Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Green_Fan
Μια διοίκηση που πραγματικά ΑΓΑΠΑΕΙ τον Παναθηναικό μας..
Μια διοίκηση που βλέπει την ομάδα όχι σαν μαγαζί αλλά με την ίδια τρέλα όπως εμείς..
Μια διοίκηση που πραγματικά μπαίνει μέσα κάθε χρονιά αλλά παρολαυτά δεν την νοιάζει γιατί κάνει την καύλα της..
Μια διοίκηση που έχει κάνει την ομάδα να μην την πειράζει κανένας και όταν κάποιος πάει να κάνει κάτι η απάντηση:"ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΩ..."
Ένας προπονητής πραγματικό κόσμημα για τον Παναθηναικό..Ο καλύτερος της Ευρώπης..Ένας προπονητής που στην καριέρα του έχει πάρει τίτλους με τη σέσουλα..
Παίκτες που πραγματικά αξίζουν να φοράνε την φανέλα με το τριφύλλι..Παίκτες που δεν επιτρέπουν να ξεφτιλίζεται η ιστορία και απλά επιβάλουν τον νόμο τους όπου και αν παίζουν..

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕ ΧΑΡΕΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΕΙ..

ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
-ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 10-15.000 ΚΑΙ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ;
ΟΙ ΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΑΛΛΙΩΣ..Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ..

wink.gif
dizzy_fingers
Λοιπόν, τσόγλανοι που πήγατε στο ανοιχτό ΟΑΚΑ σήμερα για να δείτε την ποδοσφαιρική ομάδα....
Αν έστω οι μισοί από εσάς δεν πάτε στο κλειστό την Τετάρτη με τη Ρεάλ θα παρασκευάσω μολότωφ από μείξη τσικουδιάς, αψέντη και ούρα δεινόσαυρου (μη ρωτάτε πως, θα τα βρω) και θα αρχίσω να τις πετάω σε όλους τους συνδέσμους έναν έναν! angry_red.gif

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΕΞΑΡΧΙΩΤΗ DIZZY_FINGERS!!! angry_red.gif


AΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΩΛΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ!!!!!!!! TA ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ!!!
NBAholic
Ούρα πλούσια σε (δηλητηριώδη) λευκό φωσφόρο προσφέρονται στο μουσείο φυσικής ιστορίας, νομίζω. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις. Στρώσου στη δουλειά, λοιπόν. wink.gif Προσωπική πρόβλεψη: 9000.

Λοιπόν, αν ήταν πιο έξυπνοι οι οπαδοί μιας αντίπαλης ομάδας (πχ, Ολυμπιακός), θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται (άδεια γήπεδα), να κατακλύσουν το ΟΑΚΑ και να υποστηρίζουν τους αντιπάλους... Άντε, να προωθήσουμε και τις πωλήσεις λιγάκι..!
Green_Fan
1)Οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις πήγανε σήμερα στο γήπεδο γιατί απλούστατα ήθελαν να αποδοκιμάσουν και να γιουχάρουν την ομάδα..Αυτό μπορείς να το καταλάβεις λόγω των συνθημάτων..Ακόμα και στο πέναλτυ του Γκονζάλες πολλοί ήταν αυτοί που του έλεγαν να το στείλει έξω..

2)Να τα πετάξεις αυτά στους συνδέσμους γιατί;Οι σύνδεσμοι σου φταίνε;Έχεις καταλάβει οτι οι περισσότεροι από όσους πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ είναι συνδεσμίτες;Όχι και να κατηγορούμε τους συνδέσμους οτι δεν πάνε οι φίλαθλοι στο μπάσκετ..

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο..Απλά έγραψα αυτά που έχω να σχολιάσω και να εκφράσω την αντίθεσή μου..
NBAholic
QUOTE
1)Οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις πήγανε σήμερα στο γήπεδο γιατί απλούστατα ήθελαν να αποδοκιμάσουν και να γιουχάρουν την ομάδα..Αυτό μπορείς να το καταλάβεις λόγω των συνθημάτων..Ακόμα και στο πέναλτυ του Γκονζάλες πολλοί ήταν αυτοί που του έλεγαν να το στείλει έξω..


Πράγματι, αλλά...είναι πρακτικό να δίνεις τα ωραία σου χρήματα για να μπεις και να αποδοκιμάσεις την ομάδα σου; Γιατί να πας και να δεις τον αγώνα; Για να έχεις περισσότερ ώρα στη διάθεσή σου να αποδοκιμάζεις; Πρακτικότερο απ'το να πας και να απολαύσεις μια άλλη ομάδα που υποστηρίζεις;

Ζέλικο, αρχίστε να χάνετε (και μάλιστα από μικρές ομάδες), γιατί αλλιώς κόσμο δεν τραβάτε!
Warrior
Ναι οτι δεν χανει φταιει...

Μονο αμα χασουν κανα πρωταθλημα(ή εστω κανα αγωνα) απο τον Ολυμπιακο
θα πανε..
dizzy_fingers
Green, θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι από αυτούς που σήμερα αποδοκιμάζανε, σηκώνανε μαύρα πανώ, κόβανε βόλτες στις εξέδρες ΔΕΝ ήταν συνδεσμίτες?
Δεν ήμουν στο γήπεδο και δε μπορώ να ξέρω στα σίγουρα ποιοί ήταν αυτοί, αλλά αν έστω ένα πέταλο, δηλαδή 10.000 από δαύτους ήταν συνδεσμίτες που πάνε υποτίθεται σε κάθε αγωνιστική στο ποδόσφαιρο, που είναι όταν παίζει ο μπασκετικός παναθηναϊκός με τον τρελό πρόεδρο "Παύλο θεε πάρε την ΠΑΕ"?
Προτιμούν να χάνουν την ώρα τους με κάποιους που ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να τους ακούσουν και να χαλιόνται με την ποδοσφαιρική ομάδα (αν έχουν μαζοχιστικές τάσεις, τότε τους καταλαβαίνω....)
Πλατιάζουμε, όμως, και το ποστ μου δεν είχε σκοπό να ανοίξουμε συζήτηση για το αν φταίνε οι σύνδεσμοι ή όχι.
Αυτά που έγραψα πάνε σε οποιονδήποτε βρισκόταν στο ΟΑΚΑ σήμερα.

QUOTE
Μονο αμα χασουν κανα πρωταθλημα(ή εστω κανα αγωνα) απο τον Ολυμπιακο
θα πανε..


Φτιάχνεις...ατμόσφαιρα Κώστα? biggrin.gif
Warrior
Δεν φτιαχνω ατμοσφαιρα( rolleyes.gif ),απλα προσπαθω να πω...οτι
περισσοτερο τους νοιαζει τι θα κανει(ή αν θα χασουν απο..) ο/τον Ολυμπιακο/ς απο το τι
θα κανει η ιδια τους η ομαδα.Και αναφερομαι και γω στην πλατια μαζα
αυτων που ηταν σημερα στο "ανοιχτο" ΟΑΚΑ.

Δεν γενικευω για ολους τους οπαδους του ΠΑΟ,αν και θα μπορουσα με
βαση την εικονα που μου δινει το "κλειστο" ΟΑΚΑ...
dizzy_fingers
Μετέφερα τα ποστ που δεν ταιριάζαν με το τόπικ της Ευρωλίγκας στο παρών τόπικ.
Air Kef
Το ΟΑΚΑ θα γεμίσει πρωτη φορά φέτος στην ρεβάνς με τον ΟΣΦΠ.
Τούρκοι δεν προβλέπονται στο πρόγραμμα,οπότε..
dizzy_fingers
Αν και λογικά τότε θα είναι που δε θα πέφτει καρφίτσα, η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής υπήρχαν αρκετά παιχνίδια που ο κόσμος ήταν αρκετός και υπεραρκετός, θα έλεγα, για τη δημιουργία καλής ατμόσφαιρας. Όπως χθες με την Ούλκερ, ο κόσμος ήταν περίπου 5-6 χιλιάδες, αλλά ακόμη κι από την τηλεόραση, ο παλμός ήταν ζεστός.
Απλά, αυτό το ΟΑΚΑ....είναι τόσο άχαρο που δε γεμίζει με τίποτα sad.gif.
chinaski
Ωραια παντως σημερα με Απόλλων, εχει κοσμο.
dizzy_fingers
Τί ώρα έπαιζε?
Ίσως να έπεσε κοντά το ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να πήγαν και στα δύο.

Και ίσως να πήραν πρέφα, ότι (δυστυχώς) μόνο έτσι θα φέρουν κόσμο για παιχνίδια πρωταθλήματος...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.