγώ δεν γενικεύω τα σχόλια του kobeksev σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έτσι κι εσύ μην γενικεύεις τα σχόλια ορισμένων οπαδών του Ολυμπιακού σε όλους.

Μονάχα ο lamar σου είπε να τον αφήσεις στην ησυχία του. Κανείς άλλος.
επαθα λαστιχο
εξακολουθω να μην παιρνω απαντηση γιατι ενω το παιχνιδι ηταν στημενο απο τους γκρι για να το παρει ο παναθηναικος,οπως παντα αλλωστε,δεν σφυριξαν τα βηματα του μαντζαρη στην τελευταια φαση του παιχνιδιου,

φιλε νουντιους,εκανα λαθος νομιζοντας πως ο σλοκ ειναι ολυμπιακος,τωρα το καταλαβα
duncan21
Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε μετά τον τελικό παίζοντας ένα παιχνιδάκι:βρείτε τις διαφορές.

Click to view attachment

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. smile.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(ALdaperan @ Mar 10 2012, 21:01 ) *
Μια παρατήρηση στην απονομή :

Μόλις φορέσανε στο Σπανούλη το μετάλιο , το έβγαλε σε χρόνο dt από το στήθος του και το έπαιζε κομπολόι tongue.gif

tongue.gif
tzagasdog
εγώ επιμένω στο φαουλ του Ντορσι και γενικά οτι δεν έπαιξε ούτε 10 λεπτά.
slok
QUOTE(Nuntius @ Mar 10 2012, 21:01 ) *
Εδώ το post του oti nane. Γενικά, αυτό το topic έχει πολλά και για τις δύο πλευρές.

Κριμα και αυτος ειναι φαουλ τοτε.απαραδεκτος κι ειρωνικος
Εγω δεν μιλαω εκ μερους των παναθηναικων αλλα μονο του εαυτου μου.
Δηλαδη να ρωτησω τους φιλους του οσφπ οταν διαβαζανε κατι περι φαουλ στο σουτ του μπατιστ στο τελευταιο σουτ στο ματς πριν ενα μηνα δεν τους ερχοταν να βαλουν τα γελια απο τις γραφικοτητες των πρασινων φυλλαδων και σιτε?
ε κατι τετοιο συμβαινει και τωρα
Razorblade Fish
QUOTE(tzagasdog @ Mar 10 2012, 21:07 ) *
εγώ επιμένω στο φαουλ του Ντορσι και γενικά οτι δεν έπαιξε ούτε 10 λεπτά.

Το φαουλ που επιμενεις παιζει να ειναι και το μονο που εκανε,δεν εχεις δικιο εκει.Ειδικα απο τη στιγμη που δοθηκε χειροτερο στον Μαριτς νωριτερα.
T.W.Is.M.
QUOTE(duncan21 @ Mar 10 2012, 21:05 ) *
Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε μετά τον τελικό παίζοντας ένα παιχνιδάκι:βρείτε τις διαφορές.

Click to view attachment

Με το δεξιο το ματς εφτασε στην τελευταια επιθεση.
Με τον αριστερο ο ΠΑΟ θα ειχε κερδισει πιο ευκολα. 19.gif
a.car

Και εγώ τα έχω με τους γκρι γιατί έδωσαν δικαίωμα να τους σχολιάσουμε εδώ αντί να μιλ΄σουμε για τον αγώνα που είναι και

η ουσία της ύπαρξης του φόρουμ.
tzagasdog
QUOTE(Razorblade Fish @ Mar 10 2012, 21:08 ) *
Το φαουλ που επιμενεις παιζει να ειναι και το μονο που εκανε,δεν εχεις δικιο εκει.Ειδικα απο τη στιγμη που δοθηκε χειροτερο στον Μαριτς νωριτερα.

ελα ρε σύ εχει πέσει το ξύλο της αρκούδας στο τέλος πέφτουν κορμιά και δίνεις το σπρωξιματάκι στο τέλος? Καλα και η φάση με τον Μπατίστ εναι κουκουρούκου που τον ποστάρει βαρώντας αλλα τεσπα...

και το φαουλ του Μαριτς ειχε βάλει το χέρι του πανω στον ώμο του και το κράταγε 2 δευτερα εκεί....

τεσπα δεν λεω οτι δεν ητανε αυστηρά.. αλλα ηταν εκτός κλιμα αγώνα τη δεδομένη χρονική στιγμή.
slok
QUOTE(Nuntius @ Mar 10 2012, 21:04 ) *
Φίλε μου, δεν υπάρχει "σας" και "μας" εδώ. Δεν είμαστε ξεχωριστά στρατόπεδα. Άνθρωποι που λέμε τις απόψεις μας είμαστε. Όπως κι εγώ δεν γενικεύω τα σχόλια του kobeksev σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έτσι κι εσύ μην γενικεύεις τα σχόλια ορισμένων οπαδών του Ολυμπιακού σε όλους.

Μονάχα ο lamar σου είπε να τον αφήσεις στην ησυχία του. Κανείς άλλος.

εχεις δικιο σ αυτο .sorry
Manu7
QUOTE(duncan21 @ Mar 10 2012, 21:05 ) *

Click to view attachment

Ναι ρε μαν....Ιν μαι μάιντ είσαι...wink.gif.

sacarame
Λοιπόν βλέπω ότι δεν καταλαβαίνετε από λόγια...

+ 1 φάουλ στον ρανκιν και 3 μέρες οφφ για εριστικό ποστ..

Από ένα φάουλ σε λαμάρ και σλοκ για την μεταξύ τους διαμάχη...

Ηρεμήστε γιατί οι Μπαραμπάκοι είναι κοντά....
Nuntius
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 10 2012, 21:04 ) *
εξακολουθω να μην παιρνω απαντηση γιατι ενω το παιχνιδι ηταν στημενο απο τους γκρι για να το παρει ο παναθηναικος,οπως παντα αλλωστε,δεν σφυριξαν τα βηματα του μαντζαρη στην τελευταια φαση του παιχνιδιου,

Θα ήθελα να τα δω στο ριπλέυ γιατί στην κανονική ροή δεν τα είδα. Ερώτηση (σοβαρή): Ήταν πριν ή μετά το σπρώξιμο στον Παπανικολάου?

Επίσης, δεν λέω πως ήταν στημένο το συγκεκριμένο παιχνίδι από τους γκρι. Τα πρωταθλήματα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρι πιστεύω πως είναι στημένα, όχι τα κύπελλα.

Και επαναλαμβάνω πως ότι και να έγινε στο τέλος το μεγαλύτερο λάθος πέφτει στον Ολυμπιακό που δεν κρατάει το +9 που έχει και πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορείς να περιμένεις πως θα πάρεις το οποιαδήποτε σφύριγμα. Πρέπει να το καθαρίζεις όταν μπορείς. Αν δεν μπορείς, θα χάσεις και θα το αξίζεις.

QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 10 2012, 21:04 ) *
φιλε νουντιους,εκανα λαθος νομιζοντας πως ο σλοκ ειναι ολυμπιακος,τωρα το καταλαβα

Δεκτόν.

QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 21:07 ) *
Κριμα και αυτος ειναι φαουλ τοτε.απαραδεκτος κι ειρωνικος
Εγω δεν μιλαω εκ μερους των παναθηναικων αλλα μονο του εαυτου μου.
Δηλαδη να ρωτησω τους φιλους του οσφπ οταν διαβαζανε κατι περι φαουλ στο σουτ του μπατιστ στο τελευταιο σουτ στο ματς πριν ενα μηνα δεν τους ερχοταν να βαλουν τα γελια απο τις γραφικοτητες των πρασινων φυλλαδων και σιτε?
ε κατι τετοιο συμβαινει και τωρα

Και δεν είναι μόνο αυτός. Είναι αρκετοί. Υπάρχουν μερικοί πολύ σωστοί Παναθηναϊκοί στο forum (vastravoud, baskethood μιας και ήδη έχω αναφέρει ονόματα σαν κουτσουμπόλης που είμαι tongue.gif) αλλά υπάρχουν και αρκετοί με βαθυπράσσινα γυαλιά.

Όσον αφορά για το φάουλ στο σουτ του Μπατίστ. Θα ήταν εξίσου γραφικό αν ζητάγαμε φάουλ στο σουτ του Παπανικολάου. Αν το κάνει κανείς αυτό, είναι λάθος και όντως άξιο για γέλια.

Σπρώξιμο όμως υπήρχε νωρίτερα στην φάση (10 δεύτερα πριν το τέλος). Εγώ γι' αυτό μίλαγα.
Tapanic
Ανετα μπορουσε να παρει την νικη ο Ολυμπιακος σημερα αλλα δεν βαριεσαι τωρα...πολυ βιαστικες κινησεις του σπανουλη στην επιθεση...πολλες λαθος πασες απο πλευρα μας...κακιστες αμυνες απο ολους του παικτες πλην του ντορζει,αρκετα αστοχα σουτακια!Επρεπε να βαλει λαζαρακο μεσα μπας κ γινει η δουλεια με του ψηλους γιατι εκει με τον χαινς δεν παλευοταν η κατασταση ή να καθοταν συνεχεια μεσα ο ντορζει!Το χειροτερο προβλημα που αντιμετωπιζουμε ειναι στο σημειο του λόου ποστ
κ εκει πρεπει να βρουμε την λυση!Ερε ντορζει λιγο αμα τους επαιζες με πλατη ολα θα ηταν διαφορετικαααΑ! smiley.gif smiley.gif
plo koon
Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος. Και το λέω πραγματικά χωρίς ίχνος πικρίας. Ανατροπή κάναμε, Μπροστά 13 πόντους περάσαμε και στο τέλος χάσαμε από ένα αστείο λάθος*. Και σε όλα αυτά είχαμε εκτός παιχνιδιού το Σλούκα και τον Λο τραυματία (το οποίο στένεψε πολύ τις επιλογές μας). Πραγματικά εγώ από τη συγκεκριμένη ομάδα δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω.

Νταξει, χάσαμε το κύπελλο, αλλά και τι να λέει. Και τις άλλες χρονιές που το πήραμε άλλαξε κάτι στη σούμα? Τίποτα. Δεν υποβαθμίζω τη νίκη του ΠΑΟ και προφανώς αν παίρναμε εμείς το ματς θα ήμουν πολύ χαρούμενος, απλά πιστεύω ότι η ήττα δε σημαίνει τόσα πολλά σε σχέση με το πως ήρθε αυτή. (με άλλα λόγια στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει σημασία ότι χάσαμε με 1 πόντο διαφορά και με το τελευταίο σουτ δικό μας, από το να τελείωνε 87-62 ας πούμε)

Με προβλημάτισε η αδυναμία μας να κατεβάσουμε την μπάλα. Η ιδέα του να πηγαίνει η επαναφορά στον Χαινς πάντως ήταν καλή. Σίγουρα ανορθώδοξη αλλά εκ του αποτελέσματος καλή.

Επίσης ο Σλούκας φαίνεται ότι στην πίεση κάνει λάθη. Δεν ξέρω αν απλά περνάει δύσκολη φάση ή αν είναι θέμα τεχνικής.

Κατά τα άλλα μια χαρά laugh.gif

*Ρε, ντορσευ. Πόσο αχρείαστο ήταν αυτό το φάουλ? Ο σάρας τον μάρκαρε και είχε μείνει και πίσω του ένα βήμα...
Gravedigger
Ο Θανάσης την καμπαρντίνα του την αγόρασε για παλτό??
slok
QUOTE(Nuntius @ Mar 10 2012, 21:21 ) *
Θα ήθελα να τα δω στο ριπλέυ γιατί στην κανονική ροή δεν τα είδα. Ερώτηση (σοβαρή): Ήταν πριν ή μετά το σπρώξιμο στον Παπανικολάου?

Επίσης, δεν λέω πως ήταν στημένο το συγκεκριμένο παιχνίδι από τους γκρι. Τα πρωταθλήματα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρι πιστεύω πως είναι στημένα, όχι τα κύπελλα.

Και επαναλαμβάνω πως ότι και να έγινε στο τέλος το μεγαλύτερο λάθος πέφτει στον Ολυμπιακό που δεν κρατάει το +9 που έχει και πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορείς να περιμένεις πως θα πάρεις το οποιαδήποτε σφύριγμα. Πρέπει να το καθαρίζεις όταν μπορείς. Αν δεν μπορείς, θα χάσεις και θα το αξίζεις.

Δεκτόν.

Και δεν είναι μόνο αυτός. Είναι αρκετοί. Υπάρχουν μερικοί πολύ σωστοί Παναθηναϊκοί στο forum (vastravoud, baskethood μιας και ήδη έχω αναφέρει ονόματα σαν κουτσουμπόλης που είμαι tongue.gif) αλλά υπάρχουν και αρκετοί με βαθυπράσσινα γυαλιά.

Όσον αφορά για το φάουλ στο σουτ του Μπατίστ. Θα ήταν εξίσου γραφικό αν ζητάγαμε φάουλ στο σουτ του Παπανικολάου. Αν το κάνει κανείς αυτό, είναι λάθος και όντως άξιο για γέλια.

Σπρώξιμο όμως υπήρχε νωρίτερα στην φάση (10 δεύτερα πριν το τέλος). Εγώ γι' αυτό μίλαγα.

Ισχυει πως υπηρχαν φαουλ και απο τις δυο πλευρες που δοθηκαν η οχι κακως.Οπως και το συγκεκριμενο που λες η ενα επιθετικο πιο πριν η κατι αλλο λιγο νωριτερα.Το φαουλ λοιπον καλιστα θα μπορουσε να δωθει και ο οσφπ να βαλει δυο βολες.Μετα ο παο θα ειχε 10 sec να κανει μια επιθεση και κανενασ δεν ξερει τι θα γινοταν.αυτο που θελω να πω ειναι πως τα λαθη ειναι των διαιτητων αλλα δεν σημαινει πως γινονται εσκεμενα καθε φορα η πως σημερα ο παο δεν πηρε δικαια τον τιτλο.
Οπως στο ματς στο σεφ δοθηκαν λαθος σφυριγματα και για τις δυο πλευρες αλλα πως να το κανουμε ο οσφπ κερδισε δικαια.
Το να γινει ενα ματς χωρις λαθη διαιτητων ειναι το ιδιο σαν να λεμε πως υπαρχει ματς χωρις λαθη παικτων.ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

ο παο στο γ δεκαλεπτο δεν εκανε ουτε μια επιθεση της προκοπης και ο οσφπ στο δ δεκαλεπτο επισης.
Εκει θα επρεπε να επικεντρωνομαστε ο καθενας για την ομαδα του (πχ καλαθης και παπανικολαου παιρνουν τσα μυρια και δεν μπορουν να βαλουν τριποντο ουτε σε πισινα).
γνωμη μου παντα για να μην λενε καποιοι αλλοι οτι τους λεω τι να γραφουν
bbplayer
Eίδα μόνο το 2ο ημίχρονο, δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα .

bball.gif Συγχαρητήρια στα παιδιά. Όταν δεν πάνε τα πόδια κάτι τα ψυχικά αποθέματα κάτι η στόφα της μεγάλης ομάδας φέρνουν σε αίσιο τέλος τη δουλειά. Εάν ήμουν ο Ομπράντοβιτς θα τους άφηνα να κοιμηθούν καμια βδομάδα.

bball.gif Με τέτοιο μπάσκετ bye bye πρωτάθλημα. Όχι έδρα δεν σπάμε αλλά θα "κλαίμε" κιόλας.

bball.gif Τέτοια κούραση και τέτοιο ντεφορμάρισμα παρατεταμένο δεν ξαναθυμάμαι στον Παναθηναϊκό. Βλέπω πολλή κούραση. Το παρήγορο είναι ότι δεν βλέπω "παραίτηση". Μπράβο τους.

bball.gif Λόγκαν κάνε μου τη μέγιστη χάρη και πήγαινε από εκεί που ήρθες.

bball.gif Πολλά μπράβο στον Σάρας , το πάθος του και την παύλα του για μπάσκετ. Μας κράτησε ζωντανούς σήμερα κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι. Εκείνη την πάσα στον Βουγιούκα ...την είδε κανείς? blove.gif blove.gif

bball.gif Καλάθη ,είσαι ο Καλάθης όχι ο Γουεστμπρουκ. Και να χάναμε σήμερα δεν έτρεχε και τίποτα αλλά εκείνη τη ζεμπεκιά με τη διαφορά στο καλάθι ή στο 70-70 μπροστά στους ψηλούς του Ολυμπιακού ελπίζω να τη θυμάσαι για πολύ καιρό και έτσι και την κάνεις σε καμια Ευρωλίγκα θα σου πιώ το αίμα με το μπουρί καμιας σόμπας.

bball.gif Μάριτς δεν είδα και πολύ αλλά από ότι διαβάζω δεν ήταν αρνητικός. Αντε να δούμε. Αν και απροπόνητος ο Μάικ για ακόμα μια φορά τα έδωσε όλα, ενώ ο Βουγιούκας πια έχει ανέβει επίπεδο.

bball.gif Τα PF απελπισία. Εκείνος που το' χει, δε μπορεί να προσφέρει και πολλά (Ταρτσαρης) , ο Καϊμακ μια έτσι μια στουπέτσι και αναζητείται ο Σμιθ. Α ρε Φώτση, πόσο σε πεθυμάω

bball.gif Πολλά και ξέφρενα πανηγύρια είδα στο τέλος. Ελπίζω να ήταν για το ότι γυρίσαμε ένα σχεδόν χαμένο παιχνίδι και όχι για το κύκνειο άσμα αυτής της ομάδας.

bball.gif Θα ήθελα να γράψω και για το παιχνίδι αλλά πολύ αδρεναλίνη εκκρίνει το τοπικ, οπότε μια άλλη φορά

Nuntius
Θα συμφωνήσω με τον plo. Στην αρχή της σαιζόν λέγαμε να μην φάμε 20άρα. Οπότε καλά είναι τώρα.

Τα λάθη μας βέβαια πολλά και κακώς χάσαμε μόνοι μας έτσι τον αγώνα αλλά γενικά η ομάδα είναι αξιέπαινη από άποψη προσπάθειας.
GreekNick
Θα το πω και ας με κράξουν

Πρώτη φορά έχοντας δει όλα τα ματς και τον 2 αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή είναι ο Ολυμπιακός . Για τον σημερινό τελικό πολύ καλό ματς κρίθηκε στο σουτ αν ήταν και έμπειρη αυτή η ομάδα του Ντούντα θα ήταν θαύμα. Η μόνη ένσταση για τους γκρίζους λύκους είναι τα φάουλ του Ντόρσει
Nuntius
QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 21:34 ) *
Ισχυει πως υπηρχαν φαουλ και απο τις δυο πλευρες που δοθηκαν η οχι κακως.Οπως και το συγκεκριμενο που λες η ενα επιθετικο πιο πριν η κατι αλλο λιγο νωριτερα.Το φαουλ λοιπον καλιστα θα μπορουσε να δωθει και ο οσφπ να βαλει δυο βολες.Μετα ο παο θα ειχε 10 sec να κανει μια επιθεση και κανενασ δεν ξερει τι θα γινοταν.αυτο που θελω να πω ειναι πως τα λαθη ειναι των διαιτητων αλλα δεν σημαινει πως γινονται εσκεμενα καθε φορα η πως σημερα ο παο δεν πηρε δικαια τον τιτλο.
Οπως στο ματς στο σεφ δοθηκαν λαθος σφυριγματα και για τις δυο πλευρες αλλα πως να το κανουμε ο οσφπ κερδισε δικαια.
Το να γινει ενα ματς χωρις λαθη διαιτητων ειναι το ιδιο σαν να λεμε πως υπαρχει ματς χωρις λαθη παικτων.ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Συμφωνώ. Απλά καλό θα ήταν να είχε δοθεί η ευκαιρία να διεκδικηθεί εκεί το παιχνίδι και ας έχανε μετά ο Ολυμπιακός από κακή άμυνα ή εύστοχο buzzer beater.

Γενικά, τα λάθη ήταν εκατέρωθεν και δεν έδωσαν ξεκάθαρο αβαντάζ υπέρ του ενός ή του άλλου. Όπως είπα, τα δεκάλεπτα ήταν 2-2. Μπακαλίστικα, έτσι το βλέπω.

QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 21:34 ) *
ο παο στο γ δεκαλεπτο δεν εκανε ουτε μια επιθεση της προκοπης και ο οσφπ στο δ δεκαλεπτο επισης.
Εκει θα επρεπε να επικεντρωνομαστε ο καθενας για την ομαδα του (πχ καλαθης και παπανικολαου παιρνουν τσα μυρια και δεν μπορουν να βαλουν τριποντο ουτε σε πισινα).
γνωμη μου παντα για να μην λενε καποιοι αλλοι οτι τους λεω τι να γραφουν

Γι' αυτό και λέω πως το λάθος ήταν καθαρά των παικτών του Ολυμπιακού.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.