QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 10 2012, 21:04 )

εξακολουθω να μην παιρνω απαντηση γιατι ενω το παιχνιδι ηταν στημενο απο τους γκρι για να το παρει ο παναθηναικος,οπως παντα αλλωστε,δεν σφυριξαν τα βηματα του μαντζαρη στην τελευταια φαση του παιχνιδιου,
Θα ήθελα να τα δω στο ριπλέυ γιατί στην κανονική ροή δεν τα είδα. Ερώτηση (σοβαρή): Ήταν πριν ή μετά το σπρώξιμο στον Παπανικολάου?
Επίσης, δεν λέω πως ήταν στημένο το συγκεκριμένο παιχνίδι από τους γκρι. Τα πρωταθλήματα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρι πιστεύω πως είναι στημένα, όχι τα κύπελλα.
Και επαναλαμβάνω πως ότι και να έγινε στο τέλος το μεγαλύτερο λάθος πέφτει στον Ολυμπιακό που δεν κρατάει το +9 που έχει και πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορείς να περιμένεις πως θα πάρεις το οποιαδήποτε σφύριγμα. Πρέπει να το καθαρίζεις όταν μπορείς. Αν δεν μπορείς, θα χάσεις και θα το αξίζεις.
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Mar 10 2012, 21:04 )

φιλε νουντιους,εκανα λαθος νομιζοντας πως ο σλοκ ειναι ολυμπιακος,τωρα το καταλαβα
Δεκτόν.
QUOTE (slok @ Mar 10 2012, 21:07 )

Κριμα και αυτος ειναι φαουλ τοτε.απαραδεκτος κι ειρωνικος
Εγω δεν μιλαω εκ μερους των παναθηναικων αλλα μονο του εαυτου μου.
Δηλαδη να ρωτησω τους φιλους του οσφπ οταν διαβαζανε κατι περι φαουλ στο σουτ του μπατιστ στο τελευταιο σουτ στο ματς πριν ενα μηνα δεν τους ερχοταν να βαλουν τα γελια απο τις γραφικοτητες των πρασινων φυλλαδων και σιτε?
ε κατι τετοιο συμβαινει και τωρα
Και δεν είναι μόνο αυτός. Είναι αρκετοί. Υπάρχουν μερικοί πολύ σωστοί Παναθηναϊκοί στο forum (vastravoud, baskethood μιας και ήδη έχω αναφέρει ονόματα σαν κουτσουμπόλης που είμαι

) αλλά υπάρχουν και αρκετοί με βαθυπράσσινα γυαλιά.
Όσον αφορά για το φάουλ στο σουτ του Μπατίστ. Θα ήταν εξίσου γραφικό αν ζητάγαμε φάουλ στο σουτ του Παπανικολάου. Αν το κάνει κανείς αυτό, είναι λάθος και όντως άξιο για γέλια.
Σπρώξιμο όμως υπήρχε νωρίτερα στην φάση (10 δεύτερα πριν το τέλος). Εγώ γι' αυτό μίλαγα.