Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ 2006-07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mula4
Πανελούδης ουσιαστικά τέλος αν και τυπικά είναι ακόμα μεγαλομέτοχος.. Μαρκόπουλος τελος αλλά πρόλαβει να φάει και τον γκαγκαλούδη.. Πλέον στα ινία είναι ειναι ο Ψωμιάδης και <<νέος>> προπονητής ο Μπάνε.. Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει μόνο ο Λουκας Μαυροκεφαλίδης και οι μικροί (Βεργίνης,Μανωλόπουλος κ.α.).. Αν πιστέψουμε τον Ψωμιάδη τότε το μπάτζετ της ομάδας θα αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ δηλαδή σχεδόν διπλάσιο από το περσινό.. Οι φήμες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονική φέρνουν τους Μουλαομέροβιτς και Ρετζιά κοντα στην επιστροφή τους στον ΠΑΟΚ.. Ο πρώτος αμοιβόταν με 400 χιλιάδες τόσο πρόπερσι στον ΠΑΟΚ όσο και πέρυσι στον Πανελλήνιο αλλά νομίζω οτι φέτος μπορεί να κλείσει με 250 χιλιάρικα, έφτασε τα 33 άλλωστε, και ο Ρετζιάς με 200 χιλιάρικα αν υπολογίσουμε το γεγονός οτί είναι παοκτσής.. Για τους υπολοιπους τρεις πιστεύω οτί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και δεν θα αποκτηθούν.. Άρα ο ΠΑΟΚ μένει με 2 ψηλούς (Μαυροκεφαλίδης,Ρετζιάς) και 2 κοντούς (Μουλαομέροβιτς,Βεργίνη) έχοντας ξοδέψει 700 χιλιάρικα απο τα΄2 εκατομύρια.. Από την ελληνική αγορά οι περιπτώσεις των Καλαμπόκη Παπανικολόπυλου και Αγαδάκου αναμένεται να απασχολήσουν λόγω και των σχέσεων που έχοουν ο Μπάνε με τον μάνατζερ των παραπάνω (Παπαδάκη).. Αν αποκτηθεί ο Αγαδάκος ή ο Γιαννούλης (δηλαδή ένας Έλληνας ψηλός) και ένας εκ των Παπανικολόπουλου και Καλαμπόκη τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει στον άσσο Μούλα Βεργίνη στο δυάρι Παπανικολόπουλου ή Καλαμπόκη και στις 4-5 Μαυροκεφαλίδη Ρετζιά και Αγαδάκο ή Γιαννούλη έχοντας φτάσει το μίσο του αρχικού μπάτζετ.. Μενει ένας ψηλός ένας άσσος και τρεις παίχτες στις θέσεις 2-3.. 3 κοινοτικοί και 2 Αμερικάνοι.. 5 παιχτες με Μ.Ο. 200 χιλιάρικα ο καθένας δηλαδή 5 καλοί παιχτες.. Άρα μια καλή ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τετράδα στην φετινή φτωχή Α1....

ΥΓ1: Το μπάτζετ των 2 εκ. ευρω μην σας φαίνεται τόσο υψηλό καθώς ο ΠΑΟΚ παίρνει 550 χιλιάρικα απο το τηλεοπτικό του συμβόλαιο 350 χιλιάρικα από την χορηγία της MARFIN 150 χιλιαρικά απο την κρατική τηλεόραση για την καλυψη των αγώνων του ΠΑΟΚ στο ULEB.. Δηλαδή από έναν χορηγό και τηλεοπτικά 1,1 εκ. ευρω.. Αν προσθέσουμε τα εισητήρια που θα κόψει ο ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενη καλή πορεία τους υπολοιπους χορηγούς (ΟΠΑΠ,JETOIL κ.α.) αγγίζουμε τα 2 εκ. ευρώ..

ΑΥΤΑ.. ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΓΥΡΩ!!! cool.gif
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες φίλτατε Μούλα.
Μεταφέρω εδώ το τόπικ σου γιατί εδώ ταιριάζει wink.gif.

Καλά ποστ.
Warrior
QUOTE(mula4 @ Jul 18 2006, 10:05 PM)
ΥΓ1: Το μπάτζετ των 2 εκ. ευρω μην σας φαίνεται τόσο υψηλό καθώς ο ΠΑΟΚ παίρνει 550 χιλιάρικα απο το τηλεοπτικό του συμβόλαιο 350 χιλιάρικα από την χορηγία της MARFIN 150 χιλιαρικά απο την κρατική τηλεόραση για την καλυψη των αγώνων του ΠΑΟΚ στο ULEB.. Δηλαδή από έναν χορηγό και τηλεοπτικά 1,1 εκ. ευρω.. Αν προσθέσουμε τα εισητήρια που θα κόψει ο ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενη καλή πορεία τους υπολοιπους χορηγούς (ΟΠΑΠ,JETOIL κ.α.) αγγίζουμε τα 2 εκ. ευρώ..

ΑΥΤΑ.. ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΓΥΡΩ!!! cool.gif
*


Καλως ηρθες φιλε Mula και απο μενα...

Tο θεμα ειναι αν το μπατζετ ειναι 2εκ. μαζι με τα λειτουργικα εξοδα.Αν τα 2εκ.
ειναι μονο για παικτες ειναι πολυ καλα.Αν ομως ειναι το συνολικο...δεν μενουν
με τιποτα πανω απο 1,2-1,3 για παικτες....

Εισαι σιγουρα οτι ο Πανελουδης τελος?Εγω νομιζω οτι αυτα ειναι τεχνασματα.
Ο Ψωμιαδης δεν εχει καμια απολυτως επαφη με το μπασκετ...
V@Roxe##13
Καλως ηρθες Μουλα. Και εγω δεν πιστευω οτι τελειωσε ο Πανελουδης αφου ο Ψομιαδης ειναι τελειως ασχετος. Αφαιρεστε απο το μπατζετ τα διαφορα εξοδα!!!!! Περισσευει περιπου 1,5 εκατομμυριο!!!
Anaz
το διαβασατε αυτο; "Καινοτομίες στον ΠΑΟΚ, με αντικατάσταση του σόου των τσιρλίντερς από ποντιακούς χορούς!"
«Αντί για τσιρλίντερς, στο ημίχρονο κάθε αγώνα θα λαμβάνουν χώρα ποντιακοί χοροί από μικρά παιδιά 6-10 ετών. Κι όχι μόνον ποντιακοί, αλλά και σαρακατσανέικοι, βλάχικοι... Ο,τι θυμίζει Ελλάδα». (betsmart.gr)
24.gif
Μονο εμενα μου κανει πολυ κιτς?? rolleyes.gif
thrylos7
QUOTE
Ο,τι θυμίζει Ελλάδα

Να φανταστώ θα δούμε και την κοπελιά του Πετρέλη απ' το εν λόγω τραγούδι;

Αν έβλεπες το σόου(λέμε τώρα) των υποτιθέμενων τσιρλίντερ πέρσι(σε κανά 2 αγώνες) μόνο θα γελούσες ακόμα περισσότερο...

Στα off topic να το postαρες, θα καταλάβαινα αμέσως για ποια ομάδα μιλάμε...
Billubs
Σορι ο Ψωμιαδης του ΠΑΟΚ εχει καμμια σχεση με τον τρισμεγιστο νομαρχη? Αν ναι ετσι εξηγουνται ολα...

Παντως αν κρινω απο υφος και ηθος μαλλον πρεπει να 'χει.
Warrior
Αδερφος του ειναι...

Ειναι απιστευτα γραφικος.Παντως τα υπολοιπα που ειπε...ειναι καλες κινησεις:

QUOTE
1. «Αποφασίσαμε να κάνουμε παιδική κερκίδα, να φέρουμε σχολεία, να γεμίσουμε μία κερκίδα με 500-1.000 παιδιά».

2. «Συνεννοηθήκαμε με τους ιθύνοντες των ΑΜΕΑ και θα φέρνουμε στο γήπεδο παιδιά με ειδικές ανάγκες».

3. «Θα φτιάξουμε γυναικεία κερκίδα ή ειδικό εισιτήριο για γυναίκες ή για νέους».

4. «Εχουμε υποχρέωση να τιμούμε τους παλιούς καλαθοσφαιριστές. Θα γίνει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους παλαίμαχους της ομάδας».
oh bane bane
Παιδια μην τρελαίνεστε...

Εντάξει μεγάλος κλόουν ο Νιόνιος αλλά ότι προσφέρεις ως υποστηρικτική υπηρεσία στον πελάτη σου καλό είναι.
Μακάρι όλες οι ομάδες να είχαν και παραδοσιακούς χορούς, και τσιρλίντερ, και μασκότ, και διαγωνισμούς, και παρουσίαση με φωτορυθμικά, και, και, και...

ότι μπορεί να αρέσει στον κόσμο. ότι μπορεί να φέρει μη περιθωριακούς τύπους, άρα και ασφάλεια, άρα και ανάπτηξη, άρα και χρήμα.

Κι ας είναι και λίγο κιτς, έτσι κι αλλιώς τους αμερικάνους δεν τους φτάνουμε. Ούτε στην οργάνωση, όύτε στο... κιτσαριό 77.gif

bball.gif bball.gif bball.gif
thrylos7
Ωραίο ματς έγινε σήμερα στο Παλατάκι...

Δεν υπήρχε υπερβολικός κόσμος, αλλά εγώ περίμενα λιγότερους να πω την αλήθεια... κανά 2000 είχε.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο πρόσωπα... Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάτι παραπάνω από καλός... εντυπωσιακός. Το σκορ 45-26
Στο δεύτερο ημίχρονο "κοιμήθηκε", όπως και ο κόσμος(δεν καταλάβαμε πότε έγινε δηλαδή) και το Αιγάλεω κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά. Το πήγε μέχρι τους 7. Στη συνέχεια, η διαφορά πήγαινε 12 με 7 πόντους αρκετές φορές... Στο τέλος κατάφερε να μειώσει στους 4 (και αργότερα στους 3 αλλά είχε κριθεί το ματς) και το ματς έγινε ντέρμπι. Τελικά με βολές του Σκεπάνοβιτς ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" τον αγώνα.

Από τον ΠΑΟΚ πολύ καλοί ήταν οι Σέκουλιτς(απίστευτη παράσταση στο 1ο ημίχρονο) και ο Σκεπάνοβιτς, όπως και ο Καλαμπόκης, αν και δε φάνηκε τόσο. Όλοι οι πόντοι του Αγαδάκου ήταν κρίσιμοι(και δέχτηκε 4 φάουλ ενώ ο Κουλ του έκανε 15 πιο πριν...).

Ο Άλεν είναι πολύ ποιοτικός παίχτης αλλά θέλει χρόνο ακόμη, ενώ μου άρεσε και ο Πάσαλιτς. Καλός αμυντικά, με σουτάκι απ' έξω, παλεύει μέσα.

Το Αιγάλεω είχε τον ΜVP του αγώνα, Ρασάντ Άντερσον που έβαλε απίστευτα τρίποντα... Δε σταματούσε με τίποτα.. Από εκεί και πέρα, ο περιβόητος Κλαρκ δε φάνηκε και πολύ, ενώ οι Μάικιτς και Σάροβιτς(ή ένας από τους 2, μοιάζουν από μακριά) έκαναν κάποια ζημιά. Καλούτσικη ομάδα.

Το κουφό βέβαια, ήταν η χρησιμοποίηση του Χαριτόπουλου!!! Προηγούνταν στις προτιμήσεις του Μπάνε από τον Αγαδάκο... Όλε!
thrylos7
QUOTE
Χθες το βράδυ πάρθηκε μία απόφαση παραμονής του Πρέλεβιτς η οποία ακολουθήθηκε και από δηλώσεις στήριξης κυρίως από τον Διονύση Ψωμιάδη. Σήμερα το πρωϊ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Νέος προπονητής της ομάδας ο Κώστας Πιλαφίδης, ενώ πολύ σημαντικό γεγονός είναι ότι ο Πρέλεβιτς παραμένει στην ομάδα ως τζένεραλ μάνατζερ. Πρώτο παιχνίδι του Πιλαφίδη στον ΠΑΟΚ αυτό το αυριανό με την ΑΕΛ.


«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ αναλαμβάνει ο Κώστας Πιλαφίδης. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παραμένει στην ομάδα και αναλαμβάνει τη θέση του general manager». Αυτή είναι η σημερινή πρωϊνή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αλλάζει τα δεδομένα στην ομάδα, κάτι που εξάλλου φαίνονταν από το βράδυ της Τετάρτης. Τότε που ο Τάκης Πανελούδης πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Πρέλεβιτς.

Χθες ακολούθησαν αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις και προς στιγμήν φάνηκε να επικρατεί η άποψη του Διονύση Ψωμιάδη: «Εγώ δεν αλλάζω προπονητές σε δύο εβδομάδες». Ο Πανελούδης λίγο πιο πέρα μονολογούσε... «εγώ πήρε την απόφαση αλλά βρήκα μπροστά μου τοίχος». Με αυτά τα δεδομένα όλοι πήγαν για... ύπνο. Ήταν φανερό όμως ότι όταν τίθεται θέμα προπονητή δύσκολα κλείνει. Και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι έπρεπε να πάρουν άμεσα μία άλλη απόφαση.

Αυτή πάρθηκε ομόφωνα σήμερα το πρωϊ και εκείνος που αναλαμβάνει τη νέα προσπάθεια στην ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου είναι ο Κώστας Πιλαφίδης. Ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά ο Διονύσης Ψωμιάδης, αυτός που ήταν υποψήφιος και το προηγούμενο καλοκαίρι τότε που ο Πανελούδης επέμενε για τον Πρέλεβιτς.

Ο Πιλαφίδης από χθες έκανε κάποιες πρώτες ερωτήσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ και από σήμερα ξεκινάει δουλειά. Το πρώτο του παιχνίδι μάλιστα θα είναι στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ σε ένα γήπεδο που ξέρει πολύ καλά.

Ένα άλλο στοιχείο της σημερινής πρωϊνής πολύ σημαντικής είδησης έχει να κάνει με την απόφαση ώστε ο Μπάνε Πρέλεβιτς να παραμείνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ από μία θέση που συζητιόνταν από προηγούμενες χρονικές περιόδους. Ως τζένεραλ μάνατζερ συνεχίζει ο Πρέλεβιτς σε μία θέση όπου όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.


Μου άρεσε αυτή η κίνηση...
Θα προτιμούσα βέβαια, ο Μπάνε να πάρει θέση βοηθού προπονητή ή να κάνουν ένα δίδυμο... για διάφορους λόγους.
liolias
Το καλυτερο που μπορουσε να κανει ο Μπανε.Αφου η προπονητικη δεν του πηγαινε.
aetos
Ο Μπάνε κατα την γνωμη μου μπορει να προσφερει πολύ περισσότερα ως μανατζερ απο οτι σαν προπονητης.
Ήταν εμφανες οτι δεν μπορούσε....

Ο Πιλαφίδης απο την άλλη ειναι προπονητής

Τέλος φανηκε για μια ακόμη φορα η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ αυτης της διοίκησης που γύρισε μεχρι το βραδυ στηριζε
τον Πρέλεβιτς και τον πρωι εκανε προπόνηση ο Πιλαφίδης
thrylos7
... και απαγόρεψε τις δηλώσεις...

Συγκλονιστικό ματς σήμερα στο Ιβανώφειο...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλέψει τη νίκη, απέναντι σ' έναν πολύ καλό Πανελλήνιο, που ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα..

Ο Καλαμπόκης ήταν ο MVP της αναμέτρησης, πολύ καλός ο Άλεν που ίσως για πρώτη φορά έδειξε τι μπορεί να προσφέρει..

Ο Σέκουλιτς "ξύπνησε" στο 2ο μέρος και ήταν πολύ χρήσιμος...
Ενώ ο Σκεπάνοβιτς είχε 3/3 τρ. στην αρχή, αλλά μέχρι εκεί..

Αγαδάκος, Χαριτόπουλος μέτρια εμφάνιση, όπως και ο Πάσαλιτς...

Οι αμφισβητούμενοι Πάνκο και Τόμας έπαιξαν πολύ λίγο... Η αντίδραση του κόσμου βέβαια ήταν διαφορετική σε κάθε περίπτωση... Το όνομα του Πάνκο έγινε για μια στιγμή σύνθημα ("Βάλε μέσα τον Πάνκο Πιλαφίδη" ή κάτι τέτοιο..).. αντίθετα, όλοι δυσανασχέτησαν με τον Τόμας, ο οποίος πράγματι δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Για λίγο έπαιξε και ο Βεργίνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε..

Για τον Πανελλήνιο, ωραίοι οι Ντίξον(ήθελα να τον δω απέναντι στον Άλεν), ο Αργυρόπουλος, που ήταν ο πιο ψυχωμένος και ο Πάτερσον...

Μάλλον μέτριος ο Πελεκάνος, όπως και οι Παπαϊωακείμ, Πέτρουλας.. Θετικός ο Τσέρανιτς, ενώ δεν είδα (σχεδόν) καθόλου τον Νάντζφεϊ μέσα.. Μέτριος ο Καραποστόλου.
Αυτός που μ' εντυπωσίασε περισσότερο (αν και έπαιξε σχετικά λίγο) ήταν ο Ράντσιτς... Φοβερός σουτέρ, πολύ ωραίος παίκτης!


Λίγο πριν το 20', οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορά 10 πόντων. Τελικά το ημίχρονο ήταν 40-45. Σε όλο το επόμενο διάστημα ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να φτάσει τον Πανελλήνιο και τα κατέφερε εν μέρει, αφού η διαφορά ήταν για μεγάλο διάστημα στους 2-4 πόντους. Ο Καλαμπόκης πήρε κάμποσες προσπάθειες, φάουλ και φαινόταν να παίζει μόνος του... Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Πανελλήνιος κάνει το 66-74, αλλά 2 τρίποντα από Πάσαλιτς και... Άλεν αν θυμάμαι καλά κάνουν το ματς και πάλι ντέρμπι... Τελικό σκορ 79-78, καθώς στην τελευταία επίθεση ο Πελεκάνος αστόχησε σε τρίποντο..

Σχεδόν γεμάτο το Ιβανώφειο, πολύ ζεστή ατμόσφαιρα...

Κακή διαιτησία.. Σε μια φάση, γυρνάει ο Καλαμπόκης στον Σπυρίδωνος:
- Έχουμε προηγούμενα;
- ... (δεν έβλεπα)
- Γιατί μου το κάνεις αυτό;


Για τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω, γιατί ακόμη ψάχνεται(αν και έχει τις δυνατότητες), αλλά ο Πανελλήνιος μοιάζει να έχει βρει το σωστό δρόμο... Θα είναι ακόμη καλύτερος στη συνέχεια.
dizzy_fingers
QUOTE
Συγκλονιστικό ματς σήμερα στο Ιβανώφειο...

Στο Ιβανώφειο???
tsaousides
nai to pirame to matsaki magges!!!PAOKARA MOY!!!!!!!!
thrylos7
Ναι. Στο Παλατάκι έχει φεστιβάλ τραγουδιού...

Στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν και οπαδοί της Παρτιζάν...
thrylos7
Όσο δε μ' άρεσε στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ο ΠΑΟΚ, τόσο μου άρεσε σήμερα...

Ήταν βέβαια πιο έτοιμος για το ματς..

Επιτέλους, ο Πιλαφίδης αρχίζει ν' αντιλαμβάνεται ότι το δίδυμο Σέκουλιτς - Αγαδάκου είναι το καλύτερο δυνατό και είναι πράγματι ...δυνατό..

Το κακό είναι ότι ο Σκεπάνοβιτς δεν πολυτραβάει.. αν και γενικά και να μην είναι σε καλή μέρα, μπορεί να κάνει ζημιά, το ξέρουμε αυτό.

MVP ασφαλώς ο Καλαμπόκης. Σε τρελή φόρμα ο άνθρωπος! Σκοράρει(+clutch), πασάρει, οργανώνει, παίζει άμυνα... Ποιο τραγούδι στείλαμε πέρσι στη Eurovision; Τα ίδια ακριβώς έκανε και με τον Πανελλήνιο...

Για τον Απόλλωνα, επέστρεψε ο Ρέτσνερ... και έμεινε πίσω η ομάδα.. καλός παίκτης πράγματι, αλλά με τον Κουμπούρα μέσα η ομάδα έπαιζε πολύ καλύτερα...
Στα συν, η (μερική) κυριαρχία του Πασχάλη κάτω από το καλάθι..
thrylos7
Καλή εμπειρία το σημερινό ματς με τη Ντέξια Μονς...

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 83-69 παρουσιάζοντας τα γνωστά προβλήματα για κάποιο διάστημα, αλλά και παίζοντας καλά σ' ένα μικρότερο... τα καλά με τα άσχημα διαστήματα βέβαια διαδέχονταν το ένα το άλλο..

Ο Ουάσινγκτον δεν ήταν στην αποστολή(παρά μόνο στην άκρη του πάγκου) κι έτσι το ντεμπούτο του αναβλήθηκε...

Ο Σέκουλιτς έκανε πάρτυ (επιθετικά τουλάχιστον) βάζοντας όποτε ήθελε τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.. Αμυντικά, οι Αμερικανοί της Μονς πήραν αρκετά επιθετικά ρημπάουντ.
Στα θετικά η εμφάνιση του Πάσαλιτς(που τείνει να γίνει ο "σουτέρ" της ομάδας από τα 6.25... το' χει το τρίποντο πάντως). Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι να κάνει το 5ο του φάουλ προς το τέλος του αγώνα, αγωνίστηκε σε όλο το 2ο ημίχρονο μαζί με τον Σέκουλιτς.

Όσον αφορά τους Άλεν και Τόμας.. Ο πρώτος ήταν μέτριος(καλύτερος πάντως από άλλες φορές) και πράγματι αποτελεί πρόβλημα το πως θα μπορέσει να δώσει αυτά που μπορεί(; ).. Αγωνίστηκε βέβαια και στο 2 αλλά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο..
Φαίνεται, το "έχει", αλλά δεν ξέρω γιατί δε μπορεί να αποδώσει.
Ο Τόμας μπήκε σ' ένα κρίσιμο σημείο και είναι αλήθεια ότι βοήθησε ώστε να έρθει η σχετικά εύκολη νίκη..
Γενικά ήταν αρκετά καλός και με αυτή τη (μικρή χρονικά) εμφάνιση έδωσε παράταση στη διαμονή του στην ομάδα.. Αυτός έχει καθαρά πρόβλημα ψυχολογίας(προφανώς ξέρει ότι με την πρώτη ευκαιρία φεύγει).. όταν έκανε διείσδυση και πέτυχε ένα όμορφο λέι απ, πήρε μπρος και φάνηκε να έχει καλή διάθεση... Έβγαλε και δυο φοβερές πάσες μέσα στο καλάθι(βλέπω του δίνουν 1 ασσίστ, αλλά εγώ μέτρησα 3..)

Ο Καλαμπόκης σε φάνηκε σήμερα(δεν έβγαλε και 40άρι βέβαια)....

Απ' τους Βέλγους(λέμε τώρα...) ξεχώρισε το Νο. 7, ο Χούστον που μου "έκανε" σ' ένα μίγμα Ρασάντ Άντερσον και Άλεξ Άκερ και το Νο. 8 που βοήθησε στα ψηλά.. Ο κοντορεβυθούλης Σάντα Ρότζερς περιορίστηκε αρκετά. Οι (αρκετοί για τέτοιο αγώνα-700) οπαδοί τον χειροκρότησαν ουκ ολίγες φορές.. Δεν ξέρω βέβαια αν ο λόγος είναι το... "φίλαθλο πνεύμα" ή η ειρωνία... Πάντως υπήρχε καλή διάθεση, ωραία ατμόσφαιρα..

Φάση του αγώνα(έβγαλαν αρκετές οι δύο ομάδες) το κάρφωμα στον αιφνιδιασμό του Σέκουλιτς και το σπάσιμο της στεφάνης.. έτσι ο αγώνας καθυστέρησε 10', αλλά η φάση χαροποίησε(κι έτσι πρέπει να γίνεται κατά τη γνώμη μου) τους οπαδούς... ο Σέκουλιτς βέβαια το κατάλαβε αμέσως και με χαρακτηριστική κίνηση έδειξε ότι δεν το ήθελε..
Στην προθέρμανση του ημιχρόνου ο Μανωλόπουλος(νομίζω) κρεμάστηκε απ' τη στεφάνη της άλλης μπασκέτας σε κάρφωμα αλλά αυτή τη φορά δεν είχαμε κάτι παρόμοιο.. Του έκανε παρατήρηση βέβαια ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ.

Μ' άρεσε το σημερινό...
McRae
Ωραιες αναλυσεις κανεις ευγε, 41.gif

Δεν ξερω παντως αμα πηρε παραταση ο Τομας η ο Αλλεν γιατι συμφωνα με τα σημερινα δημοσιευματα ειναι και οι δυο παρελθον..Το κακο παντως ειναι οτι παλι ποιντ γκαρντ ψαχνουν 68.gif ..Καλα δεν βλεπει κανενας εκει οτι δεν υπαρχει τριαρι στην ομαδα?

Τα χειροκροτηματα στον Ροτζερς δεν μου αρεσαν,σαν να γελουσαν μαζι του μου φανηκε,προφανως δεν εχουν ακουσει αυτοι που τον "αποθεωναν" σημερα για καποιον Μπογκς η Μποικινς..Για το πουλεν σου τον Αγαδακο δεν γραφεις τιποτα παντως..τα αχαστα εχασε στο τελος..και ο Μανωλοπουλος πρεπει να εχει χαζεψει απο το πολυ κουνημα της πετσετας..Περα απο το καρφωμα που αναφερεις(ξημερωματα θα φευγαμε αν την εσπαγε και αυτην) σε ολο το δευτερο ημιχρονο χτυπουσε τις διαφημιστικες πινακιδες μπροστα απο τον παγκο ταλαιπωρωντας τα αυτια μας.....
thrylos7
QUOTE
Για το πουλεν σου τον Αγαδακο δεν γραφεις τιποτα παντως..τα αχαστα εχασε στο τελος..

Δε γράφω γιατί δεν έκανε και τίποτα ιδιαίτερο... Το πρώτο "άχαστο" ήταν μετά από δύσκολη προσπάθεια, καθώς αναγκάστηκε να κάνει λέι απ λίγο μετά τα 6.25(κι έτσι κατέληξε σε εντυπωσιακό, αλλά άστοχο λέι απ).. Το δεύτερο το διόρθωσε με επιθετικό ρημπάουντ και καλάθι.. Τέτοια σε όλους τυχαίνουν... Τι να πουν οι άλλοι δηλαδή με τον Γουίλκινσον...

Το πουλέν μου... χαίρομαι που το λες αυτό, γιατί σημαίνει πως προσέχεις τι γράφω(ή μήπως διαβάζεις Basketnews; biggrin.gif ).
Όντως του έχω μια μικρή αδυναμία, όχι λόγω του ερυθρόλευκου παρελθόντους αλλά γιατί είδα από κοντά τα φετινά Μαυροσούφεια... Αν τα παρακολούθησες, καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Γενικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο.
McRae
Γραφεις στο Μπασκεν Νιουζ?Εχω καιρο να το αγορασω.Διαβαζω πολυ καιρο το φορουμ και την εχω παρατηρησει την αδυναμια σου στον Αγαδακο,γραφτηκα τωρα τελευταια γιατι κριμα ειναι να γραφει μονο εσυ για τον ΠΑΟΚ.. biggrin.gif
Μαχητικος παικτης ειναι,οχι αμπαλος αλλα τον προδιδουν τα αθλητικα προσοντα που ΔΕΝ εχει..Για αυτο χανει αρκετα αμυντικα ριμπαουντ,ενω οι καλοι αμυντικοι τον αντιμετωπιζουν σχετικα ευκολα..Για να βοηθαει απο τον παγκο καλος ειναι δεν το συζηταω,αν και τωρα με την ελευση του Αιρ-Κουβελα δυσκολευουν τα πραγματα για αυτον.....
thrylos7
Τέλος ο Άλεν...

betsmart.gr:

QUOTE
Αποκαλυπτικός ο κόουτς του «Δικεφάλου»

Ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Ντέξια Μονς και εύλογα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν τα λόγια του Κώστα Πιλαφίδη για το σχηματισμό του ρόστερ, μετά τις τελευταίες αλλαγές. Ο κόουτς του «Δικεφάλου», ήταν αποκαλυπτικός. Είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΡΟΜ ΑΛΕΝ: «Ζήτησε να αποδεσμευτεί γιατί δεν ένιωθε καλά. Θα είναι στην ομάδα μέχρι το Σάββατο»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΪΣΟΝ ΠΑΡΚΕΡ: «Είναι στόχος μας. Περιμένουμε την απάντησή του όμως ξέρουμε ότι συζητά και με την Βίρτους Μπολόνια (σ.σ. πληροφορίες τον φέρνουν κοντά στους Ιταλούς). Βλέπουμε και τον Μαρκ Ντίκελ από τη Νέα Ζηλανδία (σ.σ. διεθνής στο Μουντομπάσκετ). Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΤΟΜΑΣ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Τόμας. Αν δείξει άλλη εικόνα, δεν έχουμε λόγο να τον αλλάξουμε»,

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΡΙΟΥΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ: «Είχαμε πρόβλημα στη θέση του πόιντ γκαρντ, αφού ο Αλεν ήταν μόνος και ο Τόμας είχε κακή ψυχολογία. Με την προσθήκη του Ουάσιγκτον δίνουμε εναλλακτική λύση στο παιχνίδι μας. Είναι ταχύς, εκρηκτικός και πιέζει στην άμυνα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΒΕΛΑ: «Τον πήραμε επειδή είμαστε... σοφτ κοντά στο καλάθι και ο παίκτης είναι δυνατός και έμπειρος».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: «Στο πρώτο ημίχρονο λειτουργήσαμε σωστά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε προβλήματα. Είναι αρνητικό ότι κάναμε 18 λάθη αλλά έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα».

Στον αντίποδα, ο κόουτς της Μονς, Νίκσα Μπάφτσεβιτς τόνισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε όπως ο ΠΑΟΚ. Στα τελευταία λεπτά οι Στσεπάνοβιτς, Πάσαλιτς, Αλεν έδειξαν την κλάση τους».


Μάλιστα... Πράγματι ο Τόμας φαίνεται να πήρε παράταση...

QUOTE
Γραφεις στο Μπασκεν Νιουζ?

Για το Fantasy League έχουμε στήλη και ο Αγαδάκος είναι 2 συνεχόμενες φορές στις προτάσεις της εβδομάδας...

QUOTE
αν και τωρα με την ελευση του Αιρ-Κουβελα δυσκολευουν τα πραγματα για αυτον.....

Έλα! Κοροϊδεύεις.. smile.gif σοβαρά τα έλεγα τα παραπάνω...
Αυτός που θα περιοριστεί περισσότερο θα είναι μάλλον ο Χαριτόπουλος που σήμερα έπαιξε πολύ λίγο...
McRae
Χαιρομαι που ο Πιλαφας με επιβεβαιωνει για τον Κουβελα..δυνατος και εμπειρος=ξυλοκοπος με αλλα λογια.. tongue.gif

Ο Σακης Τζαλαλης ελευθερος ειναι?Δυναμικος παικτης και αυτος,με εφεση στο ριμπαουντ απ'οτι θυμαμαι...Αν και διαφωνω με την αντικατασταση Αλλεν με πλει μεικερ ο Μαρκ Ντικελ ειναι τρομερη περιπτωση,μεγαλο πουλεν απο τους Tall Blacks αρκει να περασει τα αντι ντοπινγκ.......
rchos
σημερα ο παοκ ηταν πολυ καλυτερος απο αλλες φορες.το καλο ειναι οτι πλεον παιζει οργανωμενα και οχι χυμα στο κυμα και οτι κατσει μπρος πισω!θα την δεσει την ομαδα ο πιλαφιδης.μονο οτι αλλαγες ειναι να γινουν ας γινουν γρηγορα για να φτιαξει η ομαδα!
ο σεκουλιτς ειναι εγγυηση αν σταθεροποιηθουν και ο σκεπι με τον πασαλιτς σε καλες αποδοσεις θα παει καλα η ομαδα!
dizzy_fingers
Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει στο μέλλον, αρκεί να μη γίνουν εγκλήματα (του στυλ να διώξουν Σέκουλιτς, Πάσαλιτς, Σκεπάνοβιτς).
Επίσης, ο Άλλεν μου αρέσει. Δεν ξέρω, ίσως γιατί τον είδα χτες πρώτη φορά, αλλά παρότι δεν σκόραρε δημιουργούσε φάσεις. Τραβούσε αντιπάλους πάνω του κι έβγαζε ασίστ.
Είναι καλός παίχτης και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.
thrylos7
Εύκολη νίκη 89-67 επί του (όχι και τόσο αποδεκατισμένου τελικά) Μακεδονικού...

Γύρω στα 500 άτομα πήγαν στο Παλατάκι.. Εγώ πάντως όχι, για να μην την "αρπάξω"... Δεν είναι να ρισκάρω τα ματς με Ουνίξ και Ζαλγκίρις μέσα στην εβδομάδα. (Σύμπτωση ε; Εκεί που έλεγα κρίμα, δε θα δω τον Λαβρίνοβιτς με τη Ζαλγκίρις, θα τον δω με την Ουνίξ.. Ή μήπως όχι; Στους τελευταίους αγώνες δεν έπαιξε...)

Μετά από αυτή την ευχάριστη παρένθεση.. πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Πάρκερ με 19 πόντους(6/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, μάλιστα είχε 6/6 και 2/2 νομίζω, 4 ασσίστ, 4 κλεψίματα), ενώ αναμενόμενη εμφάνιση έκαναν οι Σέκουλιτς(κυρίαρχος) και ο ...πολυμήχανος Καλαμπόκης.

Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σκεπάνοβιτς, ενώ ο Βασιλείου έπαιξε 15 λεπτά.

Από τον Μακεδονικό, ο Ραλίμι έκανε γρήγορα 4 φάουλ(σε 5'), και διακρίθηκε ο Καραγεωργίου.. έπαιξε και ο Τζέφερσον(!!!)...

Ένα λίγο άσχετο:

Ο Ντάριους Γουάσινγκτον ήταν στη 3η ομάδα "2004 SLAM HIGH SCHOOL ALL-AMERICANS"... Παίκτες που υπάρχουν σ' αυτή τη λίστα κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή...
rchos
γιατι δεν επαιξε ο σκεπανοβιτς ξερουμε?
Igor
Αυτος ο Τομας δεν δειχνει να αλλαζει οποτε μαλλον θα πει αντιο. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. Οι Παρκερ και Ουασινγκτον κατι λιγο ξερουν.......... Ιδίως ο πρωτος.
McRae
Ε οχι και λιγο ο Παρκερ,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο επαθα πλακα,τετοιες πασες απο ..εποχη Μουλα ειχα να δω..παιζει και καλη αμυνα με εφεση στα κλεψιματα μια χαρα ηταν..

Ο D-Wash(...) δεν με πολυενθουσιασε,αν και ειχε μεγαλη ορεξη να δειξει κατι καλο(ηταν και ολη του η οικογενεια στο γηπεδο) εκανε επιπολαιες πασες(σκαστες πασες στους ψηλους εις διπλουν?) και χρεωθηκε με ανοητα φαουλ που τον κρατησαν στον παγκο για αρκετη ωρα..Παντως εκανε και ενα εντυπωσιακο καρφωμα(για το υψος του) που ξεσηκωσε τους χιλιαδες οπαδους μας στις κερκιδες..

Το ανεκδοτο με τον Κουβελα συνεχιζεται και κατανταει κουραστικο..την τριτη στο ματς του Ουλεμπ αν και ο Πασαλιτς εκανε το παιχνιδι της ζωης του με 18 ποντους σε 17 λεπτα,καθησε στον παγκο ολο το 4ο δεκαλεπτο για να παιξει ο Παναγιωταρεας..κατι αναλογο συνεβη και σημερα αφου επαιξε περισσοτερο ακομα και απο τον Σεκουλιτς!Βεβαια για τα στανταρ του εκανε καλο παιχνιδι με 10 ποντους αν και στους αλλουε τομεις ηταν ανυπαρκτος,ουτε ριμπαουντ πηρε ουτε τους αντιπαλους μπορουσε να πιασει...προβλεπονται γελια την τριτη στις επικες του μονομαχιες με τα αδερφια Λαβρινοβιτς..........
nash
QUOTE(rchos7 @ Nov 26 2006, 12:11 AM) *
γιατι δεν επαιξε ο σκεπανοβιτς ξερουμε?

Είχε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Το είπε ο Πιλαφίδης στην συνέντευξη τύπου.
thrylos7
Τελικά ο Τόμας μένει απ' ότι φαίνεται... wink.gif

QUOTE
Παντως εκανε και ενα εντυπωσιακο καρφωμα(για το υψος του) που ξεσηκωσε τους χιλιαδες οπαδους μας στις κερκιδες..


Το γκρεμίσατε πάλι ε; tongue.gif

Με Ουνίξ θα έχει κόσμο; Είναι και η μέρα τέτοια...

Μόνο ανέκδοτο δεν είναι ο Κούβελας. Είναι λογικό που έπαιξε έστω και λίγο περισσότερο από τον Σέκουλιτς... προσφερόταν και το παιχνίδι για καλύτερη προσαρμογή.

Ο Πάσαλιτς είχε κάνει το 3ο του φάουλ στο 23'.

Λέγε μου τέτοια για τους Αμερικάνους!
McRae
Περιμενω να εχει καμια χιλιαρα αυριο..Περιεργως ειχαμε αρκετο κοσμο στα δυο ευρωπαικα ματς ως τωρα.

Παντως αυριο νομιζω η ομαδα του Πιλαφα θα δειξει ως που μπορει να φτασει εναντιον ενος σπουδαιου αντιπαλου.Πρεπει επιτελους να κανουμε μια σημαντικη νικη,μηπως αναθερμανθει και το ενδιαφερον του απογοητευμενου ως τωρα κοσμου.Ειμαι αισιοδοξος, αρκει ο μονος ρολος του Κουβελα να ειναι το..κουνημα της πετσετας απο τον παγκο... 19.gif
dizzy_fingers
Ενάντια στους Λαβρίνοβιτς....Ίσως χρειαστεί άλλο ένα κορμί. Του Κούβελα είναι αποδεδειγμένα...βαρύ tongue.gif.
Δύσκολο παιχνίδι πάντως, θα χρειαστεί η βοήθεια του κόσμου.
Δε θεωρώ αυτοσκοπό να κατακτήσει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ (κάτι που θα γίνει αν κερδίσει μέσα έξω τους ρώσους), αλλά μία νίκη μέσα στην έδρα του είναι απαραίτητη. Κάποια στιγμή η Ρεάλ θα ξυπνήσει και στην Ευρώπη και θα μπει κι αυτή στο κόλπο.

Σκεπάνοβιτς θα παίξει ή έχει ακόμα πρόβλημα?
thrylos7
QUOTE
Περιμενω να εχει καμια χιλιαρα αυριο..Περιεργως ειχαμε αρκετο κοσμο στα δυο ευρωπαικα ματς ως τωρα.

Τόσο λίγοι;

Πράγματι, ο κόσμος ήταν αρκετός για τα δεδομένα...

Αν δε νικήσει ο ΠΑΟΚ δε σημαίνει ότι ήρθε η καταστροφή... Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει αρχικά η εμφάνιση... και από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα.. Αν ήταν καμίνι το γήπεδο θα ήταν αλλιώς...

Για τον Σκεπάνοβιτς δεν ξέρω, αλλά δεν έχει ειπωθεί τίποτα, οπότε λογικά θα παίξει...

Θα πάω νωρίς νωρίς... τόσους παικταράδες θα δω, να χορτάσει το μάτι μου...

Η εβδομάδα είναι πέρα για πέρα καυτή!!! biggrin.gif
McRae
Λογικα αφου εμεινε εκτος με τον Μακεδονικο θα παιξει ο Σκεπι..

Εμενα δεν με απασχολει τοσο η θεση στον ομιλο(δεν εχω και μεγαλες προσδοκιες για καλη πορεια ετσι και αλλιως) οσο να κανουμε επιτελους μια νικη που θα αναπτερωσει το ηθικο του κοσμου και θα δειξει τις(οποιες) δυνατοτητες της ομαδας.
thrylos7
Tο preview του ulebcup.com δίνει ενδιαφέροντα στοιχεία...

QUOTE
Second place in Group D is the prize on Tuesday when PAOK welcomes Unics Kazan to Thessaloniki, Greece for a showdown that marks the halfway point of the regular season. Expect a complete conrast in styles, as high-flying Unics (3-1) is the ULEB Cup's top-scoring club (94.2 ppg.) and PAOK (2-2) one of the lowest (68.5 ppg.). But PAOK is riding a solid two-game win streak while Unics lost its only previous road game and needed overtime to stop Real Madrid at home in Kazan last week. In that game, Unics got a weekly MVP performance from Saulius Stombergas, who shot the lights out with 29 points. He is not the only marksman on the team, however, as Unics ranks first in two-point accuracy (62%) and second in three-point accuracy (48%). PAOK's defense is allowing only 69 points on average to opponents, however, while Unics gives up 85. Jarod Stevensen (13.7 ppg.) joins Stombergas (16.7 ppg.) are the main outside threats for the visitors, while the brother combination of Ksistof (18 ppg., 7.7 rpg.) and Darjus Lavrinovic (11 ppg.) rule the inside. PAOK has gone through several changes in perimeter players but has come to rely on Blagota Sekulic (14.5 ppg., 7.2 rpg.) and Drago Pasalic (12.5 ppg., 5 rpg.) inside. Expect the outcome to be decided in large part by their duel with the Lavrinovic brothers while PAOK defenders try to limit the three-point bombing of Unics and use the crowd for inspiration.
Warrior
Να προσθεσω οτι ο αγωνας ειναι 8.15 με μεταδοση απο την ΕΤ3....

Πολυ δυσκολος αγωνας για τον ΠΑΟΚ και σιγουρα θα ειναι κριτηριο για τις δυνατοτητες του.Με νικη παντως
λογικα καθαριζει και την υποθεση προκριση,οχι οτι πιστευω οτι θα μεινει εκτος αλλιως,ενω βαζει και
σοβαρη υποψηφιοτητα για την 3η θεση...
rchos
QUOTE
Κάποια στιγμή η Ρεάλ θα ξυπνήσει και στην Ευρώπη και θα μπει κι αυτή στο κόλπο.

μηπως η ρεαλ δεν συνελθει ποτε γιατι πολυ απλα δεν ενδιαφερεται?εχω αρχισει να το πιστευω αυτο!


το παιχνιδι ειναι δυσκολο!η ρωσοι εχουν παιχταραδες στο ροστερ!οπως διαβασα καπου ροστερ ευρωλιγκας!βεβαια μια νικη θα εδινε αλλον αερα στην ομαδα!
Warrior
Μετα το περσινο καζο στην Ισπανια,σιγουρα εχει ριξει το μεγαλυτερο βαρος εκει,η Ρεαλ.Μια μεγαλη ομαδα
με τοσους πολλους τιτλους ομως....δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισει ετσι μια διοργαωση.
Απο την στιγμη μαλιστα που ειναι μεσα στις δυνατοτητες της...
Warrior
Πολυ καλη παρουσια απο τον ΠΑΟΚ στο 1ο ημιχρονο...

45-39 μπροστα με τον Πασαλιτς να εχει 15 ποντους με 4/5 τριποντα!!Δευτερος σκορερ ο Σκεπανοβιτς
με 11π.,ενω απωλεια ο τραυματισμος του Ουασιγκτον.
sihainas
ο Στομπέργκας είναι αλάνθαστος με 3 λάθη tongue.gif Τι άλλο θ' ακούσουμε;
dizzy_fingers
Έλα ρε ομαδάρα!!!! Νίκη τελικά του ΠΑΟΚ...σε ένα ωραίο ντέρμπυ. Ευτυχώς δε μπήκε το τρίποντο στο τέλος 17.gif.

Μεγάλος παίχτης ο Γουάσινγκτον!!!!!!! w00t.gif
Πολύ καλή η επιλογή του ΠΑΟΚ στον συγκεκριμένο παίχτη.
Απίστευτα φυσικά προσόντα, στην επίθεση φωτιά, αλλά αυτό που τον κάνει καλύτερο από τον έταιρο "πολυβόλο" Πάρκερ, είναι το καθαρό μυαλό, το ομαδικό παιχνίδι, η επιμονή στην άμυνα (ομαδική και ατομική).
Σας λέω, φέτος αυτός ο παίχτης θα κάνει μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ, αν παραμείνει...
sihainas
Πραγματικά ήταν φοβερός σήμερα...και σε επίθεση και σε άμυνα...
thrylos7
Πολύ μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ σήμερα! Πολύ μεγάλη!

Θα επανέρθω αργότερα...
rchos
πολυ ωραιο παιχνιδι ηταν αυτο!το ευχαριστηθηκα απο την τηλεοραση!
ο πασαλιτς τελικα πολυ καλη μεταγραφη!καλα ηταν γνωστη ταλενταρα αλλα δεν το πολυεδειχνε!ο σκεπι πιανει οπως φαινεται ρυθμο ενω και τα καινουρια τα αμερικανα ειναι δαιμονακια και τα δυο!ειδικα ο ουασιγκτον σημερα παντου ηταν!εχασε το φως του για λιγο αλλα ευτυχως επανηλθε!ο αλλος(παρκερ) ηδη εχει κανει τον αλλεν να μοιαζει με μακρινη αναμνηση!μου αρεσει και το στυλ του του παρκερ!
εχω την εντυπωση οτι αρχιζει να δενει το ροστερ!αν συνεχισουν ετσι μπαινουν και αυτοι στην μαχη για την τετραδα αλλα και για το ουλεμπ καπ!η ουνικς ειναι απο τις δυνατες ομαδες της διοργανωσης!αλλα ας περιμενουμε!παντως το ροστερ ηταν καλο το λεγαμε!η χημεια δεν υπηρχε που με τους δυο αμερικανους φαινεται να βρισκεται!

και ξεχασα!μπραβο στον πιλαφιδη πρεπει να πουμε!την παει καλα την ομαδα!
thrylos7
Στο γήπεδο πήγα περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα...

Στην είσοδο, ο άνθρωπος για τα εισιτήρια μου είπε πως με το διαρκείας μπορώ να βάλω κι άλλον ένα μέσα (βλέποντας πίσω μου 2 φίλους μου), καθώς "τα δικαιολογούν"...
Άλλοι πάντως είχαν άλλη άποψη άλλες φορές... Πάλι βέβαια, λίγο μετά την έναρξη μπήκε αρκετός κόσμος δωρεάν.

Όταν μπήκα μέσα, πήγα κάτω κάτω, στο κέντρο περίπου, πάνω από πανό του ΠΑΟΚ κτλ και χάζευα τους παίκτες της Ούνικς που μόλις είχαν μπει για ζέσταμα... Ένα πεντάλεπτο πέρασε σε μια στιγμή! Τελικά ο Ντάριους είναι πιο ψηλός από τον Κριστόφ(3-4 πόντους), πράγμα που δεν είχα καταλάβει από την τηλεόραση(στο Μουντομπάσκετ δηλαδή)...

Τελικά δε μαζεύτηκε πολύς κόσμος... Γύρω στους 1000. Οι περισσότεροι βέβαια είναι με αμάξι και αυτό δικαιολογεί κάπως τη μικρή προσέλευση.

Τα του αγώνα τα είδατε... Πολύ καλό το πρώτο δεκάλεπτο με υψηλό σκορ, που οφείλεται στη μονομαχία Σκεπάνοβιτς - Στομπέργκας που πυροβολούσαν ασταμάτητα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ρυθμός αρχικά έπεσε, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε μια μικρή δαφορά...
Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη!

Πολύ όμορφο ματς, ίσως είχα την ευκαιρία να το απολαύσω περισσότερο, καθότι ουδέτερος(όχι ότι δεν ήθελα να κερδίσει ο ΠΑΟΚ).
Από τη μια οι Πάρκερ, Ουάσιγκτον, Καλαμπόκης και Σκεπάνοβιτς και από την άλλη οι αφοί Λαβρίνοβιτς και ο Στίβενσον...
Ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά μέχρι και 12 πόντους και τότε ο κόσμος "τρελάθηκε", αλλά αργότερα όταν η διαφορά έπεσε, μάλλον "κοιμήθηκε"... Ευτυχώς, οι παίκτες ήταν ψυχωμένοι και δεν επηρεάστηκαν! Αντίθετα, επηρέασαν τον κόσμο...

Απ' τους φιλοξενούμενους πρώτα, το δίδυμο Λαβρίνοβιτς ήταν απίθανο αμυντικά... 7 τάπες συνολικά, η μία καλύτερη από την άλλη... Σε όσο διάστημα αγωνίστηκαν μαζί μόνο ένας εκ των δύο ξένων του ΠΑΟΚ κατάφερε να βάλει καλάθι in the paint...(μπροστά του μάλιστα!) Ο Στομπέργκας έδειξε την κλάση του πολλές φορές, αλλά όχι και την εμπειρία που έχει, με αποτέλεσμα να βγει από τον αγώνα. Ο Ματίν Κλιβς δεν εντυπωσίασε, ενώ ο Στίβενσον είχε ένα καλό ημίχρονο, το 2ο. Στο 1ο ημίχρονο καλός ήταν ο Μεσεριάκοφ...

Για τον ΠΑΟΚ τώρα... ο Καλαμπόκης έγινε αρχηγός... και ήταν πραγματικός αργηχός! Πολύ παθιασμένος, πάλευε κάθε φάση και διεκδικούσε κάθε μπάλα.. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει να "τον πάνε" πολύ...

Ο Σέκουλιτς ήταν σε κακό βράδυ... και στη συνέχεια η κατάσταση επιδεινώθηκε, ψυχολογικά μάλλον, μετά από 2 συνεχόμενες τάπες από.. κάποιον Λαβρίνοβιτς(ειδικά η 2η ήταν σε κάρφωμα).

Ο Σκεπάνοβιτς έχει αρχίσει να παίρνει μπρος. Είναι δεδομένο πως στις καλές του βραδιές (γιατί δε γίνεται να παίζει κάθε φορά έτσι) θα μπορεί να στηριχτεί ο ΠΑΟΚ πάνω του. Μποντιρογκαφέρνει αρκετά ε;

Έπαιξε και ο Βασιλείου λίγο, ωραίος!

Στους ψηλούς, ο Πάσαλιτς έκανε όλη τη δουλειά στο πρώτο μέρος... απ' έξω...
Τον είχα δει στην προθέρμανση, όταν σούταρε τρίποντα από τη γωνία... 4/4 είχε!
Έτσι, αυτά του αγώνα δε μου προκάλεσαν καμία (σχεδόν) εντύπωση...
Το δουλεύει πολύ το σουτ του, αυτό είναι δεδομένο!

Ο Αγαδάκος δεν έκανε το ματς της ζωής του, αλλά είχε θετική εμφάνιση. Σε αρκετές φάσεις έδειξε και πάλι ότι μπορεί να έχει άψογη συνεργασία με το συμπαίκτη ψηλό, ενώ αν το εξασκήσει αυτό μπορεί να γίνει παίκτης του στυλ Τομάσεβιτς, όσον αφορά τις πάσες.

Όσον αφορά τον Κούβελα, ήταν κακός, αλλά ο όγκος του μπορεί να είναι πάντα πολύτιμος.. Ρωτήστε και τους Λαβρίνοβιτς γι' αυτό.
Αυτό που δε μ' αρέσει πάντως είναι η προκατάληψη απέναντι σε κάποιους παίκτες...
Με το που μπήκε υπήρξε μουρμούρα στην εξέδρα... Έκανε λάθη, αλλά δέχθηκε και λάθος πάσες.. ποιος έφταιγε άραγε; Ε ποιος άλλος, ο γέρος ο Κούβελας!
Είναι γενικό αυτό! Υπάρχουν κάποιες στάνταρ στάσεις απέναντι σε διάφορους παίκτες. Όχι μόνο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αν μπει κάποιος μικρός στο γήπεδο... Μια ντρίμπλα να κάνει θα αρχίσει το χειροκρότημα.. που να δώσει και σωστή πάσα... Αν κάνει λάθος... "καλός, καλός είναι, πάμε ρε"... Τέτοιες αντιδράσεις βέβαια δεν υπήρξαν για τον Κούβελα.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους καινούριους παίκτες.. Το είδα και στο Αλεξάνδρειο (πέρυσι και φέτος), το είδα και στο Παλατάκι... για τον Άλεν ειδικά! "Ε, φαίνεται ο παίκτης, δες τον, στο χαλαρό και με τι άνεση το βάζει..", "ποιότητα" κτλ κτλ...
Εδώ βέβαια άκουσα και για "το παλτό τον Καλαμπόκη που τον βάζει ο κοιμισμένος ο Πιλαφίδης"... αυτό εντάξει, ένας το είπε.

Ο Χαριτόπουλος δεν αγωνίστηκε, όπως και ο Μανωλόπουλος που έκανε αισθητή την παρουσία του με το γνωστό πλέον τρόπο....

Άφησα για το τέλος τους Αμερικανούς...
Τζέισον Πάρκερ! Πάρα πολύ καλό παιχνίδι.. Μου έκανε εντύπωση το καθαρό μυαλό του, η προσαρμογή του στο passing game... Στην Ευρώπη όμως έπαιζε ήδη αυτός (ή μήπως κάνω λάθος; ) κι έτσι, υπήρχαν οι προδιαγραφές. Ήταν τυχερός ο ΠΑΟΚ που ευστόχησε σε κάποια μεγάλα σουτ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.. Φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλή επιλογή!

Ντάριους Γουάσινγκτον! Έδειξε κι αυτός αρκετά προσαρμοσμένος (όχι όσο ο Πάρκερ βέβαια), κάτι που ίσως ήταν έκπληξη. Συνέβαλε κι αυτός τα μέγιστα αφού για ένα διάστημα κράτησε μόνος του την ομάδα. Σαν πλέι μέικερ είναι καλύτερος ο Πάρκερ, αλλά στην άμυνα η σειρά αντιστρέφεται.. Απίστευτο πάθος, πίεζε συνέχεια, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να κάνουν πολλά λάθη. Όχι ότι στην επίθεση είναι κακός.

Σήμερα το δίδυμο αυτό ήταν αξεπέραστο! Ότι έλειπε από τον έναν, το είχε ο άλλος.. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

Πολύ μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ... Γιατί κέρδισε την πανίσχυρη Ούνικς!
Γιατί η κατάσταση στη βαθμολογία είναι πλέον πολύ καλύτερη στον όμιλο..
Γιατί έδειξε ότι η ομάδα βρίσκει το ρυθμό και τα πατήματά της. Οι παίκτες συνεργάστηκαν πολύ καλά και όλοι είχαν ξακάθαρο ρόλο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.
Γιατί ο κόσμος ενθουσιάστηκε με αυτό που είδε κι έφυγε χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Θα είναι μεγάλη ενίσχυση ο κόσμος, αν και όταν επιστρέψει. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, κι αν έρθουν νίκες ο ΠΑΟΚ πάει σε άλλη βάση...
Για να το προσωρήσω και λίγο παραπέρα... Άλλη μία ζωντανή ομάδα για την Α1.. που θα χτυπάει όλα τα παιχνίδια, θα έχει υψηλούς στόχους και θα διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρωλίγκα(καθώς, όσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός, τόσο το καλύτερο). Έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες...
McRae
Ουτε εμενα μ'αρεσει να βλεπω τους οπαδους μας να βριζουν παικτες της ομαδας αλλα στην περιπτωση του μεγαλου Αιρ-Κουβελα θα κανω μια εξαιρεση biggrin.gif

Ρε εσυ thrylos γιατι προσπαθεις να τον δικαιλογησεις?..Δες απλα τα στατιστικα του χτες..σε 10 λεπτα εκανε 1 λαθος και 3 φαουλ..Τιποτα αλλο!!(Νομιζω οτι πρεπει να ζητησει απο το Γαλανη να συμπεριλαβει στα στατιστικα και τα σκριν,μπας και κανει κανενα νταμπλ-νταμπλ σε λαθη-σκριν..)..Ειναι αργος,δεν σηκωνεται απο το εδαφος,δεν βοηθαει στα ριμπαουντ,ειναι δυνατον να εχει θαφτει ο Χαριτοπουλος που και πιο αλτικος και πιο δυνατος και 10 χρονια νεοτερος επειδη ο Νιονιος ο Ψωμιαδης ειναι κολλητος του πατερα του Παναγιωταρεα?

Κατα τ'αλλα συμφωνω,απλα να πω για τον κοσμο οτι δυστυχως πληρωνουμε το τιμημα του γηπεδου εξω απο την πολη,δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι στα δυο ματς που δωσαμε στο Ιβανωφειο ειχαμε τον περισσοτερο κοσμο φετος...
thrylos7
QUOTE
Ρε εσυ thrylos γιατι προσπαθεις να τον δικαιλογησεις?..Δες απλα τα στατιστικα του χτες..σε 10 λεπτα εκανε 1 λαθος και 3 φαουλ..Τιποτα αλλο!!(Νομιζω οτι πρεπει να ζητησει απο το Γαλανη να συμπεριλαβει στα στατιστικα και τα σκριν,μπας και κανει κανενα νταμπλ-νταμπλ σε λαθη-σκριν..)..Ειναι αργος,δεν σηκωνεται απο το εδαφος,δεν βοηθαει στα ριμπαουντ,ειναι δυνατον να εχει θαφτει ο Χαριτοπουλος που και πιο αλτικος και πιο δυνατος και 10 χρονια νεοτερος επειδη ο Νιονιος ο Ψωμιαδης ειναι κολλητος του πατερα του Παναγιωταρεα?


Δεν το δικαιολογώ. Να το δικαιολογήσω γιατί; Για το ένα λάθος που έκανε(τελικά δεν ήταν μόνο αυτός ο υπαίτιος για κάποια πράγματα);
Μπορείς κι εσύ να δεις τα στατιστικά του Σέκουλιτς: 0/8 σουτ, 5 ρημπάουντ, 3 κλεψίματα... Σίγουρα όχι και ότι καλύτερο..

Απλά δε θέλω να τα χρεώνω όλα σ' αυτόν! Δεν είναι δυνατόν για ότι κακό γίνεται να φταίει ο Κούβελας (και ο κάθε Κούβελας)... Περιμένω με ανυπομονησία να επανέρθει ο Τόμας(που ήταν τραυματίας), να δω ποιος θα υπερισχύσει στη συνείδηση του κόσμου.. biggrin.gif

QUOTE
απλα να πω για τον κοσμο οτι δυστυχως πληρωνουμε το τιμημα του γηπεδου εξω απο την πολη,δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι στα δυο ματς που δωσαμε στο Ιβανωφειο ειχαμε τον περισσοτερο κοσμο φετος...

Περίπου ίδιος ήταν ο κόσμος.. Αυτό ισχύει πάντως... Όχι ότι είναι ο μοναδικός λόγος..

Άντε να γίνει το γήπεδο ποδοσφαίρου εκεί δίπλα, να επέλθει και ένωση με τα Mediterranean Cosmos, ν' ασχοληθεί αυτός ο όμιλος επιχειρηματιών με τον ΠΑΟΚ και να διορθωθεί η κατάσταση.
(Τί; Με αυτό μπορώ να πάω στο hollywood; biggrin.gif )
McRae
Το θεμα ειναι οτι ο Κουβελας δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τους υπαρχοντες στις θεσεις 4-5,και τρωει και τον χρονο του Χαριτοπουλου.Απο εκει που λεγαμε οτι αποκτηθηκε για να παιζει 5 λεπτα,εχει γινει ο 6ος παικτης της ομαδας...

Παντως ο Σεκουλιτς χτες τουλαχιστον προσπαθησε(και εχασε το φως του απο τους Λαβρινοβιτς)..Τον Κουβελα τον αφηναν συνεχεια ελευθερο,γιατι αραγε?

Εγω παντως δεν τα βαζω με αυτον,η μπασκετικη αξια που ΔΕΝ εχει ειναι γνωστη,τα βαζω με αυτους που τον εφεραν.........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.