Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
dirk10
ο μπογρης στην θεση του τσαρτσαρη??? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
νομιζω οτι δεν στεκει!!επισης πιστευω οτι πολυ πιο ευκολα να βελτιωσει καποιος το σουτ του παρα το αλμα και την ταχυτητα του!!διαφωνο οτι ο παπ δεν εχει σταθερο σουτ.αλλα εστω και ετσι να ειναι κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο
lakersdynasty
QUOTE(dirk10 @ Jul 27 2009, 15:55 ) *
ο μπογρης στην θεση του τσαρτσαρη??? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
νομιζω οτι δεν στεκει!!επισης πιστευω οτι πολυ πιο ευκολα να βελτιωσει καποιος το σουτ του παρα το αλμα και την ταχυτητα του!!διαφωνο οτι ο παπ δεν εχει σταθερο σουτ.αλλα εστω και ετσι να ειναι κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο

1) Nαι αλλα οχι στην θεση 4 στην οποια θελουμε να εχουμε καποιον να δουλεψουμε πανω του γιατι ο Τσαρτσαρης μεγαλωνει. Επισης τα παντα που κανει στο γηπεδο ο Παπανικολαου τα κανει και επιπλεον εχει και σουτ ο Περπερογλου που φετος θα εχει πισω του τον Τεπιτς που δεν εινααι 3αρι με τιποτα αλλα επισης κανει πολλα πραγματα μεσα στο γηπεδο.

2) Αμα σας λεω οτι θελουμε κατι και το θελουμε χθες να με ακουτε. Ο Τσαρτσαρης θα φυγει αυριο? Αν πιστευετε οτι ο Μπογρης σε 2 χρονια δεν θα βελτιωθει καθολου κανοντας προπονησεις με τον ΠΑΟ απλα πειτε το. Ειναι και αυτο μια αποψη δεν διαφωνω.

Και καρατηστε και σαν δεδομενο οτι οτι και να λεμε για τους νεους γενικοτερα πολυ συσκολα θα πεισει καποιος τα επομενα 2 χρονια οτι θα φτασει το επιπεδο των Παπαλουκα Διαμαντιδη Τσαρτσαρη Φωτση Μπουρουση.

Σε 3-4 χρονια βλεπουμε.

Απλα εμεις συμπεριφερομαστε λες και θελουμε να μας βγει ο Μπογρης και ο καθε Μπογρης μεσα σε μιση με μια χρονια. Ε δεν θα μας βγει. Αλλα εχει 2 επιλογες. Η θα βελτιωθει ή θα φυγει. Απλα πραγματα. Απλα εγω βλεπω οτι ενα πεισμα το εχει (ασχετο βεβαια αν συνοδευεται απο ενα χαρακτηρα που γενικα δεν πειθει πολλους απο εμας)

Ολοι αυτο λεμε για το σουτ και τα αθλητικα προσοντα αλλα δεν υπολογιζουμε κατι:

Ο Μπογρης θα ερθει για να δουλεψει σε πρωτη φαση και δεν ξαεουμε καν ποσο θα κρατησει αυτηη πρωτη φαση. Ενα χρονο σιγουρα περνοντας ευκαιριες "Ταταρουνη".

Ενας παικτης ο οποιος ομως ξερει και αυτος και η ομαδα οτι δεν θα ειναι στο βασικο ροτεϊσιον και οτι για να παιξει πρεπει να βελτιωσει αρκετα στοιχεια του παιχνιδιου του μπορει πιο ανετα να συνεχισει την προετοιμασια του και μεσα στην χρονια. Πραγμα που σημαινει περισσοτερα βαρη περισσοτερες ασκησεις για βελτιωση φυσικων προσοντων και περισσοτερη προπονηση στα βασικα, οπως το να βρισκεις χωρους να σουταρεις κοντα στο καλαθι να κανεις μποξ αουτ να εκμεταλλευεσαι το σωμα σου για να παρεις ριμπαουντ εστω και αν δεν πηδας στον θεο και οτι αλλο πρεπει να βελτιωθει περα απο το σουτ το οποιο ειναι κατι που ετσι κι αλλιως πρεπει να κατσει μετα απο καθε προπονηση να ριχνεις καμια 200αρια σουτ επιπλεον για να βρεις ρυθμο και να βελτιωσεις την μηχανικη του σουτ σου.

Και ολα αυτα ομως να μην ισχυουν, εχουμε αντικαταστησει με τον Μπογρη ποιον? Τον Σακοτα! Ο οποιος οκ φιλοτιμος, σουπερ σουτερ αλλα να ποσταρει να παρει ριμπαουντ και γενικα να παιξει κατω απτο καλαθι δεν μπορουσε. Οποτε ποσο χειροτερα μπορει να ειναι τα πραγματα.

Μια χαρα στοιχεια εχει ο Μπογρης. Απλα ας περιμενουμε να τον δουμε.

Nik7
συχνα ειναι δυσκολο να γινεις πληρως αντιληπτος με 2 αραδες.
διευκρινιζω, παντα σεβομενος τον lakers:
οσο κ να βελτιωθει ο μπογρης ποτε δε θα μπορεσει - κατα την αποψη μου - να φτασει σε ηψηλο επιπεδο.
ο λογος ειναι οτι τα φυσικα προσοντα του ειναι τετοια που ακομη και διπλασιασει τις επιδοσεις του χαιρι δε βλεπει.
κατα τ'αλλα σαφως κ μιλαμε για ενα wild card οταν μιλαμε για 20χρονο.
αλλα αν μπορουμε να διαλεξουμε, τοτε σαφως θα προτιμουσα τον παπ, κι ας μην μπορει να παιξει 4αρι.
άλλωστε στο 3 σιγουρα χρειαζομαστε ενα σοβαρο προσπεκτ, χωρις φυσικα να θελησω να υποτιμησω τον τεπιτς.
Gravedigger
QUOTE (lakersdynasty @ Jul 27 2009, 15:45 ) *
Ο Μπογρης ερχεται στον ΠΑΟ ως προτζεκτ. Και καλως η κακως ο "προορισμος" του ειναι να φτιαξει το στυλ του σε προτυπα Τσαρτσαρη γιατι αυτο χρειαζεται στο ροστερ του ο ΠΑΟ. Και οχι επειδη αυτος ειναι οτι καλητερο κυκλοφορει γενικα στο επιπεδο του.

Prospect μάλλον εννοείς.

QUOTE (Nik7 @ Jul 27 2009, 17:07 ) *
οσο κ να βελτιωθει ο μπογρης ποτε δε θα μπορεσει - κατα την αποψη μου - να φτασει σε ηψηλο επιπεδο.

Συμφωνώ απόλυτα.
lakersdynasty
QUOTE(Nik7 @ Jul 27 2009, 17:07 ) *
συχνα ειναι δυσκολο να γινεις πληρως αντιληπτος με 2 αραδες.
διευκρινιζω, παντα σεβομενος τον lakers:
ο λογος ειναι οτι τα φυσικα προσοντα του ειναι τετοια που ακομη και διπλασιασει τις επιδοσεις του χαιρι δε βλεπει.
κατα τ'αλλα σαφως κ μιλαμε για ενα wild card οταν μιλαμε για 20χρονο.
αλλα αν μπορουμε να διαλεξουμε, τοτε σαφως θα προτιμουσα τον παπ, κι ας μην μπορει να παιξει 4αρι.
άλλωστε στο 3 σιγουρα χρειαζομαστε ενα σοβαρο προσπεκτ, χωρις φυσικα να θελησω να υποτιμησω τον τεπιτς.

Και εγω συμφωνω σε αυτο που λες και αν τα ποστ μου ειναι καπως "επιθετικα" ωρες ωρες δεν σημαινει οτι εχω το αλαθητο.

Απλα ακομη και ο Τσαρτσαρης δεν ειναι και ο πλεον αθλητικος παικτης και σιγουρα ο μεχρι πριν ενα χρονο Τσαρτσαρης (δεν λεω για φετος που ηταν στα κατω του) σιγουρα δεν εχει να κανει σε τιποτα με τον Τσαρτσαρη στα 20 του οπου ηταν κατι μεταξυ 3-4 και ειχε προσοντα ενδιαμεσα χωρις να μπορει να παιξει καθαρα σε μια απο τις 2 θεσεις. Απλα με το υψος του εμαθε να εκμεταλλευαεται καταστασεις και να περνει πλεονεκτημα ειτε εχει πιο γρηγορους αντιπλαους απεναντι του ειτε πιο δυνατους. Αυτο πιστευω οτι μπορει να κανει και ο Μπογρης. Οχι να γινει τελειος αθλητης αλλα να βελτιωσει στοιχεια του παιχνιδιου του και να παιξει σε ψηλο επιπεδο. Με τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του.

Και εγω πιστευω οτι δυσκολα απο αυτη την Εθνικη καποιο μελος της θα πεισει μεσα σε 1-2 χρονια οτι εχει προοπτικες να φτασει τους πρωταθλητες Ευρωπης του 2005.
greeneyes13
τελικά ο σάρας υπέγραψε;μου κάνει εντύπωση που στην σελίδα του παο δεν έχει ανακοινωθεί κάτι
PrasiniThyella
QUOTE(greeneyes13 @ Jul 28 2009, 01:06 ) *
τελικά ο σάρας υπέγραψε;μου κάνει εντύπωση που στην σελίδα του παο δεν έχει ανακοινωθεί κάτι

Έχει κάνει ο ίδιος ο παίκτης δηλώσεις οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης...Ίσως το τμήμα της Καέ κάνουν διακοπές μιας και έχουμε ολοκληρώσει όλες μας τις κινήσεις. smiley.gif
a bullet for your head
Η γνωμη μου για τον Μπογρη ειναι, πως θα δουλευτει με τη προοπτικη,σε μια 2ετια-3ετια να μπορει να ειναι ετοιμος για να καθιερωθει στη 12αδα & στο ροτεισον των ψηλων,αγωνιζομενος καθαρα στη θεση 5(αν βεβαια πεισει οτι μπορει να ανταπεξελθει..).
Δεν νομιζω οτι μπορει να κατεβει στο 4.
Σιγουρα θελει πολλη δουλεια,ομως σαν ''πρωτη υλη'',ειναι ενδιαφερουσα η περιπτωση του.
lakersdynasty
Eγω παλι τον βλεπω λιγο σοφτ σε θεμα σωματοδομης για να παιξει 5αρι. Ακομη και την εξελιξη της σωματοδομης του.

Αλλα απτην αλλη τα μεχρι τωρα συν και πλην στο παιχνιδι του οδηγουν σε ενα τετοιο συμπερασμα. Οτι περισσοτερο 5αρι θα μπορουσε να παιξει παρα 4αρι.

Θα δουμε στην πορεια. 39.gif
Anaz
Ρε συ lakers πραγματικα βλεπεις τον Μπογρη να γινεται 4αρι και μαλιστα στυλ Τσαρτσαρη?? ohmy.gif
Προσωπικα θα μου φανει πολυ περιεργο και μονο το (να προσπαθησουν) να τον δουλεψουν σε αυτη τη κατευθυνση που λες.

Γενικα παντως ειναι ενας αρκετα μπασκετικος ψηλος με καλη αντιληψη, και θα βελτιωθει πολυ με τον Ζοτς και τον Ιτουδη ειδικα στο πικ ν ρολ, αλλα θα πρεπει να δουλεψει ΠΑΡΑ πολυ το κορμι του.
Καλα στοιχεια γενικα, αλλα μαλλον περιορισμενο ταβανι.
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Jul 28 2009, 04:00 ) *
Ρε συ lakers πραγματικα βλεπεις τον Μπογρη να γινεται 4αρι και μαλιστα στυλ Τσαρτσαρη?? ohmy.gif
Προσωπικα θα μου φανει πολυ περιεργο και μονο το (να προσπαθησουν) να τον δουλεψουν σε αυτη τη κατευθυνση που λες.

Γενικα παντως ειναι ενας αρκετα μπασκετικος ψηλος με καλη αντιληψη, και θα βελτιωθει πολυ με τον Ζοτς και τον Ιτουδη ειδικα στο πικ ν ρολ, αλλα θα πρεπει να δουλεψει ΠΑΡΑ πολυ το κορμι του.
Καλα στοιχεια γενικα, αλλα μαλλον περιορισμενο ταβανι.

Δεν το βλεπω καπου και γενικα ειμαι τις αποψης οτι το περιορισμενο ταβανι του Μπογρη ειναι το ιδιο σχετικο με την καλη καριερα που θα κανει ο Παπανικολαου.

Αυτο ειναι κατι που δηλωσε ο ιδιος ο παικτης οτι ειπωθηκε μεταξυ του ιδιου και των προπονητων του ΠΑΟ.

Και παλι δεν λεω οτι θαναι ακριβως στα προτυπα του Τσαρτσαρη η στο επιπεδο του. Απλα θεωρω οτι εχει τα στοιχεια για να γινει καττι παραπλησιο.

Μπορει να βελτιωσει το σουτ του απο μακρια και τις κινησεις του κοντα στο καλαθι και οτι αλλο χρειαζεται. Δεν περημενω τρελα πραγματα. Αλλα περημενο σημαντικη βελτιωση γενικα στο παιχνιδι του ειναι η αληθεια.

Και αυτο το στηριζω στην βελτιωση, αναλογικα με την αρχη της χρονιας, του Σερμαντινι αλλα και σε κατι ασχετο με τον ΠΑΟ αλλα σχετικο με αλλους παικτες της γενιας του Μπογρη, περημενω ν δω βελτιωση στο παιχνιδι του σε επιπεδα Γιαννοπουλου-Σλουκα που φανηκε ποσο δουλεψαν.

Και επισης χαιρομαι που θα ερθει απο φετος στον ΠΑΟ γιατι οσο παλιοχαρακτηρας και να ειναι ο Μπογρης εστω και με τον κακο τροπο θα στρωσει και θα καταλαβει την θεση του.

Τωρα μια αλλη αποψη και ισως πιο πιθανη με βαση τα μεχρι τωρα δεδομενα ειναι ο Μπογρης να ειναι κατι πιο κοντινο σε στυλ παιχνιδιου στον Μπουρουση παρα στον Τσαρτσαρη. Δηλαδη να εξελιχθει σε 5αρι οχι σε 4αρι.

Επισης η συγκριση με τους αλλους 2 γινεται καθαρα λογω υψους σε συνδυασμο με την διαφορα στο τροπο-θεση που παιζουν συνηθως. Δεν μπορω να το παιξω μαντης και να πω οτι ναι θα φτασει τοσο ψηλα.

Αλλα οτι θα ειναι μια καλη λυση Ελληνα παικτη θα ειναι. Δεν θεωρω δηλαδη οτι η χειροτερη του εξελιξη θα καταληξει σε περιπτωση "Σακοτα"

lakersdynasty
QUOTE(basketikos2813 @ Jul 28 2009, 14:26 ) *

Μενει μια χαρα ο Πεκοβιτς με αυξηση συμβολαιου στα μεσα η στο τελος της επομενης χρονιας και επισης μενει επειδη παιζει σε υψηλο επιπεδο και ειναι δυπλα στο σπιτι του και επειδη οτι λεφτα και να του δωσουν οι Τιμπεργουλβς θα τα παρει και απο εμας.

Απλα οτι ειναι να γινει θα γινει οταν πρεπει. Η οψιον για ΝΒΑ ειναι για του χρονου το καλοκαιρι. Μεχρι τοτε εχουμε καιρο.

il postino
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 28 2009, 14:39 ) *
Μενει μια χαρα ο Πεκοβιτς με αυξηση συμβολαιου στα μεσα η στο τελος της επομενης χρονιας και επισης μενει επειδη παιζει σε υψηλο επιπεδο και ειναι δυπλα στο σπιτι του και επειδη οτι λεφτα και να του δωσουν οι Τιμπεργουλβς θα τα παρει και απο εμας.

Απλα οτι ειναι να γινει θα γινει οταν πρεπει. Η οψιον για ΝΒΑ ειναι για του χρονου το καλοκαιρι. Μεχρι τοτε εχουμε καιρο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΕΚΟ? ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΒΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ! ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΑΔΕΣ ΝΒΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΝΕΣΟΤΑ! ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ WOLVES ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ?
Gravedigger
QUOTE (ilpostino @ Jul 28 2009, 20:28 ) *
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΕΚΟ? ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΒΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ! ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΑΔΕΣ ΝΒΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΝΕΣΟΤΑ! ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ WOLVES ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ?

Ναι.Εγώ.
dirk10
mallon πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για 5ρι!!!!!!!!!!!!
kolokotronis
Ας πάρουμε πρώτα το 6ο και έχει ο Θεός.
Ίσως γι'αυτό να πήραμε τον Μπόγρη. tongue.gif
PrasiniThyella
Απλά τα πράγματα.Αν του κάνει πρόταση η Μινεσότα, μπορούμε να κάνουμε αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη χωρίς περιορισμό.Και απο τη στιγμή λοιπόν που είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος σέντερ της επόμενης 10ετίας στην γηραιά ήπειρο αξίζει να ματσάρουμε κάθε προσφορά που θα γίνει μιας και δεν υπάρχει... salary cap.

Γιατί αγωνιστικά δεν μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα.Καθόλου θα έλεγα εγώ.

Οπότε αν ικανοποιηθεί οικονομικά μπορεί να μείνει.Εδώ θα είναι και... άρχοντας.

Αν απο την άλλη έχει όνειρο να παίξει στο Nba και δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε, τι να γίνει...Θα ζήσουμε με αυτό.

Πρέπει όμως να εξαντλήσουμε κάθε οικονομικό περιθώριο ωστε να μείνει.(και να ανανεώσουμε τα συμβόλαια Μπατίστ, Διαμαντίδη, Σπανούλη πριν τελειώσει η χρονιά... αν και θα έχουν τρελό γέλιο δημοσιεύματα που θα λένε για τους Αγγελόπουλους που θα στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Διαμαντίδη...)
PARISINOS
οσο σιγουρο ηταν οτι ο μπουρου θα παει ΝΒΑ , αλλο τοσο σιγουρο ειναι οτι θα παει ο πεκοβιτς.

Οι εποχες που οι ευρωπαιοι πηγαιναν ΝΒΑ μεχρι και τσαμπα περασαν.

Τα δεδομενα ειναι συγκεκριμμενα.

Πρωτον ο πεκοβιτς πρεπει να πληρωσει για να παει ΝΒΑ. Οι γουλβς βαση κανονισμου μπορουν να δωσουν μεχρι 300 χιλιαρικα δολλαρια για μπαι αουτ. Τα υπολοιπα 800 χιλιαρικα ευρω τα βαζει ο πεκο απο την τσεπη του.

δευτερον μπορουν να του δωσουν συμβολαιο μεχρι 2-3 εκ δολλαρια. Με ΤΙΠΟΤΑ παραπανω. Αν βγαλεις τους φορους και την ισοτιμια ευρω δολαριου, ο πεκοβιτς θα περνει 1 εκ ευρω καθαρα.
Που σημαινει οτι με πολυ προχειρους υπολγισμους για να παει ΝΒΑ θα πρεπει να χασει,
1 εκ ευρω για το μπαι αουτ, τα περιπου 6-7 εκ ευρω συμβολαιο του ΠΑΟ στο νεο τριετες που θα του προτεινουμε , για 3 εκ ευρω συνολικα.
Θα πρεπει ουσιαστικα να πεταξει 5 εκ ευρω και ολα αυτα για να παιζει σε μια κουλη πολη σαν τη μινεσοτα , σε μια ακομα πιο κουλη ομαδα που αν κανει 3* νικεσ ειναι ευτιχισμενοι.

Με ολα αυτα τα δεδομενα , με επισης δεδομενο οτι στον ΠΑΟ ειναι βασιλιας, ειναι με φιλους του χρονια σαν τον τεπιτς, ειναι διπλα στο σπιτι και στην οικογενεια του, και με δεδομενο οτι δεν εχει δηλωσει κανας λατρης του ΝΒΑ ( εχει πει οτι τον ενδιαφερει η προοπτικη αλλα δεν ειναι παιδικο ονειρο οπως ηταν του μπιλλ) μαλλον στον ΠΑΟ θα μενει οποτε μη χαλιεστε.

ακου μινεσσοτα smiley.gif καλο και αυτο...
George_12ISL
Ποιος σας είπε ότι όνειρο του Πέκοβιτς είναι να πάει NBA, όταν πριν έρθει στην ομάδα δήλωνε δημόσια στον Ασπρούλια ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό το πρωτάθλημα;
Τούβλο δημοσιογράφων είναι, που από τη μια πλευρά "υπογράφουν" μόνοι τους μεταγραφές στον Ολυμπιακό και από την άλλη "στέλνουν" μόνοι τους παίκτες του Παναθηναïκού σε άλλες πολιτείες!
PrasiniThyella
QUOTE(PARISINOS @ Jul 29 2009, 01:57 ) *
ακου μινεσσοτα smiley.gif καλο και αυτο...

Έλα ντε... να πω οτι ήταν και καμια σοβαρή ομάδα, θα είχε και κάποιο κίνητρο.Τι να πάει να κάνει εκεί...

Ωραία τα ανέλυσες για τα οικονομικά δεδομένα, οπότε μένει.Άντε να ανανεώσουμε στον Διαμαντίδη...Ακολουθεί Σπανούλης και μετά Μπατίστ.

ΥΓ.Σιγά μην χάσει την ευκαιρία ο Πέκοβιτς να είναι συμπαίκτης του Νοβίτσκι απο του χρόνου. icon_joy.gif
il postino
QUOTE(Gravedigger @ Jul 28 2009, 21:16 ) *
Ναι.Εγώ.

δεν παίζει!!!! ομάδες με 20 και 25 νίκες στην αμερική είναι σαφώς κατώτερες από τον ΠΑΟ , που θα μπορούσε να σημαίνει και λιγότερο ελκυστικές (αυτό σηκώνει κουβέντα βέβαια). μια ζωή βέβαια δύσκολα θα παίξει ο Πέκο στον Παο , οπότε κάποια στιγμή θα πεταχτεί και απέναντι.
Flexo
Αν ισχύει το παρακάτω, το roster έκλεισε!

http://www.prasinanea.gr/html/ent/558/ent.4558.asp

Green Warrior
Αν μείνει ο Βεργίνης τότε δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Αν πάει δανεικός (καλό για τον ίδιο) τότε θα πάρουμε κάποιον παίκτη να συμπληρώσει το ρόστερ (πχ. Κασελάκη ή Χρυσικόπουλο)
lakersdynasty
QUOTE(ilpostino @ Jul 29 2009, 19:07 ) *
δεν παίζει!!!! ομάδες με 20 και 25 νίκες στην αμερική είναι σαφώς κατώτερες από τον ΠΑΟ , που θα μπορούσε να σημαίνει και λιγότερο ελκυστικές (αυτό σηκώνει κουβέντα βέβαια). μια ζωή βέβαια δύσκολα θα παίξει ο Πέκο στον Παο , οπότε κάποια στιγμή θα πεταχτεί και απέναντι.

Εγω να πω την αληθεια ειμαι υπερ της αποψης του Gravedigger. Οι περισσοτερες ομαδες του ΝΒΑ εχουν μεγαλητερη ποιοτητα και πιο αθλητικους παικτες πο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης.

Αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι πρωταγωνιστικες στο δικο τους πρωταθλημα αυτο ειναι ενα θεμα.

Απτην αλλη το εχουμε ξαναπει οτι ο Ζοτς μαζευει αρκετους παικτες που το ΝΒΑ δεν ειναι μεσα στις βασικες του επιλογες...
PARISINOS
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 30 2009, 00:01 ) *
Εγω να πω την αληθεια ειμαι υπερ της αποψης του Gravedigger. Οι περισσοτερες ομαδες του ΝΒΑ εχουν μεγαλητερη ποιοτητα και πιο αθλητικους παικτες πο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης.

Αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι πρωταγωνιστικες στο δικο τους πρωταθλημα αυτο ειναι ενα θεμα.

Απτην αλλη το εχουμε ξαναπει οτι ο Ζοτς μαζευει αρκετους παικτες που το ΝΒΑ δεν ειναι μεσα στις βασικες του επιλογες...

εξαρταται για τι μπασκετ μιλαμε.

Με κανονες ΝΒΑ μαλλον ειναι χειροτερος ο ΠΑΟ.

Με ευρωπαικους ειναι σιγουρα καλυτερος.
mayo
γεια σας παιδια, ειναι το πρωτο μου post..

ουτε κι εγω βλεπω τον Μπογρη να στεριωνει στον Παναθηναικο και λογω ικανοτητων αλλα και χαρακτηρα...

μακαρι να διαψευστω...
il postino
QUOTE(all_around @ Jul 22 2009, 01:12 ) *
Και συνέντευξη από το Μπόγρη που επιβεβαιώνει ότι θα είναι στο ρόστερ του χρόνου...βλέπωντας τον πάντως με την εθνική νέων μου φάνηκε καλός αθλητικά...επίσησς ξέρει κανένας να πει γιατί λέει άφησα την πατρίδα μου κτλ, από που είναι το παλλικάρι?

http://www.sport24.gr/html/ent/552/ent.305552.asp

θηβα
il postino
QUOTE(Nik7 @ Jul 27 2009, 12:23 ) *
θα ειναι κριμα κατα τη γνωμη μου να χαθει ενα ταλεντο σαν τον παπανικολαου.
απορω πώς δεν ειχε σοβαρο χρονο στον Αρη.
μαζι με τον Παππα νομιζω οτι ξεχωριζουν στην εθνικη Νεων.
Μαντζαρης, Κασελακης, Μπογρης, Σαρικοπουλος μου φανηκαν πολυ μετριοι παικτες.
αν δεν υπηρχε ομαδικη δουλεια, η ομαδα των Νεων δε θα φτανε τοσο ψηλα.
αλλα Παπ & Παππας ξεχωριζουν, εχουν αυτο το 'κατι'.
πιστευω οτι ως Παναθηναικος θα πρεπει να αγορασθουν. ειναι πολυ καλες επενδυσεις για το μελλον.
ο Παππας μου θυμιζει βουγιανιτς.

ο κασελακης δεν έχει σχέση με πέρυσι που τον έβλεπα.τρομερή βελτίωση , αλλά κοντός. ή θα πάρει κιλά και 2-3 πόντους και θα χωθεί ρακέτα ή θα μάθει να σκάει τη μπάλα και θα τραβηχτεί στο 3.

ο Μάντζαρης παικτούρα και φέτος θα ναι πίσω από τον αμερικάνο που θέλει στον άσο ο σκουρτόπουλος. θα τον δεις μέτα από μια χρονιά στην Α1 πως θα ναι.

αν θες τη γνώμη μου , δεδομένου τις ηλικίες των διαμαντίδη , σπανούλη και σάρας , ο μάντζαρης πρέπει να προσεχθεί από τη διοίκηση και όχι ο Παππάς. και φυσικά ο κασελάκης γιατί είναι δουλευταράς.

ο μπόγρης όπως ο σαρικόπουλος , ψηλά παιδιά με καλές κινήσεις αλλά σωματικά πολύ χαλαροί και οι δύο. τους λείπει έκρηξη και δύναμη και φυσικά έχουν τρομακτικά περιθωρια βελτιωσης σε ολους τους τομεις.
Gravedigger
QUOTE (ilpostino @ Jul 30 2009, 19:14 ) *
θηβα

Έτσι όπως το λέει,άφησα την πατρίδα μου, φαίνεται λες και είναι από άλλη χώρα.Σιγά την απόσταση Θήβας-Αθήνας.

ΥΓ.Στην Αθήνα ψωνίστηκε τόσο?
PrasiniThyella
QUOTE(Gravedigger @ Jul 30 2009, 19:43 ) *
Έτσι όπως το λέει,άφησα την πατρίδα μου, φαίνεται λες και είναι από άλλη χώρα.Σιγά την απόσταση Θήβας-Αθήνας.

ΥΓ.Στην Αθήνα ψωνίστηκε τόσο?

Για να μην τον αδικούμε, ήρθε στην Αθήνα σε μικρή ηλικία και έζησε μόνος του για να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να παίξει μπάσκετ.Γι αυτό το ανέφερε.bball.gif
comrade
Παντως απο παχια λογια ο μπογρης μια χαρα φαινεται..

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε: «Το πρώτο που νιώθω είναι ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ότι είναι μεγάλη υπόθεση να βρεθώ στο ίδιο παρκέ με παίκτες όπως αυτοί που έχει η ομάδα και να δουλέψω με τον κ. Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του. Παράλληλα, είναι και μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, μέσα από την καθημερινή δουλειά, που είναι μονόδρομος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ελπίζω να τους δικαιώσω. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια του Ηλυσιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια».

http://www.sport-fm.gr/article/187849

Δεν λεω πως δεν θα βελτιωθει, απλα θα προτιμουσα να ηταν πιο σεμνος και πιο απλος στις δηλωσεις...
PrasiniThyella
QUOTE(comrade @ Jul 30 2009, 23:53 ) *
Παντως απο παχια λογια ο μπογρης μια χαρα φαινεται..

http://www.sport-fm.gr/article/187849

Δεν λεω πως δεν θα βελτιωθει, απλα θα προτιμουσα να ηταν πιο σεμνος και πιο απλος στις δηλωσεις...

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του αλλά στις δηλώσεις του μίλησε για την δουλειά που τον περιμένει ωστε να βελτιωθεί και οτι αποτελεί τιμή που παίζει στον Παναθηναϊκό + ευχαριστίες.Δεν είπε και τίποτα παράλογο ή αλαζονικό.

Θα τον στρώσει ο Ζοτς. smiley.gif
comrade
Απλα μου τη σπαει γιατι εχει το υφος του στυλ : "Ειμαι το μεγαλο ταλεντο και αμα δουλεψω και βελτιωθω θα γινω σιγουρα ο μεγαλος ο παιχταρας"
Οκ, δεν λεω πως δεν ειναι το μεγαλο ταλεντο, μπορει και να ειναι, απλα θα προτιμουσα να εχει πιο χαληλους τονους...
Βεβαια εχει και ελαφρυντικα, οπως ειπες εχει φυγει μικρος απο το σπιτι οποτε παιζει και αυτο το ρολο του...

Edit: απο κει και περα, σιγουρα θα τον στρωσει ο ζοτς
vastravoud
Αν πάει να κάνει ιστορίες στα αποδυτήρια θα αμολήσει ο Ζοτς τον Πέκοβιτς tongue.gif
nicolicius
Δεν θέλω να σας ξενερώσω αλλα έμαθα οτι ειναι και Ολυμπιακός! dry.gif

Παντως το μόνο σίγουρο ειναι πως απο χαρακτήρα θα στρώσει αλλιώς δεν τον βλέπω καλά! rolleyes.gif

Kαι επίσημα.
http://www.paobc.gr/document.php?category_...1035&page=1
il postino
QUOTE(vastravoud @ Jul 31 2009, 07:25 ) *
Αν πάει να κάνει ιστορίες στα αποδυτήρια θα αμολήσει ο Ζοτς τον Πέκοβιτς tongue.gif

πρεπει να ειναι διανοητικα καθυστερημενος για να αρχισει τις τρελιτσες στον ΠΑΟ! δε χρειαζεται να αμολυσει ο ζοτσ το σκυλο, απλα θα φυγει εκεινη τη στιγμη με τις κλωτσιες απο τημ προπονηση , θα τον βλεπουμε με πολιτικα διπλα στον παγκο για ολη την υπολοιπη σεζον (οχι πως θα παιζει φετος αλλα λεμε τωρα) και στο τελος της χρονιας θα τον αμολησουν να υπογραψει σε μια μικρομεσαια ομαδα και τη μεθεπομενη σεζον (αφου και στη μικρομεσαια ομαδα θα χει κανει τα ιδια) θα παει Α2 , και μετα απο 3 χρονια απο τωρα θα χει εξαφανιστει απο τον μπασκετικο χαρτη. μηπως το παραεχεσα?
man10
Παντως ο Μπογρης ακομη δεν ηρθε το παιδι,βλεπω οτι εγινε ο πιο αντιπαθητικος παικτης για τους φιλαθλους...Σχεδον ολοι ασχημα σχολια κανουμε..
Φανταζεστε το παιδι να διαβαζει το forum πως θα νιωθει?Επειδη ακομη δεν εχει δωσει δειγματα γραφης(συμπεριφορας μαλλον με τον ΠΑΟ) εγω λεω να ξεχασουμε προς το παρον τις βλακειες που εκανε με την Εθνικη και να του δωσουμε την δυνατοτητα να εχει λευκο μητρωο.Ειναι κριμα ενω δεν εχει κανει ακομη τπτ μεμπτο ως παικτης του ΠΑΟ να τον αντιμετωπιζουμε ετσι.
Sani-boy
QUOTE(nicolicius @ Jul 31 2009, 10:47 ) *
Δεν θέλω να σας ξενερώσω αλλα έμαθα οτι ειναι και Ολυμπιακός! dry.gif

αυτος δεν ηταν που πανηγυριζε με σημαια της 13 στον τελικο..? (μπορει να κανω και λαθος)
lakersdynasty
QUOTE(Sani-boy @ Jul 31 2009, 12:19 ) *
αυτος δεν ηταν που πανηγυριζε με σημαια της 13 στον τελικο..? (μπορει να κανω και λαθος)

Αυτος ηταν. Και μαλιστα με συνδεσμιακη φανελα της Ροδου,

Αλλα ετσι κι αλλιως δυσκολο να βγαλεις συμπερασμα γιατι οι μεχρι τωρα αντιδρασεις του ηταν υπερβολικες οποτε δεν ηερουμε αν και αυτο εγινε απο υπερβολη η αν "το πιστευει"
Air Kef
Δεν είναι πρόβλημα αν είναι Ολυμπιακός, ήδη το άλλαξε.

http://www.sport-fm.gr/article/187417

Αηδίασα πάλι. biggrin.gif
il postino
QUOTE(man10 @ Jul 31 2009, 12:18 ) *
Παντως ο Μπογρης ακομη δεν ηρθε το παιδι,βλεπω οτι εγινε ο πιο αντιπαθητικος παικτης για τους φιλαθλους...Σχεδον ολοι ασχημα σχολια κανουμε..
Φανταζεστε το παιδι να διαβαζει το forum πως θα νιωθει?Επειδη ακομη δεν εχει δωσει δειγματα γραφης(συμπεριφορας μαλλον με τον ΠΑΟ) εγω λεω να ξεχασουμε προς το παρον τις βλακειες που εκανε με την Εθνικη και να του δωσουμε την δυνατοτητα να εχει λευκο μητρωο.Ειναι κριμα ενω δεν εχει κανει ακομη τπτ μεμπτο ως παικτης του ΠΑΟ να τον αντιμετωπιζουμε ετσι.

ας προσεχε.......
PrasiniThyella
Δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τίποτα μεταγραφές και ασχολούμαστε για το αν μας κάνει ως... γαμπρός ο Μπόγρης. smiley.gif

Πάντως, μίλησα μαζί του στο fb.Δείχνει cool τύπος.Ο χρόνος θα δείξει και μακάρι να τα καταφέρει το παιδί. rolleyes.gif
comrade
QUOTE(man10 @ Jul 31 2009, 12:18 ) *

Ok, για να μην τον αδικουμε κι ολας, δεν ειπε κανεις πως ειναι παλιοχαρακτηρας. Απλα τα πρωτα δειγματα δεν ειναι και τοσο καλα. Αυτο δεν σημαινει τπτ ομως, μπορει να ηταν και πανω στον ενθουσιασμο. Δεν μπορουμε να τον κρινουμε τοσο ευκολα. kill.gif Εγω απλα καποια πραγματα επεσημανα.
Σιγουρα, λευκο μητρωο πρεπει να εχει στον παο, ο,τι και να χει κανει στις αλλες ομαδες. Θα τον κρινουμε απο δω και μπρος.
Και στην τελικη, οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης, δεν τον θελουμε και για γαμπρο tongue.gif
a bullet for your head
Αν και ο ΠΑΟ φαινεται πληρης,με την επισημοποιηση του 3+3,υπαρχει περιπτωση να κινηθει καποια στιγμη για αποκτηση 3ου Αμερικανου?
Paris87
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 3 2009, 23:21 ) *
Αν και ο ΠΑΟ φαινεται πληρης,με την επισημοποιηση του 3+3,υπαρχει περιπτωση να κινηθει καποια στιγμη για αποκτηση 3ου Αμερικανου?

http://www.sport24.gr/html/ent/917/ent.307917.asp

http://www.superbasket.gr/?c=139&a=115160

Διαλεξε και παρε! smiley.gif
a bullet for your head
Περισσοτερο θα συντεινω στο 2ο..
Οντως στη παρουσα φαση δεν φαινεται οτι ο ΠΑΟ χρειαζεται περαιτερω ενισχυση.
Δεν αποκλειεται ομως στη ''ροη'' της σεζον που ερχεται,να προκυψει η αναγκη καλυψης καποιου κενου,η' καποιας τελος παντων διαφοροποιησης.
lakersdynasty
Σε περιπτωση καποιου τραυματισμου εχεις περισσοτερες επιλογες με το 3+3. Αλλα και ο Σερμαντινι μενει και δεν προκειται να γινει κινηση τωρα.

Τον εμπιστευεται πολυ ο Ζοτς και πιστευω οτι θα τον δικαιωσει και στο γηπεδο ο Γεωργιανος γιατι στις προπονησεις το εχει ηδη κανει.

wink.gif

Πολλοι δεν τον υπολογιζουν αλλα δεν πειραζει. Θα το κανουν οταν τον βρουν μπροστα τους.

Παραμένει ο Σερμαντίνι

Αυτός που θα είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποφάσιζε να αποκτήσει Αμερικανό παίκτη θα ήταν ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο τέταρτος, δηλαδή, κοινοτικός της ομάδας. Η έγκριση του τρίτου Αμερικανού δεν απαγορεύει σε ένα σύλλογο να έχει έναν ή δύο μη Ευρωπαίους και 4 ή 5 κοινοτικούς. Την παρούσα στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει 2 Αμερικανούς (Μπατίστ, Νίκολας) και τέσσερις κοινοτικούς (Τέπιτς, Πέκοβιτς, Γιασικεβίτσιους, Σερμαντίνι), από τους οποίους κάποιος έπρεπε να παραχωρηθεί δανεικός σε περίπτωση που ερχόταν τρίτος Αμερικανός. Ετσι, αυτός που θα δινόταν δανεικός θα ήταν ο Σερμαντίνι. Μπορεί να είναι μικρός και άπειρος, αλλά μόνο τυχαία δεν κατέχει θέση (και μάλιστα κοινοτικού) στο ρόστερ των «πράσινων». Ο «Ζοτς» πιστεύει πάρα πολύ σε αυτόν και δεν αποκλείεται μάλιστα την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ανάλογα και με τη βελτίωση που θα παρουσιάσει ο νεαρός, να πάρει και σημαντικό αγωνιστικό χρόνο. Από αυτόν εξαρτάται. Αφήστε δε το γεγονός ότι ένας από τους λόγους που ο Ομπράντοβιτς δεν θέλει να φέρει τρίτο Αμερικανό είναι διότι δεν επιθυμεί να απομακρυνθεί από τους «πράσινους» ο νεαρός Γεωργιανός.

wav.gif
kolokotronis
Ο σέρμαντίνι είναι 5ος ψηλός και σε περίπτωση τραυματισμού θα μπαλώσει την τρύπα.
Αν θεωρήσουμε ότι δεν θα υπάρξει απώλεια στους ψηλούς, μήπως θα ήταν καλύτερα να τον δίναμε δανεικό φέτος και να παίρναμε ένα παικταρά αμερικάνο στο 3, που να μπορεί να παίζει και στο 4 κατά συνθήκη?
Νομίζω θα γινόμασταν αχτύπητοι έτσι.
lakersdynasty
QUOTE(kolokotronis @ Aug 4 2009, 17:18 ) *
Ο σέρμαντίνι είναι 5ος ψηλός και σε περίπτωση τραυματισμού θα μπαλώσει την τρύπα.
Αν θεωρήσουμε ότι δεν θα υπάρξει απώλεια στους ψηλούς, μήπως θα ήταν καλύτερα να τον δίναμε δανεικό φέτος και να παίρναμε ένα παικταρά αμερικάνο στο 3, που να μπορεί να παίζει και στο 4 κατά συνθήκη?
Νομίζω θα γινόμασταν αχτύπητοι έτσι.

Φετος θα ειναι στην 12αδα. Δεν θα μπαλωνει τρυπες θα ειναι μελος του ροστερ. Τρυπες μπαλωνουν οι εκτος 12αδας.

Επισης και παικτη στο 3-4 να περναμε παικταρα δεν θα περναμε.

Δεν υπαρχει περιπτωση γενικα να φερει παικτη ο Ζοτς αυτη την στιγμη ο οποιος θα εκτοπισει αλλον παικτη απο το ροτεϊσιον της ομαδας.

Και με τον Μπατιστ στα 32 του και χωρις να τους συγκρινω σαν παικτες ειτε σε επιπεδο ειτε αγωνιστικα, ενα 3ο Σεντερ το χρειαζομαστε.

Και για να ξκουραζει τον Μπατιστ και για να καλυπτει ορισμενες φορες τον ευαλωτο Πεκοβιτς.

Αν μεινουμε παλι με 4 ψηλους 12αδας χαρη στους αντιπλους μας θα κανουμε αλλα δεν σφαξανε. Και γενικα ειναι καιρος να αρχισουμε να αναφερουμε τον Σερμαντινι ως 3ο Σεντερ και οχι ως 5ο ψηλο για να αναφερουμε και ακριβως ποιους αντικαθιστα οταν παιζει και να μην παραμηθιαζομαστε. Ο Σερμαντινι δεν ειναι 5ος ωηλος ειναι 3ο Σεντερ. Κατι που δεν ειχαμε εδω και αρκετο καιρο (ποσο μαλλον με καλα στοιχεια) και κατι που χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη.

wink.gif

ενα μπραβο απο εμενα στον Ζοτς γιατι ο Σερμαντινι θα προσφερει πολλα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.